2021. december 17., péntek

Az emberek nevettek azon, hogy figyelmeztettem őket az U és a W közé eső betűre

 

Az emberek nevettek azon, hogy néhány hete azt mondtam nekik, hogy ne tegyék ezt. Most mindannyian tüneteket tapasztalnak - félelemben és szenvedésben élnek.

Ez egy grammnyi örömöt sem ad. Szörnyű nézni, ahogy a démoni cselszövés lejátszódik, mintha lassított felvételen játszódna le. Minden nap, néha minden óra újabb rossz híreket hoz.

Hasonlót tapasztaltam olyan barátoknál, akik tíz évvel ezelőtt olvasták a blogomat. Azt mondták, hogy abbahagyják, mert túl lehangolónak találták az olvasást. Az emberek legalább 90%-a inkább a fő média által teremtett hamis álomvilágban él, amíg el nem érkezik a pillanat, amikor tovább kell lépni. Ha már egyszer a V-n keresztül betegséget hoztak a saját testükbe, még kevésbé érdekli őket, hogy hallják, hogy ők maguk tették ezt magukkal. Talán az emberi természetet úgy tervezték, hogy ne gondolkodjon, meg akar felelni, aztán reménykedjen a legjobbakban. A hatalmasok teremtettek minket, és nem akartak komoly ellenállást, amikor végül eljöttek, hogy megszabaduljanak tőlünk. A démonok a szorongásunkból táplálkoznak, így természetesen sok gondot fordítanának arra, hogy biztosítsák, hogy szorongóvá váljunk, és eközben biztosítsák, hogy a lelkünk gyengévé és erőtlenné váljon.

 

A program nem kísérleti jellegű, hanem jól megtervezett - évtizedekre előre. Ha az ellenség évtizedek óta egy emberként dolgozik, és a legtöbb ember még tíz percet sem szentel annak kutatására, hogy mire készül az ellenség, akkor az eredmény előre látható. Vagy mégsem? Van egy út a továbblépéshez.

Briliáns videó, John Smith. Köszönöm. Az agykonstrukció felváltotta az agykontrollt. Az embereknek meg kell építeniük a saját elméjüket. Démonok ellen harcolunk - a szellemek olyan embereknek adják a hatalmukat, akik engedelmeskednek nekik, és ráveszik a többieket, hogy harcoljanak az általuk bevetett emberek ellen. Miért nem megyünk közvetlenül a démonok ellen, mondja? Ezeknek az embereknek a hatalmuk teljes mértékben a démonokkal való kapcsolatuktól függ. Derítsd ki, hogy melyik démoni lény ellen harcolsz a városodban. Használd a szimbolikájukat, hogy be tudd azonosítani, ki ellen harcolsz.

 

Ha lerombolod az erődítményeiket, a jóság szellemei kiűzik helyetted a démonokat. A démoni szellemek büszkeségből mutogatják uralmukat. megnyílhatsz a következővel: - Megdorgállak téged Jézus Krisztus nevében. Megkötözlek és kiűzlek. Ne fáradjatok azzal, hogy harcoljatok az emberekkel. Harcolj a démonok és fejedelemségek ellen, amelyek irányítják őket vagy a szervezetüket. Azonosítsd a szimbólumokat, amelyek felfedik a démonokat, amelyek a mi helyünkön ostromolnak téged. Ha megengeditek, hogy ez a gonoszság folytatódjon azon a területen, ahol vagytok, annak ára van. Nekünk kell irányítanunk a helyszínt, látnunk kell a gonoszságot, és azon kell dolgoznunk, hogy megállítsuk azt. Isten be fog lépni és támogatni fog, ha cselekszünk. Ha nem teszünk semmit, annak ára lesz. Fel vagy szerelve arra, hogy ezekkel a fejedelemségekkel (démonokkal) foglalkozz - hogy nemet mondj, hogy megdorgáld őket, hogy uralkodj felettük.

Az Úr Jézus Krisztus hatalmával rendelkezünk. Az ellenség elveszi a terepünket. Az Úr azt akarja, hogy visszaszerezzük és megszabadítsuk a gonoszságtól és az elnyomástól. Jessie leír egy üveg olajat, amit felkenünk/megszentelünk, hogy visszaadjuk a területet az Úrnak. Még rengeteg mindent hozzá kell tennünk. Használjuk a kezünkben lévő fegyvert. Minden egyes embernek megvan ez a hatalma. Jessie kihívást jelent, hogy használjátok ezt az erőt, és harcoljatok a démonok ellen, amelyek ostromolnak bennünket. Imádkozzatok! Böjtöljetek. Hallgassátok. Azok, akik félnek és gyógyulni akarnak, használják ezt az utat. Isten azt akarja, hogy meggyógyuljatok. Kérjetek tőle segítséget. Kérjetek bölcsességet, tudást. https://www.bitchute.com/video/HhUszV79kAL4/.

Ha kételkedsz abban, hogy démonok ostromolnak minket, olvasd el Robert F Kennedy Az igazi Dr. Fauci című könyvét.

Ha hozzá fordulsz, Isten keze megmozdul. A démonok meghátrálnak.

Ha azt akarjátok, hogy Lucifer győzzön, ne tegyetek semmit, mint most.

Lucifer és a bukott angyalok régészeti bizonyítékai

 

A Föld bolygó egész területén titkos társaságok gonosz hálózata gyerekeket árusít, kannibál rituálékat végez, és ősi héber és sumér misztikus könyveket, úgynevezett GRIMOIRES-eket használ démonok megidézésére.

Sok paktumot vérrel írnak alá ezekkel a démonokkal...

A sátánisták "Öregeknek" hívják őket...

 

A KABBALAH-ban ezeket a démonokat "Quilipoth"-ként írják le, amelyek " hüvelyek" vagy "héjak"...

A kabbalisták szerint a démonok mutáns hibák a teremtés idejéből, amelyek kísértik az emberek otthonát, sőt képesek megszállni és átvenni az emberi testet...

 

 

Mind a 72 démon kisebb démonok légióit irányítja - és mindegyiknek van egy bizonyos hajlama arra, hogy fejfájást, kimerültséget, fáradtságot, torkosságot, zavart, megfázást és influenzát, rákot és más legyengítő betegségeket okozzon.

Az ALL OF THEM WITCHES TV-sorozat a KURVÁK ELADÁSÁNAK ősi iparágát vizsgálja - Kezdje el nézni most - regisztráljon itt https://gumroad.com/l/zzBZy

Emberek millióit szállták meg vagy szállták meg részben ezek a démonok, akik gyengeség idején, vagy kábítószer-fogyasztás során, vagy amikor az ember megnyit egy portált, például amikor ouija-táblával kísérletezik, belépnek az emberi testbe.

E démonok közül a legkárosabbakat és legősibbeket BUKOTT ANGYALOK-nak nevezik, akik a pokolban laknak.

Az okkultisták, mint Madame Blavatsky és Aleister Crowley, ősi szövegeket fordítottak le, és ezeket a Bukott Angyalokat sokféle néven nevezték...

Helena Blavatsky - akinek a nagybátyja a Tökéletlenek Rendjének [az Adam Weishaupt és Altenburg herceg által vezetett bajor Illuminátusok egyik elágazása] prominens tagja volt - "TITKOS MESTEREK"-ként írta le őket, Crowley pedig, aki szabadkőműves és fekete mágus volt, egy LAM.... nevű, szürke idegenre hasonlító entitást csatornázott.

És ez csak az ENIGMA CHANNEL "FALLEN ANGELS" TV sorozatának egyik epizódjának kezdete...

 

Jerikó az eddig feltárt legrégebbi ismert város. Gyermekeket és csecsemőket temettek élve az alapfalakba. Deformált emberi koponyákat találtak, amelyeket szándékosan vakoltak be a szemgödrökbe helyezett tengeri kagylókkal. Az Enigma Channel FALLEN ANGELS című tv-sorozata azt vizsgálja, hogyan idézték meg a szellemeket, hogy ezeken a koponyákon keresztül szólaljanak meg.


https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/lucifer-es-a-bukott-angyalok-regeszeti-bizonyitekai

Tömeggyilkos hazaáruló Bill Gates és Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Anthony Fauci cselszövése

 

Bill Gates és Anthony Fauci az Egyesült Államokban közismert nevekké váltak, és jórészt jó hírnevüket az erősen elfogult sajtó védi.

A történet áttekintése

  • Bill Gates és Anthony Fauci egy félelmetes köz- és magánszféra közötti partnerséget hozott létre, amely hihetetlen hatalommal bír az amerikai lakosság, valamint a globális egészségügyi és élelmiszer-politika felett.
  • A Rockefeller üzleti modellje által inspirálva Bill és Melinda Gates 1994 és 2018 között 36 milliárd dollár értékű Microsoft-részvényt adományozott a Bill & Melinda Gates Alapítványnak.
  • Gates létrehozta a Bill Gates Investments (BGI) alapítványt is, amely elsősorban multinacionális élelmiszeripari, mezőgazdasági, gyógyszeripari, energetikai, telekommunikációs és technológiai vállalatokba fektet be, amelyek globálisan működnek.
  • Gates stratégiailag úgy célozza meg a BMGF jótékonysági adományait, hogy a nemzetközi egészségügyi és mezőgazdasági ügynökségek, valamint a média felett is ellenőrzést gyakoroljon, és így diktálhassa a globális egészségügyet és élelmezést.
  • Fauci és Gates 2000-ben személyesen találkozott, kezet fogtak egymással, és megállapodtak a globális vakcinázási vállalkozás ellenőrzéséről és kiterjesztéséről.
  • Minden részletet elolvashat Robert F. Kennedy Jr. bestsellerében, a "The Real Anthony Fauci" című könyvben, amely több mint 2200 lábjegyzetet tartalmaz hivatkozott adatokkal.

Bill Gates és Anthony Fauci az Egyesült Államokban közismert nevekké váltak, és jórészt jó hírnevüket az erősen elfogult sajtó védi. Kevésbé ismert a kettőjük közötti mély partnerség, amelynek csúcspontja egy olyan félelmetes köz- és magánszféra közötti partnerséget hozott létre, amely hihetetlen hatalmat gyakorol az amerikai közvélemény, valamint a globális egészségügyi és élelmiszer-politika felett.

Minden részletet elolvashat Robert F. Kennedy Jr. bestsellerében, "Az igazi Anthony Fauci" című könyvben, amely több mint 2200 lábjegyzetet tartalmaz az adatok alátámasztására. A könyv leleplezi a Gates és Fauci közötti kapcsolatot, valamint azt, hogy Gates hogyan alakította ki John Rockefeller birodalmának mintáját.

Rockefeller 1913-ban létrehozta a Rockefeller Alapítványt, amely nagyrészt felelős a Big Pharma által irányított, ma is létező orvosi paradigma kialakításáért. Az alapítvány a Nemzetek Szövetségének Egészségügyi Szervezetébe, majd az Egészségügyi Világszervezetbe oltotta filozófiáját, előírásait és ideológiáit.

Most Gates több csatornán keresztül járul hozzá a WHO-hoz, beleértve a Bill és Melinda Gates Alapítványt (BMGF), valamint a GAVI-t, amelyet a Gates Alapítvány alapított a WHO-val, a Világbankkal és különböző oltóanyaggyártókkal partnerségben. Ezzel együtt Gates a WHO első számú finanszírozója.

 

Hogyan használta fel Gates a Rockefeller üzleti modelljét?

A Rockefeller üzleti modellje által inspirálva Bill és Melinda Gates 1994 és 2018 között 36 milliárd dollár értékű Microsoft-részvényt adományozott a BMGF-nek. Gates emellett létrehozott egy különálló szervezetet is, a Bill Gates Investments (BGI) nevet, amely a személyes vagyonát és az alapítványi tőkét kezeli.

A BGI túlnyomórészt multinacionális élelmiszeripari, mezőgazdasági, gyógyszeripari, energetikai, telekommunikációs és technológiai vállalatokba fektet be, amelyek globálisan működnek. A szövetségi adótörvények megkövetelik, hogy a BMGF évente elajándékozza alapítványi vagyonának egy részét, hogy adómentességet élvezzen.

Gates stratégiailag úgy célozza meg a BMGF jótékonysági adományait, hogy a nemzetközi egészségügyi és mezőgazdasági ügynökségek, valamint a média felett ellenőrzést gyakoroljon, és így diktálhassa a globális egészségügyi és élelmiszerpolitikát, hogy növelje azon nagy multinacionális vállalatok nyereségességét, amelyekben ő és az alapítványa nagy befektetési pozíciókkal rendelkezik.

Ahogy Rockefeller esetében is, akinek vagyona csak azután nőtt, hogy Standard Oil Companyját 34 különböző vállalatra kellett szétválasztani, Gates stratégiai adományai csak megnövelik vagyonát. Gates személyes vagyona a 2000-es 63 milliárd dollárról 129,6 milliárd dollárra nőtt 2021-re,1 vagyona csak a 2020-as zárlatok alatt 23 milliárd dollárral bővült.2

 

Hogyan irányítja Gates a WHO-t

Hogyan szerezhet egy magánember, nem pedig választott tisztségviselő ekkora befolyást egy olyan globális egészségügyi ügynökség felett, mint a WHO? Alapításakor a WHO eldönthette, hogyan osztja el a hozzájárulásait. Most a költségvetésének 70%-a konkrét projektekhez, országokhoz vagy régiókhoz van kötve, amelyeket a finanszírozók diktálnak.3 Így a WHO gerincét Gates prioritásai adják, és nem véletlenül mondta a WHO-ról: "A mi prioritásaink, a ti prioritásaitok".4 A WHO-ról nem véletlenül mondta, hogy a mi prioritásaink a ti prioritásaitok.

Kennedy szerint a Gates Alapítvány és a GAVI összesített hozzájárulásai 2018-tól kezdve "Gates a WHO nem hivatalos legfőbb szponzorává tette, még azelőtt is, hogy a Trump-kormányzat 2020-ban leállította volna a szervezetnek nyújtott összes támogatását". "Ráadásul Gates a SAGE [Strategic Advisory Group of Experts], valamint az UNICEF és a Rotary International révén is továbbítja a finanszírozást a WHO-nak, így az összes hozzájárulása meghaladja az 1 milliárd dollárt"."

Ezek az adólevonható adományok Gatesnek befolyást és ellenőrzést biztosítanak a nemzetközi egészségügyi politika felett, "amelyet nagyrészt úgy irányít, hogy az a gyógyszeripari partnerei profitérdekeit szolgálja".

Továbbá, "Gate vakcinamániája a WHO programjához való hozzájárulását a szegénység enyhítéséről, a táplálkozásról és a tiszta vízről átirányította, hogy a vakcinák elterjedése legyen a legfontosabb közegészségügyi mérőszám. És Gates nem fél a súlyát latba vetni" - véli Kennedy. "... Alapítványa pénzügyi hozzájárulásainak puszta nagyságrendje Bill Gatest a WHO nem hivatalos - bár nem választott - vezetőjévé tette." Gates hatalma tovább nőtt a Faucival való több évtizedes együttműködésének köszönhetően.

 

Fauci hatalmas ereje

Egyedül Gates és Fauci is hatalmas hatalommal rendelkezik a saját területén. Együtt félelmetes, bár sajnos aljas erőt képviselnek.

Az Amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézetekhez (NIH) tartozó Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatójaként "Fauci 6,1 milliárd dolláros költségvetéssel rendelkezik, amelyet szétoszt a főiskolák és egyetemek között, hogy különböző betegségekkel kapcsolatos gyógyszerkutatásokat végezzen" - mondja Kennedy. "További 1,7 milliárd dollárt kap a hadseregtől a biológiai fegyverek kutatására. "5.

Ez az, amiben Fauci hatalma rejlik: abban, hogy képes finanszírozni, felfegyverezni, fizetni, fenntartani és hatékonyan bevetni egy nagy és kiterjedt állandó hadsereget. Csak az NIH 37 milliárd dolláros éves költségvetést irányít, amelyet több mint 50 000 támogatásban osztanak szét, és amely világszerte több mint 300 000 orvosi kutatói állást támogat.6

Az a több ezer orvos, kórházi adminisztrátor, egészségügyi tisztviselő és kutató virológus, akiknek az állása, karrierje és fizetése a Dr. Fauci, Gates és a Wellcome Trust (a Gates Alapítvány brit változata) által folyósított AIDS-dollároktól függ, egy olyan zsoldos hadsereg tisztjei és katonái, amely az összes vakcina és Dr. Fauci HIV/AIDS-doxológiájának védelmében működik.

Gates-szel együtt Fauci-nak hatalma volt arra, hogy befolyásolja az AIDS-re irányuló amerikai külföldi segélyek finanszírozását Afrikában, és a táplálkozás, a higiénia és a gazdasági fejlődés helyett az oltóanyagokat és a gyógyszereket helyezte előtérbe. Fauci és a Gates által finanszírozott csapata azonban soha nem hozott létre oltóanyagot az AIDS ellen, annak ellenére, hogy dollármilliárdokat pazaroltak el, és számolatlan emberi vérontást okoztak. 2020-ban a Gates/Fauci-féle HIV-vakcina afrikai kísérletei közül sok hirtelen COVID-19 vakcinakísérlet lett7.

