2022. augusztus 28., vasárnap

Szédülés és légzési problémák miatt az első helyen kiemelt teniszcsillag, Grigor Dimitrov a nyitómeccsen feladta a mérkőzést

A 31 éves teniszprofi 2020 májusában készített egy videót, amelyben a vitatott Covid "oltóanyag" mellett érvelt.

Az első helyen kiemelt teniszező, Grigor Dimitrov a héten a Winston Salem Open nyitómérkőzésén kénytelen volt feladni a versenyt. A 31 éves bolgár topjátékos és a Covid-oltás szószólója így a második fordulóban az osztrák Dominic Thiem ellen volt kénytelen feladni a küzdelmet. A torna a US Open sorozat része. Ez volt az utolsó torna a New York-i US Open előtt.

Az első szett teljes bolgár dominanciát hozott, a Thiem adogatásával szemben a pontok 80 százalékát (12-ből 15) megnyerte, és 25 perc alatt végigsöpört a nyitó frame-en. Mégis, miután a második szettben szédülést és légszomjat tapasztalt, kénytelen volt félbeszakítani a mérkőzést, miután az orvos megvizsgálta a pályán.

Dimitrov 2020 májusában egy videót készített, amelyben a vitatott Covid "oltóanyag" mellett érvelt:

 

 

Annak ellenére, hogy Dimitrov megkapta a Covid "vakcinát", februárban pozitív lett a tesztje, és vissza kellett vonulnia a Dallas Openről:

Grigor Dimitrov visszalépett a tornától, mert belekerült a COVID egészségügyi és biztonsági protokolljába.

 

 

"Fitt és egészséges sportolók.

Dimitrov visszavonulása azután következett be, hogy számos "fitt és egészséges sportoló" "rejtélyes módon" "ismeretlen okokból" vagy szívkomplikációk miatt elhunyt, miután megkapta a kísérleti Covid "oltóanyagot".

Amint arról a RAIR Foundation USA múlt kedden beszámolt, egy újabb úgynevezett "megmagyarázhatatlan" és "hirtelen" haláleset történt tragikus módon egy élsportolóval. Rob Wardell. A 37 éves skót profi sportoló hegyikerékpáros álmában halt meg, miután szívmegállás lépett fel. Két nappal korábban Rob a várakozások ellenére megnyerte az elit férfi bajnoki címet a skót MTB XC bajnokságon.

Júliusban egy híres kerékpáros, a 26 éves Victor Lafay "rejtélyes" betegség után feladta a Tour De France szakaszát. Az élsportoló és a kerékpáros versenyen sokan mások is légzési nehézségekre panaszkodtak. Maga Lafay így nyilatkozott: "Nagyon nehezen kapok levegőt. Úgy érzem, nincs elég oxigénem, fáj mindenhol, a lábam stb. fáj, nincs erőm, és ez minden egyes szakasz után csak rosszabb lesz" - mondta a versenyző."

Nemrég Mark Steyn kommentátor részletezte a kerékpározásban, rögbiben, futballban, ökölvívásban és sok más sportágban beoltott egészséges sportolók számos halálesetét.

 

 

Moderna szponzorált verseny

Dimitrov az egészségi állapotától függően a US Openen újra megpróbál majd versenyezni. A világelső szerb profi teniszező, Novak Djokovics nem vesz részt ezen a tornán. Ennek oka, hogy a népszerű, egészséges, fitt játékos nem akarja megkapni a vitatott Covid elleni "oltást", amely az Egyesült Államokba való belépés feltétele. Sajnos ez már több fontos mérkőzésébe is került.

Djokovic csütörtök reggel, nem sokkal a sorsolás nyilvánosságra hozatala előtt tette meg a bejelentést, a következő tweetet írva: "Sajnos, ezúttal nem tudok elutazni New Yorkba a US Openre".

Sok szerencsét kívánt játékostársainak, és azt mondta, hogy "jó formában és pozitív szellemben fog maradni, és várni fog az újabb versenyzési lehetőségre".

Az Amerikai Teniszszövetség egyéves szponzori szerződést kötött az mRNA biotechnológiával az idei US Open teniszbajnokságra, amely augusztus 29-én, pénteken kezdődik. A Moderna az Arthur Ashe Stadionban feliratos helyet is kap, és célja, hogy terjessze az mRNS-munkájának üzenetét.

Nézd meg, ki szponzorálja a US Opent, ahol Djokovicsot nem látják szívesen:

 

 

 

 

Mivel a Moderna idén új Covid-ösztönző kampányra készül az Egyesült Államokban, a US Open szponzorációjának részeként a teniszlegenda Billie Jean Kinget is megnyerte.

A Moderna hivatalos vállalati fiókja a héten a vitatott kampányról szóló tweetjében megjelölte Kinget:

Megváltoztatta a teniszt, és a sportolók számára egyengette az utat azzal, hogy új mércét állított fel a sportban a méltányosság terén. Hiszünk abban, hogy a konvenciók megkérdőjelezése kulcsfontosságú a világ megváltoztatásához, és büszkék vagyunk arra, hogy partnerek lehetünk, amikor az US Openen megkezdjük a szerepvállalásunkat.

A Moderna létrehozott egy #ChangeMakers hashtaget is, amely egy 30 másodperces videóval együtt fut. A videó drámai hegedű nyitányt tartalmaz, és egy teniszpályán ülő régi tévét mutat, amely King meccseinek részleteit játssza.

Ezután gyorsan átvált egy teljes képernyős változatra, amely Kinget mutatja, amint egy 1970-es évekbeli mérkőzésen pontot nyer, a Moderna szövegével: "Megváltoztatta a teniszt. Megváltoztatta a nők fizetését. Megváltoztatta a történelmet."

Újra a mai Kingre váltunk, aki a pálya mellett ül, és egyenesen a kamerába mondja: "Légy a korod előtt. Így változtathatod meg a világot." Egy idézettel zárul: "Igyunk a változtatókra."

Ez egyértelmű üzenet magáról a Modernáról, amely úgynevezett "változáscsinálóként" azonosítja magát azzal, hogy a világon az elsők között alkalmazza az mRNS-technológiát a vakcinákban.

A Moderna éppen ezen a héten fejezte be az FDA-hoz benyújtott, a Covid nevű, továbbfejlesztett vakcinájára vonatkozó új sürgősségi felhasználási engedély iránti kérelmét. Most a gyógyszeripari óriás azt állítja, hogy az eredeti Covid vakcinával ellentétben, amelyet 2020 végén engedélyeztek, az új oltás az omikron variáns "alváltozatait" célozza meg.

A Moderna 2021-ben 17,7 milliárd dollárt kaszált a Spikevax (Covid "vakcina") eladásából. A 2022-es évre a biotechnológiai vállalat már 21 milliárd dollár értékben kötött előrehozott vásárlási megállapodásokat a szúrásra.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/szedules-es-legzesi-problemak-miatt-az-elso-helyen-kiemelt-teniszcsillag-grigor-dimitrov-a-nyitomeccsen-feladta-a-merkozest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése