Történtek már furcsább dolgok is. Miközben azonban egy hatalmas kormányzati pszichopédia közepén vagyunk egy másik hatalmas kormányzati pszichopédia 20. évfordulóján, hihetetlennek tartom, hogy egy kormányzati különleges műveleti demószakértő bevallotta, hogy 9/11 előtt robbanóanyagokat helyezett el a World Trade Centerben.

A kormány által támogatott zsarnokság 20 éve: A biztonsági ipari komplexum felemelkedése 9/11-től a COVID-19-ig.

Matt Agorist megírta a történetet.

Egy olyan történetben, amelynek minden újság címlapján kellene szerepelnie, vagy legalábbis minden riportert, aki érdemes rá, hogy utánaásson, egy férfi, aki azt állítja, hogy az Egyesült Államok irányított robbantási különleges ügynöke volt, egy megsemmisítő vallomással állt elő. Manuel Garcia Jr. szerint őt egy Dick Cheney által létrehozott csapat bízta meg azzal, hogy segítsen végrehajtani egy hamis zászlós támadást a Világkereskedelmi Központok ellen, más néven 9/11-et, hogy "átformálja a világrendet, hogy biztosítsa az USA újabb évszázados uralmát".

Garcia szerint ezt az elmúlt 20 évben titokban tartotta, és csak nemrég döntött úgy, hogy tiszta vizet öntött a pohárba, miután halálos betegséget diagnosztizáltak nála. Vallomásában Garcia a színfalak mögötti képet fest a mély állam munkájáról, hogy félelem, pusztítás és tömeggyilkosság révén fenntartsák az irányításukat.

A kurkumin, amit érezhetsz - UltraCür® - Gyors hatású természetes gyulladáscsökkentő
Garcia, aki "egy Borostyánligás Egyetem fizikából doktorált", vallomásában azt mondja, hogy karrierje a kormánynál kezdődött, ahol egy szigorúan titkos programon dolgozott, az Orbiting Space Laser Weapons Platform (OSLWP) projekten. Garcia szerint ez a program a kormány HARP-on végzett munkáját gyerekjátéknak tűntette fel.

Miután a munkáját elvégezte az állítólagos űrlézerfegyver-platform megépítésével kapcsolatban, megkereste őt egy volt biztonsági őr, akit "Keith"-ként emlegetett, és aki Dick Cheney irányítása alatt dolgozott az ikertornyok és a 7-es torony elleni hamis zászlós támadás végrehajtásában. Garcia vallomásában kifejtette:

A mély állam uralkodik. "Keith" azt a feladatot kapta, hogy hozzon nekem egy nagyon ízletes ajánlatot, amivel visszakerülhetek a Deep State gyors akciójú csúcstechnológiás világába, amely annyira lenyűgözött. A projektet Dick Cheney vezette, és a célja a világrend átalakítása volt, hogy biztosítsa az USA újabb évszázados uralmát. Hogy is mondhattam volna nemet, ráadásul a fizetés is csillagászati volt (és hála az amerikai adófizetőknek!).

És így szerveztek be a történelem legösszetettebb amerikai hamis zászlós műveletébe: a World Trade Center titkos, irányított lerombolásába: ez volt az álca a terrorizmus elleni globális háború megindításához, amely valójában a teljes nemzeti ellenőrzésért és a világuralomért folytatott háború, bár természetesen soha nem nevezik így, és soha nem hagyják, hogy ez a kifejezés megjelenjen bármelyik írásos feljegyzésben vagy elektronikus fájlban. Azok közülünk, akik már régóta mélyen a sötét kormányzati programokban dolgoztak, mindannyian ismertük a "biztonsággal" kapcsolatos gyakorlatot.

Az eseményt és a műveletet GWOT911 néven emlegették, és akik részt vettek benne, azt hitték, hogy az ország érdekeit szolgálják. Garcia szerint a hamis zászlós támadásnak egy hétvégén kellett volna megtörténnie, amikor az épületek üresek voltak. De ahogy a 2996 áldozat és családtagjaik tudják, az épületek korántsem voltak üresek.

Garcia és csapata abban a hitben, hogy hazafiak munkáját végzik, nekilátott a robbanóanyagok elhelyezésének.

Amikor eljött az idő, hogy kiválasszák az elhelyező csapatokat (ET), engem választottak ki a 6. csapat "fizika vezetőjének", én pedig Keith' kaptam a csapatom "izom" vezetőjének. Az én kis szakaszom 20 főből állt; a többi 18 fő a robbantási elhelyezési technikusok, az elektronikai és áramkör-megszakítási szakemberek, valamint a "Keith"-hez hasonló biztonsági katonák keveréke volt. Ez izgalmas, adrenalinpumpáló munka volt.

Kevesebb mint két hét alatt, a 2001-es munka ünnepének hétvégéjén HVAC-, vízvezeték-, lift- és elektromos vezetékjavítóként dolgozva, minden csapatunk a WTC ikertornyait és a 7-es épületet bontásra bekábelezte. Aztán hazaküldtek minket, és szétszéledtünk, anélkül, hogy tudtuk volna a végrehajtás időpontját, vagy akár azt, hogy a műveletet valóban végrehajtják-e.

Szeptember 11-én, pontosan ma 20 évvel ezelőtt két repülőgépet repültek az ikertornyokba, és Amerika és a világ örökre megváltozott. Garcia kifejtette, hogy a világ "csodálatosan azonnali mérnöki és fizikai oktatásban részesült azon a napon", amikor a történelemben először látták, ahogy három épület a tűzből szabadeséses sebességgel a saját lábnyomukba omlik.

Mivel sokan megkérdőjelezték, amit aznap a televízióban láttak, 9/11 után egy újabb összeesküvés bontakozott ki. Garcia szerint állítólag őt bízták meg egy hatalmas dezinformációs kampány lebonyolításával, hogy elhallgattassák azokat az embereket, akik felhívták a figyelmet a kormány hivatalos történetének hibáira.

FIGYELEM: Amit nem tudsz a B12-vitaminról és az egészségedről, az halálos lehet! (VIDEÓ)

A GWOT911 Igazgatóság rájött, hogy fel kell fokozniuk és fenn kell tartaniuk egy hosszú távú, titkos dezinformációs programot, hogy összezavarják a nyilvánosságot és elfedjék a 911-es "látványosság" valódi célját (mi GWOT911-es bennfentesek így hívjuk a nyilvánosság által "szeptember 11." néven ismert eseményeket: "Látványosság"), és "Keith"-t azért küldték, hogy elhozzon engem, hogy beavassanak ebbe az erőfeszítésbe. Aznap este San Franciscóban kaptam egy nagyon finom tenger gyümölcsei vacsorát - és persze martinit a vacsora előtt, és 18 éves scotchot utána - azért, hogy meghallgattam ezt a beszédet, és beolvastak a programba. Hé, még több nagy összegű aprópénzt dobtak be elektronikusan a bankszámlámra a következő hét év könnyű munkájához. Az álcám "nyugdíjas fizikus" volt (az atombombával kapcsolatos munkám miatt), aki amatőr esszéket írt, amelyek a 911-es események "hivatalos történetét" támogatták, miszerint azok kizárólag Oszama Bin Laden és 19 szaúdi csatlósa művei voltak (akik mind feláldozhatók voltak, akiket Cheney-n keresztül a GWOT911-nek szállítottak, a "Washington-szövetséges olajipar" tervnek való megfelelésének részeként).

 

Garcia "álcája" stimmel, mivel azóta már jóval több mint egy évtizede ír a Counterpunch számára, "nyugdíjas fizikusként" a 9/11-es "mítoszok" "leleplezéséről". Garcia szerint a legjobb szándékai ellenére, hogy szembeszálljon az "igazságtevőkkel", azok könyörtelenek voltak.

Így hát engem is beszerveztek, hogy egyike legyek a sok "internetes befolyásolónak", akiknek az volt a feladata, hogy meghiúsítsák az üzeneteket, amelyek a hamarosan "igazságtevő közösség" néven ismertté váltak. Számomra ez eleinte könnyű munka volt, de hamarosan unalmassá vált. Mint a gravitáció, az igazságtevők sosem adták fel. Világossá vált számomra, hogy az igazmondó hit örökké élni fog, és végül is időpocsékolás volt az időmet vesztegetni azzal, hogy továbbra is ellene szegüljek. De a bevétel, amit ebből kaptam, jó volt, így lelkesedés nélkül folytattam.

2002 és 2008 között számos nagyméretű mérnöki jelentést adtak ki, amelyek részletezték a hivatalos történet technikai részleteit, és rengeteg fényképet tettek közzé a Pennsylvaniában és a Pentagonban szétszóródott utasszállító repülőgép-törmelékekről.

2008-ban Garcia fizetett szerepe a dezinformáció ügynökeként végül véget ért, és szabadon engedték, hogy egy kövér bankszámlával vonuljon nyugdíjba, amely tele volt az adófizetők dollárjaival - amelyeket ártatlan amerikaiak véréből szereztek.

Az elmúlt 13 évben Garcia csendben maradt, és továbbra is a Counterpunchnak írt, amíg egy orvosi diagnózis meg nem változtatta a véleményét.

Aztán ebben az évben én is kaptam egy orvosi diagnózist, és a jövőre vonatkozó hosszú kilátásom (egy újabb ellenőrzött bontás) összeomlott egy sokkal rövidebb idősíkba. Nem vagyok egy imádkozós típus, szeretek magamra úgy gondolni, mint egy realista, aki logikus - és erkölcsös. Így jutottam arra a meggyőződésre, hogy "kiöntsem a vizet". Miért is ne, mit tehetnének most velem? És különben is, kit érdekel? Senki nem figyel oda, senki nem vesz észre semmit, senki nem hallgat senkire, és mindenki a saját szakértője, aki a saját kutatásait végzi: általában a vécén, egy okostelefonnal.

Garcia azt mondja, hogy hiába jött tiszta vizet öntött a pohárba, senki sem venné észre, és igaza van. Egyetlen olyan forrást sem találtunk, amelyik akár csak megpróbálta volna megcáfolni az állításait.

Szóval ez az én történetem. Elhiheted vagy nem, ahogy akarod, engem nem érdekel. Megnyugodtam, hogy elmondtam, sőt, inkább élveztem, hogy elmondhattam.

A Free Thought Project e-mailen keresztül beszélt Garciával, hogy megpróbálja őt bevonni a podcastunkba, de ő azt mondta, hogy "nem tud semmit hozzátenni a beszélgetéshez. Mindenesetre az emberek úgy értelmezik, ahogy akarják, és én örömmel hagyom, hogy ezt tegyék anélkül, hogy én beleavatkoznék".

Védd magad - addig nem látják, hogy jön, amíg a földön vannak és nem tudnak mozogni!

Bár ez a történet sokak számára erőltetettnek tűnhet, Garcia állításait a tornyok ledöntéséhez használt robbanóanyagokról tudósok, mérnökök és tűzoltók százai támasztják alá. Mint arról a TFTP beszámolt, tavaly megjelent egy tanulmány, amely pontosan ugyanerre a következtetésre jutott, és egy brit áldozat családja nemrég 3000 oldalnyi bizonyítékot szolgáltatott a kormánynak.

Ön is egyike lesz azoknak az embereknek, akiket Garcia fentebb említett, és akik nem veszik észre, nem törődnek vele, vagy nem figyelnek oda? Vagy kritikusan elgondolkodik majd a szavain, és megvizsgálja annak lehetőségét, hogy ez igaz lehet? A választás az önöké.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/bombahir-a-kormany-kulonleges-muveleti-demo-szakertoje-bevallja-hogy-9-11-elott-robbanoanyagot-helyeztek-el-a-wtc-ben