2021. október 18., hétfő

Biden titokban kiskorú migránsokat repít New Yorkba az éjszaka folyamán

 

Fiatalkorú migránsok tömegeit szállítják titokban New York külvárosába, hogy Biden elnök kormánya csendben áttelepítse őket a régióba - tudta meg a The Post.

A charterjáratok Texasból indulnak, ahol a jelenlegi határválság miatt a helyi bevándorlási hivatalnokok túlterheltek, és az ügyet ismerő források szerint legalább augusztus óta folynak.

A múlt héten a The Post látott két gépet leszállni a Westchester megyei repülőtéren, ahol a leszálló utasok többsége gyermeknek és tizenévesnek tűnt, egy kisebb részük pedig 20 év körüli férfinak.

Westchester megyei rendőrök álltak készenlétben, miközben az utasok - akiknek járata szerdán 22:49-kor és pénteken 21:52-kor érkezett - leszálltak, és buszokba zsúfolódtak.

Néhányukat később látták, amint rokonokkal vagy támogatókkal találkoznak New Jerseyben, vagy egy Long Island-i bentlakásos intézményben szállították ki őket.

A Post online járatkövetési adatok elemzése szerint augusztus 8. óta 21 járattal mintegy 2000 olyan migráns érkezett a White Plains melletti repülőtérre, akiket Mexikóból az Egyesült Államokba való bejutás után kaptak el.

A feljegyzések szerint a gépek egy része éjfél és 6:30 között szállt le - amikor önkéntes kijárási tilalom van érvényben -, kettő pedig Houstonból érkezett augusztus 20-án hajnali 2:13-kor és 4:29-kor.

Az akció titkos jellege kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy a Fehér Ház hogyan kezeli a kísérő nélküli kiskorúak számának közelmúltbeli növekedését.

Az amerikai vám- és határvédelem legfrissebb adatai azt mutatják, hogy csak július és augusztus folyamán 37 805 kísérő nélküli kiskorút fogtak el, akik Mexikóból léptek be az Egyesült Államokba - néha miután a "prérifarkasok" néven ismert hivatásos embercsempészek magára hagyták őket.

Videókon látható, amint egyes gyerekeket a határfalon át dobnak le, vagy távoli területeken hagynak magukra.

Migránsokat látnak, miután leszálltak egy repülőgépről Westchesterben. Kattintson a nagyításhoz

Egy, a Westchester repülőtéren zajló műveletet ismerő forrás szerint a kiskorú migránsok jellemzően hátizsákokkal érkeznek, és olyan helyekre szállítják őket, mint Bronx, Brooklyn, Queens, Newburgh állam északi része, valamint Bridgeport és Danbury Connecticut államban.

Szombaton 12:30 körül a Long Island-i Syossetben állt meg a MercyFirst nevű nonprofit szervezet kampuszán, amelyet a katolikus Irgalmas Nővérek támogatnak, és amely a honlapja szerint "társadalmi problémák áldozatául esett gyermekek és serdülők számára nyújt szállást és szolgáltatásokat".

Péntek este az egyik busz a westchesteri repülőtérről elindulva 75 mérföld/óránál nagyobb sebességgel száguldott végig a Hutchinson River Parkway-en - amely a haszongépjárművek számára tilos -, mielőtt átkelt volna a Throgs Neck hídon.

A MercyFirstnek szerződése van a szövetségi kormány számára "bevándorló fiatalok" számára nyújtott bentlakásos szolgáltatások biztosítására a honlap szerint.

A MercyFirst vezérigazgatója, Renee Skolaski nem válaszolt a megkeresésre.

Szombaton később hasonló jelenet játszódott le a floridai Jacksonville-ben, ahol a Texasból érkező járatok közül sokan leszálltak, mielőtt továbbindultak volna Westchesterbe - és ahol a The Post látott egy Boeing 737-700-ast leszállni nem sokkal este 10 óra után a Jacksonville-i nemzetközi repülőtéren.

Migránsok érkeznek a Westchester repülőtérre. Nagyításhoz kattintson a képre

Miközben a helyi rendőrök készenlétben álltak, egy 10-15 fős, egyforma fehér baseballsapkát viselő, zsákokat cipelő csoport leszállt a repülőgépről, és felszállt egy charterbuszra egy alvó teherterminál közelében.

Kétórás utazás után a csoport vasárnap hajnali 1 óra körül érkezett meg a Twin Oaks Akadémiához, a Tallahassee melletti Apalachicola Nemzeti Erdőben található fiatalkorúak fogvatartási központjához, ahol a személyzet tagjai egy szögesdróttal fedett kapu kinyitásával vártak.

Ron DeSantis republikánus floridai kormányzó felháborodását fejezte ki a The Post értesülései miatt, és szóvivője azt mondta: "Ha a Biden-kormány annyira biztos abban, hogy a nyitott határok politikája jót tesz az országnak, akkor miért titkolóznak?".

"Miért tagadja meg a Biden-kormányzat, hogy még a legalapvetőbb információkat is megossza az illegális bevándorlók letelepítéséről az államunk és az egész ország közösségeiben?" - mondta Christina Pushaw szóvivő.

"Washington, DC határozza meg a bevándorlási politikát, amely nem érinti őket, és az államok - amelyek nem rendelkeznek információkkal a migránsok letelepítéséről, és nem rendelkeznek hatáskörrel a szövetségi bevándorlási politika megváltoztatására - várhatóan viselni fogják Biden vakmerő, nyitott határokat célzó programjának fő terhét"."

A The Post szerdán azt is látta, hogy két busz is elhagyta a westchesteri repülőteret mintegy 100 utassal, akik egy McDonnell Douglas MD-83-as gépen érkeztek.

A migránsok sorban állnak, hogy felszálljanak a charterbuszokra a Westchsester megyei repülőtéren. Nagyításhoz kattintson a képre

"Az elmúlt hónapban 2, 3, 4 körül ébredt fel a zaj miatt" - mondta a nő.

"Hozzászoktam a szokásos repülőtéri zajhoz, de ezek a repülőgépek vagy sugárhajtású gépek másképp szólnak. Alacsonyabb, több basszus. És az éjszaka közepén jönnek!"

A szomszéd azt is elmondta, hogy "tökéletesen látja a repülőteret az emeletemről", és észrevette, hogy "néhány "Out of Service" feliratú busz lóg a környéken", amelyek nem a szokásos megyei buszok vagy repülőtéri buszok.

És azt mondta, hogy a repülőtér az utóbbi időben "a szokásosnál sokkal sötétebb" éjszakánként.

"Tetszett, ahogy úgy nézett ki, mint egy kis város - kék és fehér fények" - mondta.

"De a nyár közepe óta mind ki van kapcsolva, kivéve egy-kettőt a Flexjet hangár tetején ... gondolom, hogy ne lehessen látni, mi történik."

Kép A migránsok sorban állnak, hogy felszálljanak egy charterbuszra a Westchester megyei repülőtéren.

Rob Astorino volt Westchester megyei kormányzó, a republikánus kormányzójelölt elmondta, hogy az önkéntes kijárási tilalom megsértése miatt feldúlt polgároktól értesült a járatokról.

Astorino elmondta, hogy a kisebb gépek nyilvánvalóan áprilisban kezdtek el érkezni, amikor szerinte a járatok már nem voltak "olyan gyakoriak".

Amikor Astorino augusztus 16-án sajtótájékoztatót tartott a repülőtéren, elmondása szerint egy olyan járat érkezett, amely utasokat szállított, akik felszálltak egy buszra, amely közel húzódott a légikikötőhöz, és részben eltakarta a felszálló emberek kilátását.

Astorino azt mondta, hogy legalább 50-75 migránst látott, akiknek többsége 20 évnél idősebb férfinak tűnt.

"Senki sem magyarázta el, hová mennek és kik ők" - mondta.

"A Biden-kormányzat szisztematikusan terjeszti a déli határválságot az ország minden részén lévő közösségekre, gyakran titokzatosságba burkolózva és a sötétség leple alatt."

Eközben a demokrata George Latimer Westchester megyei kormányzó szóvivője megpróbálta lekicsinyelni a helyzetet, mint "semmi újat".

"Ez hasonló ahhoz, amikor a HHS a Trump-kormányzat alatt csaknem 1000 migránsgyereket helyezett el Westchesterben - a megye előzetes tudta és jóváhagyása nélkül" - mondta Catherine Cioffi szóvivőnő egy írásbeli nyilatkozatban.

"Akkor, ellentétben a mostanival, senki sem volt felháborodva".

A Fehér Ház hétfőn kitartott amellett, hogy a járatokon csak gyerekeket és tizenéveseket szállítanak, az amerikai egészségügyi és humán minisztérium pedig azt mondta: "Törvényes felelősségünk, hogy biztonságosan gondoskodjunk a kísérő nélküli gyerekekről, amíg gyorsan egyesíthetjük őket egy szülővel vagy egy ellenőrzött szponzorral".

"A Menekültügyi Letelepítési Hivatalunk megkönnyíti a felügyeletük alatt álló gyermekek utazását családjukhoz vagy szponzorukhoz az ország különböző részein" - mondta Jorge Silva, a HHS szóvivője.

"Az elmúlt hetekben a kísérő nélküli gyermekek a westchesteri repülőtéren haladtak át útban a végső célállomás felé, hogy egyesüljenek szüleikkel vagy ellenőrzött szponzorukkal."

By Miranda Devine, Jack Morphet, Kevin Sheehan, Christopher Sadowski and Bruce Golding — New York Post Oct 18, 2021

https://nypost.com/2021/10/18/biden-secretly-flying-underage-migrants-into-ny-in-dead-of-night/

https://ordogugyvedje.hu/kulfold/biden-titokban-kiskoru-migransokat-repit-new-yorkba-az-ejszaka-folyaman

Az ír Waterford enklávéjában, ahol a felnőttek 99,7 százaléka "teljesen be van oltva" a wuhani koronavírus (Covid-19) ellen, hatalmas járványt tapasztalnak.

 

A beszámolók szerint a Fauci-féle influenza újabb "megbetegedéseinek" ez a legutóbbi hulláma olyan félelmeket ébreszt, hogy Írországban a betegség ötödik "hulláma" küszöbén állhat - annak ellenére, hogy az emberek engedelmeskednek a kormány felszólításának, hogy beoltassák magukat.

Az elmúlt hét napban Waterfordban 408 új kínai influenzás esetet regisztráltak. Ez 100 000 lakosra vetítve 351,2 fertőzést jelent. Az elmúlt két hétben Waterfordban 719 új esetet regisztráltak, ami 100 000 lakosra vetítve 618,9 esetet jelent.

"Waterford megyében a legmagasabb a felnőttek beoltottsági aránya Írországban, több mint 99%" - tweetelte valaki, aki ismeri az új adatokat. "Ezt követi Carlow megye a második helyen 98%+-os értékkel."

"Waterford megyében szintén a legmagasabb a Covid előfordulási aránya Írországban, amelyet Carlow megye követ a második helyen" - tette hozzá ugyanez a személy. "Mi folyik itt?"

Ez nagyon úgy hangzik, mint a jelenlegi vermonti helyzet. Annak ellenére, hogy az állam közel 90 százaléka már "teljesen be van oltva", a kínai vírus okozta kórházi esetek száma ugrásszerűen megnőtt.

Úgy tűnik, hogy ahol a legtöbb embert beoltják a Wuhan influenza ellen, ott van a legtöbb megbetegedés és haláleset is. Ahol pedig az emberek egyszerűen nemet mondanak, ott találjuk a legegészségesebb embereket, akik már régen továbbléptek az életükkel.
A Covid egy mentális betegség

Mulatságos módon Waterfordot tulajdonképpen az ír tömeges oltási program koronájának tartották. A járvány kitörése előtt a kormánytisztviselők azzal hencegtek, hogy a megye mennyire engedelmes, és hogy ez véget vet a járványnak.

Ehelyett végül az történt, hogy a régió újabb megbetegedések újabb körét indította el, mivel a teljesen beoltott lakosok elárasztották a helyi sürgősségi osztályokat, és kétségbeesett ellátásra szorultak.

"Március óta először fordul elő, hogy Írországban 400 fölé emelkedett a Coviddal kórházba került betegek száma" - jelentette a Citizen Free Press. "Mindez egy olyan országban, ahol a felnőttek 92%-a be van oltva a CCP (Kínai Kommunista Párt) vírus ellen."

"Rosszabb a helyzet Waterford megyében, ahol majdnem minden 18 év feletti személyt kétszeresen beoltottak, mégis az esetszámok ugrásszerűen emelkednek, az elmúlt két hétben több mint 700 új esetet dokumentáltak."

Mindennek az iróniája aligha hagyható figyelmen kívül. Több mint egy éven át azt mondták a világnak, hogy a kínai baktériumok elleni oltás véget vet a járványnak, és most úgy tűnik, hogy az egyetlen ok, amiért egyáltalán még mindig járvány van, az úgynevezett "vakcinák".

"Az intenzív osztályon lévő beoltott betegek száma most majdnem annyi, mint egy évvel ezelőtt az intenzív osztályon lévő Covid betegek teljes száma. Dr. Colm Henry, a HSE klinikai főorvosa elismerte, hogy a számok "magasabbak, mint szeretnénk", de hozzátette, hogy még magasabbak lennének, ha nem lenne az oltás hatása" - számolt be továbbá a Citizen Free Press.

Szóval, hogyan tovább? Sajnos nem túl messzire, mert úgy tűnik, hogy a világ kormányai elszántak abban, hogy addig erőltetik ezeket az oltásokat, amíg a bolygó minden egyes lelkét meg nem jelölik a halálos injekcióval.

"Mi kell ahhoz, hogy az emberek felnyissák a szemüket?" - kérdezte az egyik kommentelő.

"A vakcinák nem működnek" - írta egy másik. "Ez a történet az oltások eredményeit mutatja be. Egy kis kritikus gondolkodás itt a hétköznapi emberek részéről sokat segítene!"

"Booster, booster, itt kaphatjátok meg az ingyenes védőoltásokat!" - viccelődött egy másik.

 

https://ordogugyvedje.hu/kulfold/99-7-ban-teljesen-beoltott-irorszagban-hatalmas-covid-jarvany-tort-ki

Oltáskárosultak terápiája (Enyhíteni lehet a hatást, de aki elfogadta a Fenevad bélyegét, annak legkésőbb a Nagy Figyelmeztetéskor annyi, ha nem fogadja el a Szentháromság szeretetét)

 

A COVID-19-re rendszeresített, a politikai hatalom és a járványdiktatúra által kényszerített, mindenáron erőltetett oltások eredményessége kérdéses és ellentmondásos. Nem bizonyított, hogy a természetes immunitáshoz mérten jelentősebb előny származna az oltásokból. Sokan mellékhatásokra panaszkodnak, tehát a károsult panasszal rendelkezők, elhalálozottak száma tömeges, akiket a szokásos egészségügyi rendszerben nem látnak el, róluk nem gondoskodnak, a károsodásokat eltagadják, többnyire azzal az üres mantrával, hogy „az oltástól nem lehet”. Ezért az Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért mozgalom egy terápiás protokollt készített, segítve az önkéntes orvosok, természetgyógyászok és más szakemberek gyógyító munkáját, valamint a megalapozott öngyógyítást – hamár a szokásos egészségügyi ellátást nem kaphatják meg, mert még csak el sem ismerik, fel sem ismerik, nem is követik és így szakszerűen nem is kezelik. Azt hisszük, hogy ennél mélyebbre nehéz süllyednie az egészségügynek.

Készítette: Prof.Dr.Bardócz Zsuzsa, Dr.Borbély Katalin, Daróczi Zoltán, Ertsey Attila, Dr.Hutvágner Rozália, Dr.Gelléri Julianna, Grabner István,  Dr.Uhrik Tibor, Dr.Szanyi Dorottya, Dr.Tamasi József

Ki az oltáskárosult?

Oltáskárosult Poszt-COVID

Az oltáskárosult nem azonos az ún poszkovid szindrómával!

Az oltáskárosult az a személy, akinek az oltástól meghatározott (?) időn belül

– új tünete vagy betegsége jelent meg,

– régi tünetei aktiválódtak

– meglevő betegsége rohamosan romlott

– közérzete, teljesítménye romlott

– orvosi beavatkozásra, megfigyelésre volt szüksége

– súlyos életveszélyes állapotba került

– elhalálozott (Oltásáldozat)

Az oltás károsultak diagnosztikája

1. Az oltáskárosodás nyomán a kialakult tüneteknek megfelelő orvosi vizsgálat szükséges (labor, röntgen, CT, MR vizsgálat, fizikális vizsgálat, RR, EKG, hasi és szív ultrahang stb.)

2. Általános vizsgálati módszerek

Anamnézis: nagyon jellemzők a fáradékonyság, depressziós tünetek, gyakori gyulladásos betegségek, hirtelen fellobbanó daganatos folyamatok, bőrtünetek, keringési anomáliák.

Fizikális vizsgálat: hallgatózás (légúti gyulladások), kopogtatás (tompulatok), hasi tapintás (fájdalmak), oedemák, fibromyalgiás csomók,

Labor:  Vérkép, WGR, CRP, CK, TPA, AST, ANA, ENA szűrés, anti CCP, RF, anti TPO, anti TG, TRAK, D dimer, CEA, LDH, D vitamin, Se elektroforezis, Homocystein, B12, IL-6, IL – 17, IL-22 (gyulladásos paraméterek emelkedése és véralvadási zavarok, vagyis vérzékenység és thrombózis akár egyidejű jelenléte a jellemzők)

Zsírssavprofil (csökken az omega 3 zsírsavak aránya, romlik az egymás közötti zsírsav arány)

Digest mikrobiom teszt – lecsökken a bakteriális diverzitás, felborulnak az arányok, gyulladások indulhatnak, Zonulin, Kalprotectin, alfa 1 antitripszin, occludin

Enderlein mikroszkópia (szúráskor vérzékenység feltűnő, míg a mikroszkópos képben gyakori mikrothrombusok láthatók)

Fénymikroszkópos száraz vércsepp analízis (oxidatív stressz és arteriola gyulladások megnövekedett jelenlétének jelei)

Gyakori tünetek és megbetegedések a COVID oltások után

1. Lokális elváltozások: a vakcina beadás helyén bőrpír, fájdalom, a regionális területeken megnagyobbodott nyirokcsomók

2. Általános tünetek: láz, fáradékonyság, kiütések, viszketegség bőrtünettel vagy

anélkül, fejfájás, szédülés, hajhullás

3. Covidnak nevezett, felső légúti megbetegedés: főként Synopharm után, többségében első adag után, de Pfizer után több hónappal  is

