2022. február 18., péntek

Dr. Carrie Madej a Hydra vulgarisról, a nanorobotokról és a fiolákban talált grafén-oxidról

Forrás:
https://rumble.com/vv7gbl-dr.-carrie-madej-on-hydra-vulgaris-nanobots-and-graphene-found-in-vaccinati.html
https://www.orwell.city/2022/02/hydra.html

Vezető orvosok és tudósok mérleget készítenek az oltóanyagokról és az intézkedésekről

Del Bigtree interjút készít Dr. Ursóval egy orvosok és tudósok közötti vitáról, amelyben szó esett a kórházak bűnös, csak a finanszírozásuk biztosítására törekvő vezetéséről, a hatékony gyógyszerek betiltásáról, a hamis tanulmányok összeállításáról, a termékenységre gyakorolt hatásokról, a szívizomgyulladásos esetek számának növekedéséről, stb.

Sara Cunial képviselő Olaszországban, Zöld Passz diktatúra ellen, és polgári engedetlenség mellett

Sara Cunial olasz parlamenti képviselő elítéli a diktatúrát hazájában, és hősiesen, ügyvédek és honfitársai támogatásával, szembeszáll a rendőrséggel, amely meg akarta akadályozni, hogy zöld igazolvány nélkül lépjen be a bíróság épületébe. Ezért meg akarják vonni tőle a szavazati jogát, amiért panaszt tesz a Nemzetközi Büntetőbíróságnál.

A kommunizmus érkezik Kanadába

 

Olvassa el alább, Rejtélyes híradó teljes körű rendőrállamot jósol.

"Nincs testi autonómia". Chrystia Freeland: Freeland: "A vészhelyzeti hatalom állandó lehet."

Szombat délelőtt Ottawa A tüntetők nem oszlottak fel. Ottawaiak a belvárosba mennek, hogy támogassák a őket. Csatlakozzanak hozzájuk!
Ne vigyenek magukkal semmilyen igazolványt! Hadd találják ki, hogy kik vagytok.

Egy mohawk idős nőt halálra tapostak az RCMP lovai.

Legutóbb... "Még mindig Ottawában vagyok. És a rendőrség nagyon erőszakossá vált. Vannak rohamrendőrök, katonák és egy hangfegyverre hasonlító eszköz. Zsaruk védőszemüveges fülvédővel és néhányan még gázálarcot is viselnek."

A zsaruk a szabadságkonvoj feloszlatására készülnek.

Ottawa ideiglenes rendőrfőnöke, Steve Bell pénteken sajtótájékoztatón újságíróknak elmondta, hogy ET 15 óráig 70 letartóztatás történt a belvárosban.

https://www.theglobeandmail.com/politics/article-police-set-to-begin-massive-operation-in-ottawa-to-remove-convoy/
--------

Fegyveres rohamrendőrök összecsaptak az utolsó Freedom Convoy tüntetőkkel, miközben eltakarítják őket Trudeau ottawai küszöbéről, miután a kanadai miniszterelnök hadiállapotot hirdetett, és a parlament FELSZÜNTETTE a vitát az éber vezetőnek a drákói szükségállapotot elrendelő hatalom bevezetésére tett ajánlatáról

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10530603/Riot-cops-clear-final-Freedom-Convoy-protesters-Trudeaus-Ottawa-doorstep.html
--
A kamionos sajtókonferencia arra kérte a rendőröket, hogy emberként és ne zsoldosként reagáljanak.

https://www.youtube.com/watch?v=zJymS1kZA6E


(credit. https://snippits-and-slappits.blogspot.com/2022/)

Legfrissebb fejlemények! A Twitteren...

Spencer Fernando - A Fidelito ellen egyre nagyobb a visszahatás.

https://twitter.com/SpencerFernando

Ezra Levant

https://twitter.com/ezralevant

Jordan Peterson

https://twitter.com/jordanbpeterson

Makow- Szívfájdalmam van az Ottawában történtek miatt. Fájdalmasnak találom, ha rágondolok. Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik veszélybe sodorták magukat, hogy megvédjék a szabadságot. Ezek az emberek hősök!

Ez a rendőrségi akció túlzásnak tűnik, tekintve, hogy a tartományok már feloldják a kovid mandátumokat. Milyen különbségek maradtak? A kamionosok már nyertek!

Vagy ez csak valami rosszabbnak a kezdete? (lásd a rejtélyes adást alább)

Az ilyen idők áldásként hatnak. Túl sokáig elhanyagoltuk közintézményeinket. Termeszekkel fertőzöttek és a szemünk láttára omlottak össze.

A saját pénzünkkel vásároltak meg minket. A számla esedékessé vált.

Most próbára tesznek bennünket. Össze tudunk-e fogni, mint kanadaiak, amerikaiak stb., hogy helyreállítsuk nemzetünket?

A vírus nem Covid. Hanem a kommunizmus. Nem köthetsz kompromisszumot a Sátánnal.

Bizonyítva, hogy gyűlöletet akarnak szítani.

SOKKOLÓ POLITIKA: Ottawa büntetésként elaltathatja a kamionosok háziállatait

https://www.thecountersignal.com/news/ottawa-police-may-euthanize-truckers-pets-as-punishment

Nem akarlak halálra ijeszteni, de ez a titokzatos adás azt jósolja, hogy Kanada vészhelyzeti intézkedéseit jövő héten teljes körű kommunista rendőrállammá bővítik. Az embereknek nem lesz többé személyes autonómiájuk. Az állam rabszolgái lesznek. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de már semmi sem lep meg. Ez a helyes link: https://www.bitchute.com/video/jwmaiuVeZOjd/

Az FDA elismeri, hogy a Covid PCR teszteket azért hozták létre, hogy pozitívan teszteljenek "egy közönséges megfázás vírus genetikai anyagával".

https://www.investmentwatchblog.com/fda-admits-the-covid-pcr-tests-were-created-to-test-positive-with-genetic-material-from-a-common-cold-virus/

--

A megdrogozott Ontario-i alkalmazott elveszíti állását a Freedom Convoy-nak adott 100 dolláros adomány miatt.

