2022. szeptember 29., csütörtök

Északi Áramlat 2 - és egy kis szabotázs

Moszkva, 2022. szeptember 30. péntek (MB)

Az orosz elnök nemzetközi terrorakciónak minősítette az Oroszországot Németországgal összekötő két orosz gázvezeték felrobbantását – jelentette a Magyar Békekör tudósítója.

Erdogan török elnökkel folytatott csütörtöki telefonmegbeszélésén Putyin precedens nélkülinek nevezte a szabotázsakciót és jelezte, hogy a Biztonsági Tanács rendkívüli ülése elé terjesztik az ügyet.

A péntekre összehívott ülés előtt az amerikai védelmi minisztérium közölte, hogy „nem spekulál”, ki robbantotta fel a vezetéket. Oroszország nemzetközi vizsgálatot sürget a robbantás körülményeinek tisztázásáért.

A megrongálódott gázvezetékek megjavítása több mint fél évig is eltarthat – tudatta Pavel Zavalnij, az orosz parlament energiaügyi bizottságának elnöke. Kijavítását kétféleképpen lehet elvégezni: vízzáró kamra (keszon) segítségével, amelyet víz alatti építési munkákban vagy alapozásként használnak, vagy a tenger felszínére emelve a csöveket. Mindkét megoldásra mód nyílik, de roppant időigényes. A munkálatok elvégzését akadályozza, hogy a hozzá szükséges magas technológiájú eszközök nyugati embargó alá esnek – mondta.

Putyin orosz elnök a Független Államok Közössége hírszerző szolgálatainak vezetőivel tartott megbeszélésen a következőképpen értékelte a kialakult helyzetet: „A Nyugat semmilyen módszertől sem riad vissza. Nyomást gyakorol azokra, akik saját útjukon akarnak járni, megőrzik kultúrájukat, hagyományaikat, értékeiket, saját jövőt építenek. Az egypólusú hegemónia menthetetlenül összeomlik, igazságosabb világrend jön létre, de a Nyugat nem akar beletörődni. A Nyugat egyre több problémát és válságot idéz elő, hogy féken tartsa azokat az országokat, amelyek nem hajlandóak engedelmeskedni neki.”

A Békekör tudósítója megjegyezte: az orosz elnök szavai különös értelmet nyernek a gázvezeték felrobbantásával összefüggésben.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Nagyszerű visszaállítás: Antikrisztuskövető Sátánfatty Bill Gates 200 millió dollárt ígér a digitális személyazonosításra

 

Bár Tömeggyilkos Zsarnok Bill Gates, Bioterrorista Hazug Klaus Schwab és a Antikrisztus vezette Világgazdasági Fórum szeretné, ha a világ azt hinné, hogy céljaik az "egészségünk" és a "jólétünk" javítása, de szándékuk az emberiség globális uralása.

A Bill & Melinda Gates Alapítvány megújította a digitális személyazonosítás iránti elkötelezettségét, és a globális egészségügyi és fejlesztési projekteket támogató, összesen 1,27 milliárd dolláros csomag részeként megnövelte az e területre irányuló befektetését.

A legutóbbi finanszírozási kötelezettségvállalás 200 millió dollárt tartalmaz a digitális állami infrastruktúrára, amely magában foglalja a digitális személyazonosító igazolványokat és az anyakönyvi adatbázisokat.

Amint arról a Biometrics News beszámolt: "A bejelentés a hatodik éves "Goalkeepers Report"-hoz kapcsolódik, amely az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósítása terén elért eredményeket értékeli." A bejelentés a Biometrics News beszámolója szerint "a hatodik éves "Goalkeepers Report"-ot kíséri. Az ENSZ 16.9. fenntartható fejlődési célja 2030-ra az egyetemes jogi személyazonosságot tűzte ki célul, beleértve a születési anyakönyvezést is. Az e cél elérésére irányuló erőfeszítések világszerte a digitális személyazonossági programokhoz kapcsolódnak.

A közlemény szerint a 200 millió dollárt az interoperábilis fizetési és adatmegosztási rendszerek támogatására is elkülönítik. A Gates Alapítvány a digitális személyazonossághoz kapcsolódó különböző programok mellett a MOSIP nyílt forráskódú digitális személyazonossági platform egyik fő támogatója."

Nem meglepő, hogy Hamis Haramia Gates és radikális baloldali alapítványa dollárszázmilliókat ajánl fel a digitális személyazonosság mindenki számára történő bevezetésére. A digitális identitás már régóta szerepel a davosi napirenden, és a 2020. júniusi nagy újrakezdés hivatalos elindítása óta egyre nagyobb sebességre kapcsol. A Zsarnok Erőszaktevő Gates szervezetével partneri viszonyban álló, meg nem választott Antikrisztuskövetők Világgazdasági Fórum (WEF) globalistái tőkét kovácsoltak a Covidból, és az "oltási útlevelek" segítségével megalapozták a digitális személyazonosság széles körű bevezetését.

2022 februárjában a Népirtó Hazug Klaus Schwab vezette WEF új jelentést adott ki "A digitális ügynöki tevékenység előmozdítása: The Power of Data Intermediaries" (Az adatközvetítők ereje) című dokumentumot, amely a negyedik ipari forradalom megteremtésére vonatkozó terveiket ismerteti, amely a "fizikai, digitális és biológiai világ" összeolvadása.

 

 

Az oltási útlevelek a digitális személyazonosság egy formájaként szolgálnak

A jelentés szerint "a COVID-19 világjárvány miatt az orvosi adatok, különösen az úgynevezett oltási útlevelek ereje került fokozottan a figyelem középpontjába. Ezek az útlevelek természetüknél fogva a digitális identitás egy formájaként szolgálnak.

Egy ilyen digitális identitás többek között az egészségbiztosítási kezelésekhez való hozzáférésre, egészségügyi eszközök és telefonok ellenőrzésére, bankszámlanyitásra és pénzügyi tranzakciók lebonyolítására használható.

A digitális útlevéllel utazásokat foglalhat, és átmehet vele a vámon. Egy ilyen digitális személyazonosságot használhat majd vásárlásra, a közösségi médiában való megjelenésre, szavazásra, adóbevallás benyújtására és juttatások igénybevételére is.

A WEF a távközlésben is lényeges szerepet lát. A digitális személyazonossággal a hálózaton lévő eszközök és adatok ellenőrizhetők lesznek.

Alternatív hitelpontozás

A WEF digitális személyazonossági rendszere most egy olyan globális társadalmi hitelezési rendszer alapjait fekteti le, amely hatalmat ad nekik a polgárok ellenőrzésére és az általuk "megbízhatatlannak" tartott személyek megbüntetésére.

A WEF jelentése szerint harmadik felek a hiteltörténet, az egészségügyi előzmények és az online viselkedés alapján fognak ítéleteket hozni. Például "egy bank dönti el, hogy egy személy vonzó-e egy hitelfelvételhez".

A bankok az egyén online és offline társadalmi viselkedését is figyelembe veszik majd a hitelezési folyamatban; Ezt alternatív hitelpontozásnak nevezik, amely a nagy mennyiségű adatot használja ki a pénzügyi előzmények és a társadalmi viselkedés elemzésére. Sajnos ez a fajta rendszer azzal a kockázattal jár, hogy a Kínai Kommunista Párthoz (KKP) hasonló társadalmi hitelezési rendszert vezet be, ahol az árukhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférés az egyén társadalmi viselkedésén alapul.

 

 

A WEF jelentése szerint a digitális személyazonossági rendszerek közé tartoznak:

  • Profil: Tartalmazhat eredendő adatattribútumokat (például biometrikus adatokat) vagy hozzárendelt attribútumokat (például neveket vagy nemzeti azonosítószámokat).

  • Előzmények: Hitel- vagy egészségügyi előzmények, online vásárlási magatartás.

  • Következtetések: A hitelesítési folyamatok, profilok és előzmények alapján hozott ítéletek vagy döntések (pl. egy bank eldönti, hogy egy személy vonzó-e egy hitel felvételéhez).

A Világgazdasági Fórum (WEF) január 25-29. között tartott virtuális találkozójának napirendjére felkerült az alternatív hitelpontozás. A hagyományos hitelpontozás az egyén pénzügyi viselkedését elemzi; az alternatív hitelpontozás az egyén szociális viselkedését is figyelembe veszi.

