2021. június 27., vasárnap

18 KÉRDÉS: A beoltott ismerősöknek érdemes feltenni néhányat

 

1. Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?

2. Volt-e már olyan járvány, melynek során egy százalék alatti halandóság miatt leállították az egész világot?

3. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a vírus nem természetes eredetű, akkor százmilliók életét érintő, emberiség elleni bűncselekmény történt, melynek kiderítésén a világ összes titkosszolgálatának, nyomozó hatóságának kellene dolgozni, s a kérdés a média egyeduralkodó témája lenne. Miért nem ezt tapasztaljuk?

4. Egy egészségügyi/orvosi kérdés megoldása szakmai konzultációkat, vitákat, egyeztetéseket, vélemények, kutatási eredmények összevetését, ütköztetését igényli. Ma csak egyetlen vélemény kap teret, az oltás propagálása, minden ettől eltérő vélemény elhallgatandó, büntetendő, rémhírterjesztésnek, bűncselekménynek minősül. Miért?

5. Mi indokolja, hogy egy tisztán egészségügyi kérdésben évtizedekre szóló titkosítások keletkezzenek?

6. Miért kellett a járványkezelést militarizálni?

7. Hogy lehet, hogy egy halálos kór által fenyegetett időszakban az emberek maguk választhatnak az egyre szélesebb oltási palettáról, mint étteremben az étlapról, ízlésük szerint nevezhetik meg a gyógyszert? Milyen tudás, végzettség, szakmai tapasztalat alapján teszik ezt?

8. Ha a vírus még maszkviselés mellett is fertőzőképes, cseppfertőzéssel terjed, kimutatásához miért szükséges mélyen az orrban turkálni, miért szükséges a vérbő garat karcolgatása?

9. Ha minden helyzetben, utazáshoz, intézménylátogatáshoz elengedhetetlenül szükséges a teszt, miért nem tesztelnek az oltás beadása előtt, amikor az oltandó személy egészségügyi státuszának megállapítása valóban fontos lenne?

10. Hogy adhatnak be oltást tesztelés nélkül, ráadásul úgy, hogy az oltóanyagot nem orvos választja ki?

11. A járványügyi készültség, a lezárások, megszorító intézkedések alapjául szolgáló statisztikák percenként közölték a fertőzöttek, kórházban kezeltek, lélegeztetőgépen lévők, s az elhunytak számát. A statisztika miért nem terjed ki az oltottak adataira? Az egyébként hivatalosan kísérleti stádiumban lévő oltóanyagok megítélésénél legfontosabb szempont lenne az oltottak nyomon követése, további tesztelése, megbetegedésének, elhalálozásának számontartása. Mindez a statisztikákban nem szerepel. Miért nem?

12. Ha egy bármikor pozitív teszteredményt produkáló személy bármely okból meghal, statisztikailag a Covid áldozatának számít. Ha egy beoltott személy hal meg, akkor ő az oltás áldozata? Miért nincs hivatalos statisztikai adat az oltottak mortalitási számairól?

13. A magyar miniszterelnök az elkövetkező éveket a járványok évtizedének nevezte. Milyen információ alapján tette ezt?

14. Ha minden oltás minden vírusmutáns ellen véd, mi a különbség az oltóanyagok között?

15. Minden gyógyszerreklám esetén fel kell hívni a figyelmet a várható mellékhatásokra is, jól ismerjük, „kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét…” Az oltási kampány során miért csak a pozitívumokat hangsúlyozzák?

16. Ha az oltás valóban hatékonyan véd, milyen veszélyt jelentenek az oltatlanok az oltottak számára?

17. Második éve tűnik el nyomtalanul a közel évszázada évről évre megjelenő influenzajárvány. Hová lett?

18. Influenza elleni oltás évtizedek óta létezik. Azóta eltűnt az influenza?



https://mediaforras.com/18-kerdes-a-beoltott-ismerosoknek-erdemes-feltenni-nehanyat-812

Sebész, aki fiatal olasz oltás áldozatot műtött: "Ilyet még nem láttam"

 

A sebész, aki megoperálta a 18 éves korában a vakcina hatásaiba belehalt olasz lányt, Camilla Canepát, azt mondta, soha nem látott még ilyet. "Ez nem normális" - tette hozzá.

