2022. július 17., vasárnap

Újabb tervszerű katasztrófa fenyeget

Egy világméretű éhínség hirtelen a legégetőbb problémává vált a globális napirenden. De vajon tényleg Oroszország lenne a felelős ezért? Vagy teljesen más okai vannak?
Forrás: www.kla.tv/23084

Nem tudok túllépni rajta

Írországban kb. az a bagázs van kormányon, akik nálunk ellenzékben. Az összetétel, a retorika, az emberi kvalitások - azok hiánya - nagyjából ugyanaz. Érdemes meghallgatni ezt az ír vloggert azokról a károkról amiket okoztak és azokról hazaárulás-nagyságrendű a bűncselekményekről amiket elkövettek.

"Nem tudok és nem is fogok túllépni rajta, ami az elmúlt két és fél évben történt."

Forrás: Satirical Soldier @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=5zr2Eu3y1lQ

A globalisták megpróbálják újraéleszteni a Covid Hoaxot

 

Ez egy 2-3 napos minta a facebook "hírek" lapján található "top story"-kból.... Ezt látják emberek tízmilliói az elmúlt napokban minden nap.

Most már értitek, hogy milyen erős a média és milyen könnyű agymosni a birkákat!!!

A WHO jövő héten globális egészségügyi vészhelyzetnek nyilváníthatja a pénzhimlőt!

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/w0pa92/who_may_declare_monkeypox_a_global_health/--
----

Kanada újra bevezeti a légi utasok szúrópróbaszerű kovidotesztelését.

Olvassa el a hozzászólásokat

https://www.youtube.com/watch?v=2TxNdTWYB1E
----
Az MSM elkezdett beszámolni a mellékhatásokról

https://www.youtube.com/watch?v=CXruPxsLc7o&t=1s

--
Új tanulmány szerint a Covid-19 elleni természetes immunitás még 1%-kal sem csökken, de a beoltottaknál kialakul a szerzett immunhiányos szindróma (AIDS).

https://expose-news.com/2022/07/14/natural-immunity-covid-doesnt-wane-vaccinated-developing-aids/

-----
New York COVID-19 karantén szabályai alkotmányellenesek és törvénytelenek: Bíró

https://www.theepochtimes.com/new-york-covid-19-quarantine-rules-unconstitutional-and-illegal-judge_4597334.html

---
Az USA enyhíti az Oroszország elleni szankciókat

Az amerikai pénzügyminisztérium Külföldi Eszközök Ellenőrzéséért Felelős Hivatala (OFAC) engedélyezte a műtrágya-, élelmiszer-, gyógyszer- és orvosi felszerelés-szállításokat érintő, Oroszországgal folytatott ügyleteket.

Az Egyesült Államok korábban egyes tételeket, köztük műtrágyákat, orvosi felszereléseket és gyógyszereket levett az oroszellenes szankciók listájáról. Megszűntek a szervetlen műtrágyákra, vetőmagokra és szaporítóanyagokra, élelmiszerekre, vitaminokra és ásványi anyagokra, étrend-kiegészítőkre, palackozott vízre, élő állatokra és takarmányokra vonatkozó szankciók.

A pénzügyminisztérium emellett feloldotta az orvosi gyógyszerekre, az orvosi berendezésekre, valamint az ezek alkatrészeire és szoftverére vonatkozó szankciókat.

 

 

https://en.news-front.info/2022/07/16/us-relations-with-russia-move-to-military-neutrality/
--

A Cars for Kids nem mondta el, hogy a bevételt a zsidók kapják.

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/w0g63s/most_americans_probably_remember_the_ads_for_the/

 

A sátánisták normalizálják a mentális betegségeket, ami része a "Halál Amerikára" programjuknak.

Biden transznemű egészségügyi miniszterhelyettese, Rachel Levine és Sam Brinton, a nemileg fluid "kutyakezelő" részt vesznek a francia nagykövet Bastille-napi partiján.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/bidens-transgender-assistant-health-secretary-rachel-levine-gender-fluid-pup-handler-sam-brinton-attend-french-ambassadors-bastille-day-party/
--
Kínai kutatók azt állítják, hogy olyan "gondolatolvasó" mesterséges intelligenciát fejlesztettek ki, amely képes mérni a Kínai Kommunista Párt iránti lojalitást - állítják a jelentések.

https://www.businessinsider.com/china-says-mind-reading-ai-can-gauge-political-loyalty-reports-2022-7?op=1

--
Szaúd-Arábia szomjazza az erősen kedvezményes árú orosz gázolajat és más, sok nyugati ország által betiltott üzemanyagtermékeket.

A világ legnagyobb olajexportőre a második negyedévben több mint kétszeresére növelte az orosz fűtőolaj mennyiségét, hogy a nyáron megugró hűtési igények kielégítése érdekében ellássa az erőműveket, és lehetővé tegye a királyság nyersolajexportjának növekedését.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/saudi-arabia-doubles-russia-crude-imports-it-prepares-brics-inclusion

A BRICS Nemzetközi Fórum elnöke, Purnima Anand az Izvesztyija című orosz lapnak elmondta, hogy a szaúdiak tervezik a csatlakozást. Ez fellendítené a BRICS-országok, köztük a szaúdiak többoldalú együttműködését, vagyis nem engednének az orosz energiaimport korlátozására irányuló amerikai követeléseknek.
-

Szerbia elnöke: "Elszabadul a pokol Ukrajnában" - Már zajlik a 3. világháború.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/president-of-serbia-all-hell-is-about-to-break-loose-in-ukraine-world-war-3-is-already-happening

--

Az igazság a Külkapcsolatok Tanácsáról

https://rumble.com/v1c90j1-the-truth-about-the-council-on-foreign-relations.html

 

 

----
Oroszország tovább halmozza a pénzt, miközben Amerika úgy süllyed, mint egy halott kurva, akit valaki ledobott a hídról.

https://www.unz.com/aanglin/russia-continues-to-stack-cash-while-america-sinks-like-a-dead-hooker-someone-threw-off-a-bridge/

Andrew Anglin- Ezeket az energetikai szankciókat Oroszország megbüntetésére használni olyan, mintha egy nő úgy próbálna megbüntetni egy férfit, hogy leszopja.

A terv, hogy minden tehenet beoltanak Ausztráliában

https://xyz.net.au/2022/07/the-plan-to-vaccinate-every-cow-in-australia/

--

Izraeli orvosok eltitkolják a kisgyermekeknél jelentkező mellékhatásokat

https://www.americasfrontlinenews.com/post/israel-caught-hiding-high-rate-of-vaccine-injuries-in-small-children
-----

Az utolsó őszinte újságíró Kanadában

https://spencerfernando.com/the-spencer-fernando-show/

--
A CBC informátora felmondott a COVID propaganda miatt.

Hirtelen egy egész oldalt kiiktattunk, és azt mondtuk: "Itt az igazság", és számomra ez félrevezető volt - és nem volt őszinte." Klowak szerint ez volt a fordulópont a CBC számára. Elfojtották azokat az információkat, amelyekre a nyilvánosságnak szüksége volt ahhoz, hogy "tájékozott beleegyezésen alapuló döntést hozzon", és a dolgok "kezdtek átcsapni" a hálózatnál a nyílt cenzúrába.

"Hamarosan nem lett biztonságos az emberek számára, hogy elmondják a történeteiket, és hogy meghallgassák a hangjukat, mert elutasították, törölték, lekicsinyelték őket" - magyarázta Klowak. "Hatalmas volt a szakadék aközött, amit láttam, hogy mi publikálunk, és a történetek között, amelyeket hallottam."

thecountersignal.com/cbc-whistleblower-quit-over-covid-propaganda-over-quit

--
Jim Stone úgy gondolja, hogy egy zsidó mérgezte meg, aki a kávéját készítette neki

https://www.jimstoneindia.com/.zp0.html

-----

Muszlim olvasó-- Láttad Jordan Peterson legújabb videóját?
https://youtu.be/7pd0HLeYKsE

"Jordan a Dajjal/Antikrisztus ügynöke. Az "Ábrahámi Egyezményt" népszerűsíti, amely az egy világvallás indító alapja. Ő nem félretájékoztatott. Aljas és álnok, és ez szépen fogalmazva."

 

 

---
mi lenne, ha.jpg'90%-os botok': Elon Musk leleplezi, hogy a Twitter egy katonai szintű pszichopata a tömegek agymosására.

A Twitter "napi felhasználóinak" túlnyomó többsége, úgy tűnik, automatizált spam botok, amelyeket a Big Tech óriás arra használ, hogy tömeges formációs pszichózist és a társadalmi kondicionálás más formáit idézze elő.

A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) valószínűleg a Twitteren működő mesterséges intelligencia-botok frontja mögött áll. Most, hogy tudjuk, hogy a Twittert spam botok irányítják, nem túlzás feltételezni, hogy ugyanazok a spam botok valószínűleg a Redditen, a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és a TikTokon is jelen vannak.

"Végül is nem titok, hogy a hatalmon lévők katonai szintű pszichológiai műveleteket hajtanak végre a nyilvánosságon" - írja Vince Quill.

"Mindannyian találkoztunk már valamikor botokkal, néha nyilvánvaló volt, máskor nem annyira, de az, hogy a felhasználók 90%-a bot, egyszerűen túlmutat a határon".

A Twitter bot-ellenőrzésének mintája mindössze 100 felhasználó volt, Musk feltárja----Azt jelenti ez persze, hogy a Twitter, a Big Tech többi részével együtt, alig több, mint egy social engineering eszköz a tömegek manipulálására és agymosására, hogy elhiggyék azt a szkriptelt valóságot, amit a pszichopaták az irányítás fenntartására használnak.

https://newspunch.com/90-bots-elon-musk-reveals-twitter-is-a-military-grade-psy-op-to-brainwash-the-masses/
---

Calgary Stampede ételárusok, akik tücsköket és lisztférgeket árulnak, valamint drag queen show-k, köztük a kommunista transzszexuális előadó, Karla Marx.

Nem csoda, hogy Trudeau úgy gondolta, hogy ez egy jó hely egy reklámfogásnak.
https://thecountersignal.com/calgary-stampede-approves-mealworm-hotdogs/

----

A mentősök azt mondják, hogy a világjárvány korai szakaszában kevés COVID-19 beteget szállítottak - a média állításai ellenére, miszerint a kórházak túlterheltek -, de a COVID-19 vakcinák bevezetése óta a szívinfarktusok, a stroke-ok és a krónikus fertőzések számának növekedését tapasztalták.

A Western Standard több mint egy tucat egészségügyi dolgozót hallgatott meg, köztük hat mentőápolót, három sürgősségi diszpécsert, két ápolót, két tűzoltót és egy balzsamozót. Mindannyian azt mondták, hogy a vakcinák bevezetése után kezdtek el növekedni az olyan betegségek, mint a szívroham, a stroke, a krónikus fertőzések és a menstruációs problémákkal küzdő nők száma. De azt mondták, hogy az egészségügyi ágazatban, különösen az orvosok körében a hallgatás kultúrája megakadályozta, hogy a problémákat nyíltan megvitassák.

https://www.westernstandard.news/news/exclusive-paramedics-speak-out-about-empty-hospitals-probable-vax-injuries-during-covid/article_273993dc-0167-11ed-97d5-978f968c2e82.html

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-globalistak-megprobaljak-ujraeleszteni-a-covid-hoaxot

A volt orosz elnök az „Ítélet napjára” figyelmeztet, ha megtámadják a Krímet

 

Dmitrij Medvegyev hatalmas csapással fenyegette meg az ukrán vezetést, ha Kijev megtámadja a Krímet

A volt orosz elnök az "ítélet napjára" figyelmeztetett


Ukrajna vezetése találkozna a teremtőjével, ha megtámadná a Krímet, Oroszország ugyanis hatalmas csapással torolna meg - figyelmeztetett az ország volt elnöke.

Dmitrij Medvegyev, aki 2008 és 2012 között Oroszország elnöke volt, jelenleg pedig az ország Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese, vasárnap Volgográd városában második világháborús veteránokkal beszélgetve súlyos figyelmeztetést intézett a kijevi hatóságokhoz, akik korábban azt mondták, hogy a Krím elleni csapás kilátásban van.

"Néhány magasztos vérbohócnak, akik rendszeresen felbukkannak odaát bizonyos nyilatkozatokkal, és még fenyegetni is próbálnak minket - mármint a Krím elleni támadással és így tovább", tisztában kell lennie azzal, hogy egy ilyen akciónak súlyos következményei lennének számukra - mondta az orosz tisztviselő.

