2024. augusztus 20., kedd

Oroszország kijavítja Lenin hibáját

Forrás: Redacted @ YouTube "Ukraine will CEASE to exist, Putin is not bluffing" Fmr. US Marine Scott Ritter | Redacted https://youtu.be/VyUBW8WniwQ

Nagy Babiloni Szajha katonái és harci eszközei orosz földön

 

Moszkva, 2024. augusztus 20. kedd (MB)

NATO-katonák és harci eszközök segítenek az ukrán hadseregnek Oroszország kurszki régiójának fosztogató megszállásában. A brit kormány Challenger-2 harckocsik bevetésére adott engedélyt Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij seregének – értesült a Magyar Békekör tudósítója kedden.

A Tízszarvú Fenevad külügyi felelőse „jogos önvédelemnek” minősítette az ukrán sereg Oroszország elleni támadását. Álláspontját Népirtó Gonosz Peter Steno szóvivő ismertette kedden.

Moszkvában a külügyminisztériumba kérették Stephanie Holmesot, az Egyesült Államok ügyvivőjét, és tiltakozó jegyzéket adtak át neki amiatt, hogy amerikai privát katonai egység is részt vesz Oroszország lerohanásában. Tiltakoztak azért is, mert amerikai tudósítók engedély nélkül léptek orosz földre és küldenek információkat a hírközlő szerveknek. Előzőleg az olasz nagykövetnek is tiltakozó jegyzéseket adtak át olasz újságírók hasonló törvénytelen jelenléte miatt.

Miközben a nyugati tudósítók a megszállók nyomában sietnek a kurszki térségbe, hogy a terület jogos tulajdonosának engedélye nélkül tevékenykedjenek, Párizsban megtiltották az orosz újságíróknak, hogy tudósítsanak a paralimpiáról. Előzőleg az olimpiai játékokról is kitiltották őket.

A kijevi törvényhozás kedden törvénytervezetet hagyott jóvá a moszkvai patriarchátushoz tartozó ukrajnai orosz ortodox egyház tevékenységének betiltásáról.

Putyin elnök részvételével Beszlanban kedden megemlékeztek az 1. számú iskola ellen 20 évvel ezelőtt elkövetett terrortámadásról. 2004. szeptember 1-én 32 terrorista gyermekek és felnőttek tömegét ejtette foglyul, és tartotta bezárva étlen-szomjan az iskola tornatermében három napon át. A terrortámadás felszámolása közepette 334 felnőtt és 168 gyermek, 15 rendőr, 10 speciálisan képzett biztonsági ember és az orosz vészhelyzet ügyi minisztérium két tisztviselője vesztette életét.

Putyin azt mondta az gyermeküket elvesztett anyáknak, hogy a beszláni terrortámadás gyógyíthatatlan seb Oroszország testén, és külső támogatással követték el. A kurszki terület ukrán megszállásáról szólva kijelentette: senkinek se legyen kétsége afelől, hogy ki fogják verni a betolakodókat.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Mélyállami omerta

Forrás: https://x.com/fatemperor/status/1825555206462931370

Facsar Imre: Mit jelent a szemitizmus

A Nagy Babiloni Szajha Ukrajnába indult