2022. augusztus 28., vasárnap

50 év után a NASA azt állítja, hogy rakétát indít Hold körüli pályára

 

Elő a popcornt!

Augusztus 29-én, hétfőn reggel 8:33-kor (EDT) a Kennedy Űrközpont 39B indítóállásáról a valaha épített legerősebb rakéta indul a Holdra. Ez a NASA Artemis programjának kezdete.

Az Artemis 1 nem fog űrhajósokat szállítani. Ez egy tesztrepülés. Csak próbababák; közülük kettő emberi szöveteket szimuláló anyagból készült, és a kozmikus sugárzást, az űrrepülés egyik legnagyobb kockázatát fogja mérni:

Az Artemis 1 egy 32 emelet magas, 8,8 millió font tolóerejű rakétával meghajtva mindössze 2 perc alatt hagyja el a Föld légkörét. Kevesebb mint 2 órával ezután az üres Orion legénységi kapszula egyenesen a Hold felé tart.

A 42 napos küldetés során az Orion több mint egy hétig kering majd a Hold körül (62 mérföldre megközelítve a Hold felszínét), és 40 000 mérföldet tesz meg a Hold túlsó oldalán, mielőtt visszafordulna a Földre.

 

 

A kapszula hosszabb ideig marad az űrben, mint bármelyik emberi űrhajó űrállomáshoz való dokkolás nélkül, és gyorsabban és forróbban tér haza, mint valaha. A küldetés egyik fő célja az Orion hőpajzsának tesztelése, amikor 25 000 mérföld/órás sebességgel a Föld légkörébe csapódik, és 5000 Fahrenheit-fokig felmelegszik.

Ha minden jól megy, a jövőbeni indítások során a legénység is felszállhat. Az űrhajósok 2024-ben keringenek majd a Hold körül (Artemis II), majd 2025-ben (Artemis III) a Hold déli pólusa közelében érnek földet. A holdjárók között lesz az első nő, aki a Hold felszínére lép.

Az indításról élő közvetítés augusztus 29-én, hétfőn reggel 6:30-kor kezdődik.

Egy újabb összeesküvés? De azért a pattogatott kukorica legyen készenlétben...

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/50-ev-utan-a-nasa-azt-allitja-hogy-raketat-indit-hold-koruli-palyara

A globális elnéptelenedés teljes lendületben, ahogy a felnőttkori halálozási szindróma az egekbe szökik

Gyönyörű hitvallás

Pataky Zoltán: Bármi legyen, maradj meg Magyarnak....

 

Hidd el nekem kedves olvasó, hogy amikor már azt hiszed, hogy mindennek vége, akkor amikor arról van szó, hogy bántanak, csak azért mert Magyar vagy, nem könnyű!

Nem könnyű, mert érzed a megaláztatás minden fajtáját, ami nem abban csúcsosodik ki, hogy gúnyosan beszélnek hozzád, hogy mit akarsz Magyar, de abban sem, hogy egyszerűen azt mondják, hogy ti Magyarok csak panaszkodtok Trianon miatt, panaszkodtok mindig, mindenért! Az idők pergő eseményei megtanítottak arra, hogy bennünket Magyarokat, az egész világ gúnyol, zsarol, oktalanul gyaláz és pocskondiáz rólunk. Az EU már évek óta támad bennünket minden vonalon. Ne is részletezzük, mert mindenről értesülhetünk, az egyébként megbízhatatlan hírközlő szerveknek köszönve.

Én Szabadkán születtem 1948-ban, ott éltem egészen 1981 február 13-ig. Harminchárom (33) évig. Ez idő alatt, számtalanszor megtapasztaltam az oktalan gyűlölet minden részét, csak azért mert Magyar vagyok. Ez folytatódott aztán is, amikor kikerültem Ausztriába 1981-ben. Nem értettem, hogy nekik, az Osztrák embereknek, nem mindegyiknek, mi oka volt arra, hogy gúnyolódjanak Magyarságom felett, hol úgy, hogy szegény Magyar, hol meg úgy, hogy kuss Magyar! Mint a Szerbek annak idején. Aztán kikerültem 1994-ben Németországba. Minden megismétlődött. Akkor elhatároztam, hogy na, ennek most véget vetek. Persze nem mindjárt tudtam, hogy hogyan, de a döntés megszületett.

Ahogyan az már lenni szokott, az élet kínálta fel a megoldást. Egy alkalommal, nagyobb társaságban voltam, voltunk vagy 15-30-an, rám terelődött a társaság figyelme. Ilyenek hangzottak el, hogy érdekes, hogy milyen jól beszélsz németül, holott Magyar vagy. Megvan az a bizonyos Marika Röckre jellemző kiejtésed, és amikor elhangzott az első, szerintük ránk Magyarokra jellemző, mert náluk, erről vagyunk ismertek, hogy a kis Juliska, meg a kolbász, a csárdás, meg a paprika, és ahogyan ők mondják még mindig, hogy gulas (gulyás) elegem lett. Megkértem a társaságot, hogy hagyják abba mert fogalmuk sincs mi az Magyarnak lenni, és egyáltalán mi, és ki a Magyar!

 

 

Arról nem is beszélve, hogy előrántották nekem a finnugor elméletet is! Az első reakciója a társaságnak egy döbbent csend volt, majd vihogás következett, hogy nem kell az egészet komolya venni. De igen, pofáztam vissza keményen, de nem udvariatlanul, de igenis komolyan kell venni, mert mit szólnának, ha én elővenném nekik, úgyis mint Németeknek, Hitlert? Akkor, élénken emlékszem rá, megállt a levegő. Az est maradék ideje, már nem volt laza és kellemes, elcsendesültek a nagyképű megjegyzések, és később a volt, akkor még barátnőm, Német, odahaza számon kérte tőlem viselkedésemet. Akkor volt először életemben, hogy a Magyarságom ócsárlása miatt kiborultam.

El is mondtam neki, hogy elegem van az elmúlt 30-40 év Magyarellenes és Magyar gyalázó, tájékozatlan, buta sértegetésekből! Órák hosszat magyaráztam neki, mintha valamennyi Németnek magyaráztam volna, a rajtunk esett történelmi bűntetteket, az igazi holokausztot népem felett, amikor ő, türelmét vesztve megjegyezte, hogy ilyet nem mondhatok. Nem? Hát éppen most mondtam, vágtam vissza ösztönszerűen. Később, amikor a két „Németországot” egyesítették, ezt mondtam neki: Hogy lehet az, hogy a te Hazád egyesülhet és mi Magyarok a jogtalanul leszakított országrészeinket nem kaphatjuk vissza? Nem értette.

Elmagyaráztam neki Trianon jelentőségét, annak minden gyalázatát. Akkor sem értette, de elgondolkodott rajta, sőt a többieknek is elmondta. Csak annyiban változott a többiekkel a viszonyom, hogy többé nem tettek buta, faragatlan megjegyzéseket, de lassan lassan, egyre többet kérdezték meg a véleményemet. Ma már úgy vannak velem, nem sokan, mint az, aki a múlt héten nálam járt s akivel egy pár mondat csere után, a politikai helyzetről itt Németországban, beszélgetésünk végén, ennyit mondott. Te, Zoltán, ezt már régen megmondtad, sohasem riadtál vissza attól, hogy kimond az igazat. Én meg azt gondolom, úgy csendesen magamban, hogy megtörtént ami megtörtént, és én, azok után nem hiszek nekik egy betűt sem! Miért? Mert keveseknek nyílott meg az agya.

 

 

Amikor Trianon 100 éves évfordulójának ideje elérkezett, írtam egy cikket, Trianonról. Az a cikkem, idehaza, be lett rakva, egy időkapszulába sok más Nemzettestvérem írásaival együtt. Megjelent a Világ Magyarsága hetilapban is, az volt akkor, az első cikkem. Én akkor szerettem volna az egyik itteni tévé társaságnál beolvasni azt a cikket amelyet írtam, de összeszólalkoztam, mégpedig jogosan, a szerkesztővel mert szerinte azt, csak egy példát említsek, hogy: „… Beszélnünk kellene arról, hogy kik voltak ennek a gyalázatnak a megálmodói és megtervezői, annak előzményeiről, és a mögötte álló, még ma is aktív erők működéséről is!” így, nem lehet és nem szabad megjelentetni! Egy szolid vendéglőben tárgyaltam a tévé szerkesztő helyettesével, aki megkért adjam neki oda a németre fordított anyagot. Odaadtam.

Nem akarom nyújtani az események leírását, röviden az történt, hogy alaposan megnyirbálva hozta el következő találkánkra, ahol röviden azt mondta, hogy ilyeneket nem lehet elmondani, leírni sem, mert nem érthető! Én meg amikor Trianont, triatlonnal összekeverte, hangosan javítottam ki, de akkor ott értettem meg, hogy ezek, semmit sem tanultak a történelem valós eseményeiről. Azzal váltam el tőlük, hogy akkor nem adom hozzájárulásomat, semmilyen nemű megjelentetésére cikkemhez és ha valahol náluk vagy másnál meglátom, vagy meghallom az írásomat, plagizáció miatt, beperelem őket! Mondtam mindezt azok után is, hogy nagyon sokat fordítottam nekik Németről Magyarra, és fel is használták saját tévé adásikban! Trianoni cikkem megnyirbált változata, nem is jelent meg eddig, sehol sem! Azzal a tévével pedig együtt működik egy hazai nemrég megalakult a „tényeket és az igazságot” feltáró, alig 1-2 éves tévé, idehaza!

 

 

Miért írom meg mindezt? Mert „végig jártam” azon az úton amelyet kellő tisztelettel és illemmel, ma már, trianoni útnak nevezek, hisz leszakított területről származok, és már gyerekkoromtól kezdve meg kellett tapasztalnom azt a mérhetetlen, jogtalan és célzatos gyűlölet cunamit, csak azért mert Magyar vagyok. Évtizedek kellettek ahhoz, hogy eleinte félve, majd ahogy kereséseimnek köszönve, egyre többet tudtam meg saját Nemzetem, mivoltáról, nyelvünk csodálatos lehetőségeiről, annak logikai felépítéséről, összegyűjtöttem magamnak annyi tapasztalatot, hogy ma már, nyugodtan kimondhassam, el a kezekkel a Magyaroktól!

El a kezekkel tőlünk, mert ha mi elveszünk, megszűnünk létezni, ti is valamennyien, megszűntök gondolkodó lények lenni!

Nyelvünkben a megoldás, hisz az emberiség ősnyelvéről van szó! Adtunk a világnak eleget, majdnem belerokkantunk, azok miatt akik nagyon is jól ismerik történelmünket, és ma már mindent megtesznek annak érdekében, hogy elferdítsék, meg hamisítsák, mert irigyek, mert világuralomra törtek,és a gyalázkodás, a hangoskodás és a hazugság cunami az életük tartalma! Fel tehát, talpra Magyar, mert az idő múlik, és az idő homok órája lassan lepereg nélkülünk is!

Szeretettel

Pataky Zoltán

https://www.pokolafoldon.hu/blog/barmi-legyen-maradj-meg-magyarnak

Valójában sem nem független, sem nem objektív, de azt nagyon

Forrás: AUF1.TV
Részlet ebből: https://auf1.tv/elsa-auf1/inside-mainstream-was-ex-mitarbeiter-ueber-die-medien-berichten

TÚL A HÜLYESÉGEN: Kína megkezdi a friss halak, rákok, garnélarákok vizsgálatát koronavírus baktériumokra, mivel a covid színház őrült új szinteket ér el

 

A világ legnagyobb kommunista diktatúrája még mindig a wuhani koronavírus (Covid-19) megszállottja, amelyet állítása szerint most tengeri élőlényekben, például rákokban és halakban keresnek.

A Kínai Kommunista Párt (KKP) ahhoz folyamodott, hogy a friss halak, garnélarákok és más tengeri élőlények száját átvizsgálja a kínai baktérium után kutatva, amelyet Kína állítása szerint egy halász hozott be Fujian tartományból, miközben "illegális kereskedelmet" folytatott.

"A műveletek során a halászoknak naponta egy vizsgálatnak kell alávetniük magukat" - jelentette be a KKP az új vizsgálati követelményekről. "Amikor a halászok és a fogásuk a partra ér, mind az "embereket, mind az árut" meg kell vizsgálni".

Más szóval a Fauci influenza bárhol megbújhat, akár egy apró garnélarák belsejében vagy esetleg egy osztriga belsejében is. Ha valahol bele lehet szúrni egy tampont, akkor Kína ott fogja szondázni a WuFlu-t keresve. (Kapcsolódó cikkek: A kommunista Kína elkötelezettsége a véget nem érő zárlatok bevezetése mellett éhezés és más eszközök révén öli meg népét).

 

 

Az ausztrál járványügyi szakértő szerint "szükségtelen" Kína kenetvételi fétise.

Egy időben a KKP az emberek végbélnyílásában kereste a kovászos baktériumokat, ahogy arra talán emlékeznek.

A KKP meg van győződve arról, hogy minden, beleértve az emberi kakit is, kínai bacikat rejthet, ezért az ország megszállottan mindent tesztel.

"A halak alapvetően nem hordozhatnak koronavírust" - mondja Adrian Esterman, a Dél-Ausztráliai Egyetem epidemiológusa arról, hogy amit Kína tesz, az "felesleges".

"Először is, nincsenek meg azok a receptorok, amelyekre a koronavírusok rácsatlakoznak. Másodszor, a halak testhőmérséklete nem alkalmas a vírusok túlélésére. Annak az esélye, hogy egy hal megfertőződjön koronavírussal, nagyjából nulla".

Esterman jobb, ha vigyáz, mert ezek harcias szavak, és a KKP hajlamos intoleránsan kezelni a napirendjével ellentétes igazságokat. Esterman szerencséjére nem a kommunista Kínában él.

Úgy tűnik, mintha a KKP csak egy újabb ürügyet akarna arra, hogy betörjön az élőlények testébe és megvizsgálja azt, ami egyszerre beteges és zavaró - de mi mást várnánk a kommunista Kínától?

"Olyan PCR-teszttel tesztelnek, amely nem képes kimutatni a vírusokat, egy olyan vírusra, amelyet soha nem izoláltak" - írta a Zero Hedge egyik kommentelője arról, hogy mennyire nevetséges ez az egész. "A pszichopédia folytatódik."

"Soha ne felejtsük el, hogy Kína a tervrajza annak, amit a hüllők akarnak az emberi faj számára. Háborúban állunk."

Egy másik azt válaszolta, hogy Kína "egyszerűen csak életben tartja a narratívát, hogy külső zavarokat okozzon és megkönnyítse a belső ellenőrzést", ami nagyjából fedezi az egészet.

 

 

"A halak tesztelése a COVID számára csak egy újabb ok, és még csak nem is a legkirívóbbak közül, hogy a kínaiaknak soha nem engedhetjük meg, hogy bármi másért is felelősek legyenek, csak saját magukért" - tette hozzá egy másik.

"És hogy bárki, aki pozitívan gondolkodik róluk (L'il Castro Trudeau köhög** köhög), szintén a hatalom karjainak a közelében se legyen."

Mások megkérdőjelezték, hogy ez az állítólagos új tesztelési rendszer a kínai nép számára még több félelem és látványosság megteremtéséről szól-e, vagy az Egyesült Államokban folyó pszichológiai hadviselés fenntartásáról.

"Vannak videók, amelyeken halak esnek holtan össze az utcán?" - írta egyikük, emlékeztetve azokra a rosszul eljátszott bemutatókra, amelyeket Kína a járvány elején mutatott be, és amelyeken állítólag kínai baktériumoktól holtan esnek össze emberek az utca közepén.

"Ez a nyugatot célozza, mióta az átverés kiderült" - válaszolta egy másik. "Emlékszik arra, hogy itt az utcán hullanak holtan az emberek? Persze, hogy nem. Azért, mert az egész egy nagy átverés."

A cikk forrásai a következők:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tul-a-hulyesegen-kina-megkezdi-a-friss-halak-rakok-garnelarakok-vizsgalatat-koronavirus-bakteriumokra-mivel-a-covid-szinhaz-orult-uj-szinteket-er-el

Hangfelvétel bizonyítja, hogy a Children's National Hospital méheltávolításokat (sebészeti csonkításokat) végez gyermekeken

 

A megdöbbentő híreket követően, miszerint a bostoni gyermekkórházban fiatal, kiskorú lányok nemi szerveinek eltávolítását kínálják, hogy "transzneművé" válhassanak, egy másik gyermekkórházról, a washingtoni Children's National Hospitalról kiderült, hogy ugyanezt teszi már nulladik életévüket betöltő gyerekekkel.

A Children's National Hospital honlapja szerint a nulladik és 21. életévüket betöltött fiatal páciensek nőgyógyászati és "nemi hovatartozást megerősítő orvosi kezelésekben részesülhetnek, beleértve a méheltávolítást is". (Kapcsolódó cikkek: Az igazságügyi minisztérium egyik ügyvédje azzal fenyegetőzik, hogy mindenkit, aki kritizálja a bostoni gyermekkórházat - és feltehetően a Children's National Hospital-t is - "gyűlölet-bűncselekmény" elkövetésével vádol.)

"A Children's National Hospital az ország azon kevés kórházai közé tartozik, amelyek külön programmal rendelkeznek a gyakori és összetett gyermek-nőgyógyászati problémákkal küzdő csecsemők, gyermekek és tizenévesek számára" - áll a honlapon.

"Kivételes szakértelmünk mind a nőgyógyászat, mind a sebészet területén lehetővé teszi csapatunk számára, hogy orvosi és sebészeti kezelést nyújtson számos olyan állapotra, amelyek egyedülállóak lehetnek a gyermekkorban, vagy fennmaradhatnak a felnőttkorban is."

A 0-21 éves gyermekek "menstruációs problémák", "kismedencei fájdalom", "endometriózis", "policisztás petefészek szindróma", "korai vagy késleltetett pubertás", "fogamzásgátlás" és "szexuális úton terjedő fertőzések szűrése" miatt is részesülhetnek kezelésben a Children's National Hospitalban.

 

 

A Children's National Hospital a leleplezés után eltávolítja a weboldaláról a gyermekek méheltávolításával kapcsolatos pontot.

A Libs of TikTok Twitter-fiókja úgy döntött, hogy felhívja a Children's National Hospital-t, hogy megerősítse, valóban kínálnak-e méheltávolítást a nulladik életévüket betöltő gyerekeknek. Amit mondtak nekik - és mindezt rögzítették -, az több mint felkavaró.

A hívást te magad is meghallgathatod a Libs of TikTok weboldalán.

"AUDIO: Gyermekkórház elismeri, hogy méheltávolítást végeztek transz kiskorúakon

Múlt héten a média gonoszul támadott, amiért felhívtam a figyelmet arra, hogy a bostoni gyermekkórház nemi hysterectomiát kínál fiatal lányoknak. Baloldali aktivisták azt követelték, hogy tiltsanak ki a közösségi médiából, amiért felhívtam a figyelmet egy olyan gyakorlatra, amelyet a Boston Children's Hospital nyilvánosan hirdetett. A támadások egy hétig tartottak. Elgázosították a nyilvánosságot, és tagadták, hogy ilyen típusú beavatkozásokat végeznének gyerekeken. A média szerint alaptalanul szítottam a transzellenes felháborodást, és ezért megérdemeltem, hogy elhallgattassanak.

Elhatározásom ellenére úgy döntöttem, hogy arra fogok koncentrálni, hogy kiderítsem, más gyermekkórházak is részt vesznek-e ilyen barbár gyakorlatokban. Ekkor bukkantam rá a washingtoni Children's National Hospitalra. A honlapjukat lapozgatva rábukkantam egy oldalra, amely szerint a kórházban 0 és 21 év közötti fiatal betegeket kezelnek nőgyógyászati ellátásban és nemi hovatartozást megerősítő orvosi kezelésekben, beleértve a méheltávolítást is.

Arra gondoltam, hogy ez talán csak rossz megfogalmazás. Lehet, hogy valóban elutasítják a 18 év alattiak méheltávolítását, de ezt nem tették világossá ezen az oldalon. Ezért úgy döntöttem, hogy felhívom és kiderítem. Amit a Children's National mondott, az mélységesen megdöbbentett. A fenti hangfelvételen a Children's National megerősítette, hogy valóban végeznek nemi hysterectomiát 16 éveseken és "sokkal fiatalabb" gyerekeken.

A "nemi hysterectomia" egy divatos eufemizmus arra, hogy kivágják a lány reproduktív rendszerét, mert összezavarodott az identitásával kapcsolatban. Ez egy végleges, visszafordíthatatlan beavatkozás, amely lehetetlenné teszi, hogy a lány később gyermeket szüljön. Ezeket a kiskorúakon végzett barbár eljárásokat kriminalizálni kell. Ehelyett támogatják és széles körben bátorítják őket - legalábbis addig, amíg fel nem hívják a figyelmet erre a tényre. Ekkor elkezdődik a gázlámpázás, és biztosítanak arról, hogy semmi ilyesmi nem történik.

A Children's National bizonyára látta a Boston Children's Hospitalról szóló negatív tudósítást, mert egy nappal azután, hogy képernyőfotókat készítettem róla, módosították a honlapjukat. A "nemi hysterectomia" már nem szerepelt a kiskorúak számára elérhető beavatkozások között. De az archivált változatot itt megtekintheti."

 

 

"... A Children's national megerősítette, hogy valóban végeznek nemi hysterectomiát 16 éveseken és "sokkal fiatalabb" gyerekeken" - számolt be a Libs of TikTok.

"A 'nemi megerősítő méheltávolítás' egy divatos eufemizmus arra, hogy kivágják a lány reproduktív rendszerét, mert összezavarodott az identitásával kapcsolatban. Ez egy végleges, visszafordíthatatlan beavatkozás, amely lehetetlenné teszi, hogy később gyermeket szüljön."

Alig egy nappal azután, hogy a TikTok Libs képernyőfotókat készített a Children's National Hospital weboldaláról, ahol nemi hiperektómiát ajánlottak már nulladik életévüket betöltő gyerekeknek, a kórház - akárcsak a bostoni gyermekkórház - megváltoztatta az oldalt, hogy megpróbálja eltussolni az igazságot.

A Children's National Hospital honlapján már nem szerepel a "nemi hovatartozást megerősítő orvosi ellátás és a nemi hysterectomia", mint a gyermekeknek kínált kezelési típusok felsorolása.

Bármennyire is próbálják elrejteni az igazságot, a Children's National Hospital hivatalosan is kiderült, hogy egy újabb gyermekmészárlás, kiegészítve saját "Youth Pride Klinikával", amely "alap- és szakellátási szolgáltatásokat nyújt leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és kérdőjeles/queer (LMBTQ) betegeknek a washingtoni régió egész területén".

 

 

Már 12 éves gyerekek is részesülhetnek "ellátásban" a Youth Pride Clinic-en keresztül, amely a következő "kezeléseket" kínálja a kiskorúaknak:

- Hormonpótló terápia
- STD/STI-kezelés és PrEP (HIV-megelőző tabletta)
- Egyéni és családi terápia transznemű fiatalok számára
- Támogatás és oktatás LMBTQ-kérdésekkel kapcsolatban a családok számára.
- A serdülőkkel 22 éves korukig tartó gondozási kapcsolat.
- Átfogó, integrált mentális egészségügyi szolgáltatások

A Children's National Hospitalban van egy egész részleg is, a "Gender Development Program", amely a kiskorú gyerekek téveszméivel foglalkozik, akik azt hiszik, hogy ők más neműek, mint az egyetlen létező kettő: a férfi és a nő.

"A nemileg különböző fiatalok szükségletei gyakran összetettek, ami multidiszciplináris csapatmegközelítést és idővel folyamatos gondozási támogatásokat igényel" - közölte a kórház.

Kiderült, hogy a kritikusoknak igazuk volt: Az amerikai kórházak tönkreteszik a kisgyermekek testét, és ezt büszkén teszik.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/hangfelvetel-bizonyitja-hogy-a-children-s-national-hospital-meheltavolitasokat-sebeszeti-csonkitasokat-vegez-gyermekeken

Szédülés és légzési problémák miatt az első helyen kiemelt teniszcsillag, Grigor Dimitrov a nyitómeccsen feladta a mérkőzést

A 31 éves teniszprofi 2020 májusában készített egy videót, amelyben a vitatott Covid "oltóanyag" mellett érvelt.