Amint arról korábban a RAIR Foundation USA-nál már beszámoltunk, hihetetlenül invazív, ahogyan a megválasztatlan globalisták ki akarják szedni az Ön legintimebb adatait. Ezek közé tartoznak a testébe, otthonába és a városokba, ahol él, beültetett eszközök. A cél az, hogy minden eszközzel a lehető legtöbb információt gyűjtsék össze rólad.

 

 

A WEF jövője az emberek és környezetük folyamatos felügyeletét foglalja magában a testek internetének (Internet of Bodies, IoB) ökoszisztémáján keresztül. Ez az ökoszisztéma összekapcsolja az embereket a technológiával olyan eszközökön keresztül, amelyek lehetővé teszik a fórum számára, hogy hatalmas mennyiségű adatot szerezzen az egyénről. A RAND Corporation kifejti, hogy,

A testek internete vagy IoB valójában egy ökoszisztéma. Ez egy csomó olyan eszköz, amely az internetre csatlakozik, amely szoftvereket tartalmaz, és amely vagy személyes egészségügyi adatokat gyűjt rólunk, vagy képes megváltoztatni a test működését. A testek internetére úgy gondolunk, mint ezeknek az eszközöknek a gyűjteményére, valamint az eszközök által Önről gyűjtött adatokra.

A RAND arra figyelmeztet, hogy az IoB a legintimebb személyes adatainkat is veszélyeztetheti, és számos etikai aggályt vethet fel. Még arra is figyelmeztetnek, hogy ez "növelheti a globális geopolitikai kockázatokat, mivel a megfigyelő államok a IoB-adatokat autoriter rezsimek érvényesítésére használhatják". A WEF globális kockázatokról szóló jelentése 2019-ben elismerte, hogy "a teljes láthatóság és nyomon követhetőség világában könnyebb a tekintélyelvűség".

A hatalmas kockázatok és figyelmeztetések ellenére a WEF támogatja az IoB széles körű elterjedését, amellyel az emberi viselkedést ellenőrizhetik, miközben hozzáférhetnek az egyén legérzékenyebb egészségügyi, pénzügyi és viselkedési adataihoz. Ez az ökoszisztéma része a negyedik ipari forradalomnak, amelyet a WEF a "nagy újraindítás" menetrendjéhez kíván felhasználni.

Nem csoda, hogy a WEF egy 2020. júliusi jelentésében arra szólította fel "az ágazatok, iparágak és földrajzilag különböző érdekelt feleket", hogy egyesítsék erőiket és dolgozzanak együtt "az IoB-ben rejlő lehetőségek teljes felszabadítása érdekében".

Adatközvetítők

Amint az adatainkat kinyertük, a Világgazdasági Fórumok, az "adatközvetítők" készen állnak arra, hogy "segítsenek".

"Ezek a harmadik felek összekötőként szolgálnának az emberek és az adataikat gyűjtő szervezetek, illetve a vállalkozások és partnereik között". Mint Kate Kaye megállapítja, "sokféle formát ölthetnének, a digitális ügynököktől kezdve az embereket és adatvédelmi döntéseiket képviselő bizalmi személyekig. Vagy lehetnek olyan bizalmi társaságok, amelyek az egyének vagy vállalkozások nevében kollektív adattárgyalásokat könnyítenek meg. Az adatközvetítők akár automatizált döntéseket is hozhatnának mesterséges intelligencia segítségével". A WEF jelentése,

Legegyszerűbb szintjükön az információcserét segítik elő; legfejlettebb szintjükön pedig döntéshozatalt vállalhatnak, akár emberek nevében is.

Bár Nemzetgyilkos Sátánfatty Bill Gates, Antikrisztuskövető Haramia Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum szeretné, ha a világ azt hinné, hogy céljaik az "egészségünk" és a "jólétünk" javítása, globális szinten az emberek fölött kívánnak uralkodni.
https://rumble.com/embed/vsq5xw/?pub=jaj0j

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/nagyszeru-visszaallitas-bill-gates-200-millio-dollart-iger-a-digitalis-szemelyazonositasra

HORROR SHOW: Genetikailag módosított szúnyogokkal embereket oltanak be

 

Mivel az Egy Világkormány "vakcina" átverése lényegében kifutott, a kétértékű DEATHVAX™ beadás jelenleg 1,5% körül van, a technokommunista szociopaták rájöttek, hogy a legjobb módja eugenikai programjuk folytatására, a lopakodás.

Lépjen be a genetikailag módosított szúnyog, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy még hatékonyabban tudja genetikailag módosítani az embereket; nevezetesen:

Egy genetikailag módosított szúnyogokkal teli doboz sikeresen beoltott egy embert malária ellen a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) által finanszírozott kísérletben.

Gates bűntársa, Dr. Mengele 2.0, azaz Dr. Fauci történetesen minden szempontból az NIH-t irányítja, amely "véletlenül" illegálisan finanszírozta a COVID-19 funkciógyarapodási (GoF) kutatást a wuhani virológiai intézetben.

A The Counter Signal szerint:

A vizsgálat során körülbelül 200 éhes szúnyog csípte meg egy emberi alany karját. Az emberi résztvevők a karjukat közvetlenül egy kis, vérszívókkal teli doboz fölé helyezték.

Pontosan mennyire elvetemültek ezek a NIH, BigPharma, WHO, WEF, ENSZ lefizetett tudósok?

"Úgy használjuk a szúnyogokat, mintha 1000 kis repülő fecskendőt használnánk" - mondta Dr. Sean Murphy kutató az NPR tudósítása szerint.

 

 

Mi történik, ha több kvadrillió kis repülő fecskendőt vetnek be?

És mi a helyzet a hétköznapi halál-kultistával, akinek tökéletesen megfelel ez az egész disztópikus poszthumanizmus?

Carolina Reid egyike volt a vizsgálat huszonhat résztvevőjének.

"Az egész alkarom feldagadt és hólyagosodott. A családom nevetett, és azt kérdezték, hogy "miért teszed ki magad ennek?""."

Reid annyira élvezte az élményt, hogy azt mondja, annyi oltási kísérletben akar részt venni, amennyit csak tud. A kutatásért minden résztvevő 4100 dollárt kapott ösztönzésként.

Ez Winston Churchill híres viccére emlékeztet:

  • Churchill: "Hölgyem, lefeküdne velem ötmillió fontért?"
  • Társalkodónő: "Te jó ég, Churchill úr... Nos, azt hiszem... a feltételeket természetesen meg kellene beszélnünk...".
  • Churchill: Churchill: "Lefeküdne velem öt fontért?"
  • Társalkodónő: "Mr. Churchill, miféle nőnek tart engem?!"
  • Churchill: "Hölgyem, ezt már megállapítottuk. Most az árról alkudozunk."

Cseréljük ki a társasági hölgyet szegény, programozott emberi kísérleti alannyal, dobjunk neki némi adóból lopott pénzt, amit egy központi bank varázsolt elő a semmiből, és voilá: a tökéletes emberi kísérleti patkány.

 

 

A mellékhatások olyanok voltak, amilyenekre az ember számíthatott, miután több száz szúnyog megcsípte, semmi több.

Nem, persze, hogy nem. Ez csak egy újabb "bízz a tudományban", "biztonságos és hatékony" dolog, amit már annyira megszoktunk.

Dr. Kirsten Lyke szerint a kutatás "teljesen megváltoztatja a játékot".

Lyke vezette a Pfizer COVID-19 vakcinájának 1. fázisú vizsgálatát, és társ-vizsgálatvezetője volt a Moderna és a Novavax COVID vakcináinak.

Vezető kutató több a bioterrorista Lyke részt vesz a csalárd DEATHVAX ™ kísérletek minden bizonnyal egy újabb "véletlen" kétségtelenül. Az, hogy szorosan együttműködött Fauci-val és bűnbandájával, szintén egy újabb "véletlen" lehet. Az pedig, hogy nagylelkű Bill & Melinda Gates Alapítványi "támogatások" kedvezményezettje, minden bizonnyal egy újabb furcsa "véletlen".

A kutatók szerint a genetikailag módosított szúnyogokat nem fogják széles körben felhasználni emberek millióinak beoltására. Állításuk szerint azért használták a szúnyogokat fecskendők helyett, hogy költséget takarítsanak meg.

 

 

Lefordítva: A szúnyogok a szúnyogok elleni védekezéshez használták a szúnyogokat: Gates kutatói azt tervezik, hogy genetikailag módosított szúnyogokat engednek szabadon a bolygó beoltására, ahogy Billy Boy már évek óta szúnyogokat enged szabadon Floridában és számos más államban; sőt, jó esély van arra, hogy ezek az úgynevezett "repülő fecskendők" már most is ott zümmögnek a vadonban.

