2022. március 16., szerda

Az ukrán titkosszolgálat vegyi provokációt tervez

 

Az ukrán 4. nemzeti gárdista dandártól lefoglalt harci dokumentumok tartalmazzák az ország területének részletes térképét, amelyen a mérgező vegyi anyagok raktárai és az ott tárolt anyagok típusai szerepelnek - jegyezte meg Igor Konaszenkov, a védelmi minisztérium szóvivője

MOSZKVA, március 16. /TASZSZ/. Az ukrán biztonsági szolgálat, az SBU a nyugati országok támogatásával eljárva vegyi provokációt tervez a polgári lakosság ellen azzal a céllal, hogy végül Oroszországra kenje a felelősséget - közölte szerdán Igor Konaszenkov, a védelmi minisztérium szóvivője.

"Megbízható bizonyítékaink vannak arra, hogy az SBU a nyugati országok támogatásával vegyi provokációt tervez civilek ellen. A provokáció célja, hogy Oroszországot vádolják azzal, hogy vegyi fegyvert vetett be Ukrajna lakossága ellen" - mondta Konasenkov.

Hangsúlyozta, hogy az ukrajnai különleges katonai műveletben részt vevő orosz erők eleve nem rendelkezhettek vegyi fegyverekkel.

 

 

"Az Egyesült Államokkal ellentétben Oroszország már régóta eleget tesz nemzetközi kötelezettségvállalásainak, miszerint felszámolja az összes vegyifegyver-készletet" - mondta Konasenkov.

Kifejtette, hogy az ukrán 4. nemzeti gárdista dandártól lefoglalt harci dokumentumok tartalmazzák az ország területének részletes térképét, amelyen feltüntetik a mérgező vegyi anyagok raktárait és az ott tárolt anyagok típusait.

"Minden SBU-s kísérlet, amely arra irányul, hogy mérgező vegyi anyagokat használjon provokáció céljából, elkerülhetetlenül lelepleződik" - mondta Konasenkov.

Hangsúlyozta, hogy "az ukrán nacionalisták mérgező vegyi anyagokkal kapcsolatos provokációinak megelőzése érdekében az orosz erők azonnal ellenőrzés alá vonják a felszabadított területeken lévő összes nagy kockázatú létesítményt, és gondoskodnak azok biztonságáról".

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-ukran-titkosszolgalat-vegyi-provokaciot-tervez

Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatója

 

▪️A Luganszki Népköztársaság offenzívát fejlesztő csapatainak csoportosítása több irányból halad előre Szeverodonyeck belsejében.

▪️A Donyecki Népköztársaság egységei Marjinka elfoglalásáért harcolnak. Az előrenyomulás 2 kilométert tettek meg.

▪️Március 16-án reggel nagy pontosságú, nagy hatótávolságú fegyverek támadták Ukrajna katonai infrastruktúráját. A csapás következtében Vinnyicában kommunikációs, továbbító és kapcsoló csomópontok váltak működésképtelenné.

? A nap folyamán az Orosz Légierő légi és légvédelmi eszközei lelőttek 1 ukrán Mi-24-es helikoptert Sarany, valamint 6 pilóta nélküli légi járművet.

✈️? Az operatív-taktikai és a hadsereg légiereje az Ukrán Fegyveres Erők 34 katonai eszközét találta el. Köztük: 1 többszörös rakétakilövő rendszer, 3 parancsnoki állás, 1 elektronikai hadviselési állomás, 7 lőszerraktár és 19 katonai felszerelést koncentráló terület.

? Összesen 180 repülőgép és helikopter, 166 pilóta nélküli légi jármű, 1367 harckocsi és egyéb páncélozott harcjármű, 132 többszörös rakétaindító rendszer, 502 tábori tüzérségi és aknavető, valamint az Ukrán Fegyveres Erők különleges katonai járműveinek 1156 egysége semmisült meg a művelet során.

 

 

❗️Bizonyosan tudjuk, hogy a nyugati országok támogatásával az Ukrán Biztonsági Szolgálat provokációt készít elő mérgező anyagok felhasználásával a civilek ellen.

▪️A provokáció célja, hogy Oroszországot azzal vádolják, hogy vegyi fegyvereket vet be Ukrajna lakossága ellen.

▪️Hivatalosan szeretném leszögezni, hogy az orosz fegyveres erők különleges katonai műveletben részt vevő egységei nem rendelkeznek vegyi lőszerrel.

▪️Az Orosz Föderáció, az Egyesült Államokkal ellentétben, már régóta teljesíti nemzetközi kötelezettségeit azzal, hogy teljes mértékben megsemmisítette az összes vegyifegyver-készletet.

