2022. március 21., hétfő

Oroszország újabb 80 radikálist és zsoldost likvidál az ukrajnai csapásban

 

Március 21-én az orosz fegyveres erők bejelentették, hogy nagy pontosságú, légi úton indított cirkálórakétákkal csapást mértek a külföldi zsoldosok és ukrán nacionalista alakulatokat kiképző központra a Rivnei területen lévő Novaja Ljubomirka kombinált fegyveres gyakorlótéren.

A jelentések szerint több mint 80 zsoldost és nacionalistát likvidáltak.

Ezenkívül cirkálórakétákkal végrehajtott csapás megsemmisítette az ukrán fegyveres erők gépesített brigádjának lőszerraktárát és főhadiszállását Szelets falu térségében.

Ezen felül Ka-52 és Mi-28N helikopterek egy csoportja 8 harckocsit, 4 gyalogsági harcjárművet és 3 páncélozott személyszállítót semmisített meg az éjszakai csapások során.

Kijev-párti források arról is beszámoltak, hogy Kijev városában a "Retroville" bevásárlóközpont egyes részeit megsemmisítették. Korábban olyan hírek jelentek meg, hogy ezt a területet fegyverraktárként és csapatgyűjtő központként használták a kijevi erők.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

 

 

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

 

 

A Donbassz térségében továbbra is aktív katonai műveletek folynak.

Az orosz hadsereg közlése szerint az éjszaka folyamán az orosz fegyveres erők egységei újabb 4 kilométert haladtak előre és teljesen ellenőrzésük alá vonták Szladkó települést. Az orosz erők felszámolták a "Donbassz" ukrán nacionalista zászlóalj maradványait a térségben.

Összecsapások Mariinka környékén:

 

A Donyecki Népköztársaság csapatai befejezik az Ukrán Fegyveres Erők 53. gépesített brigádja maradványainak legyőzését. A DPR erői Novomikhailovka település irányába fejlesztik az offenzívát. Akár 50 ukrán harcost, három harckocsit, négy gyalogsági harcjárművet, két tábori tüzérségi ágyút és 4 terepjárót semmisítettek meg.

Eközben a DPR egységei harcba szálltak az Ukrán Fegyveres Erők 25. légideszant dandárjának csapataival, és ellenőrzésük alá vonták Verhnetoretskoe települést.

Rubezhnoe területw a Lysichansk-Severodonetsk agglomeráció közelében:

Kijev közelében is folynak az összecsapások. A Kijev külvárosában lévő Nyikolajevka településen az orosz erők ellenőrzésük alá vonták az Ukrán Fegyveres Erők egyik védett, eltemetett parancsnoki állását. Ott 61 ukrán katona adta meg magát. Közülük mintegy fele főtiszt.

Az orosz védelmi minisztérium arról is beszámolt, hogy légi csapataik Kijev külvárosában nagy mennyiségű fegyvert és felszerelést foglaltak le a visszavonuló ukrán nacionalista egységeknél. A kijevi erők harckocsikat, páncélozott személyszállító járműveket, rengeteg kézifegyvert, páncéltörő fegyvert és lőszert hagytak hátra.

 

 

Az ukrán fegyveres erők felszerelését és fegyvereit a DPR és az LPR népi milíciájának katonái kapják meg.

 

 

 

 

Az orosz hadsereg közlése szerint az éjszaka folyamán az orosz hadműveleti-taktikai és katonai repülés 44 ukrajnai katonai létesítményt ért csapást. Ezek közé tartozik négy parancsnoki állás, két többutas rakétarendszer létesítménye Nalivajkovka és Zolocseva települések területén, hat Buk M-1 légvédelmi rakétarendszer, három Msta-B tüzérségi ágyú Viszgorod térségében, négy rakéta- és tüzérségi fegyver- és lőszerraktár, valamint 23 katonai felszerelés gyűjtőhelye.

Az orosz légvédelmi rendszerek a levegőben Csernobajevka és Cirkuny települések felett két újabb ukrán pilóta nélküli légi járművet lőttek le.

 

 

Oroszország közlése szerint a katonai művelet kezdete óta erői 216 pilóta nélküli légi járművet, 180 légvédelmi rakétarendszert, 1506 harckocsit és más páncélozott harcjárművet, 152 többszörös rakétavetőt, 592 tábori tüzérségi ágyút és aknavetőt, valamint 1284 darab speciális katonai járművet semmisítettek meg.

Az oroszok kitértek a Szumi városában történt provokációra is. Az orosz védelmi minisztérium emlékeztetett arra, hogy néhány nappal ezelőtt hivatalosan figyelmeztetett erre.

"A szumi területi közigazgatás vezetője szerint ammóniaszivárgás történt a Sumykhimprom üzemben. Szumi lakosaira nézve nincs veszély, mivel a légtömegek "nem a város felé mozogtak".

Hadd emlékeztessem Önöket, hogy még március 19-én hivatalosan figyelmeztettünk arra, hogy az ukrán nacionalisták bányásznak ebben a vállalatban, hogy provokációt kövessenek el azzal a céllal, hogy Oroszországot vádolják meg "vegyi fegyverek" állítólagos használatával.

Szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy az Orosz Föderáció fegyveres erői nem terveztek és nem is fognak semmilyen csapást mérgező anyagok tárolására vagy előállítására szolgáló ukrán létesítményekre mérni" - áll a közleményben.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-ujabb-80-radikalist-es-zsoldost-likvidal-az-ukrajnai-csapasban

Aristotle Dongas: 3. világháború=Nagy visszaállítás=Új Világrend

 

Hogyan játszódhat le ez az egész, ha nukleárisan fog menni?

Minden csak eszköz a cél eléréséhez.

A COVID-hisztériából a nukleáris félelembe való átmenet egyszerűen a következő lépés a kormány, az emberek, a kultúra és a gazdaság egységes globális struktúrába való konszolidálására irányuló menetrendben. A történelmi birodalmak, amelyek világuralomra törekedtek, mindig leigázták áldozataikat a hódító "életmód" alá. Ezt elsősorban katonai, nyers erővel tették, de ahogy most láthatjuk, ez egy sokkal módszeresebb, árnyaltabb stratégiává fejlődött. Ahelyett, hogy közvetlen halálos fenyegetésekkel nyomnák le az emberek torkán a kulturális változást, az egész arról szól, hogy meggyőzzék a tömegeket arról, hogy változásra van szükség. Ahogyan a COVID vakcinák az egyetlen válasz a globalisták által létrehozott problémára, úgy a válasz a nukleáris háborúra is készen áll a hátsó zsebükben.

Hogyan lehet 195 független országot egyetlen mechanikus struktúrába tömöríteni?

Biztonságot ígérnek a szabadság árán.

Ennek a stratégiának a hatékonyságát 9/11-én tesztelték, amikor létrehozták a nemzetközi terrorizmust. A mumus fenyegetésének évtizedeken át tartó elnyújtásával lassan csorbították a szabadságotokat. Az amerikai közvéleményt, amely többnyire nem tudott a jogai fogyatkozásáról, nem zavarta, mivel meg voltak győződve arról, hogy a legfőbb prioritásnak a konstruált terroristák kiirtásának kell lennie, bármilyen eszközzel. Mivel a globalisták látszólag sikeresen átmosták az amerikaiak agyát, a terrorfenyegetést Európába is eljuttatták. Amikor az Al-Kaida narratívája kifutott a végére, egy új konstruált mumus, az ISIS vette át a helyét.