"Ő és kollégái azért választották ezt az utat, mert költséges és időigényes egy olyan parazita készítményt kifejleszteni, amelyet tűvel lehet beadni" - írja az NPR.

A legártalmasabb paraziták éppen ezek a kutatók, a BigPharma, a különböző Rockefeller és Gates "nonprofit" alapítványok, kormányok és technokrata szervezetek, mint a WHO, a WEF, az ENSZ, a CFR, a BIS, az IMF stb.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/horror-show-genetikailag-modositott-szunyogokkal-embereket-oltanak-be

Birodalmi felfordulás - Összeállítás az Északi Áramlat szabotázsáról

 

A NATO júniustól szeptember közepéig gyakorlatokat tartott a Balti-tengeren, többek között napokon át tartó nehéz helikopteres átrepüléseket, pont ott, ahol hétfőn a (most már 4 azonosított) gázvezeték szabotázs történt.

A szabotázs mind a 4 Nordstream csővezetéket megbénította, nem csak hármat, ahogyan azt eredetileg gondolták.

A Nordstream gáz ezen a télen lehetetlen Európa/Németország számára.

Az USA annyi cseppfolyósított földgázt fog eladni Európának, amennyit csak lehet, 8-10-szer magasabb áron, mint a vezetékes orosz gáz.

Lengyelország és Ukrajna ellenőrzi az Európába vezető, még megmaradt szovjet gázvezetékeket, ami nagyobb befolyást jelent Németországra, és lehetőséget ad arra, hogy magas tranzitdíjakat szedjenek ki.

Németország egyértelműen vesztes. A német polgárok vasárnap az Oroszországgal folytatott tárgyalásokért és a gázáramlás újraindításáért tüntettek.

Mennyire lesz nehéz a németeknek belátniuk, hogy az országukat, az otthonukat a NATO megtámadta, (némileg) Lengyelország és Ukrajna érdekében?

A brit stratégia a német államok egyesülése óta az volt, hogy Németországot és Oroszországot egymástól elkülönítve, lehetőleg háborúban tartsák egymással.

Churchill manipulálta Lengyelországot közvetlenül a 2. világháború előtt, egy kölcsönös védelmi szerződéssel, amit Nagy-Britannia nem tartott be.

Lengyelország valószínűleg kevésbé sértette volna meg Németországot és Oroszországot e hamis biztosíték nélkül.

Az atlantista érdekek leépítik az európai gazdaságot, ahogy egyre szorosabban az USA szolgálatába állítják. Ez nem egy "szövetség", hanem egy gyorsan bomló gyarmati megállapodás, amely az USA-t támogatja, miközben a német ipar bezár, és a német polgárok halálra fagynak. A londoni City az egyetlen része az Egyesült Királyságnak, amely ezen a télen nem néz szembe hasonló gazdasági sorssal. A "különleges kapcsolat" csak a "különlegeseknek" szól.

 

 

Andrew Korybko (2 nappal ezelőttről, ami kutyaévekben mérve hosszú idő) Az angol-amerikai tengely hasznot húz a balti-tengeri ökoterrorista támadásból.

Ez a terrortámadás megsemmisítette az orosz-német energetikai közeledés minden esélyét, Lengyelországot azonnal a kontinens egyik legfontosabb energetikai csomópontjává katapultálta, és ezzel az Angol-Amerikai Tengely Európa felosztására és uralmára irányuló terveit a következő szintre emelte. ...A támadás mindazonáltal pontosan ezért valóban Lengyelország nagyobb érdekeit szolgálja, még akkor is, ha valószínűleg nem állt a történtek mögött, vagy nem volt előzetes tudomása róla, ezért a gyanúnak az Angol-Amerikai Tengelyben (AAA) lévő szövetségeseire kell esnie.
Mindkettőjüknek érdeke az EU megosztása és uralma azáltal, hogy elősegítik Lengyelország felemelkedését olyan kontinentális nagyhatalommá, amely végül versenyre kelhet a blokk tényleges német vezetőjével... ...Ahhoz, hogy Németországot végleg kiüsse a geopolitikai és geoökonómiai játékból, az AAA-nak nemcsak sikeresen rá kell vennie, hogy az oroszellenes szankcióknak való megfeleléssel gazdasági öngyilkosságot kövessen el, hanem a jövőben el kell pusztítania minden esélyt egy stratégiailag értelmes közeledésre Oroszországhoz.
Az Északi Áramlat csővezetékek szabotálása pontosan ezt éri el azáltal, hogy teljesen elriasztja Németországot attól, hogy esetleg ragaszkodjon bármilyen energiahajtású tervéhez, amely az Oroszországgal való kapcsolatok helyreállítására irányul... Németország azt is kitalálhatja, hogy nincs több vesztenivalója Oroszországgal szemben azzal, hogy esetleg elsőként küld élvonalbeli harckocsikat Kijevbe. Ez a mesterségesen előállított stratégiai tehetetlenség így évtizedekre elkárhozna az orosz-német kapcsolatokban. https://www.globalresearch.ca/anglo-american-axis-benefits-from-ecological-terrorist-attack-baltic-sea/5794777.

Moon of Alabama (német) [Ez nyíltan Németország arcába vág. Németországot nemzetileg megalázták, valamint mélyen megsértették és elárulták].

Ez nem véletlenül vagy a sors akaratából történik. Ez része egy hosszú távú neokonzervatív tervnek, amely az USA folyamatos uralmát célozza a világ felett. Az angol-amerikai tengely az egyetlen fél, aki profitál a közelmúlt eseményeiből.
Az USA állítólag figyelmeztette Németországot az Északi Áramlat rendszer szabotázsára (németül).
Ez emlékeztet Joe Biden elnök év eleji figyelmeztetésére az ukrajnai orosz invázióra.
Könnyű megjósolni az ilyen eseményeket, ha az ember maga az, aki szándékában áll előidézni azokat.
Az USA tudta, hogy Ukrajna támadást fog indítani a donbászi köztársaságok ellen. Az USA tudta, hogy Oroszország be fog avatkozni, hogy segítsen testvéreinek. Oroszország ezt mondta. Az ukrán támadás február 17-én tüzérségi előkészületekkel kezdődött. Oroszország február 24-én avatkozott be...

 

 

..A Balti-tenger a NATO ellenőrzése alatt áll. Ez 2022 júniusától:

"A BALTOPS a nagyfokú összetettségével próbára tette kollektív felkészültségünket és alkalmazkodóképességünket, ugyanakkor rávilágított szövetségünk erejére és eltökéltségére, hogy mindenki számára szabad hajózást biztosító tengeri területet biztosítsunk" - mondta Gene Black altengernagy, az U. S. Sixth Fleet and Naval Striking and Support Forces NATO (STRIKFORNATO)... ..Míg a Baltops 22 manőverre már idén júniusban és júliusban sor került, az amerikai hatodik flotta csak néhány napja hagyta el a Balti-tengert (németül, az én fordításom): ... A "USS Kearsarge", az egyesület zászlóshajója és az amerikai haditengerészet legnagyobb hadihajója, amely az elmúlt 30 évben a Balti-tengeren volt bevetésen, 40 helikopterrel és vadászrepülőgéppel, valamint több mint 2000 katonával a fedélzetén, a kísérőhajók mintegy 1000 fővel. A mintegy 4000 katona hat hónapos bevetés után hazafelé tart az Egyesült Államok keleti partvidékén.

A Kearsange-műveletek egy részét a Balti-tengeren a speciális tenger alatti aknaelhárítási technológiák tesztelésére szánták... ...Az amerikai hadsereg nem az egyetlen erő, amely a csővezeték károsodásának közelében tartózkodott. Mindössze 100 kilométerre délre található a lengyel haditengerészeti bázis Kolobrzeg (a korábbi német Kolberg), amely aknafektető hajóknak és a 8. Kołobrzeg haditengerészeti harci mérnökzászlóaljnak ad otthont. A haditengerészeti harci mérnökök szakértői a víz alatti dolgok felrobbantásának, legyen szó aknákról vagy csővezetékekről.

A BALTOPS egyik jelentős fókusza minden évben a NATO aknavadászati képességeinek bemutatása, és idén az amerikai haditengerészet továbbra is arra használja a gyakorlatot, hogy tesztelje a fejlődő technológiákat - közölte a U.S. Naval Forces Europe-Africa Public Affairs június 14-én.
A BALTOPS támogatására az amerikai haditengerészet 6. flottája együttműködött az amerikai haditengerészet kutatási és hadviselési központjaival, hogy a pilóta nélküli víz alatti jármű aknavadászati technológiájának legújabb fejlesztéseit a Balti-tengerre hozzák, hogy demonstrálják a jármű hatékonyságát a műveleti forgatókönyvekben.

