2022. július 6., szerda

Magzat, mint nyersanyag

A Judicial Watch leleplező dokumentumokat hozott nyilvánosságra az abortált magzatok "kutatási" és vakcinagyártási célból történő felhasználásáról Tömeggyilkos Antoni Fauci, az amerikai "koronapápa", az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumának kutatási részlege igazgatójának az irányítása alatt.
Forrás: www.kla.tv/23007

Az ENSZ letörölte ezt a "A világ éhezésének előnyeit" hirdető cikket a honlapjáról, miután vírusszerűen elterjedt

Egyre több bizonyíték kerül elő, amely bizonyítja, hogy az élelmiszerhiányt és az ellátási lánc megszakadását az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Világgazdasági Fórum és az Egészségügyi Világszervezet állítja elő, az Új Világrend, a globális kormányzat bevezetése és az Egyesült Államok elpusztítása érdekében.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete által 2009-ben közzétett, de a honlapjáról már eltávolított véleménycikk az éhezést "a jólét alapjaként" és a világgazdaság megerősítésének eszközeként hirdeti.

Pillanatkép az ENSZ-ből

Az éhínséget a kétkezi munka kizsákmányolásához kell fenntartani, állítja George Kent, a Hawaii Egyetem politológia tanszékének professzora. aki az ENSZ 2021 novemberében kiadott dokumentum szerzője.

"Néha úgy beszélünk az éhezésről a világban, mintha az egy olyan csapás lenne, amelyet mindannyian szeretnénk megszüntetni, a pestishez vagy az AIDS-hez hasonlónak tekintve. Ez a naiv szemlélet azonban megakadályozza, hogy megragadjuk, mi okozza és tartja fenn az éhezést. Az éhezés sok ember számára nagy pozitív értéket képvisel" - jegyzi meg Kent. "Valójában alapvető fontosságú a világgazdaság működéséhez. Az éhező emberek a legtermékenyebbek, különösen ott, ahol szükség van a kétkezi munkára".

Az "éhség fenyegetése" nélkül alapvető, alacsony fizetésű munkahelyek üresednének meg, munkaerőhiány alakulna ki, és a világgazdaság megszűnne létezni - folytatja Kent.

 

 

Élelmiszerárak és piaci spekuláció: A globális éhségjátékok visszatérése

"Mi a fejlett országokban néha látunk szegény embereket az út szélén olyan táblákat tartani, amelyeken az áll: "Dolgozom az ételért". Valójában a legtöbb ember dolgozik az élelemért. Elsősorban azért dolgoznak olyan keményen, mert az embereknek a túléléshez szükségük van az élelmiszerre, hogy vagy saját maguknak termelnek élelmiszert a létminimum szintjén, vagy pedig pénzért cserébe eladják szolgáltatásaikat másoknak. Vajon hányan adnánk el a szolgáltatásainkat, ha nem fenyegetne minket az éhség?

"Ami még fontosabb, hányan adnánk el a szolgáltatásainkat ilyen olcsón, ha nem fenyegetne az éhezés veszélye? Amikor olcsón eladjuk magunkat, másokat gazdagítunk, azokat, akiké a gyárak, a gépek és a földek, és végső soron az embereké, akik nekik dolgoznak. Azok számára, akik az olcsó munkaerő elérhetőségétől függenek, az éhség a gazdagság alapja."

Az ENSZ szerint azok a feltételezések, amelyek a szegénységet és az alacsony fizetésű munkahelyeket az éhezésnek tulajdonítják, "képtelenségek", mert a tápláléktól megfosztott emberek erősebb ösztönzést kapnak a munkára.

 

 

"Ki hozott volna létre hatalmas bioüzemanyag-előállító üzemeket Brazíliában, ha nem tudná, hogy ott több ezer éhes ember van, akik eléggé elszántak ahhoz, hogy elvállalják az általuk kínált borzalmas munkahelyeket?". állítja Kent. "Ki épített volna bármilyen gyárat, ha nem tudta volna, hogy sok ember állna rendelkezésre, hogy elvállalja a munkát alacsony bérezés mellett?

"Az éhezéssel kapcsolatos szakirodalom nagy része arról szól, hogy fontos biztosítani, hogy az emberek jól tápláltak legyenek, hogy így produktívabbak lehessenek. Ez badarság. Senki sem dolgozik keményebben, mint az éhes emberek. Igen, a jól táplált emberek nagyobb kapacitással rendelkeznek a produktív fizikai tevékenységre, de a jól táplált emberek sokkal kevésbé hajlandóak ezt a munkát végezni."

Az "éhség rabszolgái" "vagyontárgyak" a "magas szinten lévő emberek számára" - vonja le a következtetést Kent:

A Free the Slaves nevű civil szervezet a rabszolgák fogalmát úgy határozza meg, hogy a rabszolgák olyan emberek, akiknek nem engedik meg, hogy elsétáljanak a munkahelyükről. Becslései szerint a világon mintegy 27 millió rabszolga él, beleértve azokat is, akiket szó szerint munkaszobákba zárnak és rabszolgamunkásként tartanak fogva Dél-Ázsiában. Nem tartoznak azonban ide azok az emberek, akiket az éhség rabszolgáinak nevezhetnénk, vagyis azok, akik szabadon elmehetnek a munkahelyükről, de nincs jobb helyük. Lehet, hogy a legtöbb dolgozó ember az éhség rabszolgája?

