2022. augusztus 17., szerda

Még a bőröd alatt is pénz lesz ...a nagy reszet után

Békekör; Nato szankciók Oroszország ellen – “Eljött az ideje az ellenlépésnek”

 

  1. Szimferopol, Moszkva, 2022. augusztus 17. szerda (MB)

Az oroszországi katonai objektumok elleni támadások miatt orosz körökben felmerült a csapásmérés gondolata az ukrajnai döntéshozó központokra – jelentette szerdán a Magyar Békekör tudósítója.

A krími parlament elnöke kedden nyilvánosan is kifejezésre juttatta ezt sürgető javaslatát. Vlagyimir Konsztantinov szerint „eljött az ideje” az ellenlépésnek.

A 2014. évi krími népszavazás eredményeként Oroszországhoz visszacsatolt Krímet az ukrán fegyveres erőkkel koordinált NATO-támadások érik. A szaki légitámaszpontra mért augusztus 9-i csapás után 16-án a dzsankoji lőszerraktárt robbantották fel, ami miatt három ezer embert ki kellett lakoltatni otthonából.

Néhány nappal ezelőtt brit kémrepülőgép sértette meg az orosz légteret a Fekete-tenger fölött. Egy napra rá újabb brit kémberepülés történt. London kifejezetten hivalkodott provokációjával. Mielőtt útba indította volna RC-135 rádiótechnikai felderítő és rádióelektronikai hadviselésre alkalmas repülőgépét, engedélyt kért az oroszoktól arra, hogy a Barents-tengeri Szvjatoj Nosz foktól átrepülhessen Oroszország felett a Fekete-tengerig. Orosz részről természetesen megtagadták az engedélyt, de a brit gép ennek ellenére behatolt az orosz légtérbe, s egy MIG31BM vadászgépnek kellett jobb belátásra bírnia.

Nyitott kérdés, vajon elkerülhető-e a nukleáris katasztrófa a zaporozsjei atomerőmű nyugati fegyverekkel történő ukrán ostromlása miatt. Újabban már nem csak az erőmű közelébe csapódnak be nyugati fegyverzetből származó lövedékek, hanem magát az erőművet is érintik. (A zaporozsjei atomerőmű március 4. óta orosz ellenőrzés alatt áll.)

Ha az orosz vezetés továbbra is érvényt akar szerezni Ukrajna demilitarizálásának és semlegesítésének – mint ahogyan tervezi -, új választ kell adnia arra, hogyan kívánja valóra váltani célját olyan körülmények között, amikor a Nyugat nem csak Ukrajna demilitarizálását teszi kétségessé, hanem Oroszország ellen irányuló támadó akciókra is ragadtatja magát – véli a Békekör tudósítója.

Többek között az új fejleményekkel hozzák összefüggésbe Sojgu védelmi miniszter és Putyin elnök keddi megnyilatkozásait. Sojgu tudatta: a NATO-nak nem lehet kétsége afelől, hogy Oroszország valóra fogja váltani célját. A NATO lerántotta magáról védelmi álarcát, és nyíltan vállalja, hogy uralkodni akar – adta értésre Sojgu.

Putyin szerint a Nyugat kétségbeesetten ragaszkodik tovatűnő hegemóniájához, az egypólusú világrend azonban már a múlté. A Nyugatnak konfliktusokra van szüksége ahhoz, hogy hatalmát a világ felett megőrizze, ezért az USA és szövetségesei aktívan beavatkoznak más országok ügyeibe, provokálnak, konfliktusokat, polgárháborút szítanak. Ukrajnában is ez történik. Ágyútölteléknek használják az ukrán népet – mondta.+++

Magyar Békekör / bekekor.wordpress.com

Trumpnak annyi!

Forrás: BabylonBee @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=E1zup6iAUVs

A Nagy Élelmezési Reszet

Ha jobban odafigyelünk, akkor bizonyítható a népszuverenitás ellen intézett összhangolt globalista támadás és ez jogalapot szolgáltat az ellene való fellépésre.
Forrás: www.kla.tv/23374

Az erdőtűz mint katonai fegyver és a piroterrorizmus

Ez egy régi tudomány, akárcsak a geomérnökség.


Naivitás azt hinni, hogy az erdőtüzek a 21. században elvadultak.

ERDŐTŰZ MINT KATONAI FEGYVER



A Védelmi Minisztérium megbízásából készült 1970. júniusi tanulmányi jelentés.

 



1965-ben a vezérkari főnökök egyesített vezérkara felkérte a védelmi minisztert, hogy kezdeményezzen kutatást annak megállapítására, hogy megvalósítható-e az erdők és a dzsungelnövényzet gyúlékonysági jellemzőinek mérése, a gyúlékonyság módosítása, hogy a növényzet könnyen támogassa az égést, és olyan intézkedések kidolgozása, amelyekkel nagy kiterjedésű erdő- vagy dzsungelnövényzetet lehet tűzzel elpusztítani. Ezt a kutatást a Mezőgazdasági Minisztérium Erdészeti Szolgálata végezte az ARPA 818. sz. megbízásán keresztül a Fejlett Kutatási Projektek Ügynökségének támogatásával. A kutatás elsősorban a trópusi és monszun éghajlaton, ahol az erdőtüzek ritkán fordulnak elő természetes módon, a dzsungel növekedésének gyúlékonysági jellemzőit vizsgálta.

erdőtűz Letöltés

 

PIRO-TERRORIZMUS - A GYÚJTOGATÁSSAL ELŐIDÉZETT ERDŐTÜZEK MINT A JÖVŐBENI TERRORISTA TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVEREK VESZÉLYE

2006. augusztus
Tanulmányok a konfliktusokról és a terrorizmusról 29(5):23

DOI:10.1080/10576100600698477

Projekt: Piroterrorizmus - fenyegetések, jövőbeli tendenciák és enyhítés

Szerzők: K: Robert A Baird, Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma

 

 

ABSZTRAKT


Az Egyesült Államokat komolyan fenyegeti a jövőbeni pirotechnikai támadás veszélye. Meg kell határoznunk a veszélyt, meg kell értenünk Amerika sebezhetőségét vele szemben, és lépéseket kell tennünk a hazánkat fenyegető veszély mérséklésére. Miközben Amerika a csempészett nukleáris fegyverek és radiológiai bombák könnyen látható forgatókönyveire összpontosít, az Al-Kaida és más terrorszervezetek alkalmazkodnak ahhoz, hogy elkerüljék biztonsági és átvilágítási rendszereinket.

