2023. május 23., kedd

Jó kifogás sose rossz

Forrás: Kla.TV
www.kla.tv/26125

Bioterrorista Tömeggyilkos Macron és Népirtó Hazug Ursula Kínában voltak az oroszok ellen segítséget kérni

Megvalósulóban a Werdenberg prófécia !

2023.4.8: Emmanuel Macron ajánlatot tett Kínában, az oroszok ridegen reagáltak

A francia elnök próbálta az EU mellé állítani a kínai elnököt az ukrajnai konfliktus lezárása érdekében.

A francia vezető Antikrisztuskövető Sátánfatty Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője együtt látogatott Kínába, hogy az ázsiai ország közbenjárását kérjék az Ukrajna elleni orosz invázió megállításában és a gazdasági kapcsolatok elmélyítésére törekednek.

https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/

Werdenberg prófécia: az Európai Unió Kinától fog segitséget kérni az oroszok ellen, mely bár habozva, de meg fogja támadni Oroszországot. Kinai csapatok fognak előre nyomulni egész Dél-Oroszországon keresztül, tönkre fogják verni az oroszokat, s el fogják érni Európát (!). Az európai lakosság az orosz csapatokat fogja gyűlölni, nem a kinaiakat. Közép-Európában először hagyományos, majd nukleáris konfliktus fog kitörni az oroszok és kinaiak közt Csehország, Alsó-Ausztria és Németország területén, a Dunától északra. Hatalmas csatákat fognak vivni, Csehországban és Alsó-Ausztriában kő kövön nem marad. Iszonyatosan sok ember fog elpusztulni. Hasonló sors vár sok más országra világszerte, többek közt Kanadára és az Egyesült Államokra. Nincs értelme menekülni sehova … Az oroszok ekkor elfoglalják egész Nyugat-Európát, de Németországot nem tudják teljesen leigázni. A fél világ ekkor már romokban hever.

A Kínai Kommunista Párt 1921-ben alakult meg Sanghaj francia megszállás alatt lévő részében. Ez nem volt véletlen. Megalapitásában kulcsszerepe volt a francia illuminátus-liberális köröknek. Ha megnézitek például Teng Hsziao Ping életrajzát, https://en.wikipedia.org/wiki/Deng_Xiaoping , aki a Kinai Kommunista Párt első titkára volt a nyolcvanas években, abban ilyesmiket találtok:

 

“A tizenhat éves Teng 1920 októberében érkezett meg Marseilles-be az Andre Lebon csomagszállitó hajó fedélzetén 210 kinai diákkal egyetemben … A legtöbb idejét munkásként töltötte… A La Garenne-Colombes-i vasműben ismerkedett meg a Kinai Kommunista Párt későbbi több magasrangú személyiségével mint Csou En Lai, Sen Ji, Li Wejhan stb. “

Ezek a rejtett kapcsolatok az európai liberális körök és a kinai kommunisták közt mindmáig működnek. Kina titkos szövetségese az európai liberálisoknak és rejtett ellensége az oroszoknak. Lásd például az 1969-es fegyveres összecsapásokat a Szovjetunió és Kina közt annak ellenére, hogy mindkét ország kommunista volt.

A szovjet-kínai határincidens évfordulója

1969. március 15-ének reggelén szovjet közlés szerint a kínai hadsereg egy ezrede előbb beszivárgással, majd harckocsik, tüzérség és aknavetők támogatásával megpróbálta hatalmába keríteni az Usszuri határfolyó Damanszkij nevű szigetét. Az első összecsapás a szovjet határőrökkel másfél óráig tartott, de a sziget a következő nyolc órában nyolcszor cserélt gazdát, mígnem a kínaiak visszavonultak

A kinaiak területrendezési vitái az oroszokkal évszázadokra tekintenek vissza.

https://pokolraveluk.info/2023/05/23/macron-es-ursula-kinaban-voltak-az-oroszok-ellen-segitseget-kerni/

Nagy az Isten állatkertje

Nick Hudson: A Nagy Átverés

Egy egykori gyereksztár beszél a sátáni rituális szertartások áldozatairól

Többlethalálozás becslése Németországban 2020-2022 között

 

Egy új publikáció jelent meg 2023. május 23-án. A két szerző: prof. dr. Christof Kuhbandner német pszichológus és prof. dr. Matthias Reitzner német matematikus.

A tanulmány címe: A többlethalálozás becslése Németországban 2020-2022 között

https://www.cureus.com/articles/149410-estimation-of-excess-mortality-in-germany-during-2020-2022#!/

A fenti kép a tanulmányból való és a németországi többlethalálozást mutatja évek és korosztályok szerint.

Prof. Stefan Homburg így kommentálta az eredményeket:

  • 2020-ban a halálozási számok Németországban normálisak voltak, az oltás kezdete óta a vártnál 100.000-rel több halott van.
  • A halálozási hullám először az idősebbeknél volt, később a fiatalabbaknál, az oltás menetének megfelelően.
  • A halvaszületések korrelálnak az oltás ajánlásával a kismamák számára.”

Biró Éva

Kockázatok és mellékhatások a VAERS számok tükrében