Az első helyen kiemelt teniszező, Grigor Dimitrov a héten a Winston Salem Open nyitómérkőzésén kénytelen volt feladni a versenyt. A 31 éves bolgár topjátékos és a Covid-oltás szószólója így a második fordulóban az osztrák Dominic Thiem ellen volt kénytelen feladni a küzdelmet. A torna a US Open sorozat része. Ez volt az utolsó torna a New York-i US Open előtt.

Az első szett teljes bolgár dominanciát hozott, a Thiem adogatásával szemben a pontok 80 százalékát (12-ből 15) megnyerte, és 25 perc alatt végigsöpört a nyitó frame-en. Mégis, miután a második szettben szédülést és légszomjat tapasztalt, kénytelen volt félbeszakítani a mérkőzést, miután az orvos megvizsgálta a pályán.

Dimitrov 2020 májusában egy videót készített, amelyben a vitatott Covid "oltóanyag" mellett érvelt:

 

 

Annak ellenére, hogy Dimitrov megkapta a Covid "vakcinát", februárban pozitív lett a tesztje, és vissza kellett vonulnia a Dallas Openről:

Grigor Dimitrov visszalépett a tornától, mert belekerült a COVID egészségügyi és biztonsági protokolljába.

 

 

"Fitt és egészséges sportolók.

Dimitrov visszavonulása azután következett be, hogy számos "fitt és egészséges sportoló" "rejtélyes módon" "ismeretlen okokból" vagy szívkomplikációk miatt elhunyt, miután megkapta a kísérleti Covid "oltóanyagot".

Amint arról a RAIR Foundation USA múlt kedden beszámolt, egy újabb úgynevezett "megmagyarázhatatlan" és "hirtelen" haláleset történt tragikus módon egy élsportolóval. Rob Wardell. A 37 éves skót profi sportoló hegyikerékpáros álmában halt meg, miután szívmegállás lépett fel. Két nappal korábban Rob a várakozások ellenére megnyerte az elit férfi bajnoki címet a skót MTB XC bajnokságon.

Júliusban egy híres kerékpáros, a 26 éves Victor Lafay "rejtélyes" betegség után feladta a Tour De France szakaszát. Az élsportoló és a kerékpáros versenyen sokan mások is légzési nehézségekre panaszkodtak. Maga Lafay így nyilatkozott: "Nagyon nehezen kapok levegőt. Úgy érzem, nincs elég oxigénem, fáj mindenhol, a lábam stb. fáj, nincs erőm, és ez minden egyes szakasz után csak rosszabb lesz" - mondta a versenyző."

Nemrég Mark Steyn kommentátor részletezte a kerékpározásban, rögbiben, futballban, ökölvívásban és sok más sportágban beoltott egészséges sportolók számos halálesetét.

 

 

Moderna szponzorált verseny

Dimitrov az egészségi állapotától függően a US Openen újra megpróbál majd versenyezni. A világelső szerb profi teniszező, Novak Djokovics nem vesz részt ezen a tornán. Ennek oka, hogy a népszerű, egészséges, fitt játékos nem akarja megkapni a vitatott Covid elleni "oltást", amely az Egyesült Államokba való belépés feltétele. Sajnos ez már több fontos mérkőzésébe is került.

Djokovic csütörtök reggel, nem sokkal a sorsolás nyilvánosságra hozatala előtt tette meg a bejelentést, a következő tweetet írva: "Sajnos, ezúttal nem tudok elutazni New Yorkba a US Openre".

Sok szerencsét kívánt játékostársainak, és azt mondta, hogy "jó formában és pozitív szellemben fog maradni, és várni fog az újabb versenyzési lehetőségre".

Az Amerikai Teniszszövetség egyéves szponzori szerződést kötött az mRNA biotechnológiával az idei US Open teniszbajnokságra, amely augusztus 29-én, pénteken kezdődik. A Moderna az Arthur Ashe Stadionban feliratos helyet is kap, és célja, hogy terjessze az mRNS-munkájának üzenetét.

Nézd meg, ki szponzorálja a US Opent, ahol Djokovicsot nem látják szívesen:

 

 

 

 

Mivel a Moderna idén új Covid-ösztönző kampányra készül az Egyesült Államokban, a US Open szponzorációjának részeként a teniszlegenda Billie Jean Kinget is megnyerte.

A Moderna hivatalos vállalati fiókja a héten a vitatott kampányról szóló tweetjében megjelölte Kinget:

Megváltoztatta a teniszt, és a sportolók számára egyengette az utat azzal, hogy új mércét állított fel a sportban a méltányosság terén. Hiszünk abban, hogy a konvenciók megkérdőjelezése kulcsfontosságú a világ megváltoztatásához, és büszkék vagyunk arra, hogy partnerek lehetünk, amikor az US Openen megkezdjük a szerepvállalásunkat.

