2022. november 23., szerda

Leleplező, őszinte beszéd az Európai Parlamentben

„Az Európai Parlament sok kárt okozott Európában” – Így osztotta ki egy lengyel EP-képviselő az Európai Parlamentet négy percen keresztül.

A szembesítésre a reakció csak fújolás, gúnyos mosoly s dühös bekiabálás volt, de cáfolat egy se.

Merész lépésre szánta el magát Ryszard Legutko lengyel EP-képviselő (aki egyébként eddig se a nyámnyilaságáról volt híres, ugyanis nemrég kifejtette, hogy Európa politikai fősodra valójában kommunista agendát hajt végre, amelynek részeredménye, hogy Európa mára elszigetelte magát saját hagyományaitól).
Legutko kiállt az Európai Parlament elé, és az EP fennállásának 70. évfordulója alkalmából közel négy percen keresztül beolvasott az ott ülő képviselőknek.

A szembesítés közben kapott fújolást, gúnyos mosolyokat és dühös bekiabálásokat, de cáfolatot nem. A lengyel képviselő beszédének teljes magyar átiratát alább olvashatják:

„Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszterelnök Urak! Tisztelt Miniszterelnök Asszony!

Két percnyi keserű igazság következik. Ez a keserű igazság pedig az, hogy az Európai Parlament sok kárt okozott Európában. Azt a hamis üzenetet küldte, hogy az európai démoszt képviseli. Azonban nincs, és nem is lesz európai démosz. A Parlament szégyentelen pártoskodással fertőzte meg Európát. És ez a fertőzés annyira ragályossá vált, hogy átterjedt más intézményekre, például az Európai Bizottságra is. Az Európai Parlament feladta alapvető feladatát, az emberek képviseletét. Ehelyett az úgynevezett európai projektet megvalósító gépezetté vált, és ezzel választók millióit idegenítette el.

Az Európai Parlament a baloldal politikai eszközévé vált, hogy a monopóliumát minden eltérő nézettel szemben heves intoleranciával érvényesítse.
Nem számít, hányszor ismételgetik a »sokszínűség« szót, a sokszínűség lassan kihalófélben lévő fajjá válik az Európai Unióban, és különösen itt ebben az ülésteremben.

Az Európai Parlament csak kvázi parlament, mert elutasítja a parlamentarizmus alapvető elvét, nevezetesen az elszámoltathatóságot. Hadd emlékeztessem Önöket, hogy a képviselőt a választók választják meg, és számot is kell tudnia adni nekik. De nem így van ez az Európai Unióban. Abszurd az a gondolat, hogy spanyol, német, francia stb. képviselők, akik a saját otthoni választóiknak tartoznak elszámolással, mondjuk, a magyar társadalomnak vagy bármely más társadalomnak diktálhatnak valamit, akiknek nem tudnak elszámolni, és akik ezért nem tudják őket felelősségre vonni.

Nevezzék, aminek akarják, de ez nem demokrácia. Összefoglalva: az Európai Parlament a nem létező démoszt képviseli, a valóságot és a törvényeket figyelmen kívül hagyó projektekért dolgozik. Kerüli az elszámoltathatóságot, hátat fordít emberek millióinak, és egyetlen politikai irányzat érdekeit szolgálja. És ez csak a jéghegy csúcsa. Mindezek után, hölgyeim és uraim, részemről erről ennyit.”

Videó forrás:
https://www.facebook.com/100046737050...

Az alábbiakban az inkriminált Európa Parlamenti határozatot egy az egyben idézzük. (A Szabad Riport állásfoglalása a határozat alatt olvasható.)

“Az Európai Parlament a terrorizmust támogató állammá nyilvánította Oroszországot”

“Oroszország háborús bűnöket követ el és „terrorista eszközöket” használ.

A képviselők Oroszország még nagyobb nemzetközi elszigetelésére szólítanak fel.

Be kellene zárni és tiltani az orosz államhoz kötődő, az EU-ban orosz propagandát terjesztő intézményeket.

Le kell zárni a Moszkva elleni kilencedik uniós szankciós csomagot.