 

 

A globalisták ezután a COVID-19-cel emelték a tétet. A mumus új jelmeze, de sokkal erősebb, és a hatósugara az egész bolygóra kiterjed. Senki sem volt biztonságban a COVID-tól. A világnak össze kellett fognia, hogy drákói intézkedéseket vezessen be a tömegek biztonsága érdekében. A szabadságjogokat és a szabadságjogokat egyik napról a másikra elvették, és amikor a COVID egyik törzse már a narratív végéhez közeledett, egy másik törzs lépett a helyébe. A globalisták már biztosak voltak abban, hogy képesek a nyilvánosság beleegyezésével elvenni a szabadságjogokat. Most azt akarták tudni, hogy rávehetnek-e arra, hogy egyenruhát viseljünk (maszkok), mérget vegyünk be (vakcinák), és kérdés nélkül tönkretegyük a gazdaságot. A válasz... abszolút.

Most egy hatalmas globális gazdasági összeomlás küszöbén állunk. A Fed abszurd mennyiségű hamis valutát nyomtat, a COVID-dal együtt, amely megakasztja a globális kereskedelmet, és az Oroszország elleni szankciókkal, amelyek az energia- és élelmiszerárakat az egekbe repítik, nagy mennyiségű szenvedést és éhínséget fogunk látni az egész világon.

Ez az a pont, ahol el kell kezdeni összekötni a pontokat és feltételezni a globalisták következő logikus lépését. A globalistáknak szükségük van egy "eseményre", amit a lakosság okolhat a szenvedésükért.

A közelgő "szörny a szekrényben" nem maga az atomháború. Hanem az országok kormányai, amelyek az egyéni szabadságjogok és szabadságjogok fontosságát hangsúlyozzák. A kormányaink bábjai, akiket megvesztegettek, hogy azt tegyék, amit mondanak nekik, a végén feláldozzák őket a nagyobb képért. Ez nem egyszerre fog megtörténni, de lesz egy eltolódás a globális hegemóniában, ami előre fogja mozdítani a tervet.

 

 

Ha valóban kitör a nukleáris háború, azt katalizátorként fogják felhasználni a különböző független kormányok hibáinak bemutatására. Emberek millióinak elpárolgásával és a gazdaságok tönkretételével erős érvük lesz a megmaradt lemmingek számára, akik még életben vannak, hogy meghallgassák a szónoklatukat. Nincs többé háború, gazdasági nehézségek, ellentétes politikai entitások, magántulajdon, stb. Mindenki egy bolygószintű kormányzat égisze alatt lesz. Mindenki biztonságban lesz. Nem lesz több konfliktus, mert nem lesznek többé független országok.

Ez nem feltétlenül azt fogja jelenteni, hogy a földrajzi határok és az egyedi kultúrák teljesen eltűnnek, hanem azt, hogy egy Kínához hasonló globális kommunista diktatúra fog megvalósulni. Társadalmi kreditpontok, egyetemes jövedelem és jogok, állandó megfigyelés a tartózkodási helyedről a "meta versen" belül és kívül. Ezek lassan a "normák" részévé válnak, ahogy a globalisták ellenőrzik és megfigyelik minden mozdulatodat és gondolatodat. Mindezt a globális biztonság nevében.

És ezt hogyan fogják csinálni?

Lehet, hogy már meg is történt.

Ez azzal kezdődik, hogy az USA globális hatalmát (amely feltehetően még mindig az egyéni szabadság és függetlenség filozófiáján alapul) fokozatosan felszámoljuk, és a kommunista Kína kaptármentalitásával helyettesítjük. Egy nukleáris apokalipszis (a lehetséges nagy visszaállítás) után újra kell majd építeni a világot, de nem az USA, hanem Kína kommunista diktatúrájának képében.

 

 

A nukleáris háborút és az éhínséget példaként fogják használni arra, hogy mi történik, ha a tömegek autonómiát kapnak a kormánytisztviselők megválasztásában (még ha nem is ez a helyzet). Túl sok "mozgó alkatrészt" és a kormányokon belüli bűnöző entitásokat fognak hibáztatni azért, hogy lehetővé tették az ebből következő katasztrófák bekövetkeztét. Mivel Kína a globális hegemónia élén áll, ez lesz a "működőképes", "biztonságos" társadalom példaképe. A nukleáris háború, a gazdasági katasztrófa és az éhínség miatt szenvedő országok elkezdik majd elfogadni a nagy visszaállítás filozófiáját. Éppen most láttuk ezt Ukrajnában, ahol mostanra bevezették az egyetemes jövedelmet, a szociális kreditpontokat, az oltási útleveleket és a digitális személyazonossági igazolványokat.

