Ennek a drámai szemléletváltásnak az első jele a múlt héten érkezett az Egyesült Királyságból.

Január 7-én a Reuters a UK Says 4th COVID Jabs Not Needed for Now As Booster Effect Lasts címmel jelent meg egy távirat. A cikk nyitó bekezdésében a következő mondat szerepelt: "egyelőre nincs szükség arra, hogy az emberek megkapják a negyedik oltást, közölték pénteken brit egészségügyi tisztviselők".

Három nappal később a brit Mirror közölt egy cikket Mit jelent a „Coviddal együtt élni”? Boris Johnson terveket készít, amelyeket márciusban vezetnek be. A cikk idézte Dr. Clive Dixet, a brit vakcinákkal foglalkozó munkacsoport korábbi vezetőjét, aki azt mondta:

"Nincs értelme egyre több és több oltóanyagot adni azoknak, akik nem lesznek nagyon betegek. Hagynunk kellene, hogy megbetegedjenek, és ezzel foglalkozni".

Alig egy nappal később a Bloomberg megjelentetett egy cikket Ismételt emlékeztető oltások az immunrendszeri kockázatokra való európai figyelmeztetés nyomán címmel. A cikk a következőképpen indult:

Az Európai Unió szabályozó hatóságai arra figyelmeztettek, hogy a gyakori Covid-19 emlékeztető oltások károsan befolyásolhatják az immunrendszert, és nem biztos, hogy megvalósíthatóak. Az Európai Gyógyszerügynökség szerint a négyhavonta ismétlődő emlékeztető adagok végül gyengíthetik az immunrendszert és kifáraszthatják az embereket.

 

A cikk a továbbiakban Marco Cavalerit, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) biológiai egészségügyi veszélyek és vakcinák stratégiájáért felelős vezetőjét idézi, aki szerint az emlékeztető dózisok "egyszer, vagy talán kétszer is elvégezhetők, de ez nem olyasmi, amiről úgy gondoljuk, hogy állandóan ismételni kellene".

Cavaleri ezután olyasmit mondott, amit még nem hallottunk magas rangú közegészségügyi tisztviselőtől:

"El kell gondolkodnunk azon, hogyan tudunk a jelenlegi világjárványos helyzetből átmenni egy endémiásabb helyzetbe".

Nagyjából ugyanebben az időben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadott egy közleményt, amelyben ez a megdöbbentő mondat szerepelt:

"Egy olyan oltási stratégia, amely az eredeti vakcina összetételének ismételt emlékeztető adagjain alapul, valószínűleg nem megfelelő vagy fenntartható."

Ez valóban megdöbbentő fejlemény volt, hiszen egy héttel korábban az egészségügyi hatóságok világszerte a negyedik (és még további) oltások szükségességéről beszéltek. Sőt, egyes országokban, például Nagy-Britanniában és Izraelben már el is kezdték beadásukat.

 

Ez a hirtelen irányváltás azt jelzi, hogy van valami az adatokban, ami komolyan aggasztja a hatalmon lévőket. Amikor a Covid vakcinákról volt szó, az egészségügyi hatóságok meglepő toleranciát tanúsítottak a mellékhatásokkal és a járulékos károkkal szemben. Olyannyira, hogy még azt is hajlandóak voltak hagyni, hogy néhány gyermek szükségtelenül meghaljon az oltási programjuk érdekében.

Hirtelen fordulatuk azt jelzi, hogy fel kellett ismerniük, hogy valami nagyon veszélyes van az oltóanyagok egymást követő adagjainak kiosztásában. Annak nyilvános elismerése, hogy "a gyakori Covid-19 emlékeztető oltások károsan befolyásolhatják az immunrendszert", nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy az injekciók már sok ember egészségét károsították.

Azt, hogy a Covid-oltások alááshatják az immunrendszert, az Omicron felemelkedése kirívóan jelezte. Megfigyelték, hogy a vakcinák "negatív hatékonyságúak" ezzel a törzzsel szemben, ami azt jelenti, hogy az oltottak és a felerősítettek nagyobb arányban fertőződnek, mint az oltatlanok. Ontarióban például a beoltottak háromszor olyan arányban kapják el az Omicron-t, mint a be nem oltott társaik.

Miért van ez így? A nyilvánvaló magyarázat az, hogy a vakcinák gyengítik a beoltottak immun-védelmét, és ezért hajlamosabbak a SARS-CoV-2 vírussal való megfertőződésre.

Az oltóorvosok azzal védekeztek, hogy bár az oltottak meghalnak a fertőzés következtében, nem halnak meg nagy arányban.

Ez azonban nem a vakcináknak köszönhető, hanem annak, hogy az Omicron kevésbé tűnik virulensnek, mint elődei, mivel a nem beoltottak körében is alacsony a halálozási arány. Az Omicron annyira enyhe volt, hogy Dél-Afrikában, ahonnan ez a változat a jelek szerint származik, és ahol gyorsan megfertőzte a lakosság nagy részét - amelynek nagy része nem oltott -, a Covid halálozási aránya csökkent.

 

De nem csak a SARS-CoV-2-vel szemben sebezhetőek a beoltottak. Úgy tűnik, hogy mindenféle vírusra és fertőzésre hajlamosak. Számos jelentés szól arról, hogy a beoltottak nem tudták lerázni magukról a megfázást és az influenzát.

A múlt héten jelentették, hogy David Sassoli, az EU Parlament elnöke súlyos immunrendszeri zavarok miatt meghalt. Sassoli a Covid-útlevelek lelkes híve volt, és szinte biztos, hogy be volt oltva és fel volt erősítve. Nem lehet nem arra gondolni, hogy ennek lehetett köze a halálához - bár ha így is van, a hatóságok ezt soha nem fogják beismerni.

Az immunrendszer gyengülése azonban nem az egyetlen káros mellékhatása ezeknek a nem megfelelően tesztelt kísérleti injekcióknak. Vérrögök, szívmegállás, neurológiai problémák a Covid injekciók egyéb súlyos mellékhatásai közé tartoznak.

Miközben egyre több bizonyíték gyűlt össze arra vonatkozóan, hogy a Covid injekciók mennyire károsak és veszélyesek, a hatóságok mindent megpróbáltak a szőnyeg alá söpörni, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne.

De mostanra a jelek szerint elérték a kritikus tömeget, és a hatalom rájött, hogy az egymást követő erősítő injekciók egyszerűen túl veszélyesek ahhoz, hogy eltűrjék őket. Ezért változtatták meg a véleményüket.

Ez azt jelenti, hogy az erőltetett boostering sötét korszaka a végéhez közeledik. Lehet, hogy eltart egy ideig, amíg a booster gépezet leáll, de a napjai meg vannak számlálva.

A booster lebukott.

Itt volt az ideje!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/booster-megbukott-az-orvosi-intezmeny-megvaltoztatja-a-velemenyet