Medvegyev szerint "amennyiben ilyesmi történik, az ítélet napja egyszerre fog eljönni mindannyiuk számára - egy gyors és kemény ítélet".

 

 

A volt elnök hozzátette, hogy "nagyon nehéz lesz elrejtőzni", ha Oroszország ilyen nagyszabású csapást mérne. Megjegyezte, hogy e kockázatok ellenére az ukrán vezetés "továbbra is provokálja az általános helyzetet ilyen kijelentésekkel".

A Krím fenyegetése indokolja Ukrajna demilitarizálását - szenátor
Egy bizonyos ponton az ukrán hatóságok kezdenek majd rájönni, hogy Oroszország minden operatív célját el fogja érni Ukrajnában, bármi is történjék, beleértve a demilitarizálást és a denazifikációt - mondta.

Medvegyev azonban minősítette megjegyzését, mondván, hogy az ilyen forgatókönyvre vonatkozó remény "meglehetősen halvány, mert nem cselekszenek ésszerűen". A továbbiakban azt állította, hogy a kijevi kormány "az utolsó ukránig" harcolni akar az orosz erőkkel, de ez valószínűleg visszafelé sülne el, és a jövőben "a fennálló politikai rendszer összeomlásához" vezetne.

A volt elnök elismerte, hogy Oroszország maga is "nagyon nehéz" időszakon megy keresztül történelmében, ugyanakkor bizakodását fejezte ki, hogy az ország megerősödve kerül ki a jelenlegi konfliktusból.

"A kitűzött célokat pedig el fogjuk érni országunk fejlődése érdekében és azért, hogy ne hagyjuk cserben kedves veteránjainkat, akik a Nagy Honvédő Háború idején megvédték hazánkat" - zárta beszédét Medvegyev.

Korábban vasárnap Andrej Klicsasz orosz szenátor is csatlakozott a volt elnök kijelentéséhez, mondván, hogy "az ukrán junta fenyegetései a Krím vagy a Krími híd megtámadásával csak megerősítik, hogy a "denazifikációt" és a demilitarizációt Ukrajna egész területén végre kell hajtani".

 

 

Közben Mihail Sheremet képviselő, aki a félszigetet képviseli az orosz parlamentben, olyan kemény megtorlással fenyegette meg Ukrajnát, hogy az ország soha nem fog tudni kilábalni belőle.

Ukrajna azzal fenyegetőzik, hogy amerikai rakétákkal csapást mér a Krímre.
Figyelmeztetések és fenyegetések sora kezdett el ömleni Moszkvából, miután az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési igazgatóságának szóvivője, Vadim Szkibickij szombaton kijelentette, hogy Kijev a Krím félszigetet a Nyugat által biztosított nagy hatótávolságú fegyverek legitim célpontjának tekinti.

"Mára a Krím félsziget az Oroszországi Föderációból az államunk déli részére érkező összes felszerelés és fegyver mozgásának csomópontjává vált" - magyarázta az ukrán tisztviselő.

A Krím még 2014-ben vált orosz területté egy népszavazást követően, amelyen a lakosok túlnyomó többsége az Oroszországhoz való visszacsatolás mellett voksolt. Ezt a szavazást megelőzte a kijevi Majdan puccs, a félsziget túlnyomórészt orosz ajkú lakossága pedig nem volt hajlandó legitimnek elismerni az új hatóságokat.

Ukrajna az EU-val, az Egyesült Államokkal és a legtöbb más országgal együtt a Krímet az ukrán terület elidegeníthetetlen részének tekinti, amelyet ideiglenesen Oroszország megszállt.

https://pokolafoldon.hu/politika/a-volt-orosz-elnok-az-itelet-napjara-figyelmeztet-ha-megtamadjak-a-krimet

Tour de France: A kerékpárosok abbahagyják, mert a "tüdőjük el van cseszve

 

Az idei Tour de France kerékpárverseny 2022. július 1-jén kezdődött és 24-én ér véget Párizsban.

Tour de France - Feladta a versenyt Victor Lafay: "Mindannyian negatívak vagyunk a Covid-tesztekre. Valami másról van szó, mert mindannyiunknak el van cseszve a tüdeje"

LE MEDIA EN 4-4-2

Furcsa betegség járja át a Tour de France mezőnyét, és napról napra buktatja a profi kerékpárosokat. És mivel oknyomozó újságírók nem nyomoznak - ahogy azt a szakmai etikai charta is előírja -, úgy gondoltuk, illő, hogy rászegezzük az orrunkat, csak hogy egy kicsit megelőzzük azt, ami egy napon kiderül.

Az Eurosport France videójában a sportújságíró Victor Lafay versenyzőt keresi fel, hogy megértse, miért hagyta ott a Cofidis csapatának e tagja a Saint-Etienne felé vezető úton. "Beteg vagy, sérült vagy, van magyarázatod, mert ez nem megszokott tőled, az előző versenyeken nagyon jól láttunk, hogyan magyarázod mindezt?". A 26 éves szakember válasza meglepő: "Beteg vagyok, nem én vagyok az egyetlen, beszéltem Castroviejóval a csoportban, aki szintén nem kap levegőt. Nehezen kapok levegőt, oxigénhiányom van, és ez egyre rosszabb és rosszabb. Semmit sem tehetek!"

Teljesen természetes, hogy az újságíró ezután megkérdezi tőle, hogy nem kapta-e meg a kovidot. Erre Victor Lafay azt válaszolja: "Az összes Covid teszt negatív, és a pelotonban egy csomóan vannak, ugyanazok, akik mind negatívak a Covidra. Tehát lehet, hogy valami másról van szó? Sokunknak ugyanazok a tünetei vannak".

 

 

A Le Monde viszont megkereste a futót, hogy megértse Victor Lafay feladását, és a magyarázatok ugyanazok:

"Nincs erő, aztán lehetetlen lélegezni. Beszéltem róla a pelotonban, sokan vannak, akiknek ez van. Castroviejo (Ineos), ő mondta, hogy ugyanez volt, Pierre Rolland (B&B Hôtels KTM) is, Naesen (AG2R Citroën), aki visszavonult, szintén mesélt róla. Mindannyian negatívak vagyunk a Covid-tesztekre . Tehát vagy negatívak vagyunk, de még mindig megvan, vagy valami másról van szó. Sokat beszélünk a Covidról, de lehet, hogy valami másról van szó. Mindenesetre mindannyiunknak el van cseszve a tüdeje. És ha az izmok nem kapnak oxigént, egy idő után már nem tudnak működni."