A Moderna létrehozott egy #ChangeMakers hashtaget is, amely egy 30 másodperces videóval együtt fut. A videó drámai hegedű nyitányt tartalmaz, és egy teniszpályán ülő régi tévét mutat, amely King meccseinek részleteit játssza.

Ezután gyorsan átvált egy teljes képernyős változatra, amely Kinget mutatja, amint egy 1970-es évekbeli mérkőzésen pontot nyer, a Moderna szövegével: "Megváltoztatta a teniszt. Megváltoztatta a nők fizetését. Megváltoztatta a történelmet."

Újra a mai Kingre váltunk, aki a pálya mellett ül, és egyenesen a kamerába mondja: "Légy a korod előtt. Így változtathatod meg a világot." Egy idézettel zárul: "Igyunk a változtatókra."

Ez egyértelmű üzenet magáról a Modernáról, amely úgynevezett "változáscsinálóként" azonosítja magát azzal, hogy a világon az elsők között alkalmazza az mRNS-technológiát a vakcinákban.

A Moderna éppen ezen a héten fejezte be az FDA-hoz benyújtott, a Covid nevű, továbbfejlesztett vakcinájára vonatkozó új sürgősségi felhasználási engedély iránti kérelmét. Most a gyógyszeripari óriás azt állítja, hogy az eredeti Covid vakcinával ellentétben, amelyet 2020 végén engedélyeztek, az új oltás az omikron variáns "alváltozatait" célozza meg.

A Moderna 2021-ben 17,7 milliárd dollárt kaszált a Spikevax (Covid "vakcina") eladásából. A 2022-es évre a biotechnológiai vállalat már 21 milliárd dollár értékben kötött előrehozott vásárlási megállapodásokat a szúrásra.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/szedules-es-legzesi-problemak-miatt-az-elso-helyen-kiemelt-teniszcsillag-grigor-dimitrov-a-nyitomeccsen-feladta-a-merkozest

Törökország végre rájött, hogy az évekig tartó amerikai és uniós tagság több kárt okozott neki, mint hasznot, és kelet felé fordult.

Oroszország szerződést bontott Törökországgal az atomerőmű építéséről. Emellett az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma figyelmezteti Oroszországot, hogy Törökországon keresztül próbálja megkerülni a nyugati szankciókat. Ezért Törökország fő ellenzéki vezetője azt mondta, hogy Törökország Oroszország gyarmati országa lett.

Katie Hopkins: Na repülni, azt nem fogsz

Mint ahogy sokminden mást sem

Így írtok ti...

Forrás: AUF1.TV
Részlet ebből: https://auf1.tv/elsa-auf1/inside-mainstream-was-ex-mitarbeiter-ueber-die-medien-berichten

Nagy-Britannia orosz gáz nélkül.

 

Európa valószínűleg még rosszabbul járna.

Van Der Crazy "bizalmat és átláthatóságot" kínál megoldásként az általa okozott katasztrófára.

Az egyetlen dolog, ami átlátható, az az, hogy sokan fognak meghalni.

Mindössze annyit kell tennie, hogy törli az Oroszország elleni szankciókat.

Az Európai Bizottság (EB) elnöke, Tömeggyilkos Haramia Ursula von der Leyen felismerte, hogy az eurózóna jelenlegi energiamodelljének vannak korlátai, amiért már dolgozik egy kezdeményezésen a villamosenergia-piac konfigurálására, az ukrajnai konfliktus miatt Európán keresztülhaladó energiaválság közepette. Mivel az európai kontinens nagy része az orosz olajtól és gáztól függ, tavaly február óta az Európai Unió (EU) polgárainak milliói kénytelenek egyre magasabb árat fizetni az áramszolgáltatásért. Ez elsősorban azoknak a szankcióknak köszönhető, amelyeket a Nyugat az ukrán területen végrehajtott orosz különleges katonai művelet megtorlásaként vezetett be Moszkvával szemben.

Az uniós energiamodell átalakításának célja az ellátási források diverzifikálása és a zöld energiák felhasználása felé való elmozdulás - tette hozzá az Európai Bizottság elnöke. Biztosított arról is, hogy sürgősen új energiapartnereket kell találni az Orosz Föderáción kívül, és elmondta, hogy néhány héten belül Kanadába utazik, hogy kereskedelmi kapcsolatokat létesítsen ezen a területen. "A más nyersanyagok iránti megnövekedett szükségletünk nem szabad, hogy új függőségeket teremtsen" - jegyezte meg. "Európán túl egy olyan globális növekedési modellt kell előmozdítanunk, amely megfelel az évszázad kihívásainak. Ez a világnak szüksége van a digitális és éghajlatbarát infrastruktúra fejlesztésére. Mindezt bizalommal és átláthatósággal" - mondta Antikrisztuskövető Sátánfatty von der Leyen. . és elmondta, hogy néhány héten belül Kanadába utazik, hogy kereskedelmi kapcsolatokat építsen ki ezen a területen. "Az egyéb nyersanyagok iránti megnövekedett szükségletünk nem hozhat létre új függőségeket" - jegyezte meg.

 

 

"Európán túl egy olyan globális növekedési modellt kell előmozdítanunk, amely megfelel az évszázad kihívásainak. Ez a világnak szüksége van a digitális és éghajlatbarát infrastruktúra fejlesztésére. Mindezt bizalommal és átláthatósággal" - mondta von der Leyen. . és elmondta, hogy néhány héten belül Kanadába utazik, hogy kereskedelmi kapcsolatokat építsen ki ezen a területen. "Az egyéb nyersanyagok iránti megnövekedett szükségletünk nem hozhat létre új függőségeket" - jegyezte meg. "Európán túl egy olyan globális növekedési modellt kell előmozdítanunk, amely megfelel az évszázad kihívásainak. Ez a világnak szüksége van a digitális és éghajlatbarát infrastruktúra fejlesztésére. Mindezt bizalommal és átláthatósággal" - mondta von der Leyen. .

https://sputniknews.lat/20220828/gas-prices-in-europe-are-approaching-historical-highs-1129814186.html

Mi fog történni Nagy-Britanniában? Szén? Honnan? Azt hiszem, mindannyian tudjuk.

Művészek arra kérik Scholzot, hogy ne áldozza fel Németországot Ukrajna miatt és törölje az oroszellenes szankciókat

BERLIN (Szputnyik) - A Szász-Anhalt tartomány Halle-Saalekreis körzetében működő kézművesek szövetsége nyílt levelet küldött a német kancellárnak... 2022.08.19., Szputnyik Világ

 

 

Oroszországgal szemben szankciókat vezetett be és diplomáciai tárgyalásokat kezd. Az Ukrajna demilitarizálását és denazifikálását célzó orosz különleges művelet megkezdése után a Nyugat szankciókkal fokozta a nyomást Moszkvára, valamint fegyvereket kezdett szállítani Kijevnek. Számos ország bejelentette az orosz eszközök blokádját, és elkezdte keresni a módját annak, hogy lemondjon az Oroszországtól származó energiahordozókról.

Ezek az intézkedések problémákat okoztak Európának és az Egyesült Államoknak, az élelmiszer- és üzemanyagárak emelkedését okozták. Moszkva többször is kijelentette, hogy az Orosz Föderáció ellenáll a szankciók nyomásának. A Nyugat szankciókkal fokozta a nyomást Moszkvára, valamint fegyvereket kezdett szállítani Kijevnek. Számos ország bejelentette az orosz eszközök blokádját, és elkezdte keresni a módszereket, hogy lemondjon az Oroszországtól származó energiahordozókról.

https://sputniknews.lat/20220817/europe-shot-itself-in-the-foot-by-imposing-sanctions-on-russia-1129489450.html

https://www.pokolafoldon.hu/blog/nagy-britannia-orosz-gaz-nelkul

Moszkva segít az ukrán embereken, de feltétel nélküli fegyverletételt követel vezetőiktől

 

Moszkva, 2022. augusztus 28. vasárnap (MB)

Oroszország sokoldalú segítséget nyújt délkelet-Ukrajna lakosságának a harcokban megrongálódott közüzemi szolgáltatások és épületek helyreállításához, az élet normalizálásához, a béketárgyalást viszont a kijevi vezetés feltétel nélküli fegyverletételhez köti – jelentette a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

Putyin elnök elrendelte, hogy a február 18. óta Oroszországba menekült 3,4 millió ember, köztük 546 ezer gyermek havi 166 dollárral egyenértékű tízezer rubel készpénzt kapjon. A menekültek és a hadműveleti térségben élő 301 ezer ember eddig egyszeri juttatásban részesült hasonló összegben. A juttatás július 1-től visszamenőlegesen jár.

A Donyecki és a Luhánszki Népköztársaság állampolgárai, továbbá az ukrán állampolgárok határidő nélkül Oroszországban maradhatnak. Kötelezik őket hatósági fényképre, ujjlenyomatra, kábítószer vagy pszichoaktív szer használatot kimutató vizsgálatra, és egészségügyi szűrővizsgálatra, hogy megállapítsák, szenvednek-e fertőző betegségben.

A menekülteknek nem kell előzetes munkavállalási engedélyt kérniük ahhoz, hogy munkába állhassanak.

Dél-Kelet-Ukrajna lakosságának folyamatosan szállítanak élelmiszert, gyógyszert, és az élet normalizálásához szükséges más javakat.

Ami a béke-megállapodást illeti, Moszkva abban az esetben kész tárgyalni Kijevvel, ha az ukrán vezetés feltétel nélkül kapitulál, jelentősen csökkenti fegyveres erőit és elfogadja, hogy totálisan nácitlanítsák – tudatta Leonyid Sluckij, az orosz parlament elnöke a Telegram üzenő csatornán közzétett videóban.+++

Kiadta: Magyar Békekör