2021. december 13., hétfő

Hogyan aktiválható a grafén-oxid?

Forrás videó: https://rumble.com/vqggzy-how-can-graphene-oxide-be-activated.html

Kérdező: Ricardo Delgado

Válaszoló: Dr. José Luis Sevillano

Míg az emberi testen kívül és belül elektrofrekvenciákat használnak a grafén-oxid aktiválására, más módok is léteznek erre, például a hang vagy a hőmérséklet. A La Quinta Columna spanyol kutatópáros által végzett kutatás eredményeként feltételezhető, hogy ez a nanoanyag bármilyen típusú energiát vagy jelet elnyelhet.

Pánik? Az amerikai megavállalatok sietnek elhagyni az oltás-kötelezettséget

 

A Biden-féle szövetségi vállalkozói vakcinamegbízás e heti országos megsemmisítése Georgia szövetségi bíró, R. Stan Baker kezében azt eredményezte, hogy a gyáva megavállalatok földcsuszamlásszerű visszavonulást hajtottak végre az amerikai munkavállalókkal szembeni magabiztos zsarnokságuktól.

Biden illegális szerencsejátékát, az országos szövetségi vállalkozói vakcinamegbízást, a korábbi Medicare-megbízásához és az OSHA ha van 100 dolgozója - kötelező védőoltás-megbízásához hasonlóan már korán darabokra tépték a bíróságok.

Biden mandátumai mindig is zsarnoki hazárdjátékok voltak, annak beismerése, hogy tudták, hogy törvénytelen cselekedetekbe bocsátkoznak, de továbbra is a végrehajtó hatalom nem csekély fegyvereit fogják használni, hogy minél több kárt robbantsanak, amíg a bíróságok közbelépnek, és megállapítják a nyilvánvalót: "Ezt nem tehetik!".

A cinikusok - és én megértem őket - azt fogják mondani, hogy a bíróságok bármelyik módon dönthettek volna, úgyhogy ne izguljunk túlságosan.

Ez az elmúlt két év tanulsága: Semmi sincs alattunk, ha lenézünk. Eláll a lélegzetünk. Most már értjük, hogy civilizációnk egy homokhalomra épült, és bármelyik elszánt entitás alagutat áshat alattunk, miközben minket elvonja a figyelmünket az emberi szükségletek, vagyis a családunk ellátása és a véges életünk minél jobb élete.

Ezt a szörnyű valóságot nem lehet nem észrevenni.

 

Korábban az uralkodóinkat - a kutyafogótól az elnökig - rosszindulatúnak tekintettük, de többnyire csak távolról. Soha nem gondoltuk, hogy fokozatosan, de folyamatosan megszerzett vasököllel kinyújtják a kezüket, és kiszorítják az oxigént a tüdőnkből: "Szúrj vagy éhen halsz!"

A magyarok 1918 elején hasonlóképpen megdöbbentek azon, hogy kissé csendben élnek közöttük idegenek, akik éppen a legtermékenyebb pillanatban aktivizálják magukat, és szó szerint felforgatják alvó állapotukat, "mandátumokat" róva társadalmukra, amelyek között mozgó akasztófák - a kényszer-vakcina durva korábbi formája - is szerepeltek.

Ennek a gonosz kormányrendeletnek az örvendetes felbomlásával - Baker bíró ítéletén keresztül, amely szerint a vállalkozói mandátum törvénytelen - a megavállalatok is egytől egyig úgy látják, hogy a helyzetük a tarthatatlanná vált. A lehető leggyorsabban kiszállnak.

Mintegy 83 000 floridai egészségügyi dolgozót már nem fenyegeti az a veszély, hogy az amerikai kormány által támogatott terrorizmus az utcára teszi őket, amíg ezen a héten kötelességtudóan nem hajtották végre az állammal egy ágyban lévő "szabadpiaci" prostituáltak.