Legnagyobb megdöbbenésünkre az újságírók nyomozása itt megáll. Helyénvaló lett volna megkérdezni egy sportorvost, az olimpiai csapat korábbi orvosát, Martine Gardénalt. Utóbbi nem aprózza el, és már az év elején elmagyarázta nekünk, amit minden sportoló tud, és nem mer kimondani:

"Vannak sportolók, akik arra panaszkodnak, hogy nagyon fáradtak. Egy júniusban közzétett tanulmány - mindez azért hallgat, hogy ne halljuk, hogy ezeknek az injekcióknak mellékhatásai vannak - az erő és a fáradtság csökkenését jelentette be, ami 40%-kal módosította az eredményeket. Ez óriási, az eredményeink felét elveszítjük".

Egy másik témában a korábbi labdarúgó Matt Le Tissier vizsgálatot akart a sportban bekövetkező sok szívmegállással kapcsolatban: " Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi ember, nem csak a focisták, hanem általában a sportolók, a teniszben, a krikettben , a kosárlabdában... hányan estek össze közülük? " A korábbi válogatott középpályás, a Premier League első száz gólt szerző középpályása számára nem szabad tovább hallgatni, beszélni kell: "És egy bizonyos ponton ki kell mondanunk magunknak, hogy ez nem normális, és vizsgálatot kell indítani.".

 

 

2021-ben a dán futó, Jakob Fuglsang teljesítménycsökkenésre panaszkodott, miután beoltották a Covid elleni második adaggal.

(ER: menj le a 2. bejegyzéshez. A főcím fordítása: "A 2. adagom óta nem tudok továbbmenni". A mezőny néhány versenyzője a Tour de France alatt húzta maga után a nyomorúságot. A második Covid-injekciótól fájt a szervezetük).

De hogy segítsük újságíróinkat - ha még maradtak bátrak -, adunk nekik néhány támpontot, hogyan menjenek el és készítsenek interjút ezekkel a sportolókkal:

(ER: A böngészők le tudják fordítani ezeket a cikkeket magyarra)

Sarah Atcho sprinter a Pfizer harmadik adagja után szívburokgyulladásban szenved

3 fiatal kerékpáros, akiket szívproblémák érintettek a Pfizer vakcina beadása után

Christophe Lemaitre az oltása miatt visszavonul

Jacques Borlée megjegyzi, hogy az oltás után elveszítették a sportolói erejét

A szörfözés világbajnoka, Kelly Slater elítéli 5 szerettei halálát az injekciót követően

Richard Harvard kosárlabdázó a védőoltás miatti szívproblémák miatt leállítja szezonját

Az egykori profi kosárlabdázó, Ben Madgen szívburokgyulladást kapott a Pfizer vakcina beadása után

Adama Traoré labdarúgó a mellkasát szorongatva összeesik a pályán

Kyle Warner, profi hegyi kerékpáros szívburokgyulladással, testtartási tachycardiával és ízületi gyulladással Pfizer injekció után

Florian Dagoury, az apnoe világcsúcstartója, szívizom- és szívburokgyulladással diagnosztizálták a Pfizer-oltása után

Antoine Méchin triatlonos a Moderna vakcina miatt fejezi be szezonját

Jérémy Chardy teniszező kénytelen volt felfüggeszteni szezonját: „Sajnálom, hogy megkaptam az oltást! »

Nos, itt abbahagyjuk, a rendszer újságírói már mindezzel is megelégszenek, visszatérünk az összeesküvésünkhöz.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/tour-de-france-a-kerekparosok-abbahagyjak-mert-a-tudojuk-el-van-cseszve

"Beoltott" pilóták és a repülésbiztonság - katasztrófa felé tartunk

Áprilisban Dr. Lee Merrit és Dr. Kevin Stillwagon a "vakcinákról", a repülések során a magasságban használt arcmaszkokról és arról beszélt, hogy ezek hogyan befolyásolják a pilóták és az utasok biztonságát.

Dr. Stillwagon egykori csontkovács és légitársasági kapitány. Ő 33 évig volt légitársasági pilóta. A Delta Airlines-nál dolgozott 26 éven át, ebből 21 évig kapitányként. Kénytelen volt nyugdíjba vonulni a Delta Airlines-tól, mert nem volt hajlandó "az egyenruha részeként" arcmaszkot viselni. Annak ellenére kényszerítették nyugdíjba vonulásra, hogy a légitársaság elismerte, hogy az arcmaszk viselése nem akadályozza meg a Covid átvitelét, és pusztán "optikai okokból" történt.

Védőoltás-sérült pilóták

Minden pilóta, akinek Covid injekciót adtak be, és káros hatása van - még ha tünetmentes is, például mikroalvadás - "ezek a férfiak és nők ketyegő időzített bombák" - mondta Dr. Stillwagon.

Vannak pilótáink, akik most mikroalvadással repülnek, ami az oltások közvetlen következménye. Szívizom- és szívburokgyulladásuk is van - magyarázta.

 

 

Több millió embernek van pilótaengedélye, de csak néhány kiválasztottnak adatik meg a nagy légitársasági karrier. Ezek a pilóták magasan képzettek, és a cégük megbízik bennük, hogy teljesen biztonságos repülést végezzenek. A pilótán múlik, hogy megfelel-e annak a feladatnak, hogy egy több száz embert szállító repülőgépet irányítson.

"Szóval, itt a probléma. Ha egy pilóta kisebb mellkasi fájdalmakat tapasztal, ha ő vagy ő jelentkezik, és ezt megemlíti a repülőorvosi vizsgálatot végző orvosnak, akkor mikroszkóp alá kerül, és szó szerint veszélybe kerül a karrierje. Tudom, hogy ez történik néhány pilótával. Sajnos nem állnak elő, és nem mondanak semmit, mert tudják, hogy ez teljesen tönkreteheti a karrierjüket."

Tehát van egy olyan ösztönző, hogy ne legyenek nyíltak és átláthatóak, vagy ne tekintsék a tüneteket egy potenciálisan súlyos állapot jeleinek. "Azt gondolhatják, hogy ez csak egy gyomorprobléma, gyomorégés, vagy talán valami, amit ettek" - mondta Dr. Stillwagon.

A pilóták félévente orvosi vizsgálaton vesznek részt. Bár ezeken a vizsgálatokon néhány pilótánál az elektrokardiogramon ("EKG" vagy "EKG") szabálytalanságok mutatkoznak, az igazi probléma a szívizomgyulladás, amely sokszor nem látszik az EKG-n, hacsak nem viselik az EKG-t hosszabb ideig.

"Szóval, a következőnek kell történnie - és ez a repülőközönség biztonsága érdekében történik - minden pilótának, aki megkapta ezt az injekciót, amit "vakcinának" neveznek, nem érdekel, hány éves, minden pilótának teljes szívszűrést kell végezni. Ez nem csak egy EKG-t, hanem egy szív MRI-t is magában foglalna. Ellenőrizni kell a D-dimer szintet is, ami jelezné a mikroalvadást. Továbbá a troponinszintet is, ami azt jelezné, hogy valamilyen szívkárosodásuk volt. Vannak olyan gyulladásos mutatók is, amelyeket használni lehet, mint például a PULS-teszt".

Mindezek a vizsgálatok nagyon drágák. Tehát azoknak a cégeknek, amelyek kényszerítették ezeket a pilótákat, hogy beadassák nekik az injekciót, fizetniük kell ezért, és minden olyan pilótát, aki oltáskárosodásra utaló jeleket mutat, le kell tiltani a repülésről. Az oltássérült pilótákat addig kell majd kezelni, amíg be nem tudják bizonyítani, hogy egészségesek és elég biztonságosak ahhoz, hogy újra repülhessenek.

"Katasztrófa felé tartunk - ezt most azonnal megmondom. Annak az esélye, hogy mindkét pilóta egyszerre kapjon szívrohamot, vagy egyszerre veszítse el az eszméletét a pilótafülkében, rendkívül kicsi. De azt hiszem, hogy olyan helyzet felé tartunk, amikor mindkét pilóta egyszerre válhat cselekvőképtelenné. Más szóval, valamilyen olyan eseményt fognak átélni, amely akár fizikailag, akár mentálisan hatással lesz rájuk, és amely miatt a repülés biztonsága érdekében a lehető leggyorsabban földre kell szállítani a repülőgépet.".

 

 

Egy pilóta munkaképtelenné válása nagy dolog. Egy pilóta a járat élén hatalmas felelősség.

"Ha elég közel vagy a célállomáshoz, folytatnád a repülést. De ha egy hosszabb járaton vagy, és egy olyan nagyváros fölött vagy, amely képes kezelni az adott repülőgép elterelését, amin repülsz, akkor igen, akkor eltereled a járatot."

Maszkos utasok

Dr. Stillwagon személyes tapasztalatai alapján elég sokáig maradt ahhoz, hogy lássa, milyen hatása van annak, ha az utasokra arcmaszkot kényszerítenek. Ez idő alatt az egyik járaton volt olyan utas, aki felállt, hogy a mosdót használja, és a folyosón elájult, és összeesve beverte a fejét a kartámaszba. Súlyos sérülés nem történt, de az utas elvesztette az eszméletét - mondta Dr. Stillwagon.

"Biztos vagyok benne, hogy más pilótákkal is történt már ilyen. Biztos vagyok benne, hogy ha más pilótákat vagy légiutas-kísérőket kérdezne meg, valószínűleg el tudnák mondani, hogy ez egyre többször fordult elő a maszkolás után.

"Kötelesek vagyunk kitölteni egy incidensnyomtatványt, a légiutas-kísérők is kitöltik - különösen, ha az utas elvesztette az eszméletét -, ennek be kell kerülnie a feljegyzésekbe."

Tehát valaki ismeri ezt az információt, csak a nyilvánosság nem értesült róla. Amíg valaki nem követeli ezt az információt, vagy nem nyújt be kérelmet az információszabadság keretében, addig valószínűleg nem fogjuk megtudni, hogy hány utasnál fordul elő olyan incidens, amely abból ered, hogy a magasságban maszkot kell viselniük.

 

 

Pilótahiány

Dr. Stillwagon szerint jelenleg pilótahiány van, de ezt néhány hónapig nem fogjuk igazán látni, mert a pilóták beosztása rugalmas.

"Egy pilóta dolgozhat olyan keményen, amennyit akar, vagy olyan keveset, amennyit akar. Tehát általában, amikor pilótahiány van, a vállalat ösztönzőket ad ki a pilótáknak, hogy jöjjenek és repüljenek a szabadnapjaikon - ez a fizetésük emelését jelentené. Tehát a vállalatoknak megvan a módjuk arra, hogy fedezzék ezeket a hiányokat. De végül el fog érni egy olyan pont, amikor a pilóták olyan keményen fognak repülni, ahogy csak tudnak. Vannak bizonyos óraszámkorlátozások. Az FAA szabályai szerint csak ennyit lehet repülni. És amint ezek a korlátok elérik a határokat, elkezdődnek a járattörlések."

Egy másik jel arra, hogy számos pilótára hátrányosan hatott a Covid injekció, és nem tudnak repülni, ami pilótahiányt okoz, ha a pilóták nyugdíjkorhatárát megemelik.

"Ha valóban hiány van pilótákból, akkor lehet, hogy el kell ejteniük a 65 évesen való nyugdíjba vonulás kötelező előírását. Amíg egy pilóta továbbra is át tud menni a "hathavonta esedékes orvosi vizsgálatokon" és a "kilenc havonta esedékes szimulátoros ellenőrzéseken", hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden vészhelyzetet kezelni tud, addig hagyják a pilótákat repülni, amíg nem akarnak többé repülni".

Mit mond az FAA az injekciós pilótákról?

A Szövetségi Légügyi Hivatal ("FAA") vagy megelőző jelleggel tesz valamit, vagy reakciószerűen. Sajnos a legtöbb dolog reakciós, mondta Dr. Stillwagon. "Nem gyűjtöttek biztonsági adatokat [a Covid injekciók pilótákra gyakorolt káros hatásairól]. Most gyűjtjük a biztonsági adatokat. Még mindig a biztonsági vizsgálatban vagyunk."