Amint Kennedy könyvében kifejtésre kerül, a HIV Gates és Fauci számára Afrikában támaszpontot biztosított az újfajta orvosi gyarmatosításukhoz, valamint eszközt a partnerek számára, hogy kiépítsenek és fenntartsanak egy erőteljes globális hálózatot, amelybe államfők, egészségügyi miniszterek, nemzetközi egészségügyi szabályozók, a WHO, a Világbank, a Világgazdasági Fórum, a pénzügyi ipar kulcsfontosságú vezetői és katonai tisztviselők kerültek, akik a kirobbanó biológiai biztonsági apparátus parancsnoki központjaként szolgáltak.

Az ő gyalogos katonáik voltak a frontvonalban dolgozó virológusok, vakcinológusok, klinikusok és kórházigazgatók serege, akik a nagylelkűségükre támaszkodtak, és e keresztes hadjárat közösségi alapú ideológiai komisszárjaiként működtek.

 

Fauci "lelkes" a Gates COVID partnerség miatt

2020. április 1-jén Fauci a 2021-ben nyilvánosságra hozott e-mailek szerint telefonon beszélt Gatesszel. Fauci a telefonbeszélgetésre Emilio Emininek, a Gates Alapítvány tuberkulózis- és HIV-programjának igazgatójának küldött e-mailben utalt, amelyben a következőket írta: "Ahogy tegnap este Billnek is említettem, lelkes vagyok a COVID-19 közös és remélhetőleg szinergikus megközelítése felé való elmozdulásért. "8 .

Ez az e-mail része volt annak a 3000 e-mailnek, amelyet az Informed Consent Action Network (ICAN) FOIA közérdekű adatigénylés útján szerzett meg. Annak ellenére, hogy Gatesnek nincs orvosi diplomája, közvetlen hozzáférést kapott a legmagasabb rangú kormányzati egészségügyi tisztviselőkhöz, akik közegészségügyi szaktekintélynek tekintik őt. A Daily Mail 2021 júniusában a következőket írta:9

"A Gates Alapítvány legalább 1,75 milliárd dollárt ajánlott fel a világjárvány elleni globális küzdelemre - ez az összeg megnyitotta az ajtókat a legmagasabb kormányzati szinteken. Miután Fauci telefonbeszélgetést folytatott Gates-szel, a Gates Alapítvány vezetője, Emini e-mailt küldött neki, hogy nyomon kövesse és megkérdezze, 'hogyan tudjuk koordinálni és keresztinformálni egymás tevékenységét'.

'Nyilvánvalóan szükség van a különböző elsődleges finanszírozók közötti koordinációra, különben a világjárvány állapotát tekintve szükséges összpontosításunk elveszik a koordinálatlan tevékenységek miatt' - írta Emini.".

Fauci azt is elmondta, hogy elősegíti az Emini és a Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) közötti hívást,10 amely a vakcina- és gyógyszerfejlesztés finanszírozását biztosítja, elősegítve "az orvosi ellenintézkedések fejlett fejlesztését az amerikaiak védelme és a 21. századi egészségügyi biztonsági fenyegetésekre való reagálás érdekében. "11 A Daily Mail folytatta:12

"A Gates Alapítvány és a BARDA közötti partnerség legalább egy közös finanszírozási projektet eredményezett. 2020 júniusában az Evidation Health bejelentette, hogy a BARDA és a Gates Alapítvány finanszírozza a "COVID-19 tüneteinek észlelésére szolgáló korai figyelmeztető algoritmus kifejlesztésére irányuló erőfeszítést".

Nem világos, hogy a figyelmeztető rendszer valaha is elindult-e, és az Evidation az eredeti bejelentés után nem adott ki további nyilatkozatokat a projektről. Más nyilvánosságra hozott e-mailekből ... világossá válik, hogy a Gates Alapítvány továbbra is aktívan részt vett az NIH világjárványra adott válaszlépéseiben".

A Fauci-Gates partnerség 1 milliárd dollárral megnövelt finanszírozást eredményezett Gates globális vakcinaprogramjainak, még akkor is, amikor maga az NIH költségvetése alig növekedett.13 Jóval a 2021. áprilisi telefonhívás előtt azonban Kennedy könyvéből kiderül, hogy Fauci és Gates 2000-ben személyesen találkozott, kezet fogtak, és megállapodtak a globális vakcinavállalkozás ellenőrzéséről és kiterjesztéséről.

 

Miért nem hallottál erről korábban?

Ha a világ egyik leggazdagabb embere vagy, gyakorlatilag bármit megvehetsz, amit csak akarsz - beleértve a média irányítását, hogy az csak kedvező sajtót nyomtasson. Ha elég pénzed van - és Gatesnek bizonyára van -, akkor még olyan nagy médiavállalatokat is rávehetsz, mint a ViacomCBS, amely többek között az MTV-t, a VH1-et, a Nickelodeont és a BET-et üzemelteti, hogy az általad jóváhagyott reklámszövegeket illesszék be a programjaikba - és a BMGF ezt meg is tette.14 .

Több mint 30 000 támogatáson keresztül Gates legalább 319 millió dollárral járult hozzá a médiához - derült ki Alan MacLeod, a MintPress News vezető munkatársának írói nyilatkozatából.15 A sajtó- és újságíró-szövetségektől kezdve az újságíró-képzésig Gates a sajtó mindenek felett álló őrzője, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi az igazi objektív, magára Gatesre - vagy számos kezdeményezésére - vonatkozó tudósításokat.16

A MintPress Newsnak nyilatkozva Linsey McGoey, a brit Essex Egyetem szociológiaprofesszora kifejtette, hogy Gates emberbaráti tevékenységének ára van:17

"A filantrópiát szándékosan arra lehet és használják is, hogy eltereljék a figyelmet a gazdasági kizsákmányolás különböző formáiról, amelyek napjainkban a globális egyenlőtlenségek hátterében állnak.

Az új "filantrokapitalizmus" veszélyezteti a demokráciát azáltal, hogy növeli a vállalati szektor hatalmát a közszféra szervezeteinek rovására, amelyek egyre inkább költségvetési megszorításokkal szembesülnek, részben azáltal, hogy a for-profit szervezeteket túlzottan díjazzák olyan közszolgáltatások nyújtásáért, amelyeket a magánszektor bevonása nélkül olcsóbban is el lehetne végezni.".

Ezt az érzést Kennedy is visszhangozta, aki szerint Fauci és Gates ellen nyomozást kellene indítani bűncselekmény miatt. Egy interjúban kijelentette, hogy a milliárdosok összejátszanak a médiával, a vállalatokkal és a politikusokkal, hogy hatalmas vagyonukat növeljék:18

"A legfontosabb produktív stratégia vagy a nagy beszéd az oligarchák, a hírszerző ügynökségek és a gyógyszeripari cégek körül, akik megpróbálnak elszegényíteni minket és eltörölni a demokráciát, a stratégiájuk a félelem és a megosztottság megteremtése.

Tehát félelmet hangszerelni, megosztani a republikánusokat a demokratáktól és a feketéket a fehérektől, és egy csomó belharcot összehozni, hogy senki ne vegye észre, hogy ők milliárdokat és milliárdokat keresnek maguknak, miközben elszegényítik a többieket és végrehajtják az amerikai alkotmányos demokrácia ellenőrzött lerombolását.""

 

További részletekért arról, hogy a Fauci-Gates-Pharma szövetség hogyan segíti elő a totalitárius ellenőrzés napirendjét, mérhetetlen hatalmat és kapzsiságot használva - mindezt a járványügy álcája alatt - olvassa el "Az igazi Anthony Fauci" című cikket.

Források és hivatkozások:

https://pokolafoldon.hu/great-reset/bill-gates-es-anthony-fauci-cselszovese

Omicron hadművelet: A globalisták tömeggyilkosságra készülnek az előttünk álló hetekben

 

Ha azok közé tartozol, akik nem hagyták magukat alávetni a pszichológiai hadviselésnek, amelyet a világnak a "COVID-19 vírus elleni háború" révén okoztak, és egészséges szívvel és ép elmével oltatlanok maradtak, készülj fel a "vírus" elleni "háború" következő szakaszára, mivel az Omicron hadművelet hamarosan elindul, és tömeges veszteségek fognak bekövetkezni, amelyekért mindannyiunkat, a be nem oltottakat fogják okolni.

