2021. április 30., péntek

„Nem hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a demokráciát, az egészséget, szabadságjogainkat és gyermekeinket.”

Robert F. Kennedy Jr., az egyik legnevesebb amerikai ügyvéd elítéli, hogy a vakcinákon nem végeznek biztonsági teszteket, mivel olyan mentességet élveznek, amellyel egyetlen más orvosi termék sem rendelkezik, ezért senki sem tudja orvosilag hitelt érdemlő módon kijelenteni, hogy adott vakcina több embert ment meg, mint amennyinek árt.

A tudományos és orvosi közösségtől kezdve egészen az amerikai kormányig, és különösen a gyógyszeripar mind bűnözőkből és hazudozókból áll.

Tudjuk, hogy a gyógyszeripar lefizeti a politikusokat, a sajtót és az egészségügyi szerveket, megveszi a politikusokat és ők irányítják a világ összes országának kormányait.

Meg kell értetnünk, hogy hazudnak nekünk, és hogy az egész jelenlegi politikai struktúrát átjárja a gyógyszeripari propaganda, amelynek célja, hogy mindenkit rávegyenek arra, hogy beadassa az ártalmas kísérleti vakcinát.

„Nem hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a demokráciát, az egészséget, szabadságjogainkat és gyermekeinket.”

Bűncselekmény lett a vírustagadás Magyarországon

 

Közel 2 év börtönbüntetésre ítélte a magyar bíróság azt a férfit aki nyilvánosan tagadta a koronavírus létezését. A büntetés végrehajtását 2 évre felfüggesztették.
Az akkor 54 éves férfi és a 15 éves lánya ellen tavaly áprilisban indítottak büntetőeljárást, mert feltöltöttek egy videót amin a férfi arról beszélt, hogy szerinte a vírus nem létezik, és nincs koronavírus járvány. A felvételt a lánya készítette és tette közzé, amit több mint 1500-an megnéztek.

Az esetről szóló cikk:
https://444.hu/2020/04/07/remhirterjesztesert-eloallitottak-mert-arrol-vlogolt-hogy-szerinte-a-koronavirus-nem-letezik

Itt a Covid-21 - vagy azt hitted már vége?

Egy Német TV csatorna klipjében az oltási útlevél bemutatójában már a COVID-21 szerepel.

Félelmetes hogy ezek a kiváló szakemberek mennyire meg tudják jósolni a jövőt!