2023. május 25., csütörtök

Híres színészek meghalnak és szenvednek a vakcinák káros hatásaitól CIV. rész

Híres színészek, mint Jamie Foxx, Colin Farrell, Jack Nicholson, Yolanda Andrade, Barry Duffield és sokan mások megszenvedték a toxikus vakcinákat és néhányan meghaltak. Ha ez megtörténik a híres színészekkel, akkor vajon még hány névtelen embert érint, akikről nem számol be a média, és akiket nem számítanak bele?

Dr. Michael Yeadon: A történelem legdurvább bűntette előtt állunk, veszélyben a szabadság és az élet

Dr. Yeadon bejelenti, hogy a történelem legsúlyosabb bűncselekményének a kellős közepén vagyunk, nem térünk vissza a normalitáshoz és ha hagyjuk magunkat, akkor elveszítjük a szabadságot, de még az életet is; kérleli azembereket, hogy szálljanak be, legyenek bátrak, hívjanak be másokat is, mert így lehet majd megdönteni a zsarnokokat.

Mike Adams: a következő évtizedben a népesség felét – 4 milliárd főt – gépek és a MI helyettesíti

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams aktivista kiemeli, hogy a következő évtizedben bolygónk lakóinak a fele feleslegessé válik az automatizálási rendszerek miatt, mind az adminisztratív mind a kétkezi munkakörökben. Az általunk ismert emberi történelem korának a végéhez értünk. Nem lesz visszatérés a normalitáshoz. Aki szeretné ezt túlélni, ne robotként cselekedjen. Legyen egyedi, legyen emberi és autentikus.

Szerinted ilyen egy jogállam?

Melanie Phillips: Az igazság jobboldali koncepció

Forrás: John Anderson @ YouTube
'Truth is a Right Wing Concept' | Melanie Phillips
https://youtu.be/X3CeQ6qQlJ8

Calin Georgescu: A Nagy Baleset

Nem a Nyugat ínyére változik a világ – Negatív hitelminősítést kapott az USA

Rijád, Peking, 2023. május 25. csütörtök (MB)

A Fitch Ratings amerikai hitelminősítő intézet szerdán negatívra változtatta az Egyesült Államok hitelbesorolását, mert késlekedik a megállapodás a kolosszális államadósság további növeléséről, és emiatt válságba kerülhet az amerikai gazdaság – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

Még nem tudni, születhet-e olyan megállapodás a kongresszus két nagy pártja között, amellyel elkerülhetik a dollár leértékelését. A bizonytalanság kihat a globális pénzpiacra, a beruházók egy része menekül az amerikai valutától.

A demokrata párti Biden adminisztráció és a republikánus ellenzék közti egyezséget politikai nézetkülönbségük akadályozza. Míg Biden elnök Oroszország katonai legyőzésének ábrándját kergeti, és újabb és újabb fegyverszállítmányokkal igyekszik erősíteni Kijev helyzetét, egyidejűleg állami megrendeléseket adni az amerikai hadiiparnak, a republikánusok korlátozni akarják Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij támogatását. Mint Trump mondta, 24 órán belül véget vetnének a háborúnak.

Még nem tudni, születik-e kompromisszum köztük, és milyen. Viszont mind világosabb, hogy akármilyen kompromisszum szülessék is, az Egyesült Államok többé már nem tudja biztosítani a dollár egyeduralmát a világ fölött, pedig ennek köszönhette államadósságának finanszírozását.

Az amerikai dollár hanyatlását mélyreható világgazdasági és világpolitikai változások idézik elő. Egyre bővül azoknak az országoknak a köre, amelyek többé nem dollárban kereskednek egymással, hanem nemzeti valutában. E tekintetben élen jár Kína és Oroszország, mely szerdán miniszterelnöki szinten állapodott meg a a gazdasági együttműködés eddig példátlan szintre emelésében, és a kereskedelem nemzeti valutában történő bővítésében. Peking nagy érdeklődést tanúsít az Oroszországot, Fehéroroszországot, Kazahsztánt, Kirgizisztánt és Örményországot tömörítő Eurázsiai Gazdasági Unióval történő együttműködés iránt is. A BRICS csoportban is előtérbe kerül a nemzeti valutában, illetve Jüanban történő elszámolás. Irán és Oroszország szerdán állapodott meg a dollár kikapcsolásáról a két ország közti árucsere forgalomban.

A rendkívül intenzívvé váló kínai-orosz gazdasági együttműködés miatt a nyugati szankciók hatástalanná válhatnak a két keleti nagyhatalommal szemben, és inkább a szankciópolitika követőit sújthatják.

Mind több szakértő vallja, hogy a jövő tartalékvalutája a kínai Jüan lesz. Az átalakulási folyamat már tart, a változás egy évtizeden belül bekövetkezik, de Kína ennél is előbb válik majd a világgazdaság vezető hatalmává.

Az amerikai dollár pozícióvesztésében az Egyesült Államok világpolitikai visszaszorulása nyilvánul meg. Mind több ország rázza le magáról az amerikai fennhatóságot és lép a szuverén fejlődés útjára.

A folyamatra jellemző, a Perzsa-öböl térségében és a Közel-Keleten végbemenő folyamat: Szíria visszavétele az Arab Ligába, a diplomáciai viszony helyreállítása Szaúd-Arábia és Szíria, Szaúd-Arábia és Irán között. Szaúd-Arábia felvételét kérte a Brazíliát, Dél-Afrikát, Indiát, Kínát és Oroszországot magában foglaló BRICS-csoportba, a Kínát, Oroszországot, Indiát, Kazahsztánt, Kirgizisztánt, Pakisztánt, Tádzsikisztánt és Üzbegisztánt tömörítő Sanghaji Együttműködési Szervezettel (SCO) pedig partneri viszonyra lépett.

„Erős jelzés ez Amerikának, hogy átalakítjuk és átrajzoljuk kapcsolatainkat nélküled” – értékelte Abdulaziz al-Sager, az Öböl Kutató Központ (Gulf Reserch Center) elnöke.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Nincs politikai kiút

Forrás: the woodlander @ YouTube
"why the Initiative will succeed"
https://youtu.be/TXyh5hT10-o

A videóban idézett források:
Neil Oliver
https://youtu.be/NfDytPBhswI
Richard Vobes
https://youtu.be/DoE7x1_sOtU

Európa, az ostoba vazallus

Forrás: NachDenkSeiten @ YouTube
Die Kampfjet-Koalition: Die Dummheit der europäischen Vasallen kennt keine Grenzen - Oskar Lafontaine
https://youtu.be/LrqV40K1lOQ