A Wuhanból kiszivárgott vírusról szóló jelentések célja, hogy meggyőzzék a birkákat a Sars-Cov-2 és a Covid-19 létezéséről.

Ahogy a 9-11-es repülőgépek sem léteznek. Az illúzió az alapja minden pszichológiai műveletnek.
"Nincs szükség laboratóriumi szivárgásra. A szüntelen propaganda és a kormányzati hazugságok hatékonyabban és gyorsabban elvégzik a munkát, mint bármelyik előállított fertőző ágens valaha is tudná."
Gary Jordan író, kutató és aktivista az írországi Dublinból. A COVID-19 Illusion; A Cacophony of Lies című könyve megtalálható az Amazon, Lulu, Google Books, Walmart és Barnes and Noble oldalakon. A Substackon folyamatosan tájékozódhat legújabb cikkeiről.

A laboratóriumi szivárgás és az igazság a COVID-19-ről.


Majdnem egy évvel ezelőtt írtam egy könyvet A COVID-19 illúzió; A hazugságok kakofóniája címmel.

Már akkor, a világjárvány-csalás nagyon korai szakaszában is rengeteg bizonyíték volt arra, hogy a SARS-COV-2 vírus nem laboratóriumban készült, hanem valaki fejében.

Miért vesződnénk azzal a sok fáradsággal és kemény munkával, hogy megtervezzünk egy vírust, ha létrehozhatjuk annak illúzióját? Miért van szükség arra, hogy egy szeszélyes vírust terjesszünk a világ népei közé, amikor egyszerűen létrehozhatjuk annak látszatát, és így teljes mértékben a kezünkben tarthatjuk az irányítást?!

A gondolat, hogy egy halálos vírus tombol bolygónkon, elég volt ahhoz, hogy emberek milliárdjait meggyőzzék arról, hogy sorba kell állniuk egy sürgősségi használatú, nem jóváhagyott, kísérleti génterápiáért, ami természetesen mindig is a végcél volt.

Nincs szükség laboratóriumi szivárgásra. A szüntelen propaganda és a kormányzati hazugságok hatékonyabban és gyorsabban elvégzik a munkát, mint ahogyan azt bármilyen előállított fertőző ágens valaha is megtehetné.

Még ha egy pillanatra felfüggesztenénk a hitetlenséget, és elképzelnénk, hogy önök egy halálos mikroorganizmust bocsátottak ki a világba azzal a céllal, hogy elnéptelenítsék a bolygót, elpusztítva a lakosság hatalmas tömegeit - nem kérnének most visszatérítést?

Tudom, ha vásároltam volna egy megrendelésre készült kórokozót, és kiderült volna, hogy 99,97%-os túlélési aránya van a fertőzöttek körében, és csak akkor lenne hatékony, ha az idősek otthonában élő nyolcvanévesek megöléséről lenne szó, akkor biztosan megtenném. Eléggé kiakadnék, ha arra gondolnék, hogy fizettem azért, hogy egy olyan vírust hozzanak létre, amely kevésbé halálos, mint a hagyományos influenza. A fenébe is, vissza akarnám kapni a pénzemet.

Elvárják tőlünk, hogy elhiggyük, hogy Dr. Anthony Fauci a felelős a laboratóriumi szivárgásért. Azt mondják, hogy ez az ember, akit a Buzzfeed - egy olyan szervezet, amely szoros kapcsolatban áll a kormány által finanszírozott Open Technology Fund nevű információs hadviselési csoporttal - és a Washington Post - amelynek tulajdonosa Jeff Bezos, aki hatalmas hasznot húzott a világjárvány-csalásból - FOIA-kérelmei alapján lepleztek le, felelős azért a 3,9 millió halálesetért, amely állítólag világszerte bekövetkezett a világjárvány kezdete óta.

Ez 1300-szor több ember, mint amennyinek a megölésével Oszama Bin Ladent vádolták 9/11-én. Bin Ladennel egész nemzeteket bombáztunk a feledés homályába, megöltük és a tengerbe dobtuk a testét. De Fauci esetében el fogjuk fogadni a "Fire Fauci Act" törvényt, és a kezébe adjuk a rózsaszín cédulát, ami nyugdíjba kényszeríti. Micsoda szörnyű, kegyetlen büntetés egy 80 éves multimilliomosnak, aki állítólag emberek millióinak megölésében segített.

Dr. Anthony Fauci - 80 évesen, az emberiség ellen elkövetett bűnei miatt korengedményes nyugdíjba vonulás előtt áll, Ki írja ezt? És hogyan dőlnek be neki egyes emberek, akik állítólag oknyomozó újságírók?

A Buzzfeed és a Washington Post munkatársain kívül mások is vannak a médiaiparban, akik ezt az átverést terjesztik.

Az egyik ilyen különösen Michael R. Gordon, a Wall Street Journal munkatársa.

Gordon évtizedek óta hazudik a megbízói nevében. Ő az egyik legelső újságíró a világon, aki a tömegpusztító fegyverek létezését állította Irakban. Egy 2002. szeptember 8-i cikkben, amelynek címe: "US Says Hussein Intensifies Quest For A-Bomb Parts" (Az USA szerint Husszein fokozza az atombomba alkatrészeinek keresését), Gordon névtelen forrásokra hivatkozott. Ma nem nyilvános hírszerzési jelentésekre hivatkozik a wuhani átverés bizonyítékaként. Mindannyian tudjuk, hogy 19 évvel ezelőtt mennyire megbízhatóak voltak a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos forrásai, mégis vannak olyanok a független médiában, akik ma is támogatják az ő álújságírását, és beveszik a legújabb pszichopsziát.

Michael R. Gordon - Még mindig Szadam tömegpusztító fegyvereit keressük

A TAKE AWAY

Mindezt szem előtt tartva, és annak tudatában, hogy a mainstream média, és úgy tűnik, néhányan az alternatív médián belül is, azt akarják, hogy eltereljük a figyelmünket, és elhiggyük, hogy a COVID-19 valóban létezik, fontos, hogy emlékezzünk néhány pontra - amelyek nagy részét részletesebben tárgyalja a könyvem.

-A CDC beismerése szerint a SARS-COV-2-t soha nem izolálták. Soha nem bizonyították be a létezését. Nem végezték el a Koch-féle posztulátumokat, ahogyan azt minden új vírus azonosításához meg kellene tenniük.

-Dacára a COVID-19 (állítólag) több százmillió esetének, nem létezik egyetlen elektronmikroszkópos (EM) fénykép sem a SARS-COV-2 vírusról. Amit eddig láttunk, az egy maroknyi digitálisan szimulált kép és művészi renderelés.

-A COVID-19 diagnózisa PCR-teszten alapul. Több százmillió esetet "igazoltak" ezzel a módszerrel. A PCR-teszt nem megbízható, nem szabadna betegség diagnosztizálására használni (feltalálója, Kary Mullis szerint), sőt az Egészségügyi Világszervezet is megkérdőjelezte. Ezért a több százmillió diagnosztizált eset, amely tömeges oltásokat és alkotmányellenes zárlatokat váltott ki, hazugságokon alapul.

-A halálozási arányok világszerte változatlanok maradtak, vagy egyes esetekben csökkentek, mióta a WHO 2020 márciusában világjárványt hirdetett. Az Egyesült Királyságban például az életkor szerinti halálozási arányok a valaha mért legalacsonyabb szinten vannak. Mit csinált tehát a mesterséges vírus ez idő alatt?

- Nem új koncepcióról van szó. Pandémiákat már korábban is gyártottak. A 2009-es sertésinfluenzát szándékosan azért tervezték, hogy pánikot keltsenek és oltóanyagokat adjanak el. Ezt még a Forbes magazin is elismerte, mielőtt 2020 októberében visszavonták a cikküket.

-A COVID-19 okozta bejelentett halálesetek túlnyomó többsége olyan idős betegekből állt, akiket a kórházakból átszállítottak idősotthonokba, ahol már nem kapták volna meg az eredetileg kórházba került betegségük miatt szükséges kezelést.

Ráadásul a jelentések szerint az elhunytak nagy része lélegeztetőgépen volt, amely nyilvánvalóan károsította, majd kifújta a tüdejüket. Ezt számos feljelentő megerősítette világszerte, például Olaszországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, ami azt bizonyítja, hogy a halálozási hullámok bármelyikét a kormány által támogatott eugenikusok által az idősek ellen elkövetett népirtás okozta, nem pedig egy halálos fertőzés elkapása.

- Az egészségügyi tisztviselők világszerte utasították a kórházi személyzetet, hogy mindenkit, aki a COVID-19 pozitív tesztje után meghal, COVID-19 halálesetnek minősítsenek, még akkor is, ha más betegségben, például rákban, szívbetegségben vagy cukorbetegségben szenvedett. Néhány esetben autóbaleset áldozatait és hónapok óta halálos betegeket is COVID-19 haláleseteknek minősítettek. Ez egy szándékos átverés, amelyet egy hibás PCR-teszt segít, és amelynek célja a számok növelése, a félelem fokozásának fokozása.

Az úgynevezett független újságírók, akik figyelmen kívül hagyják az ilyen tényeket egy, az MSM által támogatott, kétes csoportok és kétes személyek kétes állításaira hivatkozó összeesküvés-elmélet javára, rossz szolgálatot tesznek önmaguknak és közönségüknek.

Amíg nem tudunk immunitást kifejleszteni az erőteljes propagandával és az ellenünk indított pszichológiai támadásokkal szemben, és amíg végre nem látjuk azt, ami nyilvánvalóan látszik - hogy a COVID-19 egy átverés -, addig nem fogunk fejlődni, és abban a rémálomszerű disztópiában maradunk, amelyet ránk kényszerítettek.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nincs-koronavirus-allitja-gary-jordan-iro-kutato-es-aktivista-az-irorszagi-dublinbol