2024. július 23., kedd

Technofeudalizmus

Forrás: Philosopheasy @ YouTube The Fight for Data Freedom: Yanis Varoufakis'Perspective https://youtu.be/Xi5N-f8gnro

Meszenger RNS - biológiai fegyver

RENDKÍVÜLI HÍR! Kiszivárogtak a német Covid-intézkedések! Mindenben hazudtak a “szakemberek”!

 

A “szakemberek” tudták, hogy a járványügyi intézkedések értelmetlenek!


A maszk hatástalan, a gyerekeket nem kell oltani, a vakcináknak súlyos mellékhatásai vannak, a tesztelésnek és az iskolabezárásoknak semmi értelme – néhány olyan tény, amivel pontosan tisztában voltak a szakemberek, mégis ezekkel terrorizálták a lakosságot.

A Covid-diktatúra idején Németországban a Robert Koch Intézet (RKI) hasonló szerepet töltött be, mint hazánkban az úgynevezett Operatív Törzs munkáját segítő Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ. Ez volt az az úgynevezett szakmai grémium, ahol az úgynevezett tudósok, úgynevezett szakmai döntéseket hoztak az úgynevezett járványra vonatkozóan. Természetesen mindezt titokban, és azért is mindent megtettek, hogy soha ne derüljön ki semmi azokkal az intézkedésekkel kapcsolatban, amelyek lábbal tiporták az emberek szabadságjogait, sokaknak pedig a vakcinák mellékhatásai miatt szenvedést és halált hoztak.

A Robert Koch Intézet dokumentumai, az úgynevezett RKI-akták miatt már évek óta tart a pereskedés, egy töredékét bírósági ítélettel már nyilvánosságra hozták, de a fontos részeket kitakarták. Néhány nappal ezelőtt az ügy váratlan fordulatot vett, miután kiderült: az RKI egyik alkalmazottja az összes dokumentumot átadta egy újságírónak, Aya Velázquez-nek, aki azokat nyilvánossá is tette.

A 4000 oldalnyi dokumentáció mellett mintegy tíz gigabájtnyi kiegészítő adat áll rendelkezésre: grafikonok, táblázatok, belső PowerPoint prezentációk.

Aya Velazquez és Bastian Barucker újságírók, valamint Stefan Homburg közgazdász és adatszakértő egy mai sajtótájékoztatón ismertették a titkos dokumentumok tartalmát. Az eredmények még a vártnál is megdöbbentőbbek. Aya Velazquez kifejtette: a szivárogtató “lelkiismereti okokból” bocsátotta rendelkezésre az adatokat, hogy lehetővé tegye a koronavírus elleni intézkedések teljes körű felülvizsgálatát.

Mint ismert: a járványkezelés alatt a német kormány azt kommunikálta, hogy a Covid-intézkedéseket az RKI tudományos munkája alapozta meg. Valójában ez pont fordítva történt. A politikusok az RKI minden szakmai döntését lesöpörték az asztalról, amihez a tudós testület asszisztált. Kiderült, az egészségügyi miniszter úgy ajánlotta a Covid oltásokat, hogy arról nem kérdezte meg az RKI tudósait, akik látva a helyzetet, annyit reagáltak, nem tudják, a vakcina hatékony-e, mert:

“Erre vonatkozóan azonban sem hazai, sem nemzetközi adatokkal nem rendelkezünk”.

Különösen szembetűnő egy rövid levelezés az RKI két alkalmazottja között. Ez Karl Lauterbach szövetségi egészségügyi miniszter kijelentésére vonatkozik, miszerint “az oltatlanok járványáról” van szó. A szakértők ezt egyszerűen ostobaságnak tartották:

RKI alkalmazott A:

“Az oltatlanok járványa” technikailag helytelen. Szabad ezt nyilvánosan kimondani?”

RKI alkalmazott B:

“Nem.”

Az  RKI számos belső feljegyzése kifejezetten rámutat arra, hogy Lauterbach  nyilvános nyilatkozatai és az aktuális tudományos eredmények gyakran ellentmondtak egymásnak.

A  dokumentumok új, még kétesebb fényt vetnek Christian Drosten “koronapápa” szerepére is. A dokumentumokból kiderül, hogy Drosten mennyire szoros  kapcsolatban állt a német kormánnyal: még egy tudományos ajánlástervezetet is visszavont a teszteléssel kapcsolatban, mert az a kormány intézkedéseit bírálta volna. Drosten a szövetségi kormány által propagált céltalan tesztelést nem tartotta ésszerűnek.

Amikor az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a Pfizer nyomására úgy döntött, hogy a koronavírus elleni vakcina bevezetésekor lemond az úgynevezett III. fázisú vizsgálatokról, az intézet tudósai ezt túl kockázatosnak tartották és ellenezték. A hatóság munkatársai azonban nem hozhatták  nyilvánosságra súlyos aggályaikat.

Még akkor is, amikor a Pfizer és a német politikusok a vakcinát reklámozták és az “emlékeztetőoltást” követelték, az RKI belsőleg  tudományos okokból szkeptikus volt. A feljegyzésekben szó szerint az olvasható, hogy a biztonságosságra vonatkozóan “eddig nem áll rendelkezésre elegendő adat”.

Lothar Wieler, az RKI főnöke minden ellenvetést elutasított. Mondata legendás:

“Az intézkedéseket nem szabad megkérdőjelezni.”

Az RKI kockázatértékelése volt az alapja minden koronavírus elleni intézkedésnek. Csakhogy éppen a tudományos értékeléseket senki nem vette figyelembe, a minisztérium mindenféle szakmai alap nélkül döntött, amit az RKI tudomásul vett.

A dokumentumokból az is kiderült: a gyermekek 73 százalékát inkább az intézkedések, mint a vírus érintette súlyosan és gyakran még mindig érinti – többet, mint bármely más európai országban. A dokumentumokban ez áll: az RKI véleménye szerint a gyerekek soha nem voltak jelentősen veszélyeztetettek – és  pláne nem terjesztették a vírust. Az egyik feljegyzés szó szerint így szól: “A gyermekek nem igazán terjesztik a vírust”.

Christian  Drosten iskolabezárásokat javasolt, annak ellenére, hogy az RKI egyáltalán nem tartotta szükségesnek. És amikor Jens Spahn még egészségügyi miniszter volt, kifejezetten elrendelte, hogy az RKI egyik dokumentumába illesszenek be egy olyan passzust, amelyben az iskolabezárásokat kedvezően értékelték.

Az  RKI emberei belsőleg sem tartották hasznosnak, hanem inkább károsnak az általános kötelező maszkviselést – különösen az iskolákban. Ennek ellenére a kormány a kötelező maszkolás mellett döntött. Ez sok milliárd eurójába került az adófizetőknek.

Az AstraZeneca covid-19 vakcináját már korábban visszavonták

Az is kiderült: az RKI már 2021 elején tudott arról, hogy súlyos gondok vannak az AstraZeneca által gyártott oltással. A kutatóintézet azután is hallgatott a halált is okozó mellékhatásokról. A vakcinát ennek ellenére még hónapokig beadták Németországban – még azután is, hogy a legsúlyosabb mellékhatások ismertté váltak.

A dokumentumokból az RKI-ban tartott két ülés jegyzőkönyve hiányzik, joggal feltételezhető, hogy ott olyan ügyeket tárgyaltak, hogy eleve nem is készült jegyzőkönyv.

Az RKI-akták feketén-fehéren bizonyítják, a “szakemberek” mindenben hazudtak a járványkezelés alatt, és teljesen tisztában voltak azzal, hogy a maszk hatástalan, a gyerekeket nem kell oltani, a vakcináknak súlyos mellékhatási vannak, a tesztelésnek és az iskolabezárásoknak pedig semmi értelme. Az összeesküvés elméletekben “hívők” megnyugodhatnak. Valóban volt összeesküvés az emberiség ellen, de nem elméletben, hanem a gyakorlatban.


Szakács Árpád írása. Ha szeretné követni Szakács Árpád írásait a jövőben, kattintson a Subscribe (Feliratkozás) gombra.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/rendkivuli-hir-kiszivarogtak-a-nemet-covid-intezkedesek-mindenben-hazudtak-a-szakemberek/

Whistleblower aus BMG-Behörde lässt Bundesrepublik erbeben
https://www.pi-news.net/2024/07/whistleblower-aus-bmg-behoerde-laesst-bundesrepublik-erbeben/

Aya Velázquez, berlini szabadúszó újságíró kedden az X hírszolgálaton keresztül közzétette a Robert Koch Intézet (RKI) Corona-kríziscsapatának teljes jegyzőkönyvét. Előzetesen Paul Schreyer, a Multipolar magazintól nyert a bíróságon, és kiadták a jegyzőkönyvet, amelyet nem meglepő módon nagyrészt elsötétítettek. Velázques fáradhatatlanul folytatta a kutatást, és az intézet egykori munkatársával való kapcsolatfelvétel révén nyilvánosságra került a csaknem 4000 oldalas, teljesen leszerkesztett adatsor:

Délelőtt 10 órakor a Berlin-Mitte, Marienstraße 26. szám alatti előadóteremben a bomba egy élő sajtótájékoztatón robbant fel (videó fent): „Megtudjuk, hogy az RKI annak ellenére, hogy tudta, hogy hiányzik a harmadik felek védelme és a A legsúlyosabb mellékhatások mind a létesítményekkel kapcsolatosak, mind az általános oltási követelmények mellett szóltak” – mondta Aya Velázquez.

A kiinduló jelzés a politika és az állam emberek elleni támadásával való teljes és korlátlan megbékéléshez, amely kíméletlenségében és hazugságában örökre hiteltelenné teszi a felelősöket, az elkövetőket, cinkosokat és a zaklatásban már-már felülmúlt engedelmes követőket. embertársaikká válik.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tenyleg-informatikai-hiba-okozta-a-tomeges-leallast/