Camilla Canepát Gianluigi Zona, a San Martino kórház idegsebészeti és ideg-traumatológiai klinikájának igazgatója operálta meg: "Még soha nem láttam olyan agyat, amelyet ilyen kiterjedt és súlyos trombózis ért".

A San Martinóban aznap este Alessandro d'Andrea idegsebész volt az ügyeletes, aki a főorvost is maga mellé hívta a műtőasztalhoz. "Úgy döntöttünk, hogy dekompressziós kraniotómiát végzünk, amelynek során megnyitjuk a koponyát, hogy enyhítsük a belső nyomást".

Zona elmesélte az élményt: "Az összes vénás melléküregben trombusok voltak elzáródva, olyan forgatókönyvvel még nem találkoztam a szakmában eltöltött sok évem alatt. Gondoljon a vénás sinusra úgy, mint egy folyóra a völgy közepén, ahol több patak összefolyik. Ha a vízfolyás közepén gátat építenek, a folyó megduzzad, és a mellékfolyók nem tudnak többé lefolyni ezen a ponton, így a nyomás megemelkedik a folyón felfelé.

"Nem vagyok sem virológus, sem járványtani szakember, sem halottkém, de a lány fejében látott kép alapján egyértelmű, hogy valami olyasmivel állunk szemben, ami nem normális".

 

A meghalt 18 éves lány szülei a médiának nyilatkoztak: "Nem volt semmilyen betegsége". A múlt héten a genovai ügyészség, amely a folyamatban lévő nyomozást koordinálja, utasítja a paviai halottkémet, hogy végezze el Camilla Canepa, az oltás után elhunyt tizennyolc éves lány holttestének boncolását. A lány állítólag krónikus vérlemezkehiányban, "családi autoimmun trombocitopéniában" szenvedett. Ezt az orvosok első jelentéseiből tudták meg a nyomozók.

De a lány családja, Angelo Paone ügyvéd segítségével, határozottan kiáll ebben a kérdésben. "Camillának nem volt semmilyen betegsége" - magyarázta az ügyvédjük. Állításukat alátámasztja két különböző CT-vizsgálat. A lányt két vizsgálatnak vetették alá, és az első után, amely nem mutatta ki a trombózis kialakulóban lévő helyzetét, hazaengedték, de a második után, amely azt mutatta, hogy az egészsége veszélybe került, azonnal átszállították a kórházba.

A lány június 3-án érkezett a Lavagna kórház sürgősségi osztályára, alig egy héttel az AstraZeneca beadása után. Súlyos fejfájásra panaszkodott.

Canepa, aki a liguriai Sestri Levante városából származott, a 18 év feletti fiatalok számára szervezett "nyílt napon" kapta meg az oltást. Az AstraZeneca oltását minden 18 éven felüli számára engedélyezték, de Olaszországban csak a 60 éven felülieknek ajánlják, mivel a fiatalabbaknál többször előfordult vérrögök kialakulása miatt összefüggésbe hozták vele.

Camilla esete aggodalmat keltett a fiatalok körében, akik korábban szívesen beoltatták magukat, hogy megkapják a zöld igazolványt vagy oltási útlevelet, amely lehetővé teszi számukra az utazást és a tömegrendezvényeken való részvételt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/sebesz-aki-fiatal-olasz-oltas-aldozatot-mutott-ilyet-meg-nem-lattam

Nincs koronavírus - állítja Gary Jordan író, kutató és aktivista az írországi Dublinból

 

A Wuhanból kiszivárgott vírusról szóló jelentések célja, hogy meggyőzzék a birkákat a Sars-Cov-2 és a Covid-19 létezéséről.

Ahogy a 9-11-es repülőgépek sem léteznek. Az illúzió az alapja minden pszichológiai műveletnek.
"Nincs szükség laboratóriumi szivárgásra. A szüntelen propaganda és a kormányzati hazugságok hatékonyabban és gyorsabban elvégzik a munkát, mint bármelyik előállított fertőző ágens valaha is tudná."
Gary Jordan író, kutató és aktivista az írországi Dublinból. A COVID-19 Illusion; A Cacophony of Lies című könyve megtalálható az Amazon, Lulu, Google Books, Walmart és Barnes and Noble oldalakon. A Substackon folyamatosan tájékozódhat legújabb cikkeiről.

A laboratóriumi szivárgás és az igazság a COVID-19-ről.


Majdnem egy évvel ezelőtt írtam egy könyvet A COVID-19 illúzió; A hazugságok kakofóniája címmel.

Már akkor, a világjárvány-csalás nagyon korai szakaszában is rengeteg bizonyíték volt arra, hogy a SARS-COV-2 vírus nem laboratóriumban készült, hanem valaki fejében.

Miért vesződnénk azzal a sok fáradsággal és kemény munkával, hogy megtervezzünk egy vírust, ha létrehozhatjuk annak illúzióját? Miért van szükség arra, hogy egy szeszélyes vírust terjesszünk a világ népei közé, amikor egyszerűen létrehozhatjuk annak látszatát, és így teljes mértékben a kezünkben tarthatjuk az irányítást?!

A gondolat, hogy egy halálos vírus tombol bolygónkon, elég volt ahhoz, hogy emberek milliárdjait meggyőzzék arról, hogy sorba kell állniuk egy sürgősségi használatú, nem jóváhagyott, kísérleti génterápiáért, ami természetesen mindig is a végcél volt.

Nincs szükség laboratóriumi szivárgásra. A szüntelen propaganda és a kormányzati hazugságok hatékonyabban és gyorsabban elvégzik a munkát, mint ahogyan azt bármilyen előállított fertőző ágens valaha is megtehetné.

Még ha egy pillanatra felfüggesztenénk a hitetlenséget, és elképzelnénk, hogy önök egy halálos mikroorganizmust bocsátottak ki a világba azzal a céllal, hogy elnéptelenítsék a bolygót, elpusztítva a lakosság hatalmas tömegeit - nem kérnének most visszatérítést?

Tudom, ha vásároltam volna egy megrendelésre készült kórokozót, és kiderült volna, hogy 99,97%-os túlélési aránya van a fertőzöttek körében, és csak akkor lenne hatékony, ha az idősek otthonában élő nyolcvanévesek megöléséről lenne szó, akkor biztosan megtenném. Eléggé kiakadnék, ha arra gondolnék, hogy fizettem azért, hogy egy olyan vírust hozzanak létre, amely kevésbé halálos, mint a hagyományos influenza. A fenébe is, vissza akarnám kapni a pénzemet.

Elvárják tőlünk, hogy elhiggyük, hogy Dr. Anthony Fauci a felelős a laboratóriumi szivárgásért. Azt mondják, hogy ez az ember, akit a Buzzfeed - egy olyan szervezet, amely szoros kapcsolatban áll a kormány által finanszírozott Open Technology Fund nevű információs hadviselési csoporttal - és a Washington Post - amelynek tulajdonosa Jeff Bezos, aki hatalmas hasznot húzott a világjárvány-csalásból - FOIA-kérelmei alapján lepleztek le, felelős azért a 3,9 millió halálesetért, amely állítólag világszerte bekövetkezett a világjárvány kezdete óta.

Ez 1300-szor több ember, mint amennyinek a megölésével Oszama Bin Ladent vádolták 9/11-én. Bin Ladennel egész nemzeteket bombáztunk a feledés homályába, megöltük és a tengerbe dobtuk a testét. De Fauci esetében el fogjuk fogadni a "Fire Fauci Act" törvényt, és a kezébe adjuk a rózsaszín cédulát, ami nyugdíjba kényszeríti. Micsoda szörnyű, kegyetlen büntetés egy 80 éves multimilliomosnak, aki állítólag emberek millióinak megölésében segített.

Dr. Anthony Fauci - 80 évesen, az emberiség ellen elkövetett bűnei miatt korengedményes nyugdíjba vonulás előtt áll, Ki írja ezt? És hogyan dőlnek be neki egyes emberek, akik állítólag oknyomozó újságírók?

