2021. június 8., kedd

Dr. Grisz-Brisson: Halló Németország

 

Dr. Grisz-Brisson kezdetektől nagy szabadságharcos.  Most újra megszólalt:
“Halló Németország! Újra itt vagyok.
A nevem Margareta Grisz-Brisson, neurológus vagyok Müllheim-ból. Egy német tanulmány megmutatta, hogy a Lockdown nem ér semmit. Egy tanulmány Oxfordból megmutatta, hogy a piacon található 5 oltás nem ér semmit. Mindenekelőtt a mi német mesterdarabunk Biontech/Pfizer sem. De semmi aggodalom! Legalább 96 cég van a piacon, melyek az oltásukkal meg akarják menteni a világot. Ne legyenek illúziói! Beoltathatom magamat, hogy szabad legyen utaznom. A világon sok veszélyes vírus van és sok cég is van, melyek az emberiséget az oltásaikkal meg akarják menteni. Kedves emberek! Hagyjátok, hogy világosan megmondhassuk, mi viseljük a felelősséget az egészségünkért és ha betegek leszünk, elmegyünk az orvosunkhoz. Nem virológushoz, epidemiológushoz, kereskedőhöz, állatorvoshoz, statisztikushoz vagy a WHO-hoz. Kérlek haggyatok békén minket! A ti módszereitek, távolság, szennyezett arcrongy, orrfúrás és oltás félresikerültek. Elrontottátok az esélyeteket. Kedves embertársaim! Ennek vége. A fekete-piros-sárga-zöld kormány megmutatta, hogy eladná még a bőrünket és a csontunkat is. Nem gondoljátok, hogy itt az ideje cselekedni?
Kedves orvosok, nélkülünk összedőlne a kártyavár. Kedves bírók, újságírók, tanárok, étteremtulajdonosok, dolgozók, vállalkozók, apák és anyák! Nélkülünk a lidércnyomásnak vége. Kedves rendőrök! Határolódjatok el a verőosztagoktól! Két méter magas fegyveres férfiak, akik nőkre, gyerekekre és idősebb emberekre vetik magukat, ezek nem német rendőrök, ezek SA verőosztagok. Kedves embertársak! Népünk legsötétebb órái nem 1945-ben hanem 1933-ban pontosan ezekkel a módszerekkel kezdődtek. A kormányok akik a népnek hazudnak, becsapják, elrabolják a szabadságát és erőszakot alkalmaznak, nem kormányai a Német Szövetségi Köztársaságnak, hanem fasiszta vadhajtások, akiket Németországban nem tűrünk meg. Az állam, nem a politika. Az állam mi vagyunk. Az emberek, a nép, a szuverén, azok, akik ennek a politikai rögeszmének a szenvedéseit viselik. Ennek vége. A tétovázókba lelket öntünk, a bizonytalanokat bátorítjuk, mindannyian, közösen aktívak leszünk. Mindig a kevesek voltak azok, akik bűnt terveztek, de mindig a sokak voltak azok, akik ezt hagyták megtörténni. Ez nem fordulhat elő újra. Mikor Németországba jöttem, éveken keresztül nem találtam kritikát Németországgal szemben. És ezzel még mindig így vagyok. Mert ezeket az embereket, akik ezeket a bűncselekményeket elkövetik, nem azonosítom Németországgal. Kedves embertársak, akiknek más véleménye van mint nekünk! Hagyjátok, hogy beszéljünk egymással! Látni fogjuk, hogy sokkal több közös van bennünk, mint ami elválaszt minket. És mi közösen ilyen beszélgetésektől gazdagodva fogunk cselekedni. Nem mondjuk, hogy mi ezt jobban csináljuk. A mi mottónk az, hogy közülünk mindenki teszi, ami tőle telik.”

https://civilekatisztanlatasert.hu/dr-grisz-brisson-hallo-nemetorszag/

Az ivermectin a Delhiben előforduló esetek 97 százalékában elpusztítja a vírusokat.

A Delhiben előforduló esetek 97%-os csökkenése az Ivermectinnel döntő jelentőségű – pont. Ez az utolsó szó az életek megmentéséért és az emberi jogok megőrzéséért folytatott epikus küzdelemben. Ez a grafikon az értelem győzelmét jelképezi a korrupció, a jó a rossz és a helyes a helytelen felett. Ez olyan jelentős, mint Dávid győzelme Góliát felett. Ez az Ivermectin és a korai ambuláns kezelés abszolút igazolása. Egyértelműen cáfolja a WHO, az FDA, az NIH és a CDC “várj otthon, amíg elkékülsz” politikáját, mielőtt kezelésre kerülsz.


. Pierre Kory 2020. december 8-án közölte a világgal, hogy az Ivermectin “kiirtja” ezt a vírust. Az “elpusztítani” azt jelenti, hogy megtizedelni, lerombolni vagy megsemmisíteni. Azt jelenti, hogy minden nyomot, jelet vagy jelentőséget eltüntetni vagy megsemmisíteni.

Ez a grafikon azt mutatja, hogy a Delhiben április 20-tól kezdve alkalmazott Ivermectin eltörölte a COVID-vírusválságot. Erről senkinek sem szabadna lebeszélnie Önt – sem egy üzletkötőnek, sem egy gyógyszergyártó cégnek, sem egy televíziós sztárdokinak, és főleg nem a WHO vagy az NIH vezető orvosának, akit ezért fizetnek.

Hinni fog ennek a 97%-os eredményről készített grafikonnak, vagy pedig a nagy média, a nagy gyógyszergyárak, a WHO és az FDA által terjesztett propagandának, akiknek hatalmas pénzügyi összeférhetetlenségük van – azoknak, akik azt mondják, hogy nincs elegendő bizonyíték?

Milyen bizonyíték lehetne egyértelműbb, mint egy 97%-os csökkenés öt hét alatt? Ez a szám jobb, mint a jelenlegi vakcináké, és a legtöbb gyógyszer elérhetetlen.

A WHO figyelmeztette Indiát, hogy hibát követnek el az Ivermectin használatával.  (oda ne rohanjak)

Azt mondták nekik, hogy veszélyes lehet, és hogy nincs bizonyíték arra, hogy működik. Hány hazugságot vesznek be, mielőtt kiállnak az igazság mellett?

A végzetes hiba az lett volna, ha NEM használják az Ivermectint.

Szerencsére használták, és megmentették Delhit. De tragikus módon Tamil Nadu nem, és az ő államuk elpusztult. Az új esetek száma 10 986-ról 36 184-re emelkedett – ez megháromszorozódott.

Ezt senki sem tudja eltitkolni. Az Ivermectin használatának elutasítása ártott nekik. Nemcsak Tamil Nadu megbetegedései emelkedtek a legmagasabbra Indiában, hanem a halálesetek száma is az egekbe szökött az április 20-i 48-ról május 27-re 474-re – ami tízszeres növekedést jelent.

Eközben Delhiben ugyanebben az időszakban a halálozások száma 277-ről 117-re csökkent. Ön melyik tanácsot követte volna az államában?

Amerikában Dr. Peter McCullough, a Baylor, Dr. Harvey Risch, a Yale és Dr. George Fareed, a Harvard professzora az amerikai szenátus előtt 2020. november 19-én tett tanúvallomásában először javasolta a korai ambuláns kezelést. Dr. McCullough és kollégái voltak az elsők a világon, akik a COVID-19 korai ambuláns kezelési protokollját közzétették:

Ezt a protokollt azóta Dr. George Fareed és lendületes munkatársa, Dr. Brian Tyson átdolgozta. Mostanra 6000 COVID-pácienst mentettek meg a kaliforniai Imperial Valleyben.

https://www.thedesertreview.com/health/local-frontline-doctors-modify-covid-treatment-based-on-results/article_9cdded9e-962f-11eb-a59a-f3e1151e98c3.html

Kevesebb mint egy hónappal később, 2020. december 8-án Dr. Pierre Kory másodszor is megkongatta a vészharangot az amerikai szenátus előtt. Az Ivermectin használatát javasolta, mégsem hallgatott rá senki. Nem vezettek be Ivermectin irányelveket. December 8-án az USA-ban 2821 COVID haláleset történt. Ivermectinnel az eseteket gyorsan le lehetett volna győzni. A halálesetek száma rövid időn belül csökkent volna, amint azt Delhi példája is mutatja.

Ehelyett azonban az Egyesült Államok követte a WHO és az FDA hivatalos tanácsát, és várt a vakcinákra. Ültek a kezükön, miközben az emberek ziháltak. Nézték és nem tettek semmit, miközben milliók kékültek el és árasztották el a kórházakat – az Ivermectin jóváhagyása nélkül. Így Tamil Naduhoz hasonlóan az amerikai esetek és halálesetek is az egekbe szöktek.

Január 8-ra, mindössze négy héttel később, az amerikai napi megbetegedések száma 219 000-ről 300 000-re emelkedett, a halálesetek száma pedig 2821-ről 3895-re. Még több amerikai halt meg az Ivermectin és a korai ambuláns kezelés figyelmen kívül hagyását célzó, elhibázott egészségügyi politika miatt.

Delhi jól csinálta. Az Egyesült Államok és Tamil Nadu rosszul tette. Ez félmillió értékes életbe és a világ számára szörnyű fájdalomba és szenvedésbe került. A világjárványt minden ok nélkül meghosszabbították.

Most más helyzetben vagyunk. Nekünk, mint embereknek, abszolút bizonyítékunk van az Ivermectin hatékonyságára. Delhiben egyetlen olyan történetet sem hallottunk, hogy az Ivermectin mérgező lenne vagy bármilyen nehézséget okozna. Éppen ellenkezőleg, biztonságos, és tízezreket mentett meg a COVID-től.

De ami ennél is fontosabb, mit tehetünk most? Mit fog tenni Ön, mint aggódó polgár, hogy elterjessze a hírt? Mit tehet, hogy megmentse embertársait attól, hogy megismétlődjenek ezek a költséges hibák? Kezdje azzal, hogy megosztja az Ivermectin a világért című könyvet a gyülekezetével, a lelkészével és minden társadalmi kapcsolatával. Aztán terjessze az igét messzire és széles körben:

Az emberek biztonságosan szedhetik az Ivermectint a COVID-19 megelőzésére és kezelésére.

A világ többi részének is hallania kell az Ivermectinről, mivel újabb területeken tapasztalnak hasonló hullámokat. Vietnamban egy új hibrid változat készülődik. Értesítsék őket! Tudniuk kell, hogy többről van szó, mint álarcokról és társadalmi távolságtartásról. Többről van szó, mint a vakcinákra való várakozásról. Az Ivermectin MINDEN változat ellen hatásos. A vakcinák NEM.

De sajnos a hatóságok továbbra is cenzúrázni fogják ezt az információt; így a felelősség a hír terjesztéséért egyenesen a bolygó polgáraira, rád és rám hárul.

Vezessen békés tiltakozást. Oszd meg ezt a cikket minden ismerősöddel, a közösségi médiában, az e-mail kapcsolataiddal, rokonaiddal, barátaiddal és munkatársaiddal. Lehet, hogy azt gondolja, hogy mindez nem vonatkozik önre, mert már beoltották. Ez sajnos nem igaz.

Hallgassa meg Dr. Peter McCullough-t erről a témáról. Ő a texasi Dallasban található Baylor University Medical Center orvosi alelnöke. A világ legtöbbet publikáló kardiológusai közé tartozik. Vitathatatlanul ő a legbátrabb orvos, aki megszólalt.

Senki sem érdemli meg a COVID-ot. Senki sem érdemli meg, hogy meghaljon, amikor hatékony kezelés áll rendelkezésünkre.

Továbbra is hisz azoknak a hivataloknak a kijelentéseiben, amelyek már annyiszor cserbenhagyták Önöket? Azoknak az ügynökségeknek, amelyek azt mondták a médiának, hogy csak szűrt információkat adjanak, azoknak az ügynökségeknek, amelyek figyelmen kívül hagyták a világ vezető tudósait.

Nézze meg ezt a grafikont. Delhi április 20-án szörnyű helyzetben volt, napi 28 395 új COVID-19-es esettel és növekvő tendenciával.

Megkongattuk a vészharangot. Az All India Institute for Medical Science (AIIMS) és az Indian Council of Medical Research (ICMR) volt mersze meghallgatni. Hallgattak arra az 56 tanulmányra, amelyek 18 447 beteg bevonásával mutatták ki, hogy az Ivermectinnel akár 91%-kal csökkent a halálozás. Hallgattak az olyan tudósokra, mint Dr. Pierre Kory és az FLCCC. Meghallgatták az olyan világszínvonalú szakértőket, mint Dr. Tess Lawrie a BIRD csoportból és Dr. Peter McCullough a C19 csoportból. Okosak voltak.

Az Ivermectin for the World című könyv 2021. május 1-jén jelent meg, és felszólított arra, hogy India sürgősen alkalmazza az Ivermectint humanitárius alapon, hogy életeket mentsen. “Amit nem tudtunk megtenni Amerikáért, azt megtehetjük Indiáért!” – hangzott a mantránk.

És meg is tettük! Ez történt azokon a területeken, ahol az Ivermectint választották:

Delhi : – 97% [28 395-956]

Uttar Pradesh: 95% [37,944-2,014]

Goa: ¯ 85% [4195-645]

Karnataka: – 60% [50 112 – 20 378]

Uttarakhand: 87% [9642-1226]

Figyeljük meg, mi történt azokkal a területekkel, amelyek NEM az Ivermectint választották:

Tamil Nadu 173% [10,986 – 30,016].

Odisha 50% [4,761-7,148]

Assam 240% [1,651-5,613]

Arunachal Pradesh 656% [ 61-461]

Tripura 828% [92-854]

Május 3-án az FLCCC és a BIRD csoportok sajtóközleményt adtak ki, és az Ivermectin azonnali globális alkalmazását követelték a COVID-19 ellen. Május 7-én Dr. Paul Marik, a világ második legtöbbet publikáló intenzív terápiás szakembere és az FLCCC alapító tagja ugyanezt tette. Hozzátette, hogy már nem bízhatunk abban, hogy “a nagyobb egészségügyi hatóságok őszintén megvizsgálják az orvosi és tudományos bizonyítékokat”.

https://eurekalert.org/pub_releases/2021-05/fccc-lpr050621.php

Indiában a sava-borsa próbát az jelentette, hogy összehasonlították azoknak az indiai területeknek a sorsát, amelyek bevezették a gyógyszert, azokéval, amelyek nem. Ez lett volna a végső természetes kísérlet. Végre az egész világ előtt kiderülne az igazság. Többé már nem a különleges érdekcsoportok, a Nagy Gyógyszergyárak, a Nagy Szabályozók és a Nagy Média voltak azok, akik cenzúráztak, átvertek és összeesküdtek. Most a harc tisztességes lenne, mert a világ összes pénze sem tudná eltitkolni a Delhiben történt eseteket. A világ az első sorból nézhette végig ezeket az eredményeket. És meg kell ismételni: az eredmények megvannak.

Delhiben az április 20-i 28 395-ről május 29-re mindössze 956-ra csökkent az esetek száma, ami 97%-os csökkenést jelent.

A kérdés tehát a következő: Elhiszik-e a grafikonokban szereplő nyilvánvaló dolgokat? Vagy hisznek azoknak a korrupt ügynökségeknek, amelyek nem az önök érdekeit tartják szem előtt, azoknak, akik már sokszor hazudtak önöknek?

Azt javaslom, hogy higgyen az olyan nonprofit csoportok tudósainak, mint az FLCCC és a BIRD, akiknek semmi más hasznuk nincs, mint az ön életének megmentése. Ők a legmegbízhatóbbak. Dr. Tess Lawrie jótékonysági munkáját a következő címen támogathatja:

https://www.gofundme.com/f/help-us-get-lifesaving-drug-approved-for-covid19

Támogathatja Dr. Pierre Kory jótékonysági munkáját a következő címen:

Támogathatja Dr. George Fareed jótékonysági munkáját és COVID-19 projektjét a www.holtvillebaptist.com oldalon a COVID-19 Fareed projekt nevében történő hozzájárulással. Dr. George Fareed a bölcsesség hangja.

Dr. Fareed az NIH egykori tudósa és a Harvard professzora. Három rákgyógyszer szabadalmával rendelkezik. 2015-ben Kaliforniában az év vidéki orvosának választották, és elnyerte a Kaliforniai Orvosi Kamara által az etikai és klinikai kiválóságáért odaítélt Plessner-emlékdíjat. Tehát bízhat és hihet Dr. Fareedben.

A választás egyértelmű. Az Ivermectin a biztonságos, újrahasznosított Nobel-díjas gyógyszer, amely hatékonyan, akár 91%-kal csökkenti a COVID-19 okozta halálozást. Nem okoz vérrögöket, szívrohamot vagy agyvérzést. Nem okoz heves immunreakciókat. Az indiai Delhiben öt hét alatt elképesztő mértékben, 97%-kal csökkentette a COVID-19-es megbetegedéseket. Fillérekbe kerül.

Mondja meg Tamil Nadu szegény polgárainak, akik még mindig a sötétben tapogatóznak, és továbbra sem használhatják. Mondja el a világ többi részének. Mutassa meg orvosának a tanulmányokat. Naponta frissülnek a www.ivmmeta.com oldalon. Ha az orvosa elutasítja, keressen másik orvost.

Hallgassanak azokra a tudósokra és orvosokra, akiket hippokratészi esküjük arra ösztönöz, hogy azt tegyék, ami helyes, ne pedig azokra az orvosokra, akiket hatalmas pénzösszegekért fizetnek a jövedelmező érdekek, hogy a pártvonalat kövessék.

Tehát legközelebb, amikor azt hallja, hogy egy jól fizetett orvos azt tanácsolja, hogy az Ivermectin nem működik, vagy amikor egy másik cikket olvas, amely ezt vitatja, kérjük, higgyen a szemének és ennek a grafikonnak.

Használja a józan eszét. Néhány igazság magától értetődő, és az Ivermectin kifejezett hatása a vírus ellen az egyik ilyen. Egy másik magától értetődő igazság, egyenesen a Függetlenségi Nyilatkozatból, az emberi élethez való jog – amely magában foglalja az orvosi kezelés megválasztásához való jogot -, amely mentes a kormányzati beavatkozástól.

Nincs szükségünk arra, hogy tudósok értelmezzék ezeket az alapvető igazságokat. Nincs szükségünk filozófusra ahhoz, hogy tudjuk, hogy az életmentő információk cenzúrázása helytelen. Nincs szükségünk több “tanulmányra” ahhoz, hogy megértsük, hogy az egész világnak szüksége van az Ivermectinre – azonnal.

“Amit mi megtettünk Indiáért, azt most meg kell tennünk a világ többi részéért is!”

Forrás

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-ivermectin-a-delhiben-elofordulo-esetek-97-szazalekaban-elpusztitja-a-virusokat/

Az elveszett szabadságjogokat nagyon nehéz lesz visszaszerezni, veszélyben a demokrácia!

Globális egészségügyi botrány: miért tapad oda a mágnes az oltási területre?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Sokan arról számolnak be videóra rögzített bizonyítékkal, hogy ha mágnest helyeznek a Covid-oltás helyére, a mágnes odatapad! Ha azonban ugyanezt a mágnest a testük más részéhez érintik, nem tapad oda, hanem egyszerűen leesik.
Vajon ez a mágneses jelenség azt bizonyítja, hogy a kísérleti vakcinában mágneses nanorészecskék vannak? Milyen egészségügyi következménye van annak, ha olyan mennyiségű fém kerül a vérkeringésbe, amely képes megtartani egy mágnest? Milyen más élettani változásokat okoz a mostani Covid elleni oltás azoknál, akik beadatják?
Dr. Montanari és hozzá hasonló orvosszakértők számolnak be a jelenségről és következményeiről. Ha már megkaptuk az oltás, nincs menekvés!