Ha azok közé tartozol, akik nem hagyták magukat alávetni a pszichológiai hadviselésnek, amelyet a világnak a "COVID-19 vírus elleni háború" révén okoztak, és egészséges szívvel és ép elmével oltatlanok maradtak, készülj fel a "vírus" elleni "háború" következő szakaszára, mivel az Omicron hadművelet hamarosan elindul, és tömeges veszteségek fognak bekövetkezni, amelyekért mindannyiunkat, a be nem oltottakat fogják okolni.

A forgatókönyvet már megírták, és az üzenetet a héten a szokásos bábu szóvivők adták át a nyilvánosságnak.

Joe Biden amerikai "elnök":

Omicron itt van. Az év elején sokkal gyorsabban fog terjedni, és az egyetlen igazi védekezés az, ha beoltatjuk magunkat.

Súlyos betegségek és halálesetek telének nézünk elébe, ha nem vagytok beoltva. Maguknak, a családjuknak és a kórházaknak, amelyeket hamarosan elárasztanak. (Forrás)

A The Hill című lapból:

Anthony Fauci csütörtökön azt mondta, hogy az omicron változat valószínűleg "néhány héten belül" uralkodó lesz az Egyesült Államokban, és figyelmeztetett arra, hogy a kórházakat ezen a télen túlterhelhetik.

Hozzátette azonban, hogy azok az emberek, akik be vannak oltva, és különösen azok, akik megkapták az emlékeztető oltást, "viszonylag jól védettek lesznek, legalábbis a súlyos betegségekkel szemben", mondván, hogy leginkább a be nem oltottak miatt aggódik.

Az omikron változat "nagyon hamar domináns szerepet fog betölteni, elképzelhető, hogy néhány héten belül, januárban" - mondta Fauci, a kormány legfőbb fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője az amerikai kereskedelmi kamara alapítványa által szervezett rendezvényen.

A nyilvánosság tömegei, akik jelenleg a Pfizert és a Modernát támogatják azzal, hogy engedelmes rabszolgák és pontosan azt teszik, amit mondanak nekik, most nyilvánvalóan "próféta státuszt" adományoztak olyan embereknek, mint Joe Biden és Tony Fauci, mivel most jelentették be, hogy pontosan tudják, hogyan fog viselkedni ez a "vírus" a következő néhány héten belül a jövőben.

 

Mi, oltatlanok, akiknek még megvan a szívük és az eszük, könnyen beláthatjuk, hogy ez csak a Nagy Újraindítás következő fázisa, és a Donald Trump által 2020-ban a Warp Speed hadművelettel megkezdett, meghirdetett "háború a vírus ellen".

Már majdnem befejezték az amerikai kórházi rendszer átvételét azzal, hogy kirúgták az összes épeszű és etikus személyzetet, akik elutasították a biofegyver elleni oltásokat, és bevezették a COVID protokollokat, amelyek valójában arra szolgálnak, hogy nagy profitot hozzanak, miközben csökkentik a legyengült immunrendszerű betegek populációját. Lásd:

A kormány jutalma az Ön életére: A kórházak ösztönző kifizetései a COVID-19-ért körülbelül 100 ezer dollárt tesznek ki COVID-betegenként.

Ahogyan a "vírus elleni háború" kezdeti kampányaiban is, valószínűleg az időseket veszik célba először, mivel a sátáni globalisták a társadalom értéktelen tagjainak tartják őket, és a Medicare és a társadalombiztosításban részesülők számának csökkentésével növelhetik a profitjukat.

Dr. Elizabeth Lee Vliet októberben leplezte le ezt a napirendet Dr. Ezekiel Emanuel 2009-2010-es "Complete Lives System"-jével, amely az 50 évnél idősebbek orvosi ellátásának rationálására irányul.

Dr. "Zeke" Emanuel, aki Obama elnök vezető fehér házi egészségpolitikai tanácsadója volt, és aki Joe Biden elnöknek is tanácsot adott a COVID-19-ről, a Lancet 2009-es klasszikus tanulmányában kijelentette:

"A teljes életpályarendszer megvalósításakor egy olyan prioritási görbét eredményez, amelyen a nagyjából 15 és 40 év közötti egyének kapják a legjelentősebb esélyt, míg a legfiatalabbak és a legidősebbek esélyei csillapodnak".

A "csillapított" azt jelenti, hogy az orvosi ellátást rationálják, korlátozzák vagy megtagadják, ami általában korai halálhoz vezet. (Teljes cikk)

Ez történik az Egyesült Királyságban is. A The Exposé az Egyesült Királyságban ma tette közzé ezt a cikket:

Déjà vu - Az Egyesült Királyságban 2020 áprilisához hasonlóan hatalmas halálozási hullám várható az idősek és a kiszolgáltatottak körében.

 

Kivonatok:

Az Egyesült Királyságban az idősek és a legkiszolgáltatottabb lakosság körében hatalmas halálozási hullám várható, amely a 2020. áprilisi halálesetekhez hasonló jelenetekben fog bekövetkezni. A nyilvánosságnak azt fogják mondani, hogy a Covid-19 a hibás, de az igazság az, hogy a katasztrófa receptje, amelyet az Egyesült Királyság kormánya és tudományos tanácsadói köre főzött ki, lesz az egyedüli felelős.

Ez a recept magában foglalta a gondozók számára kötelezően előírt vakcinákat, az egész NHS energiájának a nemzetnek adott "emlékeztető" oltások beadására fordítását, valamint a midazolam nevű gyógyszer tömeges beszerzését.

2020 márciusában a briteket arra utasították, hogy maradjanak otthon, hogy megvédjék az NHS-t, és életeket mentsenek. A valóságban azonban a bizonyítékok arra utalnak, hogy a briteket arra utasították, hogy maradjanak otthon, hogy az NHS midazolamot adhasson az időseknek és a kiszolgáltatottaknak, és úgy tegyen, mintha Covid-19 halálesetről lenne szó.

Íme egy gyors összefoglaló néhány bizonyítékról -

A midazolam egy gyakran használt gyógyszer a palliatív ellátásban, gondoljunk rá úgy, mint a szteroidos diazepamra.
A midazolamot az USA-ban a halálos injekcióval történő kivégzéseknél is használták.
Az Egyesült Királyság szabályozó hatóságai szerint csak olyan kórházban vagy orvosi rendelőben kaphat midazolámot, amely rendelkezik a szív és a tüdő monitorozásához szükséges berendezésekkel, és gyorsan életmentő orvosi kezelést tud nyújtani, ha lelassul vagy leáll a légzése.
Ennek oka, hogy a midazolam súlyos vagy életveszélyes légzési problémákat okozhat, például felszínes, lelassult vagy átmenetileg leállt légzést, ami maradandó agykárosodáshoz vagy halálhoz vezethet.
Az állítólagos Covid-19-járvány kezdetén Matt Hancock kétéves Midazolam-készletet rendelt, majd visszament Franciaországba továbbiakért.
Ezt egy parlamenti bizottsági ülésen is megerősítették, amelyen Hancock, Van Tam professzor és Dr. Luke Evans tory képviselő vett részt, aki szerint a "jó halálhoz" három dologra van szükség, és ezek egyike a Midazolam.
Hancock és a kormány ugyanakkor a koronavírus-törvény ürügyén megváltoztatta a halálesetek igazolásáról szóló törvényt.
És a hamvasztásra vonatkozó törvényt is; eltörölték a megerősítő orvosi igazolás szükségességét.
És az egészségügyi szolgáltatási tevékenységért járó kártérítésről szóló törvényt.
És az idősotthonokban élő hozzátartozók látogatásáról szóló törvényt; ezt betiltották.
2020 áprilisában és májusában a gondozóotthonokban bekövetkezett halálesetek száma ugrásszerűen megnőtt, sokakat tévesen a Covid-19-nek tulajdonítottak.
2020 végén a Care Quality Commission megállapította, hogy az egészségügyi és szociális ellátásban dolgozók 34%-a azt mondta, hogy nyomást éreztek arra, hogy "Ne élesszék újra" utasítást adjanak ki az otthon lakóira anélkül, hogy erről tájékoztatták volna a lakót vagy szeretteiket.
Egy Amnesty-jelentés is megállapította, hogy a DNR-rendeletek általános alkalmazása a gondozóotthonokban.
Az állítólagos járvány kezdetén vásárolt kétéves Midazolam-készlet októberre elfogyott.
Mi történt a Midazolammal?
Most a hatóságok újra el akarják játszani ezt az egész játékot, ezúttal az állítólagos Omicron Covid-19 változat álcája alatt. (Teljes cikk)

 

Az Exposé néhány nagyon érdekes jelentést is közzétett az amerikai VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) alapján, amelyek azt mutatják, hogy a COVID-19 oltások után jelentett halálesetek túlnyomó többsége a gyógyszergyártók által kiadott tételek nagyon kis százalékából származik. Lásd:

A hivatalos kormányzati adatok szerint a Covid-19 vakcina halálesetek 100%-át a gyártott tételek mindössze 5%-a okozta.

EXKLUZÍV - A Covid-19 vakcina okozta maradandó fogyatékosságok és halálesetek 100%-át a hivatalos kormányzati adatok szerint a gyártott tételek mindössze 6%-a okozta.

A vizsgálat szerint a gyógyszerhatóságok tudatosan folytatják a Covid-19 vakcina legveszélyesebb tételeinek beadását a gyermekek számára, ami számtalan fogyatékosságot és halálesetet okoz.

Mivel a globalista bábok itt az USA-ban már előre közlik velünk, hogy "súlyos betegségeket és haláleseteket" fogunk látni, és a kórházak a következő hetekben a kapacitásuk határán túl lesznek terhelve, jó okunk van azt hinni, hogy a gyerekeknek adott rengeteg Pfizer oltás és az időseknek adott emlékeztető oltások sokkal halálosabbak lesznek.

Tehát ha meg akarjátok védeni magatokat ettől az "Omicron" változattól, tegyétek pontosan az ellenkezőjét annak, amit a globalisták mondanak nektek, mert azok fognak meghalni és megnyomorító sérüléseket szenvedni, akik rohannak és beoltatják magukat, és NEM a be nem oltottak.

Bármi is legyen ez az "Omicron", a fő módja annak, hogy megkapjátok, az, hogy egy tűvel fecskendezik belétek.

Miért nem világos a nyelvezetem? Mert képtelenek vagytok meghallani, amit mondok.

Apádhoz, az ördöghöz tartozol, és apád kívánságát akarod megvalósítani. Ő kezdettől fogva gyilkos volt, nem tartotta magát az igazsághoz, mert nincs benne igazság.

Amikor hazudik, az anyanyelvét beszéli, mert hazug és a hazugság atyja. (János 8:43-44)

https://pokolafoldon.hu/pandemia/omicron-hadmuvelet-a-globalistak-tomeggyilkossagra-keszulnek-az-elottunk-allo-hetekben