2022. augusztus 6., szombat

Recesszió?

Az meg miafrászfene?
Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/rkAKGpRhuqo

Tucker Carlson: Növekszik a gyógyszerfogyasztás miatti öngyilkosságok és gyilkosságok száma

Tucker Carlson, újságíró és műsorvezető bejelenti, hogy 3000 %-kal emelkedett a demencia-szerű viselkedés ’elkerülésére’ szolgáló pszichotrópikus szerek felírása. És egyre több az öngyilkossághoz hasonló magatartásforma.

Politikusok és vezető tisztségviselők a vakcinák miatti káros hatásoktól szenvednek és meghalnak. IX. rész

A becsapott politikusok és magas rangú tisztviselők, mint például Lord David Trimble, Mohammed Barkindo, Luiz Gastão de Orleans-Bragança, Massimo Speca, Sonia de Morales de Borbón-Dos Sicilias és mások a világ minden táján szenvednek és meghalnak a vakcinák káros mellékhatásai miatt.

Dr. Vernon Coleman: A Nagy Újraindítással a dolgok sokkal rosszabbak lesznek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Vernon Coleman szerint 6 hónapunk van hátra az egyéniség és a szabadság teljes felszámolásáig. A többség meghal, de még nem veszik észre. Mindent darabokra tép az egoizmus.

Jair Bolsonaro szerint sok haláleset elkerülhető lett volna korai kezeléssel, nem pedig az oltással

Jair Bolsonaro brazil elnök elmagyarázza, miért nem oltatta be magát, és miért döntött úgy, hogy Brazíliában önkéntessé teszi az oltást. Arra a következtetésre jut, hogy sok haláleset elkerülhető lett volna a betegség korai kezelésével, nem pedig a vakcinával, amely annyi halálesetet és mellékhatást okoz.

A Bigtree-től: Állítsátok meg ezt az őrületet! “Nem” az egészséges gyermekek millióinak beoltására

Del Bigtree újságíró elítéli a gyermekek beoltását. Állítsuk meg ezt az őrültséget, mielőtt elpusztítunk mindent, ami jó a világon! - mondta határozottan.

A mesterséges méh már valósággá vált. Egy lépéssel közelebb a transzhumanizmushoz

Gillian Stone elítéli, hogy a technológia segítségével egy 'emberfeletti' fajt akarnak létrehozni, és hogy a teremtés megszünteti az ember isteni függőségét. Az emberiség személytelen, undorító és perverz változatát alakítja ki.

Híres színészek szenvednek káros hatásoktól és halnak meg a vakcinák után. XLIV. rész

Olyan híres színészek, zenészek, énekesek, mint Julio Iglesias, Alesya Lazareva, Jeff Diamond, Gautham Raju, Thalia és sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak miatta. Ha ez a hírességekkel történik, akkor hány névtelen ember érintett még, akiket a média nem mutat be, és nem is számolnak velük?

Számos koncertet mondtak le világszerte a vakcina hatása miatt

A mérgező Fenevad bélyege szedi az áldozataikat az énekesek között, ezt nem lehet eltitkolni, és számos, már tervezett koncertet mondanak le. Ha ez a hírességek körében történik, akkor hány ezerrel több lesz érintett az átlagemberek között, akikről nem is tudunk?

Denzel Washington, elítéli a gyűlöletkeltő intézkedéseket, az igazság közlésére kéri az újságírókat

Denzel Washington nyíltan elítéli a Covid-diktatúrát, azokat a diktatórikus intézkedéseket, amelyekkel oltottsági állapotunk alapján osztanak meg minket. Arra kéri az újságírókat, hogy mondjanak igazat.

A rabszolgaság egy transzhumanista társadalomban sokkal rosszabb, mint a halál!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Catherine Austin amellett érvel, hogy ki kell lépnünk a félelemből és harcolnunk kell, mert két utunk van: megőrizni, megvédeni és újraépíteni az emberi civilizációt, vagy rabszolgákká válni.

A tüskefehérje vakcina rákkeltő szekvenciát tartalmaz

Juan Zaragoza mérnök elmagyarázza, hogy a Moderna "vakcinája" egy olyan gén szintetikus mutációs szekvenciáját kínálja, amely képes rákot előidézni, és a legmegdöbbentőbb az, hogy a Moderna már 2018-ban szabadalmaztatta azt.

Rob Schneider, a szólásszabadságért és a gyógyszerek ellen

Rob Schneider támogatja mindazokat, akik harcolnak a globalizmus ellen, felszólalnak a gyermekek beoltása és a szabadságunkat korlátozó kormányok ellen.

Nicole Kidman sötét családi múltat rejteget, a sátánista elit tagja, gyilkos vakcinákat és rovarfogyasztást népszerűsít. Milyen az igazi arca?

iframe src="https://www.bitchute.com/embed/0gLcgLwdacKV/" style="border: none;" width="640" height="360">

Várhatóan a biztosítótársaságok beperlik az oltóanyaggyártókat

Harvey Risch, a Yale Egyetem epidemiológusa arra számít, hogy a biztosítók pénzügyi kártérítést fognak kérni a Covid-19 vakcina gyártóitól a "korai váratlan halálozási kárigények" fedezésére, mivel "jelentős pénzügyi kockázatot jelent számukra, amelyet ki kell találniuk, hogyan kezeljenek".

A biztosítók aktuáriusai úgy becsülték, hogy a Covid-oltottak "tovább fognak élni, mint ahogyan éltek", az eredeti [klinikai] kísérletekből származó, az "összhalálozásra vonatkozó ... téves adatok alapján" - mondta Risch a Just the Newsnak.

Itt megnézheti a videót a Rumble-on.

Just the News: A biztosítótársaságok tudnak a legjobban visszavágni a Covid vakcina gyártóinak, "jelentős pénzügyi kockázatot" vállalnak,

A fentiek egy interjúból lettek kivágva, melynek címe: "Dr. Harvey Risch, Md, PhD: Dr. Birx megpróbálta átírni a történelmet a Fox News legutóbbi interjújában'. A teljes 8 perces interjút ITT tekintheti meg.

A Lincoln National a kifizetett haláleseti juttatások 163%-áról számol be

Korábban már közöltünk cikkeket arról, hogy a OneAmerica és a Lincoln National 2021-ben megemelte a nem kovidens halálesetekre vonatkozó kifizetéseket. Az alábbiakban egy gyors emlékeztető, hogy Risch fenti és Bourla alábbi nyilatkozatai némi kontextust kapjanak.

 

 

2021. december végén jelent meg a OneAmerica vezérigazgatójának sztorija, miszerint a 18-64 éves dolgozók körében a halálozások száma 40 %-kal nőtt 2021 harmadik negyedévében. Öt hónappal később, 2022 májusában az Egyesült Államok ötödik legnagyobb életbiztosítója, a Lincoln National arról számolt be, hogy 2021-ben - a Covid "vakcinák" első évében - 163%-kal nőttek a csoportos életbiztosítások alapján kifizetett haláleseti juttatások.

2019-től, a világjárvány előtti utolsó normális évtől 2020-ig, a Covid-19 vírus évéig a kifizetett csoportos haláleseti juttatások mindössze 9%-kal emelkedtek. A csoportos haláleseti ellátások azonban 2021-ben, a vakcina bevezetésének évében csaknem 164%-kal nőttek 2020-hoz képest: 1,4 milliárd dollárral, szemben a pandémia előtti 2019-es 500 millió dollárral és a 2020-as 548 millió dollárral.

Hány halálesetet jelent a 163%-os növekedés? Az éves kimutatásokban szereplő dollárszámok alapján nem lehet megállapítani. A benyújtott kimutatások nem mutatják a kárigények számát, csak a kifizetett kárigények teljes dollárösszegét.

A Society for Human Resource Management szerint a munkáltató által biztosított csoportos életbiztosítások átlagos haláleseti juttatása egy évi fizetés.

Ha az Egyesült Államokban a csoportos életbiztosítással fedezett személyek átlagos éves fizetése 70 000 dollár, akkor ez 20 647 olyan dolgozó felnőtt halálát jelentheti, akiket csak ez az egy biztosító társaság fedezett. Ez legalább 10 000-rel több halálesetet jelentene, mint egy átlagos évben csak ennél az egy társaságnál.

Sajtóközleményében a Lincoln National nagyrészt a "nem járványhoz kapcsolódó megbetegedésekkel [betegség], beleértve a szokatlan kárrendezéseket és a társaság alternatív befektetési portfólióján belüli kedvezőtlenebb hozamokat" okolta a 2022-es év első negyedévének 41 millió dolláros működési veszteségéért.

A OneAmericához hasonlóan 2021-ben nemcsak a munkaképes korúak halálozásai szöktek hallatlanul magasra, hanem a rövid és hosszú távú rokkantsági kárigények is.

 

 

Június közepén, amikor a Lincoln Nationalről szóló történet megjelent, a többi biztosítótársaság éves kimutatásait még mindig összeállították és átnézték. Akkoriban a Lincoln National mutatta a 2021-ben kifizetett haláleseti juttatások legélesebb növekedését, bár a Prudential és a Northwestern Mutual is jelentős növekedést mutatott - 2021-ben sokkal nagyobb növekedést, mint 2020-ban, ami azt jelzi, hogy a gyógymód rosszabb, mint a betegség - sokkal rosszabb.

További olvasnivalók:

Amerikai életbiztosító 40%-os növekedést jelentett a halálesetek számában a Covid-19 oltóanyag bevezetésének kezdete óta
A OneAmerica életbiztosító adatai megerősítik, hogy a Covid-19 elleni védőoltással beoltott 18-64 évesek 50%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg, mint az oltatlanok
Az amerikai életbiztosító 176%-os növekedést szenved el a fiatal felnőttek körében 2021-ben bekövetkezett halálesetekre vonatkozó kifizetésekben a 2019/2020-as átlaghoz képest
A Pfizer vezérigazgatója átadja a felelősséget?
Márciusban a Washington Post megkérdezte a Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát, hogy mi alapján döntött az mRNS "vakcina" útja mellett, és nem a hagyományos vakcina útját választotta. Bourla válaszolt:

"Az mRNS volt az a technológia, amellyel kapcsolatban kevesebb tapasztalatunk volt, mindössze két éve dolgozunk ezen. És valójában az mRNS olyan technológia volt, amely addig a napig egyetlen terméket sem szállított, sem vakcinát, sem más gyógyszert. Tehát ez nagyon ellenkező értelmű volt. Meglepődtem, amikor azt javasolták nekem, hogy ez a helyes út... Meggyőztek. Követtem az ösztöneimet, hogy tudják, mit mondanak".

Washington Post Live: Albert Bourla arról, hogy az mRNS-technológia miért volt "kontraintuitív" egy hatékony vakcina előállításához, 2022. március 10. (2 perc)Kik azok az "ők"? Lehet, hogy Bourla megalapozza, hogy a felelősséget "rájuk" hárítsa? Bölcs dolog lenne, ha "ők" felkapnák a fejüket.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/varhatoan-a-biztositotarsasagok-beperlik-az-oltoanyaggyartokat

A londoni Royal College of Music felfüggesztette az ukrán zongoraművészt - Milyen mélyre süllyedhet az Egyesült Királyság?

 

London legjobb zeneiskolája eljárást indít egy ukrán származású tanár ellen, mert Mariupolban játszott

A brit főiskola felfüggeszti az ukrán zongoraművészt

A londoni Royal College of Music felfüggesztette Alexander Romanovszkijt, az intézmény egyik öregdiákját és oktatóját a háború sújtotta Mariupol városában való fellépése miatt. A konzervatórium egy, a közösségi médiában közzétett videóra hivatkozott, amelyen az ukrán származású zongorista egy Schubert-szonátát játszik a romba dőlt Drámai Színház előtt, amelyet a brit média orosz "háborús bűncselekmény" helyszínének nevezett, egy másik zenésszel együtt, aki nyíltan támogatja Oroszországot a konfliktusban.

Romanovszkij 2008-ban végzett a Royal College of Musicban, és ott, valamint az olaszországi Conservatorio di Reggio Emiliában tanított. Kedden azonban az RCM felfüggesztette őt "a hivatalos fegyelmi eljárás lefolytatásáig" - írja a Times of London.

