2023. február 14., kedd

Leminősítették Magyarországot A legkorruptabb országnak számít az unióban!

 

Az utóbbi néhány hét alatt több olyan adat került napvilágra, ami azt bizonyítja, hogy Magyarország megítélésével és gazdasági teljesítményével kapcsolatos adatok és a közvélemény kutatások eredményei jelentek meg.
Ezek az adaton nem igazán az előnyös képet festik a magyarországi állapotokról.
A legélesebb reagálásokat a korrupciós jelentés váltotta ki. A megkérdezett üzletemberek és szakértők értékelése alapján Magyarország csupán 42 pontot kapott, és ezzel elnyerte az unió legkorruptabb országának lehangoló címét. Lehangoló, mert az eltelt tíz évben az ország nyílegyenesen csúszott lefelé a középmezőnyből. A Tömeggyilkos Hazaáruló kormány Bioterrorista Népirtó Soros szervezeteként bélyegezte meg a jelentést és a közzé tevő civil szervezetet. A 180 országban alkalmazott azonos módszertant megkérdőjelezte, ami érthető, hiszen a jogállamiság mellett a korrupció felszámolása az egyik fő cél és feltétele a brüsszeli pénzek kifizetésének. Előrejelzése szerint az infláció a versenytársakhoz képest továbbra is magas marad. Az idén 17,6 százalékos pénzromlást prognosztizál, ami alaposan meghaladja a versenytársak becsült, 5,7 százalékos középértékét. Az infláció meredek csökkenése csak a második félévben várható, amennyiben a Hazug Haramia kormány radikálisan fog változtatni a gazdasági teljesítményben. Ha ez továbbra sem változik, abban az esetben, az országban további 37%-os infláció várható.
Ezt már nagyon sok család nem tudja majd kezelni.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.564

Dr. Mike Yeadon: Az mRNS injekciók le fogják váltani a hagyományos oltásokat

Dr. Mike Yeadon a Pfizer ex-alelnöke:

“Ami engem éjjel ébren tart, hogy különböző bejelentésekről hallottam azzal kapcsolatban, hogy a hatóságok elégedettek ezeknek az mRNS-termékeknek a teljesítményével. És hogy minden régi oltóanyagot, azokat is amelyeket a gyerekeknek szánnak, erre az mRNS-fajtára cserélik.

Nos, ha ezt megteszik és ha mindaz, amit az előbb mondtam igaz, akkor minden egyes alkalommal, mikor egy gyerek megkap egy injekciót, egy olyasvalamit kap, ami a szervezetét egy testidegen fehérje termelésére ösztönzi és az immunrendszere meg fogja támadni azt a szövetet, amely ezt a fehérjét előállítja.

Az én és az önök kormányai olyan üzleti feltételekben egyeztek meg a Modernaval és a Pfizerrel a vásárláskor, -várjuk ki-, hogy elegendő oltóanyag legyen 10 további injekcióhoz minden férfi, nő, gyermek és csecsemő számára.

Szóval, ha csak megközelítőleg van igazam, akkor ezt akarják, mindannyiunkat 10-szer beoltani. Különben miért vásárolták volna meg ezeket?

Azt gondolom, hogy ez… azt hiszem ez mindenkit meg fog ölni. Én nem látom az okot, hogy ezt tegyék. Úgy érzem magam, mintha egy rossz sci-fi-ben lennék. Ez egy szörnyű összeesküvés.”