Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte az összes Covid-19 vakcinakészlet megsemmisítését orosz földön, hivatkozva tagadhatatlan kapcsolatra a „moszkvai vax”-nak nevezett jelenség és a HIV-fertőzöttek hirtelen megugrása között a beoltott személyek körében – közölte Andrej Zaharov, a Szövetségi Szolgálat Iroda ügynöke a Real Raw Newsnak.

Bár Putyin nem tett hivatalos bejelentést, jobbkezét, Szergej Sojgu védelmi minisztert bízta meg azzal, hogy tisztítsa meg a kórházakat, klinikákat és gyógyszertárakat a Szputnyik és CoviVac vakcinaváltozatoktól. A katonaság az oltóanyag-tárolók auditálásával és helyszíni ellenőrzésekkel biztosítja a megfelelést.

Trump elnökhöz hasonlóan Putyint is megtévesztette egy hazugság; egy ügyes orvosokból, egészségügyi szakemberekből és kormánytagokból álló globális konzorcium meggyőző fonalat sodort egy olyan vírusról, amely tönkretenné a világot, hacsak nem dolgoznak ki vakcinákat a lakosság mielőbbi beoltására. A WHO beszivárgott az orosz egészségügyi minisztériumba, gonosz ügynököket ültetett a Miniszterek Tanácsába és az Állami Dumába, és a nyugati propaganda – Covid-beteg emberekről szóló meséi, akik holtan esnek össze az utcán – átszivárgott Oroszország egykor biztonságos határain. Egyetlen nemzet sem volt mentes az emberiség történetének legkidolgozottabb dezinformációs kampányától.

“2020. december 2-án Oroszország elindította az első tömeges oltási kísérletet, ütve a többi nemzetet, és az első héten 6,9 millió adagot adott be. 2022. június 21-ig 81,5 millió ember kapott legalább egy adagot, és 74,3 millióan teljes körűen beoltottak. Nyugaton és Oroszországban a vakcinázottak olyan mellékhatásokat mutattak be, mint szívbetegségek, görcsrohamok és vérrögképződés, és sokan meghaltak otthon, a munkahelyükön vagy az utcán.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ Putyin elrendelte az összes Covid-19 vakcina megsemmisítését Oroszországban
„Az amerikai CIA zseniális. Amikor az ártalmatlan Covid elterjedt, olyan sok ember haldoklásáról találtak ki történetet, hogy mindannyian oltásért könyörögjünk. Aztán amikor megérkeztek az oltások, elkezdtünk meghalni, és a kormányok a Covidot okolhatják, nem az oltásokat. Olyan okos cselekmény volt, a világ elhitte” – mondta Zaharov.

2022 decemberében az Egészségügyi Minisztérium drámai, országos kiugrásról számolt be a HIV-fertőzöttek számában azon személyek körében, akik három vagy több Covid-19 elleni védőoltást kaptak, és nem feleltek meg a standard demográfiai csoportnak – a homoszexuálisok és a tűhasználók. 2015 és 2019 között Oroszországban évente átlagosan 16 000 új fertőzést regisztráltak. 2022-ben ez a szám 63 000-re emelkedett, beleértve a cölibátusban élő, nem kábítószer-használókat is.

Vlagyimir Putyin – mondta Zaharov – arra a megkerülhetetlen következtetésre jutott, hogy az oltások HIV-fertőzést és AIDS-t okozhatnak. A bizonyítékok megtámadhatatlanok voltak; minél több szúrást kapott egy személy, annál nagyobb az esélye a HIV-fertőzésnek. Putyin az összefüggést többnek tekintette egyszerű véletlennél – a vakcinát a szerzett immunhiányos szindróma kiváltására szabták.

„Egy hamis betegség ráveszi az embereket, hogy olyan vakcinát szerezzenek be, amely valódi betegségeket okoz” – mondta Zaharov. „Ezt csak a sátáni emberek álmodhatták meg. Putyin elnök számára ez nagyon személyes ügy.”

Putyin – tette hozzá – továbbra is „tisztavérű”, vagyis beoltatlan maradt, de az egyik lányánál két héttel a harmadik szúrása után HIV-fertőzést diagnosztizáltak.

„Putyin elnök azt mondta neki, hogy ne kapjon több oltást, de elnyugatiasodott, elfogadta a hazugságokat, és most egész életében a gyógyszerrel kell maradnia. Ez feldühítette Putyin elnököt” – mondta Zaharov.

OLVASS TOVÁBB Vlagyimir Putyin kiirtotta az „őrült” Covid-19 vakcina tudósát
A lány diagnózisa volt az utolsó csepp a pohárban. Putyin szerdán elrendelte a Covid-19 vakcinák megsemmisítését, és betiltott minden vakcina behozatalt. Forrásunk szerint az orosz hadsereg már megsemmisítette a vakcinákat Moszkvában, Szentpéterváron, Kazanyban, Cseljabinszkban, Szamarában, Nyizsnyij Novgorodban és Szaratovban, és kénytelen volt „letenni” az oltóanyag-tisztításnak ellenálló kórházi személyzetet. Putyin állítólag azt mondta, addig nem nyugszik, amíg minden fiola össze nem törik.

Putyin emellett elrendelte a Szputnyik vakcinák megalkotásáért felelős 130 tudós kivégzését.

– Itt nem állítjuk bíróság elé a bűnösöket – időpocsékolás. Miért vesztegetnénk az időt, ha tudjuk, hogy bűnösek. Komolyan kezeljük ezeket az ügyeket” – mondta Zaharov.

Zárásként megkérdeztük Zaharovot, hogy Putyin elrendelt volna-e ilyen drasztikus lépéseket, ha lányánál nem diagnosztizálják a HIV-fertőzést.

– Nem, továbbra is gondoskodna ezekről a bűnözőkről. De a diagnózisa kikristályosította a gonosz emberek iránti gyűlöletét. Nem lesz több vakcina Oroszországban” – mondta.”

Szóval igen, megpróbálnak kihátrálni a politikusok és elvitetni a balhét azokkal, akik egyébként collaboráltak velük, és ezért ők is megérdemlik, hogy pusztuljanak!

https://dainikbidyaloy.com/2023/03/05/vladimir-putin-orders-destruction-of-all-covid-19-vaccines-in-russia/

Putyin, aki felelős az orosz lakosság 61%-ának megbélyegzéséért, előrelátóan azért is semmisíti meg az összes génmanipulációs kígyóméreg-vakcinát, hogy feldühödött oroszoknak még véletlenül se legyen mivel beoltaniuk az elnöküket.