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/17/doxed-ontario-staffer-loses-job-100-donation-freedom-convoy/

--
Nem rejtőzködik tovább a Világgazdasági Fórum - 3 perc

Az alábbiakban a WEF nyíltan beismeri, hogy céljaik elérése érdekében irányítják a kormányfőket és a helyi vezetőket is.

A kapitalizmus (a felső vállalati monopóliumok rabszolgasága) és a kommunizmus (az állam rabszolgasága) kombinálása a totális totalitarizmusban.

https://www.facebook.com/fifa.balfour/videos/460013225854210
---

Hogyan kerültek a konzervatívok ennyire a szélsőségek vonzásába?

Andrew Coyne kanadai kommunista szakértő szerint a szabadságot akarni szélsőségesség. A társadalom elvesztette az eszét?

https://www.theglobeandmail.com/opinion/article-how-did-conservatives-come-to-be-so-attracted-to-extremism/

-

Chris_Sky-600x.jpgChris Sky: Meggyőző, céltudatos és lebilincselő szóvivő arról, hogyan állítsuk meg a kanadai zsarnokokat. Nézze!

https://www.bitchute.com/video/kOZEikdV9Jpm/

Nem fogom feladni. Nem fogjuk feladni.

Kanadaiak százai, ezrei vonultak velem együtt Montreal utcáin, szolidaritásból, hogy NEMET MONDJUNK.

Tovább kell nyomulnunk. Erősebben. Itt az ideje, hogy teljesen világossá tegyük, hogy nem fogadjuk el, amit megpróbálnak megvalósítani.

Nyerjük meg ezt a harcot.


Freeland nagyapja náci háborús bűnös volt?

http://johnhelmer.org/victim-or-aggressor-chrystia-freelands-family-record-for-nazi-war-profiteering-and-murder-of-the-cracow-jews/

"Chrystia Freeland kanadai miniszterelnök-helyettes nagyapja náci volt, és csodálja Soros Györgyöt. Nem csoda, hogy szabadságszerető terroristáknak nevezi a kanadaiakat.

Freeland édesanyját Halynának hívják, aki a náci Chomiak (Khomiak) lánya, akit különböző befolyásos nácikkal fényképeztek le Lengyelországban.

Chrystia Freeland egy magas rangú hitleri náci unokahúga, akit a háború után a lengyel hatóságok köröztek. Valójában a család több tagja is kapcsolatban állt a nácikkal".

https://www.activenews.ro/stiri/Bunicul-vicepremierului-canadian-Chrystia-Freeland-a-fost-nazist-iar-ea-il-admira-pe-George-Soros.-Nu-este-de-mirare-ca-ii-numeste-teroristi-pe-canadienii-iubitori-de-libertate-172792

--

Québec visszavonta a koronavírus elleni mandátumot, miután elutasította Antikrisztuskövető Trudeau sürgősségi rendeletét.

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/16/quebec-drops-coronavirus-mandates-after-rejecting-trudeaus-emergency-decree/
--

20 republikánus, akik meggazdagodtak, mert eladták magukat Kínának.

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/17/red-handed-20-republicans-who-sold-out-to-china/

 

A RINOS biztosítja, hogy a Nemzetgyilkos Biden oltás Mandátumok NEM kerülnek finanszírozásra

https://www.breitbart.com/politics/2022/02/17/four-senate-republicans-fail-to-show-up-for-vote-on-amendment-defunding-vaccine-mandates-ensuring-failure/

--

Tömeggyilkos Sátánfatty Trudeau vészintézkedései csak a fehérekre vonatkoznak.

Nem vonatkoznak a közpolitika által előnyben részesített emberekre, mint a migránsok.

https://summit.news/2022/02/18/trudeaus-prohibition-on-protests-exempts-refugees-immigrants-and-ethnic-minorities/

--

SL Nitram a mellékhatások weboldalán.

A 27 éves fiam 2021 augusztusában, az első adag beadása után szenvedett nemkívánatos oltási reakciót. A szakemberek 2 nemkívánatos oltási reakcióról szóló jelentést nyújtottak be, de mindkét alkalommal a tisztiorvos azt javasolta, hogy vegye be a második oltást . Nem tette meg , mert még nem épült fel az első oltásból. Még mindig erős fájdalmakkal küzd a mellkasában, a nyakában és a hát felső részén. A kiterjedt vizsgálatok kizárták a szívburokgyulladást/myocarditist, autoimmun betegségeket , gyulladást stb. Minden normálisnak bizonyult, mégsem normális. Nem tud dolgozni, mert bármilyen megerőltető tevékenység fokozza a fájdalmat, amit úgy érez, mintha egy bilincs szorítaná a mellkasát, és nem tud teljes levegőt venni. Dühös és depressziós és szorong, mert a jövő, amit tervezett, nagyon messze van a számára elérhetetlen . Kipróbálta a masszázst, de a fájdalom 3 napig fokozódott, majd visszatért a szokásos szintre. A kíméletes fizioterápia csak ront a fájdalmon. Próbálkozik akupunktúrával, de csak nagyon enyhe enyhülést ért el. Jelenleg a fájdalomklinikára vár időpontot, és bár soha nem kapott kovidot, vár egy időpontot a kovidot követő klinikán, hogy megtudja, láttak-e már ilyen reakciót a kovidra, és hogy van-e valamilyen javaslat arra vonatkozóan, hogyan lehetne segíteni rajta. Olvasok mindent, amit tudok, de nem találok semmi hasznosat. Még az antihisztamin és savlekötő protokollt is elkezdte kipróbálni, amit kutatnak, de sajnos eddig nincs hatása.

https://www.medscape.com/sites/public/covid-19/vaccine-insights/how-concerned-are-you-about-vaccine-related-adverse-events?
---

Felmérés szerint a kanadaiak vonakodnak beoltatni gyermekeiket

https://westernstandardonline.com/2022/02/fed-survey-shows-parents-feel-guilty-over-child-vaccinations/

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kommunizmus-erkezik-kanadaba

SL Nitram a mellékhatások weboldalán.