Ahelyett, hogy drága, bonyolult és könnyen felderíthető nukleáris vagy radiológiai bombákat használnának, egy jövőbeli terrorista könnyedén meggyújthat több hatalmas erdőtüzet, amelyek súlyosan károsítanák regionális gazdaságainkat, hatással lennének katonai erőinkre és terrorizálnák az amerikai lakosságot. Egy opportunista terrorista egy több megatonnás nukleáris fegyverrel potenciálisan egyenértékű tűzvészt okozhatna.

Ezt a jelenséget piroterrorizmusként definiálják: gyújtogatásos támadások alkalmazása a civil lakosság terrorizálására és a kormány kényszerítésére, hogy a terroristák politikai vagy társadalmi céljainak megfeleljen. A taktika a gyújtogatás, azaz a tulajdon tűzzel történő elpusztítása nyereségvágyból vagy bosszúból. A politikai és pszichológiai szándék az, ami megkülönbözteti a piroterrorizmust a gyújtogatástól.

Ez a dokumentum leírja a piroterrorizmust, megvitatja, hogy a meglévő terrorista taktikák és a jövőbeli szándékok hogyan határozzák meg a fenyegetést, felméri Amerika sebezhetőségét a piroterrorizmussal szemben, és meghatározza a különböző intézkedéseket, amelyeket az amerikai kormánynak meg kell tennie e sebezhetőség csökkentése érdekében.

Ha a terrorista szervezetek taktikaként használják a gyújtogatást, és nyilvánosan vállalják a felelősséget az általa okozott hatalmas tüzekért, akkor a lakosság körében a biztonságos haza megítélése gyorsan romlana. A tűz pusztítása túlterhelné a tűzoltó erőforrásokat, gyengítené a regionális gazdaságokat, tönkretenné a kritikus infrastruktúrát, befolyásolná a katonai erők felkészültségét, és politikai nyomást gyakorolna a nemzeti vezetésre a politika megváltoztatása érdekében.global-brain-chip-and-mesogens LetöltésA témában több szakirodalom is létezik, de úgy gondolom, hogy ez a két dokumentum meghatározza és bizonyítja a lehetőségek spektrumát és egy egyszerű megállapítást: az erdőtüzek csak akkor vadulnak el, ha az emberek hagyják őket elszabadulni. Ez azonban ritkán történik meg.Leggyakrabban piroterrorizmusról van szó.Sok életet mezőgazdasági és élelmiszeripari üzemek tüzei vettek el mostanában. Folytatódik?

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-erdotuz-mint-katonai-fegyver-es-a-piroterrorizmus

A Föld népességének csökkentése a cél

 

Miért folytatná az Antikrisztuskövető Big Pharma egy olyan termékkel, amely annyi embert öl és károsít, és jelentősen csökkenti a piacát a pro-vaxxerek körében?

A válasz, amelynek mostanra mindenki számára nyilvánvalónak kellene lennie, legalábbis azok számára, akik elutasították a COVID-19 "oltóanyagot" és még képesek önállóan gondolkodni, az, hogy ez egy globális terv része, amelynek célja a Föld "megmentése" a klímaváltozástól.

A világ népességének csökkentésével együtt a világ élelmiszertermelésének drámai csökkentésére is van egy terv, amely jelenleg is folyamatban van, és különösen Hollandiában látható most, hogy a világ élelmiszertermelését is drasztikusan csökkentsék.

Tömeggyilkos Haramia Bill Gates az a milliárdos globalista, aki már évtizedek óta ezt a programot erőlteti, és a ZeroHedge News-ban ma megjelent jelentés szerint Népirtó Sátánfatty Bill Gates az elsődleges befolyásolója az "Inflációcsökkentési törvénynek", amelyet nemrég hoztak törvénybe.

A demokraták "Inflációcsökkentő törvénye" - amely a Kongresszusi Költségvetési Hivatal szerint 20 milliárd dollárral fogja megemelni a középosztály adóját - nem is beszélve arról, hogy a következő évtizedben egy sereg IRS ügynököt szabadítanak rá a dolgozó amerikaiakra - Nemzetgyilkos Bioterrorista Bill Gates és (kisebb részben) Larry Summers, akikről köztudott, hogy együtt lógnak.

A törvényt természetesen tegnap aláírták.

 

 

 

 

Egy keddi Bloomberg-cikkben, amely inkább az Antikrisztuskövető Gates-rajongói klub hírlevelének tűnik, a Microsoft milliárdos társalapítója felidézi, hogy az év elején, amikor Joe Manchin és Kyrsten Sinema mérsékelt demokrata szenátorok továbbra is blokkolták az adó- és kiadási törvényt, mivel aggódtak, hogy az a középosztály adóit emelné (ez így is lesz), Népirtó Sátánfatty Gates azt mondja, hogy kiaknázta a Manchinnel való kapcsolatot, amelyet legalább 2019 óta ápolt.

Haramia Bioterrorista Gates nem csak a védjegyévé vált optimizmusára épített az éghajlatváltozás és más megoldhatatlannak tűnő problémák kezelésével kapcsolatban, amelyekre azóta összpontosít, hogy két évtizeddel ezelőtt lemondott a Microsoft vezérigazgatói posztjáról. Mint a Bloomberg Greennek elárulta, csendben lobbizott Manchinnél és más szenátoroknál, még mielőtt Tömeggyilkos Haramia Joe Biden elnök megnyerte volna a Fehér Házat, annak a ritka pillanatnak a reményében, amikor komoly szövetségi kiadásokat lehet biztosítani a tiszta energiára való átálláshoz.

Ezek a megbeszélések okot adtak arra, hogy elhiggye, a nyugat-virginiai szenátor ki fog állni az éghajlatvédelem mellett - és ő maga is hajlandó volt a végsőkig nyomást gyakorolni az ügyre. "Az utolsó hónapban az emberek úgy érezték, hogy oké, megpróbáltuk, végeztünk, nem sikerült" - mondta Nemzetgyilkos Gates. "Úgy gondoltam, hogy ez egy egyedülálló lehetőség." Így hát kiaknázta a Manchinnel legalább három éve ápolt kapcsolatát. "Még akkor is tudtunk beszélni, amikor úgy érezte, hogy az emberek nem figyelnek rá". -Bloomberg

Tudjuk, hogy egy kanállal letoljanak a torkunkon.

 

 

Úgy tűnik, Antikrisztuskövető Gates és Manchin barátsága akkor kezdődött, amikor a milliárdos egy 2019-es seattle-i étkezésen udvarolt a nyugat-virginai szenátornak, hogy támogatást szerezzen a tiszta energiapolitikának. Manchin akkoriban az energiaügyi bizottság legidősebb demokrata tagja volt.

"A párbeszédem Joe-val már jó ideje tart" - mondta Gates.

Miután Manchin tavaly decemberben (ismét) elállt a törvényjavaslattól, mivel aggályai szerint az súlyosbítaná az államadósságot, az inflációt, a világjárványt, és az Oroszországgal kapcsolatos geopolitikai bizonytalanság közepette, Gates akcióba lendült. Néhány héttel később találkozott Manchinnel és feleségével, Gayle Conelly Manchinnel egy washingtoni étteremben, ahol megbeszélték, mire van szüksége Nyugat-Virginiának. Manchin érthető módon meg akarta őrizni az amerikai szénipar központjában lévő munkahelyeket, míg Gates azt javasolta, hogy a szénerőművek dolgozói egyszerűen át tudnának váltani atomerőművekre - például a Gates által alapított TerraPowerre.

Manchin láthatóan nem volt meggyőzve, és február 1-jén bejelentette, hogy a "Build Back Better" (az inflációcsökkentő törvény előző iterációja) "halott".

Az ellenkezőjéről való meggyőzés érdekében a demokraták közgazdászok és más Manchin-befolyásoló személyek - köztük a volt pénzügyminiszter, Lawrence Summers, aki meggyőzte Manchint, hogy a törvényjavaslat nem emeli a középosztály adóit, és nem növeli a hiányt.

Collin O'Mara, a National Wildlife Federation vezérigazgatója közgazdászokat toborzott, hogy megnyugtassa Manchin aggodalmait - köztük a Chicagói Egyetem és a Pennsylvaniai Egyetem Wharton Schooljának képviselőit. Chris Coons delaware-i szenátor egy nehézsúlyú embert hívott segítségül: Lawrence Summers volt pénzügyminisztert, aki évtizedeken át tanácsokat adott a demokratáknak.

A közgazdászok képesek voltak "azt a jelzést küldeni, hogy [a törvényjavaslat] segíteni fog a hiányon" - mondta O'Mara. "Enyhén deflációs hatású lesz, és ösztönözni fogja a növekedést és a beruházásokat ezeken a területeken". Ezzel a finom alkímiával Manchin számára a tiszta energiával kapcsolatos befektetések az olaj- és gázárak jövőbeni emelkedése elleni fedezetként, valamint az Európába irányuló potenciális energiaexport lehetőségeként jelenhetnek meg. -Bloomberg

 

 

Gates július 7-én ismét akcióba lendült, amikor Manchint az idahói Sun Valley médiakonferencián látták - amelyen Gates is részt vett.

"Beszélgettünk arról, hogy mi hiányzik, mit kell tenni" - mondta Gates. "Ezután rengeteg telefonhívás következett."

Gates elégedetten tekint vissza az új törvényre. Elérte, amit kitűzött célul. "Azt kell mondanom, hogy ez az egyik legboldogabb pillanata az éghajlati munkámnak" - mondta Gates. "Két dolog izgat az éghajlati munkában. Az egyik, amikor a politika jól működik, és ez messze a legnagyobb ilyen pillanat". A másik örömét az okozza, hogy interjúkat készít a klíma- és tiszta technológiával foglalkozó startupoknál dolgozó emberekkel: "Hallok az acél, a cement és a vegyi anyagok előállításának csodálatos új módjáról." -Bloomberg

"Nem akarom magamra venni a dicsőséget azért, ami történt" - mondja Gates - a cikkben arról, hogyan kapja meg a dicsőséget azért, ami történt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-fold-nepessegenek-csokkentese-a-cel

Tesla és az ingyen áram a levegőből, pontosabban az Éterből

 

J.P Morgan annak idején 150 000 dollárral támogatta Nikola Tesla Wardenclyffe elnevezésű tornyának a megépítését... ez ma 8 millió dollárnak felelne meg.

A szerződést 1901-ben kötötték meg, és az év végén elindult az építkezés. A torony tökéletesen működött.

Tesla ingyen kívánta eljuttatni az emberekhez az éteri szabadenergiát, ez viszont nem tetszett J.P. Morgan-nek, és leromboltatta a tornyot.

A torony küllemben igen hasonlatos a mostani magasfeszültségű oszlopokhoz.
Az első napjainkban is használt magasfeszültségű oszlopot csupán 1928-ban építették

Éter, aether: az 5. Elem... nemcsak az istenek lehelete... Einstein mindent megtett, hogy az Éter jelentőségét megszüntesse, kivegye az emberiség tudatából.

Nikola Tesla az Éterről: Végtelen szabadenergia, mely nem fizikai energia, ám fenomenális fizikai erőket képes létrehozni, mozgatni, táplálni... végtelenül.

