2022. május 2., hétfő

A vérrögök elleni "vakcinák" BOOM-ot okoznak a vérrög-eltávolító iparban

 

Az artériás embólia olyan mély vérrög, amely kórházi kezelést igényel, és körülbelül 100 000 dollárba vagy többe kerül, mivel bypass műtétet igényel.

A COVID "vakcinák" által okozott vérrögökből egy teljesen ÚJ bevételi modell van, és a nagy gyógyszergyártó cégek nemcsak kihasználják ezt a profitrendszert, hanem talán már azelőtt tudták, hogy ez bekövetkezik, mielőtt a "vérrögoltásokat" még "sürgősségi" stílusban kiadták volna.

Az egyik cég, például a Royal Philips, jelentősen terjeszkedett a perifériás és koszorúér-erekből a vérrögök eltávolítására szolgáló PMT-eszközök (perkután mechanikus trombektómia) piacán, és masszív "beruházásaik" 2020 augusztusában kezdődtek, közvetlenül a "világjárvány" kitörése előtt, beleértve a Wuhan influenza elleni "védőoltások" őrült, őrült rohanását. Véletlen egybeesés?

Vajon a Royal Philips, egy globális egészségügyi technológiai vállalat, előre tudta, hogy a COVID "vakcinák" vérrögöket okoznak, amikor 2020-ban nagy összegeket fektettek be a PMT-be?

A perkután mechanikus trombektómia (PMT) eszközöket egyre gyakrabban használják a Pfizer, Moderna és J&J koronavírus "vakcinák" által okozott vérrögök kezelésére. Ez a fajta vérrögeltávolítás gyorsabb kezelési lehetőség, mint a hagyományos CDT (katéteres irányított trombolízis) vagy a lytikus (trombolítikus) eljárások. Igen, a "képvezérelt" vérrögterápiás üzletág az egekbe szökik, és bizonyos cégek mindenhol ott vannak, és egy vagyont keresnek, miközben felvásárolnak más cégeket, és nagy összegeket fektetnek be bizonyos berendezésekbe és beültethető eszközökbe, és így bővítik "portfóliójukat".

A Philips 2020 harmadik negyedévében vásárolta fel az Intact Vascular céget 275 millió dollár készpénzzel és további 85 millió dollárral a befejezés után, ezzel bővítve a vállalat vérrögtechnológiai üzletágát, éppen időben a tömeges (kényszer)oltási programot követő rejtélyes vérrög-előfordulások apokaliptikus rohamára országszerte. Most, akárcsak a pacemakerek piaca, a vérrögtechnológia piaca is szárnyal. Ki tudott a vakcinák összes szívizomgyulladásos és vérrögös mellékhatásáról, mielőtt még megjelentek volna?

A vérrög implantátum eszközök "kevesebb fémet" hagynak maguk után a sztentekhez képest, amikor a vakcinák által kiváltott vérrögök kezeléséről van szó.

 

 

A vérrögök kezelésében nagy pénz van, miért ne lehetne tehát korán tőkét kovácsolni a vérrögök hullámából, amelyek a Wuhan-vírus elleni génterápiás injekciók beadásából származnak? Végül is Amerika a kapitalizmusra épül. A vérrögterápiára szoruló betegpopuláció exponenciálisan bővült, beleértve az egészséges fiatalokat, sportolókat, katonákat és még a gyerekeket is, a Fauci-féle influenza vérrög elleni injekcióknak köszönhetően. Léteznek szívószivattyúk és katéterek a perifériás vénákban és artériákban lévő, nehezen hozzáférhető vérrögökhöz. A Big Pharma gondoskodik rólad. Jól megtervezték. Az FDA engedélyezte az egész iparágat a járvány előtti "beindulásra".

Beszélt már az orvosa a "beavatkozó képalkotásról" és az "irányító rendszerekről", hogy megtalálják azokat a bosszantó vérrögöket és "tüskés fehérje lerakódásokat", amelyeket a nanorészecskés rögoldó injekcióktól kapott? A Philips 2020 harmadik negyedévében 360 millió dolláros üzletet kötött az ilyen jellegű problémák "ellátására". Úgy tűnt, minden gyógyszer-guru tudta, hogy a vérrögképző gépek és a technológia a technológiai ipar számára az egekbe szökő üzlet lesz, ahogy a COVID vakcinák okozta sérülések eluralkodtak a világon.

Ok és okozat: Védőoltásokkal oltani a világot, majd drága vérrögöket kezelni az "új technológiával", és egy vagyont keresni.

A temetkezési vállalkozók és balzsamozók világszerte felfigyeltek a "természetellenes, furcsa rostos anyagokkal kombinált vérrögökkel" és "gumiszerű vérrögökkel" teli emberi testek tömeges megnövekedésére, amelyek teljesen kitöltik az érrendszert és teljesen eltömítik az elhunyt artériáit és vénáit. Azért kiáltanak, hogy a világ hagyja abba, hogy mindenkit befecskendezzenek ezekkel a COVID-19 "vakcinákkal", amelyek a jelek szerint a közvetlen okozói.

Ezek sem tipikus vérrögök, ezeket úgy írják le, hogy összetett rögök, hosszú, zsinóros, fehér, rugalmas struktúrákkal, ahol tipikusan egy vérrög sima. Ezeket a vérrögöket a Fauci influenza elleni oltások "gyártják", és azért tervezik, hogy a Big Pharma gazdagabbá váljon az általuk okozott károk kezelésére szolgáló új technológián keresztül? Az újonnan bebalzsamozott testek több mint 70 százaléka tele van ezekkel a gumiszerű vérrögökkel, és ezek "teljesen beoltott" emberek. Véletlen egybeesés? Szerintünk nem.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-verrogok-elleni-vakcinak-boom-ot-okoznak-a-verrog-eltavolito-iparban

SANGHAJ: Egy hónapja lent élnek a föld alatt a metróállomás dolgozói

Az alábbi videó ízelítőt ad, hogyan változott meg a világ egyik napról a másikra a 26 milliós kínai városban pár tucat pozitív covid teszt (nem beteg!) hatására.

Szinte teljesen leállt a tömegközlekedés. Csupán 2 metróvonalon szállítanak utasokat. Egy állomáson, ahol máskor 600 ezer ember megfordult egy nap alatt, most jó, ha 100-an vannak.

Ji Gucheng egy hónapja él egy sanghaji metróállomáson. A Century Avenue állomáson dolgozik, amely a városban még működő két vasútvonal egyikének megállója. Az összes többi vonal le van zárva a 2022. április 1-jén kezdődött, városszerte érvényes Covid-19-zárlat miatt.

Ji-nek és kollégáinak meg kellett növelnie munkaidejét, hogy azok, akik a kórházakba kell hogy menjenek, el tudjanak jutni.

https://mediaforras.com/sanghaj-egy-honapja-lent-elnek-a-fold-alatt-a-metroallomas-dolgozoi-1523

CBDC: jön, és kész Minden emiatt történik. Ezt akár készpénznek is veheted

Forrás: Political Incorrectness @ YouTube
CBDC Is Coming | Maajid Nawaz
https://youtu.be/7NePpC2NjUY

Hírességek káros hatásoktól szenvednek és meghalnak az oltások után. XXIII. RÉSZ

Olyan híres színészek, mint Fran Meric, Alan Ladd Jr., Rogério Samora, Maggie Fox, Françoise Forton és mások szenvednek a mérgező vakcinák káros hatásaitól, és elítélik azt. Ha ez megtörténik a hírességekkel, akkor sokkal több az érintett névtelen személy, aki nem jelenik meg a médiában.

Az FDA és az Egészségügyi Minisztérium megvitatja az emberi genom szerkesztésére irányuló génterápiát

VISSZAFORDÍTHATATLAN KÁROKAT OKOZ, s aki felvette a FENEVAD BÉLYEGÉT, ANNAK ANNYI LEGKÉSŐBB A NAGY FIGYELMEZTETÉSKOR!!!

„Győzd le a mandátumokat” rally Los Angeles-USA-ban. Több mint 20 000 ember egyesült

A „Defeat the Mandates” Los Angeles-i tüntetésen több mint 20 000 ember vett részt. A fajok, vallások és hitvilág változatos eseménye. Egyesülve azt mondják, hogy nem veszik el a szabadságainkat, sem a reményeinket, sem a képességünket, hogy szeressük egymást.

Dr. David Martin: Hazudtak nekünk, a vakcinabűnözőket be kell perelni

Több mint 100.000 oldal szivárgott ki, amely az EcoHealth Alliance-t és annak vezetőjét, Peter Daszakot terheli, aki közpénzből finanszírozta a Vuhani Virológiai Intézetet. Dr. Martin a nyilvánosság segítségét kéri, hogy a valódi bűnösök bíróság elé kerülhessenek

Reiner Fuellmich: Esküdtszéki tárgyalás, egy új rendszer az emberekért

Reiner Fuellmich kifejti az Esküdtszék fontosságát, és azt, hogy új rendszerre van szükség, mert a jelenlegi korrupt. Mi egy nagyon nagy és kreatív ellenállás vagyunk, amire nem számítottak, ha egyszer felkelünk, egy magasabb hatalom jön majd, hogy segítsen nekünk, és igazságosság lesz.

Hírességek káros hatásoktól szenvednek és meghalnak az oltások után. XXII. RÉSZ

Olyan hírességek, mint Nana Mouskouri, Kali Muscle, Mia Ikumi, Gabriele Gori, Nelly Korda, John Paul és mások, a mérgező vakcinák káros hatásaitól szenvednek, és felszólalnak. Ha ez a hírességekkel történik, hány millióan lehetnek még azok a névtelen emberek, akiket ez érint, és akik nem jelennek meg a médiában.

Dr. Sherri Thenpenny: Minél több mRNS injekciót kapunk, annál gyorsabban pusztul az immunrendszer!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A tüskefehérjék bejutnak a sejtmagba és visszafordíthatatlanul hozzákapcsolódnak a DNS-ünkhöz, ami nem engedi, hogy immunrendszerünk javító enzimei bejussanak és kijavítsák a tüskefehérje által okozott károkat.

Sürgős riasztás, Mexikó! A népirtó vakcina szörnyű káros hatásai. Ébredjenek fel!

A vakcinának nagyon negatív hatása van Mexikóban: betegek és halottak az oltás után; orvosok és képviselők elítélik, míg López Obrador elnök meghátrál, és általános oltási kampányt hirdet a gyermekek számára a Covid ellen. Ezt a lehető leghamarabb meg kell állítani, és fel kell lázadni a zsarnokság ellen, mielőtt túl késő lenne.

Mike Adams: Globalizmus-ellenes társadalmi felkelés várható!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams egy lehetséges globalizmus-ellenes társadalmi felkelésre figyelmeztet, amely Sanghajban kezdődik, ahol a népesség kezdi elérni a határt. Szerinte Kína a zéró Covid politikai intézkedést arra használja, hogy a kikötők lezárásával és a szállítások megakadályozásával az USA és a világ többi része ellen forduljon.

Reiner Fuellmich: Több mint félmillió halott a vakcina miatt az USA-ban. Ez népirtás!

Reiner Fuellmich egy interjúban leleplezi a világjárvány átverését, a PCR-teszteket, és elmagyarázza, hogy az egész 100 évvel ezelőtt kezdődött. Elítéli, hogy az USA-ban több mint félmillió ember halt meg az oltások következtében, aminek semmi köze a gondatlansághoz, és nem is véletlen, hanem ez népirtás

Nanotechnológia a vakcinákban, börtöntáborok Ausztráliában, és most a gyermekeket támadják.

Stew Peters interjúja Maria Zeee ausztrál újságírónővel, aki szerint ausztrál orvosok nanotechnológiás grafén-oxidot találtak a ’vakcinákban’. Azt is állítja, hogy 1,3 milliárd dollárt különítettek el további börtöntáborok építésére, és hogy menetrendjük részeként a gyermekeket veszik célba.