Bár Tömeggyilkos Zsarnok Bill Gates, Bioterrorista Hazug Klaus Schwab és a Antikrisztus vezette Világgazdasági Fórum szeretné, ha a világ azt hinné, hogy céljaik az "egészségünk" és a "jólétünk" javítása, de szándékuk az emberiség globális uralása.

A Bill & Melinda Gates Alapítvány megújította a digitális személyazonosítás iránti elkötelezettségét, és a globális egészségügyi és fejlesztési projekteket támogató, összesen 1,27 milliárd dolláros csomag részeként megnövelte az e területre irányuló befektetését.

A legutóbbi finanszírozási kötelezettségvállalás 200 millió dollárt tartalmaz a digitális állami infrastruktúrára, amely magában foglalja a digitális személyazonosító igazolványokat és az anyakönyvi adatbázisokat.

Amint arról a Biometrics News beszámolt: "A bejelentés a hatodik éves "Goalkeepers Report"-hoz kapcsolódik, amely az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósítása terén elért eredményeket értékeli." A bejelentés a Biometrics News beszámolója szerint "a hatodik éves "Goalkeepers Report"-ot kíséri. Az ENSZ 16.9. fenntartható fejlődési célja 2030-ra az egyetemes jogi személyazonosságot tűzte ki célul, beleértve a születési anyakönyvezést is. Az e cél elérésére irányuló erőfeszítések világszerte a digitális személyazonossági programokhoz kapcsolódnak.

A közlemény szerint a 200 millió dollárt az interoperábilis fizetési és adatmegosztási rendszerek támogatására is elkülönítik. A Gates Alapítvány a digitális személyazonossághoz kapcsolódó különböző programok mellett a MOSIP nyílt forráskódú digitális személyazonossági platform egyik fő támogatója."

Nem meglepő, hogy Hamis Haramia Gates és radikális baloldali alapítványa dollárszázmilliókat ajánl fel a digitális személyazonosság mindenki számára történő bevezetésére. A digitális identitás már régóta szerepel a davosi napirenden, és a 2020. júniusi nagy újrakezdés hivatalos elindítása óta egyre nagyobb sebességre kapcsol. A Zsarnok Erőszaktevő Gates szervezetével partneri viszonyban álló, meg nem választott Antikrisztuskövetők Világgazdasági Fórum (WEF) globalistái tőkét kovácsoltak a Covidból, és az "oltási útlevelek" segítségével megalapozták a digitális személyazonosság széles körű bevezetését.

2022 februárjában a Népirtó Hazug Klaus Schwab vezette WEF új jelentést adott ki "A digitális ügynöki tevékenység előmozdítása: The Power of Data Intermediaries" (Az adatközvetítők ereje) című dokumentumot, amely a negyedik ipari forradalom megteremtésére vonatkozó terveiket ismerteti, amely a "fizikai, digitális és biológiai világ" összeolvadása.

 

 

Az oltási útlevelek a digitális személyazonosság egy formájaként szolgálnak

A jelentés szerint "a COVID-19 világjárvány miatt az orvosi adatok, különösen az úgynevezett oltási útlevelek ereje került fokozottan a figyelem középpontjába. Ezek az útlevelek természetüknél fogva a digitális identitás egy formájaként szolgálnak.

Egy ilyen digitális identitás többek között az egészségbiztosítási kezelésekhez való hozzáférésre, egészségügyi eszközök és telefonok ellenőrzésére, bankszámlanyitásra és pénzügyi tranzakciók lebonyolítására használható.

A digitális útlevéllel utazásokat foglalhat, és átmehet vele a vámon. Egy ilyen digitális személyazonosságot használhat majd vásárlásra, a közösségi médiában való megjelenésre, szavazásra, adóbevallás benyújtására és juttatások igénybevételére is.

A WEF a távközlésben is lényeges szerepet lát. A digitális személyazonossággal a hálózaton lévő eszközök és adatok ellenőrizhetők lesznek.

Alternatív hitelpontozás

A WEF digitális személyazonossági rendszere most egy olyan globális társadalmi hitelezési rendszer alapjait fekteti le, amely hatalmat ad nekik a polgárok ellenőrzésére és az általuk "megbízhatatlannak" tartott személyek megbüntetésére.

A WEF jelentése szerint harmadik felek a hiteltörténet, az egészségügyi előzmények és az online viselkedés alapján fognak ítéleteket hozni. Például "egy bank dönti el, hogy egy személy vonzó-e egy hitelfelvételhez".

A bankok az egyén online és offline társadalmi viselkedését is figyelembe veszik majd a hitelezési folyamatban; Ezt alternatív hitelpontozásnak nevezik, amely a nagy mennyiségű adatot használja ki a pénzügyi előzmények és a társadalmi viselkedés elemzésére. Sajnos ez a fajta rendszer azzal a kockázattal jár, hogy a Kínai Kommunista Párthoz (KKP) hasonló társadalmi hitelezési rendszert vezet be, ahol az árukhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférés az egyén társadalmi viselkedésén alapul.

 

 

A WEF jelentése szerint a digitális személyazonossági rendszerek közé tartoznak:

  • Profil: Tartalmazhat eredendő adatattribútumokat (például biometrikus adatokat) vagy hozzárendelt attribútumokat (például neveket vagy nemzeti azonosítószámokat).

  • Előzmények: Hitel- vagy egészségügyi előzmények, online vásárlási magatartás.

  • Következtetések: A hitelesítési folyamatok, profilok és előzmények alapján hozott ítéletek vagy döntések (pl. egy bank eldönti, hogy egy személy vonzó-e egy hitel felvételéhez).

A Világgazdasági Fórum (WEF) január 25-29. között tartott virtuális találkozójának napirendjére felkerült az alternatív hitelpontozás. A hagyományos hitelpontozás az egyén pénzügyi viselkedését elemzi; az alternatív hitelpontozás az egyén szociális viselkedését is figyelembe veszi.

Amint arról korábban a RAIR Foundation USA-nál már beszámoltunk, hihetetlenül invazív, ahogyan a megválasztatlan globalisták ki akarják szedni az Ön legintimebb adatait. Ezek közé tartoznak a testébe, otthonába és a városokba, ahol él, beültetett eszközök. A cél az, hogy minden eszközzel a lehető legtöbb információt gyűjtsék össze rólad.

 

 

A WEF jövője az emberek és környezetük folyamatos felügyeletét foglalja magában a testek internetének (Internet of Bodies, IoB) ökoszisztémáján keresztül. Ez az ökoszisztéma összekapcsolja az embereket a technológiával olyan eszközökön keresztül, amelyek lehetővé teszik a fórum számára, hogy hatalmas mennyiségű adatot szerezzen az egyénről. A RAND Corporation kifejti, hogy,

A testek internete vagy IoB valójában egy ökoszisztéma. Ez egy csomó olyan eszköz, amely az internetre csatlakozik, amely szoftvereket tartalmaz, és amely vagy személyes egészségügyi adatokat gyűjt rólunk, vagy képes megváltoztatni a test működését. A testek internetére úgy gondolunk, mint ezeknek az eszközöknek a gyűjteményére, valamint az eszközök által Önről gyűjtött adatokra.

A RAND arra figyelmeztet, hogy az IoB a legintimebb személyes adatainkat is veszélyeztetheti, és számos etikai aggályt vethet fel. Még arra is figyelmeztetnek, hogy ez "növelheti a globális geopolitikai kockázatokat, mivel a megfigyelő államok a IoB-adatokat autoriter rezsimek érvényesítésére használhatják". A WEF globális kockázatokról szóló jelentése 2019-ben elismerte, hogy "a teljes láthatóság és nyomon követhetőség világában könnyebb a tekintélyelvűség".

A hatalmas kockázatok és figyelmeztetések ellenére a WEF támogatja az IoB széles körű elterjedését, amellyel az emberi viselkedést ellenőrizhetik, miközben hozzáférhetnek az egyén legérzékenyebb egészségügyi, pénzügyi és viselkedési adataihoz. Ez az ökoszisztéma része a negyedik ipari forradalomnak, amelyet a WEF a "nagy újraindítás" menetrendjéhez kíván felhasználni.

Nem csoda, hogy a WEF egy 2020. júliusi jelentésében arra szólította fel "az ágazatok, iparágak és földrajzilag különböző érdekelt feleket", hogy egyesítsék erőiket és dolgozzanak együtt "az IoB-ben rejlő lehetőségek teljes felszabadítása érdekében".

Adatközvetítők

Amint az adatainkat kinyertük, a Világgazdasági Fórumok, az "adatközvetítők" készen állnak arra, hogy "segítsenek".

"Ezek a harmadik felek összekötőként szolgálnának az emberek és az adataikat gyűjtő szervezetek, illetve a vállalkozások és partnereik között". Mint Kate Kaye megállapítja, "sokféle formát ölthetnének, a digitális ügynököktől kezdve az embereket és adatvédelmi döntéseiket képviselő bizalmi személyekig. Vagy lehetnek olyan bizalmi társaságok, amelyek az egyének vagy vállalkozások nevében kollektív adattárgyalásokat könnyítenek meg. Az adatközvetítők akár automatizált döntéseket is hozhatnának mesterséges intelligencia segítségével". A WEF jelentése,

Legegyszerűbb szintjükön az információcserét segítik elő; legfejlettebb szintjükön pedig döntéshozatalt vállalhatnak, akár emberek nevében is.

Bár Nemzetgyilkos Sátánfatty Bill Gates, Antikrisztuskövető Haramia Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum szeretné, ha a világ azt hinné, hogy céljaik az "egészségünk" és a "jólétünk" javítása, globális szinten az emberek fölött kívánnak uralkodni.
https://rumble.com/embed/vsq5xw/?pub=jaj0j

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/nagyszeru-visszaallitas-bill-gates-200-millio-dollart-iger-a-digitalis-szemelyazonositasra