  • Végtelen energia van az Éter minden egyes inch-ében.

  • Az ősi technológiák az Éter energiájából táplálkoztak.

  • A jövő az Éterrel kapcsolatos tanulmányokra épül.

A talajtól és a testtől (a test a talaj anyagából van - porból lettünk, porrá leszünk...) az ég felé távolodva méterenként +100 volt feszültség mérhető, vagyis 2 méterre 200 Volt, 3 méterre 300 Volt... A mostani magasfeszültségű oszlopok igen hasonlatosak Tesla Wardenclyffe oszlopához.

Miért kell ez oszlopokat olyan magasra építeni ott, ahol sem fák, sem építmények nem találhatóak több száz kilométeren keresztül? Fele olyan magasságban is biztonságban lennének a kábelek... Miért nem viszik ezeken a helyeken a kábeleket a föld alatt, mint ahogyan Bill Gates viszi a földben és a víz alatt az internet kábeleket? Sokkal olcsóbb lenne.

 

 

A hőerőművek többnyire csak elosztók. A hőerőmű átverés. A kábelozás részben átverés.

A magasfeszültségű oszlopokkal ingyen áramot nyernek az Éterből, az energia szolgáltatók mégis felszámolják az emberiségnek.

Már 1900-tól jegyzik a "légköri elektromos energia begyűjtése és továbbítása" szabadalmakat, például a magyar Palencsár Andorét, W.I. Pennock-ét, az USA haditengerészeti minisztériumáét. (lásd a képek közt)

Érdemes megfigyelni a Mavir Zrt. "adatátviteli állomásait" ...érdekes szerkezeteket láthatunk... oszlopon oszlop... minek oda annyi antenna? Honnan hová adatátvitelkednek? Mindig víz mentén vagy vizes talajra építik az alállomásokat, mert a víz szükséges a légköri elektromosság hasznosítására, akárcsak a galván elem esetében. Az elvileg csak kábeleket tartó oszlopokat szintén vizek mentén, illetve magas talajvízzel rendelkező területen sorakoztatják.

Az alállomások inkább erőműnek tűnnek.

* * *

Kapcsolódó:

Elektromos parkok 1870 és 1920 között:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1440918806269528&id=100010542667373
Tűzijáték, elektromosság és kard 1650-ben:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1470628546631887&id=100010542667373
A Zeppelin léghajók éteri szabadenergiával működtek: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1440402156321193&id=100010542667373
MÉG TÖBB IGAZSÁG a Telegram alkalmazás 3. Világháború és a koronavírus platformon https://t.me/igazsag

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/tesla-es-az-ingyen-aram-a-levegobol-pontosabban-az-eterbol

Diana istennő rituáléi és Anne Heche halála - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/VSFYVXPQtfCd/
Kapcsolódó cikk:
https://prepareforchange.net/2022/08/16/murdered-anne-heche-was-preparing-to-expose-hollywood-pedophile-ring-before-she-died-new-details-raise-serious-questions/

A frissített tanterv az ukrán iskolákban betiltja az orosz nyelvet és irodalmat, és átírja a történelmet

 

Ukrajna új orosz nyelvi tilalmat rendel el

Kijev számos tantárgyat kivett a nemzeti iskolai tantervből

Az orosz nyelv és irodalom tantárgyakat többé nem fogják tanítani Ukrajnában - derül ki az oktatási minisztérium által kedden a honlapján közzétett frissített tantervből.

A kizárt tantárgyak között szerepel az "orosz és külföldi irodalom", az "orosz nyelv az általános oktatási intézményekben orosz nyelvű oktatással" az 5-9. évfolyamon, valamint az ukrán vagy orosz nyelvű oktatás a 10-11. évfolyamon.

Míg szinte minden orosz és fehérorosz könyv kikerül az iskolai programból, a minisztérium megjegyzi, hogy engedélyezi néhány olyan szerző művét, akik oroszul írtak, de "életük és munkásságuk szorosan kapcsolódott Ukrajnához", mint például Nyikolaj Gogol és Mihail Bulgakov.

A frissített tanterv szerint az ukrán iskolákban a külföldi irodalomórák ezentúl olyan írók műveivel foglalkoznak majd, mint Jean de La Fontaine, O. Henry, Anna Gavalda és Joseph Roth.

A minisztérium azt is bejelentette, hogy az ukrajnai iskolákban a történelem tantárgyakat "az új historiográfiai fejlemények figyelembevételével" frissítik. Konkrétan a 6-11. osztályosok ukrán és világtörténelem tantárgyait frissíti, hogy a Kijev és Moszkva között zajló katonai konfliktusra is kitérjen.

 

 

Ukrán város betiltja az orosz nyelvet

A múlt hónapban az ukrán tisztviselők bevezették az "Az ukrán nyelv mint államnyelv működésének biztosításáról" szóló törvény új szakaszát, amely bírságokat vezet be az orosz nyelv beszéde miatt. A törvény az olyan intézményekben dolgozókra vonatkozik, mint a kormányzati szervek, az oktatás, a tudomány és a média.

"Az ország polgárainak a társadalmi élet minden területén az ukrán nyelvet kell használniuk" - magyarázta Tarasz Kremen, az államnyelv védelméért felelős biztos, aki felszólította az embereket, hogy a helyi bűnüldöző szerveknél tegyenek feljelentést a szabálysértők ellen.

Az orosz nyelv Ukrajna nagy részén anyanyelv, és az ország keleti és déli részén számos városban uralkodó. Kijev azonban lépéseket tesz annak érdekében, hogy a legtöbb területen betiltsák a használatát.

Moszkva évek óta aggodalmát fejezi ki az orosz nyelv visszaszorítása miatt. Tavaly szeptemberben Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt mondta, hogy "az orosz nyelv elleni diszkrimináció Ukrajnában katasztrofális méreteket öltött".

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-frissitett-tanterv-az-ukran-iskolakban-betiltja-az-orosz-nyelvet-es-irodalmat-es-atirja-a-tortenelmet

Magyarországon mindig bő hozamú folyók, halban gazdag tavak, számtalan hideg és meleg vizű források tarkították a zöld területeket.