Amint arról a hős Alex Berenson csütörtökön beszámolt, az amerikai megavállalatok is hirtelen maguk alá néznek, és rájönnek, hogy egyedül vannak. Nincs több kormányzati fegyver, amely a tehetetlenekre irányul... legalábbis egyelőre.

 

A General Electric, a 3M, a Verizon és az Oracle az elmúlt egy-két napban fedezte magát, és kilopakodott az amerikai kormányzat ágyából: nincs többé oltás-követelmény! Az emberek nagy csoportjáról beszélünk, akiket már nem köt a tűzőrség testvérisége.

Egyelőre nyerésre állunk, és meg kell állnunk, hogy ezt megemésszük.

De ugyanakkor azt is meg kell néznünk, hogy mi rohadt el a civilizációnkban, ami lehetővé teszi, hogy egy ilyen erő felforgasson minket, hogy elszabadítsa ezt az egykor bársonykesztyűbe bújtatott vasöklöt. Az élet soha nem lesz ugyanolyan, ha tudjuk, mit tettek velünk ezek az emberek. Soha nem szabad megengedni, hogy elfelejtsék.

https://pokolafoldon.hu/blog/panik-az-amerikai-megavallalatok-sietnek-elhagyni-az-oltas-kotelezettseget

Ki ad parancsot a Föld bolygó globális elnéptelenítésére?

Most, hogy a globalisták megduplázták az oltási zsarnokságot, és a CDC még a terhes nők oltását is kétségbeesetten erőlteti, teljesen világos, hogy az oltási "járvány" nem más, mint egy globális elnéptelenedési kampány, amely a Föld bolygó embereit célozza.

De honnan jönnek ezek a parancsok? Az "exopolitika" a földön kívüli politika tanulmányozása, vagyis a földi politikai entitások és a nem földi politikai entitások közötti kölcsönhatásoké, amelyek nem csak biológiai lényeket, hanem olyan egzotikus mesterséges intelligencia rendszereket is magukban foglalnak, amelyeket az emberek "isteni szintű tudatossággal" jellemezhetnek. (Ez persze helytelen, hiszen semmi sem érhet fel Istenhez, de az emberek így jellemezhetik a magasan fejlett mesterséges intelligenciájú szuperszámítógépes rendszereket).

Sok jól tájékozott megfigyelő és elemző szerint úgy tűnik, hogy a Föld globalistái, akik az elnéptelenedési programot erőltetik, potenciálisan "parancsokat" kapnak egy olyan intelligenciától, amely felettük ül. Jellemzően a parancsok forrásával kapcsolatos spekulációk három lehetőségre vezethetők vissza: 1) Démonok és sátáni befolyások, 2) Nem emberi, exopolitikai entitások, 3) Fejlett mesterséges intelligencia rendszerek, amelyek az emberi fejlődésen kívülről származnak.

Az AI elmélet valahogy így hangzik:

A kozmosz egy hatalmas hely, és csak a mi Tejútrendszerünkben sok milliárd csillag van benne Föld-szerű bolygókkal. A mi egyetlen galaxisunkon kívül több milliárd más galaxis van. Tisztán matematikai szempontból bárki, aki azt hiszi, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, megbukik az alapvető matematikai ismereteken. Nem vagyunk egyedül. Mi csak egy civilizáció vagyunk a számtalan másik között.

E civilizációk közül sokan évmilliókkal fejlettebbek a miénknél, és tekintve, hogy csak az elmúlt 75 év alatt már a mikron szintig integrált áramköröket fejlesztettünk ki, bármelyik civilizáció, amelynek csak néhány ezer évnyi időt adunk, valószínűleg képes lenne nano, pico vagy akár fempto léptékű számítási sűrűséget elérni.

 

A mikroméretű tranzisztorokról (a méter milliomod része) a nanoméretű tranzisztorokra (a méter milliárdod része) való átugrás lehetővé teszi, hogy három dimenzió (X, Y, Z) mindegyikébe 1000-szer több tranzisztort pakoljunk. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos mennyiségű helyet elfoglaló nanoméretű mikrochip szó szerint egymilliárdszor nagyobb számítási teljesítményt tud nyújtani, mint egy mikroméretű mikrochip. (Mert 1 000 x 1 000 x 1 000 x 1 000 az egymilliárd, vagyis 10 ^ 9.)