A Vlagyimír Putyin rezsimje által ukrán civilek ellen elkövetett bűntettek miatt a képviselők a terrorizmust támogató állammá nyilvánították Oroszországot.

A Parlament szerdán állásfoglalást fogadott el Oroszország Ukrajna ellen vívott brutális háborújának legújabb fejleményeiről. A képviselők hangsúlyozzák, hogy az Oroszországi Föderáció által az ukrán polgári lakosság ellen elkövetett szándékos támadások és atrocitások, a polgári infrastruktúra lerombolása, valamint az emberi jogok és a nemzetközi humanitárius jog egyéb súlyos megsértése az ukrán lakosság elleni terrorcselekménynek minősül, és kimeríti a háborús bűncselekmény fogalmát. Ezért a Parlament Oroszországot „a terrorizmust támogató és terrorista eszközöket használó államnak” nyilvánítja.

Uniós jogi keretekre van szükség.

Mivel az EU hivatalosan nem nyilváníthat államokat a terrorizmus támogatóinak, ezért a Parlament felszólítja az Uniót és a tagállamokat, hogy hozzák létre az ehhez szükséges jogszabályokat és fontolják meg, hogy Oroszországot felveszik a terrorizmust támogató államok uniós jegyzékébe. Ez számos jelentős korlátozó intézkedést vonna maga után Oroszországgal szemben, és alapvető korlátozásokat eredményezne az EU Oroszországgal fenntartott kapcsolataiban.

A képviselők ezzel egyidejűleg felszólítják a Tanácsot, hogy az orosz félkatonai szervezetet, az ún. „Wagner-csoportot”, a 141-es különleges motorizált ezredet, az ún. Kadirov-ezredet, valamint más, orosz finanszírozású fegyveres csoportokat, milíciákat és megbízottakat vegye fel a terroristák uniós jegyzékébe.

Még jobban el kell szigetelni Oroszországot, le kell zárni a kilencedik szankciós csomagot.

A Parlament Oroszország még szélesebb körű nemzetközi elszigetelését várja az Uniótól, így többek között a nemzetközi szervezetekben és testületekben, például az ENSZ Biztonsági Tanácsában. A képviselők emellett szorgalmazzák az Oroszországgal fenntartott diplomáciai kapcsolatok további mérséklését, valamint azt, hogy a kapcsolattartást minden szinten a szükséges minimumra korlátozzák. A Parlament emellett felszólítja a tagállamokat, hogy az Unióban zárják be és tiltsák be az orosz diplomáciai képviseletek égisze alatt és vezetésével működő, világszerte az orosz propagandát terjesztő intézményeket.

Mivel a Kreml egyre fokozza az ukrán lakosság elleni erőszakot, a képviselők felszólítják a tagállamokat, hogy mielőbb fejezzék be a Moszkva elleni kilencedik szankciócsomaggal kapcsolatos munkájukat. A tagállamoknak emellett aktívan meg kellene előzni, ki kellene vizsgálni és büntetőeljárás alá kellene vonni a szankciók bármifajta megkerülését, fogalmaz az állásfoglalás. Végezetül az uniós országoknak az Európai Bizottsággal együtt mérlegelniük kellene azon országokkal szembeni intézkedések bevezetését, amelyek megpróbálnak segítséget nyújtani Oroszországnak a kiszabott szankciók megkerülésében, mondja a Parlament.

Az állásfoglalást 494 szavazattal, 58 ellenszavazat és 44 tartózkodás mellett fogadták el.”

(Információink szerint, a Fidesz tartózkodott. – a szerk.)

“Az EP kutatószolgálat új, angol nyelvű tájékoztatójában további információ található az egyes országok terrorizmust támogató állammá nyilvánításával és hasonló jogi keretekkel kapcsolatos eljárásokról más országokban.”

Forrás:
Az Európa Parlament Honlapja:
https://www.europarl.europa.eu/news/hu/press-room/20221118IPR55707/az-europai-parlament-a-terrorizmust-tamogato-allamma-nyilvanitotta-oroszorszagot

***

A Szabad Riport állásfoglalása:

Abban a politikai szerveződésben, ahol egy állítólagosan demokratikus parlament kollektív büntetést alkalmaz, és országokat, egész nemzeteket bélyegez terroristának, – ebben a szerveződésben hazánknak többé semmi keresnivalója nincsen.

Ezt a háborút nem Oroszország kezdte, nem Oroszország az agresszor, hanem Ukrajna. Ezt a háborút Ukrajna kezdte, éspedig 8 évvel ezelőtt.

Csak a rend kedvéért:
Ezt tette az Ukrán hadsereg a Donbasszban élő oroszokkal, már 2014-ben, s az azt követő években:

2014. Népirtás! – Fehér foszforral bombázta a civil lakosságot az ukrán tüzérség
https://szabadriport.wordpress.com/2014/06/12/nepirtas-feher-foszforral-bombazta-a-civil-lakossagot-az-ukran-tuzerseg/

2014. Népirtás Kelet-Ukrajnában 2014. július 2. – Kép és videó riport, – szigorúan +18!
https://szabadriport.wordpress.com/2014/07/03/nepirtas-kelet-ukrajnaban-2014-julius-2-kep-es-video-riport-szigoruan-18/

2015. A népirtás folytatódik – Ismét fehér foszforral bombázza a donyecki lakosságot az ukrán tüzérség +18!
https://szabadriport.wordpress.com/2015/02/06/a-nepirtas-folytatodik-ismet-feher-foszforral-bombazza-a-donyecki-lakossagot-az-ukran-tuzerseg-18/

Szabad Riport: Fort András, Garbolczy János, Szlobodka Zoli

Menekülő orosz lakosság az ukrán tüzérség rombolása elől 2014. 07.03.

Nemcsak az ukrán civilek fizettek meg azért, hogy Kijev mohón el akarta húzni a háborút.

November 23-án az orosz erők újrakezdték az Ukrajnára mért tömeges rakétacsapásokat. Az orosz rakéták fő célpontjai az energetikai infrastruktúra létesítményei. Eddig több tucatnyi robbanásról érkezett jelentés országszerte.

A fővárosban több célpontot is eltaláltak. Az előzetes jelentések szerint az orosz rakéták ismét megrongálták a CHP-5 és a CHP-6 létesítményeit . A támadás következtében Kijev több régióját elvágták az energiaellátástól. Az egész városban felfüggesztették a vízellátást.

Tegnap este nagy tűz ütött ki az egyik kijevi alállomáson. Annak ellenére, hogy ukrán források megpróbálták Oroszországot hibáztatni egy újabb támadásért, az állomás állítólag túlfeszültség miatt ment tönkre. Az ukrán főváros energiarendszere már nem boldogul az orosz támadások következményeivel.

Kijev polgármestere, Klitschko a Bildnek adott interjújában azt állította, hogy a helyi hatóságoknak egy "rossz forgatókönyv" esetén részben evakuálniuk kell majd a polgárokat a fővárosból.

"Kijev a második világháború óta a legrosszabb télre számíthat. Ha bekövetkezik a legrosszabb forgatókönyv, lehet, hogy a város egy részét ki kell evakuálni, bár a hatóságok ezt nem akarják" - mondta.



A Nyikolajevi területen több robbanást jelentettek a városban, ami után leállt az energiaellátás. A régióban egy másik célpont egy 750 kV-os alállomás volt. A csapások következtében a dél-ukrajnai atomerőmű energiablokkjainak vészleállítása következett be.

A jelentések szerint a Rivnei atomerőművet vészüzembe helyezték, a Hmelnickij atomerőművet pedig leválasztották az áramhálózatról.

Amennyiben ez megerősítést nyer, ezek az első csapások a nagyfeszültségű erőművekre Ukrajnában, ami az ukrán energiarendszer pusztulásának utolsó állomása lehet.

Az orosz rakéták az Odesszai területen lévő Beljavszkij körzetben, a Dnyepropetrovszki területen lévő Krivoj Rog város közelében, Volnyánszkban, ahol a Zaporozsje-750 alállomás található, érték el célpontjaikat. Egy másik célpont a Vinnyica régióban található Ladyzhinskaya TPP volt.