4. Phlebitis: mindenfajta vakcina után kialakulhat

5. Angina pectoris, vérrög képződés: Stent beültetés, aorto-coranaria bypass válhat szükségessé, ami nyilvánvalóan kórházi intenzív ellátást tesz szükségessé

6. Stroke

7. Emboliák-még antocoagulált betegnél is előfordulhatnak

8. Cardiális decompensatio

9. Anyagcsere és endokrin betegségek: diabetes felborul, hypertonia – a vérnyomás egyensúly felborul, nőgyógyászati vérzések, endometrium polyposis valamint menstruáció akár évekkel a menopauza után

10. Herpes zooster

11. Bell paresis

12. Agyvérzés: subdurális-subarachnoidealis vérzés

13. Colitis, diverticulitis, appendicitis, Crohn betegség

14. Izületi gyulladások

MIRE KELL ODAFIGYELNI?

A „HATÓANYAGNÁL”:

  • Jó egészségi/fizikai állapot:

– megfelelő táplálkozás, vitamin- és ásványi anyag ellátottság,

fizikai erőnlét,

– jól működő kiválasztás és méregtelenítés

  • Jól működő immunrendszer: vitamin- és ásványi anyagok, immun erősítők

A MÉREGANYAGOKNÁL:

  • A szervezet méreg-terheltsége (mennyire van tele a pohár?),
  • A méregtelenítő képesség:

– a máj- és vese működés, kiválasztási funkciók (vizelet, bélsár)

  • Az éhezés (böjt) végzése, rövid- és hosszútávon. A böjt a legjobb méregtelenítés: megfiatalít, segíti az ideális testsúly megtartását

MI VAN A COVID-19 ELLENI INJEKCIÓKBAN?
Mitől függ, hogy mennyire hat ránk a SARS-COV-2 vírus elleni „kezelés”?

  1. A „HATÓANYAG” milyenségétől, mennyiségétől
  2. Elgyengített vírust (Sinofarm) és vírus-vektort tartalmazó kezelésnél

(AstraZeneca, Szputnyik):

– az ember fizikai állapota,

– immunrendszerének egészsége a meghatározó

  • Az mRNS/DNS oltások (Pfízer, Moderna, J+J):

– a szervezet egészsége és

– a méregtelenítő- és fehérje szintetizáló rendszerek működése, aktivitása

  • MÉREGANYAGOK minősége, mennyisége (de nem tudjuk, mi van benne, csak találgatni lehet, illetve vannak szórványos, még kellően nem megerősített megfigyelések és mérések!)

Minden kezelés (génterápiás és a többi is) tartalmazhat egyéb „anyagokat” (az oltóanyagok tartalmának 22% titkos, nincs semmilyen adat)

(Lehetséges összetevők: grafén oxid, hydrogel, nano-lipidek, mikrocsip? stb).

Mi a terápiás cél?

  • az általános megküzdőképesség javítása
  • a meglévő krónikus betegségek jobb szintre hozása
  • a megnövekedett oxidatív stresszt okozó nanorészecskék (grafén, PEG, nehéz fémek stb.)  leépülésének, kiválasztásának előmozdítása, az oxidatív stressz mérséklése (az oltások káros hatásának koptatása)
  • az oltás által okozott gyulladás keltés csökkentése
  • a spike proteinek termelésének, tapadásának, csökkentése, kiválasztásuk növelése
  • a lelki egyensúly újbóli megteremtése

A  TÜSKEFEHÉRJE KIVÉDÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI

  • A receptor kötőhelyek blokkolása, hogy megakadályozzuk a kapcsolódást
  • A tüskefehérje „lekötése”, hogy ne jusson el a receptorokokig

Megfelelő táplálkozás

  • Bio-/ökológiai termelésből származó táplálékok: kevesebb benne a vegyszer!
  • Alacsony cukor- és kommersz növényi olaj tartalom (gyulladást okoz!)
  • Magas a minőségi zsírtartalom
  • Házi készítésű ételek (tudjuk, hogy mi van benne)
  • Kerüljük a gyulladást előidéző/segítő élelmiszereket (pl. glutén, kazein A2, Béta 2, földimogyoró, stb. allergiát kiváltó élelmiszerek, E számok, stb.)
  • Együnk gyulladást gátló ételeket, friss zöldségeket (zöld leveles zöldségek: saláta, spenót, sóska…, hagyma félék: vöröshagyma, fokhagyma, lilahagyma, póréhagyma, keresztesek: brokkoli, karfiol, káposzta félék…, hüvelyesek: bab, borsó, lencse…, gyökér zöldségek: sárgarépa, fehérrépa, cékla, torma édesburgonya…, gombafélék, gyümölcsök: nem édes bogyósok, alma, stb.)
  • Fontos szerepe van a fűszereknek és gyógynövényeknek, illóolajoknak (gyulladásgátlók, antivirális- és antibakteriális fűszerek, gyógynövények)
  • Manapság a táplálék nem tartalmaz elég vitamint, ásványi anyagot, biológiailag aktív növényi metabolitokat, így szükség van kiegészítésre!

AZ EVÉSNÉL FONTOSABB A BÖJTÖLÉS

  • Az böjtölés autofágiával elpusztítja a beteg- és a hibás sejteket, segítve a szervezet méregtelenítését, megújítását
  • Meg kell tanulni böjtölni: rövidebb (napi 16 óra), vagy hosszabb ideig (1 – 40 nap) nem enni: vízböjt, léböjt (Buchinger, Mayr, Breuss stb.) , kalória korlátozás, stb.