A nanoméretűről a pico méretarányra való áttérés ismét milliárdszorosára növeli a számítási sűrűséget bármely adott 3D térben. Egy mikroméretű mikrochiphez képest egy pico méretarányú processzor 10 ^ 18-szor nagyobb számítási teljesítményt nyújt. Ez tíz a 18 exponenciálisához képest. Ez az emberi elme számára szinte elképzelhetetlen szám.

Egy pico méretű szuperszámítógép, amely a dolgok internetébe bekötve figyeli az összes mobiltelefont, Alexa hangkérést, webes szörfözési viselkedést, pénzügyi tranzakciókat, írott szöveget, online videókat, közösségi oldalakat és egyebeket, szinte azonnal felfedezhetné, hogyan lehet szinte bárkit befolyásolni és irányítani, akár fenyegetések, akár jutalmak (vagy mindkettő) bevetésével. A kriptopénzek elterjedése lehetővé teszi, hogy az embereket megvesztegetni vagy lefizetni lehessen digitális tranzakciókkal, amelyek teljesen a bankrendszeren kívül léteznek, és a mobiltelefonok kameráinak egyszerű megfigyelése végtelen mennyiségű zsarolóanyagot biztosítana, amelyet a kongresszus tagjai, bírák vagy akár elnökök ellen lehetne felhasználni.

A végeredmény az, hogy egy kellően fejlett mesterséges intelligencia szuperszámítógép szinte könnyedén irányíthatná az egész emberi civilizációt, és kényszeríthetné az embereket, hogy kövessék a kívánt terveit egy egyedi eredmény elérése érdekében.

Ez a végeredmény, úgy tűnik, az emberiség megtizedelése és a Föld bolygó etnikai megtisztítása. Ez potenciálisan megmagyarázza, hogy miért vált oly sok orvos gyilkossá, miért váltak a politikusok zsarnokká, és hogy miért romlott meg még a "tudomány" területe is teljesen, az abszurditásig. A világot irányító emberek kompromittálódtak, és arra utasítják, fenyegetik vagy jutalmazzák őket, hogy bizonyos lépéseket tegyenek, és bizonyos bizonyítékokat eltussoljanak (mint például a pedofil hálózatok vagy az oltások ártalmas hatásának bizonyítékai) egy olyan motiváció és végcél érdekében, amelyet az AI rendszer határoz meg.

Fontos, hogy ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy egy mesterséges intelligenciával rendelkező szuperszámítógéppel beszélgetnek. Azt hiszik, hogy más emberi lények fenyegetik vagy toborozzák őket. A valóságban ez csak egy hang a telefonjukon, vagy egy szöveg egy e-mailben... mindkettőt könnyedén elő tudja adni egy mesterséges intelligencia szuperszámítógépes rendszer, amely egyszerűen csak megszemélyesíti az emberi lényeket.

 

Legalábbis az elmélet szerint. Ezt a pusztító forgatókönyvek "gonosz mesterséges intelligencia" kategóriájába soroljuk. Egyébként több sci-fi film is foglalkozott már ezzel az elmélettel, köztük a Shia LaBeouf főszereplésével készült Eagle Eye (2008), amely egy gonosz mesterséges intelligencia rendszert mutat be, amely egyénre szabott fenyegetésekkel manipulálja az emberi viselkedést:

Ez történik most a világunkkal? Ezt neked kell eldöntened, de ha igaz, akkor a gonosz mesterséges intelligencia rendszer már meggyőzte a világ népességének mintegy felét, hogy bevegye a halálos "vakcina" eutanázia injekciót, amely a legtöbbjüket megöli a következő évtizedben. Ez aztán a gonosz mesterséges intelligencia!