A Buzzfeed és a Washington Post munkatársain kívül mások is vannak a médiaiparban, akik ezt az átverést terjesztik.

Az egyik ilyen különösen Michael R. Gordon, a Wall Street Journal munkatársa.

Gordon évtizedek óta hazudik a megbízói nevében. Ő az egyik legelső újságíró a világon, aki a tömegpusztító fegyverek létezését állította Irakban. Egy 2002. szeptember 8-i cikkben, amelynek címe: "US Says Hussein Intensifies Quest For A-Bomb Parts" (Az USA szerint Husszein fokozza az atombomba alkatrészeinek keresését), Gordon névtelen forrásokra hivatkozott. Ma nem nyilvános hírszerzési jelentésekre hivatkozik a wuhani átverés bizonyítékaként. Mindannyian tudjuk, hogy 19 évvel ezelőtt mennyire megbízhatóak voltak a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos forrásai, mégis vannak olyanok a független médiában, akik ma is támogatják az ő álújságírását, és beveszik a legújabb pszichopsziát.

Michael R. Gordon - Még mindig Szadam tömegpusztító fegyvereit keressük

A TAKE AWAY

Mindezt szem előtt tartva, és annak tudatában, hogy a mainstream média, és úgy tűnik, néhányan az alternatív médián belül is, azt akarják, hogy eltereljük a figyelmünket, és elhiggyük, hogy a COVID-19 valóban létezik, fontos, hogy emlékezzünk néhány pontra - amelyek nagy részét részletesebben tárgyalja a könyvem.

-A CDC beismerése szerint a SARS-COV-2-t soha nem izolálták. Soha nem bizonyították be a létezését. Nem végezték el a Koch-féle posztulátumokat, ahogyan azt minden új vírus azonosításához meg kellene tenniük.

-Dacára a COVID-19 (állítólag) több százmillió esetének, nem létezik egyetlen elektronmikroszkópos (EM) fénykép sem a SARS-COV-2 vírusról. Amit eddig láttunk, az egy maroknyi digitálisan szimulált kép és művészi renderelés.

-A COVID-19 diagnózisa PCR-teszten alapul. Több százmillió esetet "igazoltak" ezzel a módszerrel. A PCR-teszt nem megbízható, nem szabadna betegség diagnosztizálására használni (feltalálója, Kary Mullis szerint), sőt az Egészségügyi Világszervezet is megkérdőjelezte. Ezért a több százmillió diagnosztizált eset, amely tömeges oltásokat és alkotmányellenes zárlatokat váltott ki, hazugságokon alapul.

-A halálozási arányok világszerte változatlanok maradtak, vagy egyes esetekben csökkentek, mióta a WHO 2020 márciusában világjárványt hirdetett. Az Egyesült Királyságban például az életkor szerinti halálozási arányok a valaha mért legalacsonyabb szinten vannak. Mit csinált tehát a mesterséges vírus ez idő alatt?

- Nem új koncepcióról van szó. Pandémiákat már korábban is gyártottak. A 2009-es sertésinfluenzát szándékosan azért tervezték, hogy pánikot keltsenek és oltóanyagokat adjanak el. Ezt még a Forbes magazin is elismerte, mielőtt 2020 októberében visszavonták a cikküket.

-A COVID-19 okozta bejelentett halálesetek túlnyomó többsége olyan idős betegekből állt, akiket a kórházakból átszállítottak idősotthonokba, ahol már nem kapták volna meg az eredetileg kórházba került betegségük miatt szükséges kezelést.

Ráadásul a jelentések szerint az elhunytak nagy része lélegeztetőgépen volt, amely nyilvánvalóan károsította, majd kifújta a tüdejüket. Ezt számos feljelentő megerősítette világszerte, például Olaszországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, ami azt bizonyítja, hogy a halálozási hullámok bármelyikét a kormány által támogatott eugenikusok által az idősek ellen elkövetett népirtás okozta, nem pedig egy halálos fertőzés elkapása.