Válaszadó képesség javítása, autophagia, apoptozis támogatása

  • Böjtkúrák (Buchinger, Mayr, Breuss, vízböjt, IM vagyis időszakos bőjt amely lehet  8/16, 4/20 vagy OMAD (one meal a day=napi egyszeri étkezés)
  • Fizikális terápiák Ájurvéda, Svedana, szauna (gőz, finn, infra), Kneipp, Brazil, masszázsok, pakolások, lázterápia, forró fürdők, fürdőkhöz adalékanyagok (epsom só, szódabikarbóna, bórax, tengeri só, Holt Tengeri só), váltott fürdők, hűtőfürdők (Kneipp, Priznitz, jeges víz, vagy cryo-terápia). Helioterápia (=napozás) vagy fényterápia (lásd Tina Karu, Michael Hamblin vagy James Carol kutatásait/tanulmányait) nem természetes fények kerülése ( lásd ALAN – artificial light at night). 5. Földelés, mezitláb járkálás, novények-fák ölelése, természetes tavakban-folyókban tengerben fürdés.
  • kolonhidroterápia
  • Elektroszmog, méreganyagok kerülése
  • Véres köpölyözés az injekció beadásának helyén a beadás után röviddel)

  • ‘szivacsok’ használata zöld ( spirulina, klorella), fehér ( diatoma föld, bentonit iszap, zeolit, silica) és fekete (aktív szén)
  • Intenzív testmozgás: sport, torna, jóga, légzőgyakorlatok stb.
  • lelki egyensúly megteremtése: pozitív gondolkodás és társasági kapcsolatok, barátok és család fontossága. Nevetés, kikapcsolódás, terápiás művészetek mint festés, kézimunka, kertészkedés, főzés, szobrászkodás, bármilyen kedvenc hobbi mely FLOW állapothoz vezet, csoportos sportok és játékok. Vallási élet

ÚJ MÉREGANYAGOK BEVITELÉNEK KORLÁTOZÁSA, GÁTLÁSA:

  • Kozmetikumok !!!
  • Táplálék – bio/öko
  • Víz, folyadék – szűrés
  • Ruházat – csak természetes anyagból
  • Környezeti – építőanyag, festék, bútor, textil, háztartási vegyszerek, stb.
  • elektroszmog

TÖLTSÜNK SOK IDŐT A TERMÉSZETBEN (tiszta levegő, napfény, pozitív mentális hatás, szépség, növények, állatok)

Miből, mennyit szedjünk naponta:

Gyógytáplálékok  gyógynövények

Májvédők, májtisztítók : Silymarin, máriatövis

Grapefruit magolaj : természetes széles spektrumú gomba, vírus és baktérium ellenes hidegen préselt olaj

Ginkgo biloba: kapszula formájában kapható keleti gyógyszer, ami a vérkeringésre, az immunrendszerre van jó hatással

Csírák: érdemes lehet otthon biomagokat csíráztatni, ez komplex szuperfood

Probiotikumok: a bélrendszer segítői, hatékony szabályozói a bélflórának. Fogyasszunk élőflórás joghurtokat és kefirt és erjesztett ételeket (pl. savanyú káposzta,kovászos uborka..).

Méz, méhpempő, propolisz: komplexantioxidáns- és enzimforrás, rengeteg vitaminnal

Ganoderma gomba: (= Pecsétviasz gomba) vértisztító, méregtelenítő, bél-és immunrendszert segítő természetes anyag, amit a keleti kultúrák évezredek óta hatékonyan használnak betegségek gyógyításakor.(lsd. még : gyógygombák)

Macskakarom: őserdei növény, hazánkban leginkább kapszula formában lehet kapni. Kiváló immunválasz-stimulátor  (nagyon sok a hamisított készítmény)

Fermentáltt zöldségek: a bélflóra támogatója, vitaminforrás lehet szinte bármilyen zöldség kovászolt lében való eltétele (probiotikum)

Savanyú káposzta: sokáig elálló (így szükség esetén raktározható) vitaminforrás, az immunrendszer jóbarátja

Fokhagyma: fertőtlenítő, baktérium-és vírusellenes hatású

Fekete szilvalekvár: csodálatos ízű emésztésserkentő, szervezetet támogató élelmiszer

Fekete bogyós gyümölcsök (fekete szeder,fekete málna,fekete berkenye fanyarka, fekete ribizli, piros ribizli, som, kaukázusi mézbogyó, ékszermeggy, piros szőlő stb..): gyulladáscsökkentők,magas antioxidáns tartalom: polifenol, antocianin, resveratrol.stb..

Fekete retek: megfázásos és influenzás tünetek kezelésére javasolt magas rosttartalmú zöldség

Kasvirág (Echinaceí): az év gyógynövénye. Az alkoholos oldatát előírás szerint használjuk

Ginzeng: stresszcsökkentő kínai gyógynövény, ami jó hatással van az idegrendszerre és támogatja az immunsejtek működését

Diólevél tea: gyulladáscsökkentő, tisztító, anyagcserét segítő gyógynövény (Csak 7-14 napos kúra)

Zsálya: tea és fűszer formájában is érdemes minél többet fogyasztani a napokban. Komoly gyulladáscsökkentő hatással bír, a légzőszervi megbetegedések egyik legjobb ellenszere!

Bodzabogyó: egyre több hazai termelő árul fekete bodzabogyóból készült levet, ami az immunrendszer csodálatos segítője! (Enyhén hashajtó)

Homoktövis: szintén sok hazai termelőtől beszerezhetjük, szirup és lé formájában is. Igazi csodanövény, ami nagy segítségünkre lehet a betegségek leküzdésében.

Körömvirág : gyulladáscsökkentő, emésztésjavító, látásjavító

Kakukkfű: az egyik legfontosabb gyógynövény, ha betegségekről van szó. Baktériumölő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő szer, ami köptető hatással is bír. Fogyaszthatjuk tea, fűszer vagy szirup formájában is, de a fürdővízbe is érdemes tenni belőle.

Gyömbér: a nyirokrendszer tisztítója, fantasztikus méregtelenítő, amit szintén ehetünk, de nyersen reszelve, leforrázva, szűrt teaként is fogyaszthatunk.

Kurkuma: erős gyulladáscsökkentő szer. Fokozza a vérkeringést, antioxidáns hatású, antibakteriális vírusölő, amit szintén több formában fogyaszthatunk.

Csipkebogyó: természetes C-vitamin forrás, illetve az érrendszer kiváló segítője

Kínai csűdfű (astralgus root): fiatalító, kromoszóma telomerek, azaz DNS „védőkupakok” regenerálója, életkor hosszabbító

Orbáncfű: egyik legerősebb nyugtató és altató hatással bíró természetes immunerősítő

Rozmaring : vírusölő fűszernövény, alkoholos oldata covid-ellen bizonyított

Menta: antibakteriális gyógynövény, ami vitalizál, erőt ad

Hársfavirág tea: érdemes bodzával együtt alkalmazni. Nyugtató hatása van, az idegrendszert támogatja, torokbántalmak esetén ajánlatos alkalmazni. Immunerősítő.

