2023. április 18., kedd

Dr. Paul Marik: minél többször oltja be magát a Fenevad bélyegzésével, annál nagyobb a Covid és más mellékhatások kockázata

Dr. Paul Marik: Ez az emberiség elleni bűncselekmény. Minél több az oltás, annál nagyobb a Covid kockázata. Egy egészséges gyermek halálának kockázata nulla, a szívizomgyulladás kockázata serdülőknél talán 23%. A termékenységre és a rák kockázatára gyakorolt hosszú távú hatások ismeretlenek. Svédország, Dánia és az Egyesült Királyság felfüggesztette az oltást az 50 év alattiaknál.

New York-i ápolónő: 13 ezer dollár a kórházi kezelés, 39 ezer a lélegeztetőgép, 10 ezer a halál

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Erin Marie Olszewski, veterán ápolónő elmagyarázza a jól fizető bűnügyi színházat: 13 000 dollárba került egy beteg kórházba szállítása, 39 000 dollárba került a lélegeztetőgépre kapcsolása, és 10 000 dollár volt a halálának az ára. És mindenkit arra utasítottak, hogy hallgasson.

A dollár szerepe csökken

Forrás: CGTN @ YouTube
InFocus EP.188: Why are countries moving away from U.S. dollar
https://youtu.be/yrg73MtEAGY

A sátáni véráldozatok csúcsszezonja elérkezett

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/difCgpVggAvM/

Pokolravaló azt próbáld meg

Francia EP-képviselő: a rovarételekben is megtalálható grafén-oxid reagál az 5G-re

Hervé Juvin francia EP-képviselő szerint gondot jelent, hogy az Európai Bizottság jóváhagyja a rovarélelmiszereket és engedélyezi, hogy egyes élelmiszerekben benne legyenek, mert részben grafén-oxidból állnak. A grafén-oxid nanorészecskék az emberi szervezetben az 5G-hez hasonló hullámokra reagálva összegyűlnek, ezzel megnyílik az út a tudatállapotok manipulálására, az anyagcsere és a test idegkapcsolatainak befolyásolására. Apokaliptikus forgatókönyvnek tartja ezt.

Csirkék megbízhatatlan pcr-vizsgálata baromfiak millióinak leölésére és újraoltására

Stew Peter és Clayton Llewellyn élelmiszeripari vállalkozó arról számolnak be, hogy most oltóanyagokat - biológiai fegyvereket - terveznek bevezetni az élelmiszer-ellátásba - nem csak csirkékről van szó -, hogy teljes ellenőrzést szerezhessenek mindennapi életünk felett. Egy olyan útelágazáshoz érkezünk, amely egyrészt a teljes uralom és ellenőrzés, másrészt a szabadság felé vezet.

Hírességek szenvednek káros mellékhatásoktól és meghalnak az oltások után XCVII. rész

Olyan hírességek, mint Kun Agüero, Brian Walsh, Nicholas Lloyd Webber, Cristina Barbuti, Tristan MacManus és még sokan mások megbetegedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meghaltak. Ha ez történik a hírességekkel, akkor hány névtelen ember lehet érintett még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is számolják össze őket?

A kormány kaszkádszerű bankcsődökkel kényszeríti ki a digitális jegybankpénz (CBDC) használatát

Mike Adams amerikai aktivista és John Perez pénzügyi szakértő kifejti, hogy olyan kritikus ponthoz érkeztünk el, amikor a kormány a tovagyűrűző hatást vagy a kaszkádszerű bankcsődöket kihasználva, megkísérelheti az emberekre kényszeríteni a digitális jegybankpénzt. Ezáltal pedig bevezetheti a felügyeleti és nyomonkövetési rendszert, ahogy Kínában történik.

Évente 50 millió tonna alumíniumot, báriumot, stronciumot és grafént szórnak a levegőbe

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dane Wigington éghajlatkutató egy nemzetközileg elismert agrárkutatási és -vizsgálati intézmény doktori fokozatú tudósával közösen a levegőben szálló nanorészecskékből álló alumíniumról, báriumról, stronciumról és grafénről számol be, amelyek felhalmozódnak a fogyasztott növényekben, és amelyek egymással kombináltan exponenciálisan, akár 10 000%-kal növelik toxicitásukat.

A Pfizer 2019-ben, még a betegség létezése előtt tesztelte a Covid-vakcinát

Melissa McAtee, a Pfizer leányvállalatának egykori dolgozója azt állítja, hogy a Pfizer már 2019-ben elkészítette a Covid 2020-as vakcinakísérletek tervét, még mielőtt bárki is hallott volna a koronavírusról. Azt is állítja, hogy a leányvállalat kapott egy Kínában gyártott terméket, amellyel megtöltötték az injekciós üvegcséket, majd rátették a Pfizer címkét.

Brit képviselő vitára szólít a WHO a világjárványokra való felkészülésről szóló szerződéséről

Andrew Bridgen, brit parlamenti képviselő magyarázatot kér a WHO-nak a Világjárványokra való válaszadásról szóló szerződéséről, amely felhatalmazza a WHO-t lezárások és oltakozások bevezetésére és az ellenállók letartóztatására. Disztópikus jövőt vetít előre, és beismeri, hogy sok pénzt ajánlottak neki hallgatásáért.

Dr. Judy Mikovits: 1980 óta minden vírus laboratóriumokban létrehozott biológiai fegyver

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Judy Mikovits megállapítja, hogy semmilyen természetes vírus. Arról mindig vitatkoznak, hogy vannak-e vírusok. Biológiai fegyverek, amelyeket ők hoztak létre. 1980 óta a fertőzéseket mindig erősen szennyezett vakcinák beadásával állították elő, ez Bioterrorista Antikrisztuskövető Tony Fauci 40 éve folyó biológiai fegyverprogramja.

Rob Schneider: vakcinakárosult gyerekek szülei harcolnak, hogy másoknak ne kelljen szenvedniük

Rob Schneider színész az emberek ’szándékolt tudatlanságáról’ beszél, akik nem akarnak beszélni a vakcinák problémájáról, pedig fontos lenne a többiek számára. A gyógyszergyártók keresik a legtöbb pénzt és adnak a politikusoknak, és a halálesetek az iparágukban megszokott járulékos károkat jelentik.