2022. március 2., szerda

Viganò érsek szavai a kanadai kamionosokhoz

Viganó érsek a kanadai kamionosokhoz szól, felajánlva támogatását és lelki közelségét, valamint imáit a sikerért és azért, hogy ez más országokra is átterjedjen. Megerősíti, hogy a passzív ellenállás többé nem elég, és arra bátorítja őket, hogy harcoljanak a szabadságért, és követeljék a természetes szabadságjogok tiszteletben tartását.

"...ez a disztópia az Új Világrend diktatúrájának létrehozását szolgálja és azt, hogy teljes mértékben kitörölje Urunk Jézus Krisztus minden nyomát a társadalomból, a történelemből és a népek hagyományaiból. [...] ne hagyjátok, hogy ezek a jogok arra az egyszerű követelésre korlátozódjanak, hogy szabadon beléphessetek a szupermarketekbe, vagy hogy ne kelljen beoltatnotok magatokat. Legyen ez egyben büszke és bátor követelés is a szabad emberekhez méltó elvitathatatlan jogaitokért."
Forrás: www.kla.tv/21807

Ukrajnai menekültek Indiából, Pakisztánból, meg Afrikából...

A Pentagon 25 országban, köztük Ukrajnában is működtetett biofegyver-laborokat...

 

A Pentagon 25 országban, köztük Ukrajnában is működtetett biofegyver-laborokat... mégsem volt globális felháborodás az USA ellen az emberiség elleni bűntettek finanszírozása miatt.

Az Egyesült Államok hadserege az ENSZ-egyezmény közvetlen megsértésével szokásává tette, hogy halálos vírusokat, baktériumokat és toxinokat állítson elő a világ minden táján található biofegyver-laboratóriumokban. És kiderült, hogy ezek közül néhány Ukrajnában található.

A Pentagon állítólag mintegy 25 különböző országban, köztük Ukrajnában is ellenőrzi a biofegyver-laboratóriumokat. A többi Grúziában (az ország), Irakban, Jordániában, Afganisztánban, Pakisztánban, Azerbajdzsánban, Laoszban, Thaiföldön, Vietnamban, Kambodzsában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Kenyában, Ugandában, Tanzániában, Kamerunban, Szenegálban, Guineában, Sierra Leonéban, Libériában, Dél-Afrikában és Elefántcsontparton található.

Mindezek az amerikai biolaboratóriumok a Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökség (DTRA) által működtetett 2,1 milliárd dolláros katonai programnak köszönhetően léteznek. A program neve Cooperative Biological Engagement Program (CBEP).

A volt szovjet tagköztársaságban, Ukrajnában a Pentagon a Védelmi Minisztérium (DoD) Fenyegetéscsökkentő Ügynökségén (DTRA) keresztül 11 megdöbbentő biolaboratóriumot finanszíroz. A nevével ellentétben a DTRA nem csökkenti a fenyegetéseket, hanem újabbakat hoz létre az új biolaboratóriumok finanszírozásával.

"Ukrajna nem ellenőrzi a saját területén lévő katonai biolaboratóriumokat" - írja az Exploring Real History blog.

"Az amerikai védelmi minisztérium és az ukrán egészségügyi minisztérium közötti 2005-ös megállapodás szerint az ukrán kormánynak tilos nyilvánosságra hozni az amerikai programra vonatkozó érzékeny információkat, és Ukrajna köteles átadni az amerikai védelmi minisztériumnak (DoD) a biológiai kutatásra szánt veszélyes kórokozókat."

A megállapodás részeként a Pentagon hozzáférést kapott bizonyos, Ukrajna birtokában lévő államtitkokhoz is.

 

 

Az ukrajnai Tudományos és Technológiai Központ több százmilliót költött tömegpusztító fegyverek létrehozására

Az Egyesült Államok Kanadával, Svédországgal és Ukrajnával partnerségben létrehozta a tömegpusztító fegyverek kifejlesztésének protokollját az ukrajnai Tudományos és Technológiai Központ (STCU) nevű helyen.

Az STCU egy elsősorban az amerikai kormány által finanszírozott nemzetközi szervezet, amely diplomáciai státuszt kapott. Hivatalosan olyan tudósok projektjeit támogatja, akik korábban részt vettek a Szovjetunió biológiai fegyverprogramjában.

