2022. április 7., csütörtök

Dr. Vladimir Zelenko: Népirtás - abból is a legnagyobb

Forrás: www.kla.tv/22181
Dr. Vladimir Zelenko, a világhírű orvos, háziorvosként hatezer Covid-beteget sikerült gyógyítania mellékhatások nélküli gyógyszerekkel. Egy nemrégiben adott interjúban a Covid-oltást életveszélyes emberkísérletnek nevezi. Könyörtelenül leleplezi a mögöttes korrupciót egészen a kormányzati körökig.

Felkészülés a változásra - Az összeomlás ... Az esemény... Az átmenet

A YouTube változat és a videó letöltése az alábbi linkeken elérhető.

https://youtu.be/YrG1SI5ptp0

https://mega.nz/file/ZJ4w1Cxa#WJNH_EkZxX-G-lSuZgqhoHi5b-1YJo3WhqJhOWxT7Lg

A YouTube változat és a videó letöltése az alábbi linkeken elérhető.

https://youtu.be/wvJiAZlMRMY

https://mega.nz/file/QdRFhY4Q#_anXFZsdqsWMHLfubV24viWDvwKixgdHgMVldPjA6tA

A YouTube változat és a videó letöltése az alábbi linkeken elérhető.

https://youtu.be/jt90CsU-Ow8

https://mega.nz/file/xVhxRarD#NFKSv_jpw4sHP7x8IsGuRkNQX48_a0_J-wkT511CN-8

A társadalom egy összeesküvés a tagjai rabszolgasorba taszítására

 

Sátánista udvari bolond, "filozófus" Bertrand Russell, 1872-1970

Bertrand Russell - A társadalom egy összeesküvés a tagjai rabszolgasorba taszítására.

A The Scientific Outlook-ban, 1931-ben, szabadkőműves.

Bertrand Russell leírta a neo-feudális társadalmat, amely ma uralkodókból és rabszolgákból áll.

"Russell nemcsak megjósolta, hogy ez meg fog történni, hanem kijelentette, hogy ez a jövőben fog bekövetkezni. Nyilvánvalóan tervbe volt véve, és amiről Russell akkor beszélt, az most is megtörténik. Nem lehetett volna ennyire előrelátó anélkül, hogy ne lett volna része annak az elit osztálynak, amely végrehajtja azt a tervet, hogy lebontsa eddigi istenfélő világunkat." Edward Menez

Bertrand Russell, A szabadkőművesek életszemlélete

A brit filozófus, esszéista, társadalomkritikus és szabadkőműves Bertrand Russell... 1931-ben a "The Scientific Outlook" című folyóiratban írta.

Azokon a ritka alkalmakkor, amikor egy fiú vagy lány, aki már túljutott azon a koron, amelyben a társadalmi státust szokás meghatározni, olyan kifejezett képességet mutat, hogy az uralkodók szellemi egyenrangújának tűnik, nehéz helyzet áll elő, amely komoly megfontolást igényel. Ha az ifjú megelégszik azzal, hogy elhagyja korábbi társait, és teljes szívvel az uralkodók mellé veti magát, megfelelő próbatételek után előléptethetik. Ha azonban sajnálatos szolidaritást mutat korábbi társaival, az uralkodók vonakodva fogják megállapítani, hogy nincs más teendő vele, mint a halálos kamrába küldeni, mielőtt fegyelmezetlen intelligenciájának ideje lenne lázadást terjeszteni.

Gondoljunk Barack Obamára, Bill Clintonra, Bo Jo-ra... gondoljunk a legtöbb áruló úgynevezett vezetőnkre.

"The Scientific Outlook" (1931) Lord Bertrand Russell könyve egy olyan könyv volt, amely a "monopolisztikus kapitalizmus" (gondoljunk a BlackRockra) gondolatát hirdette,ahol minden egy technokrata elit osztály tulajdonában és irányítása alatt állna.

A többiekből "koboldokat", vagy egy paraszt rabszolgaosztályt csinálnának. Megjegyzendő, hogy alig két évvel később, 1933-ban jelent meg Aldous Huxley "Szép új világ" című műve, amely számos hasonló gondolatot támogatott, beleértve az alfa, béta stb. osztályszerkezetet.

Russell ateista volt, aki hitt a tudomány erejében. Talán nevetségessé tehetjük azokat, akik ma bálványozzák a "tudományt", miután láttuk, hogy mit hozott ez nekünk Fauci, Gates és mások követésével. Russell például a korábbi, 19. századi "tudományt", Darwint támogatta, amely ateistákat akart faragni mindannyiunkból, azt állítva, hogy majmokból fejlődtünk ki egy forgó gömbbolygón, amely az ősrobbanásból, a semmiből jött létre.

Ezt követte Sir Isaac Newton 17. századi "tudománya" Sir Isaac Newton gravitációs elképzelésével (ami csak egy elmélet volt, ne feledjük), ami azért kellett, hogy megmagyarázza, miért nem esnek le az emberek a földgolyó aljáról. Szóval már régóta indoktrináltak minket azzal, amit az elit tudománynak nevez nekünk....egy szörnyen hosszú ideje.