Tudom... ez lehet, hogy túlzás, és veszek itt némi szabadságot, de ez a lehetőségek között van, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Ha a "Nagy Újraindítás" végső célja az "Új Világrend" megvalósítása, akkor a nukleáris és gazdasági katasztrófák lesznek az okok, amiket a "Nagy Újraindítás" megvalósítására adnak.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/3-vilaghaboru-nagy-visszaallitas-uj-vilagrend

Az ukrán-orosz tárgyalások gyakorlatilag halottak: Ukrajna elutasítja a "denácifikációt"

 

Napjainkban a katonai eszkaláció veszélyei leírhatatlanok.

Ami most Ukrajnában történik, annak komoly geopolitikai következményei vannak. Ez egy harmadik világháborús forgatókönyvbe vezethet minket.

Fontos, hogy békefolyamatot kezdeményezzenek az eszkaláció megakadályozása érdekében.

A Global Research nem támogatja Oroszország ukrajnai invázióját.

Meg kell érteni ennek a háborúnak a történetét.

Az ukrán fegyveres erők által vezetett, a donbászi emberek ellen irányuló bombázások és ágyúzások nyolc évvel ezelőtt kezdődtek, amelyek lakóövezetek pusztulásához és több mint 10 000 civil áldozathoz vezettek.

Kétoldalú békemegállapodásra van szükség.

Március 18-án "Hogyan kezeli a nyugati sajtó az ukrán kormány nácizását" címmel írtam, de akkor még nem tudtam, hogy ami akadályozza az Ukrajna és Oroszország közötti békemegállapodást, az valójában Oroszország követelése és Ukrajna elutasítása, hogy Ukrajna kormánya "denazifikáljon".

Más szavakkal: a nyugati sajtó kezelése éppen azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy Ukrajna kormányának van-e "náci problémája", valójában döntő fontosságú volt ahhoz, hogy a békés rendezés létrejöjjön. A háború folytatódik - és folytatódni is fog, a tárgyalások zsákutcába jutása miatt.

Később, március 18-án a Reuters a "Orosz tisztviselő előrelépést lát Ukrajnával a semlegesség, de nem a 'denazifikáció' ügyében" címmel jelentette, hogy az a tisztviselő, aki Oroszországot képviseli a tárgyalásokon,

 

 

Vlagyimir Medinszkij azt mondta, hogy a két ország "félúton van" a semleges státusz elfogadásának kérdésében.

"A denazifikációval kapcsolatban elég furcsa a helyzet, mert az asztal másik oldalán ülő ukrán kollégáink úgy vélik, hogy Ukrajnában nincsenek náci formációk, és ez nem kérdés a modern Ukrajnában" - mondta.

Ezt követően március 20-án a CNN műsorvezetője, Fareed Zakaria interjút készített Zelenszkijjel, aki "nevetségesnek" és "viccnek" minősített, és "nem tudom komolyan venni ezeket a kijelentéseket" minden olyan állítást, miszerint "neonácik" vannak az ukrán kormányban, majd úgy folytatta, hogy Putyinnak el kell szakadnia a valóságtól, és "információs buborékban" kell lennie ahhoz, hogy mást állítson. Szóval: Zelenszkij és Putyin ebben nem tudnak megegyezni, és ez azt jelenti, hogy Oroszországnak most már nem lesz más lehetséges módja (ha van egyáltalán), hogy megnyerje ezt a háborút, mint a katonai, erőszakos rendszerváltás Ukrajnában; ez egyszerűen nem megy tárgyalásos úton. A tárgyalások most már gyakorlatilag halottak.

Természetesen az orosz hírmédiában gyakran hangzik el az az állítás, hogy "nácik" - ez a kifejezés valójában arra a politikai pártra utal, amelyet Adolf Hitler vezetett - irányítják Ukrajna kormányát.

Az ukrán kormány ezt nem hajlandó elfogadni.

Az itt dokumentálandó álláspont azonban nem az egyik oldalt támogatja ebben a vitában, hanem egy harmadik álláspontot, amely a következő: Ahogyan a "fasizmus" kifejezés Mussolini olaszországi pártjának hatalom-csinál-jobb ideológiájára utal, és a "fasizmus" magára a pártra, úgy a "nácizmus" kifejezés Hitler németországi pártjának rasszista-fasiszta ideológiájára utal, és a "nácizmus" magára a pártra. Ukrajna kormányában nincsenek "nácik", hanem valójában - amint azt az alábbiakban a forrásokra mutató linkeken keresztül dokumentálni fogjuk - "nácik" (kisbetűs "N", nem a párt) irányítják, és ezek az emberek merényletekkel fenyegetik Zelenszkij ukrán elnököt, ha az valaha is nem támogatja és felfegyverzi őket.

Itt vannak tehát a bizonyítékok a tárgyalások elakadása mögött álló tényleges tényekről, ahogyan azokat március 18-án bemutattam - és bárki, aki kételkedik az ebben szereplő bármelyik állítás igazságában, azonnal láthatja az erre vonatkozó dokumentációt, ha rákattint arra a linkre:

A bizonyíték tagadhatatlan és tagadhatatlan, hogy az amerikai kormány 2014. februári ukrajnai puccsa óta az ukrán kormány gyűlöli és el akarja pusztítani az oroszokat, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan Adolf Hitler nácistái tették a II. világháború alatt. Hét példát mutatunk be erre a bizonyítékra a következőkben:

 

A valóságtagadás legáltalánosabb módja ebben a kérdésben az, hogy a puccs utáni ukrán kormánynak zsidók vannak a soraiban, és kerüli a zsidóellenes atrocitások elkövetését (az U.S.A. kormány egyébként nem támogatná őket, és ezt ők is tudják), de Obama nem azért hozta létre ezt a rezsimet, hogy egy zsidóellenes kormányt hozzon létre Oroszország határán, amely csak 7 percnyi rakétarepülésre van Moszkva atomrobbantásától; azért tette, hogy egy oroszellenes kormányt hozzon létre ott - olyat, amely csatlakozhat a NATO-hoz, és aztán amerikai atomrakétákat helyezhet el ott.

Hitler maga is gyakran használta a "zsidó-bolsevizmus" kifejezést, hogy azt sugallja, hogy a zsidóknak tulajdonított sátáni tulajdonságok magára a Szovjetunióra is kiterjednek. Míg azonban a nácizmus eredeti (német) változata elsősorban a zsidók ellen irányult, és csak másodsorban az oroszok ellen, addig az ukrán változat, amelyet Obama telepített, elsősorban (sőt néha kizárólag) az oroszok ellen irányul.

És néha ez a gyűlölet úgy jutott kifejezésre, hogy az Obama által felbérelt ukrán rezsim felbérelt ukrán verőlegényei rémült békés oroszbarát tüntetőket tereltek be egy épületbe, majd ott élve elégették őket. Az amerikai sajtó ezt gyakorlatilag figyelmen kívül hagyta, de ott van, tisztán, mint a nap.

Bárki, aki tagadja, hogy Ukrajna kormánya 2014 februárja óta náci volt és az is, az tagadja azt, ami egyértelműen bebizonyosodott, a bizonyítékok elsöprő tömege által.

Azonban az USA és a vele szövetséges világ rendkívül erős oroszellenes propagandája miatt Hitler oroszgyűlöletét figyelmen kívül hagyják, és az amerikai kormány oroszgyűlöletét csak sugározzák, terjesztik a világban, nem tárják a nyilvánosság elé, hogy az a propaganda, ami.