Olajfalevél tea: magas antioxidáns-tartalmú szer, amit gyulladások és fertőzések idején érdemes fogyasztani

Zöld tea : magas antioxidáns tartalmú, zsírégető,élénkítő, fiatalító (naponta ajánlatos inni)

Matcha tea : komplex antioxidáns tartalom

alma- és citruspektin, utifű maghéj : étkezési rostok, bél-mikrobiom reguláló prebiotikum

Cékla : magas antioxidáns tartalom (nyersen, almával lereszelve,kifacsart citrom levével)

További gyógynövények

  • FENYŐ RÜGY, FENYŐMAG
  • ÉDES ÁNIZS
  • KÖMÉNY
  • PITYPANG LEVÉL
  • SZŐLŐLEVÉL
  • GRÁNÁTALMA
  • CSILLAGÁNIZS
  • HAGYMA, FOKHAGYMA
  • SZŰZ KÓKUSZOLAj, LAGUNDI és TAWA-TAWA ételkiegészítő
  • Sárkányvér: Dracaena draco
  • Neem: Azadirachta indica
  • Bael :  Aegla marmelos
  • Illóolajok :  Eucaliptusz, Menta, Kámfor, Fenyőlevél, ánizs, édeskömény
  • aloe,
  • Bodorrózsa Cistus Complex
  • Lapacho
  • Tüskés annona – Annona muricata

Természetes gyógyító anyagok:

  • C vitamin (Aszkorbin sav): 2000 – 6000 mg  (Infúzióban 3.000- 30.000 mg)
  • D3 vitamin (1,25-dihidroxi-kolekalciferol): 4.000-12.000 NE. A hormon alapanyag, gyulladásgátló, a Ca- felszívódást segíti + fél óra a napon/levegőn, dél körül: elősegíti a D3 receptorok szintézisét  Im. injekcióban 100.000 – 300.000 NE
  • K2 és K7 vitamin (MK 7):  64 mikrogram
  • B6 vitamin (piridoxin): 30 mg  és B12 vitamin (kobalamin): 3 mg  B3 vitamin (Niacin) 15mg 2x B1 vit: 15 mg/ B2 vit : 10 mg / B5 vit:10 mg/ Kolin:../PABA : 10 mg, Biotin : 30 µg-100 mcg / Folsav : 200-400 µg
  • Komplex B vitamin (tbl, inj.)
  • NAC – N acetil cisztein – 500 vagy 600 mg-os kapszulák – hatására belsőleg képződik a glutátion.
  • Fluimucil  100 mg/1 ml
  • Glutation (tabletta 250-500mg, ampulla infúzióban 600 mg)
  • DHEA 50 mg napi kétszer
  • Astaxanthin 5 mg – Astalife
  • Quercetin
  • Suramin (fenyőtűlevél) – szedj egy maroknyi fenyőtűlevelet, amelyet tisztítás után tedd forrásban levő vízbe és kevergesd még fél percig. Utána fedd le és 10 percig hagyd állni, majd emeld ki a szűrővel és a tea kész, napi 2-3 alkalommal idd.
  • A vitamin (retinol): látás, üde bőr, véd a vírusok, baktériumok behatolásától        50.000 NE De nem szabad tartósan szedni, mert mellékhatások léphetnek fel. Maximum 2 hétig.
  • E-vitamin,”8”izomer komplexe : szabadgyök befogó. A hidegen sajtolt olajokban sok van,pl. tökmag- és szőlőmagolaj 260 mg/   400 NE
  • magnézium: 400-700 mg
  • Calcium carbonat 400 mg
  • Vas : vér és izomfesték, oxigénszállítás, anyagcsere fokozó enzimekhez                 25- 50 mg
  • Jód :pajmirigy hormonokhoz, energiatermeléshez, energetizál, védelem                 2-5 mg (!!)
  • Króm (szerves kötésben)    vércukorszint stabilizátor                                                    250 µg
  • Selen 50-200 ug (vérszint ellenőrzése!)
  • Cink: 50 mg
  • Melatonin 1 mg
  • ásványok, nyomelemek (tbl, injekciók)
  • Enzimek (Nattokináz, Serrapeptáz, stb.)
  • Trimethyl glicin Betain
  • Pecana Mundipur
  • Omega 3 zsírsav :  (Zonulin, EQ) eszenciális zsírsav, agyműködéshez, mentális és hangulat zavarok           2-3 gr
  • Koenzim Q 10 : mitokondriális sejtfunkció javítása, energia, antioxidáns,bőrvédő       100 mg
  • Huminsavak, fulvosavak (Béres csepp, Huminiqum ) : méregtelenít,tisztít

Szervezet támogatása homeopátiával

Az oltás napján a beavatkozás „szelídítésére”

  • Az oltás reggelén: Egy golyó Ledum 15 CH vagy 30 CH, tiszta szájba
  • Azonnal az oltás után: Egy golyó Ledum 15 CH vagy 30 CH, tiszta szájba. Lehet meg félmaroknyi Bentonit Agyagot vízzel pasztává gyúrva a szúrás helyére helyezni, és rajta hagyni – pl. átkötve valami ronggyal, stb. – pár órán át. https://www.ecco-verde.hu/kaurilan-sauna/bentonite-agyag
  • Az oltás napján este lefekvéskor egy golyó Thuja 30CH tiszta szájba.

Akut reakciók az oltás utáni 1-2 hétben

Az oltás utáni, és a feltételezhetően az oltáshoz köthető akut tüneteket (láz, izomfájdalom, stb.) a tüneteknek megfelelően, egyénre szabva érdemes kezelni homeopátiával.

Oltási nozoda alkalmazása (az oltásban levő, és nem

mRNS típusú anyagok mellékhatásainak megelőzésére)

Az oltás napja (vagy az esetleges akut reakciók lezajlása) után kb. két-három héttel: Pl. péntek este egy golyó Oltás 30CH, szombat este egy golyó Oltás 200CH.

