2022. január 14., péntek

Az 5G tornyok aktiválása megölheti a COVID-19 vakcinát szedő embereket, figyelmeztetnek az elemzők

 

A távközlési megacégek idén januárban készülnek elindítani "továbbfejlesztett" 5G hálózataikat az Egyesült Államokban.

Mindezt annak ellenére, hogy rengeteg bizonyíték van arra, hogy egy ilyen bevezetés katasztrófához és halálesetekhez vezetne, különösen a Wuhan koronavírus (COVID-19) ellen teljes mértékben beoltott amerikaiak körében.

Sean, az SGT Report online műsorának házigazdája rámutatott, hogy bizonyíték van arra, hogy az 5G tornyok valamilyen elektromágneses hullámokat bocsátanak ki, amelyek közvetlenül az emberek testét támadják. Bizonyítékként a La Quinta Columna által nyilvánosságra hozott videót hozta fel.

A La Quinta Columna, egy spanyol nyelvű médium, arról nevezetes, hogy az egyik első független médiumok egyike volt, amely arról számolt be, hogy a COVID-19 vakcinák a mérgező grafén-oxidot tartalmazzák. (Kapcsolódó cikkek: Tanulmány: 5G expozíció "jelentős tényező" a magasabb covid megbetegedésekben és halálesetekben).

 

 

A spanyol médium az egyik nemrégiben sugárzott livestreamjén lejátszott egy rövid klipet egy férfiról, aki néhány másodpercre közvetlenül egy 5G torony mellett parkol le a kerékpárjával, majd hirtelen a semmiből összeesik. Ricardo Delgado Martin, a La Quinta Columna alapítója és a médium műsorának házigazdája rámutatott, hogy a CCTV-kamera, amely a férfi hirtelen összeesését rögzítette, kevesebb mint egy másodperccel az eset bekövetkezése előtt hibát észlelt a videófelvételen.

Delgado feltételezi, hogy ez a hiba váltotta ki a férfi összeomlását, és hogy ezt a közvetlenül mellette lévő 5G torony okozta. Dr. Jose Luis Sevillano, Delgado vendége rámutatott, hogy ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy az 5G tornyok valamilyen impulzust bocsátanak ki, amely közvetlenül befolyásolja az emberek egészségét.

"Ez a bizonyíték" - mondta Luis spanyolul. "Mert már nem arról van szó, hogy a fickó valami belső dologtól esik össze, hanem van egy külső kiváltó ok, amit a kamera rögzít... Ez megmagyarázná, hogy miért esik hirtelen annyi ember holtan össze itt és ott most".

"Úgy néz ki, mint egy lövés, de ez egy elektromágneses impulzus fénysebességgel" - mondta Delgado. "És a kamera úgy rögzíti, mint egy zavaró jelet, ami normális."

Sean nem hiszi, hogy a zavarás véletlen volt. "A hiba a videón arra utal, hogy valamilyen, talán elektromágneses impulzus vagy energiafegyver lehetett a gyilkossághoz."

A COVID-19 vakcinák érzékenyebbé tehetik az embereket az 5G-re.

Delgado és Luis attól tart, hogy a COVID-19 ellen teljes mértékben beoltott emberek fogékonyabbak lehetnek ezekre az elektromágneses impulzusos támadásokra, mivel a szervezetük grafén-oxidot tartalmaz.

 

 

2021 júliusában az Almeriai Egyetem spanyol kutatói felfedezték, hogy a Pfizer vakcina szinte teljes egészében nem más, mint grafén-oxid. Ez a mágneses anyag, ha befecskendezik az ember szervezetébe, halálos egészségügyi szövődményeket okozhat, beleértve a máj- és vesekárosodást, granulómák kialakulását serkenti a tüdőben, és még előre programozott sejthalált is kiválthat.

"Ha az illető [a videón] be van oltva, és a grafén már a szívében található, és ha ráadásul az illető sportol, nos, ennél egyértelműbb nem lehet" - mondta Delgado, rámutatva, hogy a grafén valószínűleg hozzájárult a férfi halálához.

"Ez egy grafénnel megsokszorozott pulzus volt" - jegyezte meg Luis. Hozzátette, hogy több jelentést kapott páciensektől szívdobogásról "az 5G hullámok sűrűsége miatt". Sok ilyen beteg arról is beszámolt, hogy furcsa érzést éreztek a környezetükben, valahányszor kiléptek a szabadba.

"Mintha egy űrhajóban lennének" - mondta Luis. "Vagy mintha egy olyan bolygóra mentek volna ki, amely nem a miénk". Szerinte ez az érzés a levegőben lévő elektromágneses mezőknek köszönhető, amelyeket a közeli 5G tornyok okoznak.

 

 

Ez a furcsa érzés, amikor kimennek a szabadba, a legkisebb problémájuk. Luis megjegyezte, hogy ha az elektromágneses mezők valaha is úgy pulzálnának, mint ahogy a videóban, az katasztrófát okozhat a közelben élő emberek számára.

"Ami [a testben] működik, az leáll ... elveszítjük az eszméletünket" - mondta Luis. "Néhány ember magához tér, és azt kérdezi: 'Mi a fene történt velem? De néhány embernél a folyamat olyan gyorsan zajlik, hogy nem épülnek fel újra. A végén szív- és légzésleállásba kerülnek, és vége."

Ha annak a személynek, akit az 5G torony elektromágneses impulzusa eltalált, a COVID-19 vakcina miatt grafén volt a szervezetében, akkor az a személy lényegesen kisebb valószínűséggel fog megrázkódni egy elektromágneses impulzustól.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-5g-tornyok-aktivalasa-megolheti-a-covid-19-vakcinat-szedo-embereket-figyelmeztetnek-az-elemzok

Itt a lista: Így támogatja a sajtót Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates

 

Dokumentumok igazolják, hogy Nemzetgyilkos Bill Gates 319 millió dollárt adott a médiának.

A MintPress a vállalat adatbázisában található több mint 30 000 támogatást átnézve felfedte, hogy a Népirtó Gates Alapítvány több száz médiát és vállalkozásnak adott pénzt összesen 319 millió dollár értékben.

Ennek a készpénznek a kedvezményezettjei közé tartozik Amerika számos fontos hírügynöksége, köztük a CNN, az NBC, az NPR, a PBS és a The Atlantic. Gates számtalan befolyásos külföldi szervezetet is szponzorál, köztük a BBC-t, a The Guardian-t, a Financial Timest és a The Daily Telegraph-t az Egyesült Királyságban. Olyan prominens európai újságok, mint a Le Monde (Franciaország), a Der Spiegel (Németország) és az El País (Spanyolország); valamint olyan nagy globális műsorszolgáltatók, mint az Al-Dzsazíra.

A Gates Alapítvány médiaprogramjaira fordított pénzét több részre bontották, csökkenő számsorrendben mutatják be, és tartalmazzák a megfelelő támogatásra mutató hivatkozást a szervezet honlapján.

Díjak közvetlenül a sajtóorgánumoknak:

És a támogatásoknak ez csak egy kis szelete! A további nagylelkű adományokat ITT találod.

A jogállamiság trükkje

Thierry Baudet, holland parlamenti képviselő, a Forum for Democracy párt elnöke elmondja hogyan alkalmazza az EU a jogállamiság jelszavát a demokratikus intézményrendszer megkerülésére, a nemzeti parlamentek döntési hatáskörének a kikapcsolására.

Francia ügyvéd panaszt nyújt be a képviselők ellen, akik a munkavállalók kötelező injekciózását szavazták meg

 

Ez egy kiváló jogi konstrukció a francia parlamenti képviselők és a francia elnök elleni ügyről, amely mindenféle történelmi és kortárs szempontot összegyűjt a PLANDEMIC-kal kapcsolatban, amely minden kormányunkra alkalmazható.

Maître de Araujo-Recchia feljelentést tesz az augusztus 5-i törvényt megszavazó parlamenti képviselők ellen.

INTERJÚ - Maître de Araujo-Recchia kollégájával, Jean-Pierre Joseph-zal és két másik ügyvéddel közösen panaszt nyújtott be a vizsgálóbírák doyenjéhez a BonSens.org, az AIMSIB és a Collectif des Maires Résistants egyesületek nevében a parlamenti képviselők ellen, akik az egészségügyi válsághelyzetek kezeléséről szóló augusztus 5-i törvényt érvényesítették.

E törvény célja az volt, hogy szakemberek millióit kényszerítsék arra, hogy kísérleti génterápiának vessék alá magukat, különben munkahelyük elvesztését kockáztatják. A felperes egyesületeket arról tájékoztatták, hogy a vegyes bizottság (CMP) parlamenti képviselői a CMP keretein kívül, magánérdekek javára kötöttek megállapodást, cserébe azért, hogy megszavazzanak egy olyan törvényjavaslatot, amely sérti a francia alkotmányt, a nemzetközi jogot és a két kamara szabályait, amelyeket a parlamenti képviselők kötelesek tiszteletben tartani. Maître de Araujo-Recchia interjút adott nekünk, hogy elmagyarázza ennek a jogi akciónak a csínját-bínját.

 

 

Maître DE ARAUJO-RECCHIA, Ön ügyvéd a párizsi bíróságon, és jelenleg büntetőfeljelentést tesz egyesületek nevében parlamenti képviselők ellen. Melyek azok a tények, amelyek arra késztették, hogy ezt a feljelentést megtegye?

Először is, ez egy büntetőfeljelentés, amelyet Jean-Pierre Joseph kollégámmal és két másik ügyvéddel közösen fogalmaztunk meg a BonSens.org, az AIMSIB és a Collectif des Maires Résistants egyesületek nevében.

Ez a panasz olyan cselekményekre vonatkozik, amelyek bűncselekménynek minősülhetnek, mivel sértik a kötelező erejű nemzetközi jogot, az alkotmányt és a két kamara szabályait, amelyeket a parlamenti képviselőknek tiszteletben kell tartaniuk. Következésképpen az ügyet közvetlenül a vezető vizsgálóbíróhoz nyújtják be. A panaszos egyesületeket ugyanis figyelmeztették, hogy a 2021. július 25-én ülésező, az egészségügyi szükségállapotot visszaállító és kiegészítő törvényjavaslatban még megvitatás alatt álló rendelkezésekre vonatkozó szövegjavaslat előterjesztéséért felelős parlamenti vegyes bizottság (CMP) tagjai a CMP-n kívül tárgyaltak és kötöttek titkos megállapodást azzal a céllal, hogy a törvényjavaslat mellett történő szavazásért cserébe magánérdekeket elégítsenek ki.

Emlékeztetőül: az egészségügyi igazolvány megújításáról (álcázott oltási kötelezettség) és számos szakember (többek között egészségügyi dolgozók, tűzoltók, katonák) oltási kötelezettségéről való döntésről volt szó.

Így a szóban forgó parlamenti képviselők franciák millióit ítélték arra, hogy válasszanak a munkájuk/társadalmi életük és az egészségük között. Valójában nem arról van szó, hogy alá kell vetni magunkat a kötelező védőoltásnak egy olyan biztonságos termékkel, amelyre tíz év van hátra, és amely egy olyan halálos betegség ellen hivatott védelmet nyújtani, amelyre nincs elérhető kezelés.

Valójában arról van szó, hogy franciák millióit kényszerítik arra, hogy olyan biológiai gyógyszerek (azaz génterápiák, amelyek az uniós jog szerint a biológiai gyógyszerek kategóriájába tartoznak) klinikai vizsgálatának vessék alá magukat, amelyeknek már a forgalomba hozataluk előtt is lenyűgöző volt a mellékhatások listája.

 

 

A Szövetségi Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) 2020. októberi jelentése jól mutatja ezt: már akkor szó volt szívizomgyulladásról, Guillain-Barré-szindrómáról, Creutzfeldt-Jakob-kórról stb.

Ezekről a gyógyszeripari termékekről több millió mellékhatás-jelentés érkezik:

- A WHO VigiAcces adatbázisában 2 880 653 rekordot jelentettek, - 19 387 haláleset 2021. december 18-ig és 1 275 634 mellékhatás, ebből 363 774 súlyos, az EudraVigilance európai farmakovigilanciai weboldalon.

Ezek az adatok rendkívül riasztóak az összes hagyományos oltási kampány adataihoz képest együttvéve, figyelembe véve, hogy a pharmacovigilance területén a jelentések valójában a tényleges hatások 1-10%-át érintik a Health Human Services és a Harvard belső tanulmányai szerint).

A BonSens.org és az AIMSIB egyesületek azonban minden eszközzel folyamatosan figyelmeztették a parlamenti képviselőket (nyílt levelek, ajánlott levelek, cikkek, videóinterjúk a világ vezető szakértőivel, beavatkozás a Független Tudományos Bizottságban, javaslatok a szükséges ülések és vizsgálatok finanszírozására).

Mindezen figyelmeztetések és a több ezer halálos áldozat ellenére a vádlott parlamenti képviselők úgy tűnik, hogy a nemzet érdekeinek és a francia nép egészségének védelme helyett inkább magánjellegű szívességekről tárgyaltak, megsértve ezzel nemcsak a Parlament két kamarájának szabályait, hanem a kötelező erejű nemzetközi jogot is.

Emlékeztetünk a Nürnbergi Kódex 5. pontjára:

" 5. A kísérletet nem szabad megkísérelni, ha a priori okkal feltételezhető, hogy az alany halálát vagy fogyatékosságát fogja eredményezni".

Ez az orvosi etika általánosan elfogadott szabálya, ahogyan azt Dr. Mc Cullough, az amerikai Baylor Intézet kardiológusa 2021 májusában felidézte.

 

 

Elvileg az első halálesetek a klinikai vizsgálatok azonnali leállításához vezetnek:

"Egy vakcinaprogram leállításának határértéke 25-50 haláleset. A sertésinfluenza, 1976, 25 haláleset, leállították. Az Egyesült Államokban évente átlagosan 200 halálesetet jelentenek az összes oltóanyag esetében. Az USA-ban több mint 4000 halálesetet jelentettek! Ez messze a leghalálosabb, legmérgezőbb biológiai anyag, amelyet valaha emberi szervezetbe fecskendeztek.

Egyértelmű azonban, hogy az orvosi etika ezen fő szabályát egyáltalán nem tartották be. Azoknak, akik azzal érvelnének, hogy a Nürnbergi Kódex nem végrehajtható, emlékeztetném Önöket, hogy a Nürnbergi Kódex a nemzetközi szokásjog része (opinio juris site necessitatis).