Következésképpen CSAK Hitler zsidógyűlölete - akik valóban a legfőbb célpontjai voltak, akiket el akart pusztítani - határozza meg a "nácizmust" a Nyugaton. (Ez az oka annak, hogy még a rasszista-fasiszta zsidókat, vagy "cionistákat" sem nevezik "nácinak" - pedig azok: Zsidó rasszista-fasiszták. A mögöttes hamis feltételezés az, hogy egyetlen zsidó sem lehet rasszista fasiszta; és bár ez a feltételezés egyszerűen ostoba - sőt, rasszista módon az is -, gyakorlatilag általánosan igaznak hiszik, legalábbis az USA-ban és a vele szövetséges országokban).

Hitler EGYÉB rasszizmusait (különösen az oroszok és más "szlávok" ellen) gyakorlatilag figyelmen kívül hagyják, mert ezek "kényelmetlen igazságok", amelyekről nem szabad beszélni (annak ellenére, hogy Hitler "Barbarossa hadművelet" keretében elfoglalta a Szovjetuniót a németek életterének kiterjesztése, valamint az összes "szláv" megölése és leigázása érdekében), és a legtöbb ember csak azt akarja elhinni, amit kényelmesen elhisz (amit divatos hinni) - még akkor is, ha az bizonyítottan hamis.

Ahhoz, hogy megérthessük, hogy az amerikai kormány és propagandaügynökségei miért bagatellizálják, sőt egyenesen tagadják azt az elsöprő bizonyítékot, hogy a 2013 utáni ukrán kormány rasszista-fasiszta, azaz "náci", a II. világháború utáni amerikai kormány és a nácizmus közötti erős kapcsolatot kell elismerni és megérteni, mert ez a kapcsolat a mai amerikai-amerikai történelem alapvető része. Ukrajna kapcsolatának, és segít megmagyarázni a rendszerváltás utáni Ukrajna és Amerika között fennálló, szinte csípőből összekötött kapcsolatot.

Ez az amerikai kapcsolat a hitleri rasszista fasizmussal messze túlmutat a nyíltan rasszista amerikai szervezeteken, mint például a Ku Klux Klan, amelyek csak egy belső-amerikai "fehér felsőbbrendűségre" összpontosítanak. A kapcsolat Ukrajna esetében inkább az amerikai külpolitikára összpontosít. Amerika gyakorlatilag azonnal átvette a nácizmust, amint Franklin Delano Roosevelt amerikai elnök 1945. április 12-én meghalt, és lényegében a mai napig náci maradt. Bár a fedősztori az "antikommunizmus" volt, a valóság az amerikai globális imperializmus volt, és ez titokban még azután is folytatódott, hogy a Szovjetunió és a kommunizmusa, valamint a Varsói Szerződés tükre az amerikai NATO katonai szövetségnek, mindez 1991-ben véget ért. A puccs utáni ukrajnai nácizmus ennek kifejeződése.

Az egyetlen két nemzet, amely az ENSZ-ben megbízhatóan minden olyan határozat ellen szavaz, amely elítéli a rasszizmus bármely fajtáját, beleértve a "nácizmust" is (és ezek a határozatok ezt "N" kezdőbetűvel írják; és ezért a határozat ellen szavazni hallgatólagosan még konkrétan Hitler saját náci pártját is támogatja, nem csupán a rasszista fasizmus ideológiáját), az Egyesült Államok és Ukrajna. Amerika szövetséges nemzetei (mint például az Egyesült Királyság, Franciaország és Izrael) általában tartózkodnak ezeken a szavazásokon, de néhányan közülük megszavazzák ezeket a határozatokat - ezzel kifejezik, hogy ellenzik a rasszizmus minden formáját.

Egyedül Amerika és Ukrajna szavaz következetesen e határozatok ellen. Amerika néha azzal indokolja, hogy a határozat ellen szavaz, hogy ki akarja mutatni Ukrajnának nyújtott támogatását.

Az első ilyen ENSZ-szavazásra alig néhány hónappal az ukrajnai rendszerváltás után, 2014. november 21-én került sor. Akkoriban a "USA az ENSZ-ben csak 3 ország között van, amely hivatalosan támogatja a nácizmust és a holokauszt tagadását; Izrael elválik tőlük; Németország tartózkodik" címmel írtam róla, és beszámoltam arról, hogy a három ország az USA, Ukrajna és Kanada volt, és hogy "Samantha Power, az USA ENSZ-képviselője a határozat ellen szavazását azzal indokolta, hogy az ukrán kormány számára elfogadhatatlan". A 2017. november 16-i amerikai nácizmus melletti szavazás után "Trump folytatja Obama nácizmus-támogatását" címmel írtam. Az USA a nácizmust elítélő ENSZ-határozat ellen szavaz". A legutóbbi ilyen szavazásra 2021. december 16-án került sor, és Craig Murray a következő főcímet adta róla: "Protecting the Nazis: Ukrajna és az USA rendkívüli szavazása".

Nyilvánvaló, hogy minden média, amely tagadja a rendszerváltás utáni ukrán kormány nácizmusát, figyelmen kívül hagyja a valóságot; az amerikai kormány pedig egyszerűen figyelmen kívül hagyja a valóságot. Végül is: az ENSZ egyik ENSZ-határozat sem említi meg Ukrajnát. De az USA által beiktatott Ukrajna ennek ellenére elutasítja, hogy bármelyik ilyen határozat mellett szavazzon; és az amerikai delegáció nem akarja, hogy Ukrajna legyen az EGYEDÜLI delegáció, amely ellene szavaz. (Néha a delegációnk a "szólásszabadság" melletti szavazással magyarázza a szavazását, de ezek a határozatok nem a "szólásszabadságról" szólnak; hanem mindenféle bigottságról és az azt támogató erőszakról. Tehát: a 2014-es ukrajnai rendszerváltás óta az USA most TELJESEN náci, mert Ukrajnát a rendszerváltás után az USA által telepített nácik irányítják; és ők azonnal az új kormány legfelsőbb "nemzetbiztonsági" pozícióiba kerültek, és minden választott vezető Ukrajnában most már tudja, hogy az ő (e nácik) követeléseikkel való szembeszegülés az ukrán tisztviselő megbuktatásához, sőt az illető esetleges meggyilkolásához vezetne az ukrán náci erők által. A történelem fontos ahhoz, hogy ezt megértsük.

A Szovjetunió 26 millió halottat vesztett a második világháborúban; Kína 20 milliót; Németország 6 milliót; Lengyelország 6 milliót; Japán 3 milliót; de Amerika csak 419 400-at.

A háború után Truman Amerikája bevezette a Marshall-tervet, hogy újjáépítse a szovjetellenes európai országok gazdaságát, hogy végül meghódítsa Kínát és a Szovjetuniót is - ezek voltak FDR Amerika két kulcsfontosságú szövetségese, amelyek nélkülözhetetlenek voltak az antifasiszta háború megnyeréséhez, amelyet az antifasiszta FDR és szövetségesei vívtak a fasizmus ellen.

Továbbá Reinhard Gehlent, Hitler fő hírszerző tisztjét a Szovjetunió elleni "Barbarossa hadművelet" inváziójában, Truman elnök emberei 1945-6-ban azonnal felvették, hogy felállítsa Nyugat-Németország új külföldi hírszerző műveletét a Szovjetunió ellen, és hogy Gehlen tanácsot adjon az FDR OSS utódjának létrehozásában.

Amikor 1947-ben az FDR OSS-t Truman CIA-ja váltotta fel, Gehlen segített barátját, a fanatikusan oroszellenes (és antiszemita) Allen Dulles-t kinevezni annak vezetőjévé. Truman emberei titokban elhozták Gehlent, hogy 1945-6 között közel egy évig Fort Hoodban tartózkodjon, ahol Allen Dulles-szal és Truman hat másik vezető emberével folytatott négyszemközti megbeszéléseket. Gehlen személyes céljai két dologra irányultak: Megvédeni az O.D.E.S.S.A.-t (Organization of Veterans of the SS); és rávenni az USA-t, hogy folytassa Németország háborúját Oroszország meghódítására.

"Az egyetlen hírszerzési információ, amelyet a Gehlen-hálózat az Egyesült Államoknak szolgáltatott, kifejezetten a kelet-nyugati feszültségek súlyosbítására és az USA és a Szovjetunió közötti katonai konfliktus lehetőségének növelésére kiválasztott hírszerzési információk voltak."

Gehlen mindkét célját elérte. Ezután 1949-ben Truman létrehozta szovjetellenes katonai szövetségét, a NATO-t. Hat évvel később, 1955-ben a Szovjetunió létrehozta NATO-tükörszervezetét, a Varsói Szerződést, válaszul Amerika ellenségeskedésére.

Truman elnök elutasította elődje, Franklin Delano Roosevelt külpolitikáját és személyi állományát, és úgy cserélte le őket, hogy az USA-ba sok magas nácit, például Gehlent, és például a rakétatervezőjüket, Werner von Braunt, és sokakat, akik sokkal kevésbé voltak híresek.

Tekintettel tehát arra, hogy Ukrajna jelenlegi kormánya náci dominanciájú, és az amerikai is az (mind a rasszista-fasizmus modernizált liberális formája, nem pedig Hitler eredeti, kirívóan zsidóellenes típusa), hogyan kezelik a nyugati hírmédiumok ezt a valóságot?

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-ukran-orosz-targyalasok-gyakorlatilag-halottak

Az amerikaiak 65%-a nem akar háborút, annak ellenére, hogy a média masszívan átmosta az agyát Oroszország ellen. Ez nukleáris háború lesz.

A békeaktivisták száma egyre nő, ahogy egyre több információ szivárog ki arról, hogy mi folyik itt.

Az amerikaiak célja a rendszerváltás Moszkvában, Oroszország kisebb egységekre való feldarabolása, Oroszország erőforrásai feletti ellenőrzés megszerzése a vállalatok által.

Putyin 2007-ben a müncheni konferencián arra kérte a nyugati vezetőket, hogy ne tolják tovább a NATO-t Oroszország felé.

Ők figyelmen kívül hagyták őt.

Az emberek panaszkodnak, amikor Putyin megmozdult, hogy megállítsa az oroszok mészárlását Ukrajnán belül. Mégis mi mást tehetett volna?

 

 

Az Egyesült Államok és a NATO lenyomta Oroszország torkán a civilek lemészárlását.

Ukrajna aláírta a minszki megállapodásokat, de soha nem tartotta be azokat.

Ha Putyin nem szabadította volna fel a Donbászt, mielőtt március 8-án (a NATO által kiadott laptopokban található) 50 000 katonával és halálosztagokkal végrehajtott ukrán invázióra került volna sor.

A Krímet is megtámadták volna.

Az ukrán hadsereg is lövöldözött Oroszországba, mielőtt ez a felszabadítás megtörtént volna.

A NATO akarta ezt a háborút. Öngyilkosok?

Az USA megpróbálja belerángatni Kínát, gazdasági szankciókkal fenyegetőzik, és akár háborúval is fenyegetik Kínát a Dél-kínai-tengeren.

 

 

Armageddon lesz, ha ez megtörténik. Mégis sok ország nem alkalmaz szankciókat Oroszországgal szemben, nemhogy Kínával szemben. A világon többen vannak oroszbarátok, mint oroszellenesek. A világgazdaságnak csak 30%-a áll a nyugati kormányok és a NATO mellett.

Csak Európát és az USA-t mosják át az agyukat annyira, hogy háborút akarnak. Az USA-ban az emberek 65%-a még mindig ellenzi a háborút.

A NATO agressziója megállás nélkül tart.

Jugoszlávia 1999-től kezdve.

Az USA-nak 33 billió dollár adóssága van.

A petrodollárnak vége, Szaúd-Arábia megállapodott Kínával a jüan elfogadásáról.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/amerikaiak-agymosasa-ez-nuklearis-haboru-lesz