A kísérleteket a dániai Bornholm partjainál végezték a Naval Information Warfare Center Pacific, a Naval Undersea Warfare Center Newport és az Mine Warfare Readiness and Effectiveness Measuring résztvevőivel, mindannyian a U.S. 6th Fleet Task Force 68 irányítása alatt.
A dániai Bornholm partjainál a csővezetékeket érte találat. Alig néhány napja a USS Kearsarge is ott járt a térségben...
..Szeptember 2-án érdekes manővereket hajtott végre egy FFAB123 hívójelű amerikai helikopter. Akkor azt feltételezték, hogy ez a fedélzet a USS Kearsarge légi szárnyának tagja,és ma további részleteket kerestek.
Az ads-b.nl honlap szerint ezt a hívójelet aznap 6 deszka használta, amelyek közül háromnak sikerült megállapítani az oldalszámát. Mindegyikük Sikorsky MH-60S.

Az FFAB123 útvonalát a tegnapi baleset sémájára szuperponálva meglehetősen érdekes eredményt kapunk - a helikopter vagy az Északi Áramlat-2 autópálya mentén repült, vagy akár a baleset helyszínei között...
...Eközben a bányaüzem ideális területként szolgált az új technológia tesztelésére.

Öt nemzet tudósai a pilóta nélküli víz alatti jármű (UUV) aknavadászati technológiájának legújabb fejlesztéseit vitték a Balti-tengerre, hogy demonstrálják a jármű hatékonyságát a műveleti forgatókönyvekben. A BALTOPS aknaelhárítási munkacsoport végigjárta a balti régiót, és kritikus tengeri csomópontokon gyakorolta a lőszerek felkutatását, kiaknázását és hatástalanítását. 2021-ben, az Északi Áramlat 2 építése közben a lengyel haditengerészet beavatkozott és veszélyeztette a csőfektető hajókat ugyanott....

..A közelmúltbeli ukrán válság idején Lengyelország elutasította az orosz gáz átvételét. Lezárta a Jamal-vezetéket, amely Oroszországból Németországba szállít földgázt. Lengyelország továbbra is fogyasztott orosz gázt. Németországtól kapta azt, amely az Északi Áramlat I. vezetéken keresztül kapta Oroszországtól.
Lengyelország és Dánia új tenger alatti vezetéket épített, amely összeköti a Hollandiába és Európába norvég gázt szállító vezetékkel.
A vezetéket tegnap nyitották meg, ugyanazon a napon, amikor az Északi Áramlat rendszerét szabotálták... https://www.moonofalabama.org/2022/09/whodunnit-facts-related-to-the-sabotage-attack-on-the-nord-stream-pipelines.html#more

 

 

Mind a 4 csövet robbanóanyaggal törték szét.

A svéd parti őrség a hét elején egy negyedik gázszivárgást is felfedezett a sérült Északi Áramlat vezetékeken - közölte egy szóvivője a Svenska Dagbladet című napilappal. https://www.azerbaycan24.com/en/fourth-leak-found-on-nord-stream-pipelines-swedish-coast-guard-says/

Pepe Escobar: Németországnak és az EU-nak hadüzenetet adtak át

Most már fájdalmasan világos, hogy a birodalmi bársonykesztyű lekerült a vazallusokról. Az EU függetlensége: tilos. Együttműködés Kínával: tilos. Független kereskedelmi kapcsolatok Ázsiával: tilos. Az EU egyetlen helye az, hogy gazdaságilag az USA alá legyen rendelve: az 1945-1955-ös évek ízléstelen remixe. Egy perverz neoliberális csavarral: miénk lesz az ipari kapacitásotok, nektek pedig nem lesz semmitek.

Az NS és NS2 szabotálása beleépült abba a birodalmi álomba, hogy az eurázsiai szárazföldtömeget ezer darabra bontsák, hogy megakadályozzák a Németország (az EU képviseletében), Oroszország és Kína közötti transzeurázsiai konszolidációt: 50 billió dollár GDP, vásárlóerő-paritáson (PPP) számolva, szemben az USA 20 billió dollárjával.
Vissza kell térnünk Mackinderhez: az eurázsiai szárazföldek feletti ellenőrzés a világ feletti ellenőrzést jelenti. Az amerikai elit és trójai falovaik Európa-szerte mindent megtesznek azért, hogy ne adják fel az ellenőrzésüket.

Az "amerikai elit" ebben a kontextusban magában foglalja az elborult, Straussian neokonoktól fertőzött "hírszerző közösséget" és az őket fizető nagy energia-, gyógyszer- és pénzvilágot, amely nem csak a mély állam örökké tartó háborús megközelítéséből profitál, hanem a Davos által kitalált Nagy Újraindításból is pénzt akar csinálni.
A dühöngő húszas évek egy gyilkossággal kezdődtek - Soleimani tábornok meggyilkolásával. A csővezetékek felrobbantása a folytatás része. 2030-ig végig a pokolba vezető autópálya lesz. https://thesaker.is/germany-and-eu-have-been-handed-over-a-declaration-of-war/.

Bhadrakumar, az indiai Punchline-ból:

Mivel az Északi Áramlat halálosan megrongálódott, ha Oroszország az elképzelhető jövőben újraindítaná a gázszállítást Németországba, az csak a Lengyelországon és Ukrajnán keresztül futó szovjet korabeli vezetékeken keresztül történhet. Varsónak és Kijevnek azonban a jelenlegi körülmények között nem lesz kedve együttműködni.
Oroszország elveszíti minden befolyását a német politikára egy olyan helyzetben, amikor súlyos gazdasági válság fenyeget, és egyre nagyobb az igény arra, hogy felülvizsgálják Berlin döntését az Északi Áramlat 2 üzembe helyezése ellen. A múlt héten nagy tüntetések zajlottak Németországban, amelyek az Északi Áramlat 2 üzembe helyezését követelték az energiahiány megoldása érdekében.

Ami a német vezetést illeti, neki sincs már más választása, minthogy beleharapjon a szavába és az orosz gázszállítások újraindítását kérje (kivéve, ha könyörög Lengyelországnak és Ukrajnának, hogy működjenek együtt a Jamal és a Drusba gázvezetékek újraindításában). https://www.indianpunchline.com/attack-on-nord-stream-kills-prospects-for-dialogue-in-ukraine/.

Gilbert Doctorow, aki a helyszínen, Szentpéterváron tartózkodik, és folyékonyan beszél oroszul, kommentálja az oroszországi tervezet-kikerülést. Ő egy vietnami korszakbeli békepárti. Én ezt a cameót választom:

Az 50 éves főtaxisofőröm, a tartalékosok gyalogsági századosának aligha van kétsége afelől, hogy be fogják hívni, ha nem is ebben az első "részleges" mozgósításban, de az általános mozgósításban, amely biztosan bekövetkezik, amint Oroszország hadat üzen Ukrajnának, ami az elkövetkező két héten belül bekövetkezhet. És mit szól ehhez? "Már életem legjobb éveit tudhatom magam mögött. Kész vagyok elmenni, és ha kell, meghalni a hazámért". Szó szerint és egy cseppnyi jingoizmus nélkül. Kicsit úgy hangzik, mint az a bájos "hazám írja [sic] vagy rossz", amit nagyapám, Max, aki az Orosz Birodalomból vándorolt ki az Egyesült Államokba 1910 körül, írt nekem az 1960-as években. Mindkét kifejezés szívből jövő volt, és tiszteletet érdemel. https://gilbertdoctorow.com/2022/09/27/draft-evasion-in-todays-russia/

 

 

Közvélemény-kutatás: Az amerikaiak támogatják az ukrajnai háború gyors diplomáciai befejezését (Az amerikai félidős választásokig kevesebb, mint 6 hét van hátra.)

Az amerikaiak közel 60 százaléka támogatná, hogy az Egyesült Államok "a lehető leghamarabb" diplomáciai erőfeszítéseket tegyen az ukrajnai háború befejezése érdekében, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy Ukrajnának engedményeket kell tennie Oroszországnak...

...A felmérésből az is kiderült, hogy 47 százalékuk azt mondta, hogy csak akkor támogatja az Ukrajnának nyújtott amerikai katonai segélyek folytatását, ha Washington részt vesz a háború befejezését célzó diplomáciai tárgyalásokban, míg 41 százalékuk azt mondta, hogy támogatná a segélyeket, függetlenül attól, hogy az Egyesült Államok részt vesz-e a tárgyalásokban.
Mindössze hat százalék mondta azt, hogy Oroszország ukrajnai háborúja az Egyesült Államok három legfontosabb problémája között van, amelyekkel az Egyesült Államoknak ma szembe kell néznie, az első három helyen az infláció (46 százalék), a munkahelyek és a gazdaság (31 százalék), valamint a fegyveres erőszak (26 százalék) áll. https://responsiblestatecraft.org/2022/09/27/poll-americans-support-quick-diplomatic-end-to-war-in-ukraine/.

Egy ortodox pap az angol-amerikai öngyilkosság lassú mozgású érveit mutatja be, ahogy a nyugati birodalom felemészti önmagát és visszafejlődik.

Amerikai rulett, Batiushka írta a The Saker blog számára https://thesaker.is/american-roulette/

A tálibok ideiglenes megállapodást írtak alá Oroszországgal benzin, gázolaj, gáz és búza szállításáról Afganisztánba - közölte a Reuters hírügynökséggel Haji Nooruddin Azizi afgán kereskedelmi és ipari miniszter.

A bejelentés az első jelentős nemzetközi gazdasági megállapodás, amelyet a tálibok a határaikon túli külföldi kormánnyal kötöttek azóta, hogy a csoport 2021 augusztusában, az Egyesült Államok kaotikus kivonulását követően hatalomra került az országból.

Egyetlen ország, köztük Oroszország sem ismerte el hivatalosan a tálibokat Afganisztán törvényes kormányaként, bár Oroszország egyike azon országoknak, amelyek fenntartották nagykövetségüket a fővárosban, Kabulban.
Azizi elmondta, hogy Oroszország beleegyezett abba, hogy az átlagos globális nyersanyagárakhoz képest árengedményt ad a táliboknak történő szállításokra. A megállapodás értelmében Moszkva évente mintegy egymillió tonna benzint, egymillió tonna gázolajat, 500 ezer tonna cseppfolyósított gázzal (LPG) és kétmillió tonna búzával látja el az országot.

A megállapodás egy meg nem határozott ideig tartó próbaidőszakkal kezdődik, és akkor kerül sor a végleges megállapodás megkötésére, ha mindkét fél elégedett a megállapodással...

..Az USA a tálibokkal is tárgyalásokat folytat. Ebben a hónapban Washington bejelentette, hogy a befagyasztott 7 milliárd dollárnyi pénzeszköz nagyjából felét felszabadítja pénzbeli és humanitárius segélyek céljára. A terv részletei hiányosak, és a tálibok a teljes összeget követelik. Nem világos, hogy az Oroszországgal kötött megállapodás milyen hatással lesz a tárgyalásokra. https://www.globalresearch.ca/afghanistan-taliban-sign-import-agreement-russia-report/5794847

Az irániaknak már nagyon elegük van a brutális "erkölcsrendőrség" osztagaiból, akik az utcáikon járkálnak és nőket vernek.
Az iráni olajipari dolgozók sztrájkkal fenyegetőznek, ha a kormány nem veti véget a kemény fellépésnek https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Iran-Oil-Workers-Threaten-To-Strike-If-Government-Doesnt-End-Crackdown.html

https://drjohnsblog.substack.com/p/imperial-convulsions

https://www.pokolafoldon.hu/politika/birodalmi-felfordulas-osszeallitas-az-eszaki-aramlat-szabotazsarol

Pataky Zoltán: A Hollyvood filmvilága, és a művészet világa a valóság ellen

 

Israel Shamir író: „A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata.

(…) Amerikai zsidók hozták létre Hollywoodot, és Hollywood fő témájának a bosszút tette. Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejeződése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fő tényezője. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelműen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk. Más szavakkal: nincs szükség és nem volt szükség összeesküvésre. Inkább arról van szó, hogy az éretlen Amerika nem tudott ellenállni a zsidó mentalitás hatásának és zsidó állam lett, Izrael nagy testvére. A trieri rabbi egyik unokája, Karl Marx már az 1840-es években megjósolta, hogy Amerika zsidó állam lesz, és a kapzsiság és elidegenedés zsidó ideológiáját öleli magához.

Ez magyarázza a zsidók sikerét: teljesen természetes, hogy a zsidó államban a zsidók inkább sikeresek. E magyarázat lehetővé teszi, hogy a kérdésre válaszoljunk: vajon Amerika a zsidó lobbi miatt támogatja Izraelt vagy az amerikai nagyvállalatok valódi értékei miatt? A válasz: a zsidó lobbi (…) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei.”

Nem egy leányálom az előbbi idézetet elemezni, de nem lehetetlen, addig ameddig tarja magát az ember az idézet minden betűjéhez és szellemiségéhez! Mielőtt azonban nekilátunk, be kell ismernünk, hogy egy, az egész világot átfogó tervről van szó, amit mi sem bizonyít jobban mint a napjainkban lejátszódó Ukrán–orosz háború! Az egész világ tudatába lett vésve, hogy az oroszok az agresszorok, amíg az Ukránok az áldozatok! Valójában azonban az idézetben többször megemlített zsidó lobbi kézjegye látszik ebben a háborúban is.

 

 

Lássunk neki az elemzésnek. Israel Shamir író mondanivalójának azonnal az elején, így beszél:

„A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata..”

Bosszú? Az egész világ ellen? Hogy is van ez? Miért van ez? Mindenkinek, azonnal eszébe jut a második világháború, és azok az események amelyekre az emberiség büszke nem lehet! De, az elkövetők ismertek, viszont a második világháború után eltelt hetvenhét (!!) év, és nemzedékek cserélődtek le azóta!

Nemzedékek amelyeket nem hibáztathat senki sem! Milyen kultúra az amely képes nemzedékeket a bűnösség tudatába kényszeríteni, és tartani? Nem inkább egy beteg, és az egész világra veszélyes szövetség irányított, szándékos, tevékenykedéséről van szó? Érthető ez a magyarázat, hisz naponta mantrázza a világ közmédiája, nap mint nap, percről percre. Maga Israel Shamir adja meg a választ, igazolja abbeli gyanúnkat, hogy a zsidó lobbi, világhatalmat akar, és töretlenül halad kitűzött célja felé, akár mennyibe is kerül az, az emberiségnek! Majd arról beszél, hogy:

„Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejeződése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fő tényezője. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelműen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk.”

E két mondat után akár be is fejezhetnénk az elemzést, hisz kimondja, hogy: „a zsidó lobbi (…) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei.”

 

 

Ezek után, nem kell más mint végignézni világunkon, és azonnal szembetűnővé válik, hogy egy pokoli körforgás kellős közepén vagyunk, amelyből talán már alkalmunk sem lesz kimászni! Israel Shamir a sajátjairól ír, koránt sem dicséretesen, ismernie kell, és ismeri is saját „kultúrájának” alapjait, eredetét, lényegét is!

Térjünk vissza közép Európába, ott is Magyarországra. Ha már valaki Magyar, akkor annak nem kell megmagyarázni, hogy mi megy végbe kis Hazánkban, abban a Hazában amelyet meghagytak nekünk a kényszer szerződés után, Trianonban. Ma már arról rebesgetnek, bizonyos körök, hogy még ezt a maradék területet is megszabadítják a maradék Magyaroktól. Tőlünk. Mindenütt tapasztalható a zsidó lobbi hatása, az óvodákban, az iskolákban, a bíróságokon,- Biszku Béla megúszta, tömeggyilkos volt, Budaházyt elítélték – történelmünket ők írják még ma is, imaházaik sorban épülnek, Trianon gyásznapját, az együvé tartozás ünnepnapjává degradálták, miközben a Magyarság rohamosan fogyásban van! Mint azt Israel Shamir mondta: „...Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei.”

Ide tartozik kis Hazánk is. Sajnos. A végére már csak kérdések maradtak. Meddig még? Mert ugye az is világos, hogy a zsidókat is alaposan meg zavarta valami. Mégpedig az, hogy ők is benne vannak a saját „kultúrájuk” vadhajtásának terveiben. Azok pedig az általuk jól ismert cionisták tervei, amelyek fő célja a világ feletti uralom átvétele. Szolgáik mindenütt vannak, akár megvett, akár megfélemlítettek, mint például a Magyar államfő, aki készséggel visel kipát, fekete kalappal együtt, ha a protokoll előírja, Magyar földön Magyarok között! Meddig még?

Folytatódik Trianon, „köszönve” a DK és más balliberális pártoknak, miközben a kormánynak köszönve, egyre több idegen jön be az országunkba, vendég munkásokat is behoz a kormány, a kilakoltatások újra fenyegetik a Magyar családokat, ezzel is siettetve a Magyarság számának rohamos csökkenését! Ez a jelenség minden leszakított területeinken félreérthetetlenül
mérhető! Fogyunk, fogyunk, közben idegenekkel telepítik be Hazánkat. A zsidó hitközségek, virágkorukat élik, és nem csak Budapesten. Lobbijaik egyre hangosabbak, erőszakosabbak, és egyre több joguk van velünk, az őslakosokkal szemben a mi Hazánkban! Meddig még?

 

 

Déli határunkon a migránsok fegyverkeznek, lövések is dördültek, nemrégiben. Idehaza a cigányság, egyik cirkuszt a másik után rendezi meg, fegyveres összetűzések formájában! Meddig még? A szomszédunkban háború van, a menekülteket befogadjuk, ellátjuk enni inni valóval, munkát kapnak, erről a kormány büszkén beszél, de mintha vak lenne, hőn nem szeretett kormányunk, mert sem a rádióban, sem a tévében de az újságokban sincs egy megveszekedett szó sem a rengeteg, az Ukrán menekültek által eldobott élelmiszerről és ruházati cikkekről! Zelenszkij meg azzal fenyegetőzik, hogy a Barátság Kőolajvezetéket fogja károsítani, mert ugye nem álltuk be, állítólag, az ő felszólítására, a fegyver szállítók közé! Mi lesz Nemzet testvéreinkkel? Azt pedig, hogy mi van, kik tervezték meg Európa tönkretételét, könnyen megértjük ha a fenti idézetet figyelmesen, újra olvassuk!

Nekik Európa tönkretétele nem elég, ők az egész világot padlóra akarják küldeni, bármibe kerül is az! Nekünk Magyaroknak, ilyen körülmények között, milyen lehetőségeink vannak az életben maradáshoz? Van egyáltalán, bármilyen esélyünk?

Hamarosan elválik, hisz az események egyre konkrétabban rajzolódnak ki, egyre gyorsabban változnak a hírek, és a világ politikai színpadán gyülekeznek az őrült politikusok, akik egyre többször beszélnek arról, hogy melyik hatalom milyen atomrakétákkal rendelkezik, és milyen gyorsan tud csapást mérni az ellenfelére!

Nos egy biztos, győztes egyik sem lesz, de vesztesek leszünk mindannyian! Elérkeztünk az őrültek színdarabjának utolsó felvonásáig!

Pataky Zoltán

Őrület. Vagy sátánizmus. Az USA az internet leállításával fenyegetőzik

 

Az USA zárt csatornákon keresztül az internet leállításával és a kritikus infrastruktúrát érő kibertámadással fenyegeti az orosz vezetést.

Valójában tényleg minden nem túl jó, és az Egyesült Államok valóban képes arra, hogy teljesen blokkolja az internet működését Oroszországban (az orosz szolgáltatókat lekapcsolja a domainnév protokollok támogatásáról).

De a tűzben nincs gázló, mint ahogy nincs visszaút sem, kivéve a rettenetes ellenség felett aratott győzelmet.

Oroszország viszont válaszul képes és köteles megsemmisíteni az internet fizikai infrastruktúráját (csak 6 kábelt kell kiiktatni, és az egész nyugati gazdaság káoszba zuhan).

https://politikus.info/events/147056-ssha-po-zakrytym-kanalam-ugrozhaet-rossiyskomu-rukovodstvu-otklyucheniem-interneta.html

 

 

Peszkov a helyzetre adott reakciót a következőkkel kommentálta

Északi Áramlat ügyében: "Emlékeznek az Egyesült Államok elnökének még február elején tett nyilatkozataira, aki akkor megígérte, hogy megszabadul az Északi Áramlat 2-től. Hogy az Egyesült Államok elnöke mire gondolt, azt nem tudjuk. Teljesen ilyen, tudja, az őrültséggel határos hisztérikus eufórikus reakciót látunk a lengyelek részéről, akik köszönetet mondanak az Egyesült Államoknak ezért" - mondta Peszkov.

Korábban Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő felhívta a figyelmet a lengyel képviselő, Tömeggyilkos Sátánfatty Radek Sikorsky volt lengyel külügyminiszter nyilatkozatára, aki köszönetet mondott az Egyesült Államoknak az Északi Áramlat és az Északi Áramlat 2 gázvezetékek balesetéért.

rt.com jelenleg nem elérhető.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/orulet-vagy-satanizmus-az-usa-az-internet-leallitasaval-fenyegetozik

Oltóanyag-holokauszt: Heti több százezer "teljesen beoltott" ember hal meg, a hivatalos kormányzati jelentések szerint

 

Ha még nem jöttél volna rá, az igazi járvány sosem valami levegőben terjedő vírus volt.

Mindig is az úgynevezett "vakcinák" voltak, amelyek tartalma most hetente több százezer ember halálát okozza a legfrissebb kormányzati adatok szerint.

A "teljesen beoltottak" sétáló halottak, akik magukkal cipelik a tüskés fehérjékkel és más halálos méreganyagokkal fertőzött, sérült immunrendszerüket, amely elárasztja az egészségügyi rendszereket beteg és haldokló betegekkel.

Erről persze nem hallani a "hírekben", mert ez egy sokkal másabb történetet mond, mint amit a hatalom terjeszt, amely azt akarja elhitetni velünk, hogy az oltások "életeket mentenek". Az igazság az, hogy az oltások a szemünk láttára népesítik el tömegesen a világot.

Angliában például a mentők napi hívásainak száma már olyan magas, hogy az ottani rendszer nehezen tud minden esethez elsősegélynyújtót küldeni. A kórházak is egyre inkább túlterheltek a poszt-jab betegségekben szenvedő betegekkel, így kevés, vagy egyáltalán nem marad kórházi ágy más számára.

 

 

CDC: A szívizomgyulladás kockázata 133-szor nagyobb a teljesen beoltottak körében

A Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) egy információszabadság-kérés szerint megerősítette, hogy a szívvel kapcsolatos sürgősségi esetek száma 2021-ben megduplázódott 2020-hoz és az azt megelőző évekhez képest. Az eddigi 2022-es évben a szám még mindig parabolikusan emelkedik, ahogy az oltások hosszú távú hatása lecseng.

A legfrissebb adattáblázatokból - a GlobalResearch.ca oldalon megtekintheti őket - tudjuk, hogy a mentőhívások száma hónapról hónapra tovább nő, és a vége nem látszik.

Sok ilyen hívás fiatalabb emberekhez szól, csak hogy tisztázzuk, és nem csak idősekhez. Az egyébként makkegészséges fiatalok mostanra legyengültek, és sérült szívvel küzdenek, ami sok esetben szívrohamot vagy agyvérzést eredményez.

A halálesetek száma is az egekbe szökik, mivel az injekciós tüskés fehérjék felhalmozódnak az emberek testében, és vérrögöket képeznek, amelyek sok esetben végül halálhoz vezetnek.

Ne feledjük, hogy amikor a kórházak először leálltak a "vírus" miatt, valójában szabadságra mentek. Soha nem volt igazán jelentős mértékű betegségkitörés, egészen addig, amíg a Warp Speed hadművelet be nem indult, és el nem szabadította a poklot a világra.

Most, hála a felvételeknek, emberek százmilliói sétáló egészségügyi időzített bombák, amelyek látszólag véletlenszerűen robbannak fel. Az egészségügyi rendszerek pedig képtelenek mindegyikkel megbirkózni.

 

 

Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) már jó ideje tud az injekciók szívkárosító hatásairól. Még januárban tett közzé egy tanulmányt, amely rávilágított arra a tényre, hogy azoknál, akiket a Fauci-féle influenza elleni injekcióval oltanak be, 133-szor nagyobb valószínűséggel alakul ki szívizomgyulladás, mint a nem oltottaknál.

"Ez azt jelenti, hogy a Covid-oltás sokkoló 13 200%-kal növeli a szívizomgyulladás elszenvedésének kockázatát" - jelentette a Global Research.