 

Évszázadokon keresztül mostak aranyat a Drávában és a Csalló-közben, a jelentős nádtermelés pedig egyedi használati eszközök készítésére sarkallta a mesterembereket. Országunk minden időben híres volt gyógyító vizeiről, a hozzá tartozó terápiáiról, ivókúráiról, a balneoterápiáról, a hidroterápiáról, a vizes masszázsról. Forrásvizek, kutak adták az ivóvizet mind vidéken, a pusztában és a városokban egyaránt.

Néhány évtizeddel ezelőtt az utcákon, a köztereken ásott vagy természetes forrásból származó kútnál olthatta szomját a járókelő, s annyi vizet vihetett haza a kútról, amennyire éppen szüksége volt. A vidéki házak pedig saját tiszta vizű kúttal rendelkeztek.

1980-tól kezdték leszerelni a köztéri csapokat, a házaknál lévő kutakat ellenőrzés és adó alá vonták, végül csak zárt rendszerű csatornázott vizet vagy palackozott vizet fogyaszthatott a magyar állampolgár kizárólag fizetés fejében. A szennyvizeket tisztítás gyanánt speciális szűrőn engedték át, és jobb esetben csak fertőtlenítő klórt adtak hozzá, majd azt újra visszaforgatták az ivóvízbe.

Igen, a városlakók most is ezt isszák.

A régiek a trágyát és a szennyvizet összegyűjtötték, minimum egy évig a szabad ég alatt "napoztatták", hogy a kártékony elemek kiégjenek belőle, majd beforgatták a földbe. Eszükbe sem jutott visszaforgatni az ivóvízbe.
Hova tűnt a köztéri kutak, szökőkutak vize? Egy részük elapadt a folyók káros szabályozása miatt, a legtöbbjüket azonban szó szerint "bedugózták", s jónéhányat a felső tízezer villájához vezettek. Jó példa ez utóbbira a budapesti Béla király kútja, melynek vize már évszázadokkal ezelőtt is a királyi vár lakóit éltette. Néhány évvel ezelőtt nagy csinnadrattával felújították, átadták, ám le is zárták. Csak rácson keresztül lehet nézni a víz folyását, melyet aztán befognak a Béla király úti villák.

Kevesen tudják, hogy a szidó negyedek bérházai alatt a pincékben természetes források vannak, mert a vallásukhoz hozzá tartozik, hogy csak természetesen "jövő-menő" vízben szabad fürödni, mosni. E negyedek a nagy folyók és a nagyobb tavaink mentén találhatóak. Így már érthető, hogy az izraeli beruházók miért is szerették volna megkaparintani a Balatont, a Velencei és a Fertő tavakat. Arról már számtalan cikk és konteo beszámolt, hogy konkrétan mihez kell a természetesen elfolyó víz, így azt nem kívánom most részletezni.

A nagy folyók szabályozása miatt 1990. és 2000. között 10 métert apadt az alföldi kutak vize. Az alföldi erdőkben élő állatok természetes ivóhelyei elapadtak, s azóta vezetéken szállítják a vizet az erdő vadjainak. Igen, jól olvasod, az erdők vadjai egyes területeken természetes módon már nem léteznének.

 

 

A jelenlegi beszámolók szerint az idén az alföldi kutak nagy része ismét 10, egyes helyeken pedig 20 métert süllyedt.

Az ma már tudható tény, hogy számos jelentős forrást, kutat külföldi kézre játszottak, vagyis idegen országbéli kapott működtetési engedélyt, míg az itt élők kérelmeit elutasították a saját földjükön talált vizek hasznosításával kapcsolatban, sőt, hatóságilag lezáratták a kutakat a legtöbbször arra hivatkozva, hogy az már más működő kút vizét csapolná meg. Hazudnak.

Fontos tudni, hogy az ivó- és folyóvizek elbirtoklása katonai stratégia része. A szomjas ember sok mindenbe beleegyezik, sok olyat elfogad, melyet egészséges hidratált állapotban nem tenne. Ugyanez vonatkozik az élelmiszerre is, melyet most hazánkban az aszály fenyeget. E stratégiát eléggé érthetően összefoglalta az ENSZ főmunkatársa, George Kent a Hawaii Egyetem politikatudományi tanszékének a professzora: "Ha az emberek nem rettegnének az éhezéstől, akkor nem lennének kellően motiváltak, hogy dolgozzanak, eladják 'magukat' és a szolgáltatásaikat - ez pedig elengedhetetlen mozgatórugója az emberiség fennmaradásának." (fordítás - UncutNewsHungary Tg) Vagyis a népet ki kell éheztetni, és akkor majd jó sokat fog dolgozni. (gennyládák)

E bejegyzést már eltávolították az ENSZ honlapjáról, ám az internet nem felejt. A cikkíró egyéb könyvei: Szabadság a nélkülözés által, Emberi jog az elégséges élelemhez.

Szóval a lényeg az, ha nincs víz, nincs ennivaló, ráadásul víz nélkül egészség sincs. És persze a megbetegített lakossággal fizettetik ki a gyógyítónak hazudott mérgező pirulákat.
Egy videó kering itt a Facebookon, hogy a Barátság 2. kőolajvezeték sosem látott olajat, magyar források vizeit szállítja Izraelbe. Állítólag ezt a rendszert üzemeltetők vallották be a halálos ágyukon. A Barátság csatlakozik az Adria vezetékhez...az meg megy mindenhová... bár nem is kell csatlakoznia, mert országunkban jónéhány nagy vezeték megy a föld alatt, a folyókban és a felszínen, melyekről a helyi elöljárók sem tudják pontosan, hogy honnan hová tart a cső, és hogy mi van benne... a határokon is átmennek csövek...