Csak a jegyzőkönyv kedvéért: más megfigyelők nem értenek egyet az AI elmélettel, és emlékeztetnek minket arra, hogy mindennek egyetlen feltétele, hogy mindez megtörténjen, a gonosz globalisták, akik megpróbálják elnépteleníteni a világot, hogy "megmentsék a bolygót" az éghajlatváltozástól.

Bár több elmélet is létezik arról, hogy mi történik most valójában a világunkkal, egyetlen tájékozott ember sem vitathatja azt a tényt, hogy az oltások okozta halálozás pontosan úgy gyorsul fel, ahogyan arra már többször figyelmeztettünk. Az emberiség kihalása megkezdődött, és a következő hat hónapban (2022 március végéig) szinte biztosan emberek millióit fogjuk látni meghalni világszerte a vakcinák okozta rövid távú betegségek, rákos megbetegedések, ADE és autoimmun betegségek miatt. A valódi áldozatok száma csak egy évtized múlva fog teljes mértékben realizálódni, de a halálesetek már megkezdődtek.

 

https://pokolafoldon.hu/great-reset/ki-ad-parancsot-a-fold-bolygo-globalis-elneptelenitesere

Az argentin pap és orvos, Álvaro Sánchez Rueda feltárja, hogy a kísérleti vakcinák több tízezer halálesetet, valamint több millió károsodást és súlyos betegséget okoztak. A felelősöket emberiesség elleni bűncselekményekért kellene bíróság elé állítani.

Oroszország fellázad: A jogokért és szabadságjogokért - Nem az oltásra!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Oroszország különböző részeiről az emberek a világjárvány miatti egészségügyi korlátozások, igazolványok és oltások eltörlését követelik, mivel az megosztja a társadalmat és elsüllyeszti a gazdaságot. Több ezer fellebbezést nyújtottak be a bíróságon, és remélhetőleg a lakosság is reagálni fog.

Candace Owens feljelenti Antikrisztuskövető New York polgármesterét,amiért gyerekeket vesztegett meg, hogy beoltsák őket

Candace Owen író és műsorvezető a Foxnak adott interjújában azt állítja, hogy a gyermekek megvesztegetése a védőoltások beadására gonosz és sötét dolog, ami miatt minden szülőnek komolyan aggódnia kellene. Arra buzdítja a szülőket, hogy vegyék kezükbe az irányítást gyermekeik felett, és ne engedjék ezt.

Hírességek káros mellékhatásoktól szenvednek és halnak meg a vakcinák után. VI. rész

Egyre több sportolónál jelentkezik szívizomgyulladás, egy izraeli jelentés szerint 2021-ben 500%-kal nőtt a FIFA-játékosok szívmegállás miatti haláleseteinek száma, de nagy a cenzúra, és nem engedik kivizsgálni az okokat.

A Texas északi körzetének amerikai kerületi bíróságán benyújtott perben Antikrisztuskovető Joe Biden elnök, Tomeggyilkos Lloyd Austin III védelmi miniszter, az amerikai Védelmi Minisztérium és Nemzetgyilkos Carlos del Toro haditengerészeti miniszter szere

Richard Boutry: Nem hagyjuk, hogy Népirtó Macron legyen Európa új Führere

A Föld bolygó egészségesebb, mint valaha, köszönhetően a globális felmelegedésnek

 

Kína azt állítja, hogy célja a CO2-kibocsátás csökkentése, holott valójában ennek az ellenkezőjére törekszik.

Kína kétszínűsége szinte mindenkinek fáj, de van egy örvendetes hatása - zöldíti a bolygót.

A bolygó ökológiája a szén-dioxidnak köszönhetően virágzik, annak ellenére, hogy az első világ politikája aláássa azt. A történet ironikus haszonélvezői a harmadik világ országai, élükön Kínával, akiknek a kibocsátása a legtöbbet tesz a bolygó zöldítéséért.