A zongoraművész nyilvánvaló vétsége az volt, hogy Franz Schubert 1. D-dúr szonátáját játszotta a mariupoli drámai színház előtt, Petr Lundstrem hegedűművész mellett, akit a Times "az orosz invázió támogatójaként" jellemzett.

A drámai színházban "több mint egy tucat ember halt meg a márciusi bombázásban" - írta a brit lap, és tovább idézte az Amnesty International leírását, amely szerint az eset "egyértelmű háborús bűncselekmény".

Az ukrán hatóságok kezdetben azt állították, hogy több mint 1000 civil halt meg az állítólagos orosz légicsapásban. Az orosz hadsereg azzal vádolta a neonáci "Azov" ezredet - amely májusig Mariupolt tartotta hatalmában -, hogy felrobbantotta az épületet, amelyben civilek tartózkodtak, hogy így vádolhassa Oroszországot atrocitásokkal. Két nap alatt azonban több mint 200 embert mentettek ki a romok alól, és csak egy ember sérült meg.

Az ukrán állítások egyik fő forrása Ljudmila Denisova emberi jogi biztos volt. A kijevi parlament május végén elbocsátotta, mert az orosz katonák által elkövetett "tömeges nemi erőszakról" szóló állítások gyártásával rontotta az ország hitelét és hírnevét.

Az Oroszországgal szembeni szankciók miatt Nagy-Britannia fish'n'chips nélkül maradhatna

 

 

A romokon kívüli fellépés mellett Romanovszkij "vétségének" tűnik, hogy Lundstremmel társult. A Times szerint Romanovszkij Telegram-posztjain ő és Lundstrem "egy Mariupol feliratú, az orosz zászló színeire festett tábla előtt" pózolnak, és Lundstrem "egy olyan pólót visel, amelyen egy "Z" betű látható, amely az orosz invázióval kapcsolatos szimbólum, valamint a "Rus" szó, amely nacionalista kifejezés a szlávok egyesülésére".

Romanovszkij táviratában állítólag az is látható, amint Mariupolban a háború hegei mellett halad el, és arról beszél, hogy a művészet ereje képes békét és szeretetet hozni a sújtott közösségekbe. A zongorista hétfőn a Timesnak elmondta, hogy 2021-ben beutazta Európát, és több mint 40 szabadtéri koncertet tartott, hogy segítsen a Covid-19 járvány alatt szenvedő embereken, és népszerűsítse azt az elképzelést, hogy "az élő zene a társadalom elsődleges szükséglete".

Úgy érezte, hogy ugyanezt Kelet-Ukrajnában is meg kell tennie, és a Timesnak elmondta, hogy "nagyon szívesen ellátogatna a többi ukrajnai területre is, ha ez lehetséges lenne".

A Királyi Zenei Főiskolát 1882-ben alapították. Áprilisban "a világ legjobb előadóművészeti intézményének" minősítették.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-londoni-royal-college-of-music-felfuggesztette-az-ukran-zongoramuveszt-milyen-melyre-sullyedhet-az-egyesult-kiralysag

Sting félbeszakította szombat este a varsói koncertjét

VARSÓ, Lengyelország Sting brit zenész félbeszakította szombat este a varsói koncertet, hogy figyelmeztesse a közönséget, hogy a demokráciát világszerte támadják, és hogy az ukrajnai háborút "hazugságon alapuló abszurditásnak" minősítse.

https://t.me/ebredes2017/19401

 

A vakcina, amely maga is vírus

Végy egy mély lélegzetet - A be nem oltottakat elgázosítani; Az "oltatlan" kérdés (újratárgyalva) ANTIKRISZTUS BIRODALMÁT LE KELLENE ROMBOLNI, NEM SEGÍDKEZNI BENNE!!

 

Végy egy mély lélegzetet - Az "oltatlan" kérdés (újratárgyalva) - C. J. Hopkins

1941. szeptember 1-jén Reinhard Heydrich, a birodalmi biztonság főnöke, az egyik legfanatikusabb, tömeggyilkos náci, egy mára már hírhedtté vált rendeletet adott ki, amelyben elrendelte, hogy a hat éven felüli zsidóknak nyilvánosan azonosító jelvényt kell viselniük. A zsidó jelvény, egy sárga Dávid-csillag, amelybe a "zsidó" szót írták bele, a zsidók megbélyegzésére és megalázására szolgált, és arra is használták, hogy elkülönítsék őket, valamint megfigyeljék és ellenőrizzék mozgásukat.