"Végül a szívizomgyulladás legyengíti a szívet, így a szervezet többi része nem kap elég vért. Ezután vérrögök képződhetnek a szívben, ami stroke-hoz vagy szívrohamhoz vezethet. Az állapot egyéb szövődményei közé tartozik a hirtelen szívhalál is."

"A szívizomgyulladásnak nincs enyhe változata, rendkívül súlyos, mivel a szívizom képtelen regenerálódni. Ezért, ha a károsodás egyszer bekövetkezett, az órát nem lehet visszaforgatni".

Az Egyesült Királyságban a Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) szerint a Warp Speed hadművelet korában a halálozási többlet az egekbe szökött, különösen a részben vagy teljesen injekciót kapók körében. Az oltatlanoknál eközben nem mutatkoznak ilyen hatások.

A cikk forrásai a következők:

GlobalResearch.ca

NaturalNews.com

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/oltoanyag-holokauszt-heti-tobb-szazezer-teljesen-beoltott-ember-hal-meg-a-hivatalos-kormanyzati-jelentesek-szerint

B-terv: az ukrajnai háború új út a nagy visszaállításhoz

 

"Kína a globalisták (a szupergazdag családok és csatlósaik) társadalmi modellje.

Kínát már a hetvenes években tesztpályaként kezelték.

Tetszik nekik az eredmény - egy szuper-passzív lakosság, amelyet arra neveltek, hogy önkényes, értelmetlen szabályokkal és korlátozott személyes autonómiával éljen.

A világjárvány kudarca, amely nem teremtett belépési pontot ehhez a Nagy Újraindításhoz, meggyőzte az elitet, hogy térjenek vissza a hidegháborús/atomháborús modellhez.

2021 nyarán megegyeztek abban, hogy egy háborús/hidegháborús programot folytatnak, felhasználva a meglévő előítéleteket és a NATO/Warszawi Paktum feszültségek hosszú történetét, hogy egy új belépési pontot hozzanak létre a Nagy Újraindításhoz, amelynek nagyobb esélye van a gyökeresedésre."

Makow megjegyzése – Megértem, hogyan váltottak át a COVID-ről a háborús forgatókönyvekre, de a szerző nem igazán magyarázza meg, hogy Oroszország gyűlölete miként készteti az embereket az Agenda 2030 elfogadására. Egy barátom elmagyarázta, hogy a háború okozta éhínségeket és elvándorlást fogják felhasználni arra, hogy éheztessenek minket, hogy behódoljunk.).

 

 

A Nordstream szabotázs a Nagy Újraindításról szól

Senki sem érti a teljes képet. Én sem, de íme, amit a fülek nyitva tartása és a fejem lehajtása révén kiszűrtem.

Biztonságos helyen dolgozom. Csak ennyit mondok. A következőket tudom.

Kína a globalisták (a szupergazdag családok és csatlósaik) társadalmi modellje.

Kínát már a hetvenes években is ők nevelték, mint kísérleti terepet. Tetszik nekik az eredmény - egy szuper-passzív lakosság, amelyet arra neveltek, hogy önkényes, értelmetlen szabályokkal és korlátozott személyes autonómiával éljen.

A 2000-es évek eleje óta az a kihívás, hogy hogyan lehet ezt a modellt átültetni a "szabad" világba, ahol az általuk mérgezőnek és szélsőségesnek nevezett individualizmusnak és a viszonylag nagyfokú személyes szabadságnak megvan a szilárd hagyománya.

Az első kísérlet a hamis világjárványon keresztül történt.

Egyébként mindenki, akinek van némi tisztánlátása, tudja, hogy ez egy kamu.

A világjárvány egy őrült terv volt, amelyet egy kis létszámú, de hangos és jó kapcsolatokkal rendelkező csoport kezdeményezett. Ők tényleg eléggé őrültek.

A kezdetektől fogva problémásnak bizonyult.

 

 

A sztori az lett volna, hogy ez a nem létező vírus Kínából származik, és a kínaiak a megszokott kíméletlenséggel és hatékonysággal kezelték a veszélyeket - de működött.

Ennek az volt a célja, hogy a nyugati médiában egy megrendezett vitát indítson el arról, hogy az emberi jogokat fel kell-e néha adni a kollektív jó érdekében.

Az eredmény előre el volt rendelve, hogy "igen" lesz, és ezt követően a kínai társadalmi kormányzás stílusát lassan bevezetik Nyugaton - "életek megmentése" stb. érdekében.

Ezzel egyidejűleg a világjárványt hibáztatják az élelmiszerhiányért és az emelkedő árakért, így bevezetik a fejadagokat.

Eredetileg úgy tervezték, hogy ezekkel a módszerekkel 2021 közepére jó úton haladunk a "semmit sem birtokolni és boldognak lenni" felé.

Az ügyesebb olvasók emlékeznek a nyugati médiában megjelent pletykákra, miszerint Kína sokkal jobban kezeli a világjárványt, mint a Nyugat, stb. stb.

Azonban az egyes nyugati országokban (főleg az USA-ban és az Egyesült Királyságban) a legmagasabb szinteken az átmenet jellegével és sebességével kapcsolatos komoly egyetértés hiánya, valamint a váratlan (a mogyorók által) világszerte tapasztalható alulról jövő ellenállás lassítani kezdte a dolgokat, és töredezetté tette a kezdeti elhatározást.

A világjárvány hamis természetéről túl sok információt terjesztettek a szervezetek elégedetlen tagjai, akiknek tudomásuk van róla, és akik nem állnak a Nagy Újraindítás mellé.

 

 

A lendület elveszett.

Az őrülteknek azt mondták, hogy menjenek haza és fogják be a szájukat, és a felsőbb vezetők (nem tudom, kik ők) újragondolást rendeltek el. Egy új tervet, hogy ugyanazt az eredményt érjék el - a Nyugat úgynevezett "kínaiasítását".

Ekkor állt össze a háborús forgatókönyv - 2021 tavaszán/nyarán. Részben tanúja voltam ennek a résznek.

Azzal érveltek, hogy az előző kísérlet egyik fő gyengesége az volt, hogy a globális vezetők közötti nyilvánvaló együttműködés szintje túlságosan nyilvánvaló közös ellenséget hagyott a tömegeknek - magukat a vezetőket. Az olyan emberek, mint Antikrisztuskövető Népirtó Trudeau és a Nemzetgyilkos Sátánfatty bestia kiakadtak. Nem tetszett.

A 2. kísérlethez a háborús forgatókönyvet részesítették előnyben, mivel az aktiválná az atavisztikus törzsi hűségösztönöket, és a régóta ápolt geopolitikai előítéletekre játszana rá.

(Szabadkőműves kézfogás Kissingerrel)

 

Ezt a moszkvai uralkodó klikknek (nem, nem Putyin, ő mostanában csak gumibélyegző) is felvetették, akik egyetértettek.

 

 

Feltételezem, hogy néhányan tisztában vannak azzal, hogy a hidegháborút pszichológiai kísérletként hozták létre a háború utáni közvetlen időszakban, és nagyon tanulságosnak és hasznosnak bizonyult a tömegek irányítására, a figyelem irányítására és a félelemkeltésre. A mesterséges szakadék mindkét oldalát természetesen gondosan kezelték, történeteket dolgoztak ki, válságokat generáltak, hogy maximális realizmust teremtsenek, és hosszú távú lojalitást, előítéletes gondolkodást és traumás reakciókat idézzenek elő, amelyek több generáción átívelőnek bizonyultak.

A hidegháborút mint tömegirányítási eszközt az 1980-as években felhagytak a hedonizmus/beépített-értelmetlenkedés kísérlet javára, amely nem volt különösebben sikeres a tömegpszichológia megteremtése szempontjából.

A világjárvány kudarca, amely nem teremtett belépési pontot a Nagy Újraindításhoz, meggyőzte az elitet, hogy térjen vissza a korábbi modellhez.

 

 

2021 nyarán megállapodtak abban, hogy egy háborús/hidegháborús programot folytatnak, felhasználva a meglévő előítéleteket és a NATO/WP feszültségek hosszú történetét, hogy a Nagy Újraindításnak egy új belépési pontot hozzanak létre, amely nagyobb eséllyel gyökeret ereszt.

A régóta fennálló és gondosan ápolt ukrajnai "gyújtópontot", annak beépített polarizációs és kollektív traumapotenciáljával (náci regálék képei) Szíriával szemben választották ki, mivel az erősebb potenciális hatást gyakorolhatott a nyugati közönségre (a fentiekben vázoltak szerint a művelet kezdeti célpontja).

