2024. szeptember 3., kedd

A csalárd megébredés

Forrás: INSPIRED @ YouTube THE FAKE AWAKENING - What it is & How to Avoid it https://www.youtube.com/live/B7GBJjuWOq0

Iain McGilchrist: Értelmet lelni

Iain McGilchrist oxfordi irodalomtudós, valamint a pszichiátria és az idegtudományok doktora. A holisztikus gondolkodás szószólója, Iain A mester és küldötte (The Master and His Emissary) című nagyszabású könyve, valamint a nemrégiben megjelent The Matter with Things (A dolgokkal van a baj) című könyve nemcsak az emberi agyról, hanem az alapvető világnézeti váltás fontosságáról szóló tudományos és népszerű ismereteket is átalakította. Művei fenntartják a redukcionizmus mélyreható kritikáját, és különböző megközelítéseket bontanak ki annak megértésére, hogy kik vagyunk és mi a világ.
Ebben az epizódban Iain kutatásai a bal és a jobb agyfélteke közötti különbségekről adják a hátteret a fenséges emberi tapasztalatának megvitatásához, és ahhoz, hogy mennyire fontos ez a tapasztalat, ha vissza akarjuk állítani a társadalmi és ökológiai egyensúlyt a világban. Kitér arra, hogy régóta nagyra értékeli a helyi, a helyhez kötött és a természetes dolgokat, azt sugallva, hogy ezek utat kínálnak tapasztalataink jobb féltekei aspektusai felé - olyan aspektusok felé, amelyeket eddig kárunkra elhanyagoltunk. Forrás: Local Futures @ YouTube Finding meaning in a world gone mad I Iain McGilchrist https://youtu.be/8jlxSBGOjXg

Trump szerint csoda történt. De mi történhetett valójában?

Nem történt csoda, de véletlen se volt, hogy túlélt, és Isten se állt be mögéje!

https://www.portfolio.hu/global/20240715/donald-trump-szerint-csoda-tortent-halottnak-kellene-lennem-698511

Az orvos a kórházban azt mondta, soha nem látott még ilyet, csodának nevezte – mondta Trump, akinek a jobb fülét fehér kötés takarta. Nem szabadna itt lennem, halottnak kellene lennem – jelentette ki a volt elnök

https://www.rt.com/news/603248-trump-god-saved-me-assassination/

US Republican presidential nominee Donald Trump has said it was God who spared his life in last month’s assassination attempt … “It has to be God. I mean how can you say it’s luck when it’s, you know, twenty million to one?”

Trump szerint “Isten kellett, hogy legyen, ez puszta szerencse nem lehetett, mivel az ilyen esélye úgy egy a húszmillióhoz“.

Ez utóbbi igaz. Ez véletlen aligha lehetett. De ugyanakkor kinek lehetett leginkább az érdeke, hogy a csúcs-sátánista Trumpot megmentse, valamilyen számunkra ismeretlen realitás-manipulációs földönkivüli technológia segitségével? Nos, annak a másik bibliai entitásnak…

Pont ahogy a Bibliában megjósoltatott:
2 Thesszalonikai levél 2
9 A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,
10 És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, a kik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az õ idvességökre.
11 És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak;

A Trump elleni merénylet helyszinét “UFÓ”-k monitorozták:
https://battleforworld.com/2024/07/24/trumps-assassination-attempt-as-ufo-flyby/#TrumpUFO

Az ott egy antigravitációs szonda, földönkivüli eredetű technológia, melyet a sátánista fekete projektekben is használnak:
https://www.youtube.com/watch?v=e5t6ftRdlPo

Trump_UFO_2

Minden jel szerint Trumpot a sátánista fekete projektek mentették meg, valamilyen ismeretlen, realitás manipulációs ET technológia segitségével.

Na most, ha ez igy van, ennek messzemenő következményei lesznek, mivel ez azt jelenti, maga a sátán állt be mögéje, a Biblia Istene pedig “kiállt az útból” (2 Thessz 2:7), és szabad kezet adott a sátánnak a tőle elfordult tömegek hülyitéséhez. Pont ahogy megjósoltatott 2 Thessz 2-ben, hogy az apokalipszis előtt ez be fog következni.

Ez azt is jelenti, Trump lesz a következő amerikai elnök, és egyben az USA utolsó elnöke is. Amerika ki fog állni a NATO mögül, Európát az oroszoknak fogja “odaajándékozni”, az USA-t pedig Trump megpróbálja majd szétvetni, és ezzel kezdetüket fogják venni az apokaliptikus események, ahogy az a Werdenberg próféciában is megjósoltatott.

Trump okkult kapcsolatairól hozott nyilvánosságra nemrég érdekes információkat a youtube csatornáján Alfred Webre, aki bár szintén sátánista, az MJ-12 egykori munkatársa, viszont Trump-ellenes. Webre fedte fel anno 2014-ben a világ számára az iráni televizióban azt is, hogy a kvantum-hozzáféréses (időutazásos) technológiák valósak, lásd az Abszolút történelmi c. irást.

Webre mint “kronogarchiát” emlegeti ezeket a sátánista köröket, akiknek hozzáférésük van az időutazásos technológiákhoz is. Trump kapcsolata a “kronogarchiához” nem más mint Paul E. Vallely “nyugalmazott” tábornok, aki viszont, ahogy a wikipédiában is szerepel róla, Michael Aquino “neveltje”, s ezzel tulajdonképpen el is érkeztünk a sátánista polip fejéhez és magához Luciferhez. Aquino a sátánista “Széth Templomának” az alapitója, és nemrég állitólag “meghalt”, de a halál, az olyan huncut dolog ezekben a körökben, akik “meghalnak”, azok sokszor élnek tovább, illetve forditva! (az eredetit megölik és klón lép a helyébe). Vallely volt a vezető személyiség azon Trump-melletti aláirásgyűjtés szervezésében is, melyet 2021-ben több mint 100 magasrangú nyugalmazott katonatiszt irt alá Trump támogatására.

A trumpista “kronogarchia” volt az, amely visszaküldött valakit az időben Ingersoll Lockwood akkori amerikai iróhoz a 19. század végére, és aki elmondta az irónak, mi fog történni a 21. század elején a Trump családdal, amit aztán Lockwood belefoglalt a regényeibe, s jelen korunkban sokan hüledezve kapkodják a fejüket Lockwood regényeinek olvasása közben, miután felismerik, hogy azok több helyen egyeznek a 21. századi valósággal…

Baron Trump – A legbizarrabb történet Trumpról 1893-ból (igen!), amit elsőre senki nem hinne el, pedig igaz! Mai napig nincs magyarázat erre az egybeesésre!
https://www.vilaghelyzete.com/2020/05/baron-trump-legbizarrabb-tortenet.html

Igazából van rá magyarázat, épp most mondtam el nektek ????

3: 1896-ban, 4 évvel később, ugyanaz az író írt egy másik könyvet, aminek a címe The Last President ( Az utolsó Elnök)

Trump feladata szétverni az USA-t, azért adta Lockwood a 19. század végén ezt a cimet a regényének.

További ajánlott irások az időutazásról:

Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás

Látnoki képességek, halálközeli élmények, féregjáratok és a tobozmirigy – 1. rész

PS: Már több mint 10 éve irtam ezeket, azt hiszem, rövidesen újból irok egyet – ismétlés a tudás anyja!

https://pokolraveluk.info/2024/09/03/trump-szerint-csoda-tortent-de-mi-tortenhetett-valojaban/