A forgatókönyvet már megírták, és az üzenetet a héten a szokásos bábu szóvivők adták át a nyilvánosságnak.

Joe Biden amerikai "elnök":

Omicron itt van. Az év elején sokkal gyorsabban fog terjedni, és az egyetlen igazi védekezés az, ha beoltatjuk magunkat.

Súlyos betegségek és halálesetek telének nézünk elébe, ha nem vagytok beoltva. Maguknak, a családjuknak és a kórházaknak, amelyeket hamarosan elárasztanak. (Forrás)

A The Hill című lapból:

Anthony Fauci csütörtökön azt mondta, hogy az omicron változat valószínűleg "néhány héten belül" uralkodó lesz az Egyesült Államokban, és figyelmeztetett arra, hogy a kórházakat ezen a télen túlterhelhetik.

Hozzátette azonban, hogy azok az emberek, akik be vannak oltva, és különösen azok, akik megkapták az emlékeztető oltást, "viszonylag jól védettek lesznek, legalábbis a súlyos betegségekkel szemben", mondván, hogy leginkább a be nem oltottak miatt aggódik.

Az omikron változat "nagyon hamar domináns szerepet fog betölteni, elképzelhető, hogy néhány héten belül, januárban" - mondta Fauci, a kormány legfőbb fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője az amerikai kereskedelmi kamara alapítványa által szervezett rendezvényen.

A nyilvánosság tömegei, akik jelenleg a Pfizert és a Modernát támogatják azzal, hogy engedelmes rabszolgák és pontosan azt teszik, amit mondanak nekik, most nyilvánvalóan "próféta státuszt" adományoztak olyan embereknek, mint Joe Biden és Tony Fauci, mivel most jelentették be, hogy pontosan tudják, hogyan fog viselkedni ez a "vírus" a következő néhány héten belül a jövőben.

 

Mi, oltatlanok, akiknek még megvan a szívük és az eszük, könnyen beláthatjuk, hogy ez csak a Nagy Újraindítás következő fázisa, és a Donald Trump által 2020-ban a Warp Speed hadművelettel megkezdett, meghirdetett "háború a vírus ellen".

Már majdnem befejezték az amerikai kórházi rendszer átvételét azzal, hogy kirúgták az összes épeszű és etikus személyzetet, akik elutasították a biofegyver elleni oltásokat, és bevezették a COVID protokollokat, amelyek valójában arra szolgálnak, hogy nagy profitot hozzanak, miközben csökkentik a legyengült immunrendszerű betegek populációját. Lásd:

A kormány jutalma az Ön életére: A kórházak ösztönző kifizetései a COVID-19-ért körülbelül 100 ezer dollárt tesznek ki COVID-betegenként.

Ahogyan a "vírus elleni háború" kezdeti kampányaiban is, valószínűleg az időseket veszik célba először, mivel a sátáni globalisták a társadalom értéktelen tagjainak tartják őket, és a Medicare és a társadalombiztosításban részesülők számának csökkentésével növelhetik a profitjukat.

Dr. Elizabeth Lee Vliet októberben leplezte le ezt a napirendet Dr. Ezekiel Emanuel 2009-2010-es "Complete Lives System"-jével, amely az 50 évnél idősebbek orvosi ellátásának rationálására irányul.

Dr. "Zeke" Emanuel, aki Obama elnök vezető fehér házi egészségpolitikai tanácsadója volt, és aki Joe Biden elnöknek is tanácsot adott a COVID-19-ről, a Lancet 2009-es klasszikus tanulmányában kijelentette:

"A teljes életpályarendszer megvalósításakor egy olyan prioritási görbét eredményez, amelyen a nagyjából 15 és 40 év közötti egyének kapják a legjelentősebb esélyt, míg a legfiatalabbak és a legidősebbek esélyei csillapodnak".

A "csillapított" azt jelenti, hogy az orvosi ellátást rationálják, korlátozzák vagy megtagadják, ami általában korai halálhoz vezet. (Teljes cikk)

Ez történik az Egyesült Királyságban is. A The Exposé az Egyesült Királyságban ma tette közzé ezt a cikket:

Déjà vu - Az Egyesült Királyságban 2020 áprilisához hasonlóan hatalmas halálozási hullám várható az idősek és a kiszolgáltatottak körében.

 

Kivonatok:

Az Egyesült Királyságban az idősek és a legkiszolgáltatottabb lakosság körében hatalmas halálozási hullám várható, amely a 2020. áprilisi halálesetekhez hasonló jelenetekben fog bekövetkezni. A nyilvánosságnak azt fogják mondani, hogy a Covid-19 a hibás, de az igazság az, hogy a katasztrófa receptje, amelyet az Egyesült Királyság kormánya és tudományos tanácsadói köre főzött ki, lesz az egyedüli felelős.

Ez a recept magában foglalta a gondozók számára kötelezően előírt vakcinákat, az egész NHS energiájának a nemzetnek adott "emlékeztető" oltások beadására fordítását, valamint a midazolam nevű gyógyszer tömeges beszerzését.

2020 márciusában a briteket arra utasították, hogy maradjanak otthon, hogy megvédjék az NHS-t, és életeket mentsenek. A valóságban azonban a bizonyítékok arra utalnak, hogy a briteket arra utasították, hogy maradjanak otthon, hogy az NHS midazolamot adhasson az időseknek és a kiszolgáltatottaknak, és úgy tegyen, mintha Covid-19 halálesetről lenne szó.

Íme egy gyors összefoglaló néhány bizonyítékról -

A midazolam egy gyakran használt gyógyszer a palliatív ellátásban, gondoljunk rá úgy, mint a szteroidos diazepamra.
A midazolamot az USA-ban a halálos injekcióval történő kivégzéseknél is használták.
Az Egyesült Királyság szabályozó hatóságai szerint csak olyan kórházban vagy orvosi rendelőben kaphat midazolámot, amely rendelkezik a szív és a tüdő monitorozásához szükséges berendezésekkel, és gyorsan életmentő orvosi kezelést tud nyújtani, ha lelassul vagy leáll a légzése.
Ennek oka, hogy a midazolam súlyos vagy életveszélyes légzési problémákat okozhat, például felszínes, lelassult vagy átmenetileg leállt légzést, ami maradandó agykárosodáshoz vagy halálhoz vezethet.
Az állítólagos Covid-19-járvány kezdetén Matt Hancock kétéves Midazolam-készletet rendelt, majd visszament Franciaországba továbbiakért.
Ezt egy parlamenti bizottsági ülésen is megerősítették, amelyen Hancock, Van Tam professzor és Dr. Luke Evans tory képviselő vett részt, aki szerint a "jó halálhoz" három dologra van szükség, és ezek egyike a Midazolam.
Hancock és a kormány ugyanakkor a koronavírus-törvény ürügyén megváltoztatta a halálesetek igazolásáról szóló törvényt.
És a hamvasztásra vonatkozó törvényt is; eltörölték a megerősítő orvosi igazolás szükségességét.
És az egészségügyi szolgáltatási tevékenységért járó kártérítésről szóló törvényt.
És az idősotthonokban élő hozzátartozók látogatásáról szóló törvényt; ezt betiltották.
2020 áprilisában és májusában a gondozóotthonokban bekövetkezett halálesetek száma ugrásszerűen megnőtt, sokakat tévesen a Covid-19-nek tulajdonítottak.
2020 végén a Care Quality Commission megállapította, hogy az egészségügyi és szociális ellátásban dolgozók 34%-a azt mondta, hogy nyomást éreztek arra, hogy "Ne élesszék újra" utasítást adjanak ki az otthon lakóira anélkül, hogy erről tájékoztatták volna a lakót vagy szeretteiket.
Egy Amnesty-jelentés is megállapította, hogy a DNR-rendeletek általános alkalmazása a gondozóotthonokban.
Az állítólagos járvány kezdetén vásárolt kétéves Midazolam-készlet októberre elfogyott.
Mi történt a Midazolammal?
Most a hatóságok újra el akarják játszani ezt az egész játékot, ezúttal az állítólagos Omicron Covid-19 változat álcája alatt. (Teljes cikk)

 

Az Exposé néhány nagyon érdekes jelentést is közzétett az amerikai VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) alapján, amelyek azt mutatják, hogy a COVID-19 oltások után jelentett halálesetek túlnyomó többsége a gyógyszergyártók által kiadott tételek nagyon kis százalékából származik. Lásd:

A hivatalos kormányzati adatok szerint a Covid-19 vakcina halálesetek 100%-át a gyártott tételek mindössze 5%-a okozta.

