2021. május 29., szombat

Tania Bernoff tudós: Az igazság a PCR-tesztekkel kapcsolatban. Kimutatják a Covid19-et? - Már 2002-ben megvolt a halálos génterápia

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tania Bernoff gyógyszeripari vegyész arra figyelmeztet, hogy a PCR-tesztek valójában nem a vírust vizsgálják, hanem nukleotidok igen kis szekvenciáját, amely számos vírusra jellemző lehet… nem komoly klinikai jellemző és sok a téves eredmény, ami azt jelenti, hogy világméretű gyógyszerészeti csalással állunk szemben.

Valójában senkinek sem áll rendelkezésére a teljes vírus génszekvenciája és csak számítástechnikai valószínűségi alapon egészítették ki.

Az állítólagos vakcinával kapcsolatban fel kell tennünk magunknak a kérdést: „Szükség van rá?” Több mint 13 biztonságos gyógyszeres kezelési protokoll áll rendelkezésre az úgynevezett Covid19 tünetegyüttes esetében. Akkor hát miért kell kísérleti vakcinát alkalmazni, amely megváltoztatja a génkifejeződést, amikor vannak biztonságos megoldások is?

Terjesztenünk kell a vakcinával kapcsolatos az igazságot, mert ezeket az információkat a hivatalos médiában cenzúrázzák. Számos érdekről és hatalmas üzletről van szó.

A Children’s Health Defense (CHD) nevében állampolgári petíciót nyújtott be az az FDA-hoz

A növekvő biztonsági aggályok közepette Robert F. Kennedy, Jr. és Dr. Meryl Nass a Children’s Health Defense (CHD) nevében állampolgári petíciót nyújtott be az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (FDA), amelyben arra kérik az ügynökséget, hogy haladéktalanul vonja vissza a COVID vakcinák sürgősségi felhasználási engedélyeit (EUA), és tartózkodjon azok engedélyezésétől.

 

[Olvassa el az FDA petícióját spanyol, német, francia és olasz nyelven.]

 

A Millions Against Medical Mandates (MAMM), az egészségügyi szabadsággal foglalkozó szervezetek és magánszemélyek koalíciója a CHD-vel és más vakcinabiztonsági és egészségügyi szabadsággal foglalkozó csoportokkal együtt felkéri a nyilvánosságot, beleértve az egészségügyi dolgozókat, szülőket és a hadsereg tagjait, hogy tegyék meg észrevételeiket a petícióval kapcsolatban.

A CHD 72 hivatkozást állított össze és nyújtott be, amelyek a visszavonási és visszatartási kérelmet támogatják. A petíció teljes szövegét letöltheti az FDA honlapjáról, vagy itt olvashatja el a teljes petíciót – majd ezen az űrlapon küldheti el észrevételeit.

A Centers for Disease Control and Prevention’s Vaccine Adverse Event Reporting System legfrissebb adatai szerint 2020. december 14. és 2021. május 7. között 192 954 nemkívánatos eseményt jelentettek a COVID vakcinázást követően, köztük 4057 halálesetet.

Ezek a számok szöges ellentétben állnak az 1976-os, megszakított sertésinfluenza elleni oltási kampányt követően jelentett számokkal, amely mintegy 30 bejelentett halálesetet és 400 Guillain-Barré-szindrómás esetet követően hirtelen véget ért.

A petíció arra hivatkozva, hogy a COVID rendkívül alacsony kockázatot jelent a gyermekekre nézve, felszólítja az FDA-t, hogy haladéktalanul ne engedélyezze a kiskorúak részvételét a COVID vakcinakísérletekben, és azonnal vonja vissza a 18 év alatti gyermekek beoltását engedélyező összes EU engedélyt.

“Itt az ideje, hogy az FDA drámai korrekciót hajtson végre, mielőtt még több haláleset és sérülés történik” – mondta Maureen McDonnell, a MAMM alapítója.

A CHD felszólítja az FDA-t, hogy vonja ki a forgalomból a COVID vakcinákat – Hozzászólás benyújtása

 

A petíció arra is felszólítja az FDA-t, hogy vonja vissza az álapotos nők COVID-vakcinák beadására vonatkozó hallgatólagos jóváhagyását.

A törvény előírja, hogy az EUA státusz megadásához nem létezhet más hatékony beavatkozás. A petíció felszólítja az FDA-t, hogy haladéktalanul módosítsa a klorokin gyógyszerek, az ivermektin és bármely más biztonságos és hatékony COVID elleni gyógyszer alkalmazására vonatkozó meglévő iránymutatását.