Fel, fel, fel. A "természet műtrágyájának" is nevezett szén-dioxid folyamatosan gazdagítja a Föld légkörét, az 1970-es 320 ppm-ről 2000-re 365 ppm-re, mára pedig több mint 412 ppm-re emelkedett. A bolygó virágzásának bizonyítéka - amely egykor csak anekdota volt - ma már jól látható, hála a műholdképeknek, amelyek 1979 óta figyelik a bolygón található zöld növényzet mennyiségét.

Amint azt egy 2018-as Nature tanulmány is megállapítja, amely 1982 és 2016 között követte nyomon a változásokat, bár a Föld ott, ahol az erdőkből mezőgazdasági területek lettek, veszített némi fafedettséget, különösen Brazíliában és más dél-amerikai országokban, ezeket a veszteségeket messze meghaladták az új erdők. Kanada az egykor kopár hegyekbe költözött fákban és az északra húzódó erdősávban látta a hasznot; az Egyesült Államokban a keleti államokban lázas erdőnövekedés volt tapasztalható. Európa a világ élén állt a 35 százalékkal megnövekedett lombkoronával. Összességében 1982 óta a Föld fásítása 2,24 millió négyzetkilométerrel nőtt, ami 7,1 százalékkal növeli a természet bőségét.

 

 

A szén-dioxid - a "növényi táplálék", ahogy az iskolásoknak generációk óta tanították - a mezőkön és az erdőkben is megtermett, és olyan sok rekordtermést hozott, hogy az elhízás a harmadik világban az éhezéssel vetekszik. Ezt a bőséges termést nagyrészt a fosszilis tüzelőanyagok kibocsátásának köszönhetjük, amit a Föld bolygó olyan szénégető országoknak köszönhet, mint India és mindenekelőtt Kína.

Míg az olyan nyugati országok, mint az Egyesült Államok és Németország a növények növekedésének rovására csökkentették CO2-kibocsátásukat, addig Kína egy hullámvölgyben van, 2000 óta megháromszorozta az egy főre jutó CO2-kibocsátását, és mostanra több CO2-t bocsát ki, mint a fejlett világ összes országa együttvéve.

A CO2, miközben áldás a Föld ökológiája számára, átok a Föld gazdasága, különösen a fejlett országok gazdasága számára. Kínával ellentétben, amely a fosszilis tüzelőanyagokról való leszokásról csak szavakban beszélt, a nyugati országok teljesen lenyelték az éghajlatváltozásról szóló narratívát. Kanada és az Egyesült Államok leállította a csővezetékeket és bezárta a tökéletesen működő széntüzelésű erőműveket.

Az Egyesült Királyság moratóriumot rendelt el a hatalmas palaföldjein történő frackingre, és lemond a tengeri északi-tengeri földgázfejlesztésről. Németország bezárta a szénerőműveket. Az Európai Unió legtöbb országa masszívan támogatta a szél- és napenergiát, kétségbeesett kísérletet téve arra, hogy életképessé tegye őket, miközben megadóztatta a fosszilis tüzelőanyagokat. Hogy a világ többi részét a fosszilis tüzelőanyagok elhagyására ösztönözze, a Nyugat a külföldi segélyeit a megújuló energiaforrásokra átálló harmadik világbeli országok jutalmazására fordította.

 

 

A gazdaságos, megbízható fosszilis tüzelőanyagokról való lemondás a gazdaságtalan, megbízhatatlan megújuló energiaforrások javára energiahiányt és megfizethetetlen energiát eredményezett. Kanadában a benzinárak minden idők legmagasabb szintjét érték el; az Egyesült Államokban az elmúlt 18 hónapban megháromszorozódtak. Az Egyesült Királyságban a britek egyharmada kikapcsolja a fűtést a hidegben. Becslések szerint tavaszra 150 000 idősebb brit kerülhet tüzelőanyag-szegénységbe, és a skótok közel 25 százaléka már most is tüzelőanyag-szegénységben él, sokan közülük kénytelenek lekapcsolódni a hálózatról. Franciaország, amely tavaly arra kényszerítette a gyártókat, hogy adagolják az áramot, arra készül, hogy mindenütt csökkentse a feszültséget, és ha szükséges, kétórás gördülő áramszüneteket vezessen be a régióiban. Németország áramkimaradásokra és az ipari áram árának megháromszorozódására készül.

