Az USA zárt csatornákon keresztül az internet leállításával és a kritikus infrastruktúrát érő kibertámadással fenyegeti az orosz vezetést.

Valójában tényleg minden nem túl jó, és az Egyesült Államok valóban képes arra, hogy teljesen blokkolja az internet működését Oroszországban (az orosz szolgáltatókat lekapcsolja a domainnév protokollok támogatásáról).

De a tűzben nincs gázló, mint ahogy nincs visszaút sem, kivéve a rettenetes ellenség felett aratott győzelmet.

Oroszország viszont válaszul képes és köteles megsemmisíteni az internet fizikai infrastruktúráját (csak 6 kábelt kell kiiktatni, és az egész nyugati gazdaság káoszba zuhan).

https://politikus.info/events/147056-ssha-po-zakrytym-kanalam-ugrozhaet-rossiyskomu-rukovodstvu-otklyucheniem-interneta.html

 

 

Peszkov a helyzetre adott reakciót a következőkkel kommentálta

Északi Áramlat ügyében: "Emlékeznek az Egyesült Államok elnökének még február elején tett nyilatkozataira, aki akkor megígérte, hogy megszabadul az Északi Áramlat 2-től. Hogy az Egyesült Államok elnöke mire gondolt, azt nem tudjuk. Teljesen ilyen, tudja, az őrültséggel határos hisztérikus eufórikus reakciót látunk a lengyelek részéről, akik köszönetet mondanak az Egyesült Államoknak ezért" - mondta Peszkov.

Korábban Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő felhívta a figyelmet a lengyel képviselő, Tömeggyilkos Sátánfatty Radek Sikorsky volt lengyel külügyminiszter nyilatkozatára, aki köszönetet mondott az Egyesült Államoknak az Északi Áramlat és az Északi Áramlat 2 gázvezetékek balesetéért.

rt.com jelenleg nem elérhető.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/orulet-vagy-satanizmus-az-usa-az-internet-leallitasaval-fenyegetozik