A NATO és az ANZUS országok két-három éven belül talán nem lesznek képesek háborúzni, mert a Pfizer és a Moderna mRNS "oltásai" nem hagyományos vakcinák. Ezek olyan kísérleti injekciók, amelyek hírvivő RNS-t használnak arra, hogy a szervezetet tüskefehérjék előállítására tanítsák. A múltban a vakcinák az injekció beadásának helye közelében gyűltek össze, de ezek az mRNS-injekciók egy új eljárást, a magnefekciót használják a spike-fehérjék létrehozásának képességének elterjesztésére az egész testben, beleértve az agyat, a szívet, a tüdőt és a szaporítószerveket is. Ezért láttuk, hogy több mint háromszorosára nőtt a vetélések száma Nagy-Britanniában és a szívizomgyulladás (myocarditis) problémái egészséges fiatal férfiaknál Izraelben, Amerikában, Európában és máshol.

Sok kutató szerint a covid biofegyver, és az Észak-Karolinai Egyetem laboratóriumában készült. A HIV-vírusból származó szálakat tartalmaz. A Spike fehérjét a SARS vírusból alakították át a Covidba. Ez lehetővé teszi, hogy emberi sejtekbe jusson. A Covidba 4 új szekvenciát építettek be a HIV-vírusból, köztük a GP 41-es burokot, amely a kulcs ahhoz, hogy a HIV megfertőzze az emberi szervezetet. Az NIH Dr. Fauci révén támogatást adott egy kínai katonai laboratóriumnak Wuhanban, hogy a Covidot még fertőzőbbé tegyék.

Az FDA 2020 decemberében tudta, hogy a javasolt mRNS vakcinák több mint 20 különböző betegséget fognak okozni és sokakat megölnek azok közül, akiket beoltottak. A CDC azzal terrorizálta a közvéleményt, hogy eltúlozta a halálesetek számát, beleszámítva a véletlen haláleseteket, gyilkosságokat, öngyilkosságokat és kábítószer-túladagolásokat. A halálos betegeket is beleszámították a halálos áldozatok számába.

A CDC tagadta a D-3-vitamin előnyeit is, annak ellenére, hogy egyes tanulmányok szerint 82%-kal csökkentette a halálozási arányt. És nem hagyta jóvá az Ivermectint, annak ellenére, hogy Újdelhiben 92%-kal csökkentette a kórházi kezelések és a halálozási arányt. Ha nem tagadták volna meg a hozzáférést ezekhez az öngyógyító készítményekhez, akkor nem láttuk volna szükségét annak, hogy elfogadjuk a kísérleti injekciókat, amelyek a mai napig több amerikait öltek meg, mint az összes többi vakcina az elmúlt 30 évben.

Két év múlva a hadseregeink talán nem lesznek képesek háborúkat vívni.

Az oroszok és szövetségeseik azonban a Szputnyik V vakcinát használják, amely nem használ mRNS technikát, és nem teszi a hadseregüket olyan beteggé, mint a miénket. Úgy vélem, hogy az orosz vakcina káros, de sokkal kevésbé káros, mint amit az amerikaiakra nyomást gyakorolnak.

Izrael, valamint a NATO és az ANZUS országok önmaga által felállított oltási fenyegetéssel néznek szembe a hadseregükre nézve. A zsidó izraeliek özönlöttek az oltóközpontokba, hogy a Pfizer beoltassa őket, míg az arab izraeliek és a megszállt Palesztinában élő arabok elkerülték az mRNS oltásokat. Most zsidó fiatalemberek és nem arabok Izraelben szívizomgyulladást kaptak.

Irán és Szíria is elkerülte a Pfizer és a Moderna oltásokat, így két-három éven belül ők fogják uralni a területet. Törökország, amelynek vezetése egy megújult kalifátusra törekszik, a lakosság 19%-ának beadta a Sinovac vakcina második adagját. Ez nem használ mRNS technológiát, de úgy tűnik, hogy ez a legkevésbé hatékony vakcina. Egyetértek azokkal, akik úgy vélik, hogy a covid gyorsan elterjedt Kínában a Sinovac covid vakcina egy korábbi változatának közvetítésével.

Ez azt jelentené, hogy Izrael, az USA és Törökország hatalma csökkenne, míg Irán és Szíria betöltené a vákuumot. Tehát az alábbi pólónak lehet, hogy igaza van!

Azok, akik ellenzik a véget nem érő háborúkat és a militáns cionizmust, talán nem félnek az orosz katonai dominanciától, és nem zavarja őket mélyen az USA és Izrael hirtelen bukása. De mi a helyzet az egészségügyi dolgozóinkkal?

A közeljövőben viszonylag kevés oltatlan alternatív ellátást nyújtó orvostól és ápolótól fogunk függeni, miközben a nagyobb egészségügyi központok szellemvárosokká válhatnak. A szegények és az idősek ki lesznek árazva az ellátásból. A gazdagok nagyon magas prémiumért juthatnak szolgáltatáshoz. A többségünknek vagy meg kell tanulnia, hogyan előzze meg a betegségeket, vagy el kell fogadnia a korai halált.