Mindezt akár konteónak is bélyegezhetnénk, ha nem lenne a Szabadalmi Hivatal Oldalán egy érdekes bejegyzés a P 09 00039-es számmal: Izrael ivóvíz ellátása interkontinentális tengeralatti vízvezetékkel. A szabadalmaztató egy bizonyos Kálnay Mihály. Mindezzel párhuzamosan több neten található cikkben is értekeznek Izrael apadó vízkészletéről...

Minden ember szuverén lény, a természet mindenkit egyformán éltet, víz, levegő, föld mindenkinek jut és jár. Amennyiben az elöljárók nem a nép, az emberek jogait és egészségét helyezik előtérbe, akkor nincs keresni valójuk a vezetésben...és a földön.
A mostani Vízügyi hivatal már régen leszerepelt az Agrár kamarával egyetemben, lásd a jégkármentesítő rendszer bukását.

 

 

Baj a manipulátorokkal van, nem a természettel. Probléma azokkal van, akik elzárják vagy eladják Magyarország vízkészletét.

A zöldek azzal riogatnak bennünket, hogy fogy a földön az édesvíz készlet. Ez hazugság. Ez azért van, hogy elhidd: fizetned kell a vízért. A föld egy intelligens lény, és már évmilliókkal ezelőtt létrehozta a saját ökológiáját. Bőségesen tudja táplálni szülötteit élelemmel, ivóvízzel. Itt Magyarországon bárhol lefúrsz a föld mélyébe, szinte mindenhol találsz vizet. A folyók pedig rendszeresen áradnak.

Most az a feladatunk, hogy helyre állítsuk a forrásainkat, a kútjainkat a kertekben és a közterületeken egyaránt. Akinek még nincs kútja a kertjében, az gondoskodjon arról, hogy legyen, engedélyeztetéssel meg ne foglalkozzon.

Ne feledkezzünk meg a vizes árkok karbantartásáról sem, mert az nemcsak az áradó vizek elvezetésére szolgál, hanem a föld átnedvesítésére is, hogy majd a szárazabb időben is termő legyen. A betonozás semmiféleképpen nem jó megoldás, mert nem jut víz a földbe, mely esős időszakban szivacsként eltárolja a nedvességet.

Létünk éltető eleme a víz: a testünk és a Földünk 70%-a víz.

(A következő posztok a régi vízkeresésről, az ivóvíz hagyományos megtisztításáról, a vízjelző növényekről fognak szólni.)

Kapcsolódó:

- Az a bizonyos keringő videó, hogy a Barátság 2. kőolajvezetéken keresztül lopják ki az országból a vizet
https://www.facebook.com/100003291468781/posts/5227987703987560/
- A szentelt víz ereje
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1565104247184316&id=100010542667373
- Fürdőkúra, természet és egészség
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1337727613255315&id=100010542667373
- A víz gyógyító, szépítő, harmonizáló ereje
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1637158909978849&id=100010542667373
- Boldogságfolyam és vízmeditáció
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1637160423312031&id=100010542667373



Pataky Zoltán: Ne művelj, ne termelj, hallgass és tűnj el!

Hollandia,Írország, Kanada már elkezdte?

El! Vagyis ellehetetlenítették a termelőket.

A legnagyobb kísérleti helyszín ahol lejátsszák azok a bizonyos körök, a termelők kiiktatását, az Hollandia! Az utána említett másik két ország, Kanada, és Írország sincs jobb helyzetben! Azt pedig, hogy mi a cél, könnyen felfogható! Megszüntetni még a lehetőségét is annak, hogy az előbb említett országok önellátóak lehessenek!

De forduljunk el, az előbb említett országoktól, és nézzünk körül, itthon. Termelőink egyre rosszabb helyzetben vannak, baromfiállományuk ingatag lábakon áll, hisz állandóan valamilyen „influenza” meg hasonló mondva csinált, de inkább mesterséges kórokozók tizedelik állományainkat. Szárnyasaink, legyen az a baromfi, liba, kacsa állomány, nemcsak a tömeges tenyésztés miatt, hanem a politikai csetepaték miatt is életveszélybe kerültek! Nem képeznek kivételt, ezek a politikai abszurditások alól, a sertés és marha állományaink sem, hisz nem is oly régen, tömegesen irtották ki őket.

Mindenek tetejébe, az állandó áringadozások és piac politikai irányíttatások is hozzájárulnak, a hazai termelők, rohamos tönkretételéhez! Gondoljuk csak át. Hazánk fekvése, földjeik termékenysége, víz állományunk, alapjában nyújtanak nekünk, egészséges és mennyiségében is elegendő valós lehetőséget ahhoz, hogy termelőink ellássák az egész Nemzetet, enni-inni valóval! Csakhogy akkor megszűnne a multi cégek behozatala, ami persze nekik nem volna előnyös! A felhők megsemmisítésével, ránk szakadt egy hihetetlen szárazság, miközben, újra csak a politikusok, klíma katasztrófáról hazudoznak éjjel, nappal, már évek óta!

 

 

Ugorjunk vissza egy pillanatra a közelmúltba! Nem is olyan régen az EU minden megtett azért, hogy a világhíres akácméz termelésünket megakadályozza, sőt betiltsa. Ki akarták irtatni velünk az akácfákat! Maradjunk egy pillanatig az akácfáknál. Népünk nem véletlenül nevelte, és telepítette célzatosan, bizonyos területekre az akácfákat, amelyekről tudta, hogy kiválóan alkalmasak a laza, homokos talaj lekötésére.

Mondjuk így, van az akácfáknak egy nagyon jó, „mellékhatása” is. Az akácméz!

Ezt is „korlátozni” akarta az EU, vagyis törvényei által el akarta tőlünk venni, éppen úgy mint a Magyar pálinka valamint a méz termelését is! Itt lép színre az ami nap mint nap lejátszódik nálunk, is. A nagyvállalatok behozatala. Lehetőleg minél többet behozni, a minőség nem számít, arról pedig nem is beszélve, hogy a növényi és állati eredetű termékek ide-oda szállítása milyen növényi és állati betegségekkel és faj torzulásokkal jár!

A kommunista ízű, és az új, központosított Európa, Brüsszelből, politikusok és pártképviselők, minden szaktudás nélküli Nemzetellenes szakbarbárjai, mindent megtesznek azért, hogy Nemzeteket, tönkre tegyenek, és felszámolják azokat.

A cél a világ kormány, a nemzetek szétzúzása, vagyis az emberiség végleges rabszolga sorsba döntése.

De maradjunk meg kis Hazánk gondjainál. Mi is megy végbe akkor amikor tudjuk, hisz látható, és kézzel fogható, amikor a Magyar termelő nem tudja eladni azt amit megtermelt, nem tud tisztességes munkájából megélni? Nem bírja felvenni az árkonkurenciát kiváltó őrületes behozatallal szemben, így kénytelen az áremeléshez folyamodni! Ő, munka nélkül marad, mi meg zabálhatjuk a külföldről erőszakkal behordott silány, ne mondjak más jelzőt, „élelmiszert” miközben földjeink ürülnek, nem terem rajtuk lassan éppen semmi.

A nép pedig eheti a behozatali, bizonyítottan, mérgekkel teli, élelmiszereknek nevezett, hulladékot! Mi lesz velük, miből fognak megélni, miből fog az ország megélni? Tulajdonképpen a válasz az orrunk előtt van, láthatjuk, tapasztalhatjuk. Néhány kis termelő meg is kezdte áldásos tevékenységét, vagyis, cselekszenek. Sorra alakulnak meg a közös termelők, akik egymásért, egymásnak és a közösségért kezdték el a termelést! Elmondják, mutatják, elmagyarázzák,mit hogyan tegyünk, és meg is valósítják! Sorra jönnek az ország különböző tájékáról felhívások, bizonyítván, hogy lehetséges újra termelni a behozatali szemétnek nevezhető, a behozatali cégek által élelmiszernek nevezett import áru helyett, és nélkül!

 

 

Vissza kell térnünk a saját termékeink megteremtéséhez, saját ízeinkhez, és értékeinkhez! Jusson csak eszünkbe, hogy mennyit termeltünk még az átkosban! Annyit, hogy nemcsak a hazai igények lettek bőségesen kielégítve, hanem külföldre is szállítottunk bőven. Egyik nagy átvevőnk volt, annak idején a Szovjetunió, ahová, húsféléket, tej és tej termékeket, valamint különböző gyümölcs féléket is szállítottunk, méghozzá, kiváló minőségben. Anno, nyugatra is jutott, a nyugat nem dicsérte ugyan különösen, termékeinket, vagy csak ritkán, de örömmel fogadta el Hungáriából érkező Juliska termékeket, és egyéb finomságokat! Nekik emlékezetükben megmaradt a Juliska, a paprika, a kolbász meg az operett. Más, nem!

Ahelyett, hogy összefognánk, mit teszünk?

Tüntetünk, politikusokra mutogatunk, nem jogtalanul és nem ok nélkül, ahelyett, hogy összefognánk és kivennénk az Urak kezéből a kormány botot! Tény és való, hogy politikusok még sohasem termeltek az országnak semmit az ég világon amivel az ország népének éhségét olthatták volna! Jólétet nem teremtettek, mert a jólét csak munkából sarjadhat és sarjad, ha szak avatatlan politikusok bele nem szólnak abba amihez termelőinknek évszázados tapasztalatai már régen alapot adtak!

Vegyük el tőlük a termelést, a gyógyítást és a Nemzet nevelését, amelyhez nemcsak, hogy nem értenek, de nem is szándékoznak hozzá megértést, értelmet tanúsítani, tapasztalatuk meg, ismerjük fel, egy fikarcnyi sincs hozzá! A Haza védelmét és irányítását, bízzuk a haza szerető és a Hazához hűséges emberekre! Idegenek kezéből vegyünk ki mindent, és űzzük ki őket tisztelettel, de határozottan ebből a Hazából, amely a Magyarok Hazája! Még!

Ne feledjük el az egyházakat sem. Sem a hazai de az idegenek által hangoztatott és gyakorolt egyházakat sem, hisz amit hirdetnek annak semmi de semmi köze, a szeretethez, a megértéshez, az emberiességhez, a Jézusi hithez pedig kétszer nem! Ezáltal pedig a ránk jellemző egymásasisághoz sem, amitől egyébként, kirázza őket a hideg frász!

Ne panaszkodjunk, ne tüntessünk, hanem fogjuk össze, cselekedjünk! Őseink utat mutattak, megmutatták hogyan kell élni, megtanítottak bennünket mindenre ami az emberhez méltó életvitelhez kell! Mindebből pedig nem csak Európa, hanem az egész emberiség tanulhat!

Ébredj Nemzetem ha még élni, létezni, és virágozni akarsz, békében és erőben!


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/ne-muvelj-ne-termelj-hallgass-es-tunj-el

Ukrajna bombázza a zaporozsjei atomerőműben lévő nukleáris hulladéktárolót - hivatalos közlés szerint

 

A rakéták a létesítmény hűtőrendszereit is célba vették

Ukrajna bombázta a zaporozsjei atomerőműben lévő nukleáris hulladéktárolót - hivatalos közlés szerint

A légi felvételen a zaporozsjei atomerőmű látható, amely a Kakhovszkij víztározó partján, a sztyeppi övezetben található

Energodar városban, Zaporozsjei területen, Ukrajnában. © Szputnyik / Konsztantyin Mihalcsevszkij
Az ukrán tüzérség több rakétát lőtt ki közvetlenül a Zaporozsjei Atomerőmű Energodar városában található hűtőberendezésekre és a nukleáris hulladék tárolóhelyére - közölte kedden az orosz médiával Vlagyimir Rogov, a helyi önkormányzati adminisztráció tagja, aki arra figyelmeztetett, hogy egy sikeres csapás "piszkos bombával" egyenértékű sugárzáskibocsátással járhat.

"Az egyik irányított rakéta mindössze 10 méterre" csapódott be a kiégett nukleáris fűtőelemeket tartalmazó hordóktól - mondta Rogov a Soloviev Live című műsorában. "Mások kicsit távolabb, 50 és 200 méter között találtak el".

Mivel a tárolóhely a szabadban van, minden találat több tucat és több száz kilogramm közötti mennyiségű nukleáris hulladék kiszabadulását és a terület beszennyeződését eredményezi - magyarázta a tisztviselő. "Egyszerűbben fogalmazva, ez olyan lenne, mint egy piszkos bomba" - mondta Rogov.

 

 

Míg magát a reaktort csak taktikai nukleáris fegyverrel lehet megsemmisíteni, a hűtőrendszerek és a hulladéktároló sokkal sérülékenyebbek, és ezek károsodása könnyen katasztrófát okozhat - mondta a tisztviselő. Az ukrán csapatok már "több tucat" nehéz lövedéket lőttek ki a hűtőrendszerekre - tette hozzá Rogov. Ha sikerülne hatástalanítaniuk egy ilyen rendszert, az az 1986-os csernobili katasztrófánál is nagyobb olvadást okozhatna.

Az orosz csapatok az ukrajnai katonai műveletek során korán ellenőrzésük alá vonták a zaporozsjei atomerőművet, Európa legnagyobb ilyen jellegű létesítményét. Oroszország és Ukrajna egymást vádolja a létesítmény bombázásával, és arra figyelmeztet, hogy a térségben folyó harcok nukleáris katasztrófát idézhetnek elő. Oroszország azzal vádolta Ukrajnát, hogy tüzérségi és dróncsapásokat mért a létesítményre, és a műveleteket "nukleáris terrorizmusnak" minősítette. Az ukrán csapatok azt állították, hogy az oroszok azért lőtték magukat, hogy lejárassák Kijevet.

Az ENSZ-hez és a Nemzetközi Atomenergia-ügynökséghez (NAÜ) intézett orosz kérések, hogy a telephelyet tűzzel-vassal ellenőrizhessék, azzal a kifogással zárultak, hogy az ellenőrök csak Kijeven keresztül juthatnak be az erőműbe, és Ukrajna nem tudja garantálni a biztonságos áthaladást.

Rogov hétfőn azzal vádolta az ENSZ-t, hogy azért akadályozza a NAÜ látogatását, mert Kijevet fedezi. Ha az ellenőrök valóban megjelennének - mondta -, kénytelenek lennének arra a következtetésre jutni, hogy Ukrajna és nem Oroszország lövi az erőművet.

"Ez nyilvánvaló, minden dokumentálva van, és nem csak az, hanem az is jól ismert, hogy kit látnak el amerikai irányított rakétákkal. Nyilvánvalóan nem Oroszországot, hanem a Zelenszkij-rezsimet" - mondta.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/ukrajna-bombazza-a-zaporozsjei-atomeromuben-levo-nuklearis-hulladektarolot-hivatalos-kozles-szerint

Sátánista bennfentes kijelenti: "Jobb, ha meghalsz"

 

Halál vagy győzelem: Karneváli mutatványosok, ördögimádók és a halhatatlanság

Oswald Spenglernek szentelve

" Nos, ha már győzelmet követelünk, akkor marad a halál. 'Az Úr az én pásztorom' - 'mint bárányok a vágóhídra'. A feláldozható tömegek élő paródiája önmaguknak és önmaguknak. Mélyen legbelül, legalább a tudatalattid tudja, hogy jobb lenne, ha meghalnál. A sátánisták tudják, hogyan kell játszani a játékot, mert mindenki más egy készséges senkiházi. "

Anton La Vey nagy híve volt a dualizmusnak, valamint a fétiseknek és a szadomazoizmusnak. Ez a három elem áthatja filozófiáját és műveit, de a dualizmus a központi témája. És a dualizmus az alapja a sátánizmus minden megnyilvánulásának: én és nem én, te és ők, valóság és kondicionált válasz, nem-konformitás vagy a kollektív. Ebből egyre inkább és fájdalmasan világossá válik a politikailag inkorrekt önmegkülönböztetés a sátánisták és jegyeik között.

"A Föld energiahálózatát 2011. december 9-én, pénteken megváltoztatták a világ energiapontjain dolgozó mágusok: Ayers Rock, a Flinders Ranges, Osaka, néhány megalit Wiltshire-ben és más helyeken. Ez a finom, de erőteljes elmozdulás idővel egyre nagyobb hatással lesz." Summer Valentine from a Satanist - 2013. június 26.

Emlékszem, hogyan gúnyoltak ki, de van valaki, aki most már hajlandó kételkedni az állításomban? Vagy azt a tényt, hogy olyan módon ismertem a társadalom átstrukturálódását, ami hihetetlen volt még néhány évvel ezelőtt? Elmondtam nektek a "börtönbolygót", a hierarchikus és technológiai alapú feudalizmust, a népességcsökkentést és még sok minden mást (amiről egyelőre lemaradtatok).

 

 

Egy nemrég megjelent cikkemben azt írtam: "A bankfiókok mindenhol bezárnak, mert gyorsan jön a kényelmes, digitális fizetőeszköz...". Valaki észrevette ezt a "gyorsan" szót?

Megadtam az olvasóitoknak - fejezet és versszak; jó és keményen - beleértve azt is, hogy az aranyat elkobozzák. "Elmagyaráztam" Ausztrália, Új-Zéland és Kanada kínai felvásárlásának jogi, politikai és gazdasági alapjait. Senki más nem tette meg. Ez folyamatban van - nagyban. Elmondtam, hogy Paradigmamágiát, rituálét használunk, és neveket neveztem meg, amit senki más nem tett meg.

A munkámat elvégeztem. Az angol nyelvű nyugati világ jövője kínai. És feltételezve, hogy nektek van, az utódaitok pont olyanok lesznek, mint ti; ez mélységesen megnyugtató.

Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak.