2022. május 26., csütörtök

Globalisták versenye az idővel

 

A Nagy Újraindítás meg fog történni, csak nem úgy, ahogy a globalisták tervezik. Lehet, hogy helyette be kell érniük a Nagy Leválasztással.

A zöld gazdaság, a dezindusztrializáció, a digitális egészségügyi útlevelek, a központi banki digitális valuták, ezek mind a globalisták Nagy Újraindítás tervének központi elemei. A WEF Klaus Schwab és követői révén festett képet a javasolt jövőjükről. "Nem lesz semmink, nem lesz semmink, és boldogok leszünk". Ennek a nagyszerű víziónak az a legfőbb akadálya, hogy nem meglepő módon nagyon kevés ország akar vele tartani. A globalisták tudják, hogy a játékuk a végéhez közeledik, és a Nagy Újraindítás a módszere annak biztosítására, hogy ugyanaz a pénzügyi összeesküvés, amely a világot a jelenlegi siralmas állapotába hozta, a következő világrendben is uralkodni fog mindenki felett. Ennek az alattomos tervnek a legkiemelkedőbb ellenzői természetesen Oroszország és Kína.

Nyugati társaikkal ellentétben mindkettőnek erős vezetői vannak, akik élvezik a nép támogatását, erős gazdasággal rendelkeznek és optimisták a jövőbeli növekedési kilátásokat illetően. Egyikük sem szándékozik feláldozni országait azért, hogy a nyugati elit megőrizhesse a globális gazdasági rendszer feletti ellenőrzését, és öncélú akaratát a gyengébb nemzetekre kényszeríthesse. A legegyszerűbben fogalmazva ezért kell mindkét országot elpusztítani, legalábbis gazdaságilag, mielőtt a Nagy Újraindítás a világra kényszeríthető lenne. Az idő azonban nem a globalisták oldalán áll, a közelmúlt eseményei azt mutatják, hogy tisztában vannak ezzel, és felgyorsítják az idővonalat.

A Nagy Újraindítás és a kitűzött célok már évek óta tervben vannak, ezek a tervek azonban most komoly késésben vannak. Trump 2016-os megválasztásának nem kellett volna megtörténnie. Ő volt Washington számára a végső "fekete hattyú" esemény. Egy kívülállóként, politikai párt támogatása nélkül, és mivel látszólag a teljes mainstream média ellene volt, győzelmét szinte lehetetlennek tartották. Mégis győzött, és úgy tűnt, hogy elnöksége teljes négy évét a globalista frakció elleni küzdelemmel töltötte, mind nemzetközi, mind Amerikán belüli szinten. Washington becsapottnak érezte magát, Trump nem csak "kívülálló" volt, hanem zavaró is. A megosztó Trumpról alkotott véleményeket félretéve, vitathatatlanul "America First Nationalist" volt, NATO-ellenes volt. és hangos globalizmusellenes.

 

 

Trump alatt nem lesz Nagy Újraindítás, ő akadályozta a napirendet, és el kellett távolítani. Ami 2020-ban, egy nyilvánvalóan hamisított választáson meg is történt. Ha Trump 2024-ben újra indulna, és minden jel arra mutat, hogy fog, akkor valószínűleg elsöprő fölénnyel nyerne egy tisztességes választást. Trump visszatérése egy újabb nagy akadályt jelentene a globalista menetrendnek. Számítsanak arra, hogy minden erőfeszítést fel fognak használni egy újabb Trump-elnökség megakadályozására. A feldühödött lakosság és a következő alkalommal megnövekedett választási ellenőrzés miatt lehet, hogy más intézkedésekhez kell fordulniuk, hogy meghiúsítsák Trump visszatérését. Amennyiben Trump 2024-ben ismét bejut a Fehér Házba, a hírhedten bosszúálló Trump várhatóan felelősségre vonja majd azokat, akik szerinte megfosztották őt jogos megválasztásától. Washingtonban az idegek feszültek, és tudják, hogy az óra ketyeg.

Trump négy évvel vetette vissza a napirendet, és most az idő ellen játszanak, hogy behozzák az elvesztegetett időt, minden jel arra utal, hogy egyre kétségbeesettebbek. A Svédországnak és Finnországnak a közelmúltban kiadott meghívás a NATO-tagság "gyorsított ütemezésére" újabb provokáció Oroszország számára. Putyin a saját feltételei szerint akarja lezárni az ukrajnai konfliktust és kivonulni, nem akar beleragadni egy évekig elhúzódó mocsárba. A NATO pontosan ezt akarja. Svédország és Finnország megnyerése az ő kísérletük arra, hogy biztosítsák az évekig tartó konfliktust és feszültséget. Putyin ezt túlságosan is jól érti. Miközben egyik rossz ötletről a másikra tántorognak, figyelmet kell fordítani arra az illetlen sietségre, amellyel haladnak. Úgy tűnik, hogy menet közben találják ki a dolgokat, és mindezt a következmények nyilvánvaló érzékelése nélkül.

A Trump 2.0 kilátása nem az egyetlen időérzékeny kérdés, amellyel a globalistáknak szembe kell nézniük. A világgazdaság az összeomlás szélén áll. Srí Lanka nemrégiben nem fizette ki nemzetközi adósságait. Ez azonnal legalább 500 milliárd dolláros lyukat fog ütni a világgazdaságon. Riasztó, hogy a Világbank szerint több mint 70 másik ország van hasonlóan veszélyes gazdasági helyzetben. A legtöbbjük adósságai kifizethetetlenek, és az IMF megoldása, a strukturális kiigazítás (megszorítások), privatizációk és a kormányzati szolgáltatások csökkentése, ezeket az országokat a nélkülözés és a társadalmi nyugtalanság generációira küldené. Vagy pedig teljes mértékben megtagadhatják az adósságot, és elhagyhatják a nyugati bankmodellt.

 

 

Kínának és Oroszországnak is van alternatívája a SWIFT-hez képest, és szívesen látják azokat az országokat, amelyek ki akarnak lépni a neoliberális pénzügyi ültetvényről. Mindkettő a fejlesztést szolgáló befektetéseket, a be nem avatkozást és az országok szuverenitásának tiszteletben tartását kínálja. Mindezek a dolgok minden ország számára értékesek, de a nyugati uralom alatt elérhetetlenek. A globális dél országai hamarosan döntést hoznak arról, hogy kihez kívánják igazítani jövőjüket.

Az ENSZ elé május 22-én kerülő új javaslat lényegében azt követeli meg, hogy egy újabb világjárvány esetén minden nemzet adja át szuverenitását a WHO-nak. Az, hogy egyáltalán azt gondolják, hogy a kovid után a WHO ilyen szintű bizalmat élvez, tévhit. Ez az átlátszó hatalomátvétel könnyen felismerhető, és abban a valószínűtlen esetben, ha eléggé megragad, számíthatunk arra, hogy röviddel ezután újabb világjárvány következik. Az összeesküvésnek még mindig megvannak az eszközei arra, hogy hízelegjen, megvesztegesse és megfenyegesse az országokat, hogy engedelmeskedjenek, és kétségtelenül meg is próbálja majd, de az elfogott nyugati országokon kívül egy ilyen kétségbeesett lépés aligha fog támogatást kapni.

A Covidnak nem sikerült bevezetnie a Nagy Újraindítást, de olyan pusztítási hullámot indított el a globális gazdaságban, amelynek helyreállítása generációkat vehet igénybe. A Covid bűnös rossz irányításával kapcsolatos számos kérdés megválaszolatlan marad. Kevés olyan nemzet van, amely ne táplálna mélységes ellenszenvet a hírhedten korrupt és alkalmatlan WHO és annak népirtó cukrosbácsija, Bill Gates iránt. A javaslat puszta merészsége kétségbeeséstől bűzlik. A közelgő szavazás valószínűleg újabb éles emlékeztetőül szolgál majd a globalisták számára, hogy hatalmuk és befolyásuk egyre csökken.

 

 

A Nagy Újraindítás meg fog történni, csak nem a globalisták által tervezett módon. Lehet, hogy ehelyett be kell érniük a nagy szétválasztással. Ahogy a nyugati befolyás továbbra is gyors ütemben csökken, az országok egyre inkább a kínai/orosz pályára fognak áramlani. Az NWO, amelyre generációk óta vágynak, valószínűleg Nyugat-Európára és Észak-Amerikára, vagyis a világ népességének mintegy 15%-ára korlátozódik. A katasztrofális ukrajnai provokáció és a sikertelen szankciók hatása hamarosan tagadhatatlanná válik. Az élelmiszer- és energiahiány az ellenőrizhetetlen inflációval együtt még ezt a kisebb NWO-t is nehezebb lesz irányítani. A császárnak nincs ruhája, ahogy azt most már mindenki láthatja, a játékuk régi, fáradt és kiszámítható, és nincsenek új ötleteik. A globalistáknak talán nem kell aggódniuk egy Trump visszatérése miatt 2024-ben. Nagyon valószínű, hogy az óra addigra már kifut számukra. Bármelyik nap megtörténhet.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/globalistak-versenye-az-idovel

Transzhumanista eugenika

Forrás: www.kla.tv/22634
Miért betegeskedik ennyi ember? Mi a különbség a mai és a 100 évvel ezelőtti állapotok között ebből a szempontból? Mi a végső célja a korona planémiának? Dr. Utsumi válaszol ezekre és sok más kérdésre japán és globális szemszögből.
Két fajra szakad az emberiség: az irányítókra és az irányítottakra. A transzhumanizmus az eugenika döntő pillanatát hozza el

Hírességek szenvednek és meghalnak a vakcinák káros hatásai miatt XXVIII. rész

Híres emberek, mint Belinda Bencic, Néstor Abad, Victoria Azárenka, Pierre Gasly, Mika és sokan mások szenvednek a mérgező vakcinák hatásaitól, és néhányan meghaltak. Ha ez megtörténik a híres emberekkel, hány névtelen érintett lehet, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is veszik számba őket?

Van egy hamis elnökünk, egy hamis vakcinánk egy hamis pandémiára és egy hamis Pápánk.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Patrick Coffin 7 érvvel bizonyítja, hogy Ferenc antipápa, nem akarja a Krisztus vikáriusa címet sem, ami pedig a pápák hagyományos megnevezése, és nem tükrözi híven a katolikus egyház tanításait sem.

Geert Vanden Bossche virológus: nincs nyájimmunitás! Ne oltsák be a gyermekeket!

Geert Vanden Bossche virológus elmagyarázza, hogy egy pandémiát úgy tarthatunk ellenőrzés alatt, ha kialakítjuk a nyájimmunitást és csökkentjük a fertőzés átviteli szintjét. Ha nem avatkozunk be erőteljesen, biztos, hogy katasztrófával fogunk szemben állni.

Kvantumpontokat oltanak belénk, hogy kezelhető gépekké változtassanak bennünket

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Francesca Benevento önkormányzati képviselő bizonyította a gyógyszerlobby mértéktelen hatalmát és azt ahogy nemcsak a vakcinák piaca felett gyakorolnak ellenőrzést, hanem a politikusaink felett is, és nem osztja a kormány szabadsággyilkos rendeletét a zsarolás bűncselekményéről. Ellen kell állni, sokan vagyunk, sikerrel járunk.

A beoltottak valamilyen szintű AIDS-t kaptak. A 3. adaggal megszűnik a természetes immunitás

Todd Calender ügyvéd és aktivista szerint abnormálisan meg fog nőni a mindenféle okból eredő rákos megbetegedések, szívproblémák, gyulladásos- és véralvadási problémák száma. Ennek egyetlen oka van: az immunrendszer elpusztítása, ami nem más, mint a vakcina által kiváltott autoimmunhiányos tünetegyüttes.