Az egyik dolog, amit Russell külön megemlített, a műtrágya volt, mint a világ élelmiszertermelésének irányításának kulcstényezője.

A "The Scientific Outlook" 120. oldalán Russell folytatja az élelmiszerekkel kapcsolatos spekulációit: "A hamis élelmiszerek előállításának problémája tisztán kémiai jellegű, és nincs okunk arra, hogy megoldhatatlannak tekintsük. Kétségtelen, hogy a természetes élelmiszerek ízletesebbek lesznek, és a gazdag emberek esküvőkön és lakomákon valódi borsót és babot fognak kínálni, amit az újságok áhítattal emlegetnek majd. De az élelmiszereket nagyrészt hatalmas vegyi üzemekben fogják előállítani. A földek kiesnek majd a művelésből, és a mezőgazdasági munkásokat vegyipari szakemberek fogják helyettesíteni."

Műtrágyahiány? Hamis, GMO élelmiszerek? Az amerikai kormány a termésük értékének másfélszeresét fizeti a gazdáknak, hogy elpusztítsák a termést? Nem pontosan ezt láttuk az utóbbi időben a hírekben? Russell 1931-ben az időjárás módosításának ötletét is megemlítette, hogy segítse ezt az élelmiszerhiányt.

TRANSHUMANIZMUS

Egy másik ötlet, amit Russell említett, a DNS-ünk megváltoztatása volt, és lényegében ő vezette be a transzhumanizmus gondolatát. Egy két évtizeddel későbbi művében, a "The Impact of Science on Society" (1952) címűben Russell szerint a születésszabályozás nem az egyetlen módja a népességszám csökkentésének, hanem e lágy népirtás új módszereinek feltalálása mellett érvelt. Szerinte a háború a népességszabályozás másik módja, de nem ölt meg elég embert. "Talán a bakteriológiai háború hatékonyabbnak bizonyulna" - állapítja meg Russell ebben a későbbi művében. Ismerősen cseng a Covid-19?

Végül, amellett, hogy megölte az embereket, és táplálkozási szempontból hamis élelmiszerekkel éheztette őket, Russell a túlélők és elméjük ellenőrzésének híve volt.... - de természetesen csak a nem elitieké.

"Hollywood a hollywoodi vallás új főpapja" - hirdette Russell.

Ezt a kultúrharcot ellenünk kiterjesztenék egy monotársadalom létrehozására, és a rabszolgaosztályt beavatnák egy globális kormányzatba anélkül, hogy tudnánk róla.

A Nagy Újraindítás, valaki? Russell azt is mondta, hogy itt az ideje feladni a nemzetállamot és az aranyszabályt..... milyen előrelátó!

Lord Bertrand Russell egy 20. századi változata volt a filozófusok és tudósok hosszú sorának, amely Darwintól Newtonig, és még tovább, Copernicus és Galileoig.

Mi a közös ezekben az emberekben? Mindannyian szabadkőművesek voltak, és mostanra már tudjuk, hogy a szabadkőművesek a sátáni zsidó bankár nagyurak segítői voltak.

Ez a "Nagy Újraindítás", amiben most élünk, nem csak a Világgazdasági Fórummal és Henry Kissinger csövesével, Klaus Schwabbal kezdődött.

Lord Russell segített minket erre az útra terelni azáltal, hogy az ő ateista transzhumanizmusát és a társadalom elit általi irányítását egy egy-világ kormányzat alatt hirdette, azzal az évszázados céllal, amire ezek a sátáni elitek mindvégig törekedtek:

Isten elpusztításával.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-tarsadalom-egy-osszeeskuves-a-tagjai-rabszolgasorba-taszitasara

Bucha, Budapest és a valódi háborús bűnösök szaporodó problémái

 

Az alábbiaknak van némi relevanciája Tom Luongo széleskörű vitájához. Az úgynevezett buchai "mészárlással" kapcsolatban lásd ezt -.

A buchai ukrajnai "mészárlás" inkább tűnik hamis zászlónak

Úgy tűnik, hogy a NATO magas rangú emberei szorosan részt vettek Ukrajnában, közvetlenül a neonáci csoportok mellett.

És most azt kockáztatják, hogy lelepleződnek, és még sok minden mással is szembesülnek. Lásd ezt -

Továbbra is pletykák keringenek a Mariupolban rekedt nyugati katonai tanácsadókról

Franciaországban vasárnap járulnak az urnákhoz az elnökválasztás első fordulójában. A Macron elleni érzelmek nem is lehetnének nagyobbak, de a választási csalástól való félelem is élénken érezhető, és ennek megfelelően cselekszenek is. Közben Orbán igazi győzelmet aratott -

A közvélemény-kutatók megalázóan viselkedtek, mivel 2 Putyin-párti párt lavinaszerű győzelmet aratott az európai választásokon.

Bucha, Budapest és a valódi háborús bűnösök sokasodó problémái

TOM LUONGO

Joe Biden fungális elnök a közelmúltban a NATO-ban tartott beszédében nyíltan "háborús bűnösnek" nyilvánította Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Ezt megismételte az ukrajnai Bucha városából érkező első képek nyomán, ahol állítólag orosz katonák mészároltak le civileket.

Mint sok hasonló incidens a múltban, nehéz komolyan venni bármelyik vádaskodást. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság a múltban számos "hamis zászlós" műveletet rendezett a megfelelő időpontokban, hogy diplomáciai felháborodást keltsen egy adott politikai menetrend előmozdítása érdekében.

Ez a napirend mindig azt a célt szolgálta, hogy még több háborút igazoljanak a nap gazembere ellen. Ma ez Putyin. A múltban Szaddám Huszein, Szlobodan Milosevics vagy Bashar al-Assad (ER: és Gadaafi) volt az. A forgatókönyv mindig ugyanaz. Megdöbbentő képek és filmek a civilek elleni őszinte atrocitásokról, majd a vádaskodások végtelen oda-vissza csatározása és az eseményre vonatkozó valós információk elhallgatása.

Sajnos ez kerül a középpontba, nem pedig az a tény, hogy a civileket politikai haszonszerzés céljából gyilkolták meg.

Úgy tűnik, Bucha elég jól beleillik ebbe a mintába, ha durvábban is, mint a múltban történt hasonló események.

A cenzúra szinte teljes mértékben támogatja az "aktuális dolgot", ebben az esetben Buchát. De ez nem más, mint a COVID-19 elleni kampányok bizonyos gyógyszerek ellen a COVID-19 ellen.

Amikor külpolitikai célokról van szó, mindig van egy közös nevező ezekben az eseményekben, hogy azt a gazembert és különösen Putyint valami gonosz őrültnek állítsák be... a brit hírszerzés.

Szergej Szkripal megmérgezésétől kezdve, az MH-17 ukrajnai lezuhanásán át, a doumai ammóniagáz-támadásig, ezeknek a vádaknak a középpontjában mindig a britek valamelyik karja áll.

A RussiaGate minden útja Ukrajnán és a brit hírszerzésen keresztül vezet. Egy bizonyos ponton egyszerűen szembe kell nézni az agitátor arcával. Minden egyes ilyen történetnek elég széles logikai ellentmondásai vannak ahhoz, hogy egy tankoszlopot is áthajtsanak rajta.

Ezeket aprólékosan dolgozzák fel az oknyomozó újságírók, akiket a technokraták készséges partnerei a Szilícium-völgyben a peremre szorítottak, hogy minimalizálják a narratívára gyakorolt befolyásukat.

Ez már önmagában is prima facia bizonyítéknak kellene, hogy minősüljön a rosszhiszeműségre, de sajnos nem az.

Attól a pillanattól kezdve, hogy az orosz csapatok február 24-én átlépték a határt Ukrajnába, az orosz védelmi és külügyminisztériumok egyértelmű stratégiát követtek a lehetséges hamis zászlós akciók nyilvános elhárítására, még mielőtt azok megvalósulhattak volna.

Az orosz külügyminisztérium kiemelte az Egyesült Királyságot a színjáték miatt, mondván, ha ők akartak vezetni, akkor ők kapják a legrosszabb bánásmódot.

Az orosz csapatok Kijev környékéről történő kivonulásával azonban nem sok befolyásuk van a színpad előkészítésére. Higgyetek, amit akartok, amit akartok hinni Bucháról, engem nem érdekel.

Tekintettel az orosz vádaskodók itteni előéletére, én arra az álláspontra helyezkedem, hogy ezeket az állításokat megdönthetetlenül bizonyítani kell nyilvánosan ahhoz, hogy egy szavukat is elhiggyem. Itt van a történet egyik változata (figyelmeztetés: nagyon szemléletes).

Ennyire alacsony a források hitelessége ezzel kapcsolatban. Az Egyesült Királyság kormánya, Biden külügyminisztériumával és a Nemzetbiztonsági Tanáccsal együtt a legharciasabb volt az orosz katonai műveletre adott válaszukban. Történelmük és minden orosz dologgal szembeni csupasz gyűlöletük több évszázadra nyúlik vissza.

Röviden, van indítékuk, eszközük és lehetőségük arra, hogy hamis zászlót rendezzenek, hogy a közhangulatot még inkább a NATO ukrajnai beavatkozása felé tereljék hivatalosan, ezért a hamis zászló a legvalószínűbb forgatókönyv.

Az Oroszország által a háború kezdeti szakaszában tanúsított magatartással kapcsolatos panaszok középpontjában az állt, hogy nem hajlandóak (de nem ellenzik) a civileket célba venni. Kijevet könnyen bevehették volna, ha az oroszok tömeges atrocitásokat akartak volna elkövetni a civilek ellen.

Nem így tettek. Ez ellentmond annak, amit Bucháról állítanak. Ez nem jelenti azt, hogy nem úgy történt, ahogyan azt állítják, de a bizonyítási teher a vádlót (Ukrajna) és szövetségeseit (az USA-t és az Egyesült Királyságot) terheli.

És a történet fő erősítője, az Egyesült Királyság nem egy, hanem két javaslatot is blokkolt az Orosz Föderáció részéről, hogy vizsgálják ki, mi történt Buchában. Ez nem mehet így, itt egy háborút kell eszkalálni.

Ne feledjük, ez a történet csak azért lehetséges, mert az oroszokat először visszaverték Kijev bevételétől, majd visszahúzódtak a Kijev környéki területekről. Átcsoportosítják az erőiket és átcsoportosítanak egy nagyobb előrenyomuláshoz az Ukrajna keleti részén (ER: Donbassz) csapdába esett ukrán erők ellen.

Ez a hadművelet valószínűleg eltörli az UAF-csapatok maradékát ott, és a következő hónapokban a háború következő szakaszát a szárazföldön a természetes egyensúlyi állapotba tolja.

Annyi ember van, akiknek a bűnei Ukrajnában lelepleződnének egy ottani orosz győzelemmel, hogy valóban egzisztenciális, hogy ezt megakadályozzuk. Ez még a Nyugat ideológiájánál is mélyebbre hatol, amelynek le kell igáznia Oroszországot, ha a globális kormányzás davosi tervének van reménye a sikerre.

Ez mindenki számára személyes ügy, kezdve magától Joe Bidentől kezdve több száz, ha nem több ezer emberig, akik részt vesznek a különböző cselszövésekben, összeesküvésekben és bűncselekményekben, amelyeket a korrupció táljában követtek el, ahonnan a közerkölcs elleni támadásaikat rendezték.

Amikor tehát azt mondom, hogy van indítékuk, eszközük és lehetőségük, akkor ezt komolyan gondolom. Ezek ugyanazok az emberek, akik Donald Trumpot egy telefonhívás miatt vád alá helyezték. Persze, hangosan kimondják a halk részeket arról, hogy mit akarnak tenni Putyinnal, amiért elszúrta a nagy terveiket.

Ez visszavezet a minap megjelent, a magyar választásokat hendikepként kezelő cikkemhez. Mivel Magyarország most nagyon erős pozícióban van, feltettem, hogy akkor lesznek, ha Orbán Viktor megnyeri a választást, amit meg is tett, méghozzá határozottan. Ez pedig azt jelenti, hogy az EU nagyon bizonytalan helyzetben van, ha továbbra is támogatni akarja az oroszellenes politikai álláspontot.

A fiskálisan, monetárisan (nem eurós) és energiafüggetlen Magyarország mellett nem sok érv az EU-ban maradás mellett, ha Brüsszel másodrendű tagként kezeli őket. Orbán és kormánya határozottan elutasította, hogy belekeveredjen az orosz-ukrán konfliktusba, még akkor is, ha a NATO komoly nyomást gyakorolt rá.

Az EU Oroszországgal szembeni új, drákói és őszintén szólva őrült szankciókkal szembeni ellenállásra számítva az Európai Bizottság nem vesztegette az időt, és bejelentette, hogy "jogállamisági" eljárást indít Magyarország ellen, hogy kizárja őket minden pénzosztásból a tömbön belül.

Az Európai Bizottság hamarosan egy új, erőteljes mechanizmust indít el, hogy megvonja a Magyarországnak nyújtott finanszírozást, amiért az aláássa a blokk jogállamisági normákat - közölte Ursula von der Leyen, a Bizottság elnöke kedden.

A bejelentésre két nappal azután került sor, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök egymás után negyedszer is mandátumot nyert egy olyan választáson, amelyet nemzetközi megfigyelők szerint a kormányzó Fidesz pártnak kedvezve egyenlőtlen versenyfeltételek jellemeztek...

... Von der Leyen elmondta, hogy csoportja kedden tájékoztatta Magyarországot a döntésről, miután áttekintette Budapest válaszait a Bizottság tavaly novemberben küldött informális levelére, amelyben tájékoztatást kért a jogállamisággal kapcsolatos aggályairól.

"Gondosan értékeltük e kérdések eredményét" - mondta von der Leyen az Európai Parlamentben. "A következtetésünk az, hogy tovább kell lépnünk [a] következő lépésre".

Az EU értékelésében nincs semmi "óvatos". Magyarország és Lengyelország 2021-ben az EU-val folytatott nagy politikai csatában kényszerült elfogadni ezeket az új szabályokat a Zöld Új Megállapodásuk miatt. Nem volt elég erős pozícióban ahhoz, hogy ezt megakadályozza, és ez akkor azt jelentette, hogy ma itt kötünk ki, ha újraválasztják.

Az EB hivatalos vádakkal illeti Magyarországot a szőröstörvényük miatt, akárcsak más hasonló lépések, nevezetesen Lengyelország ellen a gyűlölt legfelsőbb bírósági visszahívási törvénye miatt. A végső választást kényszerítik Magyarországra, mert az EU-nak valójában csak a 7. cikk szerinti elmarasztaló ítélet és az Unióból való kizárás a fenyegetése.

Az az összeg, amit répaként tartanak Orbán kezében a COVID segélyalapokban, mindössze 30 ezüstpénz, és ezt ő is tudja.

Szóval, ha ezt végigjátsszuk, akkor Orbánnak ide kell mennie. Rá kell kényszerítenie az EU-t arra, amit Mark Rutte a múlt hónapban mondott, hogy rúgja ki őket, vagy hátráljon meg.

Ma az Európai Bizottság szembesül a valódi fenyegetéssel: Magyarországnak esze ágában sincs belemenni az új szankciókba, és Orbán valójában üdvözli Von der Leyen elmarasztaló lépését, és azt, hogy Magyarországot kivonják az EU költségvetéséből.
Olyan ország lesz, amelyik most befizet, de a pálcán kívül semmit nem kap cserébe.

De amíg ők az Európai Bizottság tagjai, addig megvétózhatnak és meg is fognak vétózni bármi mást, amit Von der Leyen kitalál Oroszország megbüntetésére, mint politikai bunkósbotot, amivel a sebezhető EU-tagokat meg lehet verni.

Az EB azt hiszi, hogy példát statuál Magyarországgal szemben, de valójában csak még erősebb kezet ad Orbánnak, hogy az Európai Tanácsban játszhasson. Most már maradhat Budapesten, és elmondhatja a magyaroknak, hogy az EU már nem a magyaroknak dolgozik, és jobban járnának, ha megszabadulnának az igájuktól.

Hung-exit, valaki?

A választásoknak következményei vannak, ha nem te irányítod a kimenetelüket. Ezért sikoltoznak a neokonok és a háborús bűnösök, mint Hillary Clinton, Lindsey Graham és Joe Biden, hogy valaminek vagy valakinek tennie kell valamit Putyin megállítására, akinek ukrajnai hadművelete még mindig képes mindent leleplezni.

Ezért volt Bucha olyan véletlenszerűen megrendezett és hamvába holtan becsomagolva nekünk.

A vasárnapi magyarországi kiütéses eredmény nagy csapást mért az EU bizalmára és szolidaritására. Tizenkét évnyi nácinak nevezett Orbán, miközben Ukrajnában valódi, 4. generációs nácikat támogattak, egy nyöszörgéssel ért véget.

Von der Leyen egy igazi idióta, aki a "jogállamiság" fegyverét vetette be Orbán ellen, a buchai állítólagos eseményekre hivatkozva. Ezt ürügyként használja arra, hogy davosi kezelőinek utasítása szerint célzottan tönkretegye az európai gazdaságot. Az ő számításuk egyszerű: égessük fel az egész világgazdaságot, hogy megbüntessük Putyint, Hszit és mindenki mást, aki nem a Kominternnel van egy hullámhosszon.

Ez leleplezi az EU bűnrészességét az Oroszország elleni háborúban, mint az USA és az Egyesült Királyság készséges partnerei, mert ha továbbra is erényjelzést akarnának adni, akkor őrült új szankciókat javasolnának, és hagynák, hogy Magyarország megvétózza azokat.

De most már csak arra következtethetünk, hogy pontosan ezt akarták.

Ez a dolgokat éles megvilágításba helyezi, ahogy előre tekintünk arra az egyre valószínűbbé váló valószínűségre, hogy Emmanuel Macron francia elnök veszít Franciaországban Marine LePen ellen, aki sokkal erősebb pozícióban lenne az EU szolidaritásának felbomlasztásához, politikailag befagyasztva azt egy olyan időszakban, amikor Európa pénzügyi sebezhetősége még soha nem volt ilyen nagy.

Eközben Putyin folyamatosan azt hajtogatja: "Van aranyad vagy rubeled?", Orbán pedig a politikai bosszú hideg tálját készíti Európa leggonoszabb emberei ellen. Amikor ez az egér üvölt, talán végre hallgatniuk kell rá.

Az alábbiaknak van némi relevanciája Tom Luongo széleskörű vitájához. Az úgynevezett buchai "mészárlással" kapcsolatban lásd ezt -.

A buchai ukrajnai "mészárlás" inkább tűnik hamis zászlónak

Úgy tűnik, hogy a NATO magas rangú emberei szorosan részt vettek Ukrajnában, közvetlenül a neonáci csoportok mellett.

És most azt kockáztatják, hogy lelepleződnek, és még sok minden mással is szembesülnek. Lásd ezt -

Továbbra is pletykák keringenek a Mariupolban rekedt nyugati katonai tanácsadókról

Franciaországban vasárnap járulnak az urnákhoz az elnökválasztás első fordulójában. A Macron elleni érzelmek nem is lehetnének nagyobbak, de a választási csalástól való félelem is élénken érezhető, és ennek megfelelően cselekszenek is. Közben Orbán igazi győzelmet aratott -

A közvélemény-kutatók megalázóan viselkedtek, mivel 2 Putyin-párti párt lavinaszerű győzelmet aratott az európai választásokon.

Bucha, Budapest és a valódi háborús bűnösök sokasodó problémái

TOM LUONGO

Joe Biden fungális elnök a közelmúltban a NATO-ban tartott beszédében nyíltan "háborús bűnösnek" nyilvánította Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Ezt megismételte az ukrajnai Bucha városából érkező első képek nyomán, ahol állítólag orosz katonák mészároltak le civileket.

Mint sok hasonló incidens a múltban, nehéz komolyan venni bármelyik vádaskodást. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság a múltban számos "hamis zászlós" műveletet rendezett a megfelelő időpontokban, hogy diplomáciai felháborodást keltsen egy adott politikai menetrend előmozdítása érdekében.

Ez a napirend mindig azt a célt szolgálta, hogy még több háborút igazoljanak a nap gazembere ellen. Ma ez Putyin. A múltban Szaddám Huszein, Szlobodan Milosevics vagy Bashar al-Assad (ER: és Gadaafi) volt az. A forgatókönyv mindig ugyanaz. Megdöbbentő képek és filmek a civilek elleni őszinte atrocitásokról, majd a vádaskodások végtelen oda-vissza csatározása és az eseményre vonatkozó valós információk elhallgatása.

Sajnos ez kerül a középpontba, nem pedig az a tény, hogy a civileket politikai haszonszerzés céljából gyilkolták meg.

Úgy tűnik, Bucha elég jól beleillik ebbe a mintába, ha durvábban is, mint a múltban történt hasonló események.

A cenzúra szinte teljes mértékben támogatja az "aktuális dolgot", ebben az esetben Buchát. De ez nem más, mint a COVID-19 elleni kampányok bizonyos gyógyszerek ellen a COVID-19 ellen.

Amikor külpolitikai célokról van szó, mindig van egy közös nevező ezekben az eseményekben, hogy azt a gazembert és különösen Putyint valami gonosz őrültnek állítsák be... a brit hírszerzés.

Szergej Szkripal megmérgezésétől kezdve, az MH-17 ukrajnai lezuhanásán át, a doumai ammóniagáz-támadásig, ezeknek a vádaknak a középpontjában mindig a britek valamelyik karja áll.

A RussiaGate minden útja Ukrajnán és a brit hírszerzésen keresztül vezet. Egy bizonyos ponton egyszerűen szembe kell nézni az agitátor arcával. Minden egyes ilyen történetnek elég széles logikai ellentmondásai vannak ahhoz, hogy egy tankoszlopot is áthajtsanak rajta.

Ezeket aprólékosan dolgozzák fel az oknyomozó újságírók, akiket a technokraták készséges partnerei a Szilícium-völgyben a peremre szorítottak, hogy minimalizálják a narratívára gyakorolt befolyásukat.

Ez már önmagában is prima facia bizonyítéknak kellene, hogy minősüljön a rosszhiszeműségre, de sajnos nem az.

Attól a pillanattól kezdve, hogy az orosz csapatok február 24-én átlépték a határt Ukrajnába, az orosz védelmi és külügyminisztériumok egyértelmű stratégiát követtek a lehetséges hamis zászlós akciók nyilvános elhárítására, még mielőtt azok megvalósulhattak volna.

Az orosz külügyminisztérium kiemelte az Egyesült Királyságot a színjáték miatt, mondván, ha ők akartak vezetni, akkor ők kapják a legrosszabb bánásmódot.

Az orosz csapatok Kijev környékéről történő kivonulásával azonban nem sok befolyásuk van a színpad előkészítésére. Higgyetek, amit akartok, amit akartok hinni Bucháról, engem nem érdekel.

Tekintettel az orosz vádaskodók itteni előéletére, én arra az álláspontra helyezkedem, hogy ezeket az állításokat megdönthetetlenül bizonyítani kell nyilvánosan ahhoz, hogy egy szavukat is elhiggyem. Itt van a történet egyik változata (figyelmeztetés: nagyon szemléletes).

Ennyire alacsony a források hitelessége ezzel kapcsolatban. Az Egyesült Királyság kormánya, Biden külügyminisztériumával és a Nemzetbiztonsági Tanáccsal együtt a legharciasabb volt az orosz katonai műveletre adott válaszukban. Történelmük és minden orosz dologgal szembeni csupasz gyűlöletük több évszázadra nyúlik vissza.

Röviden, van indítékuk, eszközük és lehetőségük arra, hogy hamis zászlót rendezzenek, hogy a közhangulatot még inkább a NATO ukrajnai beavatkozása felé tereljék hivatalosan, ezért a hamis zászló a legvalószínűbb forgatókönyv.

Az Oroszország által a háború kezdeti szakaszában tanúsított magatartással kapcsolatos panaszok középpontjában az állt, hogy nem hajlandóak (de nem ellenzik) a civileket célba venni. Kijevet könnyen bevehették volna, ha az oroszok tömeges atrocitásokat akartak volna elkövetni a civilek ellen.

Nem így tettek. Ez ellentmond annak, amit Bucháról állítanak. Ez nem jelenti azt, hogy nem úgy történt, ahogyan azt állítják, de a bizonyítási teher a vádlót (Ukrajna) és szövetségeseit (az USA-t és az Egyesült Királyságot) terheli.

És a történet fő erősítője, az Egyesült Királyság nem egy, hanem két javaslatot is blokkolt az Orosz Föderáció részéről, hogy vizsgálják ki, mi történt Buchában. Ez nem mehet így, itt egy háborút kell eszkalálni.

Ne feledjük, ez a történet csak azért lehetséges, mert az oroszokat először visszaverték Kijev bevételétől, majd visszahúzódtak a Kijev környéki területekről. Átcsoportosítják az erőiket és átcsoportosítanak egy nagyobb előrenyomuláshoz az Ukrajna keleti részén (ER: Donbassz) csapdába esett ukrán erők ellen.

Ez a hadművelet valószínűleg eltörli az UAF-csapatok maradékát ott, és a következő hónapokban a háború következő szakaszát a szárazföldön a természetes egyensúlyi állapotba tolja.

Annyi ember van, akiknek a bűnei Ukrajnában lelepleződnének egy ottani orosz győzelemmel, hogy valóban egzisztenciális, hogy ezt megakadályozzuk. Ez még a Nyugat ideológiájánál is mélyebbre hatol, amelynek le kell igáznia Oroszországot, ha a globális kormányzás davosi tervének van reménye a sikerre.

Ez mindenki számára személyes ügy, kezdve magától Joe Bidentől kezdve több száz, ha nem több ezer emberig, akik részt vesznek a különböző cselszövésekben, összeesküvésekben és bűncselekményekben, amelyeket a korrupció táljában követtek el, ahonnan a közerkölcs elleni támadásaikat rendezték.

Amikor tehát azt mondom, hogy van indítékuk, eszközük és lehetőségük, akkor ezt komolyan gondolom. Ezek ugyanazok az emberek, akik Donald Trumpot egy telefonhívás miatt vád alá helyezték. Persze, hangosan kimondják a halk részeket arról, hogy mit akarnak tenni Putyinnal, amiért elszúrta a nagy terveiket.

Ez visszavezet a minap megjelent, a magyar választásokat hendikepként kezelő cikkemhez. Mivel Magyarország most nagyon erős pozícióban van, feltettem, hogy akkor lesznek, ha Orbán Viktor megnyeri a választást, amit meg is tett, méghozzá határozottan. Ez pedig azt jelenti, hogy az EU nagyon bizonytalan helyzetben van, ha továbbra is támogatni akarja az oroszellenes politikai álláspontot.

A fiskálisan, monetárisan (nem eurós) és energiafüggetlen Magyarország mellett nem sok érv az EU-ban maradás mellett, ha Brüsszel másodrendű tagként kezeli őket. Orbán és kormánya határozottan elutasította, hogy belekeveredjen az orosz-ukrán konfliktusba, még akkor is, ha a NATO komoly nyomást gyakorolt rá.

Az EU Oroszországgal szembeni új, drákói és őszintén szólva őrült szankciókkal szembeni ellenállásra számítva az Európai Bizottság nem vesztegette az időt, és bejelentette, hogy "jogállamisági" eljárást indít Magyarország ellen, hogy kizárja őket minden pénzosztásból a tömbön belül.

Az Európai Bizottság hamarosan egy új, erőteljes mechanizmust indít el, hogy megvonja a Magyarországnak nyújtott finanszírozást, amiért az aláássa a blokk jogállamisági normákat - közölte Ursula von der Leyen, a Bizottság elnöke kedden.

A bejelentésre két nappal azután került sor, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök egymás után negyedszer is mandátumot nyert egy olyan választáson, amelyet nemzetközi megfigyelők szerint a kormányzó Fidesz pártnak kedvezve egyenlőtlen versenyfeltételek jellemeztek...

... Von der Leyen elmondta, hogy csoportja kedden tájékoztatta Magyarországot a döntésről, miután áttekintette Budapest válaszait a Bizottság tavaly novemberben küldött informális levelére, amelyben tájékoztatást kért a jogállamisággal kapcsolatos aggályairól.

"Gondosan értékeltük e kérdések eredményét" - mondta von der Leyen az Európai Parlamentben. "A következtetésünk az, hogy tovább kell lépnünk [a] következő lépésre".

Az EU értékelésében nincs semmi "óvatos". Magyarország és Lengyelország 2021-ben az EU-val folytatott nagy politikai csatában kényszerült elfogadni ezeket az új szabályokat a Zöld Új Megállapodásuk miatt. Nem volt elég erős pozícióban ahhoz, hogy ezt megakadályozza, és ez akkor azt jelentette, hogy ma itt kötünk ki, ha újraválasztják.

Az EB hivatalos vádakkal illeti Magyarországot a szőröstörvényük miatt, akárcsak más hasonló lépések, nevezetesen Lengyelország ellen a gyűlölt legfelsőbb bírósági visszahívási törvénye miatt. A végső választást kényszerítik Magyarországra, mert az EU-nak valójában csak a 7. cikk szerinti elmarasztaló ítélet és az Unióból való kizárás a fenyegetése.

Az az összeg, amit répaként tartanak Orbán kezében a COVID segélyalapokban, mindössze 30 ezüstpénz, és ezt ő is tudja.

Szóval, ha ezt végigjátsszuk, akkor Orbánnak ide kell mennie. Rá kell kényszerítenie az EU-t arra, amit Mark Rutte a múlt hónapban mondott, hogy rúgja ki őket, vagy hátráljon meg.

Ma az Európai Bizottság szembesül a valódi fenyegetéssel: Magyarországnak esze ágában sincs belemenni az új szankciókba, és Orbán valójában üdvözli Von der Leyen elmarasztaló lépését, és azt, hogy Magyarországot kivonják az EU költségvetéséből.
Olyan ország lesz, amelyik most befizet, de a pálcán kívül semmit nem kap cserébe.

De amíg ők az Európai Bizottság tagjai, addig megvétózhatnak és meg is fognak vétózni bármi mást, amit Von der Leyen kitalál Oroszország megbüntetésére, mint politikai bunkósbotot, amivel a sebezhető EU-tagokat meg lehet verni.

Az EB azt hiszi, hogy példát statuál Magyarországgal szemben, de valójában csak még erősebb kezet ad Orbánnak, hogy az Európai Tanácsban játszhasson. Most már maradhat Budapesten, és elmondhatja a magyaroknak, hogy az EU már nem a magyaroknak dolgozik, és jobban járnának, ha megszabadulnának az igájuktól.

Hung-exit, valaki?

A választásoknak következményei vannak, ha nem te irányítod a kimenetelüket. Ezért sikoltoznak a neokonok és a háborús bűnösök, mint Hillary Clinton, Lindsey Graham és Joe Biden, hogy valaminek vagy valakinek tennie kell valamit Putyin megállítására, akinek ukrajnai hadművelete még mindig képes mindent leleplezni.

Ezért volt Bucha olyan véletlenszerűen megrendezett és hamvába holtan becsomagolva nekünk.

A vasárnapi magyarországi kiütéses eredmény nagy csapást mért az EU bizalmára és szolidaritására. Tizenkét évnyi nácinak nevezett Orbán, miközben Ukrajnában valódi, 4. generációs nácikat támogattak, egy nyöszörgéssel ért véget.

Von der Leyen egy igazi idióta, aki a "jogállamiság" fegyverét vetette be Orbán ellen, a buchai állítólagos eseményekre hivatkozva. Ezt ürügyként használja arra, hogy davosi kezelőinek utasítása szerint célzottan tönkretegye az európai gazdaságot. Az ő számításuk egyszerű: égessük fel az egész világgazdaságot, hogy megbüntessük Putyint, Hszit és mindenki mást, aki nem a Kominternnel van egy hullámhosszon.

Ez leleplezi az EU bűnrészességét az Oroszország elleni háborúban, mint az USA és az Egyesült Királyság készséges partnerei, mert ha továbbra is erényjelzést akarnának adni, akkor őrült új szankciókat javasolnának, és hagynák, hogy Magyarország megvétózza azokat.

De most már csak arra következtethetünk, hogy pontosan ezt akarták.

Ez a dolgokat éles megvilágításba helyezi, ahogy előre tekintünk arra az egyre valószínűbbé váló valószínűségre, hogy Emmanuel Macron francia elnök veszít Franciaországban Marine LePen ellen, aki sokkal erősebb pozícióban lenne az EU szolidaritásának felbomlasztásához, politikailag befagyasztva azt egy olyan időszakban, amikor Európa pénzügyi sebezhetősége még soha nem volt ilyen nagy.

Eközben Putyin folyamatosan azt hajtogatja: "Van aranyad vagy rubeled?", Orbán pedig a politikai bosszú hideg tálját készíti Európa leggonoszabb emberei ellen. Amikor ez az egér üvölt, talán végre hallgatniuk kell rá.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/bucha-budapest-es-a-valodi-haborus-bunosok-szaporodo-problemai

Súlyos mellékhatásai lehetnek a terhes nők Covid-oltásának

Állítólag a koronaoltás teljesen biztonságos az anya és a gyermek számára. Sok szülésznő azonban komplikációkat figyelt meg, amelyek esetenként nagyon súlyosnak bizonyultak, és amelyeket gyakorta egyáltalán nem is vizsgálnak ki. Nem az kellene hogy legyen a felelős hatóságok és politikusok dolga, hogy a lehető legnagyobb gondossággal kivizsgáltassanak minden olyan esetet, amelynél felmerül az oltás mellékhatásainak gyanúja? Sajnos nem ez a helyzet.
Forrás: www.kla.tv/22183

Hátravinni... ...agyonlőni

Határozottan elutasították a német Bundestagban az oltási kötelezettséget

A javaslat, amely szerint minden 60 éves és idősebb személynek kötelezővé kellene tenni az oltást, sehová sem vezet.

Németország feloldotta a nemzeti maszkszabályokat, de a Bundestagban még mindig viselik, mert idióták.

Ami úgy indult, mint egy olyan javaslat, hogy mindenkire 18 éves kor felett kötelezővé tegyék az oltást, először olasz mintára 50+ mandátumra, majd a mai 60+ javaslatra módosult.

A javaslatot most 378:296 arányban bukták el - mind az Omicron, mind a CDU/CSU politikai manőverezésének áldozata lett.

A kereszténydemokraták, akik a koalíciós kormánytól politikai győzelmet akarták elvenni, saját vakcinaregiszter-javaslatukat terjesztették elő, amely még határozottabban megbukott.

Négy hónapnyi versengő javaslat, üres vita és a már amúgy is széles körben beoltott német lakosság körében az egekbe szökött fertőzések után a német oltási mandátum a lángok martalékává vált.

Az oltáspártiak még mindig uralják a főáramú politikát és az intézményes sajtót, de ez számukra a vég kezdete, és ezt ők is tudják.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hatarozottan-elutasitottak-a-nemet-bundestagban-az-oltasi-kotelezettseget