Az elmúlt két évtizedben az STCU több mint 285 millió dollárral támogatott mintegy 1850 olyan tudós projektjét, akik korábban részt vettek tömegpusztító fegyverek létrehozásában.

Egy másik, a Pentagon által ellenőrzött és működtetett laboratóriumban, az ukrajnai Harkivban mintegy 20 ukrán katona halt meg, miután influenzaszerű vírusfegyverrel érintkeztek, míg további 200-an kórházba kerültek.

Az eset 2016 januárjában történt, és az ukrán kormány egyáltalán nem számolt be a halott katonákról. Alig két hónappal később újabb 364 ember halt meg Ukrajna-szerte az A sertésinfluenzában, más néven H1N1-ben, ugyanabban a törzsben, amelyről mindannyiunknak azt mondták, hogy 2009-ben globális járványt okozott.

Egy DPR nevű hírszerző csoport jelentette, hogy az amerikai tulajdonban lévő harkivi biolabor az a hely, ahonnan a halálos vírus kiszivárgott, ami azt jelenti, hogy a Pentagon közvetlenül felelős érte.

Egy másik esetben Délkelet-Ukrajnában egy rendkívül gyanús hepatitis A fertőzés terjedt gyorsan. Kiderült, hogy a Pentagon több biolaborja is azon a területen található.

A 2018 januárjában kitört hepatitis A járvány következtében 37 embert kellett kórházba szállítani. A helyi rendőrség ezt követően nyomozást indított "emberi immunhiány vírus és más gyógyíthatatlan betegségekkel való fertőzés" miatt.

Ugyanebben a városban körülbelül egy évvel később 100 ember rejtélyes módon kolerával fertőződött meg. Mind a kolera-, mind a hepatitis A járványt a szennyezett ivóvízre fogták, de a bizonyítékok arra utalnak, hogy a valódi ok a Pentagonban futó biolaborok voltak az egész területen.

 

 

Az amerikai pénz folyamatosan áramlik más országokba, például Ukrajnába, ahol biolaborokban tömegpusztító fegyvereket gyártanak.

Ez csak két eset a sok közül, amelyek az évek során Ukrajna-szerte előfordultak, és gyakorlatilag mindegyik a Pentagon által működtetett biolaboratóriumokkal hozható összefüggésbe.

E járványok közül néhány Moszkvába is átterjedt, beleértve egy 2014-es esetet, amely a kolera egy új, Vibrio cholera nevű, rendkívül virulens törzsét érintette, amely genetikailag hasonló az Ukrajnából jelentett törzshöz.

Egy 2014-es genetikai vizsgálat az Orosz Kutató Anti-Plaque Intézetben megerősítette, hogy az Oroszországban pusztítást okozó koleratörzs lényegében megegyezik azzal, amely rejtélyes módon a szomszédos Ukrajnában jelent meg.

"A Déli Kutatóintézetnek, az ukrajnai biolaboratóriumokban dolgozó egyik amerikai vállalkozónak vannak projektjei a kolerával, valamint az influenzával és a zikával kapcsolatban - ezek mind katonai jelentőségű kórokozók a Pentagon számára" - írja tovább a Valós Történelem Felfedezése.

2008 és 2012 között a Black & Veatch Special Project Corp. 198,7 millió dollár értékű DTRA-szerződést kapott számos biolaboratórium építésére és üzemeltetésére Ukrajnában, valamint Németországban, Azerbajdzsánban, Kamerunban, Thaiföldön, Etiópiában, Vietnamban és Örményországban.

Egy másik grúziai és ukrajnai program keretében 18,4 millió dollárnyi szövetségi pénzt utaltak át a Metabiota nevű amerikai vállalatnak. A Metabiota korábban már kapott szerződést a DTRA számára a nyugat-afrikai Ebola-válság előtt és alatt. Emellett 3,1 millió dolláros támogatást kapott a Sierra Leonéban végzett munkájára.

"A Southern Research Institute 2008 óta a DTRA ukrajnai programjának egyik fő alvállalkozója" - olvasható a jelentésekben.

"A vállalat korábban a Pentagon fővállalkozója volt az amerikai biológiai fegyverek program keretében is a bio-hatóanyagok kutatására és fejlesztésére, 1951 és 1962 között 16 szerződéssel".