Ezzel kapcsolatban idézzük Mary HOLLAND-ot, a New York-i Egyetem jogászprofesszorát, aki 2016 májusában az ENSZ tagjait kérdezte a Nürnbergi Kódexet sértő oltási politikáról.

"Az Egyesült Nemzetek Szervezetének, valamint a nemzetközi közösségnek kötelessége tiszteletben tartani az oltásokkal kapcsolatos emberi jogokat". "A Nürnbergi Kódex kimondja, hogy "az emberi alany önkéntes beleegyezése elengedhetetlenül fontos. A Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya 1966-os szövegében visszhangozza az önkéntes kísérletezés tilalmát, amely kimondja: "Senkit sem szabad szabad szabad beleegyezése nélkül orvosi vagy tudományos kísérleteknek alávetni". Ez a tilalom mára olyannyira általánosan elismert, hogy egyes bíróságok és tudósok a tájékozott beleegyezéshez való jogot a nemzetközi szokásjog részének tekintik. (....). "

Emlékeztetek arra is, hogy Franciaország aláírta a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányát és az OVIEDO-egyezményt, és hogy ezek a szövegek kötelező erejűek.

Ezen elemek alapján az egyesületek tehát meg kívánták kérdőjelezni a vádlott parlamenti képviselők mentelmi jogát, amely nem alkalmazható abszolút módon.

 

 

Megkérdőjelezhető-e a parlamenti mentelmi jog ebben a konkrét esetben?

Az esetjog, az alkotmányos normák és a kötelező erejű nemzetközi jog tanulmányozása után úgy véljük, hogy a parlamenti mentelmi jog nem abszolút, különösen akkor, ha a megfigyelt cselekmények különösen súlyosak és bűncselekménynek és szabálysértésnek minősíthetők.

Parlamenti képviselőket már elítéltek a bíróságok, különösen olyan esetekben, amikor a gyógyszeripari laboratóriumok befolyását bizonyították.

Ebben az esetben a felperesek úgy vélik, hogy a megvádolt parlamenti képviselők cselekedetei miatt a mérgezésben és az emberiesség elleni bűncselekményekben való bűnrészességben váltak bűnrészessé. Továbbá az általános nemzetközi jog úgy rendelkezik, hogy az államfők és kormányzatuk nem élveznek mentelmi jogot az emberiesség elleni bűncselekményekkel és általában a nemzetközi jog bármely súlyos megsértésével kapcsolatban.

A kötelező erejű nemzetközi jog ugyanis megtiltja az uralkodóknak és közigazgatásuknak, hogy polgáraikat klinikai kísérletben való részvételre kényszerítsék, ami emberiség elleni bűncselekménynek minősül, ha a kísérlet emberek ezreinek halálát vagy fogyatékosságát eredményezi.

Végezetül emlékeztetünk arra, hogy a PAPON-ügyben az Államtanács úgy ítélte meg, hogy e közalkalmazott hibáit a szolgálata keretében követte el, hogy azok nem fosztják meg az utóbbival való kapcsolatától.

Azonban "különös súlyosságuk" miatt a megbocsáthatatlan személyes hiba jellegével bírnak, ami a betöltött funkcióktól elválaszthatóvá teszi őket.

 

 

Következésképpen Maurice Papont bűnösnek találták emberiesség elleni bűncselekményben való bűnrészességben.

Az emberiesség elleni bűncselekményekben való bűnrészesség büntetőjogi felelőssége erkölcsi szempontból csak az emberiesség elleni bűncselekmények alapjául szolgáló köztörvényes bűncselekmények elkövetésére irányuló szándék bizonyítását követeli meg.

Ez az esetjog ebben az esetben alkalmazható lenne.

Megkérdőjelezhető-e a parlamenti mentelmi jog azon parlamenti képviselők esetében, akik megszavazzák az oltóanyagot bevezető törvényjavaslatot? Azzal, hogy a parlamenti képviselők megszavazzák a vakcinapassz bevezetését, megerősítik a lakosságon belüli megkülönböztetés elvét a "X adag coviddal beoltottak" és a "nem beoltottak" között.

Ez egyenértékű olyan emberek megbüntetésével, akik semmilyen törvényt nem szegtek meg, mivel a mai napig egyetlen törvény sem írja elő a covid elleni védőoltást.

Az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozatának 1789. évi 5. cikke szerint:

"A törvénynek csak azokat a cselekedeteket van joga megvédeni, amelyek a társadalomra károsak. Mindaz, amit a törvény nem tilt, nem akadályozható meg, és senkit sem lehet arra kényszeríteni, amit a törvény nem rendel el."

Az 1789-es Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozatának 8. cikke szerint:

"A törvény csak szigorúan és nyilvánvalóan szükséges büntetéseket állapíthat meg, és senkit sem lehet büntetni, csak a bűncselekmény elkövetése előtt megállapított és kihirdetett, és jogszerűen alkalmazott törvény alapján". (latinul: Nullum crimen, nulla poena sine lege).

Nincs azonban kötelezően alkalmazandó, a tetű elleni védőoltásról szóló törvény.

Ráadásul a mainstream sajtóban nemrégiben megjelent cikkre reagálva a tanulmányok és a kórházi adatokból származó jelentések azt mutatják, hogy azok az emberek, akiket beoltottak egy kísérleti kovid ellenes génanyaggal, továbbadják a betegséget, kialakul a betegség, valószínűleg az új változatok forrása, és nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba (az Omicron erősen fertőző, de nem veszélyes).

Ezért azok az emberek, akiket nem oltottak be ezekkel a készítményekkel, nem tehetők felelőssé mások fertőzöttségéért.

Visszatérve a parlamenti képviselők büntetőjogi felelősségére, nyilvánvaló, hogy az egészségügyi passzus (tudva, hogy a tesztek nem megbízhatóak, Fauci úr, az USA Egészségügyi Minisztériumának kutatóközpontja, a National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) igazgatója éppen most ismerte el ezt: https://www.youtube.com/watch? v=bAICMQ1D5F8 6'27"-nél) és a vakcinaútlevél alkotmányellenes és ellentétes a nemzetközi egyezményekkel, egyrészt azért, mert diszkriminálják és ezért büntetik azokat, akik nem sértettek törvényt, másrészt azért, mert ezek az útlevelek valószínűleg arra kényszerítik a lakosságot, hogy részt vegyen egy olyan kísérleti gyógyszeripari termék klinikai vizsgálatában, amely árthat az életüknek.

A törvényjavaslat első olvasata során a Nemzetgyűlésben Eric Coquerel képviselő úr 390. számú módosító indítványt nyújtott be, hogy emlékeztesse a parlamenti képviselőket arra, hogy az ápolók fizetés nélküli felfüggesztése ellentétes az alkotmányos tömb normáival és a nemzetközi egyezményekkel. Ezt a módosító indítványt azonban elutasították, ami világosan mutatja, hogy a parlamenti képviselők tisztában vannak azzal, hogy e szöveg elfogadásával megsértik a legmagasabb normákat, és hogy tudatosan bűnrészesek az emberiség elleni bűncselekményekben.

Innentől kezdve büntetőjogi felelősségük megkérdőjelezhető, mivel a szándékos elem így bizonyítható, és mivel a parlamenti képviselők nagyon jól tudják, hogy magánérdekeket elégítenek ki, akár gyógyszeripari laboratóriumokat, akár tágabb értelemben a globalista oligarchiát, amelyeknek nem érdeke a polgárok egészsége.

Ön szerint a köztársasági elnök mentelmi joga ugyanígy megtámadható lenne?

Elvben az Alkotmány 68. cikke szerint:

"A köztársasági elnököt csak olyan kötelezettségszegés esetén lehet tisztségéből elmozdítani, amely nyilvánvalóan összeegyeztethetetlen megbízatásának gyakorlásával. A felelősségre vonást a legfelsőbb bíróságként működő parlament mondja ki.

Az Alkotmány 67. cikkével is összhangban:

"A köztársasági elnök nem felelős az e minőségében elkövetett cselekményekért, figyelemmel az 53-2. és 68. cikk rendelkezéseire.

Hivatali ideje alatt és bármely francia bíróság vagy közigazgatási hatóság előtt nem kötelezhető tanúvallomásra, illetve nem lehet per, tájékoztatási aktus, nyomozás vagy büntetőeljárás tárgya. Az elévülési vagy elzárási határidőket fel kell függeszteni. Az így akadályozott eljárások és eljárások a tisztségének megszűnését követő egy hónap elteltével folytathatók vagy kezdeményezhetők ellene.

Mindazonáltal, mivel a jelenlegi köztársasági elnök többször is kijelentette, hogy a polgároknak kötelességei vannak a jogok előtt, nem szabad elfelejteni, hogy a francia jogban a polgároknak valójában mindenekelőtt jogaik vannak, és hogy a végrehajtó, a törvényhozó, a bírói és a média hatalom az ő szolgálatukban áll.

 

 

Az 1789-es Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozatának 2. cikke szerint:

"Minden politikai egyesülés célja az ember természetes és megragadhatatlan jogainak megőrzése. Ezek a jogok a szabadság, a tulajdon, a biztonság és az elnyomással szembeni ellenállás. Sajnálom, hogy olyan szövegeket kell idéznem, amelyek mindenki számára ismertek, de a támogatott sajtóban megjelent bizonyos cikkeket olvasva úgy vélem, hogy jogászként kötelességem emlékeztetni rájuk.

Az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozatának 1789-es preambulumával összhangban:

A francia nép képviselői, akiket nemzetgyűlésnek neveztek ki, mivel úgy vélik, hogy az ember jogainak tudatlansága, elfelejtése vagy megvetése az egyetlen oka a közszerencsétlenségnek és a kormányok korrupciójának, elhatározták, hogy ünnepélyes nyilatkozatban rögzítik az ember természetes, elidegeníthetetlen és szent jogait, hogy ez a nyilatkozat, amely állandóan jelen van a társadalmi testület minden tagja számára, folyamatosan emlékeztesse őket jogaikra és kötelességeikre; Hogy a törvényhozó hatalom és a végrehajtó hatalom cselekedetei, amelyek minden pillanatban összevethetők minden politikai intézmény céljával, jobban tiszteletben tartassanak; hogy a polgárok követelései, amelyek ezentúl egyszerű és vitathatatlan elveken alapulnak, mindig az alkotmány és mindenki boldogságának fenntartása felé forduljanak.

A polgárok jogtulajdonosok, ők alkotják a társadalmat, ők fizetik az adókat és a szociális terheket, és tiszteletben tartják a törvényeket.

Ha csak kötelességeink vannak, és a szabadságjogokat elveszik, akkor ez a modern rabszolgaság és totalitarizmus.

 

 

Sőt, az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozatának 1789-es 16. cikke szerint:

"Minden olyan társadalomnak, amelyben a jogok garantálása nincs biztosítva, és a hatalmi ágak szétválasztása sincs meghatározva, nincs alkotmánya."

A köztársasági elnök azonban már két éve állandóan a Nemzeti Védelmi és Biztonsági Tanácsot hívja segítségül (amelynek hatáskörét 2009 óta egyszerű rendelettel bővítette ki, anélkül, hogy az Alkotmányt módosító szerves törvényt hoztak volna), a tanácskozási elvvel szembeszegülve, így teljes hatalmat tulajdonít magának, anélkül, hogy a Parlament méltóztatna betölteni a jogállamiság őrének szerepét, miközben az Államtanács és az Alkotmánytanács sem a priori, sem az a posteriori szerepét nem tölti be többé.

Pedig az Alkotmány 3. cikke szerint:

"A nemzeti szuverenitás a népé, amely azt képviselői útján és népszavazás útján gyakorolja. Sem a nép egy része, sem egy egyén nem tarthat igényt arra, hogy gyakorolja azt.

Milyen következményei lehetnek ennek a kijelentésnek? Ha nincs alkotmány, mi lesz a köztársasági elnök mentelmi jogával? A nemzetközi joggal összhangban, a tisztségétől elválasztható, különösen súlyos cselekedetei miatt a szokásjog bíróságai előtt megítélhető-e?

Valóban, miért kellene elfogadnunk a köztársasági elnök alkotmányból eredő mentelmi jogának fenntartását, amikor a hatalmi ágak szétválasztása megszűnt, és amikor a köztársasági elnök a jogállamunk, a nemzet alapvető érdekei elleni példátlan támadások okozója, és mindenekelőtt amikor aláássa a francia nép lelki és fizikai integritását?

 

 

Az Alkotmány 5. cikke nagyon egyértelmű:

"A köztársasági elnök gondoskodik az Alkotmány tiszteletben tartásáról. Döntőbíráskodásával biztosítja a közhatalom szabályos működését, valamint az állam fennmaradását.

Ő a nemzeti függetlenség, a területi integritás és a szerződések tiszteletben tartásának garanciája.

Továbbá, ha már nincs alkotmány, és a köztársasági elnök a rendes bíróságok alá tartozik, akkor a 2020 márciusától kezdve kizárólag külföldi magánszervezetek érdekében hozott intézkedések következményei "különös súlyúak", és így a megbocsáthatatlan személyes hiba jellegét öltik, ami a betöltött funkcióktól elválaszthatóvá teszi őket?

A bíráknak valószínűleg előbb-utóbb meg kell vizsgálniuk ezt a kérdést, tekintettel arra, hogy a parlamenti képviselők két év etikátlan magatartás, a legfőbb normák súlyos megsértése és a Nemzet rombolása után nem terveznek vádemelési eljárást.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/francia-ugyved-panaszt-nyujt-be-a-kepviselok-ellen-akik-a-munkavallalok-kotelezo-injekciozasat-szavaztak-meg

Tektonikus elmozdulás zajlik az orvostudományi establishmentben: kezdik visszasétáltatni a boostereket.

 

Ennek a drámai szemléletváltásnak az első jele a múlt héten érkezett az Egyesült Királyságból.

Január 7-én a Reuters a UK Says 4th COVID Jabs Not Needed for Now As Booster Effect Lasts címmel jelent meg egy távirat. A cikk nyitó bekezdésében a következő mondat szerepelt: "egyelőre nincs szükség arra, hogy az emberek megkapják a negyedik oltást, közölték pénteken brit egészségügyi tisztviselők".

Három nappal később a brit Mirror közölt egy cikket Mit jelent a „Coviddal együtt élni”? Boris Johnson terveket készít, amelyeket márciusban vezetnek be. A cikk idézte Dr. Clive Dixet, a brit vakcinákkal foglalkozó munkacsoport korábbi vezetőjét, aki azt mondta:

"Nincs értelme egyre több és több oltóanyagot adni azoknak, akik nem lesznek nagyon betegek. Hagynunk kellene, hogy megbetegedjenek, és ezzel foglalkozni".

Alig egy nappal később a Bloomberg megjelentetett egy cikket Ismételt emlékeztető oltások az immunrendszeri kockázatokra való európai figyelmeztetés nyomán címmel. A cikk a következőképpen indult:

Az Európai Unió szabályozó hatóságai arra figyelmeztettek, hogy a gyakori Covid-19 emlékeztető oltások károsan befolyásolhatják az immunrendszert, és nem biztos, hogy megvalósíthatóak. Az Európai Gyógyszerügynökség szerint a négyhavonta ismétlődő emlékeztető adagok végül gyengíthetik az immunrendszert és kifáraszthatják az embereket.

 

A cikk a továbbiakban Marco Cavalerit, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) biológiai egészségügyi veszélyek és vakcinák stratégiájáért felelős vezetőjét idézi, aki szerint az emlékeztető dózisok "egyszer, vagy talán kétszer is elvégezhetők, de ez nem olyasmi, amiről úgy gondoljuk, hogy állandóan ismételni kellene".

Cavaleri ezután olyasmit mondott, amit még nem hallottunk magas rangú közegészségügyi tisztviselőtől:

"El kell gondolkodnunk azon, hogyan tudunk a jelenlegi világjárványos helyzetből átmenni egy endémiásabb helyzetbe".

Nagyjából ugyanebben az időben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadott egy közleményt, amelyben ez a megdöbbentő mondat szerepelt:

"Egy olyan oltási stratégia, amely az eredeti vakcina összetételének ismételt emlékeztető adagjain alapul, valószínűleg nem megfelelő vagy fenntartható."

Ez valóban megdöbbentő fejlemény volt, hiszen egy héttel korábban az egészségügyi hatóságok világszerte a negyedik (és még további) oltások szükségességéről beszéltek. Sőt, egyes országokban, például Nagy-Britanniában és Izraelben már el is kezdték beadásukat.

 

Ez a hirtelen irányváltás azt jelzi, hogy van valami az adatokban, ami komolyan aggasztja a hatalmon lévőket. Amikor a Covid vakcinákról volt szó, az egészségügyi hatóságok meglepő toleranciát tanúsítottak a mellékhatásokkal és a járulékos károkkal szemben. Olyannyira, hogy még azt is hajlandóak voltak hagyni, hogy néhány gyermek szükségtelenül meghaljon az oltási programjuk érdekében.

Hirtelen fordulatuk azt jelzi, hogy fel kellett ismerniük, hogy valami nagyon veszélyes van az oltóanyagok egymást követő adagjainak kiosztásában. Annak nyilvános elismerése, hogy "a gyakori Covid-19 emlékeztető oltások károsan befolyásolhatják az immunrendszert", nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy az injekciók már sok ember egészségét károsították.

Azt, hogy a Covid-oltások alááshatják az immunrendszert, az Omicron felemelkedése kirívóan jelezte. Megfigyelték, hogy a vakcinák "negatív hatékonyságúak" ezzel a törzzsel szemben, ami azt jelenti, hogy az oltottak és a felerősítettek nagyobb arányban fertőződnek, mint az oltatlanok. Ontarióban például a beoltottak háromszor olyan arányban kapják el az Omicron-t, mint a be nem oltott társaik.

Miért van ez így? A nyilvánvaló magyarázat az, hogy a vakcinák gyengítik a beoltottak immun-védelmét, és ezért hajlamosabbak a SARS-CoV-2 vírussal való megfertőződésre.

Az oltóorvosok azzal védekeztek, hogy bár az oltottak meghalnak a fertőzés következtében, nem halnak meg nagy arányban.

Ez azonban nem a vakcináknak köszönhető, hanem annak, hogy az Omicron kevésbé tűnik virulensnek, mint elődei, mivel a nem beoltottak körében is alacsony a halálozási arány. Az Omicron annyira enyhe volt, hogy Dél-Afrikában, ahonnan ez a változat a jelek szerint származik, és ahol gyorsan megfertőzte a lakosság nagy részét - amelynek nagy része nem oltott -, a Covid halálozási aránya csökkent.

 

De nem csak a SARS-CoV-2-vel szemben sebezhetőek a beoltottak. Úgy tűnik, hogy mindenféle vírusra és fertőzésre hajlamosak. Számos jelentés szól arról, hogy a beoltottak nem tudták lerázni magukról a megfázást és az influenzát.

A múlt héten jelentették, hogy David Sassoli, az EU Parlament elnöke súlyos immunrendszeri zavarok miatt meghalt. Sassoli a Covid-útlevelek lelkes híve volt, és szinte biztos, hogy be volt oltva és fel volt erősítve. Nem lehet nem arra gondolni, hogy ennek lehetett köze a halálához - bár ha így is van, a hatóságok ezt soha nem fogják beismerni.

Az immunrendszer gyengülése azonban nem az egyetlen káros mellékhatása ezeknek a nem megfelelően tesztelt kísérleti injekcióknak. Vérrögök, szívmegállás, neurológiai problémák a Covid injekciók egyéb súlyos mellékhatásai közé tartoznak.

Miközben egyre több bizonyíték gyűlt össze arra vonatkozóan, hogy a Covid injekciók mennyire károsak és veszélyesek, a hatóságok mindent megpróbáltak a szőnyeg alá söpörni, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne.

De mostanra a jelek szerint elérték a kritikus tömeget, és a hatalom rájött, hogy az egymást követő erősítő injekciók egyszerűen túl veszélyesek ahhoz, hogy eltűrjék őket. Ezért változtatták meg a véleményüket.

Ez azt jelenti, hogy az erőltetett boostering sötét korszaka a végéhez közeledik. Lehet, hogy eltart egy ideig, amíg a booster gépezet leáll, de a napjai meg vannak számlálva.

A booster lebukott.

Itt volt az ideje!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/booster-megbukott-az-orvosi-intezmeny-megvaltoztatja-a-velemenyet

Magyar egészségügy állapota

Anglia "el fogja törölni a Covid igazolványokat és a WFH-t a hónap végén", mert "nehéz őket igazolni"

 

Anglia "el fogja törölni a Covid igazolványokat és a WFH-t a hónap végén", mert "nehéz őket igazolni" most, hogy az Omicron lecsengőben van - a vonatokon és a boltokban lévő maszkok az egyetlen fennmaradó korlát

A Covid-bérleteket még ebben a hónapban eltörlik, miután Sajid Javid "megölte a politikát
Az egészségügyi miniszter "arra a következtetésre jutott, hogy a Covid-19 tanúsításra már nincs szükség".
Enyhül az Omicron-hullám, a tegnapi napi esetek 40%-kal csökkentek egy hét alatt
A miniszterek a jövő hónapra tervezik a Covid-korlátozások többségének enyhítését.

A vitatott Covid-bérleteket még ebben a hónapban eltörlik Angliában, mivel az ország Omicron-hulláma egyre inkább összeomlik - állították ma.

 

Sajid Javid egészségügyi miniszter állítólag azt mondta a képviselőknek, hogy osztja az "ösztönös kellemetlenségüket" a bizonyítványokkal kapcsolatban, amelyek ellen 100 tory szavazott.

A miniszterek a jelenlegi B-terv intézkedéseinek január 26-i felülvizsgálatakor a széles körű otthoni munkavégzésre vonatkozó iránymutatást is el akarják vetni. Ez azt jelentheti, hogy a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben kötelező maszkok lesznek az egyetlen megmaradó korlát.

Nagy-Britanniában az elmúlt nyolc egymást követő napban hétről hétre csökkent a Covid-fertőzéses esetek száma, csütörtökön 109 000 új pozitív tesztet mutattak ki. A kórházi felvételek száma is csökkent.

A tory képviselőkkel tartott tegnapi találkozóján Javid úr üdvözölte a "biztató jeleket", de figyelmeztetett, hogy a kórházak továbbra is "jelentős nyomás alatt állnak" - írja a The Times.

Jelenleg Angliában a nagy rendezvényekre és éjszakai klubokba való belépéshez az embereknek igazolniuk kell a védőoltást vagy a negatív oldalirányú áramlást.

Egy Whitehall-forrás a lapnak elmondta: "Mindig is nagyon magas volt a küszöbérték, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy néhány héten belül ez a küszöbérték nem teljesül. Az ügyek jelenlegi állása szerint nehéz lesz megindokolni a megújítást.

 

Boris Johnson a világjárvány kezdete óta a legnagyobb tory lázadással szembesült a B-terv bevezetése miatt a múlt hónapban, amikor közel 100 konzervatív szembeszállt a pártvezérrel, és ellene szavazott.

A miniszterelnök Brexit főtárgyalója, Lord Frost drámai módon lemondott a korlátozások bevezetése miatti tiltakozásul. Tegnap a maszkok és igazolványok "Covid-színházát" bírálta, és a lezárást "súlyos hibának" nevezte.

Eközben Wales első minisztere bejelentette, hogy a hónap végén végre lazítanak a Covid-korlátozásokon.

Miután hetekig "nemzetközi kiugrónak" minősítette Angliát, amiért a No10 nem vezet be szigorúbb korlátozásokat, Drakeford úr elismerte, hogy Walesben nincs szükség a jelenlegi intézkedésekre, mivel az Omicron "nagyon gyorsan csökken".

Wales karácsonykor keményebb lépéseket tett, mint Anglia, bezáratta az éjszakai klubokat, újra bevezette a "hatos szabályt", és megtiltotta, hogy 50 főnél több ember részt vegyen egy szabadtéri rendezvényen.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/anglia-el-fogja-torolni-a-covid-igazolvanyokat-es-a-wfh-t-a-honap-vegen-mert-nehez-oket-igazolni