EXKLUZÍV - A Covid-19 vakcina okozta maradandó fogyatékosságok és halálesetek 100%-át a hivatalos kormányzati adatok szerint a gyártott tételek mindössze 6%-a okozta.

A vizsgálat szerint a gyógyszerhatóságok tudatosan folytatják a Covid-19 vakcina legveszélyesebb tételeinek beadását a gyermekek számára, ami számtalan fogyatékosságot és halálesetet okoz.

Mivel a globalista bábok itt az USA-ban már előre közlik velünk, hogy "súlyos betegségeket és haláleseteket" fogunk látni, és a kórházak a következő hetekben a kapacitásuk határán túl lesznek terhelve, jó okunk van azt hinni, hogy a gyerekeknek adott rengeteg Pfizer oltás és az időseknek adott emlékeztető oltások sokkal halálosabbak lesznek.

Tehát ha meg akarjátok védeni magatokat ettől az "Omicron" változattól, tegyétek pontosan az ellenkezőjét annak, amit a globalisták mondanak nektek, mert azok fognak meghalni és megnyomorító sérüléseket szenvedni, akik rohannak és beoltatják magukat, és NEM a be nem oltottak.

Bármi is legyen ez az "Omicron", a fő módja annak, hogy megkapjátok, az, hogy egy tűvel fecskendezik belétek.

Miért nem világos a nyelvezetem? Mert képtelenek vagytok meghallani, amit mondok.

Apádhoz, az ördöghöz tartozol, és apád kívánságát akarod megvalósítani. Ő kezdettől fogva gyilkos volt, nem tartotta magát az igazsághoz, mert nincs benne igazság.

Amikor hazudik, az anyanyelvét beszéli, mert hazug és a hazugság atyja. (János 8:43-44)

https://pokolafoldon.hu/pandemia/omicron-hadmuvelet-a-globalistak-tomeggyilkossagra-keszulnek-az-elottunk-allo-hetekben

Szia Uram! Még egy dózis?

Vernon Coleman: A valaha létrehozott leggyilkosabb vállalat

 

Régebben nyomtattam egy listát a világ leggonoszabb cégeiről. A Monsanto mindig a lista élén állt. És a Goldman Sachs is - az emberiség vámpír tintahala, és minden bizonnyal a valaha létrehozott leggonoszabb bank.

Néhány fegyvergyártó vállalatnak is benne kell lennie az első tízben. Az a cég, amelyik olyan gránátokat tervezett, amelyek színesnek tűnnek, hogy a gyerekek felvegyék őket, rendszeresen kapja a szavazataimat. Az ötlet lényege, hogy a gyerekek felveszik a gránátot, és elveszítik az egyik karjukat, amikor a gránát felrobban. Az elmélet szerint egy gyermek, akinek hiányzik egy végtagja, többe kerül egy országnak, mint egy halott gyermek. A Google, amely elfelejtette ígéretét, hogy nem tesz semmi rosszat, elnyomóvá és zsarnokká vált, és a YouTube-os cimboráik is elfelejtették kamaszkori álmaikat, és a világ csizmás gengszterei lettek. A Microsoft magasan a gonoszok között van, akárcsak a Wikipedia, az az oldal, amely hatalmas károkat okozott ebben a háborúban.

A gyógyszergyártó cégek mindig is a lista élén álltak. Az AstraZeneca, a Johnson and Johnson és természetesen az alapvetően kellemetlen GlaxoSmithKline szerintem nem olyan cégek, amelyeknél becsületes, tisztességes emberek szívesen dolgoznának. A gyógyszergyárak munkatársai nem azért vannak, hogy életeket mentsenek, hanem hogy pénzt keressenek.

De a világ első számú horrortársaságát nem esik nehezemre kiválasztani.

Milliókat vertek át azzal, hogy elhitették velük, hogy ez az ő megmentőjük - egy csodálatos vállalat. A főnök azzal dicsekszik, hogy amikor bemegy egy étterembe, a többi vendég feláll és megtapsolja. Állva tapsolnak itt, ott és mindenhol, miközben neki kellene dobálniuk az ételüket.

De szerintem ez a leggonoszabb vállalat, amit valaha is létrehoztak. Sajnos, meglepő módon kevesen nézték meg a két héttel ezelőtti, "Bizonyíték arra, hogy tudták, hogy a covid elleni oltás ezreket fog megölni" című videómat, amelyben elmagyaráztam, hogy a vállalat tudta, milyen veszélyes az új gyógyszerük - és hogy hány embert öl és sebesít meg.

Természetesen a Pfizerről beszélek.

Sok tévhit és mítosz él a Pfizerrel kapcsolatban.

Az első az, hogy létrehozta a covid-19 oltást.

Ez nem igaz.

Az egyetlen dolog, amit a Pfizer létrehozott, az egy pénztermelő gépezet.

A Pfizer szóvivője azt mondja, hogy az oltásuk több millió életet mentett meg. Ez persze tipikus gyógyszergyári baromság. A gyógyszergyárak mindig azt állítják, hogy a gyógyszereik és vakcináik milliók életét mentették meg. Az igazság az, hogy sok gyógyszerük és a legtöbb, ha nem az összes oltóanyaguk több embert ölt meg vagy sebesített meg, mint amennyit megmentett. A tiszta ivóvíz és a csatornarendszerek mentették meg az embereket.

A Gavi, az ENSZ által támogatott oltóanyag-szövetség vezérigazgatója azt mondja, hogy "senki sincs biztonságban, amíg mindenki biztonságban van", ami az egyik legostobább és legönzőbb megjegyzés, ami valaha is elhangzott egy karácsonyi süteményből. Az érvelés szerint az oltást a világon mindenkinek be kell adni. A mindenit!

Az igazság a Pfizer oltással kapcsolatban az, hogy azt egy BioNTech nevű cég hozta létre. A Pfizer korábbi leghíresebb alkotása a Viagra volt, egy vérnyomáscsökkentő szer, amelyről kiderült, hogy váratlan előnyei vannak. A Pfizer csak a marketinget végzi, és pokoli sok pénzt keres.

A Pfizer megdöbbentő történetét már korábban is leírtam, de érdemes megjegyezni, hogy a céget 2018-ban Donald Trump nyilvánosan megszégyenítette a Twitteren az áremelési szokásai miatt.

Szokásához híven a Pfizer most is felhajtotta a covid-19 oltás árát, holott az ár csökkenésére számíthatnánk. Az EU-s Von der Leyen beleegyezett az oltásonkénti masszív áremelésbe - az illetlen 15,5 euróról a sima kapzsi 19,50 euróra -, akárcsak az, aki az Egyesült Királyságban az NHS pénzének pazarlásáért, az Egyesült Államokban pedig a vásárlásért felelős.

 

Még a WHO is azt mondja, hogy a Pfizer hírneve arról szól, hogy a profitot mindenek fölé helyezi. A Pfizer nemrégiben azt mondta a befektetőinek, hogy az ár emelkedni fog, ha a kovid endémiás lesz - annak ellenére, hogy az adminisztratív és kutatási költségek alacsonyabbak, és a nyereség állítólag már most is a magas 20%-os tartományban van. Évekig tartó oltásokról és oltásokról beszélnek. A Pfizer 80 milliárd dolláros előrejelzett bevételről beszél. Az egyik bank ezt gazdasági szélcsapásként jellemezte. És ne feledjük, hogy nem a Pfizer alkotta meg ezt az átkozott terméket. Ők hozták forgalomba.

Annyira meglepődtem, amikor hallottam, hogy a Pfizer főnöke időt szakított arra, hogy az éttermekben tapsoljon, és arra figyelmeztessen, hogy mindenkinek szüksége lehet egy negyedik oltásra, hogy leküzdje az átnevezett influenza omikronos változatát. Aztán majd végigdolgozzák a görög ábécé többi részét is. Fogadok, hogy valahol van egy bizottság, amelyik azon aggódik, hogy mit fognak csinálni, ha a görög ábécé elfogy. Fájdalmasan nyilvánvaló mindenki számára, akinek két idegsejtje van, hogy az omikront marketingeszközként használják, hogy az együgyűeket arra kényszerítsék, hogy sorban álljanak az emlékeztető oltásokért.

És akkor ott van még a varázspirula, amiről a mainstream média olyan izgatottan beszél. A Pfizer-nek természetesen van egy, és a Mercknek is.

Az Egyesült Államokban az FDA 13:10 arányban hagyta jóvá a Merck tablettáját, bár néhány amerikai talán többet várt volna a meglehetősen szűk többségnél. Az ellenzők a biztonságossággal és a hatékonysággal kapcsolatos aggályokat fogalmaztak meg. Aggódtak amiatt, hogy a tabletta új kovid változatokat hozhat létre, vagy születési rendellenességeket okozhat, ha terhes nők szedik.

