2024. február 29., csütörtök

Dr. Mark Bailey internetszeminárium

A tudományos magyarázkodás közröhejes voltáról szólt számomra az előadás, amiben Dr. Cowan a héten Dr. Mark Bailey-vel beszélgetve számos példát tárt a hallgatók elé. Az alapkérdés továbbra is az volt, hogy miért történhet még mindig mindez.

Csak a röhejes elhangzott „tudományos” állításokat, viselkedéseket emelem ki.
– A szakértők megvitatják, megideologizálják a megvizsgált, megmért, megismételhető tapasztalati tényeket. DE: a tapasztalatot nem kell megvitatni és megideologizálni.
– Azt tanítják, hogy ha voltál bárányhimlős, életed végéig immunis leszel. De például az influenza vírus teljesen más, ha azt megkapod, az újra kijöhet. Nem beszélve a HIV vírusról, ahol az átesettség következménye idővel a belehalás lehet. Amikor valaki felteszi azt a kérdést, hogy mitől másik vírus az újonnan kitalált vírus a korábbiakhoz képest, akkor csönd van.
– A HIV izoláció kérdésnél, tehát amikor valaki kimutatta, hogy egy fehérje darabban van egy vírus, és felmerül a további kérdés, hogy ki csinálta az izolációt, az a válasz, hogy „somebody must have done that”, „don’t bug me, because somebody did it”.
– Amikor nem természetes módon kényszerítenek valakit arra, oltással, hogy találkozzon a kanyaró vírussal, akkor nem lehet teljes az immunválasz, és ez okozza vírus mutációt. A kanyaró vírus ki tudja kerülni az oltás hatását. A szamárköhögés oltást a vírusok gyorsan kikerülik, a kanyarót pedig csak lassan.
– Amikor valaki megbetegedik, az az orvosi feltételezés, hogy ha valami nem toxikusság miatti betegség, akkor biztos, hogy vírus. Ez pedig nem egy racionális, igazolható válasz, mivel az immunválasz nem igazolja a vírus létezését.
– A kommunikáció feltételezettnek veszi, hogy igaz a vírus elmélet, és senki nem megy vissza a kiindulási alapokig. Akik csak tisztán meg akarták vizsgálni az elméleti alapokat, mind azt találták, hogy nincs bizonyíték a vírusok létezésére. Aki el akar adni valamit, annak pedig jól jön az alapokról való elfeledkezés.
– A tisztánlátó orvosok egyszerűen „csak” nem akarnak foglalkozni a vírusok létezésének kérdésével. Tudják, hogy nincs bizonyíték, de azt mondják, hogy az erre való koncentrálás elvonja a figyelmet más témáktól. Azért is figyelmen kívül hagyják, mert szerintük a közönség nem felkészült arra, hogy befogadják a valóságot, és inkább elrejtik. DE: erre nincs se joguk, se képességük. Az a normális kommunikáció, ha valaki elmondja a saját történetét a saját szemszögéből érvelve, és a hallgató is elmondja a saját érveit.
– Azok, akik a vírus narratívát állítják, mindvégig ellenállnak annak, hogy nyilvánosan bizonyítsák az igazukat. Miért? Mi történne, ha kiderülne, hogy egyik oltás se működik? Mi lenne ez után? Nemcsak az orvosokat érinti a vírus átverés, hanem a tanulmányokat írókat, illetve azokat, akik vírus elleni szerekként adják el a táplálék kiegészítőket. Ahhoz, hogy folytassák az üzletet, vagy tudósnak eladják magukat, a vírusnak létezni kell! Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy az orvosi képzésben és gyakorlatban nem a bizonyíték a fontos, hanem a kórház ideája hasznos ahhoz, hogy a sok benne levő eszközzel lehessen mit kezdeni. Amikor valaki eldobja a rossz elméleteket, az eléggé sokkoló a többi „hívő” orvosnak. Amikor valaki megcáfol egy kőbevésett állítást, akkor nem is figyelnek rá.
– A kutatások során olyan hipotézisekből kell kiindulni, amik megcáfolhatók, valamint kell lenni független változónak (létező kórok), amitől az eredmény (megbetegedés) egyértelműen függ. Valamint nem lehet olyan fogalmakat belekeverni a vizsgálatokba, amikről nem tudható, hogy mik azok. Nem lehet azt állítani, hogy valami nem érinti az erős immunrendszerű egyéneket, mert nem lehet tudni, hogy mi az immunrendszer. A kutatás módszere az empirikus, érzékszerveken keresztüli tapasztalatszerzés, megfigyelés. A kórok nem lehet nemlétező. Léteznie kell, izolálhatónak- ez a kulcs kiinduló feltétel- elkülöníthetőnek kell lenni, mint pl. a baktériumoknak. A sejtkultúra nem izoláció. Kell lenni tesztelési, értelmezhető kontroll vizsgálatoknak is. Létező kórok kell, mert az eredményből nem lehet visszakövetkeztetni a kórokra, az tudománytalan. A vírus nem létezik, nem kimutatható, minden a létezést igazolni próbáló tanulmány csak visszakövetkezteti a vírus létezését egy képzelt eredményből. Nincs másmilyen logikájú tanulmány, így pedig nem lehet tudományt csinálni. Vagyis éppen ettől „csinált” a mai tudomány, nem valós.
– A nemlétező vírus létezését azzal próbálják megalkotni utólag, hogy számítógéppel csinálnak egy szekvenciát. De ha egy beteg váladékában nem találják meg ezt a kívánt fehérje szekvenciát, akkor is használják teszteléshez a számítógépes kódot. Egyébként pedig újraalakítják, hogy megfeleljen adott esetben. Jogosan merül fel, hogy ez a gyakorlat miért nem vet fel kérdéseket a tisztánlátók közösségében.
– A kontroll kísérlet végzésnek van egy előírása. Használj két mintát, amelyik egyike legyen fertőzött a vírussal/vizsgált vírus vektorral, a másik pedig legyen ugyanúgy kezelve, de ne tartalmazzon vírust, vagy néha másiknak használható nem virulens törzs is. Hogyan lehet ilyet csinálni??? Baktériumra lehet ilyen eljárást végezni, mert a baktérium elkülöníthető. Vírusra pedig a történelemben eddig soha nem volt ilyen elkülönítési példa. Ez nagyon kritikus pont! Nem lehet kivenni a vírust, hogy kontrollt lehessen csinálni. Senki nem tudja, mit csinálnak, amikor azt „mondják”, hogy csinálnak egy kontrollt. EZ EGYÉRTELMŰ CSALÁS, nem létezik a kísérleti független változó. A PCR teszt sem jöhet szóba, mint a kontroll bizonyítás eszköze. Ráadásul a kontroll kísérleteknek megismételhetően kell azonos eredményt produkálni. A legszebb röhejes pillanat, amikor kimondta Dr. Bailey, hogy vírus nemcsak beteg szervezetben nincs, de egészségesben sincs (amelyik immunis!). Okozni a nemlétező vírus végképp nem tud semmit.

Könyvajánló:
https://drsambailey.com/the-final-pandemic/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/eljaras-update/

Magyar Péter: Megafon a mi adónkból járat le ártatlan embereket

Neil Oliver: Borul a bili

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
Neil Oliver: ‘There’s a storm coming….’
https://youtu.be/hDJ-IqZc628

Putyin: Oroszország kész a párbeszédre a biztonság oszthatatlanságának elve alapján

 

Moszkva, 2024. február 29. csütörtök (MB)

Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön megerősítette, hogy országa kész a párbeszédre az egyenlő és oszthatatlan biztonság megteremtéséért, de arra is figyelmeztette a kalandor hajlamúakat, hogy egy esetleges intervenció Oroszország ellen tragikusabb lehet rájuk nézve, mint a múltban valaha is volt – emelte ki a Magyar Békekör tudósítója a világpolitikai szempontból legfontosabb elemet a szövetségi gyűlésben elhangzott évértékelő beszédből.

“Nyilvánvaló, hogy a belátható jövőben dolgozni kell az eurázsiai egyenlő és oszthatatlan biztonság új mintájának kialakításán. Készen állunk az érdemi beszélgetésre a témában minden érdekelt országgal és szövetséggel” – mondta.

„Újfent hangsúlyozom, mert úgy gondolom, ez mindenkinek fontos: stabil világrend nem lehetséges szuverén, erős Oroszország nélkül. Arra törekszünk, hogy egyesítsük a globális többség erőfeszítéseit a globális kihívások kezelésében, beleértve a világgazdaság, a kereskedelem, a pénzügyek és a technológiai piacok gyors átalakítását, olyan körülmények között, amikor korábbi monopóliumok és sztereotípiák összeomlanak”.

Oroszország politikától mentes új globális pénzügyi infrastruktúrát épít ki a baráti országokkal – tudatta.

„A BRICS országok 2028-ra a világ bruttó nemzeti termelésének (GDP) mintegy 37 százalékát állítják elő, figyelembe véve a közelmúltban a szövetség tagjává vált államokat is, míg a Hetek Csoportjának (G7) aránya 28 százalék alá fog csökkenni. Ezek az adatok nagyon meggyőzőek, hiszen 10-15 évvel ezelőtt egészen más volt a helyzet. De ez az objektív valóság, ez így lesz, bármi történjék még Ukrajnában is. Érthető?” – kérdezte a világban végbemenő átrendeződésről szólva.

Tárgyalási készségének hangsúlyozásával egyidejűleg az orosz elnök arra is emlékeztette az országa ellen katonai terveket szövő feleket, hogy Oroszország olyan fegyverekkel rendelkezik, amelyekkel képes célpontokat eltalálni a területükön. Hadrendbe állították az Avangard hiperszonikus rakéta rendszert, és a Pereszvet lézerrendszert, Oroszország új fizikai elveken alapuló első harci lézerrendszerét.

Oroszország nem készül megtámadni Európát. Aki ilyesmit állít, az képtelenséget állít – szögezte le. Az ukrajnai konfliktust a Nyugat provokálta ki, hasonlóképpen a közel-keletihez. Ők azok, akik most csapatok küldését fontolgatják, hogy legyőzzék Oroszországot. Alaptalannak nevezte azt a nyugati állítást is, hogy Oroszország nukleáris fegyvert akarna telepíteni a világűrbe.

Az Egyesült Államok, és szatellitjeik lebontották az európai biztonsági rendszert, s ezzel mindenkit veszélynek tettek ki. „Ezek olyan emberek, akik nem estek át kemény megpróbáltatásokon. Elfelejtették, mi is az a háború. S Itt vagyunk mi, a jelenlegi generációnkkal, akik kemény megpróbáltatásokon mentünk keresztül a kaukázusi nemzetközi terrorizmus ellen vívott harcunkban, most pedig az ukrajnai konfliktusban. Ezek azt hiszik, hogy ez az egész valamiféle rajzfilm. Oroszgyűlöletük, rasszizmusuk, felsőbbrendű érzésviláguk, ideológiai kizárólagosságuk hamis tudata elvakítja és megfosztja őket a józanságtól” – vélekedett a háborúpárti nyugatiakról.

Moszkva kizárja a stratégiai stabilitásról Washingtonnal folytatandó tárgyalások lehetőségét, ha nem kapcsolják össze az orosz nemzetbiztonsági érdekekkel.  “Álláspontunk egyértelmű. Oroszország készen áll az Egyesült Államokkal folytatott párbeszédre, de csak egységes csomagban, melyből nem ragadhatóak ki a nemzeti érdekeinket, és Oroszország biztonságát közvetlenül érintő elemek” – szögezte le Putyin.

Az elnök fontos társadalmi kérdéseket is felvetett. Kitért a szegénység problémájára és közölte: A szegénység az ország lakosságának több mint 9 százalékát érinti közvetlenül, a sokgyermekes családok körében pedig szakértői becslések szerint 30 százalék körüli. „A szegénység visszaszorítása kihívásokkal teli feladat, és rendszerszintű, több szempontot is magában foglal. Ezért, még egyszer mondom, fontos, hogy minden intézkedésünk, eszközünk, amit ezen a területen meghozunk, hatékony és eredményes legyen, és kézzelfogható tényleges eredményt nyújtson az embereknek, családjainknak” – mondta.

Tudatta, hogy a 2023-ban átadott lakások mennyisége másfélszeresével meghaladta a szovjet időszak legjobb eredményét. Az elmúlt hat évben oroszországi családok millióinak életkörülményei javultak, köztük, a jelzálogprogram segítségével több, mint 900 ezer családé. Sürgette a fogyasztási javak termelésének növelését. Miközben a gazdaság kulcsterületeibe 2030-ra 70 százalékkal többet ruháznak be, az importot 17 százalékkal csökkenteni fogják. Ugyancsak 2030-ig duplájára növelik a részvénypiac feltőkésítését.+++

Kiadta: Magyar Békekör