2022. november 5., szombat

Antikrisztuskövető Pokolfajzat Trudeau, Korrupt-Pedofil, Kommunista, Fidel Castro, Eutanázia, LMBT, NWO

Kanada miniszterelnöke, Népirtó Haramia Justin Trudeau megmutatta igazi arcát annak a több ezer kamionosnak a sztrájkjával, akik békésen megbénították az országot, hogy tiltakozzanak az "oltási kötelezettség" diktatórikus intézkedései ellen. A szükségállapot-törvény alkalmazása a lakosság kritikájának elfojtására, a konfliktus elől ismeretlen helyre való menekülés, a tüntetők bankszámláinak mindenféle jogi eljárás nélküli befagyasztása, stb.
Nemzetgyilkos Eugenista Justin Trudeau Pierre Elliott Trudeau és Margaret Trudeau, egy őrült életmódot folytató házaspár fia. Apját, aki a London School of Economics-on tanult, "veszélyes kommunistának" tartották. Közreműködött a Római Klub létrehozásában. Erős eugenikus eszméket valló intézmény, amely később beépült a davosi Világgazdasági Fórumba, és kapcsolatban áll a Bilderberg Klubbal.... Margaret Trudeau, az anya bipoláris zavarban szenvedett. A promiszkuitása és a drogokkal való kapcsolata ismert tény volt. Egyre nagyobb teret nyer az az elmélet, hogy a jelenlegi miniszterelnök, Justin Trudeau Fidel Castro biológiai fia.
Hazug Zsebhitler Justin Trudeau pedofíliával és korrupciós ügyekkel, valamint tekintélyelvű törvények bevezetésével, a gyermekek LMBT-indoktrinálásával, az eutanázia támogatásával, az abortuszpolitikával és a Fenevad bélyege oltási kötelezettségekkel kapcsolatos ügyek azt mutatják, hogy ő az Új Világrend bábja, és a lakosság egyre kevésbé kedveli zsarnoki és diktatórikus uralmát.

A szkíta temetkezés

Miért olcsó a forint

Fűthetnénk 2 euróért? Egely György & Fogel Frigyes

You make me sick - Ők mikor lesznek felelősségre vonva, talán a Nagy Figyelmeztetéskor?

Bolsonaro, választási csalás és a nagy vörös hullám (Greg Reese)

vörös hullám: ha a választásokon (főleg a félidős választásokon) az USA-ban a Republikánus Párt jelentős számú mandátumot nyer.
Forrás:
https://www.bitchute.com/video/dltqLdAwZoXR/

"A Nagy Elutasítás " szemben a "Nagy Újraindítással "

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Michael Rectenwald azt állítja, hogy olyan tömeggyilkos népirtó elittel állunk szemben, amelynek az a célja, hogy felforgassa a nemzeti szuverenitást, a gazdaságot és életformánkat, és a Covidot arra használta fel, hogy mindent monopolizáljon a 4. ipari forradalom technológiáinak a felhasználásával, hogy elérje a Nagy Elutasítást a Nagy Újraindítással szemben.

Hírességek furcsa reakciói és őrültségei a vakcinák felvétele után LXVII – 67. rész

Olyan hírességeknek, mint Mateo Kovačić, Sara Tounesi, Bubba Wallace, Anneka Rice, Pierre Barbier és másoknak ártottak a toxikus vakcinák, és néhány meg is haltak. Ha ez megtörténik a híres emberekkel, akkor hány névtelen ember lehet érintett, akik nem jelennek meg a médiában, és nem is veszik őket számításba?

Független tudósok toxikus fémeket találnak a Covid-19 vakcinákban

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Független tudósok a Covid-19 génmanipulációs kígyóméreg-vakcinák fioláiban be nem jelentett összetevőket találtak, például fémeket. Egy sor be nem jelentett anyag van. Az AstraZeneca, BioNTech/Pfizer és Moderna injekciói alkálifémeket, céziumot és káliumot tartalmaznak. A gyártók egyetlen ilyen összetevőt sem jelentettek be és nem tüntettek fel az összetevők listáján sem.