2022. december 25., vasárnap

Lássuk csak, hogy is néz ki az a bizonyos emberbaráti mentés a tengeri vészhelyzetből, ami valójában migránstaxizás

Ki ez a pasas? Klaus Schwab lenne az Antikrisztus, de ha nem, akkor is tudja ki az Antikrisztus

Forrás: Aktien mit Kopf @ YouTube
https://youtu.be/MSuhaJww738

Ferenc hamispróféta globalista, Great Reset, oltáspárti, LMBT, abúzus, sátánista

Azzal, hogy I. Ferenc hamispróféta a katolikus egyház legfőbb látható feje lett, úgy megrendültek ennek az intézménynek az alapjai, mint még soha a történelemben. Tömeggyilkos Népirtó Bergoglio a globalizmus egy újabb szereplője, aki az Antikrisztus Gazdasági Fóruma és annak elnöke, Hazug Haramia Klaus Schwab elveihez igazodik, és a 2030-as menetrendet és a Nagy Újraindítást támogatja.
Az LMBTQIA+ kollektíva támogatása, LMBT-párti bíborosok kinevezése, a szexuális devianciák dokumentálása a Vatikán környezetében, dokumentált publikációkkal a homoszexualizmus magas szintjéről a falakon belül, a Vatikáni Bank használata mindenféle etikátlan üzletre, vagy a világméretű oltás nyilvánvaló és állandó támogatása egy gyilkos vakcinával, amelynek súlyos rövid és hosszú távú hatásai vannak…
Az éghajlatváltozás eszméjének és az ezzel járó egyéni jogok megnyirbálásának támogatása, valamint a sátánizmus vádja is azt a kíméletlen valóságot mutatja, hogy a pápa a kereszténység értékeinek és hitének megsemmisítésére törekszik, hogy egy új vallást hozzon létre az Új Világrend számára.

A Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsa közölte, hogy Észak-Korea rakétákat és rakétákat szállított a Wagner-csoport néven ismert orosz katonai magáncégnek Ukrajnában való használatra.

Orosz és észak-koreai tisztviselők nem utasították el az állításokat.