"Ezek mind kísérleti termékek. Egyikük sem volt teljes mértékben FDA által jóváhagyott 2021. augusztus 23-ig. Az első, amelyik megkapta az engedélyt, a Pfizer injekció volt, és azt Comirnaty-nak nevezték el. De a probléma az, hogy ezt az injekciót nem lehet kapni, az Egyesült Államokban nem, nem létezik. És az ok, amiért nem létezik, az az, hogy bármilyen FDA által jóváhagyott termékért mostantól a felelősséget visszahelyeznék az oltóanyaggyártókra, kivéve, ha az a vakcina az, ami a gyermekkori oltási tervben szerepel."

Ha egy terméket az FDA engedélyez, akkor átláthatóságra van szükség azzal kapcsolatban is, hogy mit tartalmaznak az injekciók. A sürgősségi felhasználás keretében engedélyezett termékek esetében ez nem így van. Vannak tehát pilóták, akiknek ismeretlen anyagot adtak be.

 

 

A pilóták Covid "vakcinákkal" való injekciózása nem felel meg az FAA repülési szabályainak. "Egy vakcinával: a vakcinának, 1. számú, az FDA által jóváhagyottnak kell lennie" - mondta Dr. Stillwagon.

"Egyik vakcina sem rendelkezik FDA jóváhagyással, amit bármelyik pilóta kapott. A Comirnaty és a Spikevax esetében pedig azt írja, hogy a pilótának 48 órát kell várnia, hogy lássa, jelentkeznek-e mellékhatások.

"Van még néhány más vakcina, amit a pilóták megkaphatnak. Az egyik, azt hiszem, a tífusz elleni vakcina, a másik pedig a veszettség elleni vakcina. Ezeknél is 72 órát kell várni. De a többi vakcina esetében nincs megfigyelési időszak, a pilóta azonnal visszaülhet a pilótafülkébe, és azonnal repülhet.

"Ha egy pilótának gyógyszert juttatnak a szervezetébe - akár szájon át, akár injekcióban, akár a bőrébe dörzsölve, vagy bármilyen más módon, ahogyan egy gyógyszert a szervezetébe juttatnának -, a törvény előírja, hogy a gyógyszer engedélyezése után 12 hónapos időszakot kell eltölteni, hogy lássák, előfordulhatnak-e repülőorvosi típusú mellékhatások. Egy évet kell várniuk, miután a terméket jóváhagyták. Ez azért van, hogy megnézhessék, hogy a lakosság körében előfordulnak-e olyan repülőorvosi típusú mellékhatások, amelyek befolyásolhatják a pilóták repülésének biztonságát.

"Ez egy drogért van. De ez a termék nem minősül gyógyszernek - bár véleményem szerint annak kellene lennie, mert ez nem vakcina. Nem úgy viselkedik, mint egy vakcina, nincs benne semmi olyan, ami akár csak megkísérelné azt, amit egy vakcinának kellene tennie"."

Egyértelműen sérti a FAA irányelveit, hogy a pilótáknak a Covid kísérleti génterápiás gyógyszereket adnak be. Az FAA mégsem mondott eddig semmit a pilóták, az utasok és a lakosság védelme érdekében. Dr. Stillwagon azonban azt mondta: "Van egy mozgalom néhány szervezettel, amelyek azért alakultak, hogy az FAA-t rávegyék, hogy nyilatkozzon. Ezzel foglalkozni kell, ezzel foglalkozni kell, mielőtt olyan helyzetbe kerülünk, hogy emberek sérülnek meg - és én nem akarom, hogy ez megtörténjen, nem engedhetjük, hogy ez megtörténjen".

"Az FAA-nak azonnal ki kellene jönnie, és azt kellene mondania, hogy több lövés nem megy egyetlen pilótára vagy légiutas-kísérőre sem, végeztünk vele. Több lövés nem megy be, és el kell kezdenünk megvizsgálni ezeket a személyzet tagjait, hogy lássuk, van-e valami aktívan a szív- és érrendszerükben. Ha igen, akkor szobafogságot kell kapniuk, és [kezelési] rendszerbe kell őket helyezni, hogy bebizonyíthassák, hogy nincs többé ilyen állapotuk. Mert, szó szerint, ezek ketyegő időzített bombák. Veszélyeztetik a repülés biztonságát, és ez végső soron Önt, mint utast is érinti."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/beoltott-pilotak-es-a-repulesbiztonsag-katasztrofa-fele-tartunk

A légi utazás örömei

 

Évente hány légiutas-társaság utasát tapogatják meg a "biztonsági" személyzet tagjai? 500 millió? Egymilliárd?

És hányszor olvasta, hogy terroristát kaptak el? Ha olyanok, mint én, akkor ez a szám nulla. És hány terrorista robbantott fel repülőgépet az utóbbi időben? Kevesen, ha egyáltalán voltak. Nem mintha az átvizsgálás bármit is változtatott volna, amint azt a dublini repülőtéren nemrégiben végzett ellenőrzés is bizonyítja. "A dublini repülőtér biztonsági szintje megkérdőjeleződött, miután a múlt hónapban fegyverek és robbanószerkezetek kerülték el a szkennereket - írja az Irish Mail on Sunday.

A beszámolók szerint hét "tiltott tárgy" jutott át a biztonsági szkennereken és a személyzet táskáiban az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség ellenőrzése során."

Az a híresztelés, miszerint egy Panzer VIII Maus harckocsi is kicsúszott a sasszemű őrök kezei közül, egyelőre meg nem erősítették. A dublini repülőtér nincs egyedül a használhatatlanságával. Amerikában például a TSA számos etikai behatolási teszten megbukott, valószínűleg azért, mert annyi időt töltenek a fogoly utasok tapogatásával és a poggyásztárgyak kirablásával, hogy úgymond elvonják a figyelmüket a labdáról. Érthető, mert a TSA személyzetének többsége úgy néz ki, mintha a legközelebbi állami büntetés-végrehajtási intézetből szabadult volna. Nem meglepő tehát, hogy az IG néhány évvel ezelőtti jelentése szerint a TSA nem kevesebb, mint 80%-ban megbukott az ellenőrzéseken. A DHS egy korábbi tanulmánya pedig úgy találta, hogy a TSA átvizsgálások és még az invazív motozás is "teljesen hatástalanok" a rejtett fegyverek felkutatására.

 

 

Szép munka, srácok.