A társadalmi ranglétra magas fokán állók számára az éhezés globális megszüntetése katasztrófa lenne. Ha nem lenne éhezés a világon, ki szántaná fel a földeket? Ki aratná le a zöldségeket? Ki dolgozna a feldolgozóüzemekben? Ki tisztítaná a vécéinket? Nekünk kellene megtermelni az élelmiszert és kitakarítani a vécét. Nem csoda, hogy a felső tízezer emberei nem sietnek megoldani az éhezés problémáját. Sokunk számára az éhezés nem probléma, hanem előny.

Az évtizedekig tartó óp-edet szerdán órák alatt eltávolították az ENSZ honlapjáról, amely vírusként terjedt.

Az ENSZ Krónikája ezt követően közleményt adott ki, amelyben azt állította, hogy a cikk "szatíra".

A Rockefeller Alapítvány által közzétett 2020-as jelentés, amely az élelmiszerrendszer átalakítására irányuló globalista tervet vázolja fel, hétfőn kezdett el keringeni az interneten.

A Rockefeller Alapítvány dokumentumának címe: "Reset The Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System" című dokumentum szerint az amerikai élelmiszerrendszert meg kell ragadni és át kell alakítani a "társadalmi igazságosság" és a "környezetvédelem" előmozdítása érdekében.

 

 

A jelentés "számos változtatást sürget a politikákban, gyakorlatokban és normákban" az amerikai élelmiszerellátás átalakítása érdekében, beleértve az adatgyűjtést és az online felügyeletet az emberek táplálkozási szokásainak nyomon követésére.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-ensz-letorolte-ezt-a-a-vilag-ehezesenek-elonyeit-hirdeto-cikket-a-honlapjarol-miutan-virusszeruen-elterjedt

Spanyolország elismeri, hogy a Chemtrails permetezés része a titkos tömeggyilkos világkormány programnak

 

A spanyol kormány által kiadott királyi rendelet a COVID-19 járvány miatt szükségállapotot hirdetett, és engedélyezte a biocid vegyszerek használatát.

A kormányrendelet részletezi a vegyi anyagok tervezett alkalmazását is, amely "légi" technikával történik, nem pedig kézi alkalmazással.

A spanyol kormány a világjárvány idején kihirdetett "szükségállapot" irányítása alatt engedélyezte a chemtrail permetezést.
Becslések szerint az emberek 17%-a világszerte úgy véli, hogy a vegyi anyagokat szándékosan permetezik a levegőbe egy titkos, nagyszabású légköri program (SLAP) részeként, amelyet néha titkos geomérnökségnek vagy chemtrailnek is neveznek.

A légköri kémia szakértői körében végzett felmérés során egy tudós "igen" választ adott arra a kérdésre, hogy találkozott-e már olyan bizonyítékkal, amely a SLAP létezésére utal, mivel egy távoli helyen szokatlanul magas báriumszintet mutatott a légkörben.
A kémiai nyomok, közismert nevükön chemtrails, a repülőgépek által néha hátrahagyott fehér nyomokra utalnak.

Kémiai nyomok, közismert nevén chemtrails, utalnak a fehér nyomok néha hátrahagyott repülőgépekKémiai nyomok, közismert nevén chemtrails, utalnak a fehér nyomok néha hátrahagyott repülőgépek §y az égen. A becslések szerint az emberek 17%-a világszerte úgy véli, hogy ezek a nyomok valójában mérgező vegyi anyagok, amelyeket szándékosan permeteznek a levegőbe egy titkos, nagyszabású légköri program (SLAP) részeként, amelyet néha titkos geomérnökségnek is neveznek.

A közhivatalok általában tagadták a chemtrails létezését, és egy 2000-ben az amerikai Környezetvédelmi Hivatal által közzétett dokumentum szerint a sugárhajtású repülőgépek motorjai mögött látható "kondenzcsíkok" vagy "kondenzcsíkok" "elsősorban vízből (jégkristályok formájában) állnak, és nem jelentenek egészségügyi kockázatot az emberekre nézve", de megjegyezte, hogy "befolyásolják a Föld légkörének felhőzetét, és ezért hatással lehetnek a légkör hőmérsékletére és éghajlatára".

 

 

A spanyol kormány által kiadott parancs azonban másról árulkodik, és azt sugallja, hogy a COVID-19 elleni védekezés részeként engedélyezte a hadseregnek, hogy veszélyes vegyi anyagokat permetezzen az égbe.

Spanyol rendelet engedélyezi a biocidok permetezését fertőtlenítés céljából
A spanyol kormány által az O¨cial State Gazette 4-ben 2020. április 16-án közzétett királyi rendelet a COVID-19 világjárvány miatt szükségállapotot hirdetett ki, és engedélyezte a biocid vegyi anyagok használatát:

"Az április 16-i SND/351/2020. számú rendelet, amely felhatalmazza a fegyveres erőket és egységeket, valamint a katonai szükségállapotban lévő egységeket, hogy a Covid-19 egészségügyi válsághelyzet kezelése érdekében az Egészségügyi Minisztérium által engedélyezett biocid vegyi anyagokat használjanak fertőtlenítésre.

A március 14-i 463/2020. számú királyi rendelet a COVID-19 által okozott egészségügyi válsághelyzet kezelése érdekében szükségállapotot hirdet, amely egy sor olyan intézkedést tartalmaz, amelyek célja az állampolgárok jólétének, egészségének és biztonságának védelme, valamint a betegség terjedésének megfékezése és a közegészségügyi rendszer megerősítése."

A rendelet Salvador Illa Roca egészségügyi minisztert ruházta fel az említett utasítások diktálására:

"Április 16-i SND/351/2020-as rendelet, amely felhatalmazza a fegyveres erőket és egységeket, valamint a katonai szükségállapotokat kezelő egységeket, hogy az Egészségügyi Minisztérium által engedélyezett biocid vegyszereket használjanak fertőtlenítésre a Covid 19 egészségügyi válság kezelése érdekében.

A március 14-i 463/2020. számú királyi rendelet a COVID-19 által okozott egészségügyi válsághelyzet kezelése érdekében szükségállapotot hirdet, amely egy sor olyan intézkedést tartalmaz, amelyek célja az állampolgárok jólétének, egészségének és biztonságának védelme, valamint a betegség terjedésének megfékezése és a közegészségügyi rendszer megerősítése."

 

 

A "légi médiumok" és a "porlasztás" használatát kérik.

Amellett, hogy elismeri, hogy az Egészségügyi Minisztérium értékelte az antiszeptikumok és a kémiai fertőtlenítőszerek vírusölő képességét, a kormányrendelet részletezi a vegyi anyagok tervezett alkalmazását is, amely "légi" technikával történik, nem pedig kézi alkalmazással:

"A leghatékonyabb fertőtlenítési technikák közé tartozik a légnemű közegek használata, majd ezeken keresztül, a porlasztás, a termikus porlasztás és a mikroporlasztás technikáival minden felületet gyorsan elérnek, elkerülve a kézi alkalmazástól való függést, amely lassabb, és néha nem ér el minden felületet, mert vannak olyan akadályok, amelyek megakadályozzák az elérést.

A fegyveres erők CBRN védelmi egységei és a Katonai Vészhelyzeti Egység (UME) rendelkeznek a légi fertőtlenítés elvégzéséhez szükséges személyes eszközökkel, anyagokkal, eljárásokkal és megfelelő képzéssel, mivel ezek olyan műveletek, amelyeket rendszeresen végeznek, azzal a kivétellel, hogy biocid termékek helyett más fertőtlenítő vegyszerekkel végzik.

Ezért a fentiekre tekintettel, valamint a Fegyveres Erők személyzete által végrehajtandó minden típusú létesítmény fertőtlenítési műveleteinek javítására és racionalizálására tekintettel helyénvalónak tartják, hogy kivételesen és a riasztási állapot időtartamára engedélyezzék a Fegyveres Erők CBRN védelmi egységei és az UME számára a rendeleteket megállapító 830/2010. június 25-i királyi rendelet 1.1. cikkében leírt 1. főcsoportba tartozó fertőtlenítőszerek és biocidok használatát.".

Röviden, a Planet Today beszámolója szerint: "A spanyol kormány elrendelte, hogy a hadsereg csendben, az ENSZ felhatalmazásával, a "Covid-19 által okozott egészségügyi válsághelyzet kezelését szolgáló rendkívüli állapot" leple alatt halálos chemtraileket permetezzen a polgáraira. "És nem ¦első alkalommal teszik ezt.

A hírportál szerint 2015-ben a spanyol meteorológiai ügynökség négy bejelentője az Európai Parlament előtt elmondta, hogy rendszeresen permeteznek vegyi anyagokat az ország felett az éghajlat megváltoztatására:

"2015. május 19-én Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) európai parlamenti képviselő bejelentette az Európai Parlamentben, hogy az állami meteorológiai ügynökség négy dolgozója bevallotta, hogy Spanyolországot teljes egészében repülőgépekről permetezik, amelyek ólom-dioxidot, ezüst-jodidot és diatomitot terjesztenek a légkörben.

Ugyanezen képviselő szerint a cél az lenne, hogy elhárítsák az esőzéseket és lehetővé tegyék a hőmérséklet emelkedését, ami nyárias klímát teremt a turizmus számára, ugyanakkor segíti a mezőgazdasági ágazatban működő vállalatokat. Ez viszont nagy intenzitású hidegcseppeket produkál".

A Geoengineering egyre inkább a főáramba kerül

A Föld klímájának nagyszabású manipulálása, az úgynevezett geomérnökség egyre inkább a főáramba kerül. Az ENSZ is azok között van, akik most a geomérnökség egy ellentmondásos formáját fontolgatják, amelynek keretében szulfát aeroszolokat permeteznek a Föld sztratoszférájába az éghajlat megváltoztatása érdekében - ismeretlen és potenciálisan katasztrofális hatásokkal.

 

 

A szulfátaeroszolok olyan apró, visszaverődő részecskék, amelyek több napfényt verhetnek vissza az űrbe, ha a Föld felszíne felett 12-16 mérfölddel a sztratoszférába permetezik őket. Ez alacsonyabb globális hőmérsékletet eredményez - valamint alacsonyabb átlagos csapadékmennyiséget, kiemelve egy jelentős lehetséges hátrányt. Az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testületének (IPCC) 2021 augusztusában közzétett jelentése a geomérnökség egyik formájaként említi a napsugárzás kezelését és az üvegházhatású gázok eltávolítását. A szulfátaeroszolok a napsugárzás-szabályozás kategóriájába tartoznak, de további geomérnökségi technikákra - például a felső légkörben lévő cirrusfelhők ritkítására - lenne szükség ahhoz, hogy ellensúlyozni lehessen a használatuk okozta csapadékcsökkenést.

Ráadásul a világ más részein alkalmazott geomérnökségi technikáknak különböző régiókban súlyos következményei lehetnek, olyannyira, hogy az élelmiszertermelésre való képességüket is befolyásolhatják. A jelentés szerzője, Govindasamy Bala, az Indiai Tudományos Intézet munkatársa szerint "a tudomány megvan" a geomérnökség alkalmazásához, de messze nem egzakt.

"Azt hiszem, a következő nagy kérdés" - mondta Bala a Reutersnek - "az, hogy meg akarjuk-e csinálni? ... Ez bizonytalanságot, erkölcsi kérdéseket, etikai kérdéseket és kormányzást foglal magában". Ahogy a Reuters beszámolt róla: "Ez azért van, mert minden régiót másképp érintene. Míg egyes régiók nyernének egy mesterségesen hűvösebb világban, addig mások szenvedhetnének, mert például nem lennének meg a termesztéshez szükséges feltételek." Paulo Artaxo, a Sao Pauló-i Egyetem környezetfizikusa és a jelentés másik szerzője hozzátette:

"Alapvetően az üzenet többé-kevésbé ugyanaz, mint (az előző jelentés): A tudomány még nem elég érett. Az ismert geomérnökségi technikák bármelyikének mellékhatásai nagyon jelentősek lehetnek... A társadalomnak mérlegelnie kell, hogy ezek a mellékhatások túl nagyok-e ahhoz, hogy kipróbáljon bármilyen stratégiát."

Évtizedek óta folyik a felhőmagvetés

Meg kell jegyezni, hogy a geomérnökség bizonyos formáit már alkalmazzák. A geomérnökséget a 20. század közepén fejlesztették ki először, a második világháborús technológiák felhasználásával.

A felhőbeültetés az egyik ilyen példa, amelyet már évtizedek óta használnak , és amely a felhők ezüst-jodiddal vagy szilárd szén-dioxiddal történő "bevetését" jelenti, hogy elősegítse az eső és a havazás kialakulását vagy gyengítse a trópusi viharokat. Legalább nyolc nyugati amerikai államban és több tucatnyi országban alkalmazzák a felhőbeültetést a csapadékmennyiség fokozására.

"Ezen túlmenően az amerikai hadsereg felvetette, hogy a nukleáris fegyvereket eszközként lehetne használni a regionális éghajlat megváltoztatására, és a világ bizonyos területeit kedvezőbbé lehetne tenni az emberi lakhatás számára. Ezt a javaslatot azonban nem tesztelték" - számolt be a Britannica.

A Föld éghajlatának megváltoztatására vonatkozó egyéb elképzelések is szóba kerültek. A globális felmelegedés csökkentése érdekében a napfény visszaverődésének növelésére javasolt módszerek között szerepel több milliárd golflabda felhevítése az óceánokban, egy óriási tükör pályára küldése, a cirruszfelhők eltávolítása, fényesebb növények és épületek telepítése, valamint mikrobuborékok kibocsátása az óceán felszínének visszaverőbbé tétele érdekében.

 

 

Még az a lehetőség is felmerült, hogy óriási űrhajókat indítanának a Föld fölé a napfény visszaverődése érdekében.

A Geoengineering mint a társadalmi ellenőrzés kapuja

Bill Gates nagymértékben befektetett a geomérnöki technikákba. 2010-ben olyan gépek kifejlesztésére irányuló kutatásokat finanszírozott, amelyek tengervizet permeteznének a felhőkbe azzal a céllal, hogy növeljék a napfény visszaverődésének képességét az űrbe, és ezáltal csökkentsék a globális hőmérsékletet.

2018-ban Gates segített a Harvard tudósainak kísérleteit is finanszírozni, akik azt javasolták, hogy a sztratoszférába kalcium-kloridot permetezzenek, hogy a Nap blokkolásával lassítsák a Föld felmelegedését. Ahogy azonban Dr. Vandana Shiva egy korábbi interjúnkban kifejtette, az időjárás geomérnökségen keresztül történő megváltoztatását az irányítás fegyvereként lehetne használni, beleértve a mezőgazdaság irányítását is.

Robert F. Kennedy Jr. a The Defender című lapban írt cikkében arra is figyelmeztetett, hogy Gatesnek az éghajlatszabályozással kapcsolatos törekvései könnyen a társadalmi ellenőrzés álcája lehet:

"Befektetési története azt sugallja, hogy az éghajlati válság Gates és cimborái számára nem több, mint alibi a tolakodó társadalmi ellenőrzéshez, a "Nagy Újraindítás" méretű felügyelethez és a hatalmas tudományos ¦ akció geomérnöki boondoggleshez, beleértve az őrült és félelmetes hiúsági projektjeit, amelyek célja, hogy kalcium-kloriddal vagy tengervízzel permetezzék a sztratoszférát a felmelegedés lelassítása érdekében, hogy óriási léggömböket telepítsenek a légkörünkbe, hogy reaktív részecskékkel telítsék a Napot, vagy a veszélyes tervét, hogy génmódosított szúnyogok millióit engedjék szabadon Dél-Floridában. "

Az egyetlen tudós, aki kitart, a légkörben lévő báriumra hivatkozik.

A chemtrails-t vizsgáló tudományos kutatások nem meglepő módon ritkák, de egy tanulmány létezik. Az Environmental Research Letters című folyóiratban 2016-ban megjelent tanulmány egy felmérést tartalmaz, amelyben a légköri kémia és a légköri lerakódás szakértőit kérték meg, hogy "tudományos szempontból értékeljék a SLAP teoretikusok állításait".

A tudósok majdnem mindegyike - 77-ből 76 - arra a következtetésre jutott, hogy nem találkozott a SLAP bizonyítékával, és úgy vélte, hogy a chemtrails más tényezőkkel magyarázható, "beleértve a jól ismert fizikát és kémiát". Volt azonban egy tudós, aki nem tudta kizárni őket, sőt, "igen" választ adott arra a kérdésre, hogy találkozott-e már olyan bizonyítékkal, amely a SLAP létezésére utal.

Egy távoli helyszínt idéztek, ahol a légkör báriumszintje szokatlanul magas volt a talaj báriumszintjéhez képest. A bárium szintje a környezetben általában nagyon alacsony - és az olyan elemek, mint a bárium rendellenes koncentrációját a permetezett vegyi anyagok egyik bizonyítékaként javasolják.

Források - https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/07/06/spain-admits-spraying-chemtrails.aspx

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/spanyolorszag-elismeri-hogy-a-chemtrails-permetezes-resze-a-titkos-ensz-programnak

Démoni dimenziók és a CERN rejtélyei - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/HhqP8SRIJuNE/

Marc Girardot: Maszk hasznossági mítosz: A természet már adott nekünk egy olyan légszűrő rendszert, amely optimalizált a testünk és a légzés számára.

 

Ezzel babrálni őrültség. És az egyetlen maszk, amit viselnünk kellene, különösen a gyerekeknek, az a karnevál vagy a Halloween!

Marc Girardot

A maszk-narratíva számos földrajzi területen újra szárnyra kapott. Tekintettel arra, hogy mennyire összehangoltan jelenik meg a médiában, nem kell "összeesküvés-elméletesnek" lenni ahhoz, hogy belássuk, hogy ezt egy sötét erő szervezi és időzíti, amely vagy a közegészségügyi hatóságokat befolyásolja, vagy a közegészségügyi vezetésen belül, esetleg a kettő kombinációja.

Politikai okokból? Ez egy kollektív disztópia? Korrupció? Nem igazán számít ... ez egy sötét erő, amely nem hoz pozitívumot a világunkba. Teljes lelkünkkel küzdenünk kell ellene, mivel végső soron hasztalan rombolja közösségünk szövetét és - ami még fontosabb - gyermekeink - mentális és fizikai - egészségét és fejlődését.

Ami még mindig elképeszt, hogy egy népesség továbbra is ténylegesen elhiszi a maszkos narratívát.
Meg lehet érteni, hogy az emberek bíznak az orvosaikban a vakcinák által kiváltott immunitással szemben a természetes immunitással szemben (A természetes immunitás sokkal jobb!). Az immunitás összetett téma, nem könnyen hozzáférhető, és elterjedt, de láthatatlan. De teljesen érthetetlen, hogy az emberek továbbra is elhiszik, hogy a maszkok működnek, nevezetesen egyszerűen csak úgy:

a maszkok nem állították meg a világjárványt a világjárvány során egyetlen pillanatban sem.
tapasztalják a be- és kiáramlást, és teljesen tisztában vannak azzal, hogy a vírus be- és kijöhet az oldalakon is
a lakosság túlnyomó többségének, akik egyáltalán nincsenek veszélyben, a kellemetlenségek óriási terhet jelentenek a társadalomnak, és különösen a gyermekeknek.
Minden jel arra utal, hogy a maszkok hatástalanok, és hogy esetleg egészségtelenek: fejfájás, kiütések... és folyamatos fertőzések.

Az önfenntartás ösztönei és reflexei - amelyekkel valaha rendelkeztünk - egyre inkább elenyésznek... valószínűleg a technológia, minden bizonnyal a rábeszélés és a rémhírterjesztés miatt. Az önfenntartás, a megfigyelési érzék, a valóság megtapasztalása... mind azt mondják, hogy a maszkok teljesen haszontalanok az általános populációban, és valószínűleg veszélyesek. De sokan nem veszik észre. Ami még rosszabb, hogy egyesek vallásosak lettek a maszkok iránt, és szektaszerűen odáig mennek, hogy megváltoztatják a közösségi médiaképüket!? ... Sokan a maszkokat az önérvényesítés, az erények jelzésére használják; ennek semmi köze az életmentéshez.

