"A CIA beszivárgott a médiába." Ez a kijelentés már évtizedekkel ezelőtt elhasználódott. A média a CIA.

Az egyetlen kikötés, ha így akarjuk nevezni: a legtöbb riporter túl hülye ahhoz, hogy rájöjjön, kinek a szolgája.

Azért említem ezt, mert nem háborús híreket kapunk, hanem CIA híreket.

Másrészt, itt van egy ÍRÓ - nem tudom, ki ő; a neve Good Citizen a Substackon. Elmondom nektek ezt. Ha tehetném, egy New York-i perc alatt kinevezném őt az Oroszország és Ukrajna közötti tárgyalások vezetőjévé. Csavarja be az agyát szorosan, és olvassa el, amit nemrég az egyik szőnyegbombázása során letett:

"Képzeljük el az agresszió következő forgatókönyvét. Oroszország létrehozott valamit, amit SATA-nak hívnak. (Surround America Together Alliance) a Bahamákkal, Kubával, Kanadával és egész Közép-Amerikával. A SATA 5. cikke kimondja, hogy ha egy háborúba megy, akkor mindannyian háborúba mennek. Putyin megpróbálja rávenni Mexikót, hogy csatlakozzon. Ő rendezett ott egy puccsot 2014-ben és egy bábdiktátort ültetett be, aki Putyin krakkfejű fián keresztül segít Putyin gazdagodásában. Folyamatosan biztosítja Mexikót, hogy egy nap csatlakozni fognak a SATA-hoz, annak ellenére, hogy a többi ország nem hagyná jóvá a szavazást, és nem teljesítenek bizonyos minimumkövetelményeket. A duma más politikusai a gyerekeiket küldik a mexikói cégek igazgatótanácsaiba, hogy havi 50 000 dolláros fizetést kapjanak. Oroszország folyamatosan fegyvereket küld Mexikónak, amelynek neonáci nacionalista erői vannak a határ közelében, akik lövöldöznek az angolul beszélő amerikai szeparatistákra, akik inkább az Egyesült Államokhoz tartoznának. A tűzszünetet 8 év alatt 2000 alkalommal törik meg, 14 000 halottja van a konfliktusnak. Az USA türelmes álláspontra helyezkedett, és megpróbált szót érteni a mexikói kokszos diktátorral, de ő továbbra is elfogadja a SATA fegyvereit és pénzét. A múlt héten a mexikói diktátor azt mondta, hogy nem csak SATA-tagságot akar, hanem orosz atomfegyvereket akar az országában, amelyek az Egyesült Államok ellen irányulnak. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Kedden az Egyesült Államok légicsapásokat indított Mexikó ellen, és független köztársaságokká nyilvánította ezeket az angol nyelvű amerikai államokat."

Az amerikaiaknak nehéz belegondolniuk, hogy a valóságtól elzárt hírbuborékban élnek. Ez a szörnyű sors állítólag a kisebb országokat sújtja.

 

És amikor az amerikai hírek a külpolitikát érintik, a buborék duplája, mert az amerikai oligarchák hagyományosan ott lopják el a pénzük nagy részét, és a CIA-nak mindig is a "ne mondd el a gyerekeknek" volt a mottója.

Azoknak az olvasóknak, akik figyelemmel kísérték a COVID nevű nem járványt övező orvosi buborék elleni kétéves támadásomat, gondoljanak a CIA-ra úgy, mint a politikai bűnözés CDC-jére. A CIA lezárja az országokat. Puccsok megrendezésével "beoltják az országokat és javítják az immunitásukat". Megmondják, hogy mely országok vírusosak. Ők "megállítják a terjedést".

Csak a legkevésbé okos CIA-s embereket látjuk a tévében híreket közölni, mert ezeknek a műsorvezetőknek butának kell lenniük; el kell hinniük, hogy az igazságot osztogatják. Nem kell tudniuk, hogy a fedőtörténetek, a korlátozott lézengések, a hamis nyomok, a tekintélyre való hivatkozás és a szalmabábu érvek a szokásos hírszerzési műveletek alapanyagát képezik.

Ha azt mondanád Lester "Lurch" Holtnak vagy David "Sears fehérneműmodell" Muirnak, hogy Ukrajna bábkomikus elnöke fegyverek ezreit osztogatja a hétköznapi, képzetlen polgároknak, aminek elkerülhetetlen következménye, hogy sokan közülük meghalnak - a televíziós tudósítások miatt -, Lester és David nem tudná, miről beszélsz.