De hogy elismerést adjak, ahol ez megilleti őket, volt néhány látványos buktatójuk, amelyek megakadályozták a potenciális katasztrófát. Mint például a texasi Lubbockban beszálló hölgy esete, ahol az ügynökök felfedezték, hogy a mellei csatlakoztak az ISIS-hez. Igen, úgy tűnik, hogy a mellbimbógyűrűi olyan nagy (bár nem részletezett) biztonsági fenyegetést jelentettek, hogy az elkötelezett személyzetnek fájdalmasan ki kellett őket szednie. A TSA azzal is kitüntette magát, hogy elkobozta egy hisztérikus, kerekesszékes hároméves kisfiú szeretett plüssbárányát, elutasítva minden kegyelmi kérést.

Úgy tűnik, a terroristák manapság korán kezdenek. Vagy vegyük például egy pilóta esetét (teljes egyenruhában), akit éppen akkor állítottak meg, amikor fel akart szállni, mert egy vajkést tartott magánál. Egy tompa kést, amelyet a légitársasága adott neki! Ismerek egy nőt, akit csak akkor engedtek felszállni, ha átadta a szemöldökcsipeszét. Mire számítottak - hogy beront a fedélzetre, és azt kiabálja, hogy "vigyenek Iránba, vagy kitépem a szemöldöküket"? De azt hiszem, jobb a túlzott szigor, mint az alternatíva. Mint a szomáliai eset, ahol egy helyi biztonsági ügynök a fedélzetre lépéskor átadott egy laptopot egy dzsihadistának, miközben az orosz nyomozók megállapították, hogy az egyiptomi Sharm el Sheikh repülőtéren egy biztonsági ügynök helyezte el azt a bombát, amely 2015-ben felrobbantott egy orosz turista repülőgépet, megölve mind a 224 utast. Ilyen barátokkal, mint ezek......

A repülőtéri biztonsági intézkedések pantomimjának vajmi kevés köze van az utazók biztonságához. Vegyük például a profilalkotás kérdését. Vagy helyesebben annak hiánya. Mindenkit ugyanolyan ellenőrzésnek vetnek alá, egy vad tekintetű, fiatal, szakállas afgán ugyanolyan elbánásban részesül, mint egy svéd nagymama. És nagyon gyakran az ellenőr a terrorista demográfiai csoportból kerül ki, amint azt ez a fénykép is mutatja, ami egy olyan fordított rendszert eredményez, ahol a legvalószínűbb terroristák tapogatják és zaklatják azokat, akik a legkevésbé valószínű, hogy terroristák.

 

 

Gondoljunk csak az alternatív könnyű célpontokra. Például a vonaton vagy autós kompon utazók gyakorlatilag semmilyen biztonsági ellenőrzésen nem esnek át. Egy terroristának nem okozna gondot felszállni egy vonatra két, időzített robbanóanyaggal teli bőrönddel, elhelyezni azokat a mozdony melletti kocsiban, és a következő megállóban leszállni. Ezután megpakolhatná az autóját még több robbanóanyaggal, és felszállhatna egy autós kompra, ahol gyakorlatilag nem is létezik biztonsági ellenőrzés, és félúton felrobbanthatná a bombát.

És mi akadályoz meg bárkit abban, hogy bombát vigyen be egy bevásárlóközpontba, azt egy bevásárlókocsiban hagyja, és úgy időzítse, hogy az azután robbanjon fel, miután biztonságosan elhagyta a helyszínt? Semmi. És egy ilyen támadás olyan közel és személyesen hozná a dolgokat, ahogyan egy repülőgépes támadás soha nem tudná.

Akkor miért olyan ritkák az ilyen támadások, mint a tyúkszem? Csak feltételezhetjük, hogy az utcáinkon bolyongó terroristák száma, akik hajlandóak és képesek ilyen robbantásokra (az FBI, a CIA és más állami "biztonsági" ügynökségek kivételével), valóban nagyon kicsi.

És ha ez igaz, akkor miért van szükségünk az elsöprő repülőtéri biztonsági apparátusra, annak minden abszurd - és haszontalan - eljárásával együtt?

Ez, ahogy mondani szokták, egy nagyon jó kérdés.

 

 

Véleményem szerint a pantomim számos kabalista célt elér. Először is, a félelem és a gyanakvás légkörét erősíti, ami a lakosságot hozzászoktatja ahhoz, hogy a biztonsági államban éljen, és önként feladja az alapvető szabadságjogokat, különösen a magánélethez kapcsolódó szabadságjogokat.

Ez egyfajta engedelmességi tréning, amely dehumanizálja és megalázza a közvéleményt, és úgy kezeli őket, mint a Cabal által tekintett marhákat.

Egy szép kis bónusz a rendszer azon képessége, hogy a helyszínen vagy a jogi rendszeren keresztül (sok szerencsét hozzá) ki tudja iktatni azokat a "bajkeverőket", akik tiltakoznak az ilyen intézkedések ellen.

Az ilyen lázadók aztán bekerülhetnek az Orwell által figyelmeztetett biztonsági rendszerekbe.

 

"Mindig szemek figyelnek téged, és a hang beburkol. Alvó vagy ébren, bent vagy kint, a fürdőben vagy az ágyban - nincs menekvés. Semmi sem volt a tiéd, kivéve azt a néhány köbcentimétert a koponyádban."

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-legi-utazas-oromei

Görögországi repülőgép-szerencsétlenség: Fegyvereket szállítottak Bangladesbe

 

A Görögország északi részén lezuhant teherszállító repülőgép 11 tonna fegyvert - köztük taposóaknákat - szállított Bangladesbe - közölték tisztviselők.

Az Antonov-12-es repülőgép lezuhanásának helyszínétől két kilométeres körzetben élőket figyelmeztették, hogy maradjanak otthon.

A repülőgép Szerbiából Jordániába tartott, amikor szombaton késő este Kavala város közelében lezuhant, és a fedélzeten tartózkodó mind a nyolc ember meghalt.

A szemtanúk által készített videón látható, hogy a repülőgép lángokban állt, és hatalmas tűzgömb alakult ki, amikor lezuhant.

Óvatosságból drónokkal vizsgálták át a roncsok helyét, a görög állami televízió pedig arról számolt be, hogy a hadsereg, a tűzszerészek és a Görög Atomenergia Bizottság munkatársai nem közelítik meg a helyszínt, amíg azt biztonságosnak nem ítélik.

"A (légi) mérések egyelőre nem mutattak ki semmit, de ettől függetlenül instabilitást észleltek a területen" - mondta újságíróknak Marios Apostolidis altábornagy, az észak-görögországi tűzoltóság munkatársa.

"Más szóval, intenzív füstöt és hőséget, valamint egy fehér anyagot, amelyet nem ismerünk fel, ezért a fegyveres erők egy speciális csapatának kell tájékoztatnia minket, hogy mi ez, és hogy bemehetünk-e a mezőre".

 

 

A jelentések szerint a pilóta a görögországi Kavala repülőterén kért kényszerleszállást, mivel röviddel a felszállás után motorprobléma lépett fel, de nem tudta elérni a kifutópályát.

A gépet helyi idő szerint 22:45 körül (19:45 GMT) vették észre a lakosok.

Aimilia Tsaptanova - aki látta a gépet lezuhanni - elmondta, hogy csodálkozott, hogy nem csapódott a házukba.

"Tele volt füsttel, olyan zajt csapott, amit nem tudok leírni, és átrepült a hegy fölött" - mondta. "Elhaladt a hegy mellett, majd megfordult és a mezőkre zuhant.

"Lángok csaptak fel, megijedtünk. Sok autó jött, de nem tudtak megközelíteni, mert folyamatos robbanások voltak".

Nebojša Stefanović szerb védelmi miniszter elmondta, hogy a gép közel 11 tonna (11 000 kg) szerb gyártmányú fegyvert szállított Bangladesbe.

Arról azonban ellentmondásosak a jelentések, hogy milyen fegyverek voltak a fedélzeten.

Stefanović úr azt mondta, hogy "világító aknavető aknák és kiképző (aknák)" voltak benne, hozzátéve, hogy a járat "a nemzetközi előírásoknak megfelelően minden szükséges engedéllyel rendelkezett".

A Valir fegyverkereskedő cég egyik igazgatója szintén azt mondta a BBC-nek, hogy aknák voltak a fedélzeten.

A bangladesi katonai sajtószolgálat szóvivője azonban a BBC bengáli szolgálatának azt mondta, hogy a repülőgépen Szerbiából vásárolt aknagránátok voltak, amelyeket a hadsereg és a határőrség kiképzésére szántak.

A gépet, amelynek Jordániában, Szaúd-Arábiában és Indiában kellett volna megállnia, mielőtt elérte volna végállomását, Dakkát, Banglades fővárosát, a Meridian ukrán teherszállító légitársaság üzemeltette. A személyzet tagjai ukránok voltak.

https://pokolafoldon.hu/blog/gorogorszagi-repulogep-szerencsetlenseg-fegyvereket-szallitottak-bangladesbe

Tüzek Rómában, most Salisbury Plain.....

Július, ahogy azt sok figyelmes ember észreveszi, furcsán eseménydús hónapnak bizonyul, különösen a kormányok bukása vagy más módon való bajba kerülése szempontjából. Gondolunk itt természetesen Japánra, az Egyesült Királyságra, Franciaországra, Németországra, Észtországra és a Srí Lanka-i nagy kitörésekre.

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk egy négy tűzvészből álló római tűzsorozatról, amelyek közül az utolsó kettő kényelmesen egymás melletti hétvégéken történt. A média a magyarázatok skáláját járta végig, nem túl meggyőzően. Lásd az erről szóló cikkünket:

A negyedik tűzvész Rómában pár héten belül.

Az Anglia délnyugati részén fekvő Salisbury Plainben hat napon át tüzek pusztítottak. Ezt sokkal könnyebb megmagyarázni: "éles lőgyakorlat" és "bevetés előtti kiképzés". Nem számít, úgy tűnik, hogy július 11-én kezdődött a sok tűzsorozat, és tegnapra, július 15-re el kellett volna oltani őket, de ma reggel újra fellángoltak.

Salisbury Plain legalábbis a brit hadsereg egyik legnagyobb gyakorlóterülete, sőt, az egyik legnagyobb gyakorlóterepe, valamint az ikonikus Stonehenge és más régészetileg figyelemre méltó területek. Ez a terület tehát nem egy több szempontból is jelentős terület. És topográfiai szempontból sokkal több lehet, mint egy "síkság".

Enford és Urchfont környéki területek, ahol a tüzek egy része kitört. A környék lakói arra panaszkodtak, hogy nem szeles időben hatalmas mennyiségű, bűzös füstöt tapasztaltak:

 

 

TWITTER FRISSÍTÉSEK: salisbury plain tüzek

Tekintse meg a következő jelentéseket:

Már majdnem eloltották a Salisbury Plain tüzet Enford közelében

Salisbury Plain tűz: A tűzoltóság teljes nyilatkozata, mivel ma tombol a tűz

A Salisbury Plain tüzek: A MOD elnézést kér a helyiek zavarásáért

A minisztérium elnézést kér a Salisbury Plain erdőtüzek miatt

***

Nézze meg ezt is London exkluzív Belgravia negyedéből két nappal ezelőtt, július 14-én:

Belgravia-tűz: lángok lobbantak a híres Eaton Square közelében, ahol a volt Chelsea-tulajdonos, Roman Abramovics és Nigella Lawson lakott.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/tuzek-romaban-most-salisbury-plain

Somogyi András egyszerűen világbajnok ébresztő!

Valójában így van ez kiszámolva..

Nyilván, tesztelik, hogy mennyi amennyit a rabszolga még igazi háborgás nélkül benyel (amellett, hogy áram emeléssel a gáz emelkedést is kompenzálják), a lényegi rész pedig a komcsiunióból jön, be akarták őket előzni, igy nem fognak olyan rosszul mutatni 1 hét múlva - 1 hetet meg kibirnak - (igy multik, vállalkozók sem adnak el rögtön mindent jóval többért nyugatra, ami kapcsolódik a történethez), ott jövő héten tervezik a hasonlóakat bejelenteni, korlátozásokat, "leállitási terveket stb." - a lényegtelen, értelmetlen 7. "szankciós" körrel, ami oroszokat egyáltalán nem érinti, talán már Európát sem tudja tovább szivatni -, már az is lehet hogy gázra "jegyrendszerrel"... ismerős??? :) :) :).... de egyik sem kommunista Európában, mert ugye átkeresztelték demokráciára...

SZÁNTAI LAJOS: "VILÁGOS?" LEGYEN MÁR TISZTA MINDENKINEK!