2022. október 14., péntek

Bon appétit!

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/great-reset-am-kuechentisch-globalisten-wollen-uns-insekten-schmackhaft-machen

Orosz lőszerek megsemmisítik az ukrán erők tankjait, ágyúit és légvédelmi rendszerét

 

Az orosz fejlett Lancet lőszerek továbbra is súlyos emberi és anyagi veszteségeket okoznak a kijevi erőknek az egész harctéren.

Október 13-án és 14-én orosz források olyan felvételeket tettek közzé, amelyek hét, különböző frontokon a közelmúltban Lancet lőszerrel végrehajtott csapást mutatnak be. A csapások megsemmisítettek két szovjet gyártmányú T-72-es harckocsit, két amerikai gyártmányú M109 155 önjáró ágyút, egy amerikai gyártmányú Humvee páncélozott járművet, az ukrán különleges erők egy terepjáróját és egy szovjet gyártmányú Buk-M1 légvédelmi rendszert.

A Lancet, amelyet a ZALA Aero Group fejlesztett ki, olyan elektro-optikai rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a statikus és mozgó célok felderítését, követését és rögzítését.

A Lancet-3 továbbfejlesztett változatát, amely aerodinamikusabb kialakítású, meghosszabbított X-alakú szárnyakkal rendelkezik, a jelek szerint a csapások során használták. Ez a változat nagyobb hatótávolsággal és kitartással rendelkezik, mint az eredeti Lancet-3, amelynek hatótávolsága 40 kilométer, kitartása pedig csak 40 percig tart.

Az orosz hadsereg az ukrajnai különleges művelet kezdete óta használ Lancet lőszereket a kijevi erők ellen.

Az elmúlt hetekben az orosz hadsereg kiterjesztette a lőszeres lőszerek használatát, és új típusokat vezetett be, mint például a Geranium-1 és 2, amelyekről azt feltételezik, hogy az iráni Shahed-131 és 136 másolatai. Ennek következtében a kijevi erők súlyos emberi és anyagi veszteségeket szenvedtek.

https://southfront.org/russian-loitering-munitions-destroy-tanks-howitzers-air-defense-system-of-ukrainian-forces-videos/

A nemzetközi kapcsolatok rendszerének felszámolása, hogy elősegítsék az Antikrisztus megjelenését

 

"Európa egy kert, mi hoztuk létre ezt a kertet... A világ többi része nem igazán kert. A világ nagy része egy dzsungel. És a dzsungel képes betörni a kertbe... A dzsungel hallgat... Diplomataként hivatalosan az igazat kell mondanod, nem hazudhatsz, csak az igazat kell mondanod, de nem a teljes igazságot". - Joseph Borrel.

Az ukrajnai katonai konfliktus a nyugati diplomácia mélységes leépülését tárta fel. Az Egyesült Államok és műholdjainak folyamatos politikája máris tönkretette a békét a világ különböző régióiban. Ma már a globális politikai rendszert fenyegetik, amelyet már megbénítottak.

Október 13-án az ENSZ Közgyűlése határozatot fogadott el, amelyben elítéli a DPR, LPR, Herszon és Zaporozsje régiókban tartott "illegális" népszavazásokat. A határozat felszólítja Oroszországot, hogy vizsgálja felül a területek "annektálására vonatkozó kijelentéseket".

A határozatot 143 ország támogatta, öt ellenezte, 35 állam nem vett részt a szavazáson. Fehéroroszország, Észak-Korea, Nicaragua, Szíria és Oroszország a határozat ellen szavazott. India, Dél-Afrika, Kína, Kongó, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Mongólia, Kuba, Örményország, Thaiföld, Algéria és mások tartózkodtak.

Az ENSZ Közgyűlésének határozatai - a Biztonsági Tanács határozataival ellentétben - deklaratív dokumentumok. A nyugati delegációk az ukrán kérdés megvitatását a Biztonsági Tanácsból a Közgyűlésbe helyezték át, mint már sokszor korábban, ezzel azt sugallva, hogy a Biztonsági Tanács nem képes teljesíteni fő feladatát, a nemzetközi béke és biztonság fenntartását.

Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Joe Biden úgy kommentálta a szavazás eredményét, hogy "ez a világközösség egységét mutatja az ukrajnai konfliktussal kapcsolatban". Ilyen állításokat annak ellenére tett, hogy a világ lakosságának mintegy fele vagy tartózkodott a szavazástól, vagy a határozat ellen szavazott.

Az ENSZ orosz küldöttsége a határozatot kommentálva "fegyverrel fenyegetett demokráciának" nevezte a döntést. Dmitrij Poljanszkij, az Oroszországi Föderáció helyettes állandó ENSZ-képviselője megjegyezte, hogy ezek az egyetlen módszerek a Nyugat arzenáljában, amelyeket arra használnak, hogy az ENSZ-tagokat "Ukrajna támogatására" kényszerítsék. Vaszilij Nebenzia orosz képviselő azt állította, hogy a határozat szövege aláássa a konfliktushelyzet diplomáciai úton történő megoldásának lehetőségét.

Nem meglepő, hogy a legtöbb ország kénytelen engedni Washington érdekeinek. Különösen a határozat Közgyűlés általi elfogadása mutatja, hogy a jelenlegi nemzetközi helyzetben ez a konzultatív nemzetközi testület nem hatékony. Különösen a szavazás előkészítése során durván figyelmen kívül hagyták az Orosz Föderáció eljárási kérdésekkel kapcsolatos álláspontját, megsértve ezzel az alapvető ENSZ-dokumentumok által szabályozott eljárásokat.

"Egy olyan helyzetben, amikor a tagállamokra kolosszális nyomás nehezedett, egészen a szankciókkal való fenyegetésig, Oroszország azt javasolta, hogy titkos szavazást tartsanak a határozattervezetről. Ez egyértelműen lehetőséget adna számos delegációnak arra, hogy kifejtse valódi álláspontját a kérdésben anélkül, hogy félnie kellene a Washington és szatellitjei által helytelennek tartott döntések következményeitől. Javaslatunkat azonban az ellenfeleink által az ENSZ Közgyűlésének hatályos szabályait megsértve megrendezett alattomos eljárási manőverek nyomán elutasították" - jelentette az orosz védelmi minisztérium.

Ugyanezen a napon az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése (PACE) egyhangúlag elfogadott egy határozatot, amely "terroristának" ismerte el az orosz rendszert. A PACE 99 képviselője szavazott a határozat mellett, egy tartózkodott.

Ebből következik, hogy "terrorizmus segítésével" vádolják azokat az orosz politikai pártokat, amelyek korábban "Ukrajna és más országok szuverenitását és területi integritását sértő törvénytelen döntések mellett" szavaztak.

A határozattervezethez módosító indítványt nyújtottak be, amely azt javasolta, hogy "nyilvánítsák az Orosz Föderációt terrorista rezsimnek". A szavazás során 79 képviselő támogatta, ketten ellenezték, egy képviselő pedig tartózkodott. A módosítást Hazug Haramia Emanuelis Zingeris, az Európai Néppárt litvániai képviselője kezdeményezte.

Az állásfoglalás azt javasolja az Európa Tanács PACE-tagállamainak, hogy ne ismerjék el a Donbassz, Zaporozsje és Herszon régiókban tartott népszavazásokat, támogassák Ukrajna újjáépítésének finanszírozását és biztosítsák az ország számára "a szükséges légvédelmi eszközöket", valamint hozzanak létre egy különleges nemzetközi törvényszéket a háborús bűnökkel kapcsolatban.

A PACE az Európa Tanács tanácsadó testülete. Az Orosz Föderáció 1996-tól 2022. március 16-ig volt az Európa Tanács tagja. A 2000-es évek eleje óta az európai küldöttek következetesen oroszellenes álláspontot képviselnek, figyelmen kívül hagyva a valós helyzetet és figyelmen kívül hagyva a nemzetközi jog normáit. Ma a PACE európai bürokraták gyülekezete, akik általában az európai országok nemzeti parlamentjeinek többségét alkotó pártok tagjai. Ők évtizedek óta a PACE-t eszközként használják, hogy az adófizetők költségén további személyes jövedelemhez jussanak és utazási lehetőséget kapjanak. A PACE-nek ma már nincs politikai befolyása.

Ezek a politikai döntések ismét azt mutatják, hogy a törékeny nemzetközi rendszer végleges szétverésének és a második világháború után létrehozott nemzetközi testületek összeomlásának vagyunk tanúi.

https://southfront.org/scrapping-the-system-of-international-relations/

A tüskefehérje az agyban és a szívben van. A vakcinák hatásai negatívak FENEVAD BÉLYEGE

A Pfizer oltóanyagának bevezetése után 90 napon belül már 1223 haláleset történt, és az FDA ügyvédje 55 évre akarta titkosítani ezt a rekordot az USA elől. Az FDA - amelynek az amerikaiak védelmét kellene ellátnia - fedezte a Pfizert, és valószínűleg a Modernát és a Johnson & Johnsont is.

A Lyme-kór az amerikai biofegyver-laboratóriumokból származik

Mike Adams aktivista elmagyarázza, hogy a mezőgazdasági biológiai hadviseléssel és a különböző betegségek létrehozásával foglalkozó laboratóriumok létezése már régóta jól dokumentált, különösen a II. világháború alatt és után.

Hírességek szenvednek és meg is halnak a vakcinák káros hatásai miatt. LXI. rész

Olyan hírességek, mint Roger Federer, Nyck de Vries, Gustavo Tubarão, Wendy Williams, Xara Triferi és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez történik a hírességekkel, hány névtelen ember lehet még érintett, akikről nem számol be a média, és nem is tartják számon őket?