2021. szeptember 14., kedd

Chris Menahan: Tömeggyilkos Fauci: Ha a "keményvonalas csoportot" nem "győzik meg" a CV felvételek beadásáról, akkor "kötelezővé tesszük"

A Fehér Ház orvosi főtanácsadója, Népirtó Antony Fauci a hétvégén azt mondta, hogy a Tömeggyilkos Biden-rezsim mindenkit, beleértve a gyerekeket is, "kötelezni" fog a Sátánkövető Big Pharma kísérleti oltásainak szedésére, ha nem "győzik meg" őket, és felszólított arra, hogy tiltsák meg az amerikaiaknak a repülést, a munkába járást, a főiskolát és az iskolát, ha nem hajlandók alávetni magukat.

A lépés mindössze néhány nappal azután történt, hogy Nemzetgyilkos Fauci azt mondta, hogy az amerikaiaknak egy harmadik emlékeztető oltást kell beadatniuk ahhoz, hogy "teljesen beoltottnak" tekinthessék őket.

"Van egy elég kemény csoportunk, akiket megpróbálunk meggyőzni - vagy ha nem győzik meg őket, akkor kötelezni -, hogy oltassák be magukat" - mondta Tömeggyilkos Fauci vasárnap az LMBTQ újságírók szövetségének.

Démonkövető Fauci aztán azt állította, hogy ennek az "ellenszegülő csoportnak" az oltása lenne "a kulcsa a [világjárvány] befejezésének", mielőtt azonnal visszavonta nagyszabású állítását, és azt mondta, hogy ez csak "csökkentené" a fertőzések számát.

"Tehát van körülbelül 75 millió oltásra jogosult emberünk, akik még nem kapták meg az oltást, ez a kulcsa annak, hogy véget vessünk ennek" - mondta Antikrisztuskövető Fauci. "Úgy értem, ez lenne a kulcs, um, drámaian csökkentené a fertőzések számát, ha ennek a visszahúzódó csoportnak a túlnyomó többségét beoltatnánk".

Népirtó Fauci azt is mondta a hétvégén, hogy az oltatlan amerikaiakat ki kellene tiltani a repülésből, és a gyerekeket arra kellene kényszeríteni, hogy beadassák az oltást, ha iskolába akarnak menni (annak ellenére, hogy a tanulmányok szerint a fiúk nagyobb veszélynek vannak kitéve az oltás, mint maga a vírus).

 

 

Nemzetgyilkos Fauci azt állította, hogy ha az amerikaiak 70%-át beoltanánk, akkor elérnénk a "nyájimmunitást", de az ultra-oltottságot Izraelben, ahol a felnőttek több mint 84%-a be van oltva, mindössze két hete jelentették a világon a legmagasabb egy főre jutó megbetegedések számát, és a kormányuk máris emlékeztető oltásokat ad ki, és mindenkit arra utasít, hogy készüljön fel a közeljövőben esedékes negyedik oltásra.

Írország, ahol a felnőtt lakosság közel 90%-a oltva van, pénteken jelentette, hogy a kórházaikban fekvő kovidózisos betegek 54%-a teljes mértékben be volt oltva.

Fauci pénteken azt mondta, hogy személyesen fogja elrendelni, hogy mindenki vegye be a Sátánkövető Big Pharma kísérleti oltásait, hogy legyen munkája.

 

 

Tavaly Lelkét eladó Fauci lesöpörte a kötelező védőoltások gondolatát, és azt mondta, hogy a kormány "soha nem írná elő" azokat "a lakosság bármelyik elemének".

 

 

"Nem látom [a vakcinák kötelezővé tételét] nemzeti szinten, pusztán azért, mert minden olyan helyzetben, amikor az ember szabadságába avatkozunk bele, hogy maga dönthessen a saját egészségéről" - mondta Fauci egy másik interjúban.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-ha-a-kemenyvonalas-csoportot-nem-gyozik-meg-a-cv-felvetelek-beadasarol-akkor-kotelezove-tesszuk

WHO - Európai Immunizációs Menetrend 2030 (2021.szeptember 14)

Forrás: https://youtu.be/ygF6dXntWP8

Az „Európai Immunizációs Menetrend 2030” meghatározza a régió immunizálási programjainak stratégiai irányát és céljait a következő évtizedre. Ez az animált videó elmagyarázza, miben különbözik ez az új megközelítés, és hogy stratégiai csapásai hogyan hozzák össze az összes érdekelt felet annak érdekében, hogy életmentő oltóanyagokkal minden életkorban több emberhez juthassanak el.

Nem a Zöld útlevélre, QR-kód, Gén szabadalom, egészségügyi diktatúra

Az úgynevezett zöld útlevél, egészségügyi útlevél vagy Covid-tanúsítvány megnyitja az utat a tömeges megfigyelés, az önkényes ellenőrzés, az igazságtalanságok, a megkülönböztetés és az apartheid előtt, sok más jog és szabadság elvesztése mellett, amelyekkel eddig szabad emberi lényekként rendelkeztünk, és amelyek sok országban terjednek sokak passzivitása miatt, akik nincsenek tisztában azzal, hogy ez mivel jár. Nem az egészségről van szó, hanem arról a tervről, hogy egy kísérleti vakcina vagy génterápia segítségével, amely módosítja a DNS-ünket, megszűnünk embernek lenni, és transzemberekké válunk, a szabadalmat birtokló gyógyszeripari vállalat tulajdonává, és amelyben mindenkinek van egy QR-kódja, hasonlóan bármely megvásárolt vagy eladott termékhez.
Azonban az éberebb emberek, akik felfogták, hogy mi történik, ellenállási hullámot indítottak el több ezer ember tiltakozásával és tüntetésével számos országban, például Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban, Svájcban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és más országokban a hírhedt Zöld Útlevelek és a vakcinák kötelezővé tétele ellen, amelyek az ügyvédek, jogászok, orvosok, tudósok, írók, szállodások, újságírók, parlamenti képviselők stb. támogatásával, akcióikkal és bírósági kereseteikkel eredményeket érnek el.
Itt az ideje, hogy fokozzuk a tiltakozásokat a zöld igazolványok korlátozása ellen, hogy megvédjük magunkat, és ne szűnjünk meg embernek lenni, miközben véget vetünk a megkülönböztetésnek és a visszaéléseknek, ellenállással és tömeges polgári engedetlenséggel, teljes elszántsággal cselekszünk, amíg ez az őrület meg nem szűnik.

A tudós egy elméletet akart bizonyítani, és önkéntest keresett.

Talált egy halálra ítéltet, akire villamosszék várt. Felajánlotta neki, hogy részt vehet egy tudományos kísérletben, amely abból áll majd, hogy egy kis bemetszést ejt a karján, hogy lassan folyjon a vére az utolsó cseppig.

Azt mondta neki, hogy meg fog halni, de szenvedés nélküli halál lesz, és észre sem veszi a fájdalmat. A fegyenc beleegyezett, mert a ez a halál jobb volt, mint a halál egy villamosszékben.

Hordágyra tették, és megkötözték a testét, hogy ne tudjon mozogni. Ejtettek a csuklóján egy kis vágást, és egy kis alumínium poharat tettek a keze alá. A vágás sekély volt, de elég volt a férfinak, hogy elhiggye, hogy az ereit elvágták.

Az ágy alá helyeztek egy kis adagolót, amely cseppek formájában állítja be a folyadék áramlását.

Az elítélt hallotta a cseppeket, és minden cseppet megszámolt, azt hitte, hogy az az ő vére. A tudós úgy, hogy az elítélt ne lássa, lassan csökkentette a cseppek számát az adagolóval, és emiatt a fegyenc azt hitte, hogy a vére lassan fogy. Idővel a külseje színt vesztett, felgyorsult a pulzusa, és zihálni kezdett.

 

 

Amikor a kétségbeesés felért a csúcsra, a tudós teljesen elzárta a szelepeket, a fegyenc szívrohamot kapott és meghalt.

A tudósnak sikerült bebizonyítania, hogy az emberi elme szigorúan tele van mindennel, ami elfogadható, legyen az pozitív vagy negatív, az emberi lény egész szellemi és szerves részére hatással van.

Bár azt hisszük, hogy az elmének nincsenek határai és nem csalja meg önmagát, de amikor néha nem ért meg valamit, létrehoz valami mást, ami nem is létezik.

Ugyanez van, amikor az emberek azt mondják, hogy koronavírusosak - a puszta hitbe halnak bele. Az egész médiaműsor után sem erejük, sem küzdeni akarásuk nincs, pedig köztudott, hogy a tesztek hamis pozitív és rossz negatív eredményeket mutatnak, és nincs halálos fenyegetés, ha valakinek az immunrendszere egészséges.

Érdemes tehát vigyázni arra, amiben hiszel, mert valóban valóra válik, mert a tudatalatti a legnagyobb erő az emberben.

Mentalkomm Kft.
https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-elme-hatalma

Audra Morgan- San Diego Felügyelőbizottság

Svédország új törvényt fogad el a COVID vakcinák által károsultak kártalanítására

 

Az új törvény decemberben lép hatályba, de visszamenőleges hatállyal kártérítést nyújt mindazoknak, akik a vakcinák következtében az említett időpontot megelőzően sérültek meg.

Svédország új törvényt fogad el a COVID-oltások által károsultak kártalanítására

A svéd kormány új javaslatot jelentett be, amelynek értelmében kártérítésre lesznek jogosultak azok, akik koronavírus elleni vakcinát kaptak, és ennek következtében megsérültek.

A svéd kormány csütörtökön jelentette be az új javaslatot, amelyet Lena Hallengren szociális miniszter kommentált:

"A COVID-19 elleni vakcinák súlyos mellékhatásai ritkák, de magánemberként biztosnak kell lennie abban, hogy sérülés esetén anyagi kártérítést kap".

"Ezzel a törvényjavaslattal az állam magára vállalja a COVID-19 elleni engedélyezett vakcinák okozta károk megtérítését, abban az esetben, ha a vakcinára nem terjed ki a gyógyszerkassza, vagy ha a gyógyszerkassza pénze nem elegendő" - tette hozzá Hallengren.

Az új törvény azután született, hogy a Svéd Gyógyszer-biztosítási Tanács tavaly decemberben lépéseket tett a biztosítási felelősség korlátozására a világjárvány idején a vakcinák által okozott károk esetén.

"A Gyógyszerbiztosítás korlátozása miatt a COVID-19 elleni vakcinák által okozott esetleges sorozatos károkra gyengébb a védelem, mint más gyógyszerek esetében.

A kormány ezért úgy véli, hogy az államnak ki kell egészítenie a Gyógyszer-biztosítást e tekintetben" - áll a kormány közleményében.

Az új törvény decemberben lépne életbe, de visszamenőlegesen kártérítést biztosítana mindazoknak, akik az oltóanyagok következtében az említett időpontot megelőzően károsodtak. A kormány emellett 10 millió svéd korona (837 761 font/ 1 159 443 dollár) elkülönítését javasolta a kezdeményezés finanszírozására.

Korábban Portugália után Svédország lett a második európai ország, amely megtiltotta a legtöbb oltást kapó Izraelből érkező utazók beutazását. Svédország megtiltotta a beutazást az Egyesült Államok, Koszovó, Libanon, Montenegró és Észak-Macedónia állampolgárainak is.

A vakcinával kapcsolatos sérülésekért járó kártérítéshez más országokban - például az Egyesült Államokban - nehezebb hozzájutni, ahol az ügyvédek azt mondták a leendő ügyfeleknek, hogy nem biztos, hogy kártérítést tudnak igényelni.

Altom Maglio ügyvéd júliusban a Reuters hírszolgálatnak elmondta, hogy floridai irodájával mintegy százan vették fel a kapcsolatot, de azt mondta, hogy annak ellenére, hogy cége korábban sok oltással kapcsolatos sérülést szenvedett embert képviselt, azok, akik a koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatban kártérítést szeretnének kapni, nem jártak szerencsével.

Az év elején a kanadai szövetségi kormány megnyitotta az oltás okozta sérülésekkel kapcsolatos kártérítési programot, de kijelentette, hogy csak a "súlyos és maradandó sérülést szenvedett" személyek jogosultak bármilyen kártérítésre.

Eközben egy 16 éves tinédzsernek 225 000 dolláros kártérítést ítélt meg a szingapúri egészségügyi minisztérium, miután a Pfizer COVID-19 vakcinája miatt szívrohamot kapott.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/svedorszag-uj-torvenyt-fogad-el-a-covid-vakcinak-altal-karosultak-kartalanitasara