2021. június 23., szerda

A lisszaboni bíróság szerint az "ellenőrzött eseteknek" csak 0,9%-a halt meg COVID-ban, 152-en, nem pedig 17 000-en.

 

Egy állampolgári beadványt követően egy lisszaboni bíróság kénytelen volt hitelesített COVID-19 halálozási adatokat szolgáltatni - számol be az AndreDias.net.

Az ítélet szerint a 2020 januárja és 2021 áprilisa közötti időszak igazolt COVID-19 haláleseteinek száma mindössze 152, nem pedig mintegy 17 000, ahogyan azt a kormányminisztériumok állítják.

A "többiek" mind különböző okok miatt haltak meg, bár a PCR-tesztjük pozitív volt.

"Példátlan méretű csalásban élünk" - írta Dias.

"Az adatok a Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Halotti bizonyítványok információs rendszere - SICO) adataiból származnak, amely az egyetlen ilyen rendszer Portugáliában. Az "igazságügyi minisztérium felügyelete alatt" kiállított 152 halotti bizonyítványra való hivatkozás hamis, mivel minden halotti bizonyítványt az igazságügyi minisztérium égisze alatt állítanak ki, mivel ez az egyetlen intézmény, amely kiadja azokat.

"Egy népszerű keresetre válaszul bírósági végzésre volt szükség ahhoz, hogy a minisztérium válaszoljon, kétségbeesetten nem a csalás feljelentésére.

"Mindazok, akik felelősek az "ügyek" és "halálesetek" adatainak kezeléséért, ezek után csak akkor állhatnak bíróság elé a bűncselekményért, ha még van egy kis méltósága a jogállamnak" - folytatta.

"Ha ezek a számok más országok esetében is hasonló nagyságrendűek, és nincs okunk az ellenkezőjét feltételezni, akkor a járvány soha nem látott mértékű csalás, és itt hatalmas méretű emberiség elleni bűncselekményeket követtek el"."

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-lisszaboni-birosag-szerint-152-en-haltak-meg-covid-ban-nem-pedig-17-000-en

"Klaus Schwab írt egy könyvet, amelyben leírja tervét, hogy a fehérekkel kezdve emberek milliárdjait öli meg."

A NATO és az ANZUS országok két-három éven belül talán nem lesznek képesek háborúzni, mert a Pfizer és a Moderna mRNS "oltásai" nem hagyományos vakcinák. Ezek olyan kísérleti injekciók, amelyek hírvivő RNS-t használnak arra, hogy a szervezetet tüskefehérjék előállítására tanítsák. A múltban a vakcinák az injekció beadásának helye közelében gyűltek össze, de ezek az mRNS-injekciók egy új eljárást, a magnefekciót használják a spike-fehérjék létrehozásának képességének elterjesztésére az egész testben, beleértve az agyat, a szívet, a tüdőt és a szaporítószerveket is. Ezért láttuk, hogy több mint háromszorosára nőtt a vetélések száma Nagy-Britanniában és a szívizomgyulladás (myocarditis) problémái egészséges fiatal férfiaknál Izraelben, Amerikában, Európában és máshol.

Sok kutató szerint a covid biofegyver, és az Észak-Karolinai Egyetem laboratóriumában készült. A HIV-vírusból származó szálakat tartalmaz. A Spike fehérjét a SARS vírusból alakították át a Covidba. Ez lehetővé teszi, hogy emberi sejtekbe jusson. A Covidba 4 új szekvenciát építettek be a HIV-vírusból, köztük a GP 41-es burokot, amely a kulcs ahhoz, hogy a HIV megfertőzze az emberi szervezetet. Az NIH Dr. Fauci révén támogatást adott egy kínai katonai laboratóriumnak Wuhanban, hogy a Covidot még fertőzőbbé tegyék.

Az FDA 2020 decemberében tudta, hogy a javasolt mRNS vakcinák több mint 20 különböző betegséget fognak okozni és sokakat megölnek azok közül, akiket beoltottak. A CDC azzal terrorizálta a közvéleményt, hogy eltúlozta a halálesetek számát, beleszámítva a véletlen haláleseteket, gyilkosságokat, öngyilkosságokat és kábítószer-túladagolásokat. A halálos betegeket is beleszámították a halálos áldozatok számába.

A CDC tagadta a D-3-vitamin előnyeit is, annak ellenére, hogy egyes tanulmányok szerint 82%-kal csökkentette a halálozási arányt. És nem hagyta jóvá az Ivermectint, annak ellenére, hogy Újdelhiben 92%-kal csökkentette a kórházi kezelések és a halálozási arányt. Ha nem tagadták volna meg a hozzáférést ezekhez az öngyógyító készítményekhez, akkor nem láttuk volna szükségét annak, hogy elfogadjuk a kísérleti injekciókat, amelyek a mai napig több amerikait öltek meg, mint az összes többi vakcina az elmúlt 30 évben.

Két év múlva a hadseregeink talán nem lesznek képesek háborúkat vívni.

Az oroszok és szövetségeseik azonban a Szputnyik V vakcinát használják, amely nem használ mRNS technikát, és nem teszi a hadseregüket olyan beteggé, mint a miénket. Úgy vélem, hogy az orosz vakcina káros, de sokkal kevésbé káros, mint amit az amerikaiakra nyomást gyakorolnak.

Izrael, valamint a NATO és az ANZUS országok önmaga által felállított oltási fenyegetéssel néznek szembe a hadseregükre nézve. A zsidó izraeliek özönlöttek az oltóközpontokba, hogy a Pfizer beoltassa őket, míg az arab izraeliek és a megszállt Palesztinában élő arabok elkerülték az mRNS oltásokat. Most zsidó fiatalemberek és nem arabok Izraelben szívizomgyulladást kaptak.

Irán és Szíria is elkerülte a Pfizer és a Moderna oltásokat, így két-három éven belül ők fogják uralni a területet. Törökország, amelynek vezetése egy megújult kalifátusra törekszik, a lakosság 19%-ának beadta a Sinovac vakcina második adagját. Ez nem használ mRNS technológiát, de úgy tűnik, hogy ez a legkevésbé hatékony vakcina. Egyetértek azokkal, akik úgy vélik, hogy a covid gyorsan elterjedt Kínában a Sinovac covid vakcina egy korábbi változatának közvetítésével.

Ez azt jelentené, hogy Izrael, az USA és Törökország hatalma csökkenne, míg Irán és Szíria betöltené a vákuumot. Tehát az alábbi pólónak lehet, hogy igaza van!

Azok, akik ellenzik a véget nem érő háborúkat és a militáns cionizmust, talán nem félnek az orosz katonai dominanciától, és nem zavarja őket mélyen az USA és Izrael hirtelen bukása. De mi a helyzet az egészségügyi dolgozóinkkal?

A közeljövőben viszonylag kevés oltatlan alternatív ellátást nyújtó orvostól és ápolótól fogunk függeni, miközben a nagyobb egészségügyi központok szellemvárosokká válhatnak. A szegények és az idősek ki lesznek árazva az ellátásból. A gazdagok nagyon magas prémiumért juthatnak szolgáltatáshoz. A többségünknek vagy meg kell tanulnia, hogyan előzze meg a betegségeket, vagy el kell fogadnia a korai halált.

A közeljövőben iskoláink és egyetemeink is tönkremennek. Ugyanez vonatkozik számos kormányzati szolgáltatásra is. Az otthoni iskoláztatás továbbra is exponenciálisan fog növekedni.

Kínának nemrég le kellett zárnia egy kikötőt a kovidózis miatt. Ahogy mondtam, az oltóanyaguk hiányos. A kulcsfontosságú munkaerő elvesztésének problémája világszerte hozzá fog járulni az ellátási hiányhoz, akár a kovidózis, akár a vakcinák miatt. Ez inflációt fog okozni.

Dr. Bryan Ardis figyelmeztetett bennünket, hogy számolnunk kell a halálesetek számának növekedésével, amikor az amerikaiak engedelmesen sorba állnak az éves influenza elleni oltásért. Ez akkor lesz, amikor a Pfizer már készen áll a harmadik oltással. Az orvosi fasiszták figyelmeztetni fognak minket, hogy vegyük be a harmadik injekciót a veszélyes Delta (indiai) kovidó törzs miatt. A Delta-törzs nem növelte a kovász halálozási arányát Nagy-Britanniában, bár elég sok embert megfertőzött.