- Az egészségügyi tisztviselők világszerte utasították a kórházi személyzetet, hogy mindenkit, aki a COVID-19 pozitív tesztje után meghal, COVID-19 halálesetnek minősítsenek, még akkor is, ha más betegségben, például rákban, szívbetegségben vagy cukorbetegségben szenvedett. Néhány esetben autóbaleset áldozatait és hónapok óta halálos betegeket is COVID-19 haláleseteknek minősítettek. Ez egy szándékos átverés, amelyet egy hibás PCR-teszt segít, és amelynek célja a számok növelése, a félelem fokozásának fokozása.

Az úgynevezett független újságírók, akik figyelmen kívül hagyják az ilyen tényeket egy, az MSM által támogatott, kétes csoportok és kétes személyek kétes állításaira hivatkozó összeesküvés-elmélet javára, rossz szolgálatot tesznek önmaguknak és közönségüknek.

Amíg nem tudunk immunitást kifejleszteni az erőteljes propagandával és az ellenünk indított pszichológiai támadásokkal szemben, és amíg végre nem látjuk azt, ami nyilvánvalóan látszik - hogy a COVID-19 egy átverés -, addig nem fogunk fejlődni, és abban a rémálomszerű disztópiában maradunk, amelyet ránk kényszerítettek.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nincs-koronavirus-allitja-gary-jordan-iro-kutato-es-aktivista-az-irorszagi-dublinbol

oltásellenes sztárok,sportolók,Nagy Testvér–MI,feljelentések,Fauci-Gates-Tedros

Ahhoz, hogy megértsük a jelenlegi világ működését, érdemes elképzelni egy sakktáblát és megnézni, hogy az állítólagos világjárvány kezelésében az uralkodó birodalom egyszerű gyalogjaiként hogyan kapunk meghívást az ébredésre és arra, hogy mattot adjunk a globalistáknak, akik annyi kárt okoznak, és bár minden ellenünk szövetkezik, ha nagy családként összefogunk, nagyon jó esélyünk van arra, hogy diadalmaskodjunk, ahogy a kis Dávid megölte a hatalmas Góliátot.
Ezért az egyetlen lehetőségünk az, hogy küzdjünk az ébredésért, máskülönben mind gondolataink, mind cselekedeteink elhomályosulnak, amíg meg nem valósul az Agenda 2030, mivel a még nagyobb hatalom érdekében felhasználják a technológiai alapú Nagy Testvért, amely mesterséges intelligenciával működő digitális megfigyelőként az egész világot ellenőrzi.
Ezért egyre többen, akik tudatában vannak annak, hogy mi történik a kitartóan végzett oltások révén, nem hajlandóak részt venni ebben a kísérletben, és köztük számos ismert sportoló utasítja el az ártalmas vakcinákat, és hasonlóképpen művészek, zenészek, énekesek, előadóművészek, producerek és színészek nyilatkoztak az oltások ellen, mivel sokukat érintettek a káros hatások, mások pedig meghaltak az oltás beadása után annak ellenénre, hogy az esetek nem szerepelnek a hírekben.
Ez az oka annak, hogy napról napra egyre többen fognak össze, hogy feljelentést tegyenek a kormány ellen a bevezetett zsarnoki intézkedések miatt és bírók, parlamenti képviselők, neves orvosok és ügyvédek támogatásával feljelentéseket tesznek a kormányok ellen rendőrállam, zsarnokság és népirtás elősegítése miatt és kereseteket nyújtanak be a nemzetközi bíróságokon.
Mit szóljunk továbbá Anthony Faucival, az amerikai kormány tudományos tanácsadójával kapcsolatban nyilvánosságra kerül botrányokhoz, Bill Gateshez fűződő viszonyához és a színlelt járványhoz? Továbbá mit szóljunk a Covid eredetében játszott szerepéhez és a nagy gyógyszergyáraknak nyújtott finanszírozáshoz vakcinák értékesítése céljából? Vagy azokhoz a hazugságokhoz, amelyekkel megtagadta hatékony orvosi kezelések alkalmazását és ezzel lehetővé tette számtalan védtelen ember halálát?