2022. augusztus 6., szombat

Várhatóan a biztosítótársaságok beperlik az oltóanyaggyártókat

Harvey Risch, a Yale Egyetem epidemiológusa arra számít, hogy a biztosítók pénzügyi kártérítést fognak kérni a Covid-19 vakcina gyártóitól a "korai váratlan halálozási kárigények" fedezésére, mivel "jelentős pénzügyi kockázatot jelent számukra, amelyet ki kell találniuk, hogyan kezeljenek".

A biztosítók aktuáriusai úgy becsülték, hogy a Covid-oltottak "tovább fognak élni, mint ahogyan éltek", az eredeti [klinikai] kísérletekből származó, az "összhalálozásra vonatkozó ... téves adatok alapján" - mondta Risch a Just the Newsnak.

Itt megnézheti a videót a Rumble-on.

Just the News: A biztosítótársaságok tudnak a legjobban visszavágni a Covid vakcina gyártóinak, "jelentős pénzügyi kockázatot" vállalnak,

A fentiek egy interjúból lettek kivágva, melynek címe: "Dr. Harvey Risch, Md, PhD: Dr. Birx megpróbálta átírni a történelmet a Fox News legutóbbi interjújában'. A teljes 8 perces interjút ITT tekintheti meg.

A Lincoln National a kifizetett haláleseti juttatások 163%-áról számol be

Korábban már közöltünk cikkeket arról, hogy a OneAmerica és a Lincoln National 2021-ben megemelte a nem kovidens halálesetekre vonatkozó kifizetéseket. Az alábbiakban egy gyors emlékeztető, hogy Risch fenti és Bourla alábbi nyilatkozatai némi kontextust kapjanak.

 

 

2021. december végén jelent meg a OneAmerica vezérigazgatójának sztorija, miszerint a 18-64 éves dolgozók körében a halálozások száma 40 %-kal nőtt 2021 harmadik negyedévében. Öt hónappal később, 2022 májusában az Egyesült Államok ötödik legnagyobb életbiztosítója, a Lincoln National arról számolt be, hogy 2021-ben - a Covid "vakcinák" első évében - 163%-kal nőttek a csoportos életbiztosítások alapján kifizetett haláleseti juttatások.

2019-től, a világjárvány előtti utolsó normális évtől 2020-ig, a Covid-19 vírus évéig a kifizetett csoportos haláleseti juttatások mindössze 9%-kal emelkedtek. A csoportos haláleseti ellátások azonban 2021-ben, a vakcina bevezetésének évében csaknem 164%-kal nőttek 2020-hoz képest: 1,4 milliárd dollárral, szemben a pandémia előtti 2019-es 500 millió dollárral és a 2020-as 548 millió dollárral.

Hány halálesetet jelent a 163%-os növekedés? Az éves kimutatásokban szereplő dollárszámok alapján nem lehet megállapítani. A benyújtott kimutatások nem mutatják a kárigények számát, csak a kifizetett kárigények teljes dollárösszegét.

A Society for Human Resource Management szerint a munkáltató által biztosított csoportos életbiztosítások átlagos haláleseti juttatása egy évi fizetés.

Ha az Egyesült Államokban a csoportos életbiztosítással fedezett személyek átlagos éves fizetése 70 000 dollár, akkor ez 20 647 olyan dolgozó felnőtt halálát jelentheti, akiket csak ez az egy biztosító társaság fedezett. Ez legalább 10 000-rel több halálesetet jelentene, mint egy átlagos évben csak ennél az egy társaságnál.

Sajtóközleményében a Lincoln National nagyrészt a "nem járványhoz kapcsolódó megbetegedésekkel [betegség], beleértve a szokatlan kárrendezéseket és a társaság alternatív befektetési portfólióján belüli kedvezőtlenebb hozamokat" okolta a 2022-es év első negyedévének 41 millió dolláros működési veszteségéért.

A OneAmericához hasonlóan 2021-ben nemcsak a munkaképes korúak halálozásai szöktek hallatlanul magasra, hanem a rövid és hosszú távú rokkantsági kárigények is.

 

 

Június közepén, amikor a Lincoln Nationalről szóló történet megjelent, a többi biztosítótársaság éves kimutatásait még mindig összeállították és átnézték. Akkoriban a Lincoln National mutatta a 2021-ben kifizetett haláleseti juttatások legélesebb növekedését, bár a Prudential és a Northwestern Mutual is jelentős növekedést mutatott - 2021-ben sokkal nagyobb növekedést, mint 2020-ban, ami azt jelzi, hogy a gyógymód rosszabb, mint a betegség - sokkal rosszabb.

További olvasnivalók:

Amerikai életbiztosító 40%-os növekedést jelentett a halálesetek számában a Covid-19 oltóanyag bevezetésének kezdete óta
A OneAmerica életbiztosító adatai megerősítik, hogy a Covid-19 elleni védőoltással beoltott 18-64 évesek 50%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg, mint az oltatlanok
Az amerikai életbiztosító 176%-os növekedést szenved el a fiatal felnőttek körében 2021-ben bekövetkezett halálesetekre vonatkozó kifizetésekben a 2019/2020-as átlaghoz képest
A Pfizer vezérigazgatója átadja a felelősséget?
Márciusban a Washington Post megkérdezte a Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát, hogy mi alapján döntött az mRNS "vakcina" útja mellett, és nem a hagyományos vakcina útját választotta. Bourla válaszolt:

"Az mRNS volt az a technológia, amellyel kapcsolatban kevesebb tapasztalatunk volt, mindössze két éve dolgozunk ezen. És valójában az mRNS olyan technológia volt, amely addig a napig egyetlen terméket sem szállított, sem vakcinát, sem más gyógyszert. Tehát ez nagyon ellenkező értelmű volt. Meglepődtem, amikor azt javasolták nekem, hogy ez a helyes út... Meggyőztek. Követtem az ösztöneimet, hogy tudják, mit mondanak".

Washington Post Live: Albert Bourla arról, hogy az mRNS-technológia miért volt "kontraintuitív" egy hatékony vakcina előállításához, 2022. március 10. (2 perc)Kik azok az "ők"? Lehet, hogy Bourla megalapozza, hogy a felelősséget "rájuk" hárítsa? Bölcs dolog lenne, ha "ők" felkapnák a fejüket.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/varhatoan-a-biztositotarsasagok-beperlik-az-oltoanyaggyartokat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése