Az atlantiszi kultúra rendkívül fejlett pszichikai képességgel rendelkezett, akik megértették és alkalmazták a rejtett erőket.
Mégis az azt a kultúrát uraló elit egy idő után korrupttá és gonosszá vált, elérte az erkölcsi degenerációt, és hanyatlást, ami a spirituális és tudományos ismeretekkel való visszaélésen keresztül Atlantisz bukásához vezetett, és ami visszalökte az emberiséget a kőkorszakba.
A történelemben a birodalmak 100 évente az elit hasonló erkölcsi avulása volt megtapasztalható, aminek következményei lettek a birodalomváltások.

Most ismét egy atlantiszi méretű pusztululás lehetőségének veszélye áll fenn, amikor az atlantisták ugyan vesztésre állnak, de rendkívül veszélyesek, mert óriási technikai tudással rendelkeznek, és hatalmuk megtartására érdekében mindent megtesznek.
– Pl. képesek a skalár és hullámfegyverekkel földrengést, szökőárat, cunamikat, özönvizet, és bármilyen jelenséget előidézni.
– Interdimenzionális emberekkel állnak kapcsolatban, és fejlett antigravitációs eszközökkel, UFOk ezreivel rendelkeznek, és az intergalaktikus utazás is mindennapos gyakorlattá vált, és egy nap alatt el lehet jutni bármelyik bolygóra.
– A CERN a Vatikán irányítása alatt áll, hamispróféta nevezte ki Fabiola Gianotti-t, a vezetőjét, nem akármilyen céllal:
https://www.catholicnewsagency.com/news/46011/pope-francis-names-leading-physicist-to-pontifical-academy
– Ha a világuralmi tervük megvalósítása nem sikerül, akkor a CERN-en keresztül a kvantumgravitáció/húrelmélet technikával képesek megbontani a tér/idő szövetét, amikor is az Antikrisztus szelleme felszabadul, és bukott angyalokat hívnak be a világunkba.
– Arra is képesek, hogy a földet kettészakítsák, és a bolygókat felrobbantsák.
https://www.projectcensored.org/10-project-galileo-shuttle-to-carry-lethal-plutonium/
Ezek a tervek elborzasztóak, ha nyernek, és a föld megmarad, és degeneráltak rabszolgáivá válik az emberiség, ha veszítenek, akkor felrobbantanak mindent.
Sajnos ezek nem az én fantáziám szörnyszüleményei, hanem a tudomány, ahogy mindig is, soha nem az emberi élet jobbítása, hanem az emberi élet elpusztításán fáradozott.
De hiszem, hogy Jézus 2-ik eljövetele megakadályozza ezt az apokaliptikus forgatókönyvet annak ellenére, hogy a világ irányítása a sátáni gonosztevők kezébe került.
Mert az égiek nem engedhetik meg, hogy a gonosz uralkodjon az egész világon.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/agenda-2030-a-fenntarthato-pusztitas-17-pontja/