Ha két héttel az oltás után is vannak ahhoz feltehetően köthető tünetek – pl. hajhullás, hallásvesztés, fehér harántcsíkok a körmön, stb. (ez mindig egyéni) -, akkor ugyanezt érdemes ismételni kb. 2 hét múlva.

Ha ezután sem múlnának a tünetek, lehetséges még 1M vagy 10M-est is alkalmazni, ehhez érdemes szakképzett homeopata segítséget kérni, aki egyrészt tudja értelmezni a szerre adott reakciókat, valamint tud javasolni egyéni szert is, ha a nozoda nem elegendő.

Tünetnapló

Mindent érdemes írni, milyen tünetek vannak (oltás előtt es után, illetve oltottakkal érintkezés után).

Vérrögképződés kockázata esetére

Akinél vérrögképződés kockázata áll fenn – pl. Pfizer, Astra, Moderna után, és főleg azoknak, akiknek a családi kórtörténetében szerepel keringési betegség, stroke, trombózis -, ott szokásos adni egy adag Arnica C200-at kb. 1 héttel az első oltási nozoda után.

Repülő út előtt felszálláskor ajánlott egy-egy adag Arnica 30C vagy 200C.

Makacs maradvány tünetek esetén

Ha mindezek után bármilyen maradvány tünet volna, akkor el kell menni szakképzett homeopatához.

Gyógyszerek

Véralvadékonyság csökkentése, valamint az  S protein produkciójának, translációjának, kötődésének gátlására – orvosi megfontolásra ajánlott gyógyszerek

  • Heparin 5000 IE napi kétszer vagy Enoxaparin 1mg/kg napi 2x – fokozott vérzékenység esetén ellenjavalt
  • Aspirin napi 325 mg 1x vagy 2x
  • Ivermectin 0,2-0,4 mg/kg 1-3 napig, vagy két hetente (pl. Driponin)
  • Klaritromycin (Klacid) (500 mg napi kétszer 5-14 napig)
  • Clindamycin 150 mg 4x naponta 7 napig Hidroxichloroquin 200 mg heti kétszer (Delagil)  250 mg
  • LDN (Low Dose Naltrexon)
  • N-acetylneuraminic acid methyl ester (NANA-Me) is an analog of N-acetylneuraminic acid (NANA)”  – (BH-103) 1,5-2,0 mg/kg

A SZERVEK „VÉSZÉLYEZETTSÉGI” SORRENDJE a 48 órán belül felvett maximális dózis alapján, (%)

  • Oltás helye                                     24,6
  • MÁJ,                                                 16,2
  • PETEFÉSZEK                                    12,3
  • MEZENTERIKUS NY. MIRIGY      1,37
  • LÉP                                                    1,03
  • VÉKONYBÉL                                    0,91
  • PITUARI                                           0,87
  • SZÍV                                                  0,84
  • VASTAGBÉL                                    0,76
  • MANDIBULAR NY. MIRIGY         0,73
  • CSECSEMŐMIRIGY                        0,69
  • HASNYÁLMIRIGY                           0,60
  • MÉH                                                  0,22
  • VESÉK                                0,21
  • IZOM                                 0,19
  • TÜDŐ                  0,18
  • MELLÉKVESE                    0,11
  • HERE                                  0,07
  • GYOMOR                          0,04
  • AGY                                    0,02
  • TIMUSZ                             0,012
  • NYÁLMIRIGY                    0,01
  • PAJZSMIRIGY                   0,01
  • PROSZTATA                      0,004
  • SZEM                                 0,003
  • GERINC IDEG                   0,003
  • HUGYHÓLYAG                 0,002

AZ „OLTÁS” KÁROSÍTÓ HATÁSA RÉSZBEN KIVÉDHETŐ

„Oltás” ett:

  • 3 nappal a kezelés előtt igyunk naponta 3x fenyőrügy teát
  • Kurkuma/turmeric nagy dózisban napokig, gyulladásgátlásra
  • Méregtelenítő/fiatalító diéta, ezüst nanorészecse oldat
  • Nagy adag C vitamin gyulladásgátklóként, a mitokondrium működés javítására
  • NAC (N-acetil-cisztein) és/vagy glutation, mint antioxidáns, a szabad oxigén gyökök és az oxidatív stressz kivédésére
  • Imádkozzunk, meditáljunk
  • Beszéljünk a testünkhöz, kérjük, hogy minél előbb távolítsa el a mérgeket

„Oltás” után:

  • Az oltóanyag vákumos kiszívása, agyagpakolás
  • Antioxidánsok, cink és resveratrol: segíti az apoptózist, megfiatalítja a testet +NMN
  • Nattokináz, serropeptáz az érfalak rendbentartására
  • Multivitamin, plusz K2 (MK7-tel, 64mikrogram) és D3 (50 000 NE, 2x) ashvaganda, NMN + resveratrol, gyulladásgátlók, fiatalító diéta + nano-ezüst oldat
  • Köpölyözés, pióca kezelés
  • Elkerülendők a gyulladást kiváltó és lektin tartalmú  ételek a trombozis, és véralvadás megelőzésére
  • Rendszeres testgyakorlás:
  • szobabicikli, evezés, rezisztencia tréning: fontos, hogy a test folyamatosan mozogjon, főleg a karok és a lábak, és az izmok dolgozzanak. Ezt legalább 2 -3 hétig kell csinálni.
  • IMÁTKOZZUNK
  • MEDITÁLJUNK
  • BESZÉLJÜNK A TESTÜNKHÖZ, GÉNJEINKHEZ, hogy szabaduljanak meg az mRNS-től, a mérgektől

Tipikus lelki tünetek az oltás után

Csökken a szabad akarat: emberek úgy érzik, mintha nem lennének önmaguk. Csökken a tettre készség, halogatókká válnak. Mintha elveszítenék az énjüket, súlyos depresszió alakulhat ki.

Imák és javaslatok Istenhívőknek

Mivel az egyház is félre van vezetve, így ez csak kettesben Istennel jöhet létre. Tudatilag el kell jutni oda, hogy tiszta lélekkel elmondhassuk a következőket Isten színe előtt:

“Kérlek Istenem, bocsásd meg, hogy felvettem a génmanipulációban a sátán jelét,

megbántam és kérem a föloldozást”!

Ne végy fel több oltást! Ne félj többet!