A következő két évben rendkívül nagy dühre számítanék. Az élelmiszerárak hamarosan fel fognak robbanni. Az őrült baloldaliak a kaliforniai kormányban több billió gallon vizet küldtek a Csendes-óceánba. Most pedig a Középső-völgy egyes területein 0-5%-os vízadagolással csökkentik a vízkészletet. Ez és a Kínában uralkodó rossz időjárás felfelé fogja hajtani az árakat. Joe Biden és Kamala Harris is milliókat keresett a Kínához fűződő kapcsolataiból, és nem fogják megakadályozni, hogy a kínai kommunista párt felvásárolja az élelmiszert a polcainkról.

A kaliforniai talajnak magas a szelén tartalma, amire az immunrendszerünknek szüksége van. Az amerikaiak 70%-a már most is D-vitaminhiányos, így a kaliforniai termelés elvesztése és az élelmiszereink Kínába történő exportálása elszegényíti az amerikai munkásosztályt, miközben csökkenti az immunválaszukat.

Egy magánbeszélgetés során a múlt héten elmondtam néhány barátomnak, hogy arra számítok, hogy 2023 karácsonyára megkezdődik a hiperinfláció Amerikában. A hiperinflációt úgy definiáltam, hogy az évi 25%-nál kezdődik, és John Williams-t a Shadow Stats-tól, mint elfogadott forrást idéztem. Ő jelenleg 9,5%-ra becsüli az amerikai inflációs rátát. A Biden-adminisztráció idén 3,1 billió dolláros hiányt tervez, jövőre pedig még többet.

Klaus Schwab, a davosi Világgazdasági Fórum vezetője azt mondta, hogy a világ népességét egymilliárd főre akarja csökkenteni. És az első emberek, akiknek mennie kell, az európai és észak-amerikai fehérek lesznek. Korábban már mondtam, hogy egyesek úgy vélik, hogy mind a kovásza vírus, mind a vakcinák biológiai fegyverek. És hogy egy harmadik biofegyvert is kibocsátanak, ami egy bináris változata az mRNS-vakuzináknak, ami megöli a beoltottakat. Ez mind része a 7 milliárd ember megölésére irányuló tervnek.

Ennek a világnak a vezetése őrült. Hallottam egy művelt keresztényt, aki azt mondta, hogy nincsenek Démonok a pokolban, mert kint vannak és ők irányítják a kormányunkat. Még ha nem is értek egyet a vallásos érzéseivel, talán igaza van, ami a világot ideiglenesen irányító emberek jellemét illeti.

Ha nem láttad a legutóbbi cikkemet, amiben elmagyarázom, hogy 2025 végéig 233 millió amerikai halhat meg, akkor érdemes megnézned: Deagel: 233 millió amerikai fog meghalni 2025 vége előtt. https://vidrebel.wordpress.com/2021/06/14/deagel-233-million-americans-to-die-before-the-end-of-2025/

Említettem Klaus Schwabot. Írt egy könyvet, amiben leírja a terveit, hogy a fehérekkel kezdve emberek milliárdjait öli meg.

Azt mondtam, hogy ne aggódjunk a delta vagy az indiai kovid mutáció miatt. Új-Delhi 92%-kal csökkentette a halálozási arányt az Ivermectin használatával, annak ellenére, hogy India túl szegény ahhoz, hogy a városi területeken mindenkinek D-3 vitamint adjon. Ez a következő videó rövid, és nagyszerű érv amellett, hogy ne dőljünk be a covid mutációkkal kapcsolatos hype-nak.

És ezt az utolsó videót is érdemes megnézni, ha van rá időd. Elmondja, hogy az FDA már 2020 decemberében tudta, mennyire rosszak lesznek ezek az mRNS vakcinák.

https://rumble.com/vi93cv-fda-cover-up-they-knew-about-deadly-vax-side-effects.html

https://pokolafoldon.hu/great-reset/hogyan-valtoztatja-meg-covid-vaxxes-a-vilagunkat