Itt van egy CIA-CDC párhuzam. Az első nagy jelzés, hogy a CIA elfoglalta az amerikai híreket, a JFK-gyilkosságot követően érkezett - amikor az amerikai média egyhangúlag egyetértett abban, hogy a Warren-bizottság a tényekkel nem tévedett: Oswald egyedül cselekedett. Mindezt annak ellenére, hogy egyre több bizonyíték gyűlt össze (amelyek a következő években halmozódtak fel), hogy maga a CIA szervezte meg az elnök meggyilkolását.

1986-ban az amerikai kongresszus és a vakcinagyártók közötti hírhedt alku keretében olyan törvényt fogadtak el, amely kizárta, hogy egy állampolgár beperelje a gyártót a toxikus vakcinák okozta károk miatt. Ehelyett a felperesnek egy kafkai hangulatú szövetségi "bírósághoz" kellett fordulnia kártérítésért. Ezen a ponton kezdett megvilágosodni az igazság. A CDC nagy üzlet volt az oltóanyagok vásárlása és értékesítése; az oltási károkról szóló statisztikák jelentéséért is felelős volt; és tanulmányokat is végzett az oltóanyagok biztonságosságának és hatékonyságának felmérésére. A hírmédia nem vett tudomást ezekről a tényekről - amelyek, ha összeadjuk őket, a vaxx által elkövetett tömeggyilkosságot jelentik.

 

Két óriási hírbuborék, amelyben az amerikai lakosság élt. Tudatlanul.

Ahogyan a CIA távoli országokba utazik, kormányokat buktat meg és dönt meg, utat nyit a megacégek hatalomátvételének, majd fantáziákat táplál vissza a hírcsatornákba, úgy az orvosi CIA-nak - a CDC-nek - is megvan a maga megszálló csapata. Úgy hívják őket, hogy Járványügyi Hírszerző Szolgálat (EIS).

Ez a képzett egészségügyi személyzet évente több száz küldetést hajt végre idegen országokba, ahol lehetséges "járványok" törnek ki.

Ők a vírusvadászok. Még sosem találkoztak olyan nem létező vírussal, amit ne szerettek volna.

Ennek az EIS programnak a végzősei, ahogyan azt a CDC büszkén állítja, kulcspozíciókat töltenek be a teljes orvosi kartellben: Általános sebészek; CDC igazgatók; orvosi iskolák dékánjai és professzorai; orvosi alapítványok vezetői; gyógyszergyártók és biztosítók vezetői; állami egészségügyi tisztviselők; MEDIKAI SZERZŐK ÉS RIPORTOLÓK a médiában. -Hatalom, a kulcsfontosságú pontokon.

Ez egy hűséges bennfentes klub. Együttműködnek, hogy elsőrangú, első számú, rendkívüli méretű címlapsztorikat dobjanak piacra. A valóságot a semmiből találják ki.

Az orvosi kartell fedőszerve. És fedezetet nyújtanak a megacégek bűneihez. Van egy külföldi város, ahol a szegénységben élő emberek haldokolnak, mert borzalmas növényvédő szerek kerülnek a talajba? Nem, ez egy vírus. Van egy város, ahol az ipari szennyezés miatt az emberek az immunrendszerük összeomlásával küzdenek? Nem, ez egy vírus. Döglött halak úsznak egy sárga és lila folyón egy gyárcső mellett, amely gőzölgő mérget önt a vízbe? Nem, ez egy új vírus, amiről senki sem tudta, hogy létezik.

 

És itt a csattanó.

A propagandájuk annyira jó, hogy a legtöbb EIS ember (akárcsak a híradósok) maga is elhiszi. Erős agymosás nélkül nem lehet ilyen robotszerű szolgalelkűséget elérni. Az agykontroll program első részletét orvosi iskolának hívják.

Az EIS azt akarja, hogy azt képzeljük, hogy az egész világot vírusok támadják meg, állandóan. Ez a küldetésük.

Buborékok.

Hírbuborékok.

Háborús hírbuborékok.

Orvosi és világjárvány hírbuborékok.

Próbáljon ki egyet.

Sétálj bele egybe, és élj benne.

Semmit sem veszíthetsz, csak az elmédet.

És mindent, ami ebből következik.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/valodi-haboru-vs-alhaboru-kapcsoljuk-be-a-hirbuborekgepet