Ez csak egy kis ízelítő a Pentagon globális csápjaiból, amelyek az ukrán-orosz helyzetről sokkal más történetet mesélnek, mint amit a vállalatok által ellenőrzött média, a NATO és a katonai-ipari komplexum áll a baljós globális biofegyver-program mögött.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-pentagon-25-orszagban-koztuk-ukrajnaban-is-mukodtetett-biofegyver-laborokat

BELGIUM: Megrohamozták a patikákat a jódtablettákért

A belgák már az atomháborúra készülnek. Bár az országban 2018 óta ingyen van a patikákban a jódtabletta, még sohasem vittek belőle annyit, mint hétfőn. Egy nap alatt összesen 32 483 csomag fogyott el - írja az euronews.

Ennek legfőbb oka, hogy néhány napon belül több ijesztő hír is napvilágot látott. Az orosz tankok felverték a radioaktív port a csernobili erőműnél és hússzor magasabb sugárzást mértek, mint az elmúlt években. Ezután pedig Vlagyimir Putyin elnök utasítást adott arra, hogy helyezzék készenlétbe az orosz nukleáris elrettentő erőket.

A belga hatóságok máris figyelmeztették a lakosságot: semmiképp se használják a jódtablettákat megelőzésre, mert az ártalmas lehet.

A Szövetségi Nukleáris Ellenőrző Ügynökség is hangsúlyozta, hogy " jódot csak az orvosok ajánlására szedjenek és ha kritikussá válik a helyzet, keressék meg a legközelebbi óvóhelyet".

Amikor csütörtökön Belgiumba is eljutott a hír, hogy harcok folynak az ukrajnai csernobili atomerőmű közelében, megindult a roham a szabad jódtablettákért - mondta Michael Storme, a gyógyszerészek szövetségének munkatársa.

Legutóbb 2018 tavaszán ugrott meg az igény, amikor, a kormány országos tájékoztatót tartott a nukleáris kockázatokról. Azóta viszont alig kért valaki az ingyen pirulákból.

,,Tavaly 9 adag jódtablettát adtunk ki egy év alatt, csak ma 23-at" - érzékeltette a pánik szintjét Tom Philips holsbeeki gyógyszerész.

Mire jók a jódtabletták?

Egy nukleáris robbanás esetén radioaktív jód szabadulhat fel, amely a légutakon vagy a szennyezett élelmiszereken keresztül juthat a szervezetbe. A pajzsmirigy addig tárolja a jódot, amíg telítődik vele, ezért "belülről" okozhat sugárzást.

A stabil, vagyis nem radioaktív jód - például a patikákban kapható tabletták - megfelelő időben történő szedésével biztosítható, hogy a pajzsmirigy már telített legyen, ami megakadályozza a radioaktív jód felszívódását.

https://mediaforras.com/belgium-megrohamoztak-a-patikakat-a-jodtablettakert-1423

 

Hogyan irányítja a Világgazdasági Fórum a világot

Forrás: America Uncovered @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=c6EP87lvaGU

Mi zajlik Amerika ukrajnai biolaborjaiban?

Az Egyesült Államoknak több mint 400 bakteriológiai laboratóriuma van szerte a világon, köztük legalább 15 Ukrajnában. Kizárólag amerikaiak dolgoznak ott, és az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma finanszírozza. A laboratóriumok Odesszában, Vinnyicában, Ungváron, Lvovban (három), Kijevben (három), Herszonban, Ternopolban, valamint a Krím és Luganszk közelében találhatók.

Az amerikai biolaboratóriumok működése Ukrajnában Viktor Juscsenko elnöksége és Julija Timosenko miniszterelnöksége idején – 2005. augusztus 29-én – kezdődött. A két ország közötti megállapodás rögzíti, hogy a lehető legkevesebb embert vonjanak be ebbe a projektbe – vagyis "titkos" programról van szó.

A népképviselők felhívják a figyelmet arra, hogy a biolaboratóriumok elindítása után Ukrajnában különböző fertőző betegségek törtek ki:

  • Ternopolban 2009-ben volt egy vírus, amely vérzéses tüdőgyulladást okozott. Áldozata 450 ukrán volt.
  • 2011-ben kolerajárvány tört ki Ukrajnában – 33 ember halt meg.
  • Három évvel később már 800 polgárnál diagnosztizáltak kolerát.
  • Egy évvel később Nikolaevben több mint 100 kolerás esetet regisztráltak.

2016 januárjában 20 katona halt meg egy influenzaszerű vírus miatt Harkovban, és több mint 200-an kerültek kórházba. Két hónappal később 364 halálesetet regisztráltak Ukrajnában. „Az ok a sertésinfluenza, amely az influenza ugyanazon törzséhez vezetett, amely 2009-ben a globális világjárványhoz vezetett” – mondja Medvedchuk és Kuzmin.

2017-ben Nikolaevben kitört a hepatitis A. Ugyanezen év nyarán Zaporozhye és Odesszában, ősszel pedig Harkovban voltak hasonló fertőzési melegágyak.

Az ügy részleteit felkutató újságíró, Jurij Tkacsev elmondja a magyarázatot:

„Ezek a laboratóriumok a veszélyes kórokozók viselkedését vizsgálják bizonyos regionális körülmények között – éghajlati, demográfiai és egyéb tényezők figyelembevételével.

Ezeket a tanulmányokat kettős felhasználású tanulmányoknak nevezhetjük: egyrészt valóban fontosak egy-egy betegség terjedésének veszélyeinek felmérésében, illetve a leküzdésre vonatkozó ajánlások kidolgozásában. Másrészt a tanulmány eredményei felhasználhatók bakteriológiai fegyverek kifejlesztésében, amelyeket egy adott régióban használnak”.

https://mediaforras.com/mi-zajlik-amerika-ukrajnai-biolaborjaiban-1421

Bomba jelentés! Pfizer oltástanulmány hatalmas listája az "érdekes mellékhatásokról"!

Az egészségügyi tisztviselők és politikusok folyamatosan azt mondták nekünk, hogy a COVID vakcinák biztonságosak, és a nemkívánatos események vagy ritkák, vagy nem kapcsolódnak a vakcinákhoz. Most már tudjuk, hogy ez nem igaz, és ezt a Pfizer saját adatai is bizonyítják.

Lenyűgöző 9 oldalnyi mellékhatás található ebből a vakcinából, amelyek közül sok egybeesik a közzétett VAERS (vakcina mellékhatások jelentési rendszere) adatbázisával.

Ezek a megállapítások egybeesnek azokkal a károkkal is, amelyeket egy korábbi , tavaly októberben megjelent cikkünkben felsoroltunk. Ahogy már akkor írtuk, ezek az oltások NEM biztonságosak, és a nemkívánatos események NEM ritkák. Ezek a dokumentumok bizonyítják. Ezek az eredmények azt is megmagyarázzák, hogy miért emelkedtek meredeken (40%-kal) az életbiztosítók halálos áldozataira vonatkozó adatok az új kísérleti gyógyászati ​​kezelések bevezetése óta, miközben a temetkezési irodák is jóval magasabb halálozási arányt regisztráltak. Azt is megmagyarázhatják, miért hal meg olyan sok fiatal és egészséges sportoló hirtelen.

Dr. Office In Virginia

 

A tanulmányban több mint 1200 halálesetet jelentettek, 43 000 mellékhatást egy három hónapos időszak alatt! A 70-es években a sertésinfluenza elleni oltásnak kevesebb mint 100 halálos áldozata volt, és hirtelen abbahagyták. Itt több mint 1200 halálos áldozatot tartunk számon azokról az emberekről, akik ténylegesen megkapták ezt a vakcinát.

A VAERS szerint ez év (2022) februárjában több mint 1,1 millió nemkívánatos reakció fordult elő az összes COVID-oltásból, és több mint 24 000 haláleset volt tulajdonítható ezeknek az oltásoknak. Ezek a számok csak az USA-ra vonatkoznak! A VAERS európai megfelelője, az EudraVigilance több mint 34 000 halálos áldozatot és több mint 3 millió sérülést regisztrált tavaly decemberben (2021). Mindezt egy olyan vírusért, amelynek teljes gyógyulási aránya a legtöbb ember számára 99% feletti!

Kapcsolódó: Volt Blackrock Exec. Leleplezi a COVID-csalást! Interjú kötelező!!

Civil News Network cikke részletesen ismerteti a tanulmányt.

Bitchuter, Tim Truth készített egy videót, amelyben csaknem egy órába telik elolvasni a Pfizer tanulmányában felsorolt ​​nemkívánatos eseményeket.

 

 

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/bomba-jelentes-pfizer-oltastanulmany-hatalmas-listaja-az-erdekes-mellekhatasokrol

Valódi háború vs. álháború; kapcsoljuk be a hírbuborékgépet

 

"A CIA beszivárgott a médiába." Ez a kijelentés már évtizedekkel ezelőtt elhasználódott. A média a CIA.