A közeljövőben iskoláink és egyetemeink is tönkremennek. Ugyanez vonatkozik számos kormányzati szolgáltatásra is. Az otthoni iskoláztatás továbbra is exponenciálisan fog növekedni.

Kínának nemrég le kellett zárnia egy kikötőt a kovidózis miatt. Ahogy mondtam, az oltóanyaguk hiányos. A kulcsfontosságú munkaerő elvesztésének problémája világszerte hozzá fog járulni az ellátási hiányhoz, akár a kovidózis, akár a vakcinák miatt. Ez inflációt fog okozni.

Dr. Bryan Ardis figyelmeztetett bennünket, hogy számolnunk kell a halálesetek számának növekedésével, amikor az amerikaiak engedelmesen sorba állnak az éves influenza elleni oltásért. Ez akkor lesz, amikor a Pfizer már készen áll a harmadik oltással. Az orvosi fasiszták figyelmeztetni fognak minket, hogy vegyük be a harmadik injekciót a veszélyes Delta (indiai) kovidó törzs miatt. A Delta-törzs nem növelte a kovász halálozási arányát Nagy-Britanniában, bár elég sok embert megfertőzött.

A következő két évben rendkívül nagy dühre számítanék. Az élelmiszerárak hamarosan fel fognak robbanni. Az őrült baloldaliak a kaliforniai kormányban több billió gallon vizet küldtek a Csendes-óceánba. Most pedig a Középső-völgy egyes területein 0-5%-os vízadagolással csökkentik a vízkészletet. Ez és a Kínában uralkodó rossz időjárás felfelé fogja hajtani az árakat. Joe Biden és Kamala Harris is milliókat keresett a Kínához fűződő kapcsolataiból, és nem fogják megakadályozni, hogy a kínai kommunista párt felvásárolja az élelmiszert a polcainkról.

A kaliforniai talajnak magas a szelén tartalma, amire az immunrendszerünknek szüksége van. Az amerikaiak 70%-a már most is D-vitaminhiányos, így a kaliforniai termelés elvesztése és az élelmiszereink Kínába történő exportálása elszegényíti az amerikai munkásosztályt, miközben csökkenti az immunválaszukat.

Egy magánbeszélgetés során a múlt héten elmondtam néhány barátomnak, hogy arra számítok, hogy 2023 karácsonyára megkezdődik a hiperinfláció Amerikában. A hiperinflációt úgy definiáltam, hogy az évi 25%-nál kezdődik, és John Williams-t a Shadow Stats-tól, mint elfogadott forrást idéztem. Ő jelenleg 9,5%-ra becsüli az amerikai inflációs rátát. A Biden-adminisztráció idén 3,1 billió dolláros hiányt tervez, jövőre pedig még többet.

Klaus Schwab, a davosi Világgazdasági Fórum vezetője azt mondta, hogy a világ népességét egymilliárd főre akarja csökkenteni. És az első emberek, akiknek mennie kell, az európai és észak-amerikai fehérek lesznek. Korábban már mondtam, hogy egyesek úgy vélik, hogy mind a kovásza vírus, mind a vakcinák biológiai fegyverek. És hogy egy harmadik biofegyvert is kibocsátanak, ami egy bináris változata az mRNS-vakuzináknak, ami megöli a beoltottakat. Ez mind része a 7 milliárd ember megölésére irányuló tervnek.

Ennek a világnak a vezetése őrült. Hallottam egy művelt keresztényt, aki azt mondta, hogy nincsenek Démonok a pokolban, mert kint vannak és ők irányítják a kormányunkat. Még ha nem is értek egyet a vallásos érzéseivel, talán igaza van, ami a világot ideiglenesen irányító emberek jellemét illeti.

Ha nem láttad a legutóbbi cikkemet, amiben elmagyarázom, hogy 2025 végéig 233 millió amerikai halhat meg, akkor érdemes megnézned: Deagel: 233 millió amerikai fog meghalni 2025 vége előtt. https://vidrebel.wordpress.com/2021/06/14/deagel-233-million-americans-to-die-before-the-end-of-2025/

Említettem Klaus Schwabot. Írt egy könyvet, amiben leírja a terveit, hogy a fehérekkel kezdve emberek milliárdjait öli meg.

Azt mondtam, hogy ne aggódjunk a delta vagy az indiai kovid mutáció miatt. Új-Delhi 92%-kal csökkentette a halálozási arányt az Ivermectin használatával, annak ellenére, hogy India túl szegény ahhoz, hogy a városi területeken mindenkinek D-3 vitamint adjon. Ez a következő videó rövid, és nagyszerű érv amellett, hogy ne dőljünk be a covid mutációkkal kapcsolatos hype-nak.

És ezt az utolsó videót is érdemes megnézni, ha van rá időd. Elmondja, hogy az FDA már 2020 decemberében tudta, mennyire rosszak lesznek ezek az mRNS vakcinák.

https://rumble.com/vi93cv-fda-cover-up-they-knew-about-deadly-vax-side-effects.html

https://pokolafoldon.hu/great-reset/hogyan-valtoztatja-meg-covid-vaxxes-a-vilagunkat