Állj Isten mellé és ő majd melletted áll, megvéd a további oltás manipulációtól és elfogyhatatlan hitet ad!

Légy erős és harcos, ha kell szállj szembe bátran bármilyen betegséggel, mert Ő veled van megvéd, de fogadd el Isten akaratát. Ajánld föl oltott tested és lelked neki magának. Életedet a szeretet és igazságkeresés vezérelje tovább.

A szülők közül elsősorban az anyának kellene kimondani a következőket, ha már megtörtént a baj:

” Kérlek Istenem,bocsásd meg, hogy  a  gyermeken fölvette átalam a sátán jelét a  gépnmanipulációban ! Megbántam, hogy hozzásegítettem, kérem a feloldozást!”

A gyermek az én testem az én vérem. Így minden felelősség az én lelkemet terheli. De Isten segíthet, megszabadulni a sátán jelétől.

Az eddig megkapott oltás, lehet, hogy csak egy karma volt a gyermeked életében. De most már tisztán kell, hogy láss és szolgáld életed során az Isteni igazságot. Életed és gyermeked életét helyezd  Isten  irgalma  alá, így  többé nem kell félned.

Fontos a böjt, de ha böjtölsz mindig valakiért tegyed, barátokért, betegekért, szeretteidért, így nem csak testisíkon hanem hanem lelki síkon is erősödsz, így lehetsz nagyon erős.

Napi kétszeri étkezés, 16 h szünet az esti és a déli étkezés között. Ne legyen nassolás,ez a testi érzékek uralása,s ha ez jól megy,a fájdalom érzést is megpróbálhatjuk szabályozni ,ha kell a fájdalom érzés és hagyod  ez erősít ,mert ez a valós  krisztusi út.ha akarom azt mondom nem fáj, közben pedig még szeretetet is osztok szét – pedig valójában beteg vagyok.

Mellékletek:

  1. Az autofágia és az apoptózis közötti párbeszéd ugyan azon sejten belül vagy sejtek között történik és kardinális szerepe van a patofiziológia folyamatokban (tumor, hormesis, öregedés)  https://www.nature.com/articles/nrm3735
  2. Az autofágis és az apoptózis “össze vannak házasodva” https://www.hindawi.com/journals/omcl/2018/4701275/
  3. Az autofágia egy új koncepció az autoimmunitás szabályozásában és egy új terápiás opció. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0896841118304372
  4. Rövid ideig tartó koplalás jelentős neuron autofágiát eredményez  https://www.tandfonline.com/doi/full/10.4161/auto.6.6.12376
  5. Összesítő tanulmány a koplalás-bőjtölés -kalória megvonás és autofágia indukálásáról https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1568163718301478
  6. Étkezések közötti koplalás szerepe az autofágiában és apoptózisban: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1550413117306083
  7. Rapamicin és koplalás fenntartják az autofágiát és a retina ganglion sejtjeinek életben maradását  https://www.nature.com/articles/s41419-018-1044-5
  8. Vas túltengés gátolja az autpfágiát: A rapamicin szerepe a memória deficit csökkentésében https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31664701/
  9. Antioxidáns alkalmazása gátolja a vázizomzat autofágiáját szemben a koplalás indukálta autofágiával https://www.hindawi.com/journals/omcl/2014/315896/
  10. Időszakos bőjtölés egy lehetséges eszköz a SARS-COV-2 fertőzés kivédésére. Párbeszéd a kalória megvonás, autofágia és immunválasz között https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0165247820303497
  11. Autofágia és hőterápia: egy lehetséges módszer az autofágia funkciójának egészségben és betegségben https://journals.physiology.org/doi/abs/10.1152/japplphysiol.00542.2020
  12. Vér, vizelet és izzadság: a bioakkumulált toxinok monitorálása és emiminálása  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21057782/ A bőjtölés elősegíti a novekedési hormon szekrécióját  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC329619/
  13. NIR (közeli vörös infrafény) serkentic az autofágiát https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0142961219300687
  14. Szauna előnyei és hátrányai https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.3402/ijch.v65i3.18102
  15. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0002934300006719
  16. Hidroxiklorokvin :” bár rákellenes hatása van (apoptosis), de bizonyított az autofágia inhibítor hatása is”  https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/17425247.2020.1716729
  17. Pár tipp az autofágia indukálásához:  ( koplalás, ketogén diéta, edzés, kurkuma, kávé) https://www.marksdailyapple.com/7-ways-to-induce-autophagy/
  18. Proteolitikus enzímek hatása ( nattokinaz, serrapeptáz, lumbrokináz)  Ezek erősségeit a következők szerint sorolják a fentiekben felsoroltak sorrendjében: 1, 30, 300 https://scholar.google.com/scholar?start=0&q=proteolytic+enzymes,+virus&hl=en&as_sdt=0,5
  19. Klórdioxid és MMS használata az oxidáción keresztűl hat (CDO, MMS) https://andreaskalcker.com/en/coronavirus/clinical-study-with-chlorine-dioxide.html
  20. CDO protokollok https://andreaskalcker.com/en/cds-clo2/cds-protocols.html
  21. Láz és adrenerg útvonalak: https://www.nature.com/articles/nri3843
  22. Hidegterápia és az immunrendszer https://scholar.google.com/scholar?start=0&q=cold+thermogenesis+immune&hl=en&as_sdt=0,5
  23. A napozás által termelt temészetes D vitamin a bélrendszer mikrobiomot a B vitaminok előállítására készteti.  https://drgominak.com/wp-content/uploads/2017/03/Gominak-commensal-Gi-D.pdf
  24. B1 vitamin hiányról szóló összefoglaló könyvecske https://read.amazon.com/kp/embed?linkCode=kpe&ref_=cm_sw_r_kb_dp_3v7Gzb7N0R25M&asin=B073NCFNLX&tag=hormonesmatte-20&amazonDeviceType=A2CLFWBIMVSE9N&from=Bookcard&preview=newtab&reshareId=CERPRBRBMYER02P3K87K&reshareChannel=system
  25. https://medium.com/eds-perspectives/why-does-high-dose-thiamine-relieve-fatigue-in-individuals-with-diverse-neurological-conditions-40a3502f6439
  26. https://rcm.imrpress.com/article/2020/2153-8174/RCM2020264.shtml
  27. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33387997/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/oltaskarosultak-terapiaja/