2022. december 16., péntek

Dr. Chris Shoemaker: Az Ivermectin használ

Bécsi Nyilatkozat: 2022. december 16.

Globális orvosi nyilatkozat. Szabadságaktivisták a világ minden tájáról gyűltek össze Bécsben, hogy megünnepeljék összejövetelüket és megosszák ezt az orvosi nyilatkozatot.

A világ minden tájáról érkező orvosok globális felhívása (https://rwmalonemd.substack.com/p/a-global-proclamation)

Mi, a világ polgárai, akik hűek vagyunk az élethez, a szabadsághoz és a boldogságra való törekvéshez, azért gyűltünk össze itt Ausztriában, hogy a következőket hirdessük:

1. Minden emberi élet szent és felbecsülhetetlen érték, amelyet tiszteletben kell tartani és meg kell becsülni.

2. Gyermekeink a legértékesebb kincsünk, és gyermekkorukat és jövőjüket meg kell védeni biztonságos hely, oktatás, művészetek és egyéb erőforrások biztosításával, hogy bármilyen területen is virágozzanak, amit csak akarnak.

3. A gyermekeink egyben a jövőnket is jelentik, és őket meg kell becsülni és védeni kell.  Nem szabad őket kulturális háborúk csatatereként használni.

4. A jólét támogatásával és az emberi méltóság tiszteletben tartásával meg kell védenünk társadalmunk legkiszolgáltatottabbjait.

5. A nyilvános vita nagy jelentőséggel bír. Elfogadhatatlan, hogy a közegészségügyi szakemberek, tisztviselők vagy kormányok cenzúrázzák, elhallgattassák vagy megfélemlítsék a nyilvánosságot, orvosokat, egészségügyi szakembereket vagy újságírókat.

6. A bizalmat nem lehet kikényszeríteni. A közegészségügyi ajánlásoknak a tényekre kell épülniük, és soha nem szabad félelmet vagy szégyent használniuk az emberek manipulálására vagy kényszerítésére.

7. A közegészségügybe vetett bizalmat ki kell érdemelni, nem pedig feltételezni.  A feddhetetlenség és az átláthatóság alapvető fontosságú.

8. A gyülekezési és szólásszabadság alapvető emberi jog.  E jogok semmibe vétele az emberi méltóság megsértése.

9. A pszichológiai műveletek és megbízási stratégiák és taktikák alkalmazása az orvosi termékek és eljárások elfogadásának kikényszerítésére a bevett orvosi etika alapvető megsértése.

10. A testünk, a családunk, a választásunk. Nincs orvosi kötelezés.

A remény és a megújulás idején a jóakarat, a család és a közös közösség mellett állunk ki.  Mindannyiunkat összekötnek ezek az egyetemes igazságok: az emberi méltóság, az integritás, a személyes szuverenitás és a gyülekezés, a szabad beszéd és a jövő nemzedékek védelmének alapvető jogai.


https://www.anhinternational.org/news/a-global-doctors-declaration/


https://orvosokatisztanlatasert.hu/becsi-nyilatkozat-2022-december-16/

Kanadában a TB fizeti az asszisztált öngyilkosságot. Olcsóbb, mint a gyógyítás. A közjó érdekében, és "neked is így jobb". Nem vicc. Tényleg.

Forrás:
Canada's New Healthcare Plan!
by AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/w5M9elm5jdw

Mint az igazi

Forrás: The Babylon Bee @ YouTube
https://youtu.be/9ySPffEbgWc

Békekötés helyett a Nyugat a háború folytatását támogatja Ukrajnában

Washington, Brüsszel, Moszkva, 2022. december 16. péntek (MB)

Igen távolinak tűnik a békekötés Ukrajnában, a Nyugat a háború folytatásának híve, anyagilag és katonailag tovább támogatja a kijevi rezsimet – értékelte a helyzetet a Magyar Békekör tudósítója.

Az amerikai szenátus csütörtökön 858 milliárd dollár katonai támogatást szavazott meg Ukrajnának 2023-ra, az Európai Unió vezetői pedig 18 milliárd euróval támogatják Kijevet, ezen kívül katonai segítségben is részesítik. Tömggyilkos Kettősügynök Orbán Viktor miniszterelnök egyik döntéssel szemben sem emelt kifogást. Ez azt jelenti, hogy Magyarország nem ellenzi a katonai támogatást, és anyagilag segíti Élőhalott Nemzetgyilkos Zelenszkij rendszerét.

A NATO mindaddig fegyverekkel látja el az ukrán fegyveres erőket, amíg az utánpótlási útvonalakat meg nem semmisítik – mondta Rogyon Mirosnyik, a Luhánszki Népköztársaság volt moszkvai nagykövete a Soloviev Live TV-ben. „A Nyugat-Ukrajnán áthaladó útvonalakról van szó, amelyeket nagy mennyiségű fegyver Donbászba szállítására használnak” – fűzte hozzá.

A tüzérség rossz minőségű lövedékei, és nem megfelelő tárolása miatt elszaporodtak a balesetek az ukrán hadseregben – jelezte Andrej Marocsko, a luhánszki népi milícia tisztje.

Az esetek 30 százalékában vagy meghibásodnak, vagy felrobbannak a 120 mm-es aknák a mozsárban, és a legtöbb esetben megölik, vagy megsebesítik a személyzetet. Az ukrán egységek lánctalpas és kerekes katonai felszerelés hiányában nem tudták evakuálni a sebesült katonákat a harctérről” – tudatta.

Artyomovszkot csak folyamatos csapatutánpótlással tudják tartani. „Az ’Artyomovszki vágóhíd’ kifejezést nem csak mi használjuk, hanem az ukránok és külföldiek is. Tükrözi a valós helyzetet. Mert rémálom az ukrán katonák számára” – mondta Morocsko.

Mihail Misusztin orosz miniszterelnök arra figyelmeztetett, hogy a nyugati vállalatok vadásznak az orosz fiatal szakemberekre és a tapasztalt tudósokra. Újabban nem is titkolják igyekezetüket – mondta. A miniszterelnök szerint az ország szürkeállományát és kulturális tőkéjét úgy védhetik meg a legjobban, ha támogatják az alkotókat terveik és elképzeléseik megvalósításában.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Nincs itt semmi látnivaló

Forrás: Tucker Carlson: We were shocked to learn this @ YouTube
https://youtu.be/PAiRmhXvJHs