2024. február 22., csütörtök

Ladóczki Éva: A COVID GYILKOS HATÁS-MECHANIZMUSÁNAK ALAPJA A KÍGYÓMÉREGBEN TALÁLHATÓ NEUROTOXIN

 

Két éve mindenféle fészbuk oldalon, és itt is többször feltettem azt, hogy a COVID-variánsok neveinek jelentősége van, és elvezete a kígyóhoz, ami a lényege a COVID-nak, és a COVID-vakcináknak.

A Corona Borealis csillagkép, és ennek csillagai – amelyek egyébként nagyrészt a görög abc-ről vannak elnevezve- a jelentősebb koronavírus mutánsainak nevei.
– Alpha Coronae Borealis
– Beta Coronae Borealis
– Omicron Coronae Borealis

A Corona Boreális mellett található a Herculis, amelynek részei:
– kígyótartó (Ophieus szerpentarius)
– kígyó (Serperus)
A kígyó feje a korona alatt található, és Y-t képez.

A kígyó mindig a Sátánt jelenti a deep state szimbólumrendszerében, és tudjuk, hogy a kabalistáknak ez nagyon fontos, elég ha a kéztartásokra, vagy a nagy cégek logóira gondolunk.
Kutatásaim során odáig is eljutottam, hogy a csörgőkígyóknak lehet szerepe az orvosok által is megfejthetetlen halálesetekhez.
A boncoló orvosok, kutatók mesélték videókban, hogy a vakcinát követő ilyen károsodást soha nem láttak,és azt grafénnak tulajdonították.

A kígyóméreggel kapcsolatban már akkor találtam egy cikket, ami megmagyarázza a rejtélyes vérzéseket:
„A viperák között a Russel viperának van a legtoxikusabb mérge. Toxinja a vérméreg, azaz hemotoxin, és pillanatok alatt kifejti hatását. A szövetek és véredények szétroncsolása miatt hamar ödéma, majd belső vérzések alakulnak ki, ami a legtöbb esetben halálhoz vezet.”
https://www.magyarorszagom.hu/kigyomereg.html

Majd rákerestem a hemotoxinra, és az alábbit találtam:
“A hemotoxinok , hemotoxinok vagy hematotoxinok olyan toxinok , amelyek elpusztítják a vörösvérsejteket , megzavarják a véralvadást és/vagy szervi degenerációt és általános szövetkárosodást okoznak . A hemotoxin kifejezés bizonyos mértékig téves elnevezés , mivel a vért károsító toxinok más szöveteket is károsítanak. A hemotoxikus szer okozta sérülés gyakran nagyon fájdalmas, maradandó károsodást, súlyos esetekben pedig halált is okozhat.”

Nem sokkal később Dr. Bryan Ardissal készült videót látva azt hittem, hogy ennek óriási világvisszhangja lesz. De két éve néma csend honolt a témában.

Míg nem ma végre megtaláltam azt, hogy az arizonai egyetem kutatói bizonyítják ugyanezt:
A kulcsfontosságú molekuláris mechanizmus, amely felelős a COVID-19 mortalitásért – a csörgőkígyó méregében található neurotoxinokhoz kapcsolódó enzim:
A Journal of Clinical Investigation folyóiratban megjelent tanulmány szerint t vérmintáját elemezték, és megállapították, hogy az enzim – a szekretált foszfolipáz A2 csoport IIA vagy sPLA2-IIA – keringése,– lehet a legfontosabb tényező annak előrejelzésében, hogy mely súlyos COVID-19-es betegek halnak meg végül a vírusnak.

Az sPLA2-IIA enzim, amely hasonló a csörgőkígyó-méreg aktív enziméhez, alacsony koncentrációban található egészséges egyénekben, és régóta ismert, hogy kritikus szerepet játszik a bakteriális fertőzések elleni védekezésben, elpusztítva a mikrobiális sejtmembránokat.”
https://news.arizona.edu/story/venom-coursing-through-body-researchers-identify-mechanism-driving-covid-19-mortality
https://nikolaosanaximandros.gr/i-big-pharma-chrisimopoiei-thanatifora-dilitiria-erpeton/

A csillagképekhez: kapcsolódott a folytatás is:
– A 2023-as januári próbálkozás az Arcturussal, is ebbe a sorba illeszthető, amely szomszédos Ökörhajcsár csillagkép legfényesebb és az északi égbolt harmadik legfényesebb csillaga.

– Utána jött az Eris, az a Naprendszer 9-ik bolygója, amely a viszály és a veszekedés gonosz istennőjéről kapta a nevét, aki a monda szerint állandó viszályt szított az istenek és emberek között, és káoszt okoz a világban.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/egyre-kellemetlenebb-kerdesek-merulnek-fel-a-covid-oltasokkal-kapcsolatban/

Neil Oliver: Je suis Assange

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
Neil Oliver: ‘They Want Blood & Julian Assange!
https://youtu.be/qj_3lw6mj2U

Mindmeghalunk!

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
We Hope You Die - News Update!
https://youtu.be/hu-ahuON_q8

Végjáték

Forrás: SkyNews @ YouTube
Ukraine war: Ukrainians run out of ammunition as Russian forces close in
https://youtu.be/RMJgEwcIZFA

Ok és okozat