Jelenleg semmi ilyesmi nem történik, különösen nem az új normális Németországban.

Ami jelenleg az Új Normális Németországban történik, az az, hogy a kormányt irányító fasiszta fanatikusok újra átírják a "fertőzésvédelmi törvényt" - ahogy azt az elmúlt két évben többször is tették -, hogy lehetővé tegyék maguknak, hogy továbbra is megsértsék a német alkotmányt (a "Grundgesetz"-et), és a "közegészségügy védelmének" álcája alatt önkényes rendeletekkel uralkodjanak a nemzet felett.

Ez az ismételten felülvizsgált "fertőzésvédelmi törvény" - amely felhatalmazást adott az Új Normális Németország kormányának arra, hogy lezárásokat, kijárási tilalmat, az Új Normális elleni tiltakozások betiltását, az orvosi kinézetű maszkok kötelező viselését, az "oltatlanok" elkülönítését és üldözését stb. elrendelje - természetesen a legkevésbé sem hasonlítható az 1933-as "felhatalmazó törvényhez", amely a náci Németország kormányának felhatalmazást adott arra, hogy "a nép bajának orvoslása" ürügyén bármilyen rendeletet kiadhasson.

A két jogszabály között egyáltalán nincs semmi hasonlóság.

Úgy értem, nézzék meg ezt az "őszi/téli tervet" a "fertőzésvédelmi törvény" új felülvizsgálatára, amely októbertől húsvétig marad érvényben, és amelyet a kormánytisztviselők és az állami propagandisták (a/k/a német média) a "hóláncrendeletekhez" hasonlítanak.

Ebben a tervben egyáltalán nincs semmi hátborzongatóan fasiszta vagy távolról sem náci.

A repülőgépeken és vonatokon, valamint a repülőtereken és a pályaudvarokon mindenkit arra kényszerítenek, hogy kutyanyálas maszkot - azaz az EN 149 szabvány által meghatározott FFP2 "szűrőarcot" - viseljen, kivéve a repülőterek és a pályaudvarok személyzetét, valamint a légiutas-kísérőket, kalauzokat stb. akiket csak "orvosi kinézetű maszkok" viselésére köteleznek. A kórházakban, klinikákon, orvosi rendelőkben, idősotthonokban és más egészségügyi intézményekben nemcsak a kutyaszimatú maszkok viselésére kényszerítenek majd mindenkit, beleértve a személyzetet is, hanem arra is, hogy alávessék magukat a vizsgálatnak, hacsak nem tudják igazolni az előző három hónapos időszakon belüli "oltást" (vagy gyógyulást, ami szintén vizsgálatot jelent). A magánvállalkozások telephelyein, azaz irodákban, gyárakban, raktárakban stb. a korábban visszavont Arbeitsschutzverordnung ("Corona munkavédelmi rendelet") - maszkok, tesztek, kényszerített "oltások", "társadalmi távolságtartás", műanyag korlátok stb. - októberben lép újra életbe, és a húsvéti ünnepekig marad érvényben.

Az egyes szövetségi államok felhatalmazást kapnak további értelmetlen "korlátozások" bevezetésére, mint például az általános maszkkötelezettség az üzletekben, éttermekben és minden más típusú "belső térben", a nyilvánosan vagy otthonukban összegyűlők számának korlátozása, valamint a gyerekek kötelező maszkja az iskolákban és a tesztelés az óvodákban és bölcsődékben. Éttermekben, bárokban, színházakban, múzeumokban, sportlétesítményekben és nagyjából mindenhol máshol a társadalomban a szövetségi államok megkövetelhetik, hogy az emberek mutassanak be bizonyítékot a közelmúltban történt "oltásról" vagy gyógyulásról, hogy mentesüljenek a maszk viselése alól.

 

 

Oké, hadd fordítsam le újra.