Megállapodtak abban, hogy tudatalatti és tudatos asszociációkat keltenek a második világháborúval és a hidegháborúval kapcsolatban.

Természetesen ellentmondásos és érzelmileg rezonáló narratívákat használnának fel és gondosan elültetnének, hogy - az eredeti hidegháborús kísérlethez hasonlóan - egyik fél sem rendelkezzen egyértelmű erkölcsi fölénnyel, és ezért az egyének személyes előítéletei felhasználhatók legyenek az értékek és a lojalitás megítélésének "nehéz munkájához".

– Kérem, álljanak fel az igazi vezetők!

Ukrajnát áldozatként mutatták volna be, miközben az örökölt médián keresztül nyugtalanító képeket is terjesztettek volna a közepükben megőrzött neonácikról.

 

Oroszországot agresszorként mutatnák be, miközben saját áldozattá válásának történetét széles körben terjesztenék a saját médiáján és a "független" csatornákon keresztül.

Ez gazdag növekedési közeget biztosítana a polarizált viták számára.

Megállapodtak abban, hogy Oroszország "hadművelete" (a hadseregük saját okokból nem volt hajlandó háborúnak nevezni) korlátozott lesz, főként a különböző kelet-ukrajnai helyi milíciákra hárul, és a lehető legalacsonyabb szintű és jelképes marad.

Abban is megállapodtak, hogy kívánatos, hogy legalább 12 hónapig ne legyen egyértelmű állásfoglalás vagy eredmény, hogy legyen idő a többi szempontnak ezen új eszközökkel történő bevezetésére.

Egyetértettek abban, hogy a kovid kísérlet túl gyors volt. A második kísérletre időt kell szánni.

Az eszkalációtól és a nukleáris háborútól való félelmet közvetlenül a médiában, valamint a kiszivárgott információk és pletykák révén fogják terjeszteni.

A szabotázst és a szankciókat lassan vezetnék be, hogy energiahiányt, élelmiszerhiányt és áremelkedést idézzenek elő.

Ezzel elérkeztünk a jelenbe.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/b-terv-az-ukrajnai-haboru-uj-ut-a-nagy-visszaallitashoz

Viganò érsek az olasz választásokról - ...és úgy általában a globalizmus, a felsőbbrendű küldetéstudattal rendelkező baloldali haladárok kártevéséről és a Meloni-kormány lehetőségeiről

Forrás: Confederazione Triarii @ YouTube
https://youtu.be/PCKtAwaHkHI

A mérgezésünk menete (Tehát senki ne jöjjön azzal, hogy nem szándékos a népirtás... )

Drago Bosnic: Oroszország tényleg vesztésre áll Ukrajnában?

 

Miután Oroszország ellentámadást indított a NATO-agresszió ellen, a politikai Nyugat állami és vállalati irányítású főáramú médiája több hamis narratívát kezdett terjeszteni róla. Az egyik leggyakoribb téma az volt, hogy az orosz hadsereg állítólag "kudarcot vallott", mert a kijevi rezsim nem omlott össze napok alatt.

A következő hónapokban, különösen miután az orosz erők kivonultak Ukrajna északi területeiről, ezt arra használták fel, hogy tovább erősítsék azt a narratívát, hogy az orosz hadsereg valahogyan "legyőzött". Az igazság azonban az ukrajnai eseményekkel kapcsolatos orosz katonai és geopolitikai nomenklatúrában rejlik. Míg a politikai Nyugat egyöntetűen "provokálatlan, brutális inváziónak" nevezi, addig az orosz fél különleges katonai műveletnek.

Bár a megfogalmazás lényegtelennek tűnhet, ennek komoly következményei vannak. Az egész hadművelet kezdettől fogva korlátozott volt. Ahogy maga Vlagyimir Putyin orosz elnök is kijelentette, Moszkva valójában nem mutatott többet képességeinek töredékénél. És valóban, tekintve a különleges katonai műveletben kezdetben részt vevő orosz csapatok számát, amely körülbelül 100-150 ezer fő volt, szemben a kijevi rezsim több mint 200 ezer katonájával, egyértelmű, hogy Moszkva soha nem számított arra, hogy Ukrajna teljes területe felett átveszi az ellenőrzést. Ráadásul a kijevi rezsim erői exponenciálisan megnőttek a több százezer ukrán férfi kényszermobilizációja után. És bár a nyugati média igyekszik lekicsinyelni, több becslés szerint a besorozottak száma valahol több százezer és közel egymillió katona között van.

Oroszország a maga részéről úgy döntött, hogy nem növeli a különleges katonai műveletben részt vevő csapatok létszámát. Mi több, a csapatok rotációjával a harci műveletekben aktívan részt vevő orosz katonák valós száma jóval alacsonyabb, valószínűleg 50 és 100 ezer között állt, és jóval több mint ezer kilométeren át húzódott a Harkov északi területeitől a Donbasszon, Zaporozsje és Herszon régiókon át egészen a Fekete-tenger partjáig. Ezek az erők már több mint 7 hónapja folyamatosan túlerőben vannak a kijevi rezsim csapataihoz képest, és megállják a helyüket.

És bár ez az orosz hadsereg hatalmas technológiai és számbeli fölényének tudható be, különösen a tüzérség és a légi fölény tekintetében, ez csak tisztán katonai szempontból tekinthető figyelemre méltó teljesítménynek. Ez magyarázza a kijevi rezsim reakcióját is Moszkva közelmúltbeli alacsony szintű mozgósítási bejelentésére, amely 300 ezerrel növeli a különleges katonai műveletben részt vevő orosz csapatok számát, így az összlétszám jóval 400 ezer fölé emelkedik.

Szokás szerint az Egyesült Államok és a politikai Nyugat más országainak mainstream médiája ezt Oroszország állítólagos "gyengeségének" jeleként próbálta beállítani. A Pentagon és a NATO reakciója azonban sokat elárul arról, hogy a politikai Nyugat valójában mit gondol a mozgósításról. Mivel a nyugati hadiipari komplexumok már így is maximális kapacitással dolgoznak azon, hogy további fegyverekkel lássák el a kijevi rezsim erőit, az orosz csapatok számának kétszeresére vagy háromszorosára való növelése a legutolsó dolog, amire szükségük volt (legalábbis rövid távon). Ha az orosz hadsereg képes volt hónapokon keresztül sikeres támadó műveleteket végrehajtani, miközben túlerőben volt, mire számíthatunk, ha Moszkva úgy dönt, hogy exponenciálisan megnöveli a különleges katonai műveletben részt vevő erőinek létszámát?

Eközben a nyugati sajtó és más médiumok azt a narratívát építik fel, hogy állítólag orosz férfiak milliói próbálnak elmenekülni az országból, hogy elkerüljék a mozgósítást. Természetesen figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy az orosz védelmi minisztérium közel 900 ezer kérelmet regisztrált a fegyveres erőkhöz való csatlakozásra, és az ország számos régiója és szövetségi alanya többszörösen több katonát biztosít a szükségesnél. A legkiemelkedőbb példa erre Csecsenföld, amely több mint 250%-kal túllépte a mozgósítási kvótát. És mégis, a nyugati média továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy állítólag "széleskörű ellenállás van Putyin háborújával szemben". A valóságban az a tény, hogy az orosz rendőrség több száz tüntetőt tartóztatott le egy körülbelül 150 milliós országban, azt mutatja, hogy mennyire valóban "széleskörű" a mozgósítás ellenállása.

Várhatóan a propagandaháború nem csak az orosz hadsereg állítólagos "kudarcaira" korlátozódik, hanem a vezetésre is. Ennek bizonyítékául szolgálnak a közelmúlt azon találgatásai, hogy Vlagyimir Putyin beteg, a halál küszöbén áll vagy elveszíti a hatalmát, miközben figyelmen kívül hagyják Tömeggyilkos Népirtó Joe Biden rohamosan romló mentális és fizikai egészségét. A helyzetet tovább rontja, hogy az úgynevezett "tényellenőrzők" próbálkozásai Antikrisztuskövető Zsarnok Biden demencia okozta baklövéseinek sorát csak komikusnak mondhatók. És miközben a politikai Nyugat propagandagépezete éjjel-nappal azon dolgozik, hogy egy olyan alternatív valóságot teremtsen, amely nem létezik a tévé vagy az okostelefon képernyőjén túl, az Oroszország sikertelen gazdasági ostromából eredő gazdasági és társadalmi felbomlás százmilliókat érint világszerte, és csak rosszabbodni fog.

https://southfront.org/is-russia-really-losing-in-ukraine/