Itt van a bibi... már most is hatékony szűrőrendszert viselünk, és már évmilliók óta.
Ha megfigyeljük a természet vad sokszínűségét, a természetnek és genetikai bioszoftverének évmilliók óta minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy természetes maszkot biztosítson számunkra: a pillangószárnyaktól az agyban lévő endothelium szűréséig, a halak kopoltyújától a szűrő táplálkozókig, a természet bővelkedik példákban, hogy képes a dolgok szűrésére, beleértve a legkisebb anyagokat is.

Szűrő tápvonal

Miért ne lennénk tehát mi is megajándékozva szűrővel (itt "maszk" olvasható), hogy megvédjük magunkat a baktériumoktól és vírusoktól? ... Nos, valószínűleg már így is van.

Nagyon valószínű, hogy több százmillió évvel ezelőtt elindult egy párhuzamos univerzum, amelyben az emlősök egy alternatív változata alakult ki egy biológiai maszkkal - őszintén szólva idegenszerű - lehet, hogy a Fémműves pillangószárnyakban kialakult nanopórusok formájában, vagy más megközelítésben.

Ezzel párhuzamosan, vagy valamivel később, egy másik légszűrős változat is kialakult, amely nem viselt maszkot, hanem úgy fejlődött, hogy orrlyukakkal, orrszőrzettel, örvényt létrehozó topográfiával, mandulákkal és nyálkával rendelkezett, hogy a rávetülő fertőző anyagok nagy részét felfogja és feldolgozza.

A természet és az idő sok kombinációt, ha nem is az összes lehetséges permutációt kipróbálta, esetleg egy természetes maszkot is a mai légáramlás-szűrésen felül... Ezt hívják Evolúciónak. Az Evolúció pedig nem más, mint egy hatalmas randomizált, kontrollált kísérlet (RCT), amelyet egy olyan valósággal teszteltek, amelyet nem lehet becsapni.

Találd ki, melyik szűrési változat nyert? ... Jól tippeltél! A mi verziónk nyert. A mi nyílt áramlású, szabad keringésű légzőrendszerünk optimalizált az életünkre. Más szóval ...

... már van egy légszűrő rendszerünk, amely megakadályozza, hogy a vírusok kárt tegyenek bennünk, és ez kapta a legjobb RCT pontszámot: Túlélés több millió éven át.
Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy a SARS-COV2 halálozási aránya olyan alacsony - 0,1% alatt van. Ha a levegő bevitele drasztikusan csökkenti a belélegzett dózisokat, egyértelműen jobb lesz az eredmény.

Mint minden rendszer, akár élő, akár nem élő, a légúti szűrésünk nem minden területen 100%-os hatékonyságú, de a túléléshez optimalizált. Tehát, bármilyen változtatás rajta elméletileg elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy a módosítás kevésbé megbízhatóvá és kevésbé biztonságossá teszi a rendszert ...

Ahhoz, hogy a légzőrendszerünk 100%-os hatékonyságú legyen, valószínűleg valamit veszítenünk kellene - például meg kellene halnunk, mert nem kapunk elég levegőt ahhoz, hogy lehagyjuk azt a szablyatigrist - vagy annyi energiát kellene fogyasztanunk, hogy nem tudunk normálisan élni ... ami pontosan az történik, ha maszkot viselünk:

A látásod romlik, és eleshetsz, vagy nem veszel észre egy teherautót, ami az utadba jön az utcán.
nem látod az arckifejezéseket, ami óriási különbséget jelent egymás megértésében és a gyerekeink fejlődésében (lásd a videót).

 

nem tudsz elszaladni: "a maszk megpróbál megfojtani téged"
túl sok CO2-t lélegzel be
baktériumok fertőzik meg a bőrét ...
Nem lehet normálisan élni egész nap maszkkal a fejeden!

Egy maszkot hozzáadni a több millió éves evolúcióhoz, hogy megállítsunk egy vírust, intellektuális eretnekség.

A valóság az, hogy nem akarod tökéletessé tenni a szűrőrendszeredet. Mint sok más területen, a "legjobb a jó ellensége". A vírusok nem fejlődtek annyit, hogy légzőrendszerünk teljes újratervezésére lenne szükség ... éppen ellenkezőleg.

Ez a 100%-os higiéniai vízió a legjobb védekezőképességünk ellen játszik, nevezetesen az immunrendszer ellen, amelynek rendszeresen mintavételre és tesztelésre van szüksége a környezetből, mivel így tartható fenn a nyálkahártya immunitás egy világjárvány során.

Tehát, aki sikeresen elkerüli a fertőző betegségeket, az valójában lábon lövi magát, mivel ezek a beavatkozások becsapják az immunrendszert, hogy azt higgye, a járványnak vége ...
Valószínűleg ez megmagyarázza, hogy miért sikerül az embereknek 3-4 alkalommal egymás után Covidot kapniuk!!!

Az egészségügyi téveszme, amelyen jelenleg keresztülmegyünk, rendkívül veszélyes, mivel "dezinformálja" az immunrendszerünket. A gyermekek elzárása, az otthoni munka, az idősek elkülönítése az idősek otthonában ... mindezek a beavatkozások azzal az árral járnak, hogy potenciálisan csökkentik az immunitást. Az immunrendszer "láthatatlan keze" könnyen eltűnhet, vagy kiszámíthatatlanul viselkedhet - ez még feltérképezetlen terület -, mivel megváltoztatjuk annak a játéknak a szabályait, amelyre tervezték. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy egy hadseregnek soha nem szabadna kiképzést tartania, és nem kellene tudnia, hogy ki az ellenséges hadsereg és hogyan működik ... a háború bekövetkeztének napján egy ilyen hadsereg használhatatlan lenne, legalábbis egy kis időre.

Valószínűleg ez az, amit kollektíven látunk. A védőoltások, maszkok és egyéb társadalmi távolságtartás megbolondítja az immunrendszerünket. Átverjük a legjobb eszközünket a túlélés szempontjából egy fertőző betegséggel szemben. Nem okos dolog!

Az örvény megtörése

Ahogy már egy korábbi cikkemben említettem, a Dyson porszívók is örvényeket használnak, ami egyenlő a légáramlás nem csökkenésével, nagy energiafogyasztással, öntisztítással ... tehát nincsenek zacskók. A pro-maszkok úgy vélik, hogy a "Dyson porszívójuk" (értsd: természetes légzőszervi szűrőink) jobban fog működni egy másik szűrővel (értsd: maszk) a szívókefe hegyénél. Elég biztos, hogy az örvény nem fog többé működni, és az oszcilláló csúcsok nem fognak oszcillálni, ahogyan szükséges, és nem fogják ugyanolyan hatékonysággal összegyűjteni a port. Ugyanez a helyzet a légzőszervi szűrőinkkel: mivel a vírusfürtöket a maszk felbontja, a vírusok individualizálódnak, a kisebb tömeg és az alacsonyabb örvénylégsebesség kisebb valószínűséget jelent a nyálkahártya falára való feljutásra és nagyobb esélyt a tüdőbe kerülésre.

A maszk hívőknek el kellene kezdeniük maszkot tenniük a Dyson porszívójukra, hogy lássák, még mindig annyi port gyűjt-e!
A nyálkahártyán alapuló légszűrő rendszerünk kéz a kézben működik az immunrendszerünkkel. Ha elé teszünk egy szűrőt - alias maszkot - az nem csak hatástalanná, de véleményem szerint veszélyesebbé is teszi azt. Mint minden optimalizált rendszer, légúti szűrőrendszerünk is kompromisszumok kombinációja. Nem lehet 100%-ban hatékony, de minimalizálja a vírus- és baktériumveszélyt, miközben energiatakarékos, biztonságos és felhasználóbarát. Bárki, akinek van tapasztalata az optimalizált összetett rendszerekkel kapcsolatban, tudja, hogy a legkisebb növekmény is gyakran sokkal rosszabbá teszi a helyzetet, és mivel ez az egészséggel kapcsolatos, ez veszélyes lehet. Például:

  • a vírusok kilökődésének megállítása és az újbóli behurcolásuk kockázata nagy önfertőzési kockázatot hordoz magában.

  • a baktériumok befogása a párás és meleg csapdában olyan, mintha egy Petri-csészében lélegeznénk, ezért a nyálka tele van immunsejtekkel, hogy minél előbb elpusztítsák őket.

  • a felső légutakba jutó levegő sebességének lelassítása természetesen csökkenti a centrifugális erőket, amelyek a vírusokat oldalra nyomják, ami végső soron azt jelenti, hogy a vírusok és baktériumok nagyobb koncentrációban kerülnek a tüdőbe (Achilles-sarkunk).

  • a látás akadályozása több szempontból is nagyon veszélyes lehet.

még az orr által kilökött levegő lefelé irányuló áramlásának megváltoztatása is aeroszolizálhatja a kilökött hosszabb vírusokat ... ahelyett, hogy lefelé, a légbeömlőnyílás alá nyomná őket.


Őszintén szólva, az egyetlen alkalom, amikor egy maszk potenciálisan hasznos lehet, az az, amikor valóban beteg vagy, nem maradhatsz otthon valamiért, és nem akarod magas inokulával megfertőzni a körülötted lévő embereket. Ez az a japán modell, amelyet sokan félreértelmeznek. Nem garantálhatod, hogy nem fertőzöl meg másokat, ha betegen mész dolgozni, de a kárt a lehető legnagyobb mértékben korlátozod. De őszintén szólva, ha valaki beteg (definíció szerint tünetekkel), akkor otthon marad. Más szóval, nincs szükség maszkra.

A tökéletesen fertőtlenített világ nem az a világ, amelyre immunrendszerünket és légzőrendszerünket tervezték.

Kollektívan fel kell hagynunk azzal, hogy úgy viselkedünk, mintha a középkorban lennénk, és el kell kezdenünk integrálni az evolúcióról és a modern tudományról szerzett ismereteinket, hogy a lehető legjobban megvédjük magunkat, az időseket és gyermekeinket. Ez nagymértékben azt jelenti, hogy bíznunk kell azokban a csodálatos műalkotásokban, amelyeket az anyatermészet adott nekünk születésünkkor: A legjobb levegőszűrő rendszer, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon és biztonságban éljünk, kombinálva egy csodálatos immunrendszerrel, amely megvéd minket, ha jól vigyázunk a testünkre... Amikor ezek az eszközök cserbenhagynak minket, akkor kell támogatnunk őket, nem pedig összetörnünk... Például a levegő párásításával télen, hogy a fertőző részecskéket maximálisan felfogja a nyálka, amely hajlamos kiszáradni, D-vitamin adásával, amikor az emberek kimerültek... Az irracionális intézkedések meghozatala az ijedtség és a média által indokolatlanul keltett szorongás enyhítésére mindig ront a helyzeten, a szervezetünk védekezőképességének támogatása a közegészségügy egyik hasznos módja kellene, hogy legyen.

Összefoglalva, már van egy kategóriájában legjobb maszkunk, ha még egyet teszünk rá, az csak haszontalanná, fájdalmassá és esetleg veszélyessé teszi azt.
Itt hagyom Önöknek egy képet Steve Kirsch barátomról néhány hónappal ezelőtt, amikor mindenféle maszkokat tesztelt velünk, és nagyon jót nevettünk. Itt az ideje, hogy visszatérjünk a nevetéshez és az élet élvezetéhez: ezt nem teheted meg maszkkal a fejeden!

A maszkot soha többé nem szabadna kötelezővé tenni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-termeszet-biztositotta-a-tokeletes-legszuro-rendszert-es-az-arcmaszk-hatastalanna-teszik-azt

Ismét emelkedtek a gázárak Európában

 

A tőzsdei árak emelkednek, mivel az európaiak attól tartanak, hogy a régió ellátási helyzete romlani fog. A vezető gázipari vállalatok határidős ügyletei drágulnak, és egyesek ebből az árfolyamból profitálnak. A gáz ára tovább emelkedik az Oroszországból érkező szállítások miatti folyamatos aggodalmak közepette, miközben az európai országok a tél előtt feltöltik a tárolókat.

Problémát jelent az is, hogy Európa a hiányzó orosz üzemanyagot pótló cseppfolyósított földgázhoz is nehezen juthat hozzá, mivel Ázsiában nő a kereslet, ami fokozza a rakományért folyó versenyt. Ázsiában jelenleg nagyon meleg az időjárás, ami arra készteti az országokat, hogy több cseppfolyósított földgázt vásároljanak. Hasonló a helyzet a Közel-Keleten is.

Július 4-én a gáz európai tőzsdei ára idén március 10-e óta először haladta meg az ezer köbméterenkénti 1700 dollárt. Március 10-hez képest a jelenlegi gázárak többszörösére emelkedtek. Július 3-tól július 4-ig naponta 8%-kal emelkedett a gáz ára. Júniusban közel 15%-kal, 1180 dollárra nőtt a gáz havi átlagára Európában. Elemzők azzal számoltak, hogy az európai vállalatoknak rekordmennyiségű gázt kell vásárolniuk, mivel a tárolókat legalább 80%-ra kell feltölteni a tél előtt. A köbméterenkénti ár 1743 dolláron tetőzött. A Gazprom gáz ára 3%-kal emelkedett az "Északi Áramlat" tarifáinak csökkentéséről szóló hírek miatt.

Korábban Klaus Müller, a német szövetségi hálózati ügynökség vezetője azt mondta, hogy az országnak 1-2 hónapra elegendő gáztartaléka van arra az esetre, ha az oroszországi szállítások hirtelen leállnának. Jelenleg az Északi Áramlat, amely földgázt szállít Oroszországból Németországba és tovább más európai országokba, csak 40 százalékban van kihasználva, mert a szankciók miatt a Montrealban épített, szivattyúzáshoz szükséges turbinákat még mindig nem kapta vissza a Gazprom.

Vezető francia energiaipari vállalatok a nyersanyagárak szárnyalása közepette felszólították a lakosságot és a vállalkozásokat, hogy azonnal térjenek át a takarékos gáz- és áramfogyasztásra. A megugró gázárak már Németországban is az infláció növekedéséhez vezettek. Ez pedig nagy zavarokat okoz a társadalomban. Németország teljes gázfogyasztásának több mint 35 százalékát az ipar adja. A gáz ára a három norvégiai gázmezőn lezajlott sztrájk miatt is emelkedik, ami részben kompenzálja az orosz ellátás kiesését. A Lederne vezetői szakszervezet sztrájkja miatt kedden három mezőt zárnak be. Ha a sztrájkolók követeléseit nem teljesítik, már szerdán további három mezőt zárnak be. Kanada is igyekszik módot találni arra, hogy a gázt Európába szállítsa, de eddig minden útvonal rendkívül veszteséges.

Elemzők azt jósolják, hogy hamarosan "visszaesés" várható az európai gázárakban, de ez nem lesz nagy mértékű, és kevés hatása lesz. Az európai gázhiány jól mutatja, hogy a XXI. században a gazdaságok egyetlen tényező miatt összeomolhatnak, és hogy az európai gazdaságok instabilak és törékenyek az új környezetben.

https://southfront.org/gas-prices-in-europe-have-risen-again/

"A HATALOM A NÉPÉ "

Jó, ha el kezded tanulni ezt a dalt, mert nemsokára együtt, felállva fogjuk énekelni!