Az amerikai kormány 2,2 milliárd dollár értékben kötött szerződést.

A Pfizer új vírusellenes tablettáját, az erősen reklámozott megoldást egy ritonavir nevű gyógyszerrel együtt kell szedni - a HIV kezelésére használt gyógyszerrel, és van egy kis probléma, hogy a ritonavir kifejezetten gátolja a szervezetet a gyógyszerek lebontásában. A "Nature" című folyóiratban megjelent tanulmány a gyógyszerkölcsönhatások nagy általános gyakoriságát állapította meg.

A maszkok viselésének kérdése ismét a címlapokra került. A BBC jelentése szerint a BMA szerint az asztma nem jelent felmentést a maszkok viselése alól.

A BMA egyik illetékese állítólag azt mondta, hogy az Asthma UK és a British Lung Foundation `nagyon jól és határozottan állást foglal ebben a kérdésben is, hogy bárkinek, aki ilyen betegségben szenved, arcmaszkot kell viselnie`.

Valójában nem ezt írják a honlapjukon, ahol a Brit Tüdő Alapítvány egyetért azzal, hogy egyes tüdőproblémákkal küzdő emberek nem viselhetnek maszkot. De véleményem szerint a BMA az ellenség része, mint mindig is az volt.

A British Lung Foundation azt mondja, hogy `A maszk viselése nem csökkenti az ember oxigénellátását, és nem okoz szén-dioxid felhalmozódást. Talán olvashattak olyan történeteket, amelyek szerint igen, de ez nem igaz".

És nincs kétségem afelől, hogy azt is elhiszik, hogy a Hold zöld sajtból van, hogy Doris Johnson soha nem hazudott, és hogy a Mikulás nem látogat el olyan házakba, ahol nincs kémény, és ahol a lakókat nem szúrták meg háromszorosan.

Kérem, olvassa el a maszkokról szóló kis könyvemet. Ingyenesen elérhető mindkét honlapomon. Lehet, hogy érdemes lesz egy ingyenes példányt küldeni a Brit Orvosi Kamarának és a Brit Tüdő Alapítványnak. Megtalálhatja őket az interneten. Ne feledje azt sem, hogy Észak-Írország mindvégig ragaszkodott a maszkokhoz, de a jelek szerint magasabb a fertőzési arány, mint Angliában.

A bizonyítékok egyértelműek: a maszkok nem működnek. De sok más probléma mellett növelik viselőjük esélyét a súlyos mellkasi fertőzés kialakulására. A bakteriális tüdőgyulladás ma már hatalmas globális probléma, köszönhetően a maszkoknak.

Miért nem törődik senki a kormányzatban a bizonyítékokkal? Mert az igazság, ahogyan már két éve, kényelmetlen. Szabadságainkat mindenütt erodálják, elveszik az emberektől a korrupt és totalitárius kormányok. A szakszervezetek minden alkalmat megragadnak, hogy újabb zárlatokat követeljenek. A közszférában dolgozók zilliói ülnek otthon, távollétükkel káoszt okoznak, és mégis fizetést kapnak.

 

A politikusok és a tanácsadók tudják, hogy a kockázatmentes világ lehetetlen. Két éve világos, hogy sötét indítékok vezérlik őket.

Egyébként a maszkokkal kapcsolatban a nagyszerű World Doctors Alliance felhívja a figyelmet arra, hogy ha nem viselünk maszkot, akkor a 2010-es Egyenlőségi törvény 29. szakaszának (5) bekezdése szerint illegális bárkinek is ragaszkodni ahhoz, hogy közöljük, miért nem viselünk maszkot. Az Orvosok Világszövetsége arra is rámutat, hogy jogellenes megtagadni bárkitől a belépést és/vagy a szolgáltatást, mivel ez az egyenlőségi törvény 13. szakaszának (1) bekezdését sérti.

Összefoglalva, illegális zaklatni vagy diszkriminálni valakit, aki nem visel maszkot, és ha ezt megteszi, büntetőjogi felelősségre vonással és pénzbírsággal számolhat.

Amikor bírom, hogy bemegyek egy olyan városba, ahol van utcai világítás és boltok, szinte mindenért készpénzzel fizetek, amit megveszek. Nos, hogy őszinte legyek, még soha nem vettem házat készpénzért, és autót sem vettem készpénzért már jó ideje, de érti, mire gondolok.

Két nappal ezelőtt bementem egy használt könyvesboltba, és vettem néhány könyvet készpénzzel. Azt hihetnéd, hogy gyöngyökkel próbáltam fizetni értük. A férfi, aki követett, rám nézett, és nagyon hangosan kritizált, amiért készpénzt használtam. "Kártyával fizetni sokkal jobb" - mondta, és öt percig tartott, amíg a tranzakciót lebonyolította. Az eladó egyetértett vele, ami hülyeség volt tőle, mert a kártyatársaságok hatalmas szeletet húznak le minden üzlet nyereségéből.

A vásárlás manapság nyomorúságos üzlet. Tizenkét üzletbe mentem be, és én voltam az egyetlen ember, aki nem viselt maszkot. Bármerre fordulok, mindenhol a növekvő őrület bizonyítékait látom. Valaki, akiről hallottam, szipogott egy kicsit, és hat oldalsó áramlási tesztet csináltatott, amíg egy pozitív nem lett. Aztán elrohant egy tesztközpontba, és pozitív PCR-tesztet csináltatott. Most örül, hogy izolálni kell, bármeddig is tart ez a napokban. Mire ő éppen meggyógyul, a felesége is szipogni fog, és pozitív lesz a tesztje. Kétlem, hogy valamelyikük valaha is újra dolgozni fog - ami valószínűleg a terv.

Múlt héten a Visszatekintésemben megemlítettem a Bill Gates oltóanyag-promóter ellen felhozott vádakat - akit szexuális visszaéléssel vádoltak. Mind a BBC, mind a Guardian pénzügyi kapcsolatban áll Gatesszel, és meglepő, hogy ezeket a kapcsolatokat fenntartották. Ez már abszurd magasságokba emeli a képmutatást. A BBC kirúgja azokat az embereket, akiket bármilyen - akár bizonyított, akár nem bizonyított - illetlenséggel beszennyeztek, de a Gateshez való hűségük azt mutatja, hogy a társaság szemet huny a szexuális zaklatás felett, ha az neki megfelel.

A BBC története valóban annyira megkérdőjelezhető, hogy minden baloldali, bölcs embernek távol kellene tartania magát a stúdióitól - és követelnie kellene az azonnali bezárását.

Rengeteg baloldali őrült követelte már a fontos történelmi személyiségek - köztük Winston Churchill - szobrainak eltávolítását, de vajon hányan követelték közülük a BBC bezárását a szennyes történelme miatt?

Reith volt a BBC első főigazgatója, és széles körben a BBC atyjának tekintik, de lelkes támogatója volt Hitlernek - 1939-ben dicsérte a hatékonyságát, és azt mondta Herr von Ribbentropnak, hogy szívesen lengeti a horogkeresztet a Bush-ház tetejéről.

Tehát, tessék, nehéz elkerülni azt a következtetést, hogy aki a BBC-t támogatja, az egy náci támogatóhoz köti magát, és szemet huny a nők szexuális zaklatása felett.

Azt hiszem, a BBC még mindig kiállítja Reith - a náci szimpatizáns - mellszobrát és portréját.

Amíg a képmutatással átitatott BBC-t be nem zárják, addig minden BBC-s műsorvezetőnek és műsorvezetőnek minden nap bocsánatot kellene kérnie munkáltatója szégyenletes múltja miatt.

Addig is, a hazugságok és csalások sűrűn és gyorsan jönnek, és a fenyegetések egyre csak fokozódnak, ahogy azt előre megjósolták. Azzal fenyegetőznek, hogy bevezetik az oltási útleveleket és a kötelező oltásokat azok számára, akik elég bölcsek ahhoz, hogy nemet mondjanak, köszönöm. Az új rendeletek közül soknak csupán az a célja, hogy elszigetelje és nyomást gyakoroljon azokra, akik ellenállnak a zsarnokságnak - azokra, akik tudják, hogy a covid-19 oltás nem elég biztonságos ahhoz, hogy szemétlerakóként használják.

A politikusok világszerte versenyeznek a tervezett világkormányban elfoglalt helyekért. Azok a politikusok kapják majd meg a legelőkelőbb állásokat, akik a választóikkal szemben a leggonoszabbak, amikor a nemzeti kormányok eltűnnek.

Az Egyesült Királyságban megint leállítják az országot egy olyan influenzaváltozat miatt, amelyről úgy tűnik, mindenki egyetért abban, hogy enyhébb, mint az előző változat, bár kétségtelenül azt fogják állítani, hogy az emberek belehalnak (és nem belehalnak). A kormány alkalmazottai, akik tudják, hogy hazudnak, kétségtelenül folytatják a bulizást, és figyelmen kívül hagyják saját szabályaikat.

 

December 9-én, csütörtökön Doris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke teljes lezárásról beszélt. Valaki Walesben ugyanezt mondta. A skót nő lemondta a karácsonyt. A WHO azonban arról számolt be, hogy a világon egyetlen ember sem halt meg az omikronban - az új kovid-változatban. Egyetlen egy sem. Egy sem Dél-Afrikában, ahol az omikron először ütötte fel ronda kis fejét. Ez egy olyan betegség, amelyről széles körben azt mondják, hogy kevésbé súlyos, mint az influenza - valószínűleg kevésbé, mint a megfázás. Néhány hónappal ezelőtt megjósoltam, hogy a kormányok éppen karácsonykor fogják meghúzni a csavart. Hogy miért? Mert az emberek depressziósak, amikor az ünnepek végéhez közeledik, és ez egy pszichológiai hadművelet - semmi köze az orvostudományhoz vagy a tudományhoz. A világot irányító gonosz emberek akkor akarnak megtámadni minket, amikor a legsebezhetőbbek vagyunk. Ezt nem azért mondom el nektek, hogy lehangoljalak benneteket, hanem azért, mert jobb, ha tudjátok, mintha meglepődnétek.

A mainstream média soha nem emlékeztet bennünket arra, hogy a felnőttek 93%-a rendelkezik antitestekkel, és hogy a covid-19 halálozási aránya körülbelül 0,096% - főleg a 80 év felettiek körében, akiknek más súlyos betegségük is van.

És ha már a hagyományos influenzáról beszélünk, azt mondják, hogy az influenza visszatér - hogy meggyőzzenek minket arról, hogy a covid nem az influenza, ami egy újabb hazugság.

A Yahoo news a minap a következő szalagcímmel jelent meg: "Oltások Ausztrália öt és 11 év közötti gyermekei számára: mit tudunk és hogyan foglalhatom le?". Az író azt írja: `Az igaz, hogy a nem beoltott gyermekeknél a covid-19 súlyos tünetei és szövődményei rendkívül ritkák, és az iskolákban a gyermekek közötti átvitel alacsony. De a gyerekek nagy valószínűséggel továbbadják a vírust a háztartásuk tagjainak, ha mégis megfertőződnek...'.

A probléma ezzel persze az, hogy az oltás nem akadályozza meg a fertőzés elkapását vagy terjesztését. De mindegy is. A tényeket már régen elhagyták ebben a propagandaháborúban.

Ausztriában bárki, aki 14 évesnél idősebb, és nem hagyja magát erőszakkal beoltani egy mérgező, kísérleti gyógyszerrel, amely nem azt teszi, amit az emberek gondolnak róla, háromhavonta 3600 euróig terjedő bírságot kell fizetnie, vagy akár napi néhány ezer eurót is, attól függően, hogy melyik hírnek hiszünk. Akik nem tudnak vagy nem akarnak fizetni, azokat speciális táborokban fogják elhelyezni. Azt hiszem, talán "koncentrációs táboroknak" fogják hívni őket. A szegénység és az éhínség kétségtelenül drámaian meg fog nőni. Adolf Hitler, minden idők leghíresebb osztrákja büszkeségtől duzzad majd.

Arra gondoltam, hogy bojkottálnunk kellene mindent, amit Ausztriában gyártanak, de úgy tűnik, hogy a ledenhose-on és a dirndlin kívül csak osztrákokat gyártanak, így egyszerűen csak turista bojkottot kellene szerveznünk. Menjetek máshová nyaralni, és mondjátok meg nekik, hogy miért. Ki kell állnunk ez ellen a zsarnokság ellen. Ne feledjék, lehet, hogy önök nem Ausztriában vannak, de ha az ottani kormány megússza ezt a gyalázatot, akkor nagy az esélye, hogy a kormányok máshol is ugyanezt akarják majd tenni. És amikor értem jöttek, nem maradt senki, aki kiállt volna értem... tudod, hogy megy ez.

Az Egyesült Királyságban a háziorvosok a 40 év alattiaknak az NHS útmutatása ellenére felerősítő oltásokat ajánlottak. Az egyetlen következtetés az, hogy boldogok lettek az oltásoktól - a sok szép pénz hajtja őket, amiért mindent megtesznek.

Hallottam egy brit háziorvosról, aki nem volt hajlandó személyesen fogadni egy beteget, mert az nem volt beoltva. Ha ez igaz, akkor ez minden létező orvosi elv megsértése. Megsérti a hippokratészi esküt, és bizonyára az NHS szabályzatát is. Minden orvost, aki ilyet tesz, törölni kellene az orvosi nyilvántartásból - véglegesen - részben azért, mert nem törődik vele, részben pedig azért, mert túl ostoba ahhoz, hogy sztetoszkópja legyen.

Az Egyesült Királyságban azoknak a betegeknek is, akik nem akarják, hogy megszúrják őket, meg kell győzniük az orvosukat, hogy írjon alá egy mentességi nyomtatványt. Úgy tudom, hogy a nyomtatványt egyszerűen postán is elküldhetik, mivel 2020 tavasza óta senki sem járt háziorvosnál. Ha a háziorvos meghozta a döntést, nincs lehetőség fellebbezésre, ami teljesen beleillik abba a totalitárius világba, amelyben élünk.

Finnországban a miniszterelnök hajnali 4-ig szórakozott a klubban, annak ellenére, hogy kapcsolatban állt egy kovid miniszterrel. Nem tudom elképzelni, hogy Joe Biden hajnali 4-ig szórakozik. Az Egyesült Királyságban pedig természetesen a miniszterek és a munkatársak megmutatták, hogy tudják, hogy a covid csalás csalás, mivel rengeteg bulit tartottak, de azokat összejöveteleknek nevezték. "Jöjjenek át az irodámba egy italra, sajtos rágcsálnivalóra és sok célozgatásra. Ez a mi karácsonyi összejövetelünk.

Az okos emberek csodálkozni fognak, hogy miért erőltetik ennyire a szurkálódást, hiszen mindenki tudja, hogy nem azt csinálják, amit az emberek gondolnak róluk. Az egyetlen válasz persze az, hogy a céljuk az, hogy öljenek. Tagadják és elnyomják az igazságot. Azok, akik azt mondják, hogy "ennek semmi értelme", nem értik a lényeget. Semmit sem úgy terveznek, hogy annak értelme legyen. Ez egy pszichológiai művelet. Te és én most már az országunk ellenségei vagyunk. Egy épeszű világban, amelyet épeszű emberek irányítanak, a covid-19 oltásokat betiltanák - nem tennék kötelezővé. Ennek a háborúnak semmi köze az orvostudományhoz vagy a tudományhoz. Ez egy propagandaháború, amit pszichopaták vezetnek.

Egy tudóscsoport szerint a kórházi felvételek száma elérheti a napi 1000-et. Ez igaz. Elérheti a napi egymilliót is. De lehet, hogy csak három naponta. A kormányok már két éve a "lehet" és "lehet" lehetőségekre építik politikájukat, így akár folytathatják is ezt a vonalat.

Az a tény, hogy a kormányzati emberek nem vesznek tudomást a saját átkozott szabályaikról, azt bizonyítja, hogy tudják, hogy minden hazugság. Nincs pestis. Nem kell elhagyni a pártokat, vagy engedelmeskedni a hülye, elnyomó szabályoknak.

Dr. Hilary Jones, a védőoltás-rajongó, ez az, akit nem tudok rávenni, hogy vitatkozzon velem a covidról, azt mondta a világnak, hogy a kórházban a covid-19-cel fekvő emberek 90%-a nem volt beoltva. Ezt a terminológiai pontatlanságot egy Lorraine Kelly nevű műsorvezető megismételte, másnap pedig egy Martin Kemp nevű színész láthatóan megismételte ezt a szemetet. Az igazság az, hogy a legtöbb haláleset a beoltottak között következik be - nem a be nem oltottak között.

Hazugság, hazugság és még több hazugság. Ez minden, amit a mainstream médiától kapunk. Ez egy háború, és a média az ellenség oldalán áll. Nevetnek azon az ötmillió emberen, akik még nem kapták meg az első oltást. De bár nevetnek, meg is rémültek. Tudják, hogy ha győzünk, nagy bajban lesznek.