▪️Az ukrán nacionalisták mérgező anyagokkal történő provokációinak megelőzése érdekében a felszabadított területen tartózkodó orosz katonák a veszélyes tárgyakat ellenőrzésük alá vonják és gondoskodnak azok biztonságáról.

▪️ Hozzáteszem, hogy az Ukrán Nemzeti Gárda 4. dandárjában általunk zsákmányolt harci dokumentáció között van egy részletes térkép Ukrajna területéről a rajta tárolt tárgyakkal és a mérgező anyagok típusaival. Ezért az Ukrán Biztonsági Szolgálat minden olyan provokációs kísérlete, amely mérgező anyagok felhasználásával történik, fel fog derülni.

❗️Már többször említettük a tényeket a nacionalisták atrocitásairól, amelyekkel a civileket terrorizálják bármilyen engedetlenség vagy a települések elhagyására tett kísérlet miatt.

▪️A mai napon a kijevi rezsim összes propagandaforrásán elterjedtek a Csernihovban megölt civilekről készült felvételek, akiket állítólag "orosz katonák lőttek le". Azt állították, hogy az áldozatok állítólag kenyérért álltak sorba.

▪️Hangsúlyozni szeretném, hogy Csernihovban nincsenek orosz katonák.

 

 

▪️Az orosz fegyveres erők minden egysége Csernihovon kívül tartózkodik, utakat zárnak el, és nem folytatnak semmilyen támadó akciót a város ellen.

▪️Az ukrán propagandisták által sokszorosított videofelvételeken nincs nyoma lőszerrobbanásnak. A közeli épületek minden ablaka sértetlen. A falakon nincs sérülés, a földön nincs más robbanás nyoma.

▪️Az összes halott - az ukrán nacionalisták terrorjának áldozatai vagy ezek a videofelvételek - tehát az Ukrán Biztonsági Szolgálat egy újabb színtere. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az ukrán internetes forrásokkal egyidejűleg ezt a hamisítványt az Egyesült Államok ukrajnai nagykövetségének hivatalos oldalain a közösségi hálózatokon mindenféle ellenőrzés és bizonyíték beszerzése nélkül tették közzé.

▪️Maga a nagykövetség ugyanakkor, mint tudják, már átköltözött Kijevből, Lvovba. És nem veszi észre, hogy az orosz katonák több száz tonna humanitárius segélyt szállítanak és osztanak szét a csernovai régió lakóinak a nacionalistáktól felszabadított településeken.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-orosz-vedelmi-miniszterium-tajekoztatoja

Nürnbergi per 2.0

Mads Palsvig dán politikus szerint egy új nürnbergi perre lesz szükség még most is, hogy feloldják a korlátozásokat és azt állítják, hogy a vakcina vetett véget a járványnak. Csak azért teszik, hogy elkerüljék a felelősségre vonást.
Forrás: www.kla.tv/21954

A témához kapcsolódik:

Holokauszt 2.0 Vádemelés emberiség elleni bűncselekmény, népirtás miatt a Hágai Nemzetközi Bíróságon
Forrás: www.kla.tv/21693
https://www.bitchute.com/video/wxVvvCaVn37O/

A  Nagyesküdtszéki eljárást indít a globalisták emberiségellenes bűncselekményeinek a vizsgálatára a Korona-Bizottság
Forrás. www.kla.tv/21550
https://www.bitchute.com/video/s1LLOe4Z3Rpb/

Lesz számonkérés
https://www.bitchute.com/video/3xIoWGVDmQzk/

Nem felejtünk
https://www.bitchute.com/video/ZUtvIdqLxSqx/

Rüdiger Lenz: Rettegés a félelemtől

 

Az emberiség történelmében soha nem az első lövés jelentette egy háború kezdetét: A valóban sorsdöntő történések az első lövés előtt zajlottak le….
Valójában nem Putinról, Oroszországról, vagy Ukrajnáról, vagy egyáltalán egy háborúról van szó, hanem arról a rejtélyről, hogy az emberiség saját vesztét érezve a saját maga okozta problémákra válaszul és megoldásul mindig a rombolást vetette/veti be. Aki a rombolást, a rombolásra való hajlamot az emberiségből ki akarja űzni, annak egy tökéletesen más társadalmat kell felépítenie, olyat, amiben a gonoszság nem fordul elő.
[R. Lenz korábbi írásaiból az tűnik ki, hogy katolikus. Akár igaz ez, akár nem, e pár mondata valójában azt jelenti, hogy csak Isten országában létezhet tartós béke. És hogy amíg Isten országa nem jön el, addig az emberiség mindig a Sátán, a diabolus tervét valósítja meg: zűrzavart, pusztítást idéz elő.]

A világ elitjéből, a hatalom birtokosaiból már a „béke”, mint szó, hányingert és undorító rángatózásokat vált ki, mert a béke, különösen a világbéke lehetetlenné teszi számukra az uralkodást és a birtoklást. Ezért úgy kerülik, mint az ördög a szenteltvizet, mégpedig a világ összes elitje. Ma ez az elit az ördög szerszámosládája, a Sátán önkéntes hadserege.
Az elitnek szüksége van ellenségre, amire a tömegek figyelmét irányíthatja, hogy az ily módon létrehozott félelem segítségével tagjaik akadálytalanul uralkodhassanak rajtuk. Mert azok, akiket állandó félelemben tudnak tartani, önként hagyják, hogy uralkodjanak rajtuk, és mindenkinek alávetik magukat, akik megoldást ígérnek nekik e félelmek ellen. Ez az a trükk, amivel az apró kisebbség a tömegeket vezetni és irányítani tudja.

A tömegek félelmét ellenségképekkel lehet irányítani, mert a félelem mindig azonnali megoldást kíván. És az elit ezeket sulykolja a remegő tömegek agyába. Eközben a tömegnek fogalma sincs, hogy valójában mi is történik, és a legrosszabb, hogy azt sem tudja, hogy nem tud semmit, nem ért és nem lát semmit abból, ami körülötte történik. …
A tömegek számára a televízió, a fősodratú mondja meg mindig az igazságot, és ezért követik azokat a parancsokat, amik onnan jönnek. Az elit azt sulykolja beléjük, hogy a polgár első számú kötelessége az engedelmesség. Aki követi a médiát, az a jó ember. Aki meg meri kérdőjelezni mindazt, ami az elit által kormányzott médiából jön, az ellenség, az náci.

A nyugat propagandagépezete az évtizedek során elérte, hogy az emberekkel az élet (szinte) minden területén a valóságnak az ellenkezőjét hitessék el: A politikában, az egészségügyben, a táplálkozásban, a mezőgazdaságban, az oktatásban, a vallásban, a nyelvben, a kultúra minden területén, a felebaráti szeretet és a szolidaritás értelmezésében, a valóság felismerésében, egyáltalán mindenben. Ezért az életben ma már minden hamis, és csak az számít jó embernek, aki ebben a hamis játékban részt vesz. A szabad és gondolkodó embert és társadalmat eltörölték, felszámolták.

A rabszolgává tett elméket ezután digitális őrületből és kívülről irányított maradék-életből álló hibridekké fogják transzformálni, hogy az elitek kiélhessék rajtuk pszichopatológiai hajlamaikat. Ezek istentudatukkal az ördögöt mímelik, miközben embertelen tetteikkel traumatizálják az embereket. Az elitek körében az "emberisten" vallás uralkodik, melyben saját magukat szülik istenekké, miután a tömegeket teljesen megfosztották emberi létüktől. Ez az ő tervük, és – szerintük – ennek kell a mi jövőnknek lennie.

Aki tudni szeretné, hogy ez hogyan sikerül nekik, az olvassa el Thomas Röper új könyvét, melynek címe: „Inside Corona – a járvány, hálózat és a háttér-emberek”. Az embereknek végre meg kell/kellene érteniük, hogy a digitális forradalmat ellenük találták ki és vezették be azok, akik magukat ennek segítségével rajtuk uralkodó istenekké akarják tenni, illetve már teszik is. [Hogy ez mennyire így van, és napról-napra mennyivel átfogóbbá válik, az olvassa el a WHO legújabb, 2024-re megvalósított terveit, melyeket az orosz-ukrán háború leple alatt éppen most kezdenek megvalósítani.]
Ez az ő tervük, amit Klaus Schwab (a davosi Világgazdasági Fórum és a Nagy Újrakezdés kiagyalója) sugalmazója és tanácsadója, az izraeli történész, Yuval Noah Harari „Homo Deus – Az emberiség története a jövőben” című könyvében leírt. Előző könyvében azt az utat mutatta be, amit a homo sapiens – az ő véleménye szerint – a most megvalósuló transzformációig bejárt, ebben az újabban pedig azt, hogy mostantól milyen lesz az emberiség történelme. A Homo Deus emberistent, vagy istenembert jelent, és pont erről, az istenné vált emberről szól Harari könyve. [Harari saját honlapján a könyveihez írt ajánlásokat is közli; előző könyvéhez elsőnek Bill Gates, másodiknak Barack Obama elismerő, sőt elragadtatott szavait.]

Ezek az emberek a lelki zavarok legerősebb és legveszélyesebb fajtájában szenvednek: istennek képzelik magukat! Meg vannak győződve arról, hogy miután ők istenek, mi az ő tulajdonuk vagyunk, hogy a föld az ő tulajdonuk, az élet az ő tulajdonuk. És arról is, hogy ők az életet jobban el tudják rendezni, mint ahogy ezt eddig a teremtés, vagy maga a Teremtő tette.