Az egyetlen kikötés, ha így akarjuk nevezni: a legtöbb riporter túl hülye ahhoz, hogy rájöjjön, kinek a szolgája.

Azért említem ezt, mert nem háborús híreket kapunk, hanem CIA híreket.

Másrészt, itt van egy ÍRÓ - nem tudom, ki ő; a neve Good Citizen a Substackon. Elmondom nektek ezt. Ha tehetném, egy New York-i perc alatt kinevezném őt az Oroszország és Ukrajna közötti tárgyalások vezetőjévé. Csavarja be az agyát szorosan, és olvassa el, amit nemrég az egyik szőnyegbombázása során letett:

"Képzeljük el az agresszió következő forgatókönyvét. Oroszország létrehozott valamit, amit SATA-nak hívnak. (Surround America Together Alliance) a Bahamákkal, Kubával, Kanadával és egész Közép-Amerikával. A SATA 5. cikke kimondja, hogy ha egy háborúba megy, akkor mindannyian háborúba mennek. Putyin megpróbálja rávenni Mexikót, hogy csatlakozzon. Ő rendezett ott egy puccsot 2014-ben és egy bábdiktátort ültetett be, aki Putyin krakkfejű fián keresztül segít Putyin gazdagodásában. Folyamatosan biztosítja Mexikót, hogy egy nap csatlakozni fognak a SATA-hoz, annak ellenére, hogy a többi ország nem hagyná jóvá a szavazást, és nem teljesítenek bizonyos minimumkövetelményeket. A duma más politikusai a gyerekeiket küldik a mexikói cégek igazgatótanácsaiba, hogy havi 50 000 dolláros fizetést kapjanak. Oroszország folyamatosan fegyvereket küld Mexikónak, amelynek neonáci nacionalista erői vannak a határ közelében, akik lövöldöznek az angolul beszélő amerikai szeparatistákra, akik inkább az Egyesült Államokhoz tartoznának. A tűzszünetet 8 év alatt 2000 alkalommal törik meg, 14 000 halottja van a konfliktusnak. Az USA türelmes álláspontra helyezkedett, és megpróbált szót érteni a mexikói kokszos diktátorral, de ő továbbra is elfogadja a SATA fegyvereit és pénzét. A múlt héten a mexikói diktátor azt mondta, hogy nem csak SATA-tagságot akar, hanem orosz atomfegyvereket akar az országában, amelyek az Egyesült Államok ellen irányulnak. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Kedden az Egyesült Államok légicsapásokat indított Mexikó ellen, és független köztársaságokká nyilvánította ezeket az angol nyelvű amerikai államokat."

Az amerikaiaknak nehéz belegondolniuk, hogy a valóságtól elzárt hírbuborékban élnek. Ez a szörnyű sors állítólag a kisebb országokat sújtja.

 

És amikor az amerikai hírek a külpolitikát érintik, a buborék duplája, mert az amerikai oligarchák hagyományosan ott lopják el a pénzük nagy részét, és a CIA-nak mindig is a "ne mondd el a gyerekeknek" volt a mottója.

Azoknak az olvasóknak, akik figyelemmel kísérték a COVID nevű nem járványt övező orvosi buborék elleni kétéves támadásomat, gondoljanak a CIA-ra úgy, mint a politikai bűnözés CDC-jére. A CIA lezárja az országokat. Puccsok megrendezésével "beoltják az országokat és javítják az immunitásukat". Megmondják, hogy mely országok vírusosak. Ők "megállítják a terjedést".

Csak a legkevésbé okos CIA-s embereket látjuk a tévében híreket közölni, mert ezeknek a műsorvezetőknek butának kell lenniük; el kell hinniük, hogy az igazságot osztogatják. Nem kell tudniuk, hogy a fedőtörténetek, a korlátozott lézengések, a hamis nyomok, a tekintélyre való hivatkozás és a szalmabábu érvek a szokásos hírszerzési műveletek alapanyagát képezik.

Ha azt mondanád Lester "Lurch" Holtnak vagy David "Sears fehérneműmodell" Muirnak, hogy Ukrajna bábkomikus elnöke fegyverek ezreit osztogatja a hétköznapi, képzetlen polgároknak, aminek elkerülhetetlen következménye, hogy sokan közülük meghalnak - a televíziós tudósítások miatt -, Lester és David nem tudná, miről beszélsz.

Itt van egy CIA-CDC párhuzam. Az első nagy jelzés, hogy a CIA elfoglalta az amerikai híreket, a JFK-gyilkosságot követően érkezett - amikor az amerikai média egyhangúlag egyetértett abban, hogy a Warren-bizottság a tényekkel nem tévedett: Oswald egyedül cselekedett. Mindezt annak ellenére, hogy egyre több bizonyíték gyűlt össze (amelyek a következő években halmozódtak fel), hogy maga a CIA szervezte meg az elnök meggyilkolását.

1986-ban az amerikai kongresszus és a vakcinagyártók közötti hírhedt alku keretében olyan törvényt fogadtak el, amely kizárta, hogy egy állampolgár beperelje a gyártót a toxikus vakcinák okozta károk miatt. Ehelyett a felperesnek egy kafkai hangulatú szövetségi "bírósághoz" kellett fordulnia kártérítésért. Ezen a ponton kezdett megvilágosodni az igazság. A CDC nagy üzlet volt az oltóanyagok vásárlása és értékesítése; az oltási károkról szóló statisztikák jelentéséért is felelős volt; és tanulmányokat is végzett az oltóanyagok biztonságosságának és hatékonyságának felmérésére. A hírmédia nem vett tudomást ezekről a tényekről - amelyek, ha összeadjuk őket, a vaxx által elkövetett tömeggyilkosságot jelentik.

 

Két óriási hírbuborék, amelyben az amerikai lakosság élt. Tudatlanul.

Ahogyan a CIA távoli országokba utazik, kormányokat buktat meg és dönt meg, utat nyit a megacégek hatalomátvételének, majd fantáziákat táplál vissza a hírcsatornákba, úgy az orvosi CIA-nak - a CDC-nek - is megvan a maga megszálló csapata. Úgy hívják őket, hogy Járványügyi Hírszerző Szolgálat (EIS).

Ez a képzett egészségügyi személyzet évente több száz küldetést hajt végre idegen országokba, ahol lehetséges "járványok" törnek ki.

Ők a vírusvadászok. Még sosem találkoztak olyan nem létező vírussal, amit ne szerettek volna.

Ennek az EIS programnak a végzősei, ahogyan azt a CDC büszkén állítja, kulcspozíciókat töltenek be a teljes orvosi kartellben: Általános sebészek; CDC igazgatók; orvosi iskolák dékánjai és professzorai; orvosi alapítványok vezetői; gyógyszergyártók és biztosítók vezetői; állami egészségügyi tisztviselők; MEDIKAI SZERZŐK ÉS RIPORTOLÓK a médiában. -Hatalom, a kulcsfontosságú pontokon.

Ez egy hűséges bennfentes klub. Együttműködnek, hogy elsőrangú, első számú, rendkívüli méretű címlapsztorikat dobjanak piacra. A valóságot a semmiből találják ki.

Az orvosi kartell fedőszerve. És fedezetet nyújtanak a megacégek bűneihez. Van egy külföldi város, ahol a szegénységben élő emberek haldokolnak, mert borzalmas növényvédő szerek kerülnek a talajba? Nem, ez egy vírus. Van egy város, ahol az ipari szennyezés miatt az emberek az immunrendszerük összeomlásával küzdenek? Nem, ez egy vírus. Döglött halak úsznak egy sárga és lila folyón egy gyárcső mellett, amely gőzölgő mérget önt a vízbe? Nem, ez egy új vírus, amiről senki sem tudta, hogy létezik.

 

És itt a csattanó.

A propagandájuk annyira jó, hogy a legtöbb EIS ember (akárcsak a híradósok) maga is elhiszi. Erős agymosás nélkül nem lehet ilyen robotszerű szolgalelkűséget elérni. Az agykontroll program első részletét orvosi iskolának hívják.

Az EIS azt akarja, hogy azt képzeljük, hogy az egész világot vírusok támadják meg, állandóan. Ez a küldetésük.

Buborékok.

Hírbuborékok.

Háborús hírbuborékok.

Orvosi és világjárvány hírbuborékok.

Próbáljon ki egyet.

Sétálj bele egybe, és élj benne.

Semmit sem veszíthetsz, csak az elmédet.

És mindent, ami ebből következik.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/valodi-haboru-vs-alhaboru-kapcsoljuk-be-a-hirbuborekgepet

David Icke - Kontrol