Ez az utolsó rész azt jelenti, hogy bárki, aki nem hajlandó alávetni magát az ismételt "oltásnak" vagy vizsgálatnak, kénytelen lesz maszkot viselni a nyilvánosság előtt, hogy azonosítani tudja magát, mint "nem oltott" (azaz az Új Normális Birodalom hivatalos "Untermenschen"-je).

Szóval, oké, talán ez egy kicsit hátborzongatóan fasiszta és nem annyira nem náci, mint ahogy fentebb sugalltam. Egy nemrégen megjelent tweetben így fogalmaztam ...

Mondanom sem kell, hogy ez zavaros lehet, mivel az új normálisok rendkívül ragaszkodnak a maszkjaikhoz, amelyeket már két és fél éve viselnek - mint a nácik a horogkeresztes kitűzőket -, hogy nyilvánosan jelezzék "szolidaritásukat" (azaz az új hivatalos ideológiának való esztelen megfelelést). És most a maszkok úgy fognak működni, mint a "zsidó jelvények" a Dávid-csillaggal, amelyeket a nácik kényszerítették a zsidókat, hogy viseljenek, kivéve a tömegközlekedési eszközökön, repülőgépeken és vonatokon, hacsak a szövetségi államok nem döntenek úgy, hogy mindenkit arra kényszerítenek, hogy mindenhol maszkot viseljen, amely esetben ... nos, értitek az általános elképzelést.

Mégis, az a tény, hogy mindenkinek be kell majd mutatnia az "oltási papírokat" (vagy a "gyógyulási papírokat"), ha be akar menni egy étterembe, vagy egy bárba, vagy moziba, vagy színházba, és alapvetően bármi máshoz a társadalomban, kárpótolhat a maszkzavarért. Úgy értem, milyen fasiszta társadalom lenne az, ha nem kellene felmutatni a "papírjainkat" egy gyöngyszemű bunkónak, hogy egy csésze kávéhoz jussunk?

Mielőtt feljelentést tennél a BfV-nél, azaz a német szövetségi belügyi hírszerző ügynökségnél a "holokauszt relativizálása" és a "demokratikus állam delegitimálása" miatt, ami itt Németországban bűncselekmény, szeretném még egyszer a jegyzőkönyv kedvéért elmondani, hogy nem támogatom a sárga Dávid-csillag használatát az Új Normál elleni tiltakozáshoz (mint a fenti tweetben szereplő fotón). Szerintem ez ostobaság és kontraproduktív. Az Új Normálnak semmi köze a holokauszthoz, a zsidókhoz, vagy akár a nácizmushoz önmagában.

 

 

De legyünk tisztában azzal, hogy mi történik Németországban.

Az történik, hogy egy új hivatalos ideológiát erőltetnek a társadalomra. Erőszakkal kényszerítik rá a társadalomra. És most azokat közülünk, akik nem hajlandók alkalmazkodni hozzá, arra utasítják, hogy a nyilvánosság előtt járkáljanak, és viseljék a nem alkalmazkodásuk látható szimbólumait.

Sajnálom, de a párhuzam tagadhatatlan.

Ennek az új hivatalos ideológiának semmi köze a légúti vírushoz vagy bármilyen más közegészségügyi veszélyhez. Ezen a ponton nem kell megismételnem ezt az érvelést. A világ országainak többsége végre visszavonta "szükségintézkedéseit", és elismerte azokat a tényeket, amelyekre mi, "összeesküvés-elméletek hívei" az elmúlt két és fél évben hivatkoztunk, és amelyek idézéséért könyörtelenül démonizáltak és cenzúráztak bennünket.

Még Németország "Corona-intézkedéseiről" nemrégiben készült független értékelés sem tudott semmilyen bizonyítékot felmutatni, amely alátámasztotta volna azok hatékonyságát. Komolyan, az új normális német hatóságok a maszk-mandátumok hatékonyságára vonatkozó állításukat az "aranyszíriai hörcsögmodellre" alapozzák. (Valószínűleg azt hiszik, hogy viccelek, de nem.) Karl Lauterbach, a fanatikus egészségügyi miniszter pedig nyíltan kijelentette, hogy a "nem beoltottak" nyilvános maszkviselésre való kényszerítése "motivációs" taktika, hogy zaklassák őket, hogy kövessék az utasításokat, és alávessék magukat egy olyan "oltásnak", amit most már a német kormány is elismer, hogy legalább több tízezer ember halálát vagy súlyos sérülését okozta Németországban.