Csapásokat jelentettek a szvetlovodszki Kremencsug gát közelében.
Az ukrán energetikai létesítmények elleni orosz támadások újabb szakasza: November 23-án katonai áttekintés




Az energiaellátás minden olyan régióban szünetel, amely ukrán ellenőrzés alatt áll. Harkivban és Kijevben leállt az elektromos közlekedés, az embereket evakuálják a metróból. Az egész országban leálltak a vonatok.

Az ukrán hatóságok arról számoltak be, hogy az áramkimaradások az országban legalább 2023. március végéig folytatódnak, abban az esetben, ha Oroszország nem folytatja az energetikai infrastruktúra létesítményeit ért csapásokat, és az ukrán szolgálatoknak sikerül fenntartaniuk a helyreállítási munkálatok ütemét, ami nem valószínű.

Az Ukrenergo nemzeti energetikai vállalat vezetője korábban azt állította, hogy az ország hő- és vízerőművei szinte nem sérültek meg, ahogy az Ukrenergo kulcsfontosságú alállomásai sem. Ha az atomerőművek erőműveinek mai vészleállásai a nagyfeszültségű energiaállomásokat ért orosz csapások következményei, és nem a kijevi rezsim politikai manővere, amelynek célja, hogy nyugati szövetségeseit arra kényszerítse, hogy fejlett légvédelmi rendszereiket szállítsák az ukrán létesítmények védelmére, akkor talán a Kijev tárgyalóasztalhoz szorítására irányuló orosz kísérletek új szakaszának tekinthető.

Nemcsak az ukrán civilek fizettek meg azért, hogy Kijev mohón el akarta húzni a háborút. November 23-án Chisinau és Moldova több régiója áram nélkül maradt. Transznisztriában szintén megszűnt az áramszolgáltatás az ukrán létesítményekre mért csapások következtében.

https://southfront.org/new-stage-of-russian-attacks-on-ukrainian-energy-facilities-military-overview-on-november-23/

 

Dr. K. Acevedo: Ha Önt beoltották a Fenevad bélyegével és meg is betegedett, akkor Ön a génmanipulációs kígyóméregvakcina mellékhatásának áldozata

Dr. Karina Acevedo szerint, ha önt beoltották és meg is betegedett, az azért van, mert ön is egy olyan vakcina káros mellékhatásának áldozatává vált, amelyet anélkül bocsátottak ki, hogy a biztonságosságról meggyőződtek volna, mindössze 2 hónapos klinikai vizsgálat után, anélkül, hogy tudták volna, hogy megakadályozza-e a fertőzést és az átvitelt, amint azt a Pfizer is elismerte.

Demenciában szenved-e a nemzetgyilkos népirtó amerikai elnök? Képes lesz-e vajon a kormányzásra? III. rész

Antikrisztuskövető Pokolfajzat Joe Bidennek továbbra is vannak kihagyásai, hibázik, baklövéseket követ el, zavarodottnak és dezorientáltnak tűnik... alkalmas-e vajon egy világhatalom kormányzására?

Behódolás: ha az ember jobban bízik abban, amit mondanak neki, mint abban, amit lát és hall

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tucker Carlson interjút készít Glend Greenwald újságíróval, aki elmagyarázza a tekintélyelvűséget: ha ráveszik az embereket, hogy jobban bízzanak abban, amit mondanak nekik, mint abban, amit látnak és hallanak, akkor teljes lesz az ellenőrzés, a lakosság pedig engedelmes rabszolgájuk lesz.

A vakcinatechnológia sátáni, a mesterséges intelligencián alapul

Karen Kingston azt magyarázza, hogy ez a technológia démoni, amely egy olyan energiamezőből származik, amely a Földön normális körülmények között nincs jelen. A technológia, amelyet befecskendezéssel juttatnak az emberi szervezetbe, átveszi a sejtek feletti ellenőrzést, kivonja és megjegyzi a sejtkre jellemző egyedi DNS-t, törli a többi sejtet, majd új, hibrid sejteket épít a testünkben.

Clare Daly ír európai parlamenti képviselő sokak nevében szólalt fel a NATO örökségéről

Forrás:
https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/12/Clare-Daly-MEP-Dublin-speaks-truth.mp4
Dátum: 2022.11.23.