A 27 éves fiam 2021 augusztusában, az első adag beadása után szenvedett nemkívánatos oltási reakciót. A szakemberek 2 nemkívánatos oltási reakcióról szóló jelentést nyújtottak be, de mindkét alkalommal a tisztiorvos azt javasolta, hogy vegye be a második oltást . Nem tette meg , mert még nem épült fel az első oltásból. Még mindig erős fájdalmakkal küzd a mellkasában, a nyakában és a hát felső részén. A kiterjedt vizsgálatok kizárták a szívburokgyulladást/myocarditist, autoimmun betegségeket , gyulladást stb. Minden normálisnak bizonyult, mégsem normális. Nem tud dolgozni, mert bármilyen megerőltető tevékenység fokozza a fájdalmat, amit úgy érez, mintha egy bilincs szorítaná a mellkasát, és nem tud teljes levegőt venni. Dühös és depressziós és szorong, mert a jövő, amit tervezett, nagyon messze van a számára elérhetetlen . Kipróbálta a masszázst, de a fájdalom 3 napig fokozódott, majd visszatért a szokásos szintre. A kíméletes fizioterápia csak ront a fájdalmon. Próbálkozik akupunktúrával, de csak nagyon enyhe enyhülést ért el. Jelenleg a fájdalomklinikára vár időpontot, és bár soha nem kapott kovidot, vár egy időpontot a kovidot követő klinikán, hogy megtudja, láttak-e már ilyen reakciót a kovidra, és hogy van-e valamilyen javaslat arra vonatkozóan, hogyan lehetne segíteni rajta. Olvasok mindent, amit tudok, de nem találok semmi hasznosat. Még az antihisztamin és savlekötő protokollt is elkezdte kipróbálni, amit kutatnak, de sajnos eddig nincs hatása.

https://www.medscape.com/sites/public/covid-19/vaccine-insights/how-concerned-are-you-about-vaccine-related-adverse-events?

Az ukrajnai konfliktus csak a nyugati politikusok fejében létezik és a média szítja

Forrás: www.kla.tv/21670

Az emberiséget pusztító láthatatlan környezeti válságok

 

Az emberiséget nap mint nap érintő, valós környezeti válságokat fogjuk megvizsgálni, amelyeket sok úgynevezett aktivista és "emberbarát" figyelmen kívül hagy. Kezdve a...

TÁPANYAGHIÁNYOS ÉLELMISZEREK

Évtizedek óta nagyra becsült tudósok és gondolkodók figyelmeztetnek bennünket a helytelen táplálkozás egészségre gyakorolt hatására. Köztük van Sir Robert McCarrison, Dr. Lawrence Plaskett, Weston Price és a kétszeres Nobel-díjas Dr. Linus Pauling.

Az évek során figyelmeztetéseiket vagy figyelmen kívül hagyták, vagy meghiúsították, vagy hiteltelenné tették. Elég egy pillantást vetni a mainstream médiára, hogy olyan állításokat találjunk, mint "a vitamin-kiegészítők nem mások, mint drága vizelet".

Ehhez jön még az a tény, hogy az orvosok (még a bélrendszerre szakosodott orvosok is) alig vagy egyáltalán nem részesülnek táplálkozási oktatásban. Ahogy az A Physician's Handbook on Orthomolecular Medicine[1] bevezetőjében olvasható:

A minőségi táplálkozás gyakorlati jelentőségét illetően a mindennapi életünkben a tájékozatlan, szakszerűtlen vélemények széles skálája létezik".

Ez 1977-ben íródott, és sajnos úgy tűnik, hogy még ma is igaz.

2002-ben a Harvard Medical School kutatói publikáltak egy tanulmányt Vitamins for Chronic Disease Prevention (Vitaminok a krónikus betegségek megelőzésére) címmel.

Bár megállapításaik már évtizedekkel korábban is nyilvánvalóak lehettek az ortomolekuláris orvosok számára, következtetéseik nem kevésbé fontosak voltak, hiszen elismerték, hogy a legtöbb ember nem fogyaszt optimális mennyiséget minden vitaminból pusztán a táplálkozással, és (bár óvatosan) a vitamin-kiegészítők használatát szorgalmazták minden felnőtt számára.

Még ennél is fontosabb volt, hogy a kutatók elismerték az optimálisnál alacsonyabb (még a szabványos szükségleteket meghaladó) vitaminbevitel széles körű egészségügyi hatásait[kiemelés hozzáadva]:

...Az elégtelen vitaminbevitel nyilvánvalóan a krónikus betegségek egyik oka. A legújabb bizonyítékok azt mutatják, hogy a vitaminok szuboptimális szintje, még jóval a hiányszindrómát okozó szint felett is, olyan krónikus betegségek kockázati tényezője, mint a szív- és érrendszeri betegségek, a rák és a csontritkulás. Az általános népesség nagy része nyilvánvalóan emiatt fokozott kockázatnak van kitéve."

Az ilyen fontos megállapítások ellenére ritkán tesznek lépéseket annak biztosítására, hogy az emberek megfelelő mennyiségű tápanyaghoz jussanak. Úgy tűnik például, hogy csak az Egyesült Királyságban több százezer haláleset megelőzhető lett volna, ha a kormány a folsav előnyeire vonatkozó meggyőző bizonyítékok alapján cselekszik.

A folsav csökkenti a homocisztein szintjét, egy olyan aminosavét, amely összefüggésbe hozható a szívroham és a stroke kialakulásával. Az optimálisnál alacsonyabb folsavszint neurális csőhibákat is okozhat, és hozzájárulhat a méhnyak diszpláziához, a rákhoz, a csontritkuláshoz és a mentális depresszióhoz.

 

 

A legtöbb tápanyag ajánlott napi mennyisége vitathatóan túl alacsony, nem veszi figyelembe az optimális bevitel előnyeit. Ráadásul az, hogy minden emberre egyetlen követelmény vonatkozik, nem veszi figyelembe az egyes emberek egyediségét.

A D-vitamin a közelmúltban a médiában szerepelt, mivel kutatások szerint hatékonyan kezeli a "Covid-19" betegséget. A D-vitamin fontossága azonban már legalább 20 éve ismert, nem csak a légzőszervi betegségek megelőzésében, hanem számos krónikus betegség kezelésében is. Ennek ellenére a D-vitamin hiánya továbbra is széles körben elterjedt.

Vasquez, Cannell és Manso kutatók szerint:

A D-vitamin-hiány/hiány olyan járvány a fejlett világban, amely eddig nem kapott elegendő figyelmet a klinikusoktól, annak ellenére, hogy dokumentálták a gyakoriságát, következményeit és a napi pótlás szükségességét a jelenlegi nem megfelelő, 200-600 NE-es ajánlások feletti szinteken".

Ennek két oka van; először is, az orvosok elavult felfogásból kiindulva dolgoznak, és a D-vitamint nem tekintik másnak, mint csonttápanyagnak (a kutatások szerint ez egyértelműen nem így van).

Másodszor pedig a D-vitamin-szintet mérő laboratóriumi teszteket túl alacsonyra állítják be, alulértékelve a magasabb D-vitamin-szint fiziológiai szükségletét.

A D-vitamin-hiány súlyossága (ez a hiány könnyen orvosolható étrend-kiegészítéssel vagy a napozás fontosságára való neveléssel) arra késztetett néhány kutatót, hogy megkérdőjelezze egy ilyen széles körben elterjedt probléma kezelésének elmulasztásának etikusságát.

Tekintettel a D-hypovitaminózis D gyakoriságát és következményeit dokumentáló, szakmailag lektorált kutatások mélységére és szélességére, e rendellenesség diagnosztizálásának és kezelésének elmulasztása etikailag megkérdőjelezhető (különösen terhes nők esetében), és nincs összhangban a minőségi, tudományosan megalapozott egészségügyi ellátás biztosításával."

A D-vitaminhoz hasonlóan a magnéziumhiány a hatalmas előnyeit bizonyító terjedelmes kutatások ellenére még mindig széles körben elterjedt. Bár ritkán tájékoztatnak bennünket ennek az ásványi anyagnak a fontosságáról, a magnézium a legtöbb testi folyamathoz nélkülözhetetlen, és az optimálisnál alacsonyabb szint kellemetlen (és néha halálos kimenetelű) tünetek széles skáláját eredményezheti.

A magnézium fontosságát a Magnézium a megelőzésben és a terápiában című írás ismerteti,

A magnézium a negyedik leggyakrabban előforduló ásványi anyag a szervezetben. Több mint 300 enzimatikus reakció kofaktoraként ismerik fel, ahol az adenozin-trifoszfát (ATP) anyagcserében játszik döntő szerepet. A magnézium szükséges a DNS- és RNS-szintézishez, a szaporodáshoz és a fehérjeszintézishez."

Az alacsony magnéziumszintet számos krónikus betegséggel hozták összefüggésbe, mint például az Alzheimer-kór, az inzulinrezisztencia és a 2-es típusú diabetes mellitus, a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri betegségek (pl. stroke), a migrénes fejfájás és a figyelemhiányos hiperaktivitási zavar (ADHD).".

Dr. Carolyn Dean The Magnesium Miracle[2] című tanulságos könyvében több mint 600 oldalt szentel ennek a ritkán említett ásványi anyagnak a fontosságára. Rávilágít a magnéziumhiány és a mentális betegségek közötti fontos, ám gyakran figyelmen kívül hagyott kapcsolatra is.

Az emberek nem azért kapnak szorongást, pánikrohamot vagy depressziót, mert hiányuk van a Valiumból vagy a Prozacból. A szervezetünknek nincs szüksége ezekre az anyagokra az alapvető anyagcsere-folyamatokhoz. Azonban számtalan pszichológiai tünet alakulhat ki nálunk a magnézium hiánya miatt, egy olyan tápanyag miatt, amelyre a szervezetünknek igenis szüksége van"."

Dr. Dean szerint a kereskedelmi gazdaságok nem pótolják a kimerült talajt, és a magas káliumtartalmú műtrágyák vagy a növényvédőszer-maradványok miatt a megmaradt magnéziumot a növények nem tudják felvenni. A kutatások kimutatták, hogy a glifozát például kötődik a magnéziumhoz, megakadályozva a felszívódást.

Mint kiderült, számos tápanyaghiány gyökere visszavezethető a talajra, amelyben élelmiszereink nagy részét termesztjük.

A Life Extension Magazine összehasonlította az USDA élelmiszer-táblázatait 1963-tól napjainkig, és megdöbbentő csökkenést talált a tápanyagtartalomban. Egyes vitaminok akár 40%-kal is csökkenhettek.

Például az almában lévő A-vitamin mennyisége 90 mg-ról mindössze 53 mg-ra csökkent. A kálium és a magnézium mennyisége a kelkáposztában 400 mg-ról 170 mg-ra, illetve 57 mg-ról 9 mg-ra csökkent.

Hasonló tendencia figyelhető meg gyakorlatilag az összes többi zöldség és gyümölcs esetében, ami azt jelzi, hogy a gyümölcsök és zöldségek gyors ütemben veszítenek tápanyagtartalmukból. Ennél is aggasztóbb az a tény, hogy az USDA (Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma) nem hajlandó cselekedni. Amikor az Organic Gardening Magazine megkereste az USDA Mezőgazdasági Kutatószolgálatát, hogy aggódnak-e amiatt, hogy az amerikaiak nem jutnak megfelelő tápanyaghoz, közömbösen válaszoltak.

Az USDA-t láthatóan nem érdekli és nem érdekli a vitaminszivárgás, annak ellenére, hogy megbízatása a magas minőségű, biztonságos élelmiszerek biztosítására szól. Az Organic Gardeningnek írt levelében Johnson asszony azt mondta, hogy a termékek tápanyagtartalma nem olyan fontos, mint az olyan dolgok, mint a megjelenés és a nagy terméshozam".

Nehogy azt higgyük, hogy a tápanyaghiány csak az amerikaiak számára fenntartott válság, ugyanez igaz az Egyesült Királyságban is.

David Thomas ásványianyag-szakértő, a Geológiai Társaság tagja elemezte McCance és Widdowson The Composition of Foods című könyvének 6. kiadását, és megállapította, hogy az elmúlt 60 évben az Egyesült Királyságban a legtöbb élelmiszer tápanyagtartalma súlyosan csökkent. Thomas szerint,

A McCance & Widdowson az élelmiszerek tápanyagértékéről a legrészletesebb és legkifinomultabb történeti feljegyzéseket nyújtja, amelyek a világ bármely nemzetének rendelkezésére állnak"."

Ez még riasztóbbá teszi tanulmányának megállapításait. Thomas tanulmánya egyébként nem korlátozódik a gyümölcsökre és zöldségekre. Elemzése a tápanyagtartalom (különösen az alapvető ásványi anyagok) drasztikus csökkenését tárta fel szinte valamennyi élelmiszercsoportban (ide tartoznak a hús- és tejtermékek is).

Az elmúlt 60 évben alapvető változások történtek a nemzetünk számára elérhető élelmiszerek minőségében és mennyiségében. Az alapvető alapélelmiszerek jellege, termesztési módja, elkészítése, forrása és végső soron kiszerelése jelentősen megváltozott, olyan mértékben, hogy a nyomelemek és a mikrotápanyag-tartalom súlyosan lecsökkent."

Thomas kutatásának elsődleges kritikája, hogy az analitikai módszerek kevésbé voltak pontosak a múltban, ezért a tápanyagtartalmak összehasonlítása érvénytelen. Ez azonban hamis állításnak tűnik, mivel McCance és Widdowson maguk is azt állítják, hogy bár a múltban alkalmazott analitikai módszereket ma már "primitívnek" tekintik, nem voltak kevésbé pontosak, mint a modernebb elemzési módszerek[3].

A második kritika az, hogy a terményfajták az évek során megváltoztak, ami értelmetlenné tesz minden hasonló összehasonlítást. Azonban ez az érv is célt téveszt, mert még ha a terményfajták változtak is, ez nem változtat azon a tényen, hogy az átlagember táplálkozásának tápértéke jelentősen csökkent.

Thomas 2007-es tanulmányának következtetésében foglalja össze a tápanyagválság súlyosságát:

Micsoda dilemmába kerültünk. A világ minden tájáról származó kutatások bizonyították a mikrotápanyagok elvesztésének valóságát az ételeinkből, és bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy a mikrotápanyag-hiány jelentősen aláássa egészségünket, hozzájárulva a krónikus fiziológiai és pszichológiai betegségek kialakulásához minden korosztályban.".

 

 

ENDOKRIN KÁROSÍTÓ VEGYI ANYAGOK

A feldolgozóipar hatalmas mennyiségű mérgező vegyi anyagot bocsát ki a környezetbe, és ezek közül soknak a hatása teljesen ismeretlen.

Az EPA Kémiai Biztonsági és Szennyezésvédelmi Hivatala (OCSPP) az a szervezet, amely az emberek védelméért felelős a peszticidek és a mérgező vegyi anyagok expozíciójából eredő kockázatokkal szemben. Az OCSPP teszteket végez a különböző vegyi anyagok tűréshatárának felmérésére, és dönt az élelmiszerekben megengedett növényvédőszer-maradékok maximális szintjéről.

John Kepner, a BeyondPesticides.com munkatársa azonban helyesen érvel,

A peszticideknek való kitettség a való világban nem elszigetelt esetek. Inkább az expozíciók kombinációi által jellemzett események sorozata".

A továbbiakban azt mondja, hogy,

A tudósok évek óta amellett érvelnek, hogy a peszticideknek való toxikus kitettséget úgy kell mérni, ahogyan az normális esetben előfordul, egymással kombinálva. Mégis, a jelenlegi szövetségi törvények nem írják elő ezt a fajta vizsgálatot a forgalomban lévő peszticidek esetében, kivéve nagyon korlátozott esetekben".

Megdöbbentő módon az Amerikai Kémiai Társaság (ACS) szerint,

Senki, még a Környezetvédelmi Ügynökség sem tudja, hogy hány vegyi anyag van ma használatban".

Ha az EPA még azt sem tudja, hogy hány vegyi anyagot használnak ma, hogyan tudják felmérni az emberek egészségére gyakorolt hatásukat? A válasz az, hogy nem tudják. Ennek okai pedig az EPA meglévő szabályozási rendszereiből fakadnak, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a lakosság egészségével szemben a vállalati érdekeket szolgálják.

Ezt Dawn Lester és David Parker részletesen bemutatja a What Really Make You Ill című könyvében[4]:

A meglévő szabályozási rendszerek... egyre inkább az iparnak kedveznek a fogyasztókkal szemben; lehetővé teszik a termékek gyors forgalomba hozatalát, de számos nehézséggel jár a termékek eltávolítása, miután bármilyen káros hatás felfedezése után."

Mintha a szabályozási rendszerek kudarca nem lenne elég rossz, az EPA-n belüli informátorok nemrégiben felfedték, hogy az ügynökségen belül hatalmas nyomás nehezedik a tudósokra, hogy minimalizálják vagy eltávolítsák a különböző vegyi anyagok lehetséges káros hatásaira utaló bizonyítékokat. E káros hatások közé tartoznak az idegrendszeri rendellenességek, születési rendellenességek és a rák.

A The Intercept szerint:

Számos alkalommal a veszélyekre vonatkozó információkat törölték az ügynökségi értékelésekből anélkül, hogy tájékoztatták volna az értékeléseket készítő tudósokat, vagy kérték volna a beleegyezésüket. Néhány ilyen eset arra vezetett, hogy az EPA visszatartotta a nyilvánosság elől a potenciálisan veszélyes vegyi anyagoknak való kitettséggel kapcsolatos kritikus információkat"."

E vegyi anyagok némelyike megzavarhatja az endokrin rendszert. Az endokrin rendszer az, ami a szervezet összes biológiai folyamatát szabályozza. Ide tartozik az agy és az idegrendszer fejlődése, a reproduktív rendszer működése, a vércukorszint és még sok más.

Az endokrin rendszer a különböző hormonok finom egyensúlyának fenntartására támaszkodik, amelyek közül néhány csak nyomokban van jelen. "Az adag teszi a mérget" még mindig elfogadott dogma a legtöbb vegyi anyag biztonságosságát vagy toxicitását illetően.

Az endokrin rendszert károsító vegyi anyagok (EDC-k) hatásainak évtizedes kutatása azonban bebizonyította, hogy ez az elmélet téves. Valójában az EDC-knek kis dózisban is lehetnek olyan hatásai, amelyek nagyobb dózisban nem jelennek meg.

Még riasztóbb az a tény, hogy sok éven át nem léteztek olyan tesztek, amelyekkel a vegyi anyagok lehetséges hormonrendszert károsító hatásait értékelni lehetett volna. Ennek eredményeképpen a ma használatban lévő sok ezer vegyi anyag közül egyiket sem vizsgálták meg ilyen hatások szempontjából. Dr. Theo Colborn 2003-as tanulmánya szerint,

"Egyre bővül az ismert endokrin károsítók listája, amelyek hatásmechanizmusainak széles skálája zavarhatja az agy fejlődését".

Dr. Theo Colborn közel három évtizeden át az endokrin rendszert károsító vegyi anyagok biológiai életre és környezetre gyakorolt káros hatásainak tanulmányozásának szentelte magát.

2003-ban Dr. Colborn megalapította a The Endocrine Disruption Exchange (TEDX) nonprofit szervezetet, amely 16 éven keresztül igyekezett "csökkenteni az egészséges hormonműködést zavaró vegyi anyagok termelését és használatát".

Kutatásait részben a számos endokrin eredetű betegség, köztük az autoimmun betegségek, az autizmus, az asztma, a cukorbetegség, a pajzsmirigybetegség, az ADHD és a rák egyes formái viszonylag új keletű robbanása táplálta. Az ismert endokrin rendszert károsító anyagok TEDX-listája, amelyet legutóbb 2018 szeptemberében frissítettek, mintegy 1482 vegyi anyagot tartalmaz.

 

 

Bár látszólag az összes használatban lévő vegyi anyag kis százalékát teszi ki, ez a lista csak azokat a vegyi anyagokat tartalmazza, amelyek a tudományos kutatások során az endokrin rendszert károsító jeleket mutattak.

Mint korábban említettük, a vegyi anyagok túlnyomó többségét nem vizsgálták ilyen tulajdonságok tekintetében. Ezért meglehetősen biztosak lehetünk abban, hogy a környezetünkben lévő endokrin rendszert károsító vegyi anyagok valódi száma sokkal magasabb.

Dr. Colborn megállapításainak nagy részét visszhangozza Joseph Thornton, a Columbia Egyetem Föld Intézetének kutatója, aki a szerves klórvegyületek szennyezésének pusztító hatásaira specializálódott.

A szerves klórvegyületek olyan szerves molekulák, amelyek legalább egy kovalens kötésű klóratomot tartalmaznak. A jól ismert szerves klórvegyületek közé tartozik például a DDT, az 1940-es és 1950-es években széles körben használt, rendkívül mérgező növényvédőszer.

Pandora mérge[5] című könyvében Thornton ezt írja:

A klórgáz előállítása sóból megteremti a terepet számos olyan újszerű vegyi anyag célzott és véletlenszerű előállításához, amelyek a természetes rendszereket a legalapvetőbb szinten zavarják meg. A klórkémia gyakorlata egy sor olyan nem szándékolt kémiai és ökológiai következményt szabadított el, amelyeket a legfejlettebb technológiáink sem képesek megakadályozni."

Sok szerves klórvegyület ellenáll a természetes lebomlásnak, és felhalmozódhat a környezetben. Egyesek, mint például a dioxin, egyáltalán nem bomlanak le, és szinte a végtelenségig a környezetben maradnak.

Ez hihetetlenül aggasztó, figyelembe véve, hogy a szerves klórvegyületek óriási mennyiségben kerülnek a környezetbe (a klóripar évente mintegy 40 millió tonna klórgázt termel!).

Ahogy Thornton elmagyarázza, sok szerves klórvegyület jobban oldódik zsírban, mint vízben. Ez ahhoz vezet, hogy felhalmozódnak az élő szervezetek zsírszöveteiben, különösen a tápláléklánc csúcsán állókban (azaz az emberekben). Thornton szerint,

A táplálékláncban magasan elhelyezkedő fajok, mint például az ember, élő tározóként szolgálnak, ahol ezek a szennyező anyagok egyre nagyobb koncentrációban halmozódnak fel".

Hosszú élettartamuk miatt a szerves klórvegyületek a széláramlatokkal terjednek, és globális légköri szennyeződéstakarót képeznek, ami súlyos következményekkel jár az emberi egészségre és jólétre nézve.

Thornton könyve felvázolja, hogy a mérgező vegyi anyagok előállítása "korunk egyik leg alattomosabb környezeti problémájává" vált, hozzájárulva a meddőséghez, az immunrendszer elnyomásához, a rákhoz és a fejlődési rendellenességekhez.

Mint korábban említettük, az endokrin diszruptorok befolyásolhatják a reproduktív rendszer magzati fejlődését, ami néha hermafroditizmushoz vezethet. Sőt, a kutatások szerint egyre több gyermek születik "interszexuális variációval" (azaz kétértelmű nemi szervekkel).

A Revolve című könyvében: Man's Scientific Rise to Godhood[6] című könyvében Aaron Franz felveti annak a nyugtalanító lehetőségét, hogy az EDC-kkel való széleskörű környezetszennyezés szándékos cselekedet lehet, amelynek célja az androgün ember megteremtésére irányuló transzhumanista cél előmozdítása.

Mind a férfi, mind a női erőt célba vették, hogy elpusztítsák. Nemcsak a nemi szerepeinket zavarták össze, hanem vegyi bombázással is bombáztak minket. Kémiai hadviselést folytattak ellenünk, hogy elpusztítsák biológiai nemünket".

Ahogy Franz a könyvében kifejti, a transzhumanisták igen komolyan gondolják a nemek meghaladásának szükségességét, amit a kutatók "posztgenderizmusnak" neveznek. A transzhumanisták a nemet olyan dolognak tekintik, ami korlátoz minket, és technológiai eszközökkel igyekeznek túllépni rajta.

Egy másik környezeti szennyező anyag, amely hatással lehet az endokrin rendszerre, az elektromágneses sugárzás.

 

 

ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS

Az 5G lefedettség 2018-ra tervezett uniós és amerikai bevezetésére válaszul Martin Pall (a Washingtoni Állami Egyetem biokémiai és orvosi alaptudományok professzor emeritusa) részletes jelentést állított össze, amelyben nyolc olyan valószínű patofiziológiai hatást vázolt fel, amelyek az elektromágneses sugárzásnak való fokozott kitettség következtében megfigyelhetők.

Ezek a hatások között szerepelnek neurológiai hatások, endokrin zavarok, oxidatív stressz, DNS-mutációk, csökkent termékenység és rák. Pall professzor úgy foglalta össze az 5G bevezetésével kapcsolatos gondolatait, hogy azt "a világtörténelem legostobább ötletének" nevezte.

Az 5G-vel kapcsolatos aggodalmak részben annak köszönhetőek, hogy az új technológia egyetlen biztonsági vizsgálaton sem esett át. Az elektromágneses sugárzásnak való növekvő kitettséggel kapcsolatos aggodalmak megalapozottak, figyelembe véve a széles körű bizonyítékokat, amelyek arra utalnak, hogy az ilyen sugárzás biológiai károkat okoz.

Pall professzor becslései szerint több mint 14 000, szakértői értékeléssel rendelkező tudományos tanulmány van, amelyek az EMF-ek káros hatásait mutatják a biztonsági irányelvek alatti szinteken[7].

Tanulmányok már bizonyították, hogy a mobiltelefonok sugárzása önmagában is csökkentheti a spermiumok számát és mozgékonyságát a férfiaknál. Egy 2017-es metaanalízis a technológiailag fejlett nemzetek férfijai körében riasztó spermaszám-csökkenést állapított meg.

A kutatók azt írják, hogy "sürgősen kutatni kell ennek a folyamatos csökkenésnek az okait". Ha azonban az ok egy olyan technológiából ered, amelyet a világ egyik leggazdagabb és legerősebb iparága támogat, nem valószínű, hogy további kutatásokra kerül sor.

Tanulmányok kimutatták, hogy az EMF-ek oxidatív stresszt okozhatnak. Feltételezések szerint ez viszont különféle neuropszichiátriai rendellenességek kialakulásához vezethet, amelyek közül néhány egyre gyakoribbá vált modern társadalmunkban. Ide tartozik az álmatlanság, fáradtság, fejfájás, depresszió, szorongás, ingerlékenység vagy rosszabb esetben az autizmus.

Az EMF-expozíció másik ismert hatása a rákos megbetegedések megnövekedett kockázata. A Nemzeti Toxikológiai Program (NTP) által végzett 25 millió dolláros tanulmány az ICNIRP "biztonsági" iránymutatásai alatti EMF-nek kitett állatoknál az agy- és szívrák előfordulásának növekedését állapította meg.

Végül még a Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség (az Egészségügyi Világszervezet egyik ága) is kénytelen volt a rádiófrekvenciás elektromágneses mezőket "az emberre nézve valószínűleg rákkeltőnek" minősíteni.

A kutatások szerint az EMF-ek világszerte hozzájárulnak a rovar- és madárpopulációk csökkenéséhez is. Arthur Firstenberg A láthatatlan szivárvány[8] című tanulságos könyvében[9] számos rovar- és madárfaj, köztük a szerény házi veréb gyors hanyatlását dokumentálja.

Sainudeen Pattazhy zoológus 2008-ban és 2009-ben az indiai Keralában végzett tanulmánya szerint a házi verebek ott gyakorlatilag kihaltak... Pattazhy következtetése ugyanaz, mint Balmorié: a mobiltornyok miatt a verebeknek nincs hol élniük.".

Ezt követően a következőképpen idézi Pattazhyt:

Az elektromágneses sugárzás folyamatos behatolása a madarak testén keresztül befolyásolja idegrendszerüket és navigációs képességeiket. Képtelenné válnak a navigációra és a táplálékszerzésre. A tornyok közelében fészkelő madarakról kiderül, hogy egy héten belül elhagyják a fészket."

A méhpopulációk is csökkennek a világ egyes területein. Bár ennek oka sokrétű lehet, a kutatások szerint az egyik ok az elektromágneses sugárzás lehet.

A Science of The Total Environment című szaklapban 2019-ben megjelent tanulmány szerint a krónikus rádiófrekvenciás elektromágneses mezőnek (RF-EMF) való kitettség jelentősen csökkentette a mézelő méhkirálynők kikelését. Más tanulmányok is találtak zavaró viselkedésbeli változásokat az EMF-nek kitett méheknél.

Mindezen biológiai ártalmakra utaló bizonyítékok ellenére keveset tettek az emberek káros rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettségének csökkentése érdekében. Ez az egyre súlyosabbá váló környezeti válság megelőzhető lett volna, ha a hatóságok megfelelő biztonsági intézkedéseket vezetnek be.

Azonban a Big Pharma és a Big Agribusinesshez hasonlóan a Big Wireless is egy több milliárd dolláros iparág, amely a profitot és az ellenőrzést az etikailag és erkölcsileg helyes dolgok fölé helyezi.

Egy 2018-as cikkében Paul Héroux PhD, a McGill Egyetem elektromágneses toxikológia professzora ismerteti a korrupciót, amely a rádiófrekvenciás sugárzásra vonatkozó biztonsági irányelveket meghatározó és felügyelő szabályozó testületekben rejlik.

...A mérnököknek, akik tisztában voltak e piac [azaz a vezeték nélküli iparág] hatalmas potenciáljával, 50 évnyi kitartó erőfeszítéssel, a szabványosítási bizottságokba való beszivárgással és azok monopolizálásával sikerült elérniük, hogy ezeket a sugárzásokat ártalmatlannak minősítsék."

Az úgynevezett "biztonsági irányelveket" a The International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP) (Nem ionizáló sugárzás elleni védelemmel foglalkozó nemzetközi bizottság) határozza meg, egy olyan szervezet, amely azt állítja, hogy célja "az emberek és a környezet védelme a nem ionizáló sugárzás (NIR) káros hatásaival szemben".

A Nem ionizáló sugárzás elleni védelem nemzetközi bizottsága: Klaus Buchner és Michèle Rivasi az ICNIRP természetét illetően egészen más következtetésre jutnak.

 

 

Az ICNIRP úgy mutatja be magát, és az Európai Bizottság és a média is úgy jellemzi, mint egy független nemzetközi bizottságot, amely tudományos bizonyítékokon alapuló tanácsokat ad. Úgy véljük, hogy több okunk is van megkérdőjelezni ezt az (ön)képet".

Buchner és Rivasi fontos megállapítása, hogy az ICNIRP tudósainak többsége az ipar által (legalább részben) finanszírozott kutatásokat végzett vagy végez jelenleg is.

Azt is megállapították, hogy az ICNIRP által 2020-ban közzétett új rádiófrekvenciás biztonsági irányelvek az IEEE-vel (Institute of Electrical and Electronics Engineers) és az ICES-szel (International Committee on Electromagnetic Safety) - két olyan szervezettel, amelyek szorosan együttműködnek a nagy távközlési vállalatokkal - való együttműködés eredménye.

2014-ben a WHO nyilvános észrevételek benyújtására elindította a rádiófrekvenciás mezőkről és az egészségről szóló monográfia tervezetét. A tervezetért felelős magcsoport 6 tagjából 5 azonban az ICNIRP-hez tartozott, ami nyilvánvaló összeférhetetlenséget jelent.

Egy 2017-es cikk egy későbbi WHO-s találkozót ír le, ahol a tisztviselők kevés érdeklődést mutattak a tudósokkal való együttműködés iránt, akiket meghívtak, hogy bizonyítékokat mutassanak be az EMF-ek káros egészségügyi hatásairól.

A cikk a következőképpen zárul:

Tekintettel az ICNIRP iránymutatásaiba beépített hatalmas gazdasági érdekekre, valamint a szakértői tagok közül többeknek az iparhoz fűződő kapcsolataira, kétségtelenül nagymértékű összeférhetetlenségről van szó, amely súlyosan aláássa nemcsak az RF-sugárzásról szóló monográfia hitelességét, hanem a WHO mint a világ egészségének védelmezője hitelességét is".

Az elektromágneses sugárzás növekvő sűrűsége a földön elenyészik az űrből érkező közelgő bombázáshoz képest. 2022. januári hírlevelében Arthur Firstenberg összeszámolja a működő, engedélyezett és tervezett alacsony pályán keringő műholdak számát, és a 441 449 műhold megdöbbentő számához jutott.

Ebben az összegben benne van több mint 40 000 SpaceX műhold (ebből közel 12 000 már jóváhagyásra került), amelyek a tervek szerint Elon Musk "Starlink" hálózatának részét képezik majd, és világszerte 5G hozzáférést biztosítanak. Firstenberg azt írja, hogy,

Miközben a rémült világ figyelme egy vírusra irányult, és miközben a sugárzás miatti aggodalom a földi 5G-re összpontosult, az égiek elleni támadás csillagászati méreteket öltött".

Olyan jelentések jelentek meg, amelyek azt állítják, hogy az FCC, amikor engedélyt adott Musknak ennyi műhold indítására, megsértette a Nemzeti Környezetvédelmi Politikai Törvényt (NEPA), mivel nem mérte fel, milyen környezeti hatásokkal jár, ha ennyi műholdat telepítenek alacsony Föld körüli pályára.

Firstenberg szerint a környezeti hatás katasztrofális lesz. Köztudott, hogy a rakétakilövésekből származó kibocsátások károsítják az ózonréteget, de Firstenberg leginkább az ionoszférára gyakorolt hatás miatt aggódik.

Amit mindenki teljesen figyelmen kívül hagy, az a műholdakból származó sugárzás hatása az ionoszférára, és következésképpen minden élőlény életerejére... Az ionoszféra által létrehozott áramkörre, amely örökké a jang (pozitív) ég és a jin (negatív) föld között áramlik. Az áramkör, amely összeköt minket a földdel és az éggel, és amely a meridiánjainkon keresztül áramlik, életet és egészséget adva nekünk. Egy olyan áramkör, amelyet nem szabad szennyezni a százezer műhold által kibocsátott frekvenciákkal, amelyek közül néhány sugárzása akár tízmillió watt effektív teljesítményű is lehet. Ez merő őrület, és egyelőre senki sem figyel oda."

 

 

AZ ÉGHAJLATI VÁLSÁG: NEM AZ, AMIRE GONDOLSZ

Miközben nagy hangsúlyt fektetnek az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére, és dollármilliárdokat áramoltatnak kétes klímaalapokba, úgy tűnik, hogy a globális "elit" egyik tagja sem érdekelt a fent említett válságok leküzdésében.

Fel kell tennünk magunknak a kérdést: mit tesznek az élelmiszereink tápanyagtartalmának pótlása érdekében? Milyen lépéseket tesznek a környezetvédelmi ügynökségek a mérgező vegyi anyagok betiltása és a szerves klórvegyületek légkörből való eltávolítása érdekében? Mit tesznek a káros elektromágneses sugárzásnak való kitettségünk csökkentése és biztonságosabb kommunikációs módszerek kialakítása érdekében?

Félreértés ne essék, a valódi környezeti válságokról nem beszélnek a G20-ak csúcstalálkozóján, nem számol be róluk a mainstream média, és nem a kormányok, bankárok, filantrópok vagy technokraták fogják megoldani helyettünk.

Az első rész itt, a második rész pedig itt olvasható.

Ryan Matters dél-afrikai író és szabadgondolkodó. Egy életét megváltoztató betegség után kezdte megkérdőjelezni a mainstream orvostudományt, a tudományt és annak valódi értelmét, hogy mit jelent élni. Néhány írása megtalálható a newbraveworld.org oldalon, követheted őt a Twitteren és a Gabon is.

HIVATKOZÁSOK:-

[1] Roger J. Williams and Dwight K. Kalita. A Physician’s Handbook on Orthomolecular Medicine. 1977.[back] [2] Carolyn Dean, M.D, N.D. The Magnesium Miracle. 2003.[back] [3] Food Standards Agency (2002) McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: Royal Society of Chemistry. (see the foreword to the 5th edition).[back] [4] Dawn Lester, David Parker. What Really Makes You Ill: Why Everything You Thought You New About Disease Is Wrong. 2019.[back] [5] Joseph Thornton. Pandora’s Poison: Chlorine, Health and a New Environmental Strategy. 2001.[back] [6] Aaron Franz. Revolve: Man’s Scientific Rise to Godhood. 2012.[back] [7] Interview with Martin L. Pall, PhD, “How Wireless Causes Harm”. 5G Summit. 2019.[back] [8] Arthur Firstenberg. The Invisible Rainbow, a History of Electricity and Life. 2017.[back]

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-emberiseget-pusztito-lathatatlan-kornyezeti-valsagok