És eközben egyre több ijesztő bizonyíték jelenik meg a covid-19 oltások veszélyességéről. Úgy tűnik, hogy az oltások felébreszthetik az alvó rákot - és azokat, akiknek a rákja már remisszióban van, súlyos veszélynek teszik ki a másodlagos rákbetegség kialakulása szempontjából. Senkinek, akinek már volt vagy lehet rákja (és még mindig várólistán van a vizsgálatokra), nem szabad a covid-oltásról álmodnia.

 

Az orvosoknak és az ápolóknak a törvény értelmében kötelességük gondoskodni arról, hogy a kísérleti gyógyszereket a betegek teljes körű tájékoztatáson alapuló beleegyezésével adják be. Hogyan lehet tájékozott beleegyezés, ha még mindig nem tudjuk, hogy milyen veszélyeket rejt magában? Ahogy egy évvel ezelőtt mondtam, az orvosok, akik beadják ezeket az oltásokat, börtönbe fognak kerülni.

Egy tanulmány, amelyet olyan emberek végeztek, akik általában nagymamákat tanítanak tojást szopni, arra a következtetésre jutott, hogy azok a háziorvosok, akik videón látják a betegeiket, fontos nyomokat hagynak ki, és nehezen építenek kapcsolatot a pácienseikkel. Dr. Colin Barron és én már olyan régen egyetértettünk ebben, hogy már nem is emlékszem, mikor volt.

Megbízható forrásból tudom, hogy egy színésznő nővérnek öltözött és oltásokat adott egy helyi NHS-központban. Számomra ez logikus, mivel az egész csalás egy hosszú dráma volt - egy régóta futó szappanopera, amelynek forgatókönyvírói a cselekményszálakkal foglalkoznak.

Az ápolók azt mondták, hogy annyira utálják a nem beoltottakat, hogy képtelenek kezelni őket.

Minden ápolót, akiről bebizonyosodik, hogy ezt mondta, azonnal el kell bocsátani, és végleg törölni kell az ápolói nyilvántartásból.

Ez az ördögi hozzáállás két okból is rossz.

Először is, természetesen azok az ápolók, akik ilyen nézeteket hangoztatnak, nyilvánosan mutatják tudatlanságukat. Az oltást elfogadó betegek azok, akik veszélyeztetik az egészségügyi ellátást, a kórházakat és mindenki más biztonságát.

Másodszor, és ami még fontosabb, az egészségügyi szakembereknek kötelességük, hogy minden beteget egyformán kezeljenek. Senki sem emlékszik arra az epizódra a MASH-ban, amikor egy koreai katona kezelésre szorult, és Sólyomszem ragaszkodott ahhoz, hogy gyorsan foglalkozzanak vele, mert a legsúlyosabban megsebesült.

Amikor az orvosi egyetemen tanultam, tagja voltam az Orvosok a Háború Megelőzéséért Egyesületnek, és emlékszem, hogy részt vettem egy konferencián, ahol egy, azt hiszem, detroiti orvos arról beszélt, hogy a kórházi orvosok esetenként előbb kezelték a sérült rendőröket, mint a sérült lázadókat. Általánosan egyetértettek abban, hogy ez megdöbbentő, és hogy a betegeket mindig a szükségleteiknek megfelelően kell kezelni, és soha nem a fajuk, nemük vagy meggyőződésük szerint.

Most, hogy az Egyesült Királyságban nem áll rendelkezésre hatékony egészségügyi ellátás, tovább kell kampányolnunk azért, hogy az antibiotikumok recept nélkül is elérhetőek legyenek. Már évtizedek óta kiabálok az antibiotikumok túlzott felírásának veszélyeiről, de ha nem vesszük le őket a csak orvos által adható listáról, sok ezren fognak meghalni szepszisben és mellkasi fertőzésekben. Ha megkérdőjelezi azt az állításomat, hogy az Egyesült Királyságban nincs egészségügyi ellátás, kérem, magyarázza meg, hogy a sürgősségi osztályokon a 12 óránál hosszabb ideig a kocsikon várakozó betegek száma miért nőtt egy hónap alatt további 50%-kal. Ez több mint botrányos.

Ne bízzatok a kormányban, kerüljétek a tömegmédiát és harcoljatok a hazugságok ellen.

Köszönjük, hogy egy öregembert néztek a székben.

Copyright Vernon Coleman 2021. december

 

https://www.vernoncoleman.com/main.htm

https://pokolafoldon.hu/blog/a-valaha-letrehozott-leggyilkosabb-vallalat

India erőszakos oltások...

A beoltottaknak karanténba kell vonulniuk, különben súlyos betegséget kockáztatnak

 

A who egykori tisztviselője figyelmeztet a vakcinákkal kapcsolatban: A beoltottaknak karanténba kell vonulniuk, különben súlyos betegséget kockáztatnak.

Az Egészségügyi Világszervezet Európai Immunizációs Szakértői Tanácsadó Csoportjának volt alelnöke, Christian Perronne professzor szerint minden beoltottnak karanténban kell töltenie a téli hónapokat, különben súlyos betegséget kockáztat. Perronne a Közegészségügyi Főtanács fertőző betegségekkel foglalkozó szakbizottságának elnöke volt.

A fertőző betegségek szakértője megerősítve az Izraelben és az Egyesült Királyságban gyorsan romló helyzetet, kijelentette: "A beoltott embereket karanténba kell helyezni, és el kell szigetelni őket a társadalomtól". Szerinte a beoltottakat azért kell elszigetelni, hogy a téli hónapokban megelőzzék a súlyos megbetegedéseket.

Kobi Haviv izraeli orvos a 13-as csatorna híradójának nyilatkozott: "A súlyosan beteg betegek 95%-a be van oltva. A teljesen beoltott emberek a kórházi kezelések 85-90%-át teszik ki. Egyre több COVID fiókot nyitunk. A vakcinák hatékonysága csökken vagy eltűnik".

 

Tényleg az oltatlanok töltik meg a kórházakat?

https://streamable.com/h881fu

A továbbiakban így folytatta: "Az oltatlan emberek nem veszélyesek; az oltott emberek másokra nézve veszélyesek. Izraelben most bebizonyosodott - sok orvossal vagyok kapcsolatban Izraelben -, hogy nagy problémáik vannak, a kórházakban súlyos esetek vannak az oltott emberek között, és az Egyesült Királyságban is van a nagyobb oltási program, és ott is vannak problémák.".

A tömeges COVID-oltás miatt emelkednek az oltás által kiváltott VAIDS esetei

A hivatalos kormányzati jelentések összehasonlítása azt sugallja, hogy a teljes mértékben beoltottaknál alakul ki a szerzett immunhiányos szindróma

Mindez azt mutatja, hogy ezek a "vakcinák" messze nem biztonságosak vagy hatékonyak.

A COVID-19 mRNS oltások jogilag nem oltóanyagok

Nem ez az első megugró esetszám a "beoltottak" körében.

 

COVID-járvány Belgiumban: "Mindannyian be vannak oltva"

Ez a kijelentés merőben ellentétes Kristiaan Deckers, az antwerpeni GZA orvosigazgatójának kijelentésével. "A mi intenzív betegeink profilja?" - mondja Deckers. "Ők már mind be vannak oltva áttörő fertőzésekkel. Viszonylag fiatal, 55-60 év közötti emberek, jó néhányan immunproblémákkal. De számos súlyos beteg fiatalabb, 30 és 35 év közötti embert is látunk. A kérdés tehát az, hogy a vakcinák még mindig ugyanolyan jól működnek-e?". -SHTFPlan

Mennyi a valódi oltóanyag áttörési arány? A CDC nem akarja, hogy tudd

Csak annyit tudunk, hogy hazudnak nekünk. Érzékeljük ezt. Hogy ez valami új és ijesztő koronavírus, amelyet laboratóriumban készítettek, szándékosan szabadítottak ki, vagy egyáltalán nem is létezik, már nem is számít. Az uralkodóknak bebizonyosodott, hogy csak annyit kell tenniük, hogy azt mondják a nyilvánosságnak, hogy egy ijesztő vírus van kint, amely készen áll, hogy elkapja őket, és az alvó tömegek megtesznek mindent, amit a mester parancsol, hogy biztonságban maradjanak. A probléma, amivel most szembesülünk, az, hogy a gyógymód nyilvánvalóan rosszabb volt, mint a betegség, és súlyos árat fizethetünk azért, hogy nem jöttünk rá hamarabb.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltottaknak-karantenba-kell-vonulniuk-kulonben-sulyos-betegseget-kockaztatnak