“Itt az ideje, hogy az FDA elérhetővé tegye a hatékony COVID-kezeléseket, és visszavonja a vakcinákra vonatkozó EUA-t” – mondta Mary Holland, a CHD elnöke és főtanácsosa. “Megdöbbentő, hogy az FDA öt hónapon keresztül figyelmen kívül hagyta a sérülésekről és halálesetekről szóló, példátlanul sok bejelentést”.

A CHD és a MAMM a következő hét intézkedés megtételét kéri az FDA-tól:

  1. Az FDA vonja vissza az összes EUA-t, és tartózkodjon a COVID-vakcina jövőbeli EUA, NDA [új gyógyszer iránti kérelem] vagy BLA [biológiai engedély iránti kérelem] jóváhagyásától minden demográfiai csoport esetében, mivel a súlyos mellékhatások vagy halálesetek jelenlegi kockázata meghaladja az előnyöket, és mivel a meglévő, jóváhagyott gyógyszerek rendkívül hatékony profilaxist és kezelést biztosítanak a COVID ellen, így az EUA-k vitathatók.
  2. Tekintettel a gyermekek súlyos COVID-betegségének rendkívül alacsony kockázatára, az FDA-nak azonnal tartózkodnia kell attól, hogy kiskorúak részt vegyenek a COVID elleni vakcinakísérletekben, tartózkodnia kell az EU engedélyek gyermekek bevonásával történő módosításától, és azonnal vissza kell vonnia minden olyan EU engedélyt, amely a Pfizer vakcina esetében 16 év alatti, más COVID vakcinák esetében pedig 18 év alatti gyermekek beoltását engedélyezi.
  3. Az FDA-nak haladéktalanul vissza kell vonnia a hallgatólagos jóváhagyást arra vonatkozóan, hogy a terhes nők megkaphassák az EUA-t vagy az engedélyezett COVID vakcinákat, és haladéktalanul ki kell adnia egy erre vonatkozó nyilvános iránymutatást.
  4. Az FDA-nak haladéktalanul módosítania kell a klorokin gyógyszerek, az ivermektin és bármely más, a COVID ellen biztonságosnak és hatékonynak bizonyult gyógyszer használatára vonatkozó meglévő iránymutatását, hogy az megfeleljen a biztonságosság és hatékonyság jelenlegi tudományos bizonyítékainak a jelenleg használt dózisok mellett, és erről a változásról haladéktalanul értesítenie kell valamennyi érdekelt felet.
  5. Az FDA adjon ki iránymutatást a védelmi miniszternek és az elnöknek, hogy a 10 U.S.C. § 1107(f) vagy 10 U.S.C. § 1107a alapján ne adjon példa nélküli elnöki felmentést az előzetes hozzájárulás alól a COVID vakcinák tekintetében a szolgálati tagok számára.
  6. Az FDA-nak digitális és írásos formában iránymutatást kell kiadnia valamennyi érdekelt fél számára annak megerősítésére, hogy a 21 U.S.C. § 360bbb-3(e)(1)(1)(a)(ii)(III) 1 és a Nürnbergi Kódex tájékozott beleegyezéssel kapcsolatos követelményei alapján minden állampolgárnak lehetősége van a vizsgálati COVID vakcinák beadását elfogadni vagy elutasítani anélkül, hogy az káros munkahelyi, oktatási vagy egyéb, nem egészségügyi következményekkel járna.
  7. A COVID vakcina EUA engedélyének visszavonásáig az FDA-nak iránymutatást kell kiadnia, hogy a COVID vakcinák minden forgalmazása és promóciója során tartózkodni kell a “biztonságos és hatékony” címkézéstől, mivel az ilyen kijelentések sértik a 21 U.S.C. § 360bbb-3 előírásait.

A beadvány megtekinthető és véleményezhető. A CHD sürgeti a szülőket, az egészségügyi szakembereket, a katonaság tagjait és másokat, hogy tegyék meg észrevételeiket, és osszák meg az észrevételek linkjét barátaikkal és kollégáikkal.

A petíció megtekinthető és véleményezhető,  ossza meg a bejegyzés linket barátaival és kollégáival.

 

Kedves  barátom,

Kérem, segítsen nekünk abban, hogy az EUA COVID vakcinákkal kapcsolatos, az FDA-hoz benyújtott polgári petíciónkhoz észrevételeket fűzzünk. Jelenleg közel 14 000 hozzászólás érkezett a világ minden tájáról, ami biztató kezdet, de sokkal több embertől kell hallanunk ahhoz, hogy ez a kritikus erőfeszítés sikeres legyen.

Május 16-án Robert F. Kennedy, Jr. és Dr. Meryl Nass, a Children’s Health Defense (CHD) nevében mérföldkőnek számító lépést tettek a COVID-válságban, amely világszerte milliárdok életét változtatta meg visszavonhatatlanul: polgári petíciót nyújtottak be az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (FDA) a COVID-19 vakcina forgalomból való kivonása érdekében.

Az FDA petícióval kapcsolatos észrevételei most létfontosságúak ahhoz, hogy megakadályozzuk az e kísérleti orvostechnikai termékek okozta további sérüléseket és haláleseteket. Hallassa a hangját!

Az FDA intézkedései hatással vannak a globális egészségpolitikára. Ez a beadvány lehetővé teszi mindannyiunk számára – nem csak az Egyesült Államokban élők számára, hanem a világ minden tájáról -, hogy a petícióhoz való hozzászólással közvetlenül az amerikai kormányhoz forduljunk.

Az FDA petíciója mostantól olvasható: spanyolul, németül, franciául és olaszul.

A petíció konkrétan felszólítja az FDA-t, hogy:

Vonja vissza a COVID vakcinák sürgősségi felhasználási engedélyeit (EUA).
tartózkodjon a COVID vakcinák engedélyezésétől
tiltsa meg a kiskorúak részvételét a COVID vakcinakísérletekben.
haladéktalanul vonja vissza a kiskorúak beoltását engedélyező összes EUA-t.
Vonja vissza a COVID vakcinák terhes nőknek történő beadására vonatkozó hallgatólagos jóváhagyását.
Azonnal módosítsa a klorokvin, az ivermektin és bármely más biztonságos és hatékony gyógyszer COVID elleni alkalmazására vonatkozó meglévő iránymutatását.
Az FDA petíciója azért volt elengedhetetlen, mert kormányzati egészségügyi szerveink továbbra is figyelmen kívül hagyják a halálesetek és sérülések megdöbbentő számát, amelyeket az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgálatának (HHS) Oltási Mellékhatásokat Jelző Rendszeréhez (VAERS) jelentettek. A minden pénteken frissített, május 21-i adatközlés 227 805 nemkívánatos eseményről és 4201 halálesetről számol be a COVID-19 vakcinával történő oltást követően a 2020. december közepétől 2021. május 14-ig tartó időszakban. Riasztó, hogy egy 2010-es HHS tanulmány szerint a nemkívánatos események kevesebb mint 1%-át jelentik a VAERS-nek. Ennek ellenére a kormányzati szervek helyi, állami és nemzeti szinten továbbra is támogatják e vakcinák beadását. Ezekhez az ügynökségekhez csatlakozik a mainstream média, a hírességek, sőt még a Fehér Ház is, és arra szólítják fel a különböző korosztályú embereket, hogy “csak beadassák az oltást”, annak ellenére, hogy a sérülés és a halál nagyon is valós kockázata fennáll.

A jelenleg beadott összes COVID-19 vakcinát siettették a sürgősségi felhasználási engedélyezési eljáráson (EUA) keresztül, még akkor is, amikor az orvosok világszerte a COVID-re vonatkozó életképes kezelési lehetőségekre hivatkoznak, amelyek olcsók és könnyen elérhetők. Az EUA státusz csak akkor alkalmazható, ha nem találnak hatékony kezelési lehetőségeket. A COVID esetében nyilvánvalóan nem ez a helyzet.

Azonnal le kell állítanunk a mandátumokra való törekvést, különösen a gyermekeket célzó mandátumokat. A kísérleti COVID vakcinákat már most is a 12-15 évesek számára ajánlják. Csak idő kérdése, hogy mikor ajánlják vagy írják elő ezt a vakcinát még fiatalabb gyermekek számára – beleértve a csecsemőket is.

Arra kérjük Önöket, hogy most tegyék meg észrevételeiket az FDA beadványával kapcsolatban, és sürgessék a kormányt, hogy ne rendelje el vagy engedélyezze a COVID vakcinákat.

Kérjük, most tegye meg észrevételét az FDA petíciójához, és ossza meg ezt az e-mailt az összes ismerősével. A Comments oldalon a legördülő menüből válassza ki a “Federal Government” (Szövetségi kormányzat) opciót, majd mondja el az FDA-nak, hogy mit gondol arról, hogy nem engedélyezett, kísérleti és felelősség nélküli vakcinákat nyomnak minden korosztályra az ország és a világ minden táján. Köszönjük.

Tisztelettel,

A Gyermekek Egészségének Védelmi Csoportja

P.S. Olvasson többet az FDA petíciójáról: “A CHD felszólítja az FDA-t, hogy azonnal vonja ki a forgalomból a COVID oltóanyagokat”

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-childrens-health-defense-chd-neveben-allampolgari-peticiot-nyujtott-be-az-az-fda-hoz/