Nem, ez az új hivatalos ideológia, az Új Normális - amely még mindig nagyon is érvényben van olyan helyeken, mint Németország, Kína, Kanada, Ausztrália, New York, Kalifornia, stb - csupaszon, tagadhatatlanul, tisztán ideológiai. Nem tényeken, hanem hiedelmeken alapul. Ez egy hitrendszer, mint minden más ideológia. Lényegében nem különbözik egy hivatalos vallástól ... amely démonizál és üldöz minden más vallást, nem vallást és minden más hitrendszert.

Ezen új hivatalos hitrendszer szerint azok közülünk, akik más hitet vallanak, és nem hajlandók áttérni az új hivatalos hitre (vagy úgy tesznek, mintha áttérnének az új hivatalos hitre), veszélyes, idegen elemek a társadalomban. És így mostantól kezdve az Új Normális Németországban kénytelenek leszünk más hitünk (másságunk) látható szimbólumát viselni a nyilvánosság előtt, hogy a hatóságok és a jó német tömegek azonosítani tudjanak minket.

 

 

Ismerősen hangzik mindez?

Eléggé biztos vagyok benne, hogy valaki el fogja olvasni ezt (és látni fogja a fentebbi tweeteket), és fel fog jelenteni a "holokauszt relativizálása" miatt. Csak a jegyzőkönyv kedvéért: nem "relativizálom a holokausztot". Egy totalitárius rendszert hasonlítok össze egy másikkal. Igen, a náci Németország és az újnáci Németország két nagyon különböző totalitárius rendszer, és felvázoltam a lényeges különbségeket és hasonlóságokat, de ugyan már, ez nem olyan kurva nehéz. A náci Németországban a zsidók voltak a bűnbakok. Az Új Normális Németországban a "beoltatlanok".

Mennyire kell még kirívóbbá válnia, hogy az emberek ne tegyenek úgy, mintha nem erről lenne szó? A hatóságoknak szó szerint táborokba kell zárniuk minket? Hány embernek kell még meghalnia vagy súlyosan megsérülnie az "oltások" miatt, amelyekre nem volt szükségük, de kénytelenek voltak alávetni magukat? Most nem az új normálisokhoz beszélek, sem azokhoz az emberekhez, akik mindvégig harcoltak ez ellen. Azokhoz az emberekhez beszélek, akik látják, hogy mi történik, és elborzadnak attól, ami történik, de valamilyen okból kifolyólag nem hajlandóak beszélni... és igen, tudom, hogy nagyon jó okai vannak. Néhányuknak családot kell eltartaniuk, és karrierjüket kell védeniük, és komolyan, megértem. De meddig kell elmenni? Melyik az a pont, amikor úgy érzik, hogy fel kell szólalniuk, függetlenül a személyes és szakmai következményektől?

Talán szánjatok egy kis időt és meditáljatok ezen.

Ó, és itt egy kis vizuális segítség, ami segíthet az embereknek a meditációban. Ez egy graffiti, amit valaki egy udvar falára festett itt New Normal Németországban, azt hiszem, 2021 őszén. Akkoriban már feltettem, de nem tett túl nagy hatást. Talán most már lesz.

Lefordítom. Az áll rajta, hogy "GÁZT AZ OLTATLANOKRA".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vegy-egy-mely-lelegzetet-a-be-nem-oltottakat-elgazositani-az-oltatlan-kerdes-ujratargyalva

Hiroshima 1945. 08. 06. – Nagasaki 1945. 08. 09.

 

200 000 ártatlan civil áldozat. – Azóta egyetlen nemzet sem vetett be tömegpusztító fegyvert

200,000 innocent civilian victims. – Since then, no other nation has deployed a weapon of mass destruction.

 

 

https://szabadriport.wordpress.com/2022/08/06/soha-tobbe-never-again/