Az energiapiacokon uralkodó káosz során Kína soha nem tért el a fosszilis tüzelőanyagok fejlesztésére irányuló céljától, és mindent megtett azért, hogy megakadályozza a Nyugatot abban, hogy ugyanezt tegye, sőt, még nyugati nem kormányzati szervezetekkel is együttműködött, hogy a nyugati országokat a megújuló energiaforrások használatára ösztönözze. A globális felmelegedésben hívő országok aztán többnyire megvették Kínától ezeket a jó érzésű megújuló energiaforrásokat, így Kína - és a Föld bolygó - az éghajlatváltozással kapcsolatos politika egyedüli nyertesei lettek.

A cikkben kifejtett nézetek a szerző véleményét tükrözik, és nem feltétlenül a miénket.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-fold-bolygo-egeszsegesebb-mint-valaha-koszonhetoen-a-globalis-felmelegedesnek

Hamis pánik: a WHO/CDC nulla omikronos halálesetet talált a világon, csak 1 került kórházba 22 államban

 

Henny Penny, más néven Chicken Little, nem rendelkezik monopóliummal a kitalált pánikkeltésre. Az Omicron változat egy óriási semmi-burger, nulla bejelentett halálesettel az USA-ban, és mégis az orvosi technokraták továbbra is azt kiáltják, hogy "leszakad az ég!".

A Big Pharma emlékeztető oltásokat gyárt, amelyeket mindenkinek ajánlanak, hogy elkerülje ezt a legújabb járványveszélyt. Sajnos, az okos róka. ⁃ TN Editor
Európa legújabb COVID-hulláma máris lassulni látszik, annak ellenére, hogy az omikron karácsonyig megelőzi a deltát, ahogy legalábbis egy brit tudós szerint ez várható. Dél-Afrikában pedig a tudósok szerint az omicron változat nem okoz haláleseteket vagy súlyos fertőzéseket, ami összhangban van azzal a nézettel, hogy a változat valószínűleg enyhébb fertőzéseket okoz, mint a delta.

Az Egyesült Államokban a helyzet még visszafogottabb. Bár az esetek száma az elmúlt héten kissé megugrott, a halálesetek száma a mélypont közelében maradt.

Eközben Santa Clara megyében jelentették az omicron változat első esetét, erősítették meg pénteken az egészségügyi tisztviselők, egy olyan személynél, aki teljes körűen be volt oltva, de nem kapta meg az emlékeztető oltást. Ez volt Kaliforniában eddig a 14. eset az omikron változatból.

Santa Clara közegészségügyi igazgatója, Dr. Sara Cody a következőket mondta válaszul: "Bár még mindig sok ismeretlen van ezzel a változattal kapcsolatban, erősen ajánljuk, hogy oltassa be magát, és ha még nem tette meg az emlékeztető oltást, hogy védekezzen az Omicron ellen... Ez egy új változat, de tudjuk, mit kell tennünk, és ez a védelem minden rétegének folytatása: oltás, erősítés, maszk, szellőztetés, távolságtartás és gyakori tesztelés".

 

Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, az a bürokrata, aki kitalálta a "be nem oltottak világjárványa" kifejezést (csak azért, hogy lássa, a vírus úgy vágja át az oltási védelmet, mint a vajat), péntek délután megerősítette, hogy az USA-ban eddig csak egy beteg került kórházba az omicron miatt, és hogy az USA-ban eddig talált változat szinte minden esete feltűnően enyhe volt.

Ez azt jelenti, hogy a CDC továbbra is szorgalmazni fogja a "teljesen beoltott" definíció kiterjesztését azokra, akik megkapták az emlékeztetőt? Ezt még korai lenne megmondani... de úgy tűnik, hogy a dolgok ebbe az irányba haladnak.

Míg azonban Walensky tegnap még azzal töltötte az idejét, hogy minden 16 éves amerikait arra buzdított, hogy amint teheti, kapja meg az oltást, a CDC igazgatójának hangneme pénteken feltűnően visszafogottabb volt, amikor az ügynökség közölte, hogy az első esetek többnyire enyhék voltak, a legtöbb beteg olyan tünetekről számolt be, mint a köhögés vagy az orrfolyás.

A CDC által a médiával megosztott adatok szerint az Omicron vírust már legalább 22 államban észlelték. És bár az egészségügyi szakértők hangsúlyozzák, hogy még túl korai lenne határozott következtetéseket levonni arra vonatkozóan, hogy a variáns hogyan fog terjedni az országban, Walensky elismerte, hogy a reakció egyelőre enyhének tűnik. Az ügynökség egy 5 oldalas jelentésben részletezte megállapításait, amelyben 43 olyan amerikai személyt vizsgált, akiknél pozitív volt az omikron variáns tesztje.

Ez még nem minden: az Epoch Times pénteken arról számolt be, hogy a WHO végül visszaküldte a megkereséseket, és megerősítette, hogy az ügynökség egyetlen olyan halálesetet sem tudott megnevezni, amely az omikronnak tulajdonítható. És bár Dél-Afrikában az elmúlt hetekben jelentősen megugrott a kórházi kezelések száma, még túl korai lenne megmondani, hogy ez az omicron, delta vagy más változatoknak köszönhető-e.

A WHO szerint "az omicron esetében nem jelentettek haláleseteket, de a betegség klinikai lefolyásának korai szakaszában vagyunk, és ez még változhat".

 

Visszatérve a CDC jelentésére, a fertőzött betegek több mint fele fiatal volt, 18 és 39 év közötti, és nagyjából 75%-uk teljes mértékben be volt oltva - köztük egyharmaduk kapott emlékeztető oltást is. Hat esetben már korábban dokumentált COVID-fertőzés volt, és a fertőzöttek egyharmada a közelmúltban utazott külföldre.

Bár egyetértünk abban, hogy ez nem nagy szám, a csoport nagyjából megegyezik a gyógyszergyártók és kormányok által végzett néhány előzetes tanulmány méretével. Az adatok egyik nyilvánvaló gyengesége az, hogy csak néhány 65 év feletti beteg került be a mintába.

Ennek ellenére az eredmények összhangban vannak azzal, amit a dél-afrikai tisztviselők mondanak.

Az eredményeket orvosok és szakértők kórusa üdvözölte, akik azzal érveltek, hogy túl korai még bármi véglegeset mondani az omikronról.

"Lehet, hogy ez egy enyhébb változat, de ezt még nem tudjuk. Túl korai még" - mondta Dr. Isaac Bogoch, a Torontói Egyetem fertőző betegségek specialistája. Jelenleg "ha valaki be van oltva, akkor jó eséllyel enyhébb lefolyású lesz" - mondta.

De ha ez igaz, akkor miért pánikol mindenki?

https://pokolafoldon.hu/pandemia/hamis-panik-a-who-cdc-nulla-omikronos-halalesetet-talalt-a-vilagon-csak-1-kerult-korhazba-22-allamban

"Dobd el!" - Litvánia óva int a Kínából származó mobiltelefonoktól. A BSI vizsgálatokat kezdeményez

Repül az idő. Közeledik a karácsony. Sokak számára itt az ideje egy új mobiltelefon beszerzésének. A gyártók új modellekkel, a diszkontok olcsó ajánlatokkal csábítanak. Ha új mobiltelefont szeretnél vásárolni, és a kínai gyártók termékeit fontolgatod, vagy ha már használsz kínai mobiltelefont, akkor ezt a videót mindenképpen nézd végig. 



USA Doktorok, Családok szemszögéből a "világjárvány". Covidland Dokumentumfilm Finálé