2021. július 28., szerda

Elkezdik embereken is tesztelni az agyba ültethető interfészt: gondolatokkal irányítanák a gépeket.

 

Már hosszú évek óta intenzív kutatások zajlanak arra vonatkozóan, hogy kifejlesszenek olyan agy-számítógép interfészeket, amelyekkel többek között különböző idegrendszeri betegségeket tudnának orvosolni. A technológia persze ennél sokkal többre is képes, elsődlegesen azonban az egészségügy területén hasznosítanák.

Elon Musk milliárdos vállalkozó rendszeresen felhívja arra a figyelmet, hogy a mesterséges intelligencia egyre nagyobb térnyerésével szükségessé vált az emberek úgynevezett felturbózása is, úgynevezett agy-számítógép interfészek beültetésével. A futurista üzletember úgy véli, hogy eljut majd a technológia arra a szintre, hogy tényleges beszéd nélkül tudjanak majd az emberek egymással kommunikálni, csak a gondolatátvitel segítségével.

Jelenleg a kutatások még nem tartanak itt, de arra már vannak eredményes kísérletek, hogy hasonló interfészek segítségével például majmok képesek bizonyos játékokat irányítani.

Jelenleg az Elon Musk által tulajdonolt Neuralink egy másik konkurenciája, a szintén amerikai Synchron kapott engedélyt az Élelmiszer- és Gyógyszerhatóságtól (FDA), hogy elkezdjék embereken is tesztelni a Stentrode nevű eszközüket. Ezzel az engedéllyel megelőzték a Neuralinket.

Ez a készülék kisebb mint egy gyufaszál, és agyműtét nélkül el lehet helyezni a páciensben picit hasonlóan a koszorúér-tágító technológiához, amit a szívnél szoktak használni. Ezt az eszközt a nyaknál elhelyezkedő véredényen keresztül juttatják fel és be az agyba, majd egy vezeték segítségével összeköttetnék egy mellkasba ültetett nagyobb egységgel. Ez kommunikálna például számítógépekkel.

A tervek szerint az eszközt elsőként hat paralízisben szenvedő betegbe ültetik majd be és vizsgálják meg az eredményeket.

Korábban Ausztráliában végeztek már egy kísérletet, akkor négyből ketten képesek voltak számítógépeket irányítani pusztán a gondolataikkal. Az eredményekről egy tudományos folyóiratban számoltak be a cég szakemberei. A kereskedelmi forgalomba történő hozás előtt a cégnek egyértelműen bizonyítania kell az eszköz hatékonyságát és biztonságosságát. A cégvezető szerint a Synchron termékét 3-5 éven belül már meg lehet majd vásárolni.

(engadget.com)

Euróinfláció

Gazdaságromboló erejű euróinflációra figyelmeztet a Deutsche Bank tanulmánya. Az Európai Központi Bank a globalista politikai célok szolgálatában az állami kiadások finanszírozásának rendelte alá a jegybanki alapfeladatot, az árstabilitás biztosítását.

6 ÉRV: Ezért nem tehetnék kötelezővé a covid vakcinákat

 

1. A vakcina beadása orvosi beavatkozásnak számít. Ráadásul úgynevezett invazív orvosi beavatkozás, amikor valamilyen úton módon megsérül a beteg testi épsége. (Már egy vérvétel is az.) Hiába a nővér csinálja, de mégis ezt csak szigorúan az orvosi utasítására vagy az orvosi beutaló alapján csinálhatja.

2. Magyarországon minden invazív beavatkozáshoz jogilag szükséges a beteg önkéntes beleegyezése. 18 év alatti gyermek esetében a szülő, vagy a hivatalos gyám hozzájárulása szükséges.

3. A betegnek illetve a képviselőjének joga van elutasítani bármilyen orvosi beavatkozást, kivéve azt, ami életmentőnek számít, mivel Magyarországon nincsen engedélyezve sem a passzív, sem az aktív eutanázia.

4. A beteget nem terheli semmilyen törvényi vagy jogi felelősség, ha elutasítja az orvosi vizsgálatot (még ezt is megteheti) vagy az orvosi beavatkozást. Egyetlen kivétel az a szülő, aki elutasít a gyermekénél egy beavatkozást, és ez később súlyosan károsíthatja a gyermek egészségét.

5. A gyermek illetve felnőttkori védőoltások között csak azokat tették kötelezővé, amelyek bizonyítottan biztosítják az immunvédelmet több éven vagy akár egész életen át olyan betegségekkel szemben, melyek az esetek döntő többségében halállal vagy súlyos egészségkárosodással végződnek. Például TBC, Tetanusz, Hepatitis B.

6. Egy védőoltás kifejlesztése és tesztelése több éves, akár több évtizedes folyamat. A koronavírus járvány 2019 decemberében kezdődött. Egy év sem telt, és elindították a tömeges oltást.

Sem a covid, sem az ellene kifejlesztett védőoltás nem felelnek meg az 5. Illetve 6. pontban leírt kritériumoknak. A vírus nem ölt meg több embert, mint egy súlyos influenza, a védőoltásnak pedig még nem tudjuk az immunválasz idejét.

A koronavírus elleni oltást se jogi, se orvosi, se mikrobiológiai szempontból nem tehető kötelezővé.



https://mediaforras.com/6-erv-ezert-nem-tehetnek-kotelezove-a-covid-vakcinakat-886

"PCR tesztelni fogják a babát, ha megszületett, mivel már nem az ön tulajdona"

 

Az NHS ápolók azt mondják a várandós anyának, hogy "PCR tesztelni fogják a babáját, ha megszületett, mivel már nem az ő tulajdona", amikor nem a hasában van

Egy kórházban szülésre váró várandós anya élettársa által rögzített videó került nyilvánosságra, amelyen az NHS ápolónői zaklatják az anyát, hogy járuljon hozzá ahhoz, hogy a baba megszületése után Covid-19 PCR-tesztet végezzenek.

A várandós anyának, akit láthatóan megvisel a kérés, az NHS ápolónői azt mondják, hogy a PCR-tesztet a babán fogják elvégezni, mivel az már nem az anya tulajdona, ha nem a hasában van.

A tolakodó PCR-teszt során egy kenetet dugnak az orrba, amennyire csak emberileg lehetséges, és ez egy rendkívül kellemetlen eljárás felnőttek számára, nemhogy újszülöttek számára.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/pcr-tesztelni-fogjak-a-babat-ha-megszuletett-mivel-mar-nem-az-on-tulajdona

A globalista ördög az apróbetűs részben bújik meg

A "Next Generation EU" újjáépítési program valójában a tagállamok nemzeti szuverenitása utolsó morzsáinak a vissza nem fordítható központosítását, a brüsszeli szuperállam létrehozását szolgálja