Klaus Schwab és társainak terveiről lásd a honlap következő cikkeit:
„Eladták magukat a Sátánnak” (szerző: Msgr. Vigano)
A cél: Isten végleges trónfosztása
Test és lélek elleni totális támadás (avagy az abszolút sátáni őrület)
A pokol kapuja – Mit akar a globális elit elérni a korona-válsággal? (szerző: Msgr. Vigano)
„A nép üdve én vagyok, mondja az Úr”

Az interneten található megszámlálhatatlanul sok figyelmeztetés, a körülöttünk tapasztalható vérfagyasztó, látszólag egymással semmilyen kapcsolatban levő események, életünk folyásába a legdurvábban beavatkozó intézkedések halmaza, sőt, maga az ország vezetőjének kijelentése, miszerint 2030-tól egészen más világ jön (ezt sokan hallották, de hazug, őrült szavaknak bélyegezték), ellenére a lakosság túl-túlnyomó többségének fogalma sincs, hogy valójában mi történik, sőt még azt sem értik, hogy semmit nem értenek….

Az elit azért tartja állandó félelemben az embereket, hogy azok kérdezősködés nélkül kövessék parancsaikat. Aki átlátja terveiket, és nem követi őket, azokból nem legyőzött, hanem valójában győztes válik. Az emberek állandó félelemben és traumákban való tartása az elit programja, melynek határát és campusát szolidáris társadalomnak, modern társadalomnak, nyugati értékrendnek és ehhez hasonlóknak nevezik.
Korunkban az egyházaknak (!) fogalmuk sincs arról, hogy mi a szeretet, az iskolák nem tudnak semmit az oktatásról, a kultúráról, a műveltségről. A környezetvédők semmit nem tudnak az életről. Még a baloldali szervezetek sem tudnak semmit a – nemzetiszocialista hősüket, Banderát istenítő – ukrán náci csapatokról, és ezáltal közösködnek velük. Számukra minden kételkedő náci-szimpatizáns. A fősodratú média mondja meg a tömegeknek, hogy mi a jó, a helyes, amit aztán ők imádattal vesznek körül. Az ily módon viselkedő és érző tömegből nemcsak a józan ész, de a szeretetnek, az irgalomnak, a valódi együttérzésnek, az empátiának az utolsó csírája is kihal. Az embereknek már csak holt dolgokhoz van közük, melyekben a másokkal való összetartozás hiányának pótszerét látják és istenítik.

(forrás: https://apolut.net/angst-vor-der-angst-von-ruediger-lenz/ – 2022. március 16.)

Utószó:
Egy másik cikkhez, ami az amerikai gazdaság és vele az amerikaiak világhatalmának lehetséges közelgő összeroppanásáról szólt – azt követően, hogy Kína és Szaúd-Arábia megegyezett, hogy mostantól kezdve amerikai dollár helyett kínai valutában bonyolítják le olajkereskedelmüket – egy hozzászóló többek között a következőket írta:
„Én nem attól tartok, amitől a cikk szerzője, nevezetesen, hogy egy Oroszország/Kína és USA/NATO közötti (atom)háború előcsarnokában vagyunk, hanem egy egészen más, és már futó világháborútól félek, ami az USA/Európa/Oroszország/Kína legfelsőbb szintjein elhelyezkedő őrült, pszichopata nómenklatúra-gazemberek és köztünk, 7,8 milliárd rabszolga, baromcsordákban tartott ellenfél között zajlik. És hogy az USA/Európa/Oroszország/Kína nemzetközi pénzügyi-sajtó- és nómenklatúra-maffiája csak látszólag és félrevezetésképpen harcol most éppen egymás ellen. Valójában egymás között furcsa módon egyetértenek abban, hogy ellenünk, akikből állítólag túl sok széndioxidot kibocsátó barom él a földön, kell háborút viselni. És ebben a harcban az atomkártyát szintén nem lehet bevetni, mert ezzel ezek a pszichopaták magukat is megsemmisítenék. Mindenesetre én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a mostani valószerűtlen-sztori miként fog – [elsőnek 2024-ig, aztán] 2030-ig – továbbfolytatódni….

Néhány a cikkben leírtakhoz ajánlott írás, illetve videó:
Mit akar az ellenség? Mi az az új világrend?
Hogyan irányítja a Világgazdasági Fórum a világot
Klaus Schwab a legveszélyesebb ember a földön?
Orosz-ukrán háború az újabb globális színjáték?
Jön a WHO VAXPASS

